• 15
  • 832x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Overigens zit Trump inmiddels al weer volop in verkiezingsmode ...... met van die leuke dingetjes als Hillary weer uit de kast halen. Statistiekjes van de vorige verkiezingen waar Hillary minder scoorde enzovoort.
Die Hillary toch .... Trump kan haar maar niet vergeten question

7
101 Endandit

Iedereen trouwens een fijne John Mc Caindag

7
102 Moien

@102

Dank je ..... gelukkig is Proemie weer hoogst lachwekkend aanwezig om de feestvreugde te stiimuleren .....

8
103 Endandit

@101 Hatch act, jammer dat hij zichzelf niet kan ontslaan.)

7
104 Moien

@101
En niet te vergeten het retweeten van complotter Fitton...

8
105 GreyB

@102
Dito...

6
106 GreyB

@100
Hahaha, hilarisch

12
107 Proemevla

Al lang geleden BEWEZEN dat de bestanden niet uit een hack waren verkregen:


En nu BEWEZEN, door de zaak Stone, dat men NOOIT bewijs heeft gehad dat de bestanden uit een hack waren verkregen.

Gewoon één van de vele leugentjes onder obamski die door de fake news media gretig zijn overgenomen, leugens die hier door de tds'ers nog steeds verspreid worden in de hoop dat hun leugens niet boven water komen.
Helaas.

13
108 Proemevla

@108
Je zwets weer complotters na.

Lees Mueller rapport en aanklachten tegen die Russische hackers. Tot in detail wordt beschreven hoe ze het gedaan hebben.

10
109 GreyB

@97
Ik wil best geloven dat uit een gemagnetiseerde schijf méér analoge informatie gehaald kan worden dan het laatst geschreven patroon van nullen en enen. En zeker bij oudere schijven, lees longitudinaal gemagnetiseerde (met de schrijfrichting mee) vs. perpendicular (loodrecht op de schijf), met een relatief lage datadichtheid en ruimte tussen de sporen, kan ik me daar best wat bij voorstellen. Maar moderne schijven laten daar naar mijn idee nauwelijks de ruimte (letterlijk) voor. Maar ik ben geen expert op dat gebied, alweer een jaartje of tien geleden dat ik me daar mee bezig heb gehouden, zij het oppervlakkig.

Daarnaast snap ik niet waarom voor dat soort gevoelige zaken op hoog regeringsniveau niet gewoon schijven met interne versleuteling (256 bit AES) worden ingezet. Even de sleutel wijzigen en niemand kan ooit nog enige zinvolle data terugvinden. Dergelijke drives zijn dacht ik al voldoende lang beschikbaar.

7
110 -Koeievla-

@109
Jij doet wat Binney al jaren geleden zei, je hebt geen bewijzen, alleen dooddoeners en probeert de mensen die bewijzen van het tegendeel hebben zwart te maken.

Precies wat onder obamski met hun 'government assessment' gebeurden, schreeuwen dat er harde bewijzen waren en uiteindelijk komt de waarheid boven water:"NOOIT bewijs gehad."

Aangezien je twee minuten na mijn post gepost hebt is het duidelijk dat je helemaal niet geluisterd hebt naar wat Binney zei, klakkeloos je, nooit bewezen leugentje, herhaald.

13
111 Proemevla
112 GreyB

@111

Harde bewijzen Proem. Geen incels met grote microfoons op youtube.

7
113 zeikenderechter

@110

Da's een beetje het probleem denk ik. Veel van dat gehack op zeg maar AIVD-niveau is onbekend. En sommige gespecialiseerde bedrijven kunnen een heleboel. Ontstaat er een hoop onzekerheid over wat écht veilig is en dan krijg je denk ik die mantra's van 'wis maar 26x dan weet je het zeker'.

Verder voorzie ik dat quantumcomputers in handen van overheden nog voor het één en ander aan problemen gaat zorgen qua beveiliging. Wat nu veilig is wordt dan wellicht een peulenschil.

4
114 zeikenderechter

@TS - Fantastisch nieuws. Het onderzoek zal steeds meer naar buiten brengen. Het was bekend dat er resultaten van het onderzoek naar Hillary naar buiten zouden komen. De mensen hier die dat wegklikken doen dat in de hoop dat ze het weg kunnen schreeuwen .. Links pavlov gedrag ..

12
115 sparta

Het lijken net Marokkanen of Turken …. met z"n allen op 1 man .Proem !
question question

10
116 Bollieboos
117 PabloEscobar

Conspiracy, deepfake, fake news, info wars crap en whataboutisme.

3
118 NLsandman

Het was toch allang bekend dat dat hele dossier fantasie was? Daar liep toch uiteindelijk het hele Mueller-proces op stuk, omdat dat dossier nou juist de basis was van dat proces?

7
119 Wendel

@112 "...Plottertje Binney kan me gestolen worden......"

Want complotten bestaan niet volgens GreyB....!??! Jij weet het beter dan wat Shakespeare al lang wist....?!

6
120 CoolMemories

@109 "...Je zwets weer complotters na...."

Jij zwets weer de politiek van de CIA sinds de moord op Kennedy na: "maak alles en iedereen die complotten vermoedt of probeert te onderzoeken, belachelijk en verdacht....!

6
121 CoolMemories

@105 "...niet te vergeten het retweeten van complotter Fitton......"

Wat heb jij toch met het bezweren van 'complotters'......?

6
122 CoolMemories

@119
Nee, en mueller heeft geen proces gevoerd (was ook nooit de bedoeling), en stukgelopen is zijn onderzoek allerminst.

1
123 -Koeievla-

@112
Hahaha, alweer door de mand gevallen met je onzin.
Tis maar dat je het weet, mother jones is ultra links, fel anti trump roddel site, alleen al te zien aan het feit dat ze NERGENS een ban krijgen.

Binney, voormalig nsa heeft samen met collega's alle bestanden bekeken en daaruit alleen al is vast te stellen dat ze onmogelijk uit een hack kunnen komen,
Eerder was er Assange / Kim dotcom die aangaven dat het niet van Rusland noch van een ander land kwam.
Het is nu bewezen en dat betekent dat het mueller onderzoek, zoals ik al schreef, op zijn laatst achter een jaar volledig is ingestort en deze keer komen Mueller / Weissmann niet meer weg met hun smerige streken.

Het is niet alleen Stone, maar ook Concord, Corsi, Flynn, Papadopoulos, Barr / Durham die het hele gebeuren zullen afbreken.

7
124 Proemevla

@102 Oké, omdat hij niet meer is. Anders niet hoor. question

7
125 Verwonderd

Dus Trump kan rustig aandoen voor het volgende presidentschap. Bij gebrek aan iets beters word Trump weer de volgende president. Het is en blijft een poppenkast.

8
126 Verwonderd

@124
Door de mand gevallen omdat hij je complottheorietjes afwijst?
Man man man, sukkeltje toch weer.

2
127 -Koeievla-

@126
Trump zal niet rusten voordat ze allemaal achter slot en grendel zitten, de diensten gezuiverd zijn van politieke invloed en het land weer een constitutionele republiek is.

Afbreken en vervolgen van dit corrupt clubje gebeurt niet alleen door wat ik in @124 schreef maar ook via de doj/fbi.

In januari lagen er al verzegelde aanklachten tegen een aantal voormalige top functionarissen binnen de doj/fbi wegens meineed, lekken naar de pers en toestaan van illegale zoektochten in databases door contractors (bijv. fusionGPS)

Huber heeft een aantal criminele onderzoeken gedaan die nu bijna afgerond zijn, samen met een legertje onderzoekers.

Het rapport van Horowitz, dat vertraagd is omdat er meer zaken zijn bijgekomen, is nu ingezien door Barr, criminal referals zijn doorgegeven aan Durham (die eveneens met een legertje onderzoekers aan de gang is)

De omvang van dit gebeuren is bijna niet voor te stellen, het zal stukje voor stukje naar boven komen.

7
128 Proemevla

@128 neem je medicatie, Proem!

3
129 TedjeR

@124
Binney wordt door oud collega's keihard uitgelachen..

4
130 GreyB

16 juni inmiddels...tik tok tik tok....

4
131 GreyB

Ze stinken er steeds weer in, laatste instinkers zijn het aannemen van info van 'buitenlanders', waarbij de slinkschen (democraten en media) moord en brand schreeuwden dat dat niet mag, dat Trump afgezet moet worden en blablabla.
Ze hebben zelfs Weintraub er bij gehaald die precies heeft uitgelegd wat niet mocht.

Nu weten de amerikaanse burgers dat ook en zullen ze er totaal geen probleem mee hebben als de echte overtreders boven komen drijven, zoals Clinton / dnc.

Een ander recent voorbeeld is de zogenaamde overtreding van de 'hatch act' door Kellyanne.
Dit werd gesteld door Henri Kerner die nu mooi boven water komt drijven als corrupte deep state acteur.
Net omdat ie nu heeft geroepen:"Staute kelly je moet weg", wordt zijn hele verleden bekeken waar talloze overtredingen van de hatch act te vinden zijn waarbij hij zijn mondje heeft gehouden.
Verder is deze figuur special counsel voor de whistleblowers, imo hoogstens tot begin 2020 als Assange het land wordt binnengehaald.

Allemaal 'aas' waar ze met grote voeten intrappen, alles verloopt volgens plan.

4
132 Proemevla

De belangrijkste figuur die Mueller / Weissmann tot de grond zal afbreken is luitenant generaal Flynn.
Flynn heeft niet alleen Sydney Powell in dienst genomen (waardoor 60 dagen extra uitstel komt) maar ook bijv. W. William Hodes ( 'the law of lawyering' stukje over ethiek) net dat gebied waar Mueller / Weissmann talloze malen over de schreef zijn gegaan.
Het wordt steeds leuker.

3
133 Proemevla

@133
"Flynn heeft niet alleen Sydney Powell in dienst genomen (waardoor 60 dagen extra uitstel komt)"

Het uitstel is gezamenlijk aangevraagd. Zowel de aanklagers als Flynn..
Die complotter Powell moet zich eerst inlezen en volgens aanklagers is de hulp van Flynn bij andere onderzoeken nog niet klaar.

De rest is weer complotgezwets

2
134 GreyB

@134
Tuurlijk mother jones.

W. William Hodes is the author of “Law and Lawyering” a nationally recognized treatise on legal ethics

W. William Hodes is the author of “Law and Lawyering” a nationally recognized treatise on legal ethics that is updated annually. Hodes was a member of the Advisory Council to the American Bar Association’s Ethics 2000 Commission.

oh oh don't let the rain come down..my heads got a hole in it and i might drown... weisman overheard singing in the shower... thanks alexa

3
135 Proemevla

@135
En met weisman wordt natuurlijk weissmann bedoelt.

2
136 Proemevla

Als [declas] er komt en die komt als het tijd is, zal o.a. blijken dat Clinton miljoenen betaald heeft (uit de campagne kas) aan buitenlandse entiteiten (Steele / Rusland / Oekraïne) om 'dirt' te verzamelen over ene Donald Trump (politieke tegenstander).

De Amerikanen krabben zich dan ff en denken:"Hey heb ik daar recent niet van alles over gehoord van democraten / neocons / fake news. Dat is toch allemaal verboden?
Er was zelfs een rechter die dat precies heeft uitgelegd? "

BOOM.

3
137 Proemevla

Zoals Meadows postte:

[quote]
This week President Trump was able to do something no one else could: get the left to care about foreign intel in our elections.

You’d think Democrats paying for oppo research from Russians, then funneling it to DOJ to open an investigation, would’ve done the trick. Guess not.
[/quote]


'Ze' hebben zich nooit druk daarom gemaakt, nooit een probleem gehad om het zelf te doen.

Trump heeft er voor gezorgd, met een paar woordjes, dat ze zich daar nu wel ontzettend druk om gemaakt hebben (verrader moet vertrekken, horrendous ..)
Hahaha, 'these people are stupid.'

3
138 Proemevla

@138 Proem wordt nou eens een keer wakker en luister dan eens goed.
Er gingen allerlei geruchten over beinvloeding van de verkiezingen door Rusland/Russen.
Mueller, een republikien, kreeg van het Huis van Afgevaardigden, met een republikeinse meerderheid, de opdracht om nou eens uit te zoeken wat er van al die verhalen waar was/is.
Daarbij mocht hij ook, als hij dat toevallig in zijn onderzoek tegenkwam, andere misdaad doorschuiven naar andere onderzoekers zodat die dat op konden pakken en eventueel mensen konden aanklagen.
Dat is Mueller gaan doen, en gaandeweg zijn onderzoek bleek er inderdaad sprake te zijn geweest van beinvloeding van de verkiezingen door Rusland/Russen en bleek dat die dat vooral ten voordele van Trump hebben gedaan. Niet ten voordele van Clinton.
Dan is het heel logisch dat het onderzoek zich vervolgens richt op de Trumpkliek.
Wisten die er van af, hebben die er aan mee gedaan, hebben die gebruik gemaakt van wat de Russen aanboden?
En wat is de conclusie van Mueller, ja er is door Rusland contact gezocht met de Trumpkliek, nee de Trumpkliek heeft er geen gebruik van gemaakt, hebben wel verzuimd de FBI in te lichten, en nee Trump is niet schuldig aan Collusion.
Maar en nu komt het Proem, uit de rest van het rapport blijkt dat Trump zich wel schuldig heeft gemaakt aan beinvloeding van de rechtsgang, Obstruction, alleen daar kan Mueller niets aan doen dat moet het Congres oppakken.

Kortom hoe hard u ook probeert, en met u de rest van de complottertjes in de VS, doorlopend Clinton en de Democraten er bij te slepen en van van alles te beschuldigen, uit het onderzoek van Mueller is daar niets van gebleken.

En zolang er niet een keihard rapport komt van een betrouwbare onderzoeker dat het anders is maakt u zichzelf hier alleen maar belachelijk.

2
139 streek

Misschien kan proem aangeven welke rol minecraft speelt bij dit hele QAnon gebeuren.

4
140 Denisova

Wat meer info over de zogenaamde hack die nooit een hack geweest is: https://apelbaum.wordpress.com/2019/02/15/who-done-it/

5
141 Proemevla

@131begrijp dat 16 juni nog steeds eind mei begin juni is.)

1
142 Moien

@10 , beloof je dan dat ook te doen met iemand die, pak hem beet, Trump heet?
Kavanaugh mag ook.

Of gelden voor hen dan weer andere regeltjes?

1
143 BenErWeer

Judge Jeanine legt het heel simpel uit, die dubbele standaard (of eigenlijk helemaal geen standaard) van slinksch:

[quote]
.@realDonaldTrump is transparent…that’s why people love him....He’s not going to be impeached. The bottom line is the democrats hate his style and they hate him. I'm here to tell you- his legacy will be decided at the polls—not in congress or in the courts. #OpeningStatement
[/quote]

3
144 Proemevla

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

"De invoering van een suikertaks is volgens hem nodig omdat veel mensen in Nederland overgewicht hebben."LOLDe invoering van een suike...

4 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Graaier1000
Muziekdraadje

Chuck Berry - Sweet Little Sixteenhttps://www.youtube.com/watch?v=ZLV4NGpoy_E&t=5s...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Freddie Cannon - Tallahassie Lassiehttps://www.youtube.com/watch?v=_G7TYPEawX0&t=16s...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

The Collins Kids - Shortnin' Bread Rock (1957) https://www.youtube.com/watch?v=cYPlj67Mtlo...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Rudi Carrell - De Hoogste Tijdhttps://www.youtube.com/watch?v=gD3D5xdI_-o...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Willie Nelson - Always On My Mindhttps://www.youtube.com/watch?v=R7f189Z0v0Y...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Peter, Paul & Mary - Blowing In The Windhttps://www.youtube.com/watch?v=2RlnYC7skbI...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Roger Whittaker - The Last Farewellhttps://www.youtube.com/watch?v=sGWs1HK8iDU...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Lee Marvin - I Was Born Under A Wandering Star https://www.youtube.com/watch?v=NTymtAbaG08...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Gene Kelly - Singin' In The Rain ( 1952 )https://www.youtube.com/watch?v=swloMVFALXw...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Jav Mom XxxIndian Bhabhi Sexy Video DownloadAubry Babcock PornFrenni PornMy Free Cams MobileXviceosTwipuSex Video Hindi MeHome Aunty Sex VideoRecoil PornChinas FollandoMms Kand FilmManytoo SMystic Being OnlyfansHindi Village Sex VideoBoy And Boy XxxxIndica Flower XxxEmma Choice PornAsian.candy LeakedMom Sleeping XxxxxPorn Famous ActorsCuckold Porn TubeNon Nude ModelsUllu Web SeriesPierbi PornSissyfication PornGayjock PornVvip 부산 헌팅 홈런녀 스무살h컵Video Sexy Video BfTeen Porn DesiSexy Open BlueTinytits NudeBiggest BbcPornos Gratis XxxxEmplfixWawanonceNude Pics Angelina JolieCreampied And DegradedDoodstream LinkTabitha Stevens AnalKate Upton SexyMeetnfuckgamesLesbian Eaten OutVaginas FistingGiantdildoOlder Women Blow JobsDesi Hot Web SeriesMia Khalifa Hd VideoXxx Bengali FilmIndian Xxx Six VideoBokep JvNude Yoga SexyMan Sucking.dog.cockPornor TelegramTubevistaFilm X Français CompletLerhentaiAbella AdangerStepmom BrazerJenni GreggMia Khalifa Video Mia Khalifa VideoSexy TasveerSex VtNude VagiXnn VideosNagma NudeFlizmovies Web SeriesWives Who FlashGloryholesecretWomen Caught MasturbatingXhamsterblowjobReal Mexican PornKate WinsletnudeDaddy Licks MeAmericas Porn야동 사이트 모음Lesvian PormEthereallovebug NudeBikinislutsBoa FodáPorn AuditinMen Naked With WomenSex Star SexEbonyxvideoFakily StrokeHd PornomoviesFamilynakedBondage TubeQueen Of Spades PornhubCurvy Milf PornLenna LovingsErotik FilimTitts SlipMallu ShakeelaSexy Wife Porn1 Time Xxx VideoSunny Leone Hot Sexy Video HdNinasputasRrosajasminnDasisexPorn BrosPrivate Society ThreesomesNaked Women PhotosBritish MilfLemonade PornLegendarylootz PregnantJellybeanbrains PornAsin SirensTyga Onlyfans LeakVeronica AvulveXxx Hello MomPorn BlackmailingPanties SoakedMallu Masala ComFtv MilfErotica Gay MassagePhotoacompanhantezXnxx XhamtersXcamySunnpornAssgrindScooby Doo CartoonpornWerd PornTop Porn StraNude YoutuberCholo GaypornIndian Pron Hd VideoDesi Girl Blue FilmWife Swap Sex MoviesBritish Girl FuckedBbc Asian PornTurkish Liseli IfsaKim Kardashian VideopornoFilm PronographiqueCartoon Porn GamesTamanna Sex Videos Tamanna Sex VideosVideos Pono AsiaticasSpank PornJasmine Mendez PornhubXnxx CheatingVaani Kapoor PornMallugirlsInocentekittyProstatemassage PornEbony Lebian PornPillipines PornLesbian Porn In BathEbony HeadxxxFapzone95Brazsers3x