door Havermout in Binnenland  ·  21 Reacties

  • 1
  • 392x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Waarom reizen? telewerken was toch je van het in de jaren 90..

2
1 Cremabatida

** gebruiker verwijderd **

Gratis openbaar vervoer. Dan hoeft niemand meer een uitvlucht te zoeken.

2 verwijderd9139144

** gebruiker verwijderd **

Mag ik het zwart op wit dat dit de oplossing is?
Of wordt het weer een zoveelste manier van automobilist uitknijpen?
Als de overheid iets verandert, dan gaat dat over het algemeen meer geld kosten.

3 verwijderd9139144

** gebruiker verwijderd **

'Laat vervoersstromen op rand van de stad samenkomen'

Haha, dat gebeurt allang, en de uitkomst is file.........

4 verwijderd9139144

Alles voor economische groei...

0
5 maarten1234

Thuiswerk kan allang worden uit geregeld... Bazen willen het niet, want zoals de waard is ...

0
6 sparta

Overal waar te veel mensen in te korte tijd zich moeten verplaatsen, is sprake van overbelasting van het wegennet. Je kunt 2x10-brede snelwegen aanleggen, het probleem blijft dan altijd de aan- en afvoer naar en van die superbrede snelweg; op- en afritten zijn niet meer aan te passen aan die hoeveelheid auto's.
Gratis openbaar vervoer (OV) is een idee, ware het niet dat het OV al overbelast is. Er kunnen niet méér treinen op de meeste trajecten rijden, omdat elke locomotief méér stroom vraagt -die het net niet meer kan leveren. Bovendien moet er een bepaalde veilige afstand tussen treinen zitten. Gratis OV is te doen in steden; ik dacht dat in Zweden succesvolle proeven werden genomen. Maar met een conservatieve, christen-rechtse regering in dit landje kun je dat wel vergeten. Zij zien vervoer als een soort vraag -waar lekker aan valt te verdienen. De Shell vindt het héérlijk; we kopen allemaal brandstof. De staat vindt het ook wel prima zo; allemaal belastingen en accijnzen die de staatskas in vloeien. Ze gaan echt niet de kip met de gouden eieren slachten..!

Een goeie oplossing? Ach, dan moeten we al terug naar de jaren '70, de technocratische futurologen, de gebroeders Das. Zij hadden toen al bepaalde revolutionaire ideeën over vervoer. Meer op: www.rudolfdas.nl
Wat in ieder geval helpt, is de menselijke factor in het vervoer vervangen door automatisering. Tesla is daar een goed begin van; de computer kan veel sneller en beter inzien wat er vóór het voertuig gebeurt. Dat zal de capaciteit van wegen al enorm verbeteren. Op de autopiloot rijden is gewoon de toekomst.
En vergis je niet met rekeningrijden: dat is gewoon een vorm van belastingverhoging. De mensen die die belasting nu nog net kunnen betalen, zullen afvallen op het moment dat hun inkomsten lager worden dan de uitgaven aan rekeningrijden. De regering zorgt dus voor minder auto's op de weg via een greep in hun portemonnee. De laagstbetaalden vallen dan af. Een typisch rechtse manier om te reguleren, en een erg oneerlijke...

0
7 weerman

@7
Wat dacht je van een quotum van maximaal 15 miljoen inwoners?
Rutte is al op de goede weg, want diegenen die de kans krijgen, ontvluchten middels emigratie dit onleefbaar geworden land met dit uitknijpkabinet.
Helaas blijven we dan nog wel met de kanslozen en onwilligen zitten, die dan in verhouding een steeds grotere belasting vormen voor diegenen die het voor ze moeten verdienen, waardoor er weer meer mensen gaan emigreren...
There's a hole in the bucket, dear Liza, dear Liza, There's a hole in ...

1
8 in holland

Het is ook het effect vanwege het steeds weer opschuiven van de AOW leeftijd.
Mensen die met 65 thuis hadden kunnen zitten, moeten nu noodgedwongen toch op hun werk zien te komen.

0
9 in holland

@8 en @9

Dit land biedt ruimte aan maximaal tien miljoen mensen. Daarboven gaat het teveel ten koste van natuur en milieu, en van geestelijk welzijn. Weten we al vele jaren. Lees anders deze site eens, zeer informatief:
https://www.overpopulationawareness.org/nl/
Het is een geluid wat alleen de wetenschap onderschrijft; religies, politici willen er niets van weten. Religies niet omdat het tegen hun dogma's in gaat, en politici niet omdat zij garen spinnen bij de -foute- "eeuwige groei"-economie.

Het gedonder met de AOW-leeftijd laat alleen maar zien dat de politiek een heel ander doel heeft dan ons wordt voorgehouden. Mensen langer laten werken is nooit de oplossing geweest, nu opeens WEL? Onzin. Het enige wat er mee bereikt wordt is dat mensen via ziekte uitvallen en dat jongeren niet aan de bak komen omdat er een vent van 67 die werkplek verplicht bezet blijft houden. De maatschappij zit muurvast op vele fronten, door al 30 jaar christen-rechts beleid.

0
10 weerman

Velen zullen nu over mij heen vallen, maar... vroeger werkte de man en was kostwinner, de vrouw zorgde voor de kinderen. Tegenwoordig bestaat een kostwinner bijna niet meer. De man en vrouw worden verplicht om beide te werken zodat ze alle belastingen kunnen betalen en nog een beetje genieten van het leven.
Al de vrouwen die nu verplicht worden om te werken,( ik heb absoluut geen probleem er mee dat vrouwen willen werken hoor, vind ik fantastisch) gaan ook de weg op. Als ik smorgens naar mijn werk rijd, met de auto, dan valt mij dit op. Dit gebeuren is mede een oorzaak dat de wegen zo zwaar belast zijn geworden.
Daarnaast rijden er verschrikkelijk veel auto’s met witte nummerborden door Nederland, Polen, Roemenen, Bulgaren, etc. 10 jaar geleden zag ik ze nog met 4 in een auto zitten en rijden velen van deze werkers alleen. Ook dat is een verzwaring van het Nederlandse wegennet.

Zo alles bij elkaar zal het alleen nog maar erger worden. Dat is de tijd van nu. Laat eerst al die witte nummerplaten die langer dan een maand in Nederland werken/verblijven sommeren om wegenbelasting te betalen. Deze mensen zullen dan weer gauw met zijn 4en in de auto kruipen, kostenoverweging.
Tevens vind ik het een vorm van discriminatie als de Nederlandse weggebruiker zich blauw moet betalen aan wegenbelasting en deze witte nummerplaten niet.

0
11 Pluten1

De oplossing is simpel, eerst al die kleine kutautotjes van de weg halen.
Die mensen daarin dragen toch niets bij aan de economie, die gaan maar om 03:00 rijden of zo.

4
12 Realisme graag!

Pas op voor @12 , die trolt in meerdere topics. Negeren is het beste. Trollen voeren is link, namelijk.

0
13 weerman

Nederland is vol. En de bevolking blijft maar groeien. Door die groei nemen ook de problemen in omvang toe. Niet alleen wat het vervoer betreft, maar ook op het gebied van huisvesting, sociale voorzieningen, milieu, welzijn, etc.

0
14 Ghurka

@14 Wereldwijd is ongebreidelde bevolkingsgroei de oorzaak van veel problemen (klimaat, milieu, honger, uitputting landbouwarealen, dreiging luchtvaartrampen, congestie, onbetaalbare woonruimte) - en laat nu net die ene factor niet benoembaar zijn. We dweilen met de kraan open, waar verstandig beleid, het alleen al ombuigen van een trend, wonderen zou kunnen verrichten.
Maar nee.
Nee.
Niet bespreekbaar.

0
15 Citrusvrucht

@15
Mee eens. Het fundament van alle problemen is overbevolking en een foute, op groei gebaseerd economisch systeem. Die twee aanpakken is alles aanpakken. Maar dat willen de machthebbers niet. Het laat zien dat wij mensjes helemaal niet zo intelligent zijn als we zeggen te zijn. We zijn agressieve primaten. Lawaaiig, agressief tegen alles en iedereen, vervuilend, onnadenkend en niet zo slim. Gedoemd om uit te sterven.
Een echte intelligentie leeft namelijk met het oog op evenwicht van alles en iedereen op z'n planeet, denkt aan de toekomst, put z'n grondstoffen niet uit, vervuilt niet, zorgt dat elke generatie het weer wat beter krijgt, vecht niet tegen z'n soortgenoten, gelooft niet meer in buitenaardse superintelligenties, genaamd "goden" en werkt aan kennisvermeerdering. Dat alles doen wij niet. Conclusie: we delven ons eigen graf, maar ook dat van alles wat leeft op deze planeet. question

0
16 weerman

@16 de mens is inderdaad bezig zijn eigen graf te graven. De natuur is al bezig om het e.e.a. op te krijgen. Stormen, hevige regenval, vulkaanuitbarstingen (een eeuwenlang slapende vulkaan in Rusland is wakker geworden), ziektes (ebola, mazelen) en als laatste de agressie in de wereld die de laatste tijd steeds meer zijn kop opsteekt

Het is wel doemdenken, maar ik terug kijk over de laatste 15 jaar valt dit me wel op. Ik hoop dat ik ongelijk heb en we niet zullen uitsterven als voorheen de dinosaurussen.

0
17 Pluten1

Ik raad aan op een kind wereldpolitiek , maar volgens mij dat daar op verschillende gronden heel veel mensen tegen zijn helaas ...

0
18 MarcusCole

@13
Het blijft grappig, trollen die normale mensen voor trol uitmaken omdat ze hun eeuwige negatieve wereldbeeld niet willen accepteren.

Als je me weg wilt jagen, gaat niet lukken jongen....

2
19 Realisme graag!

@19
Zie @13 . Verder ga ik niet in op je persoonlijke onzin.

0
20 weerman

@20
Idioot!

1
21 Realisme graag!

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
Offtopic

@2712Die laatste opmerking was niet van mij afkomstig.Wat de IP-adressen betreft: dat klopt inderdaad. Alleen is hier en op NJN destijds een...

1 minuut geleden geplaatst door Strongoli

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@141 Met welke bedoeling plaatste jij @110 dan?...

1 minuut geleden geplaatst door Bop

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@142 Nee dat zijn geen mannen dat zijn soyboys....

3 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@140 Ook de meeste mannen zien in dat seksistische "grappen" niet grappig zijn. En de rest sputtert nog wat na....

4 minuten geleden geplaatst door Bop

elsemiek
Offtopic

@2716 Jazeker is dat zo t staat zelfs bij hun privacy beleid , en t geldt voor iedere site , dan moeten ze t wel doen natuurlijk Ik begrijp ...

5 minuten geleden geplaatst door elsemiek

sockknitter
Vrijwilligerswerk en exceptionele prestaties op werk: ruim 3300 mensen onderscheiden

Waarom die minnen bij #1?...

5 minuten geleden geplaatst door sockknitter

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@139vIk heb niets met die mensen te maken Bop.Wat jij not done vind is niet wat ik not done vind.Woorden doen geen pijn....

5 minuten geleden geplaatst door baba jaga

FrisseBries
Offtopic

@2708Omdat het hier een riool is, kun je getreiterd worden inderdaad. Dat is inbegrepen aan de deelname van een forum als dit. Want: zie @27...

6 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Olivia
Offtopic

@2718Wat voor de een onbenullig lijkt hoeft het voor de ander niet te zijn ....

6 minuten geleden geplaatst door Olivia

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@137 De dolle minas haddentenminste nog humor, dat kun je van feminsten 3.0 niet zeggen.Die zijn alleen uit op het leven van mannen kapot te m...

7 minuten geleden geplaatst door baba jaga

NK. App
Low Quality PornKerala Porn NewAnime Porm GamesJessie MinxMature Big AsssGagging On BbcPornografias BrasilAngel PiaffXnxx Malayalam Sex VideosAhsaas Channa SexXxl SexyCute Indian Girl FuckedKeisha Grey HotPoren Sexi VideoBrazilian Beach NudesShemaleblack PornPornstarbookJem Wolfie NudeHillary Clinton NudeSouth Hiroin XxxBrazzers New TrailerNude Message VideosAnal Francesca LeFree Porn BrezzersFree Porn OrgiUcrania PornNude Web SeriesWww Sunny Leone Fuck ComKorean Web Series SexJulie Bowen HottestNaked Sexy Hot MenBhad Bhabie OnlyfansIndian Shy PornWomen On Women LickingCumming On Big TittiesCreampied PicsKlohe CapriMallu Aunty Nude PicsAnal Fist ExtremeIndian Xxx Hot Sexy VideoLacy Lennon PovBig Tittied ModelsTop Pornstar In WorldXxx New DeshiNude Holly MichaelsNude LadyboysRie ShibataAsian Massage Parlor Happy EndingEmily Deschanel NakedBangbrozYua_mikamiAap Ka Sex VideoBiggest AssJennacreedIndian Beautiful Lady SexB R A Z Z E R S HdQueen KalinSpank BroReshma XxMia Khalipa XxDesi49.comEva LovKerala KallavediGirl Removing Her ClothesFuck Sunny LeoneAsali SexyDominacan PornMilf BlownIndian Movie PornRuggrats PornGay Sex SitesAuntybsexLucy Doll Naughty Teen PunishedSex Girls VedioPorn Web GamesIts A Family Affair HentaiSendual JaneXxx Sexy 18Indian Boudi Xx VideoDesi Indian Sex HdLina Brilliant PornRole-playing PornSexslutCory Chase RoughSydney Sky PornThe Porn Dude ComPics Of Asian PornAubrey Plaza Nude PicsForeplay Sex XxxCatalina Cruz PornDoujinshi HentaisStep Mom HandjobHannah Marbles NudesXxx JaMinecraftr34Big Hard NipplesReddit HotwifeStripchqtBiggest Tities In The WorldBrandtboysGay Videos TwinksLickfeetRaquel De VineBest Ebony Porn SitesNaughty America VomSpit On TitsBeatiful Women MasturbatingSexo Cerca De MiBeuretrevideoCatoon Porn VedioLilbussygirl LeakedWww Xxxxnx ComHentaieKulhad Pizza Viral Video CoupleBf Sexy Hd FullKorian PussyErotica StoryPornblackmailMollyflowersEmmanuell Chriqui NudeHindi Chudai ComKpopdeepfakrDeepthroat CupcakeBig Tit Asian LesbianSydney Cole PornCatoon Monster PornFuta HanimePornky HdErotikaSexy Movie Sunny Leone KiTonights Girlfriend XxxNaked Chicks On The BeachFree Stepdad PornFakehub PornMaturre AnalCheer Leader NakedHot Latian PornRose Monroe ThreesomeSubmissed PornPassionatesexPig SexNice PussypicsBrazzers Wife CheatingEuropornstarScandalhubPornhdddFemboy BbcKendra Lust MomUllu Web SexParis Hilton Porn