Charles: mogelijk te laat om milieu te redden (telegraaf.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Havermout in Buitenland  ·  29 Reacties

  • 5
  • 561x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Die is ook al bevangen met het klimaat virus iedereen trapt er in.

10
1 welofniet

Dat denk ik ook. Mja... je kan wel iets doen. Extreem beleid daar zie ik niks in. Geboorte beperking daar zie ik nog wel iets in.

5
2 groenengeel

Het kan wel, maar dan moet je de huidige systemen drastisch wijzigen.

3
3 caso

Ook al de klimateritus gekregen.

5
4 Haus am See

@1 He, hoe kan dat nou? Trump en Thierry waarschuwen ons regelmatig. En als zij het zeggen gelooft iedereen het toch? question

10
5 BlackNinja

@1 Wat fijn en verstandig dat u er dan niet intrapt. Knap hoor om overeind te blijven tegenover 99% van de wetenschappers die er een andere mening op na houden. U bent vast een zeer standvastig persoon. Na u de zondvloed. Wat kan ons dat klimaat nu schelen. Als onze kinderen en kleinkinderen volwassen zijn, dan zijn wij er toch niet meer.

15
6 reality

Wat grote mensen kinderen influisteren. Meisje bij The Voice Kids: ik wil graag astronaut worden want dan kan ik de aarde ontvluchten als we straks verbranden hier.
Verschrikkelijk deze linkse indoctrinatie in het onderwijs.

3
7 Spraypaint

He wat vervelend nu Charles.
Is alleen maar te redden als iedereen mee doet.
Nou dat is verlopig zeker nog niet aan de orde.
Zijn landen bij die doen nu nog helemaal niets en zijn de grootste vervuilers.
Maar wij moeten altijd voorop lopen liefst met alles.
En daarom gaat er hier zoveel fout.

2
8 annie

@6 Nou ja... Charles heeft het vooral over het gebruik van chemische troep. Misschien bedoelde hij wel Roundup. We wonen waarschijnlijk met teveel mensen op deze aarde om het nog zonder Roundup en dergelijke te kunnen doen. Etc... zoals Charles zegt, alles is met alles verbonden....

2
9 groenengeel
10 Spraypaint

@7 Precies, waar onderwijs voor bedoeld is:

0
11 groenengeel

@6
Wetenschappers in dienst van het grootkapitaal deze hele klimaathysterie is een puur verdien model, het milieu is een andere zaak ik ben ook voor een schoon milieu maar het klimaat veranderen wij echt niet.
De hele cyclus van opwarming en afkoeling heeft de aarde al diverse keren in zijn bestaan meegemaakt.

5
12 welofniet

@1 @4
Het artikel heeft het eigenlijk alleen maar over chemicaliën, wijsneuzen.

6
13 -Koeievla-

Doe wat aan de overbevolking en de voortplantingsdrift, daarbij zijn de rijksten ter aarde de grootste vervuilers.

0
14 Positivo

Indoctrinatie is een gevaarlijk fenomeen ook bij religie en politiek, een veel gebruikt instrument, verdeel en heers, de dominee houdt de mensen dom, de koning houdt de mensen arm

0
15 welofniet

@13
Er staat toch ook duidelijk iets over klimaatverandering.

0
16 welofniet

@13 lees @16

0
17 Haus am See

@1 Charles is een van de bedenkers van het zogenaamde klimaatprobleem. De man is al decennialang in de war, een van de belangrijkste redenen hem niet tot koning te kronen.

3
18 Honda RA302

'Charles zegt ook bang te zijn voor de toekomst. „Het toenemende verlies van de biodiversiteit maakt mij bang. We lijken te zijn vergeten dat alles in de natuur met elkaar verbonden is, waaronder de mens.'

We lijken te vergeten dat miljoenen jaren geleden de biodiversiteit uitgestorven leken te zijn door een inslag van een komeet, de werkelijkheid blijkt echter anders...los van het feit dat ik de link van de biodiversiteit en het klimaat niet kan leggen want dat is het enige waar deze clown over kan reppen, ofterwel een aapje die graag napraat terwijl hij zijn leven lang er een heerlijke levenstijl op na hield en na hem het gehele koning(innen)huis plus parlement...

Het rijke westen voelt zich bedreigt door de opkomende economieen van voormalige ontwikkelingslanden en willen hun macht behouden, voelden zich oppermachtig en prettig bij, nu het klimaat lijkt te veranderen maken zij er gebruik van door het door hun gefinancieerde broodje aap verhaal de lucht in te gooien dat de mens de oorzaak is en hiermee een halt te roepen aan de opkomende economieen om zodanig het millieu niet over te belasten omwille van het klimaat, als genoegdoening krijgen deze landen een zakcentje en blijven de multinationals aan de macht..

1
19 ActiveRush

** gebruiker verwijderd **

@18
Charles zal gedacht hebben: wat moet ik doen zolang ik in de wachtkamer zit voor ik Mummy op mag volgen?
Eureka, ik, Charles, word de klimaatgoeroe en krijg met mijn prinsentitel menigeen aan mijn zijde.

20 verwijderd2420

Mooi. Zijn we van die onzin verlost. O, jammer, toch niet, de 2e en 1e Kamer hebben het er snel doorgejast, voordat de protesten en bewijzen teveel werden.

1
21 Wendel

Klimaat en milieu zijn verschillende onderwerpen. Dit artikel handelt over het milieu en niet over het klimaat. Maar toch meen ik beide moeten te behandelen.

Beide worden bedreigt door een samenleving, die iedere morele anker mist, hoe we op een verantwoorde manier met milieu, met elkaar en met andere levende wezens omgaan. Zelfs een gebrekkig anker als de monotheistische religies ontbreekt volledig. We zouden terug moeten naar onze paganistische, animistische, shamanistische - vul andere natuurreligies in - wortels.

Voor het klimaat zijn we nu idd te laat. Dit zegt ook voormalig milieuactivist Paul Kingsnorth. - https://www.vpro.nl/programmas/tegenlicht/kijk/afleveringen/2018-2019/de-aarde-draait-door.html - Wel denk ik dat een deel van de mensheid de klimaatproblemen kunnen overleven.

Voor het milieu zijn de grootste problemen de bijen, biodiversiteit en vervuiling. Waar de vervuiling het grootst is wordt de leefbaarheid als eerste aangetast.

En ondertussen zijn we verworden tot moderne heroin... consumptiejunkies, die onze planeet verkopen voor luxe en goedkoop genot. We gedragen ons echt als junkies!!! We maken er ons allen schuldig aan, dus ik gooi geen eerste steen, maar ik constateer het als feit.

Oplossing vanuit de industrie werken zwaar onvoldoende en kosten veel geld. Veel klimaatmaatregelen zijn vaak schadelijker dan het probleem.

0
22 Nos Calan Gaeaf (s7p)

Je moet al dat geld voor de omvolking toch uit de om te volken mensen zuigen, niet? Zo'n klimaatverhaal is echt klasse gebleken, wat dat betreft.

1
23 Wendel


0
24 ActiveRush

Als je het kwaad niet wil aanpakken vanwege het gevaar voor werkgelegenheid en verhuizen van smerige bedrijven naar landen die het niet zo nauw nemen dan gaat het milieu er natuurlijk aan kapot. Maar ik ken slechts heel weinig mensen die daar hun luxe leventje voor willen opgeven.

0
25 niet-alles-geloven

@25 Idd. weinigen doen het en een transitie kost ook veel tijd en gewenning. Hoe ouder je wordt hoe moeilijker het wordt. Of we die tijd hebben is de vraag.

Maar wat echt ernstig is is heel de klimaat en milieu praat met ineffectieve maatregelen, waarbij de mensen in slaap worden gewiegd ipv de urgentie onder ogen te laten zien. Met aflaten handel wordt de mensheid ook niet doordrongen dat de enige oplossing een simpeler leven is en is er ook geen enkele discussie over de resterende tijd van het modernisme. Het modernisme zal uiteindelijk geheel op eigen kracht inelkaar zakken. Zelf schat ik zo een 30 jaar, maar tijdsschattingen zijn zelden nauwkeurig.

Eigenlijk is er geen grotere "conservatieve/transitionalistische" ecologische beweging, die idd streeft naar kleine semi zelfvoorzienende gemeenschappen, terwijl overal de modernistische oplossingen worden gepredikt dat zij de oplossing zijn, terwijl dit allerzins twijfelachtig is. Dus er is ook totaal geen enkele prikkeling om idd eenvoudiger te gaan leven.

Waar het gaat om eenvoudiger en duurzamer te leven lijkt met het beste om op jongeren en jonge gezinnen te richten. Wellicht zal zo een beweging een serieuze kans krijgen als grote groepen mensen het gloof in eco-modernisme gaan verliezen. Ik vind de linkse milieupartijen (en ik heb een linkse achtergrond) steeds ongeloofwaardiger praten.

En grote bedrijven gaan naar plaatsen waar ze het beste kunnen doen wat hun willen doen en dat zullen ze altijd blijven doen.

Uiteindelijk moet het modernistische paradigma doorbroken worden en dat is een moeilijke kluif.

1
26 Nos Calan Gaeaf (s7p)

Kan die buiten de deur poeper z'n bakkes niet eens houden

1
27 Querulijn Xaverius,

@23 der umvolkung, sieg hiel sieg hiel dan maar

0
28 Denisova

Alweer zo'n doemdenker...

0
29 Ghurka

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Strongoli
Grote verschillen in vaccinatiegraad per wijk: 'In mijn ervaring zijn er drie soorten weigeraars'

@2Mag ik je erop attenderen, dat ook de groep allochtonen die jij zo aanbidt, onder een grote groep "niet-gevaccineerd" vallen?Zeg je tegen ...

zojuist geplaatst door Strongoli

maarten1234
Gemeente en Verenigde Utrechtse Moslims zijn het oneens over prijs islamitische begraafplaats

@4 haha... ja wel raar... in een tijd dat grond kostbaar is, moet er ruimte gemaak worden vanwege geloofsovertuiging en dat dan ook voor eeu...

1 minuut geleden geplaatst door maarten1234

maarten1234
Ook mensen met een paar jaar cel niet in gevangenis door personeelstekort

crises +1 : gevangeniscrisis ... god man, echt een wereldprestatie van de politiek.. op hoeveel crises zitten we inmiddels? laatst de mestcrisis...

2 minuten geleden geplaatst door maarten1234

maarten1234
Groep Nederlanders wil op ‘vredesreis’ naar Rusland: ‘Ze worden daar gebruikt voor binnenlandse pr-machine’

tja hoeveel levert dat op? in NL wordt je uitgekleed dus als je met zo'n reis een paar k kan verdienen......

4 minuten geleden geplaatst door maarten1234

baba jaga
Boze Akwasi reageert op Anouk: ‘Nooit het N-woord gebruiken'

@83 Ik noem het nog steeds negerzoen en als er toevallig iemand naast mij staat en hoort mij dat zeggen en zegt dat diegene dat niet leuk vind z...

4 minuten geleden geplaatst door baba jaga

maarten1234
Boze Akwasi reageert op Anouk: ‘Nooit het N-woord gebruiken'

ik vind het altijd zo bijzonder dat het gerbuik van het woord door eigen leden van 'de groep' wel gelegitimeerd wordt terwijl er zeker een soort...

5 minuten geleden geplaatst door maarten1234

Strongoli
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@5Uiteraard wil jij de instroom nòg verder uitbreiden, vandaar je voorkeur voor een VVD'r op die post....

10 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Sarcoff
Grote verschillen in vaccinatiegraad per wijk: 'In mijn ervaring zijn er drie soorten weigeraars'

Live Boppie, laat je prikken en je bent beschermt, volgens jouw visie, en ik niet, hoe kan ik jou dan besmetten?En wat die ouders met hun kind...

10 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

sockknitter
Rusland heeft onlangs weer een vreselijke mijlpaal bereikt in de oorlog

En dat alles ter meerdere eer en glorie van Poetin. De grootste massamoordenaar van Rusland....

15 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Sarcoff
Kampioen vaccineren én weinig besmettingen: in Portugal gaat het beter

@15 Het spijt mij je te moeten meedelen dat er met het logisch denkvermogen van vele gevaccineerden iets fundamenteel mis is, wat een rare gedac...

18 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

NK. App
Mia Kalifa Sexy VideoHabsi Sex VideoPorn Video Of ChinaTarzan Gay PornSite Pour AdulteChicospornoXxx Video LatestJasminx LeakSunny Leon XxzMomsonincest PornRctd-404Backroom Casting Couch SageSexe En StrCasadoscomtosPorn Cartoons AnimePorn Frinds MomIndian Xxx StorySanny Leone Sexy VideoCamel Toe PornosFree Porn FrançaisDanielle Nicolet NudeAdult Video WarehouseSideways MissionaryBrazzerd UpcomingSexmex StepmomNew Teen Sex VideoSunny Leone Fuck PicsPepperxmintheBest Tamil Sex WebsiteEnony Hd PornDogsex TeensDevar Bhabhi RomanceGirlfuckingDaily Indian SexUkraine NudePorn In Cinema HallDaddy Daughter PornographyMother In Law Japan Sex ComSpankbang LiveIndonesia PornographySniffles CruisingPov PawgCowboy Bebop NudePinipy PornJapanhdv.co MPornotabuPono Ao VivoBeeg Full MovieHot Sexy Boobs Kissing VideoBig Boob's X VideoBlack SkinnypornMotherdaughtersexLana Rhoades 2022Naked CompleteVideos Pornos GraPorn 3 MovsCumshot Footjob3d Big Boobs PornRussian Institute XxxBrazzers Free Porn Hd VideosYounger SexxxHaren69Comic.book PornVídeos Pornores AmadoresGurl Fingering HerselfBlacked Porn 4kFamiliy SexsNudes A PoppiNaked Woman BoobsTagalogsexstoriesTssefuctionDaft.swxAnime Henta INhentai BrSites + 18Atriz Porno JaponesaDaddy Spanks DaughterNegras FollanEscorts CancunWet Pusst PornNiked BreastPorn WomenFree Downloads Porn300 PornosTransporn FreeAmopornobr.comWhat Doespussy Taste LikePathan Sex VideoSexy Prom VideoGm XxxEpotnetBilu Filam123sexPov CowgirlMaid NakedWww Xhamster CommKiki Minaj-ebony GirlsNiño PollaXmaster Live.comVer Videos PornooNatalie Portman SexVery Sexy Hot Porn VideoGay Por PicsChubby Teen PornDesihotpornMeryem Uzerli XxxPornstar NaameTiffany HolidayThickassdaphineIndian.nudeFreeporn TransexualHamster Porn TubeTs Sexy KaylaBullbangBumla NakedKashmiri PornXxx Video DownloadTiffany Thompson PornMia Khalifa Sex HotSister Indian PornAnime X XxScat VideosSexe Video Amat50plusmilfRomantic Night SexSex Video Full Hd Hindi MaiUseless Junk.comBlack On Black AnalMackensie MaceReal Amater PornRakhi Sawant PornSexycandidgirlSuprise PornReesepieces XxxPorn Pictures For FreeTube KittyMatue PornXvideosonlyfans.comGoth NudesLexi Luna NudeXxx LebisianPorn BigbigIncest BlowjobJoshua Broome PornMoriah Mills Full VideoPubli24Local Bf Sex VideoXnxx Call BoyHusband And Wife First SexFutanari 3d Animation