door Inter in Binnenland  ·  29 Reacties

  • 14
  • 672x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

gussie

1
1 ontken

welnee, aldus Rutte en Halsema. wekelijks wat schietpartijtjes en zo nu en dan een handgranaatje en wat diefstalletjes of plofkraakjes, das alles

1
2 Roomboterbabbelaar

Tja die moeten naar een apart centrum op een eilandje.

1
3 Reagurius

Waarom zijn die mensen dan in een AZC gezet, en niet uitgezet?
Politieke faal waar nu zo onderhand wel eens koppen voor mogen rollen. (figuurlijk, niet letterlijk, we zijn geen barbaren uiteraard).

2
4 xtremy

Maar die misdragende asielzoekers uit veilige landen zitten daar nog steeds en nou? Halsema wil ze onderhouden en koesteren! Dus niet zeuren!

1
5 helena

Hier hetzelfde verhaal, er waren nooit problemen met het azc in de buurt tot er in 2015 ineens allemaal Noord-Afrikaanse nepasielzoekers en alleenstaande jonge mannen werden ondergebracht. Nepasielzoekers moeten uitgezet of vastgezet worden, maar vooral niet als asielzoeker behandeld worden, want dat zijn ze niet. Alleenstaande jonge mannelijke asielzoekers moeten ook niet vrij rond kunnen lopen, dat geeft alleen maar veel problemen. Ik ben er zelf een voorstander van im helemaal geen heteroseksuele jonge mannen uit vrouwonvriendelijke culturen toe te laten, dat zou al een hoop gezeik schelen.

2
6 RoosjeB

Het overgrote deel van de Nederlanders heeft vorige maand pro asielzoeker gestemd.
Dus nou niet weer klagen op internet.

2
7 Erasmus

@5 stop ze dan bij Halsema in huis!

1
8 Remkraan

Merkel riep : wir schaffen dass, en toen kwam de grote horde op gang, verstopt tussen de Syrische vluchtelingen, Marokkanen, Algerijnen, Tunesiers, Libiërs en ook nog Albanezen, allemaal via dezelfde route...en nu zit Europa met de handen in het haar, met hun mooie Dublin-afspraken. Waar is Merkel nu? Wat doet zij tegen uitgeprocedeerde Marokkanen in Duitsland? ga maar naar Nederland, daar krijg je een half jaartje opvang...

1
9 Marita3

@7 Daar heb je een punt er zijn buiten de FVD en PVV wel meer mensen die niet zitten te wachten op asielzoekers of slechts een zeer gelimiteerd aantal.
Dit zou een onderwerp kunnen en eigenlijk moeten zijn vind ik voor een bindend referendum , dan kunnen mensen blijven stemmen op een partij waar ze ( veel) meer mee hebben maar tegelijkertijd ook een beslissende stem uitbrengen aangaande dit onderwerp.
Ik ben zelf voor nul asielzoekers per jaar ,ik denk niet dat de meerderheid van de Nederlandse bevolking dat ook denkt maar mischien wel een maximum van 5000 per jaar of zoiets.

2
10 21st Century Guy

@6 Hoe bepaal je of iemand uit een vrouwonvriendelijk land komt ,wat voor benchmark (s ) zou je daarvoor gebruiken ?
En zou je ook niet moeten kijken uit wat voor maatschappelijke groep iemand komt en het individu ga je dan ook helemaal aan voorbij.

9
11 21st Century Guy

@10
0% idd + remigratiebeleid + uitzetten volhardende criminelen en terroristen

1
12 delarosa@europe.com

Asielzoekers uit veilige landen zijn geen vluchtelingen; het zijn profiteurs.

0
13 Handalf

* Verwijderd door de redactie *

14 esmee

@13 Er is zelfs al een naam voor.
Sociaal parasieten.

1
15 Truffelaar

@11
Het is een kwestie van keuzes maken, mannelijke echte vluchtelijgen zouden in de regio opgevangen kunnen worden, kwetsbare groepen zoals meisjes, homoseksuele mannnen, alleenstaande vrouwen, gehandicapten, zieken wat mij betreft voor een gedeelte hier. Toen de tweede wereldoorlog hier uitbrak sloegen alle jonge mannen in de bloei van hun leven ook niet ineens massaal op de vlucht naar Syrië, Irak of Afghanistan.

De grootste prioriteit zou altijd bij de veiligheid en het welzijn van de huidige Nederlandse bevolking moeten liggen en niet bij mannelijke vluchtelingen uit landen uit het Midden-Oosten en al helemaal niet bij nepasielzoekers uit Noord-Afrika.

2
16 RoosjeB

* Verwijderd door de redactie *

17 Dirk2137

Wat dacht je van dat islam tuig wat hier geboren is.

1
18 Pelikaan

* Verwijderd door de redactie *

19 widezw

Het zal nog veel erger worden vrees ik als er niet hard ingegrepen gaat worden.

1
20 Interessant

Zelfbenoemde "asielzoekers", ruiken waar ze een gratis goed leven kunnen hebben.
Maken pure misbruik van een aantal wel echte asielzoekers.
Radicalen hebben hun herkomst uit hun criminele verdoezelt, weten als rasechte psychopaten een enorm dramatisch toneelstuk op te voeren en de vooral ook amateuristische asielzoekersindustrie herkent het niet en wil het uit ook eigen belang en eigen eer niet zien.
Paralellen lijken duidelijk aanwezig met het acceptabele deel van de islamietische samenleving en met het andere criminele deel dat op volstrekte dominantie uit is met geweldpleging als ze hun zin niet krijgen. Kleine criminelen zetten heel gemakkelijk de stap naar gewelddadig terrorisme.

Om deze laatste categorie uit te bannen in ieders belang, de landen van herkomst willen deze criminelen niet terug. Heel kenmerkend voor het grote deel der uitgeprocedeerden, die hier alsnog in de financiële en politieke watten worden gelegd door de zichzelf links noemende politici, maar intussen een onacceptabele groep van uiterst conservatieve fascistoïde religieuze groeperingen uit islamitische landen met alle potjes aan financiën totaal verwent.

Potjes hebben het voordeel, dat men er geen politieke verantwoording voor hoeft af te leggen. Je kunt ook zeggen de financiële darkrooms van de politiek, iemand buiten hun groepje met vele ambtenaren weet wat er met het vele potjesgeld gebeurt.
Gewoon rasechte neppolitieke figuren als El Klaver, wiens persoonsverheerlijking aan de orde van de dag is binnen hun troep, weet heel goed hoe onze samenleving op deze vunzige manier regelrecht wordt opgelicht.

1
21 Wil je niet weten

Die uit veiligelanden wat doen die hier dan nog.
Die hadden ze meteen apart moeten zetten en terug naar land waar ze vandaan kwamen.
Maar alles blijf hier omdat we een waardeloze COA hebben die hier goed aan verdient en IND die er ook niets aan doet en een regering met stel knuffelaars.
Dan gaat Amsterdam ze nog eens helpen met opvang .
Hoe gestoord kan je zijn.
En die door zoveel veilige landen zijn gekomen moesten ook hier meteen weg.
Maar nee hoor alles kan blijven.
Controles werden er niet gedaan.
Dus daarom zit hier van alles wat hier niet hoord.
En nog word er niets aan gedaan.
Te gek voor woorden is dit.
Terwijl we inmiddels hoopjes ellende hebben met dat tuig.

1
22 annie

verban kebab en islam en ze zwemmen zelf wel weer terug.

1
23 Handalf

@22 Het COA verdient er niet aan, dat is een overheidsinstelling zonder winstoogmerk. Het COA personeel zit niet op dit Noord-Afrikaanse volk te wachten.

3
24 Marita3

@ 19 volgens mij verwar je Syriërs met Noord-Afrikanen, ze spreken dezelfde taal en het zijn meestal moslims, maar hun cultuur en achtergrond is toch wel een wereld van verschil. Loop als mooie vrouw maar eens alleen rond in een Marokkaanse stad....ook daar word je lastiggevallen. En loop dan in Syrië rond, een WERELD van verschil.

2
25 Marita3

@23 nog veel gemakelijker vebied halal slachten en producten die afkomstig zijn van halal slacht onder de noemer dierenleed Aangezien ze toch nietvan plan waren zich aan te passen zullen ze dan wel verder trekken!

1
26 psje

@19 , volgens mij verwar je Syriërs met Noord-Afrikanen, ze spreken dezelfde taal en het zijn meestal moslims, maar hun cultuur en achtergrond is toch wel een wereld van verschil. Loop als mooie vrouw maar eens alleen rond in een Marokkaanse stad....ook daar word je lastiggevallen. En loop dan in Syrië rond, een WERELD van verschil.

2
27 Marita3

@27 in Saudi Arabie, Iran wordt je als vrouw zijnde ook lastig gevallen.
Destijds werd die presentatrice van llink op reis op video lastig gevallen door een aantal moslimmannen en taste haar op ongewenst aan.

0
28 Handalf

Heb je al wel eens gezien hoe die wilde beesten tekeer gaan als ze hun zin niet krijgen. Kijk maar bij Gibraltar en bij het kamp bij Calais. Frankrijk is hierbij een zwakke schakel in de ketting in Europa, en die zijn niet van plan om dit op te lossen.

1
29 Verwonderd

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Vageali6888
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@31De Oleh Tyahnybok die Nazigroeten niet schuwt in de regering zetten, past goed bij Azov en de extreemrechtse milities op Maidan. Af...

1 minuut geleden geplaatst door Vageali6888

elsemiek
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@161 Ja die periode eind sept /okt hadden wij ook in ons hoofd , nou duurt dat nog even maar tijd gaat snel , en dat hele Iran vetrouw ik ook ...

2 minuten geleden geplaatst door elsemiek

elsemiek
Demonstratie bij AvroTros-gebouw tegen deelname Israël aan songfestival

@54 BDS is zeer omstreden en niet vies van jodenhaat , dat weet jij ook ...

5 minuten geleden geplaatst door elsemiek

Vageali6888
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@32Kijk iets verder dan feb2022 en je weet wat ik bedoel...

6 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Vageali6888
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@33Oh ja , ze hebben zich onlangs aangesloten na 8 jaar als onafhankelijke regio aangevallen te zijn...

7 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Vageali6888
Boze Akwasi reageert op Anouk: ‘Nooit het N-woord gebruiken'

Martin Luther , 15 keer 'negro' in zijn befaamde speech....

9 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Vageali6888
Rapport: Amerikaanse regering stemt in met massale aanval op de Krimbrug - Dissident.one

@32Volgens speelt alles zich aan hun grens af, niet die van de VS .....

12 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

Biscanna
Boze Akwasi reageert op Anouk: ‘Nooit het N-woord gebruiken'

@70 Dat bedoel ik ja....

14 minuten geleden geplaatst door Biscanna

LoydMorris
Weg uit Nederland regelland: ‘soevereinen’ beginnen nieuw bestaan in Portugal

De nieuwe zwervers. . . ...

19 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Biscanna
Boze Akwasi reageert op Anouk: ‘Nooit het N-woord gebruiken'

@69 Er bestaan geen witte mensen, net zo min als dat er ook geen rode, gele, blauwe of paarse mensen bestaan. op een paar negers na zijn ze ook ...

23 minuten geleden geplaatst door Biscanna

NK. App
Douching PornBlake Blossum AnalJav OfficeProblem Sex VideoDesi Nri PornYour_dollss CamCeleb Onlyfans LeakedHomemadexxxvideosVeronica Avluv GangbangAdult VrJapanese Porn FreKelly BrookAnna L PornIlayda AkdoğanDivya XxxIndian Blue FilmHindi Teen SexBlack Boobs XxxBeautiful Indian Xxx VideosCamel Toe Up CloseFilm X En StrainingVídeo De Pornografia PortuguêsNaked Ebony WomenGay Porn PhotoCute Couple SexBest Porn In IndiaSexy Hot Boobs SuckMasturbation XLargest PornMilet Cyrus PornListcrawler Ft WorthBdsmutraMulheres Na CamPeladas No Tik TokCar HandjobsViral Video Of Kulhad Pizza CoupleSexual Movie IndianBlack On WhitepornMaturegangbangsBig Cock SexRajasthani Hindi Sex VideoEllie Mae NudeBf Sexsi VideoCloe Kardashian Camel ToeBelle Delphine SexsMygirlfubdPons VideoAstolfo Porn ComicsVillage Aunty Sex VideosFree Online Porn Full MoviesPublic Squirt PornEbony Foot WorshippingPornone DownloaderCoco.mg Chat GratuitFull Porn Free MovieGets HeadOlivia Williams NudeGang Sex VideoSex Blue Film HdMujeres Cojiendo Con AnimalesGay Naked TwinksPulsating Cumshot In MouthNaked Sister SleepPorn Til TomKelly MadisonOne Piece Porn GameJasmin GreyWww Bus Sex ComFamily Hot PornHentaï NarutoOrihime PornBollywood Real NakedPoonam Pandey Full VideoCheatingblowjobStepsister Pov PornBrunetteboobsPorn Older WomenBathtub MasturbationLissa Aires NudeInd Xxx MovesTrannyporn MoviesLesbian Oil WrestlingJjgirlaCeleb Zihad.comDevin FrancoSarawrcosplay NudeFox Tail Butt PlugFutanari Porn 3dSqurting In PublicTeen Pov PornIndian Porn X VideosMallu Sex NewCassie Bender BbcXxx With NurseWwe Sex HdKate Winsler NudeAnime Pron Dubفملم سكسAmouranth PornoDesi Bhabi NakedNaked Curvy GirlsFree Cartoon PorneDad Seduces Daughter PornIndica Flower DpFree AmericanpornMilfsMadura FolladoraLowriroseRegina DeutingerBlack With White PornGerman Goo GirlesMom Cuckolding SonBvoissaBobvoyeur ComSissyslutMinami AiwazaXxx Video Hindi AuntyTwinks With DadMalayalam Sex PhotoJapani Bf Movie12 InchcockسxxxxxHentai Em QuadrinhosAlex TannerMia Kalifa Xnxx ComThe Fan Van OnlyfansYoun CreampieBangla Bf Bangla Bf Bangla BfHunky NudeYsoi PornFarmers Daughter PornRiley Reid MandingoSexy Redd NudeFilipina Teenager PornCory Chase FootjobNew American XxxRomantic Porn ClipsHidden Desi PornBrother Impregnates SisterPussyshapesSpankba.gNhentai RedditPorn Tube MoviesFartal MordelForumsocialmedia GirlsChaterbareSeduced By My Best Friend AnimeSex Vides ComTelugu Sex Videos GirlsIr Orgy