Reactie PVV-fans op brand Culemborg (powned.tv)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Je Zus Mina in Binnenland  ·  425 Reacties

  • 6
  • 1465x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@390

Ik hoop maar dat jij er niet woont.
Daar zou het vast ook niet beter van worden .
Alles waar je anderen van beticht maak je jezelf ook aan schuldig.

7
401 No newstoday

@393

Haha. Moeite met de werkelijkheid?
In plaats van eens na te denken of je soortgenoten wel zo fris zijn, geef je weer een ander de schuld. Een totaal gebrek aan zelfreflectie.

5
402 MayDay

Ik had wel verwacht dat er nu veel PVV volgelingen afstand zouden nemen van deze terreurdaad gepleegd door hun collegas.
Dit verwachten ze ook van Moslims als er weer eens eentje over de grens gaat.
Als de PVV volgelingen geen excuus maken voor hun collegas dan keuren ze dat blijkbaar goed.
In dit draadje zag ik al wat mensen proberen het onder de tafel te schuiven maar een excuses zou ze weer een klein beetje geloofwaardiger maken.
Daarna zal er nog een lange weg te gaan zijn, misschien wel een onmogelijke, om de PVV volgelingen weer eens een beetje te kunnen geloven.
Op het moment zijn ze namelijk nog erger dan wat ze zelf over Moslims verzinnen.

10
403 techcenter

Voor iedereen die het nog aankan om een A4-tje te lezen;
De hele dag van ‘s morgens vroeg tot ’s avonds laat worden we in de media om de oren geslagen met moslims en hun islam. Of we dat nou willen of niet.
Moslims vinden dat ze worden gediscrimineerd. Moslims vinden dat er haat tegen hen wordt gezaaid. Moslims vinden dat ze te weinig kansen krijgen op de arbeidsmarkt. Moslims vinden dat er te weinig naar ze geluisterd wordt. Moslims vinden dat hun geloof te vaak in een negatief daglicht wordt geplaatst. Moslims vinden dat zij niet serieus genomen worden. Moslims eisen respect.
Maar waarom zou ik in hemelsnaam begrip, laat staan respect, moeten opbrengen voor gecultiveerde domheid? Voor volstrekt willekeurige krankzinnige gebruiken en regeltjes? Voor de inherente onderdrukking van vrouwen en homo’s? Voor ingebakken kindermisbruik? Voor agressie en machogedrag? Voor mohammedanen die elkaar in het Midden-Oosten elke dag weer de hersens inslaan? Een derde deel van alle moslims wereldwijd, ongeveer half miljard mensen, bestaat uit extremisten. Zij vinden dat je iemand mag vermoorden als hij of zij besluit niet langer in Allah te geloven en uit de islam te treden.
Ons hele leven wordt tegenwoordig beheerst door gezeik met de islam, gejammer over en door moslims, gezanik over en met Marokkanen, gezeur over en van Turken. Dit slokt de media helemaal op. Non-discussies over of iets halal of haram is. Over wat wel en niet mag tijdens ramadan. En hoe niet-moslims zich dan dienen te gedragen om respect te tonen. Over het gejengel van de islamitische gebedsoproep (azaan) en of we die in de publieke ruimte moeten toestaan. Of er speciale gebedsruimtes voor moslims moeten worden ingericht in openbare gebouwen. Welke muziek je wel of niet mag luisteren als moslim. Of mannen vrouwen de hand mogen schudden, ja of nee. Of sharia-rechtspraak ook in het Westen kan worden ingevoerd voor moslims. Wat de imam ergens van vindt, van ingegroeide teennagels tot ruimtevaart. Of Islamitische Staat, de Taliban, Al Qaida, Boko Haram en al die andere islamitische terreurorganisaties nou wel of geen exponenten zijn van de islam. Of de islam moet worden onderwezen op openbare scholen. Of het uitbetalen van rente is toegestaan. Of vrouwen gescheiden moeten zwemmen of niet. Of het presenteren van onwelgevallige uitslagen van enquêtes onder moslims, n Westerlingen ‘Fijne Kerstdagen‘ mogen wensen of niet. Gedram over de bouw van megamoskeeën overal in Nederland, zo groot en zo veel mogelijk. Ga maar door. De waanzin houdt niet op.
Je komt niet meer toe aan leuke dingen, zoals muziek, film, literatuur, kunst, hersengymnastiek, wetenschappelijk bespiegelingen, filosofische overpeinzingen, onbelemmerde humor, open gedachtewisselingen, enzovoort, enzovoort. Kortom: de zaken die het leven verrijken en mooi maken. Nee, de hele dag worden we met moslims en hun islam geconfronteerd. Meestal in negatieve zin, met dood, verderf, criminaliteit, misbruik en geweeklaag. Vaak vanwege trivialiteiten in en rondom de islam. En regelmatig in geforceerd positieve zin, omdat het mainstream journaille het tot hun taak rekent om moslims en de islam zoveel mogelijk in een gunstig daglicht te plaatsen. Ter compensatie van al het eerdergenoemde slechte nieuws.
Dit alles maakt mij enorm islam-moe. Ik heb het helemaal gehad met dat eeuwige gejeremieer en die voortdurende exclusieve focus op moslims als zogenaamde ‘slachtoffers’ van onze Westerse maatschappij. Hou toch op! Iedereen die zich een beetje schikt krijgt hier meer kansen dan waar ook ter wereld.
Ik wil eigenlijk helemaal geen tijd verspillen aan die geïnstitutionaliseerde achterlijkheid. Maar ik moet wel, want het dringt zich aan mij op, op een agressieve dominante manier, in de media, op internet, in de samenleving. Het beukt op je in, dag na dag, week na week, maand na maand, het hele jaar door. De enige manier om je hieraan te onttrekken is je volledig af te sluiten. Ik luister en kijk al nauwelijks meer naar de publieke omroep. En de nieuws- en actualiteitenprogramma’s van de commerciële omroep zijn al niet veel beter. Ik betrap me erop dat ik steeds minder kranten lees. In de mainstream media is eenzijdigheid troef. Ik voel me geestelijk gegijzeld.
Nederland en de rest van Europa worden steeds minder vrij. Elke dag wordt ons geïnstrueerd hoe we moeten denken over moslims en de islam. Een open samenleving die zich voortdurend moet aanpassen aan de eisen van één groep is geen open samenleving meer. Nog een paar decennia en het vrije Westen is dood. Ten prooi gevallen aan één groep eeuwig verontwaardigde relatieve nieuwkomers, die eisend en jammerend door het leven gaan. Een bevolkingsgroep die nog altijd groeit. Een verongelijkte groep die haar stempel op de Westerse wereld wil drukken. Koste wat het kost. Liefst zo luidruchtig en opzichtig mogelijk.
Ik zie het somber in. Welkom in de toekomst van Europa!



Misschien een reactie van het één op het ander????

6
404 Tuigo

Gezelligheid kent geen grenzen.

0
405 von Bribbentrop

** gebruiker verwijderd **

@404 Sorry maar na je tekst vluchtig te hebben doorgekeken: nee....dat A-4 tje trek ik niet. Het staat volgens mij vol met overtrokken beweringen. Ik kan je slechts sterkte wensen en vooral veel wijsheid.

406 verwijderd23941

@404 ++++++++

8
407 vanachterenindepoes

** gebruiker verwijderd **

@407 Jij ook veel wijsheid gewenst.

408 verwijderd23941

@404 "Een verongelijkte groep die haar stempel op de Westerse wereld wil drukken. Koste wat het kost. Liefst zo luidruchtig en opzichtig mogelijk." Heb je het over populistisch rechts? PVV, Pegina, Front National etc.?

5
409 Je Zus Mina

@404 : Guttegut wat een zieligheid!!

Sterkte!

3
410 Wheely

@404 Mijn leven wordt in z'n geheel niet beheerst door moslims en/of de islam. Ik houd me bezig met muziek en literatuur en filosofische beschouwingen, wandelingen. Prima leven. En toch lees ik kranten en kijk ik naar journaals. Ik vind het oprecht sneu voor u dat u het zo moeilijk heeft, maar om daar de islam de schuld van te geven gaat mij toch een paar tikkeltjes te ver. Misschien dat als u weer wat meer gaat lezen en filosoferen, dat het er dan opeens allemaal heel anders uitziet. Ook de dreiging die u van de islam ervaart verdwijnt dan misschien weer als sneeuw voor de zon.

1
411 Smiling

@404 : Ik word niet goed van al uw gejammer. Ik kom net terug van een rondje door de stad waar je over de hoofden kunt lopen : allemaal gezellig babbelende mensen, de terrassen overvol net als de snackbars, enz. Vanavond wordt weer voor tig vuurwerk afgestoken en komen mensen bij elkaar om grote vuurwerkshows te bekijken.

Net als de afgelopen tig jaren!!

Geen snars veranderd!!

Hoezo minder vrijheid??

Natuurlijk weet ik van de aanslagen en dat verwerp ik 200%.

Maar als ik het zo zie is e héélr weinig veranderd voor héél véél mensen!

6
412 Wheely

Die reacties op Facebook zijn echt schokkend!
Nooit geweten, dat er zoveel bruinhemden, regelrechte nazi's en andere moordenaar is spe rondlopen in Nederland!

7
413 Uit Den Haag

@413 Leuk geprobeerd hoor om mensen die zich zorgen maken voor nazi's en moordenaars uit te schelden. Eigenlijk zou jij gestraft moeten worden wegens smaad en haatzaaien.

8
414 B55

@413 B55

Roepen dat mensen moeten worden opgesloten om dat gebouw dan in de fik te steken is GEEN roep van bezorgde mensen maar van regelrechte bruinhemden, nazi's en andere moordenaars is spe ! Ik zie geen verschil tussen die mensen nu over de moslims en de nazi's toen over de joden!

6
415 Uit Den Haag

@415 = voor @414

3
416 Uit Den Haag

Over een paar weken horen we dat de brandstichting was gepleegd door een AFA fascist om andersdenkenden te framen of door een moslim om de verzekering te flessen. Dat is een beetje gemeengoed de laatste tijd. Maar als dat nieuws uitkomt, dan hebben we geen 400+ berichten.

5
417 Bad_Man

@415 Nee, dat is jou invulling.

3
418 B55

@403 "Ik had wel verwacht dat er nu veel PVV volgelingen afstand zouden nemen van deze terreurdaad gepleegd door hun collegas."

Kunt u deze beschuldiging waarmaken of is het uw politiek-correcte onderbuik die spreekt?

3
419 tistochwat

@403 techcenter
Volslagen onzin wat je schrijft. Niemand weet wie die brand heeft aangestoken.
De vele autobranden in Culemborg worden meestal gedaan door Marokkanen zelf.
Marokkanen hebben daar ook een "vete" met de Molukkers. Ze (marokkanen) hebben bij woonhuizen de ruiten ingegooid en met auto's op mensen in gereden.
En mensen zomaar mishandeld op straat omdat ze Moluks waren..

Dus ja helaas, Marokkanen maken geen vrienden met hun kutgedrag. Lijkt me vrij logisch, Ik zou het ook niet leuk vinden als mijn dochter of vrouw zomaar in elkaar geslagen wordt. Of als de ruiten er aan gaan.
Dat heeft niets met de PVV te maken.
En zoals al gezegd niemand weet wie dit gedaan heeft. Misschien wel een moslim zelf. Of een boze Molukker, een boze Homo, een boze Chinees.
Veel (jongere) Marokkanen gedragen zich nu eenmaal als idioten in het openbare leven..

3
420 Big Tony

@404 Tuigo
Goede bijdrage.
Wanneer komt het boek uit ?.......(grapje hoor).

3
421 Big Tony

@412 Wheely
" allemaal gezellig babbelende mensen, de terrassen overvol...Net als de afgelopen tig jaren!! Geen snars veranderd!! "

Zijn alle slachtoffers al begraven in Berlijn ? Waarschijnlijk wel. Wel liggen er nog tientallen in de ziekenhuizen, en zullen er sommigen nog jaren moeten revalideren.
Je kunt niet net doen alsof er niks aan de hand is.

En dat allemaal voor niets. Voor een achterlijk boekje van honderden jaren oud en een nep-profeet. @404 heeft gelijk ..... halal haram bla bla bla allemaal gelul waar wij niets mee opschieten, we gaan op deze manier honderden jaren terug in de tijd.

2
422 Big Tony

@422 sommigen denken dat vrijheid vanzelfsprekend is of lijken er niet om te talen....

1
423 tistochwat

@409 Je Zus Mina
"PVV, Pegina, Front National etc.?"

Zijn die ook dagelijks in het nieuws met bomaanslagen, onthoofdingen, kindbruidjes, criminaliteit, aanrandingen ? Volgens mij niet .

1
424 Big Tony

Goed stuk van @404 De nieuwjaarsspeeches van onze ambtsdragers zullen een stuk verbloemender zijn...!

2
425 tistochwat

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
GeenStijl: Hoera islam! Irak maakt homorelaties strafbaar

@13    "Je probeert duidelijk zo de strafbaarstelling van homoseksualiteit in Irak goed te praten." Kul. Wederom : Jij bent v...

zojuist geplaatst door Wedergeboren

JackKropotkin
Israëlische ministers: regering valt bij afzien van aanval Rafah

@18 Lol, nee natuurlijk herken jij dat niet :-), alsof ik iets anders verwacht had haha. Het is een mooie dag vandaag, stralend blauw hier in Ro...

2 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

JackKropotkin
GeenStijl: Hoera islam! Irak maakt homorelaties strafbaar

@12 Jouw @9 kan ook niet anders geïnterpreteerd worden. Waarom post je anders zulke off topic feitjes (ook in #11) in het wilde weg? Je probee...

5 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

FrisseBries
Israëlische ministers: regering valt bij afzien van aanval Rafah

@14 en @17Wat jij Snorrie toesmijt herken ik totaal niet, dat wil ik toch even zeggen. Het is geen meeloper en volgens mij is hij/zij ook ni...

10 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

JackKropotkin
Israëlische ministers: regering valt bij afzien van aanval Rafah

@16 Hallo Jodenhatende mini-Hitler met snorretje, jouw ‘waarheid’ is er eentje waar vooral extreemrechts bekend om staat; antisemitische ver...

13 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Wedergeboren
GeenStijl: Hoera islam! Irak maakt homorelaties strafbaar

@10    'dus' Jij bent verantwoordelijk voor je conclusies. Ik plaats alleen iets om dit een beetje in perspectief te ku...

15 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Snorrie
Israëlische ministers: regering valt bij afzien van aanval Rafah

@14 Iemand met zo ontstellend weinig kennis zou eigenlijk gewoon zijn mond moeten houden en zich concentreren om zindelijk te worden.Het smo...

20 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Wedergeboren
GeenStijl: Hoera islam! Irak maakt homorelaties strafbaar

    Één keer raden in welk Europees land (als enige), mensen van het zelfde geslacht niet met elkaar mogen trouwen, en waar men niet van...

21 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

JackKropotkin
GeenStijl: Hoera islam! Irak maakt homorelaties strafbaar

@9 Ah ja, dus die strafbaarstelling van homoseksualiteit in Irak is heel normaal, eigenlijk wel toe te juichen. ...

22 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

JackKropotkin
Daags na neonazistische toespraak Wilders roept Dassen (Volt) VVD en NSC op: 'Doe. Het. Niet.' - Joop - BNNVARA

Ik heb net een paar samenvattingen gezien (nos, ad) van de toespraak van Wilders en met neonazisme heeft dat evenveel te maken als de hitsende b...

26 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

NK. App
Bigtit CougarSneaky Link PornPorngames Itch.ioPornhub .D4 AwingBigtits OiledXxx ChestNude RussianCairobunnyPorn Webseries DownloadDani Daniel Hd PornAlison Tyler NewEbony ThreesomepornFigueroa Street PornLesbian PornstarSuck On BoobsMy Wife NideFatal ModekPunheta AmadorasLesbian SexypornNutu Massage PornXxx Hot GarlHot Big Tits XxxXxxx Hot ComMarathi Sex Video Sex VideoValentine Day XnxxKorina Kova NudeHd Porn FilmFat Aunty FuckSavita Bhabhi And SurajUnwanted CumshotsExxotic ExpoPorenxxxEbony MasterbatingNaked Beach VolleyballKenzie Reeves OnlyfansNasty DeepthroatLexxistarPorn .hubSara BrustPerverjizaNonnudevilleBlue Movie HdSuperb Sex VideosAdult Movie Download WebsiteJapenese Xxx MoviesChuby Naked2 Vaginas PornPornmd.xomFatgirl Nude2kmoviesSexy Video Sexy SexSexy Porn MoviKingxomixسکس انميGay Men Making LoveGreta Foss BukkakeMother PorneCobie Smulders FeetMaddybaeGirls Porn MoviesPunish PornHot Mok Porn91 在线Japanesse PussyHot X AuntyHot Wet PussBraces NudeBig In Japan CyberpunkPorn MzBakudeku PornXxxcoreanoFreeporn DaddyTukkifSex Machine XxxYour Sex VideoIg Live NsfwAltra Hd PornFoto Mulheres NuasXxx Gay DesiRealtor PornhubNude Girls MoviesRae Li BlackBrazzers AirportSwinglifestyle.Celberitys NakedXxwwwIndion Sex ComX Film Hindi MeinIndian 69 PornKitty Party XxxCfnm OfficeIxxxSexual Position VideosXnxn IndianLong Ling XxxMast GandDesi Full PornIndian Live Chat PornSakyra PornAdult Black VideosVivastreet EscortMangas SexuelsLaura Adele NudePorn With Student And TeacherCharamsukh Web SeriesRap Sax VideoSudha SexXxx Bunny ColbyBig Boobs Indian TeacherAll About Anna Full MoviePorn VidFree Mature PormRomantik XnxxTelugu Teen Sex VideosNew Xnxx DesiPregnant Latinas SexJapanese Porm VideoTerra Patrick NudeUniverso Das Mensagens OmegleCarmen Villalobos DesnudaWww Xxx2 ComPhub BabysitterLacy Kay SomersGrinch XxxJeux De SexseLive Chat Phone SexAiden AspenPornpics.cokPeta Jensen Porn VideosSexy Hot Bf HindiKkvsh SextapeNipple BounceSex ChotiAnime Hentai AnalJeux De SexeHotnudeblondesThree Some PornIndian Hindi Audio PornPorn HutHard Squirt PornWww Public AgentCeleb Sex ScenesAi Generated SexTaboosex TubeLazbyan PornCzechcasting VideosLessbian XxxZoey Deshanel NudeFe Galvao Nudes