Feministen, Europa roept (volkskrant.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door morandi in Politiek  ·  35 Reacties

  • 0
  • 486x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

uhs: ‘gender-jihadisme’. Idd. Ze heulen met de islam, die logica snap ik niet.

6
1 caso

* Verwijderd door de redactie *

2 JackKropotkin

Veel gejank van iemand uit de groep meest geprivilegieerde mensen die ooit op aarde hebben bestaan.

6
3 solidsteel

Altijd hetzelfde geneuzel over selectieve gelijkheid .

Schreeuwen over het glazen plafond terwijl tegelijk het keihard negeren van de glazen kelder.

De vrouwen moeten uit hun rolverdeling stappen in de maatschappij en willen alle leuke topfuncties en gelijke macht maar de mannen moeten gewoon doorgaan met hun rolverdeling om al het vieze, zware en vooral gevaarlijke werk op te knappen die de vrouwen weigeren te doen....maar hee gelijkheid.

Wel de lusten niet de lasten is geen gelijkheid.

7
4 siberianhotsprings

** gebruiker verwijderd **

Goedemiddag heren!

5 verwijderd23941

* Verwijderd door de redactie *

6 Gr@ndioos
7 DruppeltjeDrie

feministen zijn domme mokkels die in koortjes de ellendige islam binnen haalt.

4
8 120db

* Verwijderd door de redactie *

9 Gr@ndioos

@4
Och och wat 'n zwaar leven.
Als de mannen nu 's gewoon hun deel in het huishoudelijk gebeuren oppakken is er al 'n wereld gewonnen.

4
10 _Kapnah_

@9
zoiets ja
zingen voor je eigen ondergang. dom volk

3
11 120db

@10
Prima, als de vrouwen dan ook hun deel doen als dakdekker, houdhakker, bruggenbouwer, stratenmaker, olieborder, vuilnisophaler om maar een paar dingen op te noemen question.

Het leven is inderdaad zwaar maar dat kan je niet weten als je altijd de privilege hebt gehad om al het zware werk te ontlopen zoals jij blijkbaar.

6
12 siberianhotsprings

Satire?
Even lezen......
NEE!! Blijkbaar zijn er mensen zo gestoord dat ze zulke onzin geloven.

Feministen en Brussel, net zo gestoord.
Laat ze maar lekker met GroenLinks, D66 en Frans Timmermans samen in hun eigen sprookjes geloven, terwijl de rest van Europa ervoor zorgt dat Brussel de nek omgedraaid wordt.

3
13 beastyboy

** gebruiker verwijderd **

@7 Hopelijk langdurig.

14 verwijderd23941

** gebruiker verwijderd **

@6 Je zit weer in je "kut-periode". Poep en pies is inmiddels voorbij?

15 verwijderd23941

@12
Kom kom, niet alle mannen zijn werkzaam in de beroepen die je als voorbeeld neemt. Er zijn ook zware beroepen waar je nauwelijks mannen ziet.

Maar dat neemt al bij al nog niet weg dat het merendeel van de heren "na gedane arbeid" op de bank neerzijgt en verwacht dat vrouwlief "de rest" heeft geregeld. Ook als zij zélf net een werkdag van 8 uur achter de kiezen heeft.

4
16 _Kapnah_

@16 Ja...maar daar kiezen ze meestal zelf voor toch? Ik denk dat dat voor een hoop mannen niet hoeft? Die hebben liever een vrouw die het huishouden doet en een.lekker.potje kookt? Maar nee....de dames willen liever carriere maken....en het nemen van kinderen uitstellen tot ze bijna 40 zijn.

6
17 rEmco44

@16

En niet alle vrouwen hebben geen topfunctie dus wat is je punt?

"Er zijn ook zware beroepen waar je nauwelijks mannen ziet."

Elk jaar weer is 97% tot zelf 99% van alle werk gerelateerde fatale ongevallen een man dus die zware beroepen waar je geen man ziet zal dan best wel meevallen.

8 uur? Je kan merken dat jij nooit fysiek werk hebt gehad.
Projecten met een tijdlimiet en overwerken is aan de orde van de dag.

Van mij mag het best eens andersom, gaan de vrouwen er op uit en blijven de mannen thuis , binnen een week willen vrouwen het niet meer en dat kan ik je garanderen.

Daarbij doen vrouwen over het algemeen nooit het gras maaien, auto wassen, goot leegmaken, meubels in elkaar zetten iets fiksen, iets ophangen, iets aansluiten etc. dus wederom selectief geneuzel.

5
18 siberianhotsprings

@18
Ik had eerlijk gezegd ook niet verwacht dat je 't punt zou snappen.

Je eigen posts zijn nogal selectief waar je spreekt over zware beroepen waar een handjevol mannen nog in werken; dingen die "vrouwen over het algemeen" wel/niet doen en wijst op percentages fatale werkgerelateerde ongevallen wat overigens niets zegt over de fysieke zwaarte van een beroep maar alles over de gevaarzetting daarvan. Toch nét iets anders he?

Je mag van mij ruilen hoor. Dan plof ik na m'n werkdag vol deadlines op jouw bank, vraag wanneer het eten klaar is en voer ook de rest van de avond niet méér uit dan m'n eigen bier pakken en "King of the Zapper" spelen.

4
19 _Kapnah_

@17
Dat lijkt me precies de kern van de zaak: "hebben liever een vrouw die het huishouden doet en een lekker potje kookt?"
Hebben de dames zelf ook nog iets in te brengen? Of is het dan "eigen keuze" dat na de werkdag nog een huishouden ligt te wachten?

Zullen we dan ook maar stoppen met vrouwen door te laten leren? Voor 'n hoop mannen hoeft 't immers allemaal niet: die hebben liever een vrouw die het huishouden doet en een lekker potje kookt...

2
20 _Kapnah_

@2
Sheila Sitalsing heeft meer verstand in haar pink dan jij in je hele lijf.

7
21 PuurHagelslag

@19


"Ik had eerlijk gezegd ook niet verwacht dat je 't punt zou snappen."

Nee, domme man hier question.

Jij bent net zo selectief door over alleen zware beroepen te praten en niet over gevaarlijke beroepen, daarbij zijn gevaarlijke beroepen over het algemeen zware fysieke beroepen.

Als huisvrouw kan je lekker pauze nemen wanneer je wilt, even shoppen wanneer je wilt en ben je eigen baas, het is over het algemeen het veel minder intensief dan voor een bedrijf full time werken en nog eens carrière maken, je stopt dus veel meer werk in een kortere tijd en bent dus ook meer versleten vooral met fysiek werk dan een vrouw die part time of niet werkt en ik neem aan dat je dat punt ook wel zal begrijpen aannemend dat jij het superieure geslacht hebt.

Vervolgens kom je thuis als man en moet je voor je andere baas werken om al het werk te doen dat zij als niet wenselijk ziet daarbij ook nog eens al het grove werk als verven, verstoppingen oplossen het dak maken waar de vrouwen over het algemeen niet aan meehelpen buiten dit alles.

Mijn punt is mannen doen veruit al het onwenselijke werk in de maatschappij, zelfs thuis en krijgen nog eens de meeste grote monden dat we te weinig zouden doen en krijgen dan een speech over hoe seksistisch we zijn omdat vrouwen er zelf voor kiezen geen topfuncties te doen, liever part time werken en de kinderen opvoeden.

Ik weet niet met welke nietsnut mannen jij omgaat maar mijn vader vroeger en ik zelf ook hebben nog waslijsten om te doen bij het thuiskomen ohh en het vrouwtje is zeker Queen of the zapper bij ons die een leuke robot stofzuiger heeft om haar ooh zo super zware huiswerk werk iets te verlichten.

Fijne dag!

4
22 siberianhotsprings

Leuk trouwens dat de meeste reacties het punt van Sitalsing zo mooi illustreren.

4
23 PuurHagelslag

** gebruiker verwijderd **

@22 Hé pssst! Het is 2019!

24 verwijderd23941

@21 Joh, laat m nou maar. Thuis durft ie dat echt niet te zeggen question

3
25 Mrs. K

@22 “en krijgen nog eens de meeste grote monden dat we te weinig zouden doen”
Dat is toch ook zo?

3
26 Mrs. K

@22
Je legt mij langs de maatstaf van je eigen aannames. Dat schiet natuurlijk niet op.

Als jouw punt is dat mannen "al het onwenselijke" werk doen en vrouwen "de keuze" hebben, dan draai je de zaak toch om? Waarom kies je dan niet voor alle geneugten van het leven als huisman?

Fijn weekend!

4
27 _Kapnah_

@22 Dat vrouwen minder vaak topfuncties hebben komt doordat van vrouwen verwacht wordt dat ze naast hun werk voor de kinderen en het huishouden gaan zorgen en soms ook nog mantelzorg gaan verrichten. Dat verzin ik niet, die ongelijke verdeling van huishoudelijke taken en zorg is gewoon een feit.

3
28 Mrs. K

@18
ooit gehoord van singles?

meiden die, over het algemeen, zelf een boormachine hebben...

3
29 Grootmoeder

@25
Lol, kon ik me ook al niet voorstellen question

0
30 PuurHagelslag

@29 En die mij dan bellen om de boormachine te gebruiken? question

0
31 Bluth

@31
in dat geval...mag ik je tel.nr?

1
32 Grootmoeder

@32 Nee, dat heeft geen zin. Ik kom namelijk nooit helpen onder het mom van gelijkheid. Ik help mijn mannelijk vrienden daarbij ook niet, dus de vrouwen moeten hun eigen boontjes ook doppen. question

0
33 Bluth

Dat hele gelijkheidsdenken, wat de meesten hier allemaal doen, is de grootste denkfout. Mannen en vrouwen zijn niet gelijk! Mannen zijn fysiek sterker, dus meer geschikt voor zwaar werk, en ook beter bestand tegen gevaren buiten de deur. Vrouwen zijn van nature verzorgend, en kunnen/moeten kinderen baren...gebeurt dat te weinig, zoals momenteel in Europa het geval, moeten we mensen importeren vanuit gebieden buiten Europa, waar de dames nog wel kinderen krijgen. Vrouwen kunnen wel, als ze wat ouder worden en de kinderen groter, wat meer buiten de deur gaan werken in de zorg bijvoorbeeld. Maar zeker niet te veel en te lang, want er is thuis nog genoeg te doen question

0
34 rEmco44

Feministen Iran roept.

0
35 meneer van het nieuws

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Als er een zwarte man wordt gedood door de politie dan is dat meteen groot nieuws. Toch worden er in de VS meer witte dan zwarte mannen gedood d...

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@3 Veel van die politici hebben een huis in het buitenland. Als het hier onleefbaar wordt zijn ze met de noorderzon vertrokken. ...

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@2 erger nog, niet alleen hij, maar nog veel meer politici...

4 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

VVDer v.d. Burg vindt dat er nog wel 18 miljoen mensen bij kunnen....

4 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

mijn hemel. over overbevolking gesproken...

4 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

En in deze post geeft hij een radicale klimaatactivist die niet gelooft in de kracht van innovatie (daar zijn er nogal veel van) een goede veeg ...

5 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

Devon is een interessant account om te volgen, vind ik. Ja, hij gebruikt ook AI om afbeeldingen te maken (van katten). Maar niemand is perfe...

5 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Nou, dan moet Walmart of zo maar snel in brand gestoken worden. Toch?...

5 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

6 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

6 uur geleden geplaatst door duurendaal

NK. App
Japan Sexual MoviesDirtychatrouletteFreexcafe.commCastin Porn TubeOdisha Local Sex VideoWww Hot Mom Vidoes ComChatburlateMommys Girl ComLalithasexHot Yoga Xxx VideoVideos Of Sucking BoobsAshley Adams NudeVidel Dbz PornNaked Actress In HollywoodPorn Gratis XxxListcrawler Tampa FlDirty Sex MemeGifs PornographiqueSpankbang.vomVanniallNude TradeNatalie Roush SexOrgasmgamesDesi Aunty Xxx VideoMallu Teen NudeRomans Porn VideoTamil Mallu Hot SexDredd Only FansEbony GapingPormhub SleepSock FleshlightMastrubation FemininEbony Lesbian Bbw PornHhq PornIce Spice BlowjobPuretabooPorn XxxxTanya Tate LesbianToon.ilyCelebrity Movie ArchivwLori Loud NakedDesivdo CoDesi Step Mom PornIndian Teen Girl FuckBeautiful Actress XxxPornography TanzaniaNerdy PawgJack Et Michel VideoBebe Rexha HotPorngunMan Playing With BoobsProne Videos MalayalamMiakhalifa SexvideoLesbian SquirtsKim Kardashian Full Se TapeWikifeetOld Reddit.comHook Up PornXvidios EroticosMadhuri Dixit Hot BoobsTamil Aunty Saree ChangeNami SexLauren AlexisonlyfansTana Mongeau PussyCody Lane GangbangedYourfreepornNude Wife SharingVer Video Pornos En EspañolVideo Pornos FrançaiseShawn Night NudeNude Nicki Minaj PicsRiley Red PornRachael Cavalli My Show Is OnSonam Bajwa Old PicsOrgy Is The New BlackRoyd120Naked Mature PicturesMovie The GigoloXvidios.comLatina Big Booty NudeXxx SuhagraatSex35Nautica BinxBigmom PornPornographie Gratuit FrançaisSex Video BhumikaBig Boobs Lesbian PornKajal Sex ScenesOnlyfans Video LeaksLesbian Porn VideousTeenrubFather Daughter Porn FreeDeepnude GgOmegascans OrgBaixar PhornoFnaf XxxKiera Nicole OnlyfansChaturbataeHot Aunty Sex VideoDisney Princess XxxSax VodioPornocalienteNaked And Afraid VideosCartoon Characters XxxSexyblowjobsPorn Game ShowAllegra Cole NudsNew Hd XxTeen 69 ComXxxhindidesiBrandi Love DaughterBunnie Xo Onlyfans LeaksPov Por NRene Russo NudeDani Daniels PicsMatureamature PornKeiran Lee PornographyHdporn BrazzersRemu SuzumoriLady Fyre CreampieSex Video Bhojpuri MeinBollywood Nude PhotosCxxx VidosShemalefacialTeens Black Porn VideosTonic MuvisVídeos De Filmes PornográficosSara Lee NudeKanpeki Ojou SamaTeenager DoggystyleDesi Hidden Cam BathBlack Biggest Booty PornNubilie PornLisa Ann Ava AddamsTattooed Girl Having Sex With Her BoyfrienClapping CheeksEmma Bugg PornMassage Porn JapanesePornografia GaySpankbang Mind ControlLuvejasminFree Leabien PornDemonslayer HentiBlack End White PornBoy Boy Bf VideoJenna Scordamaglia NudeDirty Talk Hindi PornHide And Seek XxxBeazzers Sex ComAnime Futanari Porn