U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Binnenland
  • 18
Boeren in Nederland verenigen zich om weerstand te bieden tegen de angst slachtoffer te worden van dierenactivisten. Er zijn Whatsapp-groepen en een Facebookpagina onder de naam ’Farmers Defence Force’. ...

5 dagen geleden door Telegraaf

REAGEER MET EEN EMOJI
31
2
2
7

@100 Ik liep eerder ook gewoon te fucken. Niks met elkaars bedrijf beschermen dat recht hebben ze. Helemaal als ze het netjes doen en geen auto's meer in de plomp duwen.

Gewoon zeggen u staat onder burgerarrest, nu op de buik gaan liggen, de politie is verwittigt. Hebben ze spatjes mag je gepast geweld gebruiken. Het is op eigen erf nota bene, kwoajoep'm.

101 Anti-Prut    
5 dagen geleden door Anti-Prut
4
Meld

@101 Niks "mis" met.... typetyfus...

102 Anti-Prut    
5 dagen geleden door Anti-Prut
3
Meld

Dit wordt de nieuwe Boerenpartij. Nu nog even een soort boer Koekoek zoeken.

103 Waarheid, gewoon zoals het is    
5 dagen geleden door Waarheid, gewoon zoals het is
0
Meld

De extreem rechtse sharia fantasieën spatten weer van de pagina`s af.
Lekker clubje zal dat worden.

104 hippodepippo    
5 dagen geleden door hippodepippo
17
Meld

@101
Burgerarrest .. zelf dat ligt in de lijn der mogelijkheden.
Zou er wetgeving zijn overeen georganiseerd burger arrest, door een groep burgers?

105 Schildpad    
5 dagen geleden door Schildpad
0
Meld

@105 Geen idee het is eigen erf. Dat is toch wel anders dan gewoon op straat. Het advies is om de politie gelijk te bellen en zelf niet in te grijpen. Volgens mij is er geen wet die zegt dat je niet in mag grijpen op je eigen erf. Volgens mij mag je iemand die een tas rooft rustig neerhalen en een arm omdraaien. Zou niet weten waarom dat niet zou mogen. Als je ze niet teveel beschadigt? Beetje met het gezicht door de mest, dat soort dingen oepsie?

Politie lacht zich kapot denk ik.

107 Anti-Prut    
5 dagen geleden door Anti-Prut
0
Meld

@107
Ok ..
Dat lijkt mij ook .. : )

108 Schildpad    
5 dagen geleden door Schildpad
0
Meld

@103
Denk het niet, de boerenpartij waren boeren dit zijn agrariers.

109 WHuls    
4 dagen geleden door WHuls
0
Meld

Ik zie toch weer kronkels in dit draadje. Boeren die zich willen verdedigen zijn extreemrechtse shariageweldplegers omdat ze aan veehouderij doen. Hoe krom wil je het maken.

Was er sprake van een boeren defence force voordat dierenterroristen een hele boerderij bezetten? Nee, die was er niet. De dierenterroristen zijn dus de oorzaak en de defence force een reactie daar op. En wat is de kronkel dan? Dat de terroristen niet veroordeeld worden, maar dat de boeren de gebeten hond zijn. De boerderij die bezet werd, voldeed aan alle eisen en bijna alle boeren zijn immens betrokken bij hun veestapel. De actie van Meat the victims was dus ongeldig. Je kunt het dan niet eens zijn met de overheid en hun regels, maar daar heeft de boer niets mee te maken. Die beheert zijn veestapel zoals de wet het voorschrijft. Dan moet je dus ook gaan klagen bij de wetgever en niet bij de uitvoerder.

De emotionele chantage spat er ook weer af bij de dierenactivisten. Je mag geen vlees meer eten. Iedereen moet luisteren naar ons alleen. Wij verwachten dat iedereen zich aanpast aan ons. Zo werkt het helaas niet. En ik denk dat Meat the victims hier meer kapot heeft gemaakt dan hun lief was. Domme actie.

110 Gezond boerenverstand    
4 dagen geleden door Gezond boerenverstand
1
Meld

@49

Ik probeer hem ook maar aan te moedigen.
Maar ja…foute (complot)vrienden…

111 WijzeDwaas    
4 dagen geleden door WijzeDwaas
7
Meld

Er mag best een verbod komen op megastallen om de ergste uitwassen aan te pakken.

Die dierenactivisten moeten dat wel gewoon nastreven zoals we dat hier doen: via de politiek. Eigenrichting is fout en zorgt er op deze manier bovendien enkel voor dat minder mensen achter je zullen staan.

Hier schiet ook niemand wat mee op want als activist kun je sowieso niet altijd overal aanwezig zijn (zeker niet als je vast komt te zitten), dus je zult het probleem georganiseerder aan moeten pakken. Institutioneel dus, via - nogmaals - de politiek.

112 progressiefliberaal    
4 dagen geleden door progressiefliberaal
0
Meld

Ik vraag me tevens af of deze veganisten zich bewust zijn hoeveel producten ze eigenlijk gebruiken waarin dierlijke elementen zijn verwerkt (bv glycerine of creatine). Dit gaat van autobanden tot computers tot persoonlijke verzorgingsmiddelen tot plastic tassen tot biodiesel.

113 Gezond boerenverstand    
4 dagen geleden door Gezond boerenverstand
1
Meld

Als er weer van die terroristen op een boerenbedrijf komen dan met z'n allen dat tuig eruit meppen. Flink wat botten breken en omdat de boeren dan met zoveel zijn is het niet te bewijzen wie van de boeren het heft gedaan en gaan ze allemaal vrijuit. En zo hoort dat want van de NL rechtsspraak gaat geen enkele preventieve werking uit. En de overheid beschermt wel moskeeen maar niet onze eigen Nederlandse boeren. Dus gewoon zelf doen en dan met harde hand graag.

114 PFL    
4 dagen geleden door PFL
1
Meld

@113 Veganisten zijn zich daar zeker van bewust, het niet gebruiken van dierlijke producten e.d. is dan ook een streven geen absoluut iets. Als het gebruik van dierlijke producten te voorkomen valt dan wordt dat gedaan. Echt alles wordt gecheckt hoor.

("Veganisme: een levenswijze, die ernaar streeft voor zover mogelijk en uitvoerbaar alle vormen van exploitatie en wreedheid ten opzichte van dieren in verband met voeding, kleding, of enig ander doel, uit te sluiten")

Zijn deze actievoerders allemaal veganisten trouwens?

115 JackKropotkin    
4 dagen geleden door JackKropotkin
2
Meld

@111 Haha, zegt een antivax-complotter met z'n big-pharma gejodel Jut tegen een achter-elke-boom-staat-een-Rus complotter Juul.

116 JackKropotkin    
4 dagen geleden door JackKropotkin
1
Meld

@116

Hihi, Jack. En ik altijd maar denken dat jij een nuchtere Rotterdammer ben…
Zit je nu met je nieuwe complotvrienden Cool en Proem in een Amsterdamse kroeg met allemaal dronken Britten?

117 WijzeDwaas    
4 dagen geleden door WijzeDwaas
5
Meld

@117 En ondertussen zit jij met Robin, dat Tinkerding en nog wat meer extreemrechts antivax complotterspul samen met user76 (die kijkt voor het slapen gaan altijd onder zijn bed of er nog Russen onder liggen) op de Niburu-redactie bij te praten question.

118 JackKropotkin    
4 dagen geleden door JackKropotkin
2
Meld

Zolang de overheid weigert om deze terreur groepen te verbieden mag de burger zelfrecht in de hand nemen zolang het 1 in verhouding tot het ander is .

119 agent 357    
4 dagen geleden door agent 357
0
Meld

Misschien ook een leuk idee om even hun woningen te bestormen en te bezetten (het liefst rond etenstijd)

120 Reconquista    
4 dagen geleden door Reconquista
0
Meld

* Verwijderd door de redactie *

121  malecon    
4 dagen geleden door malecon

De overheid verzaakt. Het is tijd voor burgerinitiatieven. Boeren snappen dat. Hopelijk maken zij de stap van CDA naar FvD. 23 mei de eerste kans!

122 schrootflint    
4 dagen geleden door schrootflint
0
Meld

Verplicht gewoon een open-deur beleid. Iedereen mag altijd even binnen een kijkje komen nemen.
Het gaat niet om hun huiskamer maar gewoon om een bedrijf dus als dierenwelzijn gerespecteerd wordt is er niets te verbergen.

123 DeDraakslang    
4 dagen geleden door DeDraakslang
2
Meld

@123 Want menig boer heeft niks anders te doen dan iedereen die binnen komt wandelen te begeleiden?

124 Wild Rover    
4 dagen geleden door Wild Rover
0
Meld

@124 Alsof er zoveel activistische organisaties bezig zijn die anderzijds bij boeren in willen breken..
Overigens doen varkenshouders hier wel aan hoor (en het vlees is er net zo duur als in de supermarkt) kijk maar eens bij buitengewonevarkens.nl

125 DeDraakslang    
4 dagen geleden door DeDraakslang
1
Meld

@125 Op afspraak is een rondleiding vast wel mogelijk bij veel boeren.
Maar ik kan me voorstellen dat sommigen er gewoon geen zin in hebben.

127 Wild Rover    
4 dagen geleden door Wild Rover
0
Meld

@127 Het blijkt jammergenoeg nodig te zijn. Dierenwelzijn of ordinaire ethiek, blijkt ondergeschikt te zijn aan de poen, en dat moet niet kunnen. Maar de boeren zullen met zo'n maatregel zeker niet blij zijn nee, en op afspraak stelt zoiets natuurlijk niets voor.

128 DeDraakslang    
4 dagen geleden door DeDraakslang
0
Meld

@128 Ah, het draait je dus niet om de rondleiding maar om de hoop ze ergens op te kunnen betrappen.
Dat gaat sowieso niet gebeuren, dan is de boer een keer van huis en ligt er een ziek varken en dan gaan de dierenknuffelterroristen er weer mee aan de haal omdat ze gewoon een hekel hebben aan veehouderij.

129 Wild Rover    
4 dagen geleden door Wild Rover
0
Meld

Je zou activisten als Gemeente een paar officiele -an-instant-tour-kaartjes per jaar kunnen verlenen waar de boer dan volledig aan mee moet werken, desnoods met politie erbij om te zorgen dat alles zonder escalaties verloopt. Dan wordt hun deur niet platgelopen en is er toch altijd de kans op onverwachte controle door mensen die niets door de vingers zullen zien.

130 DeDraakslang    
4 dagen geleden door DeDraakslang
0
Meld

@129 Uiteraard gaat het om controle ja en als je dat linkje van @126 ziet is dat ook flink nodig.
Het vervelende is echter dat door die stomme rot EU veel van het dierenleed op ons bord niet meer uit Nederland komt en dus helemaal niet te controleren valt.

131 DeDraakslang    
4 dagen geleden door DeDraakslang
0
Meld

@131 Wat kan mij het nu schelen wat een aandachtsgeile advocaat ervan vindt?
Maar blijf hier maar protesteren, hoor. Het gaat vanzelf een keer mis.
Waarom protesteren ze dan niet in de Oostblok landen? Daar hebben ze helemaal niks met dierenwelzijn. question

132 Wild Rover    
4 dagen geleden door Wild Rover
0
Meld

Mijn steun hebben ze.
Er moeten meer verzetsgroepen opstaan en samen gaan.

https://www.idverzet.org/over_idverzet/

Over IDVerzet
HomeOver IDVerzet


Beginselverklaring Identitair Verzet

Terwijl onze sociale zekerheden worden ingeperkt worden miljoenen aan subsidies en toelagen toegekend aan de mislukte multiculturaliteit.

Terwijl de media ons de multiculturele droom voorspiegelde werden ‘no-go areas’ gecreëerd voor Nederlanders, predikten religieuze leiders over oorlog tegen ons.

Wij weigeren nog langer te geloven in de leugens van de kranten en televisie, wij trekken hier een grens.

Wij laten de leugens van de media achter ons en treden in het verzet, voor ons land en onze toekomst.

Wij zullen niet langer zwijgend toezien hoe vreemde culturen een aanslag plegen op onze identiteit. Wij passen ons niet meer aan, maar staan voor wie wij zijn, wie onze ouders zijn en waar wij vandaan komen.

Niet langer zal de EU-moloch de ongeremde influx van vreemdelingen kritiekloos kunnen propageren en opleggen, niet langer zullen de politici -die ons land verraden en verkwanseld hebben- discriminatoire maatregelen tegen Nederlanders op kunnen leggen zonder te hoeven vrezen voor een tegengeluid.

Wij kiezen voor onze identiteit, ons erfgoed. Wij wensen ons niet langer te schamen om van ons Nederland te houden.

Wij kiezen niet voor consumptie en egoïstisch gewin, wij staan voor onze tradities, ons land, het Nederlandse volk en de Nederlandse cultuur.

De omega onze handtekening, het verzet ons geloof. Wij zijn niet langer slachtoffers, wij zijn het Identitair Verzet.

Tot hier en niet verder!

133 Dachtutniet    
4 dagen geleden door Dachtutniet
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Hoeveel dode kinderen is jouw twijfel waard?
Tekst om goed te lezen.

23 uur geleden door Aafje

Partijen in Kamer vallen over 'vrouwonvr...
Het gaat om een essay van Baudet in een Ameri...

20 uur geleden door NOS

Baudet zaait verwarring over abortus en werke...
Forum-leider Thierry Baudet heeft in een essa...

24 uur geleden door Telegraaf

Mannen, de discussie is beslecht: zeg maar da...
In menig huishouden met mannen woedt een disc...

1 dag geleden door in holland

Waarom steekt Trump zo veel tijd en middelen...
Specialisten van de anti-witwascel van het Am...

1 dag geleden door Denisova


ADVERTENTIE


Laatste reacties
The Master of the Universe 3
Veel meer incidenten in azc's in Brabant, Bud...
Daarom..!!! om Nederland te redden van de tot...

minder dan een minuut geleden door The Master of the Universe 3

welofniet
Raad van Europa: Hongarije schendt veelvuldig...
@5Nee dat bedoel ik niet, ik probeer alleen...

1 minuut geleden door welofniet

vomit comet
Frankrijk: moslima’s met hoofddoek mogen ni...
@68Oh, nu we toch bezig zijn; Zoek dit oo...

2 minuten geleden door vomit comet

kwatta
Hoeveel dode kinderen is jouw twijfel waard?...
@364Ontstoren is bovendien en uitstekend ve...

2 minuten geleden door kwatta

flessenhals
Farage bekogeld met milkshake...
Voor het starten en vormen van van een tegenb...

2 minuten geleden door flessenhals

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig