door Havermout in Binnenland  ·  133 Reacties

  • 18
  • 1290x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@100 Ik liep eerder ook gewoon te fucken. Niks met elkaars bedrijf beschermen dat recht hebben ze. Helemaal als ze het netjes doen en geen auto's meer in de plomp duwen.

Gewoon zeggen u staat onder burgerarrest, nu op de buik gaan liggen, de politie is verwittigt. Hebben ze spatjes mag je gepast geweld gebruiken. Het is op eigen erf nota bene, kwoajoep'm.

4
101 Anti-Prut

@101 Niks "mis" met.... typetyfus...

3
102 Anti-Prut

Dit wordt de nieuwe Boerenpartij. Nu nog even een soort boer Koekoek zoeken.

0
103 Waarheid, gewoon zoals het is

De extreem rechtse sharia fantasieën spatten weer van de pagina`s af.
Lekker clubje zal dat worden.

17
104 hippodepippo

@101
Burgerarrest .. zelf dat ligt in de lijn der mogelijkheden.
Zou er wetgeving zijn overeen georganiseerd burger arrest, door een groep burgers?

0
105 Schildpad

@104

0
106 Schildpad

@105 Geen idee het is eigen erf. Dat is toch wel anders dan gewoon op straat. Het advies is om de politie gelijk te bellen en zelf niet in te grijpen. Volgens mij is er geen wet die zegt dat je niet in mag grijpen op je eigen erf. Volgens mij mag je iemand die een tas rooft rustig neerhalen en een arm omdraaien. Zou niet weten waarom dat niet zou mogen. Als je ze niet teveel beschadigt? Beetje met het gezicht door de mest, dat soort dingen oepsie?

Politie lacht zich kapot denk ik.

0
107 Anti-Prut

@107
Ok ..
Dat lijkt mij ook .. : )

0
108 Schildpad

@103
Denk het niet, de boerenpartij waren boeren dit zijn agrariers.

0
109 WHuls

Ik zie toch weer kronkels in dit draadje. Boeren die zich willen verdedigen zijn extreemrechtse shariageweldplegers omdat ze aan veehouderij doen. Hoe krom wil je het maken.

Was er sprake van een boeren defence force voordat dierenterroristen een hele boerderij bezetten? Nee, die was er niet. De dierenterroristen zijn dus de oorzaak en de defence force een reactie daar op. En wat is de kronkel dan? Dat de terroristen niet veroordeeld worden, maar dat de boeren de gebeten hond zijn. De boerderij die bezet werd, voldeed aan alle eisen en bijna alle boeren zijn immens betrokken bij hun veestapel. De actie van Meat the victims was dus ongeldig. Je kunt het dan niet eens zijn met de overheid en hun regels, maar daar heeft de boer niets mee te maken. Die beheert zijn veestapel zoals de wet het voorschrijft. Dan moet je dus ook gaan klagen bij de wetgever en niet bij de uitvoerder.

De emotionele chantage spat er ook weer af bij de dierenactivisten. Je mag geen vlees meer eten. Iedereen moet luisteren naar ons alleen. Wij verwachten dat iedereen zich aanpast aan ons. Zo werkt het helaas niet. En ik denk dat Meat the victims hier meer kapot heeft gemaakt dan hun lief was. Domme actie.

1
110 Gezond boerenverstand

@49

Ik probeer hem ook maar aan te moedigen.
Maar ja…foute (complot)vrienden…

7
111 WijzeDwaas

Er mag best een verbod komen op megastallen om de ergste uitwassen aan te pakken.

Die dierenactivisten moeten dat wel gewoon nastreven zoals we dat hier doen: via de politiek. Eigenrichting is fout en zorgt er op deze manier bovendien enkel voor dat minder mensen achter je zullen staan.

Hier schiet ook niemand wat mee op want als activist kun je sowieso niet altijd overal aanwezig zijn (zeker niet als je vast komt te zitten), dus je zult het probleem georganiseerder aan moeten pakken. Institutioneel dus, via - nogmaals - de politiek.

0
112 progressiefliberaal

Ik vraag me tevens af of deze veganisten zich bewust zijn hoeveel producten ze eigenlijk gebruiken waarin dierlijke elementen zijn verwerkt (bv glycerine of creatine). Dit gaat van autobanden tot computers tot persoonlijke verzorgingsmiddelen tot plastic tassen tot biodiesel.

1
113 Gezond boerenverstand

Als er weer van die terroristen op een boerenbedrijf komen dan met z'n allen dat tuig eruit meppen. Flink wat botten breken en omdat de boeren dan met zoveel zijn is het niet te bewijzen wie van de boeren het heft gedaan en gaan ze allemaal vrijuit. En zo hoort dat want van de NL rechtsspraak gaat geen enkele preventieve werking uit. En de overheid beschermt wel moskeeen maar niet onze eigen Nederlandse boeren. Dus gewoon zelf doen en dan met harde hand graag.

1
114 PFL

@113 Veganisten zijn zich daar zeker van bewust, het niet gebruiken van dierlijke producten e.d. is dan ook een streven geen absoluut iets. Als het gebruik van dierlijke producten te voorkomen valt dan wordt dat gedaan. Echt alles wordt gecheckt hoor.

("Veganisme: een levenswijze, die ernaar streeft voor zover mogelijk en uitvoerbaar alle vormen van exploitatie en wreedheid ten opzichte van dieren in verband met voeding, kleding, of enig ander doel, uit te sluiten")

Zijn deze actievoerders allemaal veganisten trouwens?

2
115 JackKropotkin

@111 Haha, zegt een antivax-complotter met z'n big-pharma gejodel Jut tegen een achter-elke-boom-staat-een-Rus complotter Juul.

1
116 JackKropotkin

@116

Hihi, Jack. En ik altijd maar denken dat jij een nuchtere Rotterdammer ben…
Zit je nu met je nieuwe complotvrienden Cool en Proem in een Amsterdamse kroeg met allemaal dronken Britten?

5
117 WijzeDwaas

@117 En ondertussen zit jij met Robin, dat Tinkerding en nog wat meer extreemrechts antivax complotterspul samen met user76 (die kijkt voor het slapen gaan altijd onder zijn bed of er nog Russen onder liggen) op de Niburu-redactie bij te praten question.

2
118 JackKropotkin

** gebruiker verwijderd **

Zolang de overheid weigert om deze terreur groepen te verbieden mag de burger zelfrecht in de hand nemen zolang het 1 in verhouding tot het ander is .

119 verwijderd682241

Misschien ook een leuk idee om even hun woningen te bestormen en te bezetten (het liefst rond etenstijd)

0
120 Reconquista

* Verwijderd door de redactie *

121  malecon

De overheid verzaakt. Het is tijd voor burgerinitiatieven. Boeren snappen dat. Hopelijk maken zij de stap van CDA naar FvD. 23 mei de eerste kans!

0
122 schrootflint

Verplicht gewoon een open-deur beleid. Iedereen mag altijd even binnen een kijkje komen nemen.
Het gaat niet om hun huiskamer maar gewoon om een bedrijf dus als dierenwelzijn gerespecteerd wordt is er niets te verbergen.

2
123 DeDraakslang

@123 Want menig boer heeft niks anders te doen dan iedereen die binnen komt wandelen te begeleiden?

0
124 Wild Rover

@124 Alsof er zoveel activistische organisaties bezig zijn die anderzijds bij boeren in willen breken..
Overigens doen varkenshouders hier wel aan hoor (en het vlees is er net zo duur als in de supermarkt) kijk maar eens bij buitengewonevarkens.nl

1
125 DeDraakslang
126 DeDraakslang

@125 Op afspraak is een rondleiding vast wel mogelijk bij veel boeren.
Maar ik kan me voorstellen dat sommigen er gewoon geen zin in hebben.

0
127 Wild Rover

@127 Het blijkt jammergenoeg nodig te zijn. Dierenwelzijn of ordinaire ethiek, blijkt ondergeschikt te zijn aan de poen, en dat moet niet kunnen. Maar de boeren zullen met zo'n maatregel zeker niet blij zijn nee, en op afspraak stelt zoiets natuurlijk niets voor.

0
128 DeDraakslang

@128 Ah, het draait je dus niet om de rondleiding maar om de hoop ze ergens op te kunnen betrappen.
Dat gaat sowieso niet gebeuren, dan is de boer een keer van huis en ligt er een ziek varken en dan gaan de dierenknuffelterroristen er weer mee aan de haal omdat ze gewoon een hekel hebben aan veehouderij.

0
129 Wild Rover

Je zou activisten als Gemeente een paar officiele -an-instant-tour-kaartjes per jaar kunnen verlenen waar de boer dan volledig aan mee moet werken, desnoods met politie erbij om te zorgen dat alles zonder escalaties verloopt. Dan wordt hun deur niet platgelopen en is er toch altijd de kans op onverwachte controle door mensen die niets door de vingers zullen zien.

0
130 DeDraakslang

@129 Uiteraard gaat het om controle ja en als je dat linkje van @126 ziet is dat ook flink nodig.
Het vervelende is echter dat door die stomme rot EU veel van het dierenleed op ons bord niet meer uit Nederland komt en dus helemaal niet te controleren valt.

0
131 DeDraakslang

@131 Wat kan mij het nu schelen wat een aandachtsgeile advocaat ervan vindt?
Maar blijf hier maar protesteren, hoor. Het gaat vanzelf een keer mis.
Waarom protesteren ze dan niet in de Oostblok landen? Daar hebben ze helemaal niks met dierenwelzijn. question

0
132 Wild Rover

Mijn steun hebben ze.
Er moeten meer verzetsgroepen opstaan en samen gaan.

https://www.idverzet.org/over_idverzet/

Over IDVerzet
HomeOver IDVerzet


Beginselverklaring Identitair Verzet

Terwijl onze sociale zekerheden worden ingeperkt worden miljoenen aan subsidies en toelagen toegekend aan de mislukte multiculturaliteit.

Terwijl de media ons de multiculturele droom voorspiegelde werden ‘no-go areas’ gecreëerd voor Nederlanders, predikten religieuze leiders over oorlog tegen ons.

Wij weigeren nog langer te geloven in de leugens van de kranten en televisie, wij trekken hier een grens.

Wij laten de leugens van de media achter ons en treden in het verzet, voor ons land en onze toekomst.

Wij zullen niet langer zwijgend toezien hoe vreemde culturen een aanslag plegen op onze identiteit. Wij passen ons niet meer aan, maar staan voor wie wij zijn, wie onze ouders zijn en waar wij vandaan komen.

Niet langer zal de EU-moloch de ongeremde influx van vreemdelingen kritiekloos kunnen propageren en opleggen, niet langer zullen de politici -die ons land verraden en verkwanseld hebben- discriminatoire maatregelen tegen Nederlanders op kunnen leggen zonder te hoeven vrezen voor een tegengeluid.

Wij kiezen voor onze identiteit, ons erfgoed. Wij wensen ons niet langer te schamen om van ons Nederland te houden.

Wij kiezen niet voor consumptie en egoïstisch gewin, wij staan voor onze tradities, ons land, het Nederlandse volk en de Nederlandse cultuur.

De omega onze handtekening, het verzet ons geloof. Wij zijn niet langer slachtoffers, wij zijn het Identitair Verzet.

Tot hier en niet verder!

0
133 Dachtutniet

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

"De invoering van een suikertaks is volgens hem nodig omdat veel mensen in Nederland overgewicht hebben."LOLDe invoering van een suike...

2 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Graaier1000
Muziekdraadje

Chuck Berry - Sweet Little Sixteenhttps://www.youtube.com/watch?v=ZLV4NGpoy_E&t=5s...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Freddie Cannon - Tallahassie Lassiehttps://www.youtube.com/watch?v=_G7TYPEawX0&t=16s...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

The Collins Kids - Shortnin' Bread Rock (1957) https://www.youtube.com/watch?v=cYPlj67Mtlo...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Rudi Carrell - De Hoogste Tijdhttps://www.youtube.com/watch?v=gD3D5xdI_-o...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Willie Nelson - Always On My Mindhttps://www.youtube.com/watch?v=R7f189Z0v0Y...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Peter, Paul & Mary - Blowing In The Windhttps://www.youtube.com/watch?v=2RlnYC7skbI...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Roger Whittaker - The Last Farewellhttps://www.youtube.com/watch?v=sGWs1HK8iDU...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Lee Marvin - I Was Born Under A Wandering Star https://www.youtube.com/watch?v=NTymtAbaG08...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Gene Kelly - Singin' In The Rain ( 1952 )https://www.youtube.com/watch?v=swloMVFALXw...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Aletta Ocean Porn VideosMilf Lesbians Tribسكسي بورنوBrooke HogannudeسکسافغانیXviseos MilfDani Daniels Full HdRachelfit Onlyfansافلام سكس برايز مترجمة تويترXxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxBp Video Full HdKarnataka New Sexسیکسی دوجنسهSiri PornographyXnxx GrandfatherMaikelly MuhlSonagachi PornXxxsex GaysPoulpo 69FukstorDukes HardcorehoneyHamesterxxxX Videos Em PortugesCoger Con Mi EsposaHot Lesian PornIndianmaidsexAllison Parker 22Fwtina LeakedMea MeloneHindi XxxcCap D Agde PornCeline NoiretNaked SlaveTspovThick Chick PornSuperhead Vs Mr MarcusBig Gay Daddy Porn1v1chatMaisexosDora PornhubSssniperwolf PornhubKillakill PornXmaster Sex VideosHd Hd SexyKelsey Kane FreeonesSam LedgerGirs NakedFull Hd Hindi SexyMuito HetaiHairy Pussy Sex VideosKerala Sex MmsArabe PornFamous Porn StartTommiroseKorean Se XHot PornografiaCutest Porn TeensTits SuckingGia Derza XxxNokar Malkin Sex VideoAna De Arma NudeIndian Bhabhi Hot RomanceWww Desi Porn ComCulpa Mía Full MovieAutumn Falls VixenBig Boob Breast AlertX Nxx BangladeshGayroomXnxx In HotGonzo Por NPporno TelegramCuckols VideosMorenaspornoWww Brazzers Sex ComLasbiansexSony Leoni XxxDani Daniel FuckBig Titty LesbiensAngie Faith Net Video GirlsLesbian Por NoSexo Entre Famosos GayDesi XhamsterKristen Wilg NudeBf Sex MovieFull Sex Telugu VideoPorn From The 80Airplane PornIndian Beautiful Wife PornFemale Friendky PornBrattysisXxx With A StoryGirl And Girl XnxxXnxx SunnyleoniFaye ReganNude Wife IndianBest Asian Porn ActressLesbien PornosGranny BdsmXvidios Coroas BrasilGay CuminmouthPorn BeazilBrandibraids CheatNxxn Sexy VideoGay CumgifCali Caliente PornVideos Porno Xxx GratisGeorgina Rodriguz NudeTamil Aunty Sex Onlyسکس الکسیس تکزاسSistar And Brother XxxRapes Sister PornCum4kcomHoney Rose AssCelebnihadMothersex StoryYanefitlifeWww Pirno ComFuta Manga PornBigtiddygothSexplanetaSite SexlogChriseanrock PornDeepthroat Blowjob'sMirko NakedJohnny Sins Kaun HaiThecollegestripperTamil Aunty Sex Photos DownloadNude Mature WivesTeen First SexLela PornPublic BlowjobBengali Romantic Sex VideoPorn Girl NumberAngela White RomancePorn VidzBj In ThongPron.comAlexis Fawks Mom小黄书XmegadeiveReddit Petite Gone WildVargan PornElizabeth Olsen Nude SceneNew Sex Web SeriesXxxvodoXnxx 2013Www Xxx BigLesbian Pantyhose PornTamil Lady Sex VideoIndian Cousin Porn