U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Binnenland
  • 3
De aanslag in Utrecht lijkt vooralsnog gepleegd door een crimineel met een drank- en drugsprobleem die plots Allah erbij haalt als ideologische onderbouwing voor zijn daad. Een scenario dat vaker voorkomt. ...

4 maanden geleden door AD

REAGEER MET EEN EMOJI
3

Het Ad bewijst keer op keer de islam knuffel krant van Ned. te zijn

1 ronaldo lolito    
4 maanden geleden door ronaldo lolito
3
Meld

Vreemd genoeg denken sommige mensem nog steeds dat een crimineel of een drugsverslaafde geen extremistische moslim kan zijn en geen aanslag zou kunnen plegen. Het één sluit het ander absoluut niet uit en het één is ook geen excuus voor het ander. In het verleden is al bij meerdere aanslagen gebleken dat criminaliteit en moslimterreur regelmatig hand in hand gaan. Veel Syriëgangers hadden trouwens ook al een flinke criminele carrière inclusief uitgebreid strafblad op zak toen ze richting "het kalifaat" vertrokken.

In het geval van deze aanslagpleger lijkt het er ook op dat hij al jaren zulke enge ideeën had, in het filmpje van jaren geleden had hij het al over "democraten" op een zeer negatieve manier en had hij het over "sharia". Het is dus niet zo dat hij ineens van het ene op het andere moment een Islamitische terrorist werd, het zat er al veel langer in.

2 RoosjeB    
4 maanden geleden door RoosjeB
3
Meld

@2 Precies ! Lijkt wel of ze het koste wat kost willen ontkennen of bagatelliseren. Het maakt geen flikker uit dat ie aan de coke zat of dat ie een crimineel verleden heeft.
Er is een brief gevonden waaruit zijn intenties en beweegredenen bleken, het is gewoon een moslimterrorist, klaar. :-/
Waarom willen ze het koste wat kost goedpraten of bagatelliseren. :-/

3 foshizzle    
4 maanden geleden door foshizzle
2
Meld

Zijn motief was geïnspireerd door allah blijkbaar. Drank en drugs doen er dan niet toe.

4 Wylde Gjert    
4 maanden geleden door Wylde Gjert
3
Meld

@2 En ze lopen nog bij bosjes rond.

5 Wylde Gjert    
4 maanden geleden door Wylde Gjert
0
Meld

Ook in Spanje was het hetzelfde verhaal
Kruimeldieven die doorslaan

6 Geert    
4 maanden geleden door Geert
0
Meld

Lijkt erop dat we vooral wat er gebeurd is in Christchurch heeeel erg moeten vinden, en wat er in Utrecht is gebeurd moeten we zien als een incident door een verwarde man.

7 foshizzle    
4 maanden geleden door foshizzle
2
Meld

@6 Ik geloof ook nog steeds niks van die moslim met een hypo bij Amsterdam CS. Je weet wel, die moslimgek die op een stel Joodse toeristen in reed.
Allemaal mooi gebracht voor de bühne, maar ik geloof er nog steeds geen reet van.

8 Wylde Gjert    
4 maanden geleden door Wylde Gjert
3
Meld

@3
Ik zag dinsdagavond bij eenvandaag ook al een Marokkaanse maatschappelijk werkster een heel verhaal houden over "verwarde" mannen die niet de goede zorg kregen en dat ging dan over deze man! Hij had verdomme geen zorg moeten krijgen, maar een enkeltje naar de tbs-kliniek of het de gevangenis toen hij binnen een paar jaar een hele rits aan misdaden gepleegd had. Er wordt nu al gedaan alsof de griezel een slachtoffer in plaats van een dader is, straks krijgen we nog te horen dat hij die aanslag gepleegd heeft door het gemis aan een buurthuis in zijn jeugd.

9 RoosjeB    
4 maanden geleden door RoosjeB
1
Meld

@8
Ik vind dat ook nog steeds een heel vreemd verhaal, alle camera's waren ineens defect, stonden "toevalig" de andere kant uit of waren offline. Als het om een paar camera's ging zou het misschien nog enigzins geloofwaardig kunnen zijn, maar het ging om een hele rits camera's.

10 RoosjeB    
4 maanden geleden door RoosjeB
4
Meld

@10 Klopt niet, Roos.
Maar nu in Utrecht hadden ze er ook een andere draai aan gegeven hoor, als het maar enigszins mogelijk was. Ze konden er nu blijkbaar niet onderuit.

Godverdomme, wat is er nu zo moeilijk aan om iets eerlijk te benoemen?

11 Wylde Gjert    
4 maanden geleden door Wylde Gjert
2
Meld

@7
Als extreem-rechtse terroristen wat doen dan zijn ze blijkbaar niet "verward", maar als een extremistische moslim een aanslag pleegt dan heeft het niks met de islam te maken en gaat het om een verwarde man. Aanslagen door extremisten zijn altijd afschuwelijk, ongeacht wat de dader voor ideologische of religieuze neigingen had. Het ontkennen of bagatelliseren van door extremistische moslims gepleegde terreur vind ik misselijkmakend. Ik zie dat hier trouwens ook al een aantal dagen gebeuren sinds de aanslag in Utrecht en nu het eerwraakverhaal niet meer opgaat gaan ze het maar op de "verwarde man" gooien. Verwarde mannen regelen geen vluchtauto's, laten geen briefjes achter en hebben geen medeplichtigen. Dit was duidelijk een aanslag door een extremistische moslim en het is compleet respectloos richting de slachtoffers en de samenleving om te doen alsof het om iets anders gaat.

12 RoosjeB    
4 maanden geleden door RoosjeB
1
Meld

@11
Ze zijn waarschijnlijk bang voor rellen of polarisatie als ze het eerlijk benoemen, maar juist door dit oneerlijke gedrag veroorzaken ze uiteindelijk problemen. Iedereen weet hoe het zit, alleen een stel compleet geschifte wegkijkers ontkennen nog dat het hier om een aanslag gaat.

13 RoosjeB    
4 maanden geleden door RoosjeB
1
Meld

Was gewoon een aanslag van een extremist

Maar ja verward ,terrorist of eerwraak het Is bijna altijd een moslim

14 RonMVV    
4 maanden geleden door RonMVV
0
Meld

@11
@12

Volgens mij heeft de regering opdracht gegeven om een aanslag zolang mogelijk te ontkennen
Vandaag weer een steekpartij van iemand net terug is uit het midden oosten

https://tpo.nl/2019/03/20/dader-steekpartij-albert-cuyp-020-ernstig-geradicaliseerde-moslim-net-terug-uit-midden-oosten/

15 Geert    
4 maanden geleden door Geert
0
Meld

@13 Het is niet alleen die aanslag. Het is ook de dagelijkse moslimterreur in de straten van Europa. Overvallen, berovingen, verkrachtingen, moorden... Wie dat niet ziet is blind...

16 Wylde Gjert    
4 maanden geleden door Wylde Gjert
2
Meld

@15 Dat was een burenruzie, Geert. question

17 Wylde Gjert    
4 maanden geleden door Wylde Gjert
0
Meld

@14
En ik vraag me dus af waarom daar zo moeilijk over gedaan wordt, als het om een neonazi of een milieufreak zou gaan dan zouden er volgens mij geen smoesjes over "verwarde mannen" uit de hoge hoed getoverd worden. Het is ook zo ontzettend voorspelbaar, je weet gewoon dat de verwarde man van stal gehaald gaat worden zodra het om een moslim gaat. Het heeft dan ook ineens niks met de islam te maken, maar daar heeft het dus wel mee te maken. Als een neonazi een aanslag pleegt dan zegt ook niemand dat het niet met extreem-rechts te maken heeft, dus als het om een aanslag door een extremistische moslim gaat dan moeten ze ook niet op de ontkenningstoer gaan.

18 RoosjeB    
4 maanden geleden door RoosjeB
2
Meld

@17 Ja dat bedoelen we nu

19 Geert    
4 maanden geleden door Geert
0
Meld

@15
Ik had het al gelezen ,echt een ontzettend eng en naar verhaal. De hele manier waarop de berichtgeving rond die steekpartij verkopen is klopt volgens mij van geen kant.

20 RoosjeB    
4 maanden geleden door RoosjeB
1
Meld

@12 Ik woon zo ongeveer m'n hele leven op Kanaleneiland, en er zijn hier heus wel " incidenten " geweest waardoor er hier aardig wat politie op de been was. Maar NOOIT liepen er hier zoveel van het AT, laat staan van het DSI rond . :-/
Zij, en de autoriteiten beschikten gewoon over kennis die wij ( nog) niet hadden
Dit was en is gewoon een moslimterrorist, klaar. :-/

21 foshizzle    
4 maanden geleden door foshizzle
0
Meld

Inmiddels zit Duitsland vol met radicalen. Met een Europees paspoort verspreiden ze zich over Europa. Toekomst ziet er somber uit voor Europa.

23 Zwarte Piet    
4 maanden geleden door Zwarte Piet
0
Meld

@21
Ze hadden dat briefje gevonden en wisten toen natuurlijk ook al dat de familie van deze vent bij die enge sekte zat. Volgens een stel hysterische bejaarden op nk is er nog niks bewezen, maar iedereen met een paar actieve hersencellen had al binnen de kortste keren door dat er hier meer aan de hand was.

24 RoosjeB    
4 maanden geleden door RoosjeB
2
Meld

@22 Ik wil ook minder Marokkanen in Opsporing Verzocht. question

25 Wylde Gjert    
4 maanden geleden door Wylde Gjert
0
Meld

@25
Ik ook hahaha.

26 RoosjeB    
4 maanden geleden door RoosjeB
1
Meld

@24 Ik vind het iig schandalig en walgelijk dat ze dit proberen te bagatelliseren. :-/
Ik vond het eigenlijk laatst ook minder dat ze in de Tweede Kamer een minuut stilte hielden voor Utrecht èn voor Christchurch. Hadden ze imo apart moeten doen, uiteindelijk ligt Utrecht in ons eigen land, en Christchurch is èn heel ver weg, èn het was een ander soort aanslag. :-/

27 foshizzle    
4 maanden geleden door foshizzle
1
Meld

@21 Ik zat maandag wel even over in Foshie, daar ben ik heel eerlijk in.

28 Wylde Gjert    
4 maanden geleden door Wylde Gjert
2
Meld
29 Wylde Gjert    
4 maanden geleden door Wylde Gjert
0
Meld

@28 Aaah question alles is ok question

30 foshizzle    
4 maanden geleden door foshizzle
0
Meld

@27
Ik verbaasde me ook over die gecombineerde herdenking. Toen ze begonnen dacht ik dat het over Utrecht ging en toen bleek het eerst over Christchurch te gaan en daarna over Utrecht. Ik heb de laatste dagen ook weer zeer duidelijk gemerkt dat je op nk totaal geen kritische vragen over dat soort zaken mag stellen, omdat je dan zogenaamd respectloos richting de slachtoffers zou zijn, maar ik vind het eerder respectloos om de boel te bagatelliseren, zaken onder het tapijt te vegen en de dader als een slachtoffer te behandelen.

31 RoosjeB    
4 maanden geleden door RoosjeB
2
Meld

@31 Ik denk er dus echt precies hetzelfde over als jij !

32 foshizzle    
4 maanden geleden door foshizzle
1
Meld

@30 Ga je morgen nog meelopen in de herdenking?

33 Wylde Gjert    
4 maanden geleden door Wylde Gjert
0
Meld

Wat het AD er weer niet bij vertelt is dat de islam expliciet de mogelijkheid open laat aan zondaars en criminelen om via een martelaarsdood in de hemel te komen. Dit is de hemel met de 72 maagden, of rozijnen volgens de goedpraters onder ons. Sterker nog, een martelaarsdood is de enige garantie voor een moslim om in de hemel te komen.

Het eigenlijk zo simpel allemaal, maar van onze policor media zul je een dergelijke verklaring nooit te horen krijgen.

Zie ook:
France’s Recipe for Endless Islamic Terror (David Wood)
https://www.youtube.com/watch?v=k6ePVxRLDM0&t=3s

34 greenmango    
4 maanden geleden door greenmango
0
Meld

@33 Zit een beetje in dubio daarover, vind het aan de ene kant een mooi gebaar, maar aan de andere kant is dat allemaal niet echt mijn ding. Maar dit is ook wel weer iets heel anders en heftigs geweest, dus denk er nog ff goed over na. question

35 foshizzle    
4 maanden geleden door foshizzle
1
Meld

@32
Het is ook een manier om mensen monddood te maken, hier op nk is het ook duidelijk een beproefde tactiek om de moraalridder uit te hangen om mensen de mond te snoeren en weg te zetten als slechterik. Dat viel me trouwens tijdens die debatten ook al op, Baudet en Wilders werd verweten dat ze schandalig bezig waren en de aanslag misbruiken voor politiek gewin, maar ik vond Jetten, Klaver, Kuzu en Asscher net zo erg als Wilders en Baudet. Ze opereerden alleen geniepiger en hingen de moraalridder uit, maar vooral Jetten ging er helemaal in op. Het viel me op dat de partijen die minder bezig zijn zich op dat gebied te profileren zich op veel meer op de vlakte hielden en minder of niet bezig waren munt uit die aanslag te slaan.

36 RoosjeB    
4 maanden geleden door RoosjeB
2
Meld

@35 Nou ja, gewoon doen wat je voelt. Het kwam wel heel dicht bij je nu. Ik zou echt niet weten wat ik zou doen...

37 Wylde Gjert    
4 maanden geleden door Wylde Gjert
1
Meld

@36 Ugh...heb zo'n hekel aan moraalridders... Die hebben het allemaal achter de ellebogen. :-/

38 foshizzle    
4 maanden geleden door foshizzle
1
Meld

@34
Dat is inderdaad een zeer belangrijk punt en waarschijnlijk een achterliggende reden voor een groot aantal van dit soort aanslagen. Juist de zwarte schapen van de familie plegen vaak dit soort aanslagen en dat is ook al jaren bekend.

39 RoosjeB    
4 maanden geleden door RoosjeB
1
Meld

@36 Roos, wat kun jij veel typen in een korte tijd. Mijn complimenten! Ik kan het niet.

40 Wylde Gjert    
4 maanden geleden door Wylde Gjert
1
Meld

@38
Ik haat dat, dan heb ik nog liever Geert Wilders die wild tekeer gaat dan zo'n Jetten die iederen even komt vertellen hoe het moet en zelf ondertussen op alle mogelijke manieren die aanslag misbruikt om zichzelf als een empatische persoon te profileren.
Dat hij dat niet is werd al heel snel duidelijk, vooral toen hij er maar over door bleef gaan en ook nog even riep dat die aanslag niks met de islam te maken had. Weerzinwekkend.

41 RoosjeB    
4 maanden geleden door RoosjeB
2
Meld

@40
Dat heb ik altijd als ik pissig word question Ik zit trouwens op mijn mobieltje te rammen, niet op mijn laptop.

42 RoosjeB    
4 maanden geleden door RoosjeB
2
Meld

@36 Wilders en Baudet hadden er tijdens die introductie niet over hoeven beginnen vind ik. Dat hadden ze tijdens het debat moeten doen. Maar dat is mijn mening.

43 Wylde Gjert    
4 maanden geleden door Wylde Gjert
0
Meld

@41 Precies, hou van mensen die direct zijn en nergens omheen draaien of meelullen. Ik hoef het dan niet altijd met ze eens te zijn, maar heb respect voor hun uitgesproken mening, en weet dan iig wat ik aan ze heb.

44 foshizzle    
4 maanden geleden door foshizzle
0
Meld

@43
Ik vind ook dat ze er niet over hadden moeten beginnen en ik vond het ook niet nodig om dat al een dag na die aanslag tijdens het debat te doen. Waar het mij alleen om gaat is dat niet alleen Wilders en Baudet in dat opzicht verkeerd bezig waren, maar dat tijdens het debat ook Jetten en Klaver en nog wat figuren zeer verkeerd bezig waren en misbruik van die aanslag maakten om zichzelf te profileren. Ik vond het geheel een schaamteloze vertoning, maar gelukkig waren er ook nog een aantal mensen die zich wel normaal wisten te gedragen.

45 RoosjeB    
4 maanden geleden door RoosjeB
2
Meld

maar ja Denk heeft iig 0 zetels behaald.

46 ronaldo lolito    
4 maanden geleden door ronaldo lolito
0
Meld

Ik denk trouwens dat de gemiddelde aanslagpleger een criminele achtergrond met eventuele verslavingsproblematiek heeft en begrijp dan ook niet dat mensen dat nog als excuus voor afgrijselijke misdaden op proberen te voeren. Mensen die hun leven goed voor elkaar hebben zullen minder snel geneigd zijn tot het plegen van dit soort afgrijselijke aanslagen, omdat ze ook veel meer te verliezen hebben dan dit soort kneuzen.

47 RoosjeB    
4 maanden geleden door RoosjeB
3
Meld

@45 Zeker waar. Tel daar de journalistiek maar bij op. DWDD zeker, maar ook P&J waren schaamteloos.

48 Wylde Gjert    
4 maanden geleden door Wylde Gjert
1
Meld

0,0000007 zetels in de eerste kamer

49 ronaldo lolito    
4 maanden geleden door ronaldo lolito
0
Meld

@47 De gemiddelde boer pleegt geen aanslagen. Een snelweg blokkeren gebeurt wel in uiterste nood. question

50 Wylde Gjert    
4 maanden geleden door Wylde Gjert
1
Meld

Ergens is het wel jammer dat de schutter geen "échte" moslim was. Dat haalt toch een beetje het gouden randje voor onze uiterst rechtse medemens eraf.
Want je mag kletsen als Brugman, we kunnen nu eenmaal niet ontkennen dat de schutter een doorgesnoven junk met een alcohol probleem is. Een notoire draaideur crimineel die, naar mijn bescheiden mening, nooit los rond had mogen lopen. Net zoals gestoord als Tristan van der Vlist en net zo gevaarlijk.

Godzijdank is hij in Turkije geboren en waarschijnlijk moslim.

We kunnen los gaan.....

51 Janzzen    
4 maanden geleden door Janzzen
5
Meld

@51 Waardeloos verhaal. Hij pleegde die daad uit naam van allah. Hoezo geen echte moslim?

52 Wylde Gjert    
4 maanden geleden door Wylde Gjert
2
Meld

@51 Blijf jezelf maar lekker voor de gek houden. :-/

53 foshizzle    
4 maanden geleden door foshizzle
2
Meld

@53 Muhammad Janzzen kun jet verder niet kwalijk nemen.

54 Wylde Gjert    
4 maanden geleden door Wylde Gjert
2
Meld

@51
Is het wel eens in u opgekomen dat mensen liever geen aanslagen hebben en helemaal niet "los willen gaan"? Door problemen te ontkennen gaan ze niet weg, maar worden ze erger en om dit soort aanslagen in de toekomst de voorkomen moeten problemen herkend en aangepakt worden. De gemiddelde crimineel of verslaafde pleegt geen aanslagen, het gaat hier om een zeer gevaarlijke mix van verschillende factoren met moslim-extremisme als het primaire probleem.

55 RoosjeB    
4 maanden geleden door RoosjeB
2
Meld

@54 Logisch nadenken is idd nooit hun sterkste punt.

56 foshizzle    
4 maanden geleden door foshizzle
2
Meld

Hoe dan ook,de reden van zijn barbaarse daad was zijn 'religie'
Niet zijn vermeende drank,drugs probleem....

57 Hangingmen    
4 maanden geleden door Hangingmen
2
Meld

Jullie geilen er echt op hé.....

58 Janzzen    
4 maanden geleden door Janzzen
4
Meld

@51 Nou kan je jezelf wel een plusje geven en ons minnetjes, maar het verandert niks aan het feit dat je verhaal bullshit is. :-/

59 foshizzle    
4 maanden geleden door foshizzle
2
Meld

De jihad is de enigste manier om nog in de hemel te komen voor criminelen.

60 Reagurius    
4 maanden geleden door Reagurius
1
Meld

@58
Denkt u nou zelf dat hij die aanslag ook had gepleegd als hij geen moslim was geweest maar alleen een drank/drugs verslaafde !?

61 Hangingmen    
4 maanden geleden door Hangingmen
2
Meld

@57 ,

"Hoe dan ook,de reden van zijn barbaarse daad was zijn 'religie'"

Dat iemand een religie aanhangt wil niet per definitie zeggen dat iemand een daad pleegt uit religieuze overwegingen.
En ja, deze randdebiel mogen ze levenslang opsluiten en daarbij de sleutel weggooien.

62 jodelatedieho    
4 maanden geleden door jodelatedieho
4
Meld

Wij, de gaat democraat liep jaren geleden ook al te mauwen over islam regels. Een Nederlandse vrouwelijke reporter werd nog net niet uitgemaakt voor hier destijds.
De frame dat het slechts een crimineel was die 'plots' Allah er bij haalt is bullshit

63 Seconda    
4 maanden geleden door Seconda
2
Meld

@61 ,

waarom niet?

64 jodelatedieho    
4 maanden geleden door jodelatedieho
3
Meld

@62
"Dat iemand een religie aanhangt wil niet per definitie zeggen dat iemand een daad pleegt uit religieuze overwegingen."

In dit geval anders wel hè?
Zoals je de laatste tijd zoveel hebt gezien met mensen die de islam aanhangen....

65 Hangingmen    
4 maanden geleden door Hangingmen
1
Meld

@64
Omdat zijn religie hem er toe oproept (uiterlijke jihad) En hij door die zelfde religie een afkeer voor onze westerse manier van leven heeft..

66 Hangingmen    
4 maanden geleden door Hangingmen
2
Meld

@65 Hij riep ook maar wat voor de lol Allahu Akbar voor hij begon te schieten, en dat briefje was zijn poging tot een grap. :-/

67 foshizzle    
4 maanden geleden door foshizzle
1
Meld

@61
Dat valt niet te zeggen....
Je kunt alleen niet om de feiten heen dat hij een gewelddadige crimineel is die tot nu toe nergens voor is terug gedeinst.
Een mislukkeling die zo gek als een cent wraak heeft willen nemen op de maatschappij.
Het hele religie verhaal is naar mijn mening alleen maar gebruikt om meer impact te maken. Ik trap er niet in, ik maak geen martelaar van hem, ik zet hem niet op een podium voor andere religieuze gestoorden, maar benoem hem bij wat hij is.
Een mislukkeling en verslaafde draaideur crimineel.

68 Janzzen    
4 maanden geleden door Janzzen
3
Meld

De mainstream media iis meer en meer een ziekte. Heel slecht voor de gezondheid van Nederland. De politiek, de media ... de pleuris!

69 sparta    
4 maanden geleden door sparta
5
Meld

@69
Ook goedemorgen, gaat het weer een beetje?

70 Janzzen    
4 maanden geleden door Janzzen
3
Meld

@65 ,

"In dit geval anders wel hè?"

Waarom dan wel?

71 jodelatedieho    
4 maanden geleden door jodelatedieho
0
Meld

@71
Omdat hij er tijdens en na zijn daad naar verwijst...

72 Hangingmen    
4 maanden geleden door Hangingmen
2
Meld

@68
Dan negeert u een belangrijk aspect van de realiteit,en zulks naïef gedrag is de doodsteek voor ons ooit zo fijne land...

73 Hangingmen    
4 maanden geleden door Hangingmen
3
Meld

@71 ,

ja en?
De man is blijkbaar zo gek als een looien deur.
Briefje bewijst niks.
Maar goed, we kunnen hier uren over discussiëren en we gaan het toch niet eens worden.

74 jodelatedieho    
4 maanden geleden door jodelatedieho
2
Meld

@74
Als je uw (naïeve)redenering doortrekt is het dus ook niet zeker dat de aanslagpleger in christchurch uit rechts-extremistch oogpunt handelde?

75 Hangingmen    
4 maanden geleden door Hangingmen
1
Meld

@70
Ja hoor... gewoon helder nadenken.

Dit soort dingen gebeuren met gezond verstand toch. Lekker doorgaan met het vergroten van het risico. Dat vinden we in Nederland niet erg. Jij wel dan?
https://www.nieuwskoerier.nl/news/432787-radicaal-pleegde-steekpartij-in-amsterdam

76 sparta    
4 maanden geleden door sparta
0
Meld

@75 ,

dat is kromme logica.
Redenering is nou niet bepaald jouw sterkste kant dus kom niet met flauwe opmerkingen aanzetten.
Ga jij nou maar lekker metselen, da's meer je ding.

77 jodelatedieho    
4 maanden geleden door jodelatedieho
0
Meld

@77
Ach,u kunt mijn terechtwijzing enkel met een ad hominem beantwoorden?
Typisch....

78 Hangingmen    
4 maanden geleden door Hangingmen
0
Meld

"Plots", toe maar. Zomaar van de ene dag op de andere! Ga toch heen, die gast is al 10 jaar een tikkende tijdbom. Zijn hele familie zit diep in de salafistische, anti-westerse, pro-kalifaat en pro ISIS-achtige bewegingen. Figuren als Tanis voelen zich schuldig omdat ze geregeld de wetten van de koran breken, bv alcohol drinken, drugs gebruiken. Maar allah is barmhartig. Slacht een paar échte zondaars af, zoals Roos, en je plekje in de hemel is verzekerd. Het is niet voor niets dat hij vastzat voor zaken waar de gemiddelde allochtoon nog geen uur voor wordt vastgehouden. Radicalisatie is moeilijk te bewijzen. Justitie had 'm in de smiezen maar kon het niet hard maken. Tanis was geen crimineel in Tanis' ogen en die van zijn familie en ook niet naar salafistische maatstaven. Het oordeel en de moraal van het Westen zegt salafisten geen moer.

79 Ness    
4 maanden geleden door Ness
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Metro zet columnist Ebru Umar na 14 jaar op s...
Dagblad Metro zet columnist Ebru Umar na veer...

5 uur geleden door Moskowfiets

Trump gaat immigranten deporteren zonder tuss...
De regering Trump heeft maandag nieuwe ‘fast...

17 uur geleden door Nu.nl

Hoe hóud je het uit? Nou, zo!
Of je nou het liefst zoveel mogelijk zon meep...

13 uur geleden door RTL Nieuws

Boris Johnson nieuwe premier Groot-Brittanni&...
De Europese Unie kan de borst nat maken. Bori...

12 uur geleden door AD

Man schiet in Duitsland Eritreeër neer,...
Een 26-jarige Eritreeër is gisteravond het sl...

8 uur geleden door Schildpad


ADVERTENTIE


Laatste reacties
LGK
De VS-NAVO militaire alliantie blijft confron...
LOLDe schrijver weet niet eens het versch...

minder dan een minuut geleden door LGK

Amy
OT 3...
@11195 Aahhh lekkuhhhhhhhhhhhh , gooi ff wat ...

minder dan een minuut geleden door Amy

Manja
OT 3...
Nu echt weg! Morgen al snel weer 30+...Tr...

minder dan een minuut geleden door Manja

RoosjeB
OT 3...
@11180Dat zeker, ze weet de gang er stevig ...

1 minuut geleden door RoosjeB

foshizzle
OT 3...
@11192 Ja toch wel hè? ;-) hahaha ...

1 minuut geleden door foshizzle

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig