Marijnissen doet oproep aan Baudet: stop daarmee (nos.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door morandi in Politiek  ·  72 Reacties

  • 10
  • 750x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

51 Geert

** gebruiker verwijderd **

@14 -- ... en vind emoties belangrijker--

Ja, maar dat krijg je met vrouwen aan de top.

52 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@33 . Baudet begint pas in de politiek en heeft nog niet het snelle, gevatte en rake van een Wilders.

53 verwijderd924924212

"Stop hiermee Thierry!!! Je krijgt te veel zetels".

1
54 Spraypaint

** gebruiker verwijderd **

@33 . Wel een knappe populist. Heel wat beter dan onschuldig-ogend schoolknaapje Klaver.

55 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@18 . -- @7 Het immigratieverdrag met turkije stamt uit 1963, is door VVD en Christelijke partijen in 1964 geratificeerd en is nog steeds geldig.--


Tijd om dat verdrag poste restante naar Erdogan op te sturen. Met de namen van de dader en de doden en gewonden plus de rekening van de gemaakte onkosten.

Tijd om dat verdrag met terugwerkende kracht, ik zeg met terugwerkende kracht terug te draaien. We hebben het nou wel een beetje gehad met die Turken!

56 verwijderd924924212

@19 De enige vrouw, waarvan een getuige zegt dat ze riep, "Ik heb niets gedaan"

1
57 Rapunzel

@19 Dat is walgelijk, het leven van een 19 jarig meisje gebruiken.

1
58 Rapunzel

Baudet heeft groot gelijk om niet te zwichten voor dit terreur, op momenten als dit hebben mensen elkaar nodig, en zijn er voor elkaar.

0
59 Rapunzel

De rest van de politiek zat in het ivoren torentje, hun zonden te overdenken.

0
60 Rapunzel

En terecht.

0
61 Rapunzel

Waar waren de rest van de campangeleiders toen het echt nodig was?

0
62 Rapunzel

Als er iets hypocriet is zijn het de partijen die Baudet hier over afkraken.

0
63 Rapunzel

@8 Mee eens ..voor de rest een leuk partijtje

0
64 Bollieboos

@51 Bang hahahaha, van wie zou ik bang moeten worden? Het enige wat Baudet tot nu toe gedaan heeft is een gebrek aan respect voor mensen die anders denken, mat name door bij de herdenking van de 3 doden in Utrecht te laat te komen. Daarbij komt dat hij tot nu to alleen een beetje heeft geschreeuwd en nog niets heeft bereikt. Nu zal hij moeten handelen en dat kan alleen maar in combinatie met andere partijen. Dat betekent dus compromissen sluiten net als alle andere partijen in een parlementair stelsel. De conservatieve VVD- ers zijn naar hem overgelopen omdat ze denken bij hem de onderkant van de samenleving nog meer uit te kunnen kleden en de rest om zijn anti migratie standpunten. Ik ben benieuwd wanneer hij start met het bouwen van de muur om Nederland, een dak over eons land, het uitzetten van iedereen die de Islam aanhangt, en het censureren van de media hahahahahaha. Hij zal blijken in het bijzonder voor de mensen die hem gekozen hebben om zijn migratie standpunten, een charlatan te zijn. Fijn dat hij zo gewonnen heeft. Nu mag hij al zijn plannen gaan waarmaken. Economisch zal het er voor iedereen vast beter op worden hahahaha. O ja, vertelt u nog even waar in nu bang van moet worden. Ik ben er nl nog steeds niet achter. U weet toch ook dat angst een slechte raadgever is? Het grootste deel van zijn kiezers kom van de PVV, daarvan is bekend dat ze angstig zijn voor de toekomst. Ik heb inmiddels een leeftijd bereikt dat je nergens meer bang voor hoeft te zijn.

3
65 reality

* Verwijderd door de redactie *

66 Geert

Blijkt weer eens de intolerantie van Marijnissen. Zeurdoos.

0
67 Bokkerijder

Het probleem van de SP maar ook van de PvdA is dat het salonsocialisten zijn geworden en ze spreken de taal en gedachtengoed niet meer van de arbeiders.
Ze negeren en praten goed dat buitenlanders de eigen bevolking op de arbeidsmarkt verdringt.

0
68 WHuls

@66 Hahahaha, u bent echt amusant. 1/3 van de zetels zijn afkomstig van de PVV. Die partij is ten dode opgeschreven. Wilders heeft zijn langste tijd gehad en is passe. Hij blijft echter zo lang mogelijk zitten want hij heeft niets anders wat hem inkomen kan verschaffen. Daarnaast verliest hij zijn beveiliging. Als Wilders verdwijnt, verdwijnt ook de PVV. Hij is nl de PVV.
U was degene die schreef dat ik bang zou moeten zijn. Ik vermaak me alleen maar hier. Daarnaast is er ook geen enkele reden om bang te zijn. Baudet zal nooit een meerderheid krijgen zoals geen enkele partij in Nederland. De VVD zal nooit opgaan in Fvd, wellicht kunt u zich wat meer verdiepen in de onstaansgeschiedenis van de middenpartijen. Deze hebben nl een hele andere basis dan de vluchtige partijen zoals de PVV en FvD. Forum heeft vooral zijn kiezers onder de ouderen bovendien. Daar behoor ik ook toe en die hebben niet de toekomst, wel de jeugd en die hebben niets met Fvd. Daarnaast heeft uw vriendje Baudet gister al aangegeven te beseffen compromissen te moeten sluiten en dat maar wat graag te willen doen. Dat betekent bij voorbaat teleurgestelde kiezers. Wat u ook persoonlijk van Rutte vindt, iemand die minster president is en dat bet verschillende partijen kan, heeft toch wel wat kwaliteiten. Rutte wordt dan ook zeker niet geloosd.

0
69 reality

* Verwijderd door de redactie *

70 Geert

Marijnissen moet haar mond houden, ze moet zich schamen. Als de linksen een competent leiderschap hadden was rechts allang al van het slagveld verdwenen na hun 40 jaar lang durende falen.

Er is een gebrek aan cultureelconservatief links in Nederland. Adopteer anti-migratie en anti-islam punten Baudet en rechts zal instorten.

Moslims moet je als linkse sowieso niet in zee gaan, islam is een extreemrechts geloof en past niet in een linkse samenleving. De oude socialisten waren vroeger tegen migratie omdat die correct erkenden dat bedrijfsleiders (VVDers) deze gebruiken om lonen te onderdrukken en zichzelf te verrijken ten koste van het volk.

2
71 TriggerLinksEnRechts

@69

VVDers willen dan zeker flirten met het volgende :

"Ik wil niet dat Europa Afrikaniseert. Ik wil dat Europa dominant blank en cultureel blijft zoals het is."

"...door de Nederlandse bevolking homeopathisch te verdunnen met alle volkeren van de wereld, zodat er nooit meer een Nederlander zal bestaan."

“...demografen voorspellen als Nederland zijn immigratiebeleid niet wijzigt: we worden dan een minderheid in ons eigen land.”

"Het cultuurmarxisme, de oikofobe destructieagenda en de massa-immigratie: 'Politieke elite wil via omvolking van Nederland af.'"

"De realiteit is dat vrouwen niet alleen maar met omzichtig “respect” behandeld willen worden door hun sexpartner; dat ze helemaal niet willen dat je hun ‘nee’, hun weerstand respecteert: de realiteit is dat vrouwen overrompeld, overheerst, ja: overmand willen worden."

"We zijn naar 't front geroepen Te elfder ure, temidden van de brokstukken van de beschaving net als alle andere landen van de boreale wereld. We worden ondermijnd door de kunstenaars en architecten."

---

Boreaal en cultuurmarxisme zijn woorden die alleen in nazi-kringen gebruikt worden. Cultuurmarxisme is een woord dat onder nazis is gepopulariseerd door de Noorse nazi terrorist een massa-kindermoordenaar Anders B. Breivik.


Rutte moet nu kiezen om met fascisten Baudet en Wilders in zee te gaan of om zijn neoliberale kameraad Asscher weer even op te bellen om het gat te dichten. Gezien de PvdA inmiddels een rechtse partij is zal dat voor VVDers geen probleem zijn.

Er komt vrijwel zeker een cordon sanitaire op PVV en FVD, ook al wil hij er mee samenwerken (en dat wil hij), puur omdat de VVD het als partij niet zou overleven om dat op dit moment te doen. Rutte heeft de afgelopen twee kabinetten ervoor gekozen om met 'linkse' (in werkelijkheid neoliberaal, het zijn gewoon identiteitspolitieke drammers) partijen als PVDA en D66 te werken omdat hij koste wat kost niet met de PVV in zee wilde. Als hij nu zou gaan draaien was alles voor niets geweest en verdwijnt de VVD in de afgrond want een dergelijk falen en dergelijke leugens kan zelfs hij niet verkopen aan zijn eigen achterban.

1
72 TriggerLinksEnRechts

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@17 " Zijn moeder is geboren in Soekaboemi (toenmalig Nederlands-Indië)" Ik weet wel wat ik zeg hoor Bob. :-) Maar sportief...

1 minuut geleden geplaatst door Wedergeboren

LoydMorris
Lagere straf voor Nederlandse IS-vrouwen: vrijspraak voor plunderen van huizen in Syrië

Hadden we wat anders verwacht van de linkse rechters?...

2 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Bob Sleebaan
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@16 Dat zegt Chat GPT. Zijn moeder is geboren in Soekaboemi (toenmalig Nederlands-Indië)...

4 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@7 Geert Wilders wordt niet beschouwd als een allochtoon. Het begrip "allochtoon" wordt meestal gebruikt om mensen te beschrijven die zelf of va...

7 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

VBOH
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@14 Hij wel ja. 😉...

8 minuten geleden geplaatst door VBOH

progressiefliberaal
Activist Van der Linde mag op 4 mei alleen op afstand actievoeren

"Bovendien moeten Van der Linde en zijn mededemonstranten om 20.00 uur twee minuten stil zijn."Overigens slaat dit natuurlijk weer nergens o...

8 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Activist Van der Linde mag op 4 mei alleen op afstand actievoeren

"Hij mag wel op enkele honderden meters afstand van de Dam, op de Singel demonstreren"En zo doe je dat dus. Graag hetzelfde doen bij de into...

8 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

spookrijder
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@12 +++ Dat jongetje leerde tenminste nog iets. 😉...

9 minuten geleden geplaatst door spookrijder

eh
Moraalpolitie Iran treedt hard op tegen vrouwen die nieuwe hijab-regels overtreden: 'Ze schopten waar ze konden'

@280% zou tegen het regime zijn las ik onlangs.Kijken of ik het nog terug kan vinden....

9 minuten geleden geplaatst door eh

Ron MVV Maastricht .
Activist Van der Linde mag op 4 mei alleen op afstand actievoeren

@7 Die klootzak is een nep Sjeng. Een echte Sjeng is niet voor R*da ...

11 minuten geleden geplaatst door Ron MVV Maastricht .

NK. App
SexnexXxx Hd GfHindi Sexy Chudai MovieLennox Luxe Xxx VideoWhere Can I Watch Porn VideosFancia JamesPorn MinifaldasChelas Way PornHot Heroine Sex VideoChristiestevens_Megan Boone Sex TapeX Art VedioSexxxx VedioBride Porn VideosRicky Jonson PornIwantfeetTurk Ifsa VkAmateur Pov BlowjobMelody Marks VideosWhitney Cummings NippleRoommate Sex VideoAishwarya Rai NakedAmber Jade PornBus Forced Sex VideosXxx FilmePorns RealSniffies.Midna XxxPorn Stars With PicsThothub.vip -Tiny Tits XxxNalgona PornYung Miami PornFreechatbowNude AdvertisementSquriting MilfsCode Geass HentaiTamil Sex Video CallGianna Michaels LesbianSelena Loca PornFree Videos PornosKittyplays LeakedAnime 3d PornEstrelas NuasXnnxx BbwNonane55Aleurierflare LeakedBokep Indo LesbianLauren NudeChaina Xxx VideosDick RamboneAll Pron VideoMassage Porn VodeosHotbhabhiTooturnttony Porn VideoLatina Teacher PornBlack Porn TubesNangi LugaiJeans PornstarPornografia VrFatal Model .comVeronica Rodriguez NudeXxx Video ManipuriJim Sex ComSleeping Porn SisterGay PisspornVina Sky FacialMaryln Chambers PornForced To AnalFul Nelson PornAunty Sex Dance4k Bf VideoCum Filled PussyIndin PormXhamaster2Beeg Sex HdDesi English SexA Gooner Like His StepmomEporner.xomSexo AgressivoRachel Starr PoFake Taxi XnxxKitty Kristen NudeBoss PornXxxdogsexAfrican MilfXx Sex Indian VideoTop Class Porn VideosManuel FerrarapornMystiquexxxCuckslutSunnyhartReddit ComicsCrossdresser RedditFree Hetai VideosOne Piece Hentai MangaPornographie XxxNeighbor's Daughter PornDoggy Style PicturesIzziebabe96Pornstar XBrandi Love LatestBusty Milf FuckBest Japanese SexViberator PornSuzu IchunoseIndain Xxx MoviesTurkish NudesWife Swinger ClubGrand Son PornFat Black LesbiansKim Possible Lesbian PornLive PornoXhmastInternational XxxAnya Chalotra TittiesFat Baked WomenEuphoria_lifeDirty Auditions Mike AdrianoCoolmicsDesi Sex BlogPrno BrazilBranbros.comBreast Expansion HentiaVeporn ComStripparadisePhoenix MariedGay Sexual SlavePurulia Chuda Chudi VideoColegiada De VerdadAsian BondageFalling DevilBreast Pressing PornNude Spanish WomenMasterati XxxSuper Hot PornhubDesi Lady SexMom And San Xxx VideosLocel X VideoAsian Mom FuckNighty Wala Bf18 And AbusedVirgib PornSexi XxxxX Hd Video DownloadPorn CreamPics Naked BabesMs Sethi LeaksSuhagrat WalaKareena Xxx Video