door Inter in Binnenland  ·  40 Reacties

  • 2
  • 474x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Tuurlijk! :X

0
1 Bleke Betty

"Wat nu gebeurd is, is een uit de hand gelopen familiedispuut. Een vrouw uit zijn familie zou foute zaken uitgevreten hebben met andere mannen, waardoor hij het op haar gemunt had. Een eremoord.”.


Oh ja? Op het nieuws werd verteld dat er geen enkele relatie is tussen de slachtoffers en de verdachte? Waar was die vrouw dan? Zat die in de tram?

0
2 DaisyDaisy

@2 Molenbeek steunde ook de moordenaars van bataclan.
Tijd voor een fikse razzia

2
3 chouffleur

* Verwijderd door de redactie *

4 hk-sr

Student voorop blijkbaar

4
5 chouffleur

En eerwraak is niet erg, dat is islam

2
6 Vrijbuitertje

Eerwraak is hier net zo als terreur beide passen niet in onze samenleving en rechtstaat.
eerwraak is geen excuse eerder bevestiging van onaangepast gedrag.

0
7 Gratiebarmhart

* Verwijderd door de redactie *

8 full bridge rectifier

@6 mocht er een advocaat zich hieraan gaan branden dan melden zich vanzelf broeders en zusters die dit gaan getuigen.
Een "ongelukje" in de gevangenis zou een hoop ergernis besparen voor de nabestaanden

1
9 chouffleur

De lage IQtjes uit dat soort wijken houden het nieuws toch niet bij.

0
10 Reconquista

" De dader, Gökmen Tanis (37), is een gekende. Dit zowel in zijn buurt als bij de politie. Een drugsverslaafde en een gewelddadige gek, maar “iedereen weet dat hij geen terrorist is.” "

Het woord "terrorist" is een Amerikaanse uitvinding en is afgeleid van het woord "terror" oftewel doodsangst. Deze figuur zaait doodsangst onder het algemene publiek in een tram, dus is hij een terrorist.

Ze zeggen dit alleen maar om vooral te ontkennen dat er een islamitisch motief is. Maar deze eikel heeft door zijn islamitische opvoeding en het consequent als minderwaardig afgeschilderd krijgen van mensen, die zijn religie niet aanhangen, sowieso een religieus motief.

1
11 Wendel

Ze pakken de eerste de beste smoes om maar te verhullen dat dit een regelrechte terroristische aanslag was. Maar zelfs als het zo was, dan zijn er 3 willekeurig autochtonen afgeschoten en 3 zwaar verwond. Dan zou een piepje vanuit de moslimgemeenschap evengoed passend zijn geweest, maar tot dusver heeft men daar al het fatsoen niet voor, want eerwraak is 'begrijpelijk', arme jongen kon er niets aan doen, blabla. Ten eerste is eerwraak zoals moslims dat begrip toepassen volslagen onbegrijpelijk - je verhaalt je gram niet op mensen die nergens mee te maken hebben maar bv wel familie zijn van een of andere dader met je achterlijke stammenkoeltoertje - en ten tweede is dat wegduiken en volop liegen uit angst dat het een terreuraanslag misselijkmakend LAF EN SMERIG. Ondermaats. Beschamend.

Geen steunbetuigingen, geen medeleven voor de slachtoffers, geen enkele verklaring maar enkel oog voor de belangen van de ummah, wellicht stiekeme instemming, zo kennen wij de moslims weer. 5e Rang pseudoburgertjes, met je tierende terroristische Erdogeit. Met jullie valt niet te leven.

1
12 Ness

"Een vrouw uit zijn familie zou foute zaken uitgevreten hebben met andere mannen, waardoor hij het op haar gemunt had. Een eremoord.”
en dan schiet je gewoon 3 willekeurige mensen de dood in?
zoals we al hebben kunnen lezen had meneer niet vrij rond mogen lopen maar ja,moslim.

1
13 ongelovenloos

Is dit een nieuwe vorm van Eerwraak..doden van niet gerelateerde familieleden. Lui hebben wel humor..gewoon een terroristische, racistische aanslag. Rest is gelul.

1
14 TouchScreen

**dan zijn er 3 willekeurig autochtonen afgeschoten en 3 zwaar verwond, omdat een junkie zonodig zijn totaal niet bestaande eer moest wreken, en fuk de autochtonen. Maar het is wel degelijk een terreuraanslag.

0
15 Ness

* Verwijderd door de redactie *

16 full bridge rectifier

* Verwijderd door de redactie *

17 E.Meel

@17 ach komen zij aan uw favoriete tijdverdrijf? Islampromotie

1
18 chouffleur

https://nos.nl/artikel/2276659-om-houdt-mede-door-briefje-ernstig-rekening-met-terroristisch-motief.html

Een briefje, dus. En:

"Gisteren werd bekend dat de politie er ook rekening mee houdt dat het incident het gevolg is van een conflict in de relationele sfeer. Het OM meldt nu, op basis van het strafrechtelijk onderzoek, dat er tot dusver geen relatie is gebleken tussen T. en de slachtoffers."

"De twee andere verdachten die naast hoofdverdachte Gökmen T. zijn opgepakt, zijn afkomstig uit Utrecht. Het gaat om twee mannen van 27 en 23. De politie onderzoekt of ze betrokken waren bij de aanslag."

De aanslag. Maar je mag geen conclusies trekken hoor, zegt het artikel nog even bij monde van een "terrorisme-deskundige".

Als een autochtoon zoiets deed, zou er absoluut niet gezocht worden naar mogelijkheden om te ontkennen dat het "islamofobie" betrof, of zelfs racisme, nationalisme, en er zou gezocht en gezocht worden net zolang tot er een link leek te zijn met groepen mensen, die zich verzetten tegen het stukje bij beetje opheffen en weggeven van hun vaderland.

1
19 Wendel

@8
Die ene vent was echt vreselijk die zei dat de dader drugs gebruikt zou hebben en toen zei hij "Dit heeft niks met aanslag of Islam te maken, ik denk dat iemand hem boos gemaakt heeft. Ik weet honderd procent zeker".
Niemand wist nog hoe het zat, maar deze meneer wist al zeker dat "iemand" de dader boos gemaakt zou hebben. Te walgelijk voor woorden dat zulke debielen zulke dingen zeggen en dat dat ook nog in het journaal uitgezonden wordt. Je zou maar een gewond slachtoffer van die aanslag zijn of een nabestaande van een slachtoffer en dan zo'n debiel in het journaal zien. Die andere man was wel eerlijk, die zei dat de dader ineens een lange baard had en gewaden droeg en veranderd was.

4
20 RoosjeB

Ze lopen weer eens achter in België , dit had niks met eerwraak te maken, de man had geen persoonlijke band met de slachtoffers.

1
21 RoosjeB

@20 Laten we vooral Arnoud van Doorn niet vergeten, die met geen woord over de doden en gewonden sprak maar wel zijn straatje schoon probeerde te vegen met de eerwraaksmoes. Die klootzak heeft geen gram geweten en geen gram moraal. Volgens mij is hij een dope imperium aan het opbouwen samen met de Saoedi's en andere golfstaten, via de Rotterdamse haven. Met protserige mosketen op dure locaties kun je heel wat geld witwassen. Die man is een hele boomgaard rotte appels bij elkaar dus het zou me zeker niet verbazen.

1
22 Ness

@20 Het vooraf toedienen van drugs aan een moslim is toch een modus operandi bij uit te voeren aanslagen. Dus heel normaal in de moslimwereld. Zullen we hier nu ook aan moeten wennen. Op dat onderdeel wordt onze samenleving weer wat diverser of rijker.

1
23 ThWil

Wie is het derde overleden slachtoffer? waarom duurt het zo lang om dat uit te zoeken?

0
24 Rapunzel

Ik lees net een 19-jarige jongen,..daar gaat de eerwraak.

0
25 Rapunzel

Al die getinte lui het land uit ter beveiliging van eigen volk.

1
26 Interessant

HET lult hier ook al uit de nek.

1
27 eigenmening
28 Deleted29

@28 Ik las net een bericht van de Telegraaf van een uur geleden en die hadden het over een 19-jarige jongen, ik kan het bericht ook niet meer terug vinden.

0
29 Rapunzel

Sodemieter toch gauw eens een keer op met jullie eerwraak. Lever dat Nederlandse paspoort in en ga bij die dictator Erdogan de boel verzieken.

0
30 Bakroe

** gebruiker verwijderd **

@29 Deze is uit de Telegraaf
https://www.telegraaf.nl/nieuws/3314122/derde-dode-is-28-jarige-man-uit-utrecht?utm_source=google&utm_medium=organic

Wordt ook over een meisje gesproken , geen jongen , misschien fout die ze heel snel hebben hersteld ?

31 Deleted29

@31 Dat zou heel goed kunnen.

0
32 Rapunzel

@23
Ik verbaas me er ook altijd over dat mensen denken dat criminelen of drugsgebruikers geen extremistische moslims zouden kunnen zijn, het gaat juist vaker hand in hand. Dat bleek ook al zo te zijn bij de aanslag op de Bataclan, maar ook bij Syriëgangers. Sommige mensen proberen volgens mij vooral smoesjes te verzinnen om maar te doen alsof aanslagen door extremistische moslims eigenlijk iets anders zijn. Heel eng.

1
33 RoosjeB

@31 Ja, het lijkt hetzelfde artikel.

0
34 Rapunzel

@22
Toen ik gisteren iets over dat walgelijke bericht van Van Doorn zei werd ik bijna gelyncht door een hysterische reageerder, blijkbaar mogen zulke engerds alles zeggen en mag je vooral geen kritiek hebben op het twittergedrag van zulke monsters.

1
35 RoosjeB

@17

Een atheïst was het in ieder geval niet!

0
36 optimist

Vooralsnog is er geen relatie tussen de dader en de slachtoffers gevonden.

0
37 Rapunzel

waarom zouden scholen moeten sluiten,stations zwaar bewaakt worden,Schiphol idem dito,alle winkels dicht en iedereen binnen blijven omdat er iemand "eerwraak" heeft gepleegd?die vlieger gaat dus niet op.

0
38 ongelovenloos

* Verwijderd door de redactie *

39 Geert

Je hoort ze denken: misschien geloven die kuffars dat wel.

0
40 rolle

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
sockknitter
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@7Ken je de eisen van Poetin?Oekraine miet dememilitariseren,Oekraine moet de Krim en Donbas inleverenOekraine mag niet bij de NATO/EU....

11 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Snorrie
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@39 Ja, mijn fout.Heb geen rekening gehouden met mierenneukers die alles aangrijpen om hun haat acceptabel te maken.Dus even een correct...

13 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Snorrie
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@7 Ja....

17 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Vageali6888
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@3"Als Poetin niet kan winnen, dan niemand"Dus sturen we er nog een paar honderd miljard euro extra aan langeafstandsraketten en ander w...

22 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

RobP
Mensen met laag inkomen krijgen dit jaar tot honderden euro's meer vakantiegeld

@3 Heb je het gelezen?...

23 minuten geleden geplaatst door RobP

Vageali6888
Na ‘explosie van antisemitische incidenten' wil de Kamer concrete actie

Ik roep al 20 jaar, 'wees niet naïeve, als puntje bij paaltje komt keren ze zich tegen ons'.En met 'ze' bedoel ik niet iedere immigra...

24 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

RobP
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@4 Afleiden? Het MO komt ons niet militair aanvallen....

25 minuten geleden geplaatst door RobP

RobP
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@2 Als je geluisterd had naar de toespraken van Poetin en zijn geschiedenislessen dan is het antwoord: "Ja."...

27 minuten geleden geplaatst door RobP

Vageali6888
Wat onthullen asielzoekers als je ze vragen stelt zonder zichtbare camera? Jonathan ging undercover

UAE's minister van buitenlandse zakenThere will come a day that we will see far more radical extremist and terrorists coming out of Europe...

29 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

JackKropotkin
Briefje van Jan - aan Stephan van Baarle - Buttkicken.nl

Het was wel een grappige verspreking van die haatstalactiet van Denk. ...

32 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

NK. App
X HamsPorn Of Selena Gomezक्सक्सक्स हँडDelia KetchumCodi Vore TransHd Porn Movies OnlineErotic Female DominationEs.stripchatLacypetBeefarmr LeakFind Porn StarSavanah BondBambi PornXhamster BollywoodBig Brother Sex VideoReddit CougarsAnushka Sen Sexy VideoManipuri NudeArcher HentKeralasexvidosSexy Blue Video MovieNaruto Sakura PornBootyliciousmagList Of MilfsFreeinteracial PornWww.tubegalore.commVpergirlsXxx Indian Sex TubeStormfederWww Sex VedioAmber LukePorn In GardenDesi Gangbang PornGay Caroon PornTubepleasure.comNude Tic TocKendra JamesPatit PornSai Pallavi XxxHot Sexy BoyAlisha NaikJayden Jaymes SoloPornhub VideosX Video Com HindiSex With Tuition TeacherMom And Son SexFree Pron BideosHd Porns BrazzersHotwife CaltionsIndian Hot Wife PornJerking Off A HorseMona Chopra NudeServipornFilms X VintageD4swongWoodmman CastingEbony Hot PornstarsKatie Pavlich NudeKensie ReevesNia Sharma PornRekha Ka BfSpicy Sex VideosBoobs Naked BabesDasha Nude1900s PornographyStep Sister Xxx ComDancing Bear PartyReality Sex HdActris PormoHentianimeIndean PronP Oo RnNude Sexy Red HeadKerrie LouiseJudy Greer TitsPlanetsuzy Mind ControlEscort In Las VegasTeens Luv AnalStreaming Porno GratuitIndian Sex Boobs VideoFitdonk NudeJustasecret892 OnlyfansAfrican Fuck VideosReal Sex TapesAtkgirlsFemme En CamXnxx Bathroom SexLatest ChudaiSuhagrat Sax VideoSada BfMallu Hot BedroomEbony Daughter PornThe Incredibales PornBakroomcastingLittletastey LeakedHindi Sound PornRebecca Cyberpunk PornRule 34 FemdomHentai SerieWww.xvidoes.commHd Sexy Bf VideoPron Movie Free DownloadBest Adult Movies PornBrandyrenee PornBig Booty White GirlspornVenus OnlyfansBfsm StoriesGostosas OlyfansAshley Graham NudesFemboyslutسکس گروهبWww Wow Girls ComKtm ToyWett Melons NudeSexy Desi Xxx VideoBbc GangbangedCowgirl PositionsexAmaturetubeBhabhi Ji Ka Xxx VideoX Local VideosMonjas XxxSensual Japanese MassagesMassages With A Happy Ending Near MeSubscribestar.aduktDanbooru Tag ListImagem De SexeSamara Weaving SexySunny Leones Fucking VideosPublic Cum SwallowEros GuiedHentaipulsrArabnaarXxx SiteSweeter PornAssjeansLucy PincerIggy Azalea Of RedditXnxxxnSex Video Com SexRadhika Apte SexyBlacked Hot ComShmale AnalBig Titties In BikinisBeauty Dior Black Reign 7Xnx IndiyaGentle Sex VideosKira Noir OnlyfansSeyxReality Porn ComicsRashida Jones Nude