door Febee in Binnenland  ·  36 Reacties

  • 22
  • 630x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Geef het beestje dan een naam! Iedereen weet wel dat dit niet vanuit extreem rechts komt

6
1 kelb1977

@1
Je vergeet GroenLinks.....

4
2 sparta

* Verwijderd door de redactie *

3 chouffleur

Bolkestein riep in 2010 al dat het niet veilig meer was voor hen,,

https://www.nrc.nl/nieuws/2010/12/06/bolkestein-joden-kunnen-beter-emigreren-uit-nederland-a1462201

1
4 vis

@1 Palestijnen zijn ook Semieten ….

3
5 Hollander1967

@5 Misschien telt het CIDI de antisemitisme jegens de Palestijnen wel mee. Het zou een goede zaak zijn dat het CIDI ook het register met registraties openbaar ging maken.

Het vorige baasje van het CIDI (Esther Voet) heb ik overigens nog niet kunnen "betrappen" op het erkennen van Palestina en de Palestijnen.

33
6 Barbapapa-7,5

@6 Het CIDI lijkt dan ook meer een zionistische organisatie dan een semitische. Dat ligt ook besloten in haar naam. Het CIDI is dan ook niet het juiste adres voor klachten over antisemitisme omdat dat orgaan een onheuse definitie van het semitische volk hanteert.

Hier een heel verhaal over de geschiedenis van en de verdraaiing van termen:
http://www.dewereldmorgen.be/artikels/2013/05/26/palestijnen-de-laatsten-der-semieten

De conclusie lijkt onontkoombaar, de ontkenning van Palestijnse rechten is antisemitisme.

15
7 Hollander1967

"Wij willen dat mensen gewoon ’s ochtends vroeg van hun bed worden gelicht als ze allerlei antisemitische leuzen op internet uiten”, zegt VVD-Tweede Kamerlid Dilan Yesilgöz. “Dat gebeurt op dit moment helemaal niet.”"

Ik word zo vaak voor antisemiet, Nazi en bruinhemd uitgemaakt. Als de posting die dit soort reacties triggert ook telkens als uiting van discriminatie bij het CIDI wordt aangemeld kon het aantal meldingen nog wel eens oplopen want ik laat me niet muilkorven door een instelling die zo haar bestaansrecht wil bewijzen. Ik word een beetje moe van die "antisemitisme" hype die over Europa gaat, en ik ben toch fervent tegenstander van discriminatie.

En 's ochtends vroeg mensen van hun bed lichten? Dat mag dan in Turkije en bij de IOF een normale manier van aanhouden zijn, van mij mag het ook during working hours. Ik loop niet weg, je krijgt nog koffie of thee ook terwijl ik m'n weekendtas pak, tja dat moet ivm fysieke gesteldheid, en zal dan later met geheven hoofd aan een rechter uitleggen waarom ik schrijf wat ik schrijf.

Ik hoop dat het CIDI dan achteraf ook zo eerlijk zal zijn om het vonnis te plaatsen, ook als het vrijspraak is. Ik ben wel in voor een proefproces.

50
8 ~ Echelon II ~

@7 Inderdaad. Het CIDI komt in de ZEMBLA documentaire "Zwijgen over Israël" zo ook uit de verf.
@8 Ik sluit me geheel bij je aan.

34
9 Barbapapa-7,5

Anti-Joods is een zieke gedachte, alleen anti-zionisme is zeer relevant. Kritiek op een regering niet geen directe kritiek op een bevolking. De Joden zijn de slachtoffer van het Zionisme. Antisemitisme is een conceptuele filosofische plan moet niet bekritiseerd te mogen worden. “Als je wilt weten wie er over je heerst, moet je er gewoon achter zien te komen wie je niet mag bekritiseren.'' Voltaire

6
10 4lb3rt P1k3

@10correctie
Anti-Joods is een zieke gedachte, alleen anti-zionisme is hedendaags zeer relevant. Kritiek op een regering is geen directe kritiek op een bevolking. De Joden zijn de slachtoffers van het Zionisme. Antisemitisme is een conceptuele filosofische plan dat men niet bekritiseerd te mag worden. “Als je wilt weten wie er over je heerst, moet je er gewoon achter zien te komen wie je niet mag bekritiseren.'' Voltaire

5
11 4lb3rt P1k3

De antisemieten zijn er maar weer druk mee.

9
12 Yisrael

@13 Iedereen heeft recht op zijn mening

7
13 Hollander1967

@7

Bedankt voor de verwijzing naar het artikel. Ik kende het niet. Ik moet het nog even laten bezinken en ik weet ook niet of ik me helemaal in de zienswijze/interpretatie van de schrijver kan vinden, maar het kan nooit kwaad om er kennis van te nemen en te trachten om het in volle omvang te begrijpen, en voor dat laatste heb ik iets meer tijd nodig.

46
14 ~ Echelon II ~

@15 You're welcome.

Het is ook een omvangrijk verhaal dat terugvoert tot eeuwen geleden. Ik moest het ook twee keer lezen om de implicatie ervan enigszins te begrijpen. We zijn bewerkt door de zienswijze die over ons uit is gestort en moeten ons verplaatsen in de situatie van die tijd om het te bevatten.

Maar ik vond het een feitelijk relaas en de verwijzing naar de rede van Arafat geeft een goede samenvatting van de conclusie. wat velen niet weten is dat ook Gandhi zich negatief heeft uitgelaten over de gewapende instelling van israel:

"Gandhi over Zionisme[bewerken]
Gandhi heeft zich vanaf 1921 tot in 1947 regelmatig uitgelaten over antisemitisme en zionisme. Daarbij tekent hij aan dat hij over Europese kwesties minder goed geïnformeerd is. De meeste van zijn uitingen zijn van voor de Tweede wereldoorlog, al zijn er ook enkele van daarna, uit de jaren 1946-47. Zijn houding blijft hetzelfde [3]. Hij sympathiseert met het Joodse lijden door Europees antijudaïsme en antisemitisme. Hij ziet de joden als de paria’s, de onaanraakbaren, van de christelijke wereld. Hij heeft weet van de wreedheid van de Nazi’s van de jaren ‘30. Maar er is geen tekst van hem over de Shoah. Hij heeft bewondering voor het Joodse volk en de Joodse cultuur en de vele vruchten daarvan. Ook geeft hij blijk Joden onder zijn vrienden te hebben. Verschillende Joodse auteurs als Martin Buber en Juda Leon Magnes hebben met hem gesproken of gecorrespondeerd: vaak om hem te informeren (over de toestand in Nazi-Duitsland ) en/of zijn ongelijk m.b.t. zijn visie op het zionisme te beargumenteren. Over het zionisme zegt hij namelijk: Het streven naar een joods thuisland trekt me niet bijzonder aan. Het is verkeerd het land binnen te gaan naast het Britse geweer. Zij kunnen zich daar alleen vestigen met de goede wil van de Arabieren. Hun harten moeten zij zien te bewegen en afzien van de hulp van Britse bajonetten. Een betere weg lijkt mij te zijn dat Joden, waar ook ter wereld, goede burgers zijn van het land waar zij wonen, inclusief Palestina[4]. "

https://nl.wikipedia.org/wiki/Mahatma_Gandhi

9
15 Hollander1967

@15

Ik heb de geschiedenis merendeels bekeken adhv politieke statements, intentieverklaringen en ondertekende verdragen. Die staan soms op gespannen voet met de insteek van dit artikel en vandaar dat ik hier de tijd voor wil nemen. Misschien is dit topic dan al gesloten maar dan kom ik er beslist bij een andere topic over dit onderwerp op terug!

47
16 ~ Echelon II ~

@12

Zijn de inhoudelijke reacties op?

49
17 ~ Echelon II ~

@17 Inhoud op een draadje gekaapt door antisemieten?
Voor jouw soort inhoud kan je beter bij Stormfront terecht.

8
18 Yisrael

@8 Loop voor de grap eens met een keppeltje door de buurt Kanaleneiland in Utrecht, of de Schilderswijk in Den haag.
Kijken of je dan nog moe bent van "alle"antisemitisme in Nederland.
Ik daag u uit.

6
19 Snuggles

@11 Die laatste regel is op alles geldig in alle landen.
Geef kritiek op de Islam, en je wordt weggezet als een Islamofoob.
Vertel een leerling op school dat je in Nederland als een pedofiel gezien wordt als je huwt met een 9 jarig meisje, en je wordt geschorst.

5
20 Snuggles

Antisemitisme is heden ten dage evenredig aan het aantal moslims binnen een populatie .

7
21 El Matador

Importeer de islam en het antisemitisme viert hoogtij.
Maar ach, de communisten en moslimadepten van Groenslinks hebben zelfs hun steun uitgebracht voor het boycotten van Israël.
https://www.joods.nl/2019/02/antisemitisme-en-vernietiging-israel-mag-groenlinks/

4
22 Voordevuistweg

* Verwijderd door de redactie *

23  bluetooth 5.1

* Verwijderd door de redactie *

24  bluetooth 5.1

Het niet aannemen ,door de overheid, van de IHRA definitie aangaande antisemitisme is de reden dat het CIDI continu bericht over antisemitisme en uiteraard als dat toeneemt. Vandaar weer zo'n hardnekkig pleidooi voor een uitzonderingspositie alsof moslim jongeren geen rare opmerkingen op school horen. Of jongetjes met flaporen, sproeten, rood haar kortom alles wat een beetje apart gevonden wordt door jongeren en dat is veel, heel veel.

23
25 Hendrianus

* Verwijderd door de redactie *

26  bluetooth 5.1

@19

U mag met me meelopen. Wanneer en waar spreken we af?
Neemt u een keppeltje voor me mee?

Zie uw reactie graag tegemoet via [email protected]. Enne, zodra ik lastiggevallen word op dit mailadres haal ik het onmiddellijk uit de lucht. Ik ben namelijk ook weer niet zo blonT om hier m'n directe emailadres te plaatsen. Dat krijgen mensen pas als ik ze in de ogen heb gekeken.

CU!

41
27 ~ Echelon II ~

@27 Beide steden zijn voor mij een beetje te ver reizen, en in het weekend plan ik liever andere dingen.

Misschien kan "UitDenHaag" tijd voor u vrij maken.
Ik hoor hier graag de reacties die eruit voortkomen.

2
28 Snuggles
29 Snuggles

@5 en jij bent geen hollander

3
30 kelb1977

@30 Maar wel een Hollander.

2
31 21st Century Guy

@31 moet je geen verkrachters in bescherming nemen?

3
32 kelb1977

@32 Moet jij niet een hersentransplantatie ondergaan ?

2
33 21st Century Guy

@28

Dus je krabbelt terug terwijl het je eigen voorstel was.

Held.

33
34 ~ Echelon II ~

@28

Je kwaakt vanuit het achterland dus maar wat over buurten in Utrecht, waar ik toevallig zelf woon zij het dan niet op Kanaleneiland.

Dat zegt wel iets over het realiteitsgehalte van jouw bijdragen. Je bent dus niet meer dan een leeghoofdige roeptoeter.

33
35 ~ Echelon II ~

@35 Jammer van je reactie, maar google even en je komt meerder filmpjes tegen waar mensen spontaan werden bespuugd of uitgescholden, en dat is dan waar toevallig iemand iets filmde.

https://www.nieuwskoerier.nl/news/429002-actrice-miryanna-van-reeden-op-straat-uitgescholden-voor-vieze-jodin

Maar blijf maar lekker wegkijken,
"ignorance is bliss"

2
36 Snuggles

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
LoydMorris
Lagere straf voor Nederlandse IS-vrouwen: vrijspraak voor plunderen van huizen in Syrië

Hadden we wat anders verwacht van de linkse rechters?...

1 minuut geleden geplaatst door LoydMorris

Bob Sleebaan
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@16 Dat zegt Chat GPT. Zijn moeder is geboren in Soekaboemi (toenmalig Nederlands-Indië)...

3 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@7 Geert Wilders wordt niet beschouwd als een allochtoon. Het begrip "allochtoon" wordt meestal gebruikt om mensen te beschrijven die zelf of va...

6 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

VBOH
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@14 Hij wel ja. 😉...

7 minuten geleden geplaatst door VBOH

progressiefliberaal
Activist Van der Linde mag op 4 mei alleen op afstand actievoeren

"Bovendien moeten Van der Linde en zijn mededemonstranten om 20.00 uur twee minuten stil zijn."Overigens slaat dit natuurlijk weer nergens o...

7 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Activist Van der Linde mag op 4 mei alleen op afstand actievoeren

"Hij mag wel op enkele honderden meters afstand van de Dam, op de Singel demonstreren"En zo doe je dat dus. Graag hetzelfde doen bij de into...

7 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

spookrijder
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@12 +++ Dat jongetje leerde tenminste nog iets. 😉...

7 minuten geleden geplaatst door spookrijder

eh
Moraalpolitie Iran treedt hard op tegen vrouwen die nieuwe hijab-regels overtreden: 'Ze schopten waar ze konden'

@280% zou tegen het regime zijn las ik onlangs.Kijken of ik het nog terug kan vinden....

8 minuten geleden geplaatst door eh

Ron MVV Maastricht .
Activist Van der Linde mag op 4 mei alleen op afstand actievoeren

@7 Die klootzak is een nep Sjeng. Een echte Sjeng is niet voor R*da ...

10 minuten geleden geplaatst door Ron MVV Maastricht .

VBOH
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@12 Correctie hij lach= hij lag...

11 minuten geleden geplaatst door VBOH

NK. App
Japanese Story Sex VideoPornos Con MujeresXxx Hindi Video XxxMalayalamsaxRamya Krishna Hot VideosIndian Actress Nude PornNaked Indian PornList Of Nsfw SubredditsNaughty America CollectionTop Asia PornstarsTiagunnHoodamateursPornos De Tik TokVideo Erotique GratuitSex HayDrawn HentaiHindi Sex Film HdXxxx BedioUberhorneyTeen Lesbian SexWww Indian Local Sex ComXxxstuckAshemaletubehdReddit Nsfw AudioFemboy GangbangedSexy Video Full Hd HotAmateurassHairy Pussy GirlsCollege Babe Pounded Like Meat - Telari LoveRachel Starr CumshotTravesticomnlocalBillie Eilish Sexy PicsGaymoaningNaked Billie PiperEnglish Sex AuntyWww Sunny Leone Xnxx ComB Grade Movies OnlineHential PornEbony Live PornNymphoxxxGuys Cumming CompilationLive SquirtingXxxporn.comReddit MilfiesWww.imagefapcomWww Sambapornô ComVoyeur Houde TvPenthousehubAudreybbitoniGay Dad Bear PornCreepypasta PornYuruichi PornMami HentaiXnxx Porn DesiKateharriseDase Sax VideoBengali Movie Xxx VideoNadia Ali New PornSaphia EroticaDownloadbokepHorse 3d PornSloppy Ebony BlowjobsDesi TadkaShemale Fucking ShemaleHoney Rose HotSex Xnx ComHijab Xxx VideoX Ham Star ComHd GandDoujindesu.xxDana VesponiGerman Teen PornLanarhodesTelugu Amma Sex StoriesParker Sex VideoBlazzed PornSoulgen.aiErovoiceمنتدى سكس عربيPublic Transgender PornPhoto Gay NuLesbains Porn VideosGloryhole PornvideosBabyfooji OnlyfansZoe Perry NudeX Club WrestlingSkylar Vox BbcCousin FootjobNuryforeroTs Katie Foxفیلم سوپرسوسانوGurup XxxFreeporn DeepthroatNatalie Portman Nude SceneSweetxxxPov Lap DanceJaquieetmichel TvSarah ShevonGayromeoSex Movie Sex Movie SexSunni LoeneVagina Sucking VideoIndian Girl Porn MmsHindi Real Sex MmsMilfitalianNaked LatnasBf Sexy Movie VideoXvideo School TeacherB Cock XxxBrazzers TransThai StreetmeatHentai My Mother VostfrAnal PrincessMurrsuitpornXxxxxxxdFsi XxxBoy And Boy Porn VideoReshma Hot SexBy Force Porn VideosNude SeductionGaystwinksN.hentiaFaprolettBrinty LightChudai MmsXxx BalDesi Hot Real SexShemalesexvideoDickforlillyFilmxxxPorn Hd FreeOnebackpagwUk Amatuer PornAllkindsofgirlsMature Granny NudeBig Busty XxxPakka Village Sex VideosPorn PassionAfrican Casting ComStrip CchatAlexis Texas In PornIpzz 046Hot Girls Showing BoobsMistress WhippingYoungshemalesMilf StoiresStripping VideosDeep FistedXxx Hd 14Kuroinu Kedakaki Seijo Wa Hakudaku Ni Somaru