U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Cultuur
  • 31
“Dit houdt in dat we de Joden moeten plunderen die onze vaders en voorouders hebben verdreven,” zei hij. “Doodt de polytheïsten waar je ze ook vindt.” Hij zei dat volgens een religieuze fatwa, heel Israël “is een slagveld tussen ons en de Joden. Daarom moeten we ernaar streven ...

5 maanden geleden door Warrior King

REAGEER MET EEN EMOJI
2
3
1
23

De islamitische geleerde weten niet waar ze mee bezig zijn. Jacob/Israel heeft GOD's zegen. Niet Ismael en Esau. Islam.

1 DONKEY R    
5 maanden geleden door DONKEY R
5
Meld

@1 ,

god bestaat niet poeperd.

2 jodelatedieho    
5 maanden geleden door jodelatedieho
30
Meld

Vreselijk, wat een volk.

3 Aunti    
5 maanden geleden door Aunti
2
Meld

Heeft onze Heintje Davids -"nieuwkomer" Warrior Kink- zelf ook een visie, of blijft het bij "dumpen" van HASBARA en vervolgens wederom hard wegrennen???

4 Barbapapa-7,5    
5 maanden geleden door Barbapapa-7,5
51
Meld

@2 Hoe weet jij dat poeperd?

5 DONKEY R    
5 maanden geleden door DONKEY R
5
Meld

Die ultra linkse EU laat islamitische jodenhaters met horden toe in Europa.

6 DONKEY R    
5 maanden geleden door DONKEY R
6
Meld

Klopt , genoeg met die leugens over palestina ...

- imams : jodenhaat diep geworteld in de islam , niets met palestina te maken -
https://www.youtube.com/watch?v=5O-qdiZ9Wng&feature=youtu.be&t=9s

- Ibrahim Issa ISIS Crimes Are Based on Islamic Sources -
https://youtu.be/hRCw7CpVWNQ?t=11s

BBC: islamic schools in Britain teaching hate and segregation to young muslims.
https://www.youtube.com/watch?v=95GxhqjHZ3E&t=0s
CNN: Madrassa teaches children to hate U.S.
https://www.youtube.com/watch?v=MOcx9wLBVi4&t=0s

7 Vageali6888    
5 maanden geleden door Vageali6888
4
Meld

@5 ,

feit.

8 jodelatedieho    
5 maanden geleden door jodelatedieho
31
Meld

"ernaar te streven om hen [de Joden] te bekampen op eender welke wijze die ons in staat stelt om hen overal in ons zuivere land te grazen te nemen.“

"Wanneer de tijd die Allah ons heeft gegeven opraakt, wordt de strijd tegen hen [de Joden] verplicht en die tijd is nu aangebroken."

"Dit houdt in dat we de Joden moeten plunderen die onze vaders en voorouders hebben verdreven,”

"is een slagveld tussen ons en de Joden. Daarom moeten we ernaar streven om tegen hen te vechten, op een manier die ons in staat stelt hen overal in ons zuivere land te treffen.”

Goh.....ik dacht altijd dat de uitspraak van Abbas een 'slip of the tongue' was toen hij zei dat er in zijn 'Palestina' geen Jood zou kunnen leven. Ik dacht altijd dat het om het land ging waar Israëli's wonen (Joden, christenen, Arabieren, moslims, atheïsten, druzen, enz....) maar het gaat dus eigenlijk alleen om de Joden.

9 Malinois    
5 maanden geleden door Malinois
4
Meld

@8 feit.

Daar kom je niet mee weg poeperd!!!

Waar is jou ''feit'' op gebaseert?

10 DONKEY R    
5 maanden geleden door DONKEY R
4
Meld

Dat veel joden en hun christelijke 'sympathisanten' het een religieuze plicht vinden om het gebied, zoals zij het noemen, 'Judea en Samaria' te bezetten ontgaat Brabosh ten ene male. Zij hebben dezelfde standpunten als de Islam geleerde uit het artikel.

Het gaat bij de fanatieke christelijke sympathisanten, christenen voor Israël, nog verder. Zij steunen Israël vanuit de eindtijd gedachte. Christenen komen dan in het duizend jarig rijk terwijl ongelovigen, ook Joodse ongelovigen, in diepe duisternis gesmeten worden. Fijne vrienden die 'fijnen'.

11 Hendrianus    
5 maanden geleden door Hendrianus
41
Meld

@5 Omdat hij miljoenen van zijn uitverkoren volk eeuwenlang heeft laten vervolgen en uitmoorden? Welke Almachtige staat dat toe? Om dan nog maar niet te spreken over de rest van de ellende in de wereld. Maar goed, wij zijn geschapen naar zijn evenbeeld dus dan weet je zeker dat er geen God bestaat. Neemt niet weg dat er meer is tussen hemel en Aarde. Betekent voor mij niet dat ik een dogmatisch en strikt geloof accepteer. Mensen kunnen toch voor zichzelf denken? Waarom zou je je wat laten opleggen? Gemakzucht? Zo van, ziezo het raadselachtige is verklaard, we kunnen verder?

12 Hendrianus    
5 maanden geleden door Hendrianus
40
Meld

@6 DONKEY R
Als je dat stempel maar vaak genoeg op een groep geplakt wordt leert de geschiedenis dat dat een gevaarlijke ontwikkeling is.

13 Hendrianus    
5 maanden geleden door Hendrianus
38
Meld

@12 Omdat hij miljoenen van zijn uitverkoren volk eeuwenlang heeft laten vervolgen en uitmoorden?

Nee dit waren de consequenties omdat het volk van Israel God niet trouw was. Door zwaar tegen GOD te zondigen. GOD heeft het volk van Israel gewaarschuwd voor wat er komen ging door zijn profeten. Het volk van Israel vervolgde deze profeten.

Je weet niet eens het waarom achter dit verhaal. Je lult totale onzin. Verdiep je er is in zodat je weet waarover je praat.

14 DONKEY R    
5 maanden geleden door DONKEY R
0
Meld
15 DONKEY R    
5 maanden geleden door DONKEY R
2
Meld

@9 Malinois

Abbas heet gesteld dat er geen Israëlische staatsburgers in de Palestijnse staat mogen wonen. De Hasbara heeft van, 'Israëlische staatsburgers' Joden gemaakt en jij tuint erin.

16 Hendrianus    
5 maanden geleden door Hendrianus
38
Meld

En als er geen joden meer zijn wie is dan aan de beurt?

17 Keesklets    
5 maanden geleden door Keesklets
2
Meld

@2 Slaak geen domme kreten die je niet kan bewijzen.

18 Oog om oog    
5 maanden geleden door Oog om oog
2
Meld

@18 Elia, heb je 'm ooit gezien? Stuur eens een selfie van jou samen met jouw "god"... question question

19 Barbapapa-7,5    
5 maanden geleden door Barbapapa-7,5
39
Meld

* Verwijderd door de redactie *

20 Oog om oog    
5 maanden geleden door Oog om oog

@16

Ik tuin nergens in.
Jij laat je wel om de tuin leiden.
"Abbas heet gesteld dat er geen Israëlische staatsburgers in de Palestijnse staat mogen wonen."
Zou Abbas zijn eigen 'broeders en zusters' (Arabieren) met een Israëlisch paspoort (het is maar een document) uitsluiten?
De hasbara heeft helemaal niks gedaan.
De MSM heeft er 'Israëlische staatsburgers' van gemaakt terwijl zij dondersgoed hebben geweten dat hij het had over Joden.

Net als de uitspraken van Abbas, net als de uitspraken van deze islamitische geleerde, net als hamas, fatah, hebben zij het constant over de Joden (De term 'zionisten' wordt ook vaak genoemd maar we weten wie zij daarmee bedoelen. Dat zijn geen Israëlische staatsburgers (o.a. Arabieren, Palestijnse Israëli's, moslims). Het is een andere benaming voor Joden.)
Immers, als zij het zouden veralgemenen en het hebben over Israëlische staatsburgers, dan zou dat incl. de Arabische/Palestijnse bevolking zijn die een Israëlisch paspoort hebben.
En juist hen wil Abbas en al die anderen niet uitsluiten.

(Het artikel, met de uitspraak van Abbas, maakt duidelijk dat niet Israël een Apartheidsregiem heeft maar dat de palestijnen juist zo'n regiem wensen.)

'Mahmoed Abbas: Geen Joden in Palestina'

"Hij beweert enerzijds dat Israël in feite moet uitgroeien tot een bi-nationale staat, maar aan de andere kant dat Palestina een staat moet worden “gezuiverd” van Joden. De term “Israëliër” gebruikt door Abbas betekent “Jood”, zoals de PA de Israëlische Arabieren, moslims en christenen ziet als een integraal onderdeel van het Palestijnse volk. De toekomstige staat Palestina moet volgens Abbas, bestand zijn tegen alle Joodse aanwezigheid op zijn grondgebied. Met andere woorden, de PA omarmt een racistische politiek – Palestijnse apartheid – gericht jegens de Joden, gebaseerd op de ontkenning van de Joodse geschiedenis en de culturele en religieuze band van het Joodse volk met het land."

Arabieren, palestijnen, moslims, Arabische christenen, allen met het Israëlische staatsburgerschap, zij allen zijn welkom in het 'Palestina' van Abbas en/of deze islamitische geleerde.
Niet allen met de Israëlische nationaliteit.
Want dat zou betekenen dat het ook over de Joden zou gaan.
En die bevolkingsgroep sluiten ze expliciet uit.

De leerling van Arafat praat net als zijn meester met een gespleten tong.
Als zij het hebben over 'Israëlische staatsburgers' moeten wij achterhalen over wij zij het precies hebben.
Hebben zij het dan over de Arabieren/palestijnen of over de Joden?

-Laat je niet om de tuin leiden.-

21 Malinois    
5 maanden geleden door Malinois
2
Meld

Geleerde. ?????? Lachwekkend!
Geleerd en islam, yep, en de aarde is plat, en blote vrouwenenkels/tenen enz. veroorzaken natuurrampen. En als je dood gaat dan krijg je 72 maagden en 28 mooie jonge puberjochies!

Ja, dat zijn de top-geleerden die de mensheid gaan redden question question

Goh, ze zouden raar kijken als alle andere religies wereldwijd zouden stellen dat:
" vechten tegen de islam een heilige plicht is!"
Degene die dat zou opperen zou gelyncht worden. Het is toch wel typisch waar die moslims allemaal mee wegkomen, vooral omdat ze zelf altijd bij verre degenen zijn, die vooraan staan te eisen en te roeptoeteren, als ze zich weer eens voor een nanoseconde beledigd voelen.

Israël zet hem op!!!
De enige beschaving tussen die barbaren landen met hun dictators, hu genocide plegers, hun terreur afdelingen, de doodstenigers, de ophangers, de mutileerders... met hun zwaarden in de vlag, want oh ze genieten zo van het onthoofden van mannen en vrouwen en zelfs kinderen. het zwarte gat in de beschaving. Letterlijk bijna 1400 jr terug in de tijd.
Stilstad gaat rotten en dat blijkt ook hier weer!

22 Bleke Betty    
5 maanden geleden door Bleke Betty
3
Meld

En straks de hele islamitische wereld janken als Israel keihard terugslaat... Want reken maar dat de Joden niet meer met zich laten sollen. En terecht!!!!

23 LoydMorris    
5 maanden geleden door LoydMorris
3
Meld

@23 Straks? Israel maait al tientallen jaren moslims omver zonder enige vorm van proces.

24 E.Meel    
5 maanden geleden door E.Meel
35
Meld

@4
Heeft onze slappe shapeshifter ook iets nuttigs te melden of alleen denigrerend doen tegen een reageerder?
Hij/zij de topic starter heeft geen enkele verplichting om persé eronder te reasageren. of je moet doen wat jij doet, bijna als enige reageren onder je eigen geplaatste reactiees:
https://www.nieuwskoerier.nl/user/Barbapapa-7,5

Je plaatst een bericht omdat je het interessant vind, omdat je het bij je berichten wilt bewaren, omdat je geïnteresseerd bent in de mening van je mede reageerders, of omdat je wil dat anderen ervan op de hoogte zijn.

25 Bleke Betty    
5 maanden geleden door Bleke Betty
3
Meld

Islamitische geleerde zegt dit of zegt dat en hersenlozen die zelf niet kunnen nadenken doen wat de "geleerden" zeggen.

26 A Passenger    
5 maanden geleden door A Passenger
1
Meld

Die zal binnenkort wel uitgeschakeld worden....

27 21st Century Guy    
5 maanden geleden door 21st Century Guy
1
Meld

Schilder zijn naam maar vast op een killerdrone.

28 Tsaar    
5 maanden geleden door Tsaar
2
Meld

@24
Je bedoelt wat de moslims/de islam al doet van het begin van die achterlijke koppensnellende roversgroepering? Moorden, martelen, waden door het bloed van je vijanden... zie de geschiedenis der volgeling van de cultus van de Wrede. Uw te promoten groepering. question

29 Bleke Betty    
5 maanden geleden door Bleke Betty
1
Meld

@26
Ja, de geleerden hebben 2 conflicterende hersencellen en de volgelingen hebben meel in hun hoofd question

30 Bleke Betty    
5 maanden geleden door Bleke Betty
2
Meld

@27
Komen ze tegenwoordig met hun knop op hun rig? Dat is makkelijk! Mooi, deze man dan maar eerst uitschakelen! question

31 Bleke Betty    
5 maanden geleden door Bleke Betty
2
Meld

@24 En nog veel te weinig......

32 LoydMorris    
5 maanden geleden door LoydMorris
2
Meld

"Gaza: Islamitische geleerde zegt dat vechten tegen Joden in Israël een religieuze plicht is "

Nu weten we dat er ook genoeg 'geleerden' zijn die iets anders beweren.
Het is voor ons zaak om uit te zoeken of deze bewering/uitspraak correct is.
Omdat het hier om een 'islamitische geleerde' gaat, moeten wij hem ook toetsen op dezelfde gronden van waarvan hij is gekomen tot zo'n uitspraak.
En hij heeft gelijk.
De leer van mohammed leert dat de Joden een andere God aanhangen dan de god van mohammed (allah).
Toen hij erachter kwam dat die Joden niet te overtuigen waren om zijn godje aan te hangen, heeft hij ze (ook persoonlijk) laten elimineren.
Hij heeft ze (eigenhandig) laten afslachten of anders laten leven in zijn 'Mohamedaanse' gemeenschappen als tweederangsburgers die grof geld moesten betalen om te blijven leven.


Het principe 'Jij wilt de islam niet volgen en je bent Jood.....dan moet je dood.' komt van mohammed.
Die doctrine zit ingebakken in de leer van mohammed.
Israël (een natie met een Joods karakter) wil zich niet bekeren tot het godje van mohammed (zij hebben al moeite om zich te bekeren tot hun eigen God).
Dat maakt hun (religieus/islamitisch) gezien als vijanden van de leer van mohammed.

Wat deed mohammed met zulke mensen?
En waar roept deze 'geleerde' voor op?
Islamitisch klopt het allemaal.
Maar Israël is niet islamitisch.

Daarom voert zij ook een bepaald beleid.
Maar wie snapt het....?

33 Malinois    
5 maanden geleden door Malinois
2
Meld

Stel je eens voor (tja, het is onmogelijk maar toch...) dat een Christelijke geleerde oproept om alle moslims in de wereld te bevechten waar je ze ook maar tegenkomt.

Stel je eens voor dat er in de Bijbel zulke verzen staan die zulke gedragingen ook nog eens rechtvaardigen.


Ik weet zeker dat de wereld korte metten zou maken met de hele Christelijke leer.
Geen christen zou nog in het openbaar over straat kunnen lopen zonder dat hem of haar iets is aangedaan.
De wereld zou het gewoonweg niet accepteren dat zij zoiets zouden moeten doen volgens hun leer.
De wereld zou hun uitkotsen (doen ze nu ook al maar dan om een andere reden) en terechtstellen.
Hun leer zal niet geaccepteerd worden ondanks dat het zo geschreven staat.
(Maar het staat niet zo geschreven. Juist het tegenovergestelde; Heb uw naaste, ook uw vijand, lief gelijk uzelf.)

Juist de islam predikt het tegenovergestelde; Slacht ze af!, Maak van hun tweederangsburgers! Laten ze de djizja betalen en als zij dat niet willen is afslachten de enige oplossing.

Hoe in vredesnaam is het onmogelijk om al deze islamitische leerstellingen los te laten op de moslims terwijl die leer al die leerstellingen wel leert aan hun volgers om toe te passen op de zogenaamde 'ongelovigen' (lees; niet-moslims)?

De islam is vergif en met niks te vergelijken.
Onwetenden kijken ernaar en zien een 'zuiver glas met water' en roepen andere onwetenden op om ervan te drinken.
Maar wie iets verder kijkt, eraan ruikt of het glas met water iets verder onderzoekt, komt er al snel achter dat het glas met water geen zuiver water is.
Eén druppeltje vergif in een glas water laat het water nog steeds zien als zuiver water.
Maar in wezen is het hele glas vergiftigd.

Wie zal drinken van dat glas water als je weet dat er vergif in zit?
Niemand.
Waarom doen wij dat symbolisch gezien met de leer, de ideologie van mohammed, wel dan?


34 Malinois    
5 maanden geleden door Malinois
2
Meld

@14
"Nee dit waren de consequenties omdat het volk van Israel God niet trouw was. Door zwaar tegen GOD te zondigen."

Dus je uitverkorenen tref je keihard maar Hitler, Mao Zedong, Stalin, Idi Amin, Pol Pot, etc. laat je jaren hun verwoestende werk doen. God is toch liefde? God en Satan, lees goed en kwaad, zitten in elke mens. De één lukt het beter dan de andere om voor het goede te gaan. Waarom wij, in tegenstelling tot dieren, goed en kwaad kennen is mij een raadsel. Het heeft ons evolutionair gezien uiteindelijk niets gebracht.

35 Hendrianus    
5 maanden geleden door Hendrianus
35
Meld

@20 Oog om oog

Deze Islam geleerde zegt toch ook niet dat alle Joden uitgemoord moeten worden? En waar haal je de onzin vandaan dat van de meeste Palestijnen alle Joden dood moeten?

36 Hendrianus    
5 maanden geleden door Hendrianus
32
Meld

@22
Precies!
Als je maar één boek hebt gelezen en je dan geleerde noemen.
Om je te bescheuren...

woehahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha...
hihihihihihihihihihihihihih hoehoehoehoehoehoehoehoehoehoe
nge gne gne gne gne gne gne gne gne gne
question
question
question

37 Jan met de korte achterlul    
5 maanden geleden door Jan met de korte achterlul
3
Meld

@24
Schijnbaar nog véél te weinig.

38 Jan met de korte achterlul    
5 maanden geleden door Jan met de korte achterlul
2
Meld

@36
De Koran.

39 Stiplaats    
5 maanden geleden door Stiplaats
2
Meld

@21

Geen Israëlische staatsburgers. M.a.w. je neemt de Palestijnse nationaliteit aan en dan is iedereen die het juiste voorheeft met de Palestijnse staat welkom. Is dat zo moeilijk te begrijpen?
https://www.reuters.com/article/us-palestinians-israel-abbas/abbas-wants-not-a-single-israeli-in-future-palestinian-state-idUSBRE96T00920130730

40 Hendrianus    
5 maanden geleden door Hendrianus
30
Meld

@2 Een islamitische geleerde ook niet. Lol

41 Wylde Gjert    
5 maanden geleden door Wylde Gjert
1
Meld

@39
Nope, er staat niet in de Koran dat de meeste Palestijnen vinden dat alle Joden dood moeten.

42 Hendrianus    
5 maanden geleden door Hendrianus
31
Meld

@36
De palestijnse *kuch* leiders zelf, zoals Abbas. Jammer genoeg heeft Israel teveel fatsoen en beschaving want ze hebben die malloot zijn leven nog gered. Zelf kunnen ze dat niet, en al het geld gaat op aan martelaren en geweld.

de koran:
Muhammad says that one day the very trees and stones will help Muslims to kill Jews
He says it in both Sahih al-Bukhari and Sahih Muslim, Islam's two most canonical hadith collections!
Hier een heleboel op een rijtje, haatverzen dood en verderf aan de Joden in de koran:
What does the Koran say about Jews?
https://freethoughtnation.com/what-does-the-koran-say-about-jews/

Maar dat is voor jou geen nieuws natuurlijk!

43 Bleke Betty    
5 maanden geleden door Bleke Betty
2
Meld

@37

Gelukzalig zijn de onwetenden. question

44 Hendrianus    
5 maanden geleden door Hendrianus
33
Meld

En voor de buitenwereld maar volhouden dat de islamitische ideologie staat voor liefde. Hypocriete mafkezen!

45 Cody    
5 maanden geleden door Cody
4
Meld

@43 Bleke Betty

Geef de link dan waarin Abbas zegt dat alle Joden dood moeten. Waar precies in de Koran staat dat alle Joden dood moeten?

46 Hendrianus    
5 maanden geleden door Hendrianus
34
Meld

@46
Muhammad says that one day the very trees and stones will help Muslims to kill Jews
He says it in both Sahih al-Bukhari and Sahih Muslim, Islam's two most canonical hadith collections!
Hier een heleboel op een rijtje, haatverzen dood en verderf aan de Joden in de koran:
What does the Koran say about Jews?
https://freethoughtnation.com/what-does-the-koran-say-about-jews/

Maar dat is voor jou geen nieuws natuurlijk!

Abbas was daar zelfs vd week nog mee in het nieuws. Met zijn holocaust speech waar hij even snel later zijn 'excuus' voor aan heeft geboden. Het excuus van een tweebenige hoop stront blijft een hoop stront. question

Hier een aantal linken over de PA en hun uitlatingen over de Joden:
https://www.jns.org/palestinian-anti-semitism-in-full-force-as-world-commemorates-international-holocaust-day/
Maar ach, ik weet ook wel dat dit pure afleidingstactieken zijn en ik heb er verder geen zin in om aan deze vragen naar de over-bekende weg, energie in te steken.

47 Bleke Betty    
5 maanden geleden door Bleke Betty
3
Meld

@44
En jij kan het weten!

48 Bleke Betty    
5 maanden geleden door Bleke Betty
3
Meld

Als die Dr. Muhammad Suleiman Al-Farra er nou zelf eens mee begint als hij die overtuiging heeft.
Inplaats daarvan ruit hij de mensen op en blijft zelf op een veilige plek.
Als ik de geheime dienst van Israël was zou ik hem gelijk de kogel geven die oproerkraaier.

49 WHuls    
5 maanden geleden door WHuls
2
Meld

@36 [Deze Islam geleerde zegt toch ook niet dat alle Joden uitgemoord moeten worden?]

Ja, dat zegt hij wel: "“Doodt de polytheïsten waar je ze ook vindt.”

[ En waar haal je de onzin vandaan dat van de meeste Palestijnen alle Joden dood moeten?]

Dat kan je hier lezen: http://tinyurl.com/73-kill-Jews

50 Oog om oog    
5 maanden geleden door Oog om oog
2
Meld

@42 Dat staat weer wel in de hadith, wat een aanvulling en verklaring is van de koran, en waar de moslims in geloven:

http://tinyurl.com/73-kill-Jews

51 Oog om oog    
5 maanden geleden door Oog om oog
2
Meld

ze kennen niets anders dan terreur zaaien ,moorden,en onschuldige mensen kapot maken.
maar nu heeft iedereen het voor de zoveelste keer mogen waarnemen dat vrede daar dus onmogelijk word gemaakt door die moslims die zich paletseinen noemen.

52 ongelovenloos    
5 maanden geleden door ongelovenloos
2
Meld

LOL, Brabosh.com.......wat een humor.

53 Eric    
5 maanden geleden door Eric
19
Meld

@44
Precies!
Er zijn veul meer boeken!
Ook èchte boeken waar mensen wèl geleerd door worden.
Goeie opmerking van u.

54 Jan met de korte achterlul    
5 maanden geleden door Jan met de korte achterlul
1
Meld

@Oog om oog

Als je citeert moetje niet de helft weglaten,
[Dit houdt in dat we de Joden moeten plunderen die onze vaders en voorouders hebben verdreven,” zei hij. “Doodt de polytheïsten waar je ze ook vindt.”]

Niet dat het een fijne oproep is maar het betreft niet alle Joden.

55 Hendrianus    
5 maanden geleden door Hendrianus
21
Meld

" Islamitische geleerde zegt dat vechten tegen Joden in Israël een religieuze plicht is"


Aldus de hoeders van "het vreedzame geloof"....


Baggervolk!

56 LoydMorris    
5 maanden geleden door LoydMorris
2
Meld

@47 Bleke Betty

Dat stukje o ver de bomen gaat over wat er in de eindtijd gebeurt. Lees even wat er in de eindtijd gebeurt volgens de christelijke leer.

Abbas heeft nooit gezegd dat alle Joden dood moeten. Wat je nu aanhaalt gaat over wat Abbas zei over de holocaust. Kortom je kunt niet aantonen dat Abbas gezegd heeft dat alle Joden dood moeten, je bent dus een roeptoeter.

57 Hendrianus    
5 maanden geleden door Hendrianus
25
Meld

Gandhi over Zionisme[bewerken]
Gandhi heeft zich vanaf 1921 tot in 1947 regelmatig uitgelaten over antisemitisme en zionisme. Daarbij tekent hij aan dat hij over Europese kwesties minder goed geïnformeerd is. De meeste van zijn uitingen zijn van voor de Tweede wereldoorlog, al zijn er ook enkele van daarna, uit de jaren 1946-47. Zijn houding blijft hetzelfde [3]. Hij sympathiseert met het Joodse lijden door Europees antijudaïsme en antisemitisme. Hij ziet de joden als de paria’s, de onaanraakbaren, van de christelijke wereld. Hij heeft weet van de wreedheid van de Nazi’s van de jaren ‘30. Maar er is geen tekst van hem over de Shoah. Hij heeft bewondering voor het Joodse volk en de Joodse cultuur en de vele vruchten daarvan. Ook geeft hij blijk Joden onder zijn vrienden te hebben. Verschillende Joodse auteurs als Martin Buber en Juda Leon Magnes hebben met hem gesproken of gecorrespondeerd: vaak om hem te informeren (over de toestand in Nazi-Duitsland ) en/of zijn ongelijk m.b.t. zijn visie op het zionisme te beargumenteren. Over het zionisme zegt hij namelijk: Het streven naar een joods thuisland trekt me niet bijzonder aan. Het is verkeerd het land binnen te gaan naast het Britse geweer. Zij kunnen zich daar alleen vestigen met de goede wil van de Arabieren. Hun harten moeten zij zien te bewegen en afzien van de hulp van Britse bajonetten. Een betere weg lijkt mij te zijn dat Joden, waar ook ter wereld, goede burgers zijn van het land waar zij wonen, inclusief Palestina[4].

https://nl.wikipedia.org/wiki/Mahatma_Gandhi

58 Hollander1967    
5 maanden geleden door Hollander1967
8
Meld

Hahaha een islamitisch geleerde. Contradictie op hoogste niveau!!!

59 Lets keep it cool    
5 maanden geleden door Lets keep it cool
0
Meld

Even voor de goede orde: palestijnen en joden zijn een broedervolk. Moslims (en doodzaaiende joden, hoewel minderheid)zijn dus niet verder in ontwikkeling gekomen dan.Kain!!! Zielig hoor als je je leven wijdt aan destructie.

60 Lets keep it cool    
5 maanden geleden door Lets keep it cool
2
Meld

De gebruikelijke Brabullshit.

61 samcash    
5 maanden geleden door samcash
5
Meld

"Doodt de polytheïsten waar je ze ook vindt." ... sinds wanneer zijn joden polytheïsten

62 yiddiot-spotter    
5 maanden geleden door yiddiot-spotter
7
Meld

@60 in de koran worden joden dan ook het volk van het boek genoemd

63 yiddiot-spotter    
5 maanden geleden door yiddiot-spotter
8
Meld

@59 voor beperkten zoals jij zeker een contradictie

64 yiddiot-spotter    
5 maanden geleden door yiddiot-spotter
8
Meld

@57 En dit is wat de arabieren nu denken over die passage in hun heilige boeken over het uitroeien van alle Joden:

http://tinyurl.com/73-kill-Jews

65 Oog om oog    
5 maanden geleden door Oog om oog
1
Meld

@62 Dat moet je aan mohammedanen vragen.

66 Oog om oog    
5 maanden geleden door Oog om oog
1
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Heksenjacht op een PVV-meisje
Een blond meisje kijkt in de camera en vertel...

15 uur geleden door Hadito

‘Trump vond het prachtig toen menigte r...
Volgens het Democratische Congreslid Alexandr...

1 dag geleden door AD

Impeachment maatregel tegen Trump faalt
De democraten stemden tegen.

1 dag geleden door Truffelaar

"Wij Algerijnen, Tunesiërs, Marokka...
Iemand nog vragen over de intentie van deze '...

21 uur geleden door Hangingmen

Artsen zonder Grenzen gaat weer bootvluchteli...
Artsen zonder Grenzen keert terug naar de Mid...

1 dag geleden door RTL Nieuws


ADVERTENTIE


Laatste reacties
De Vliegende Brabander
NRC: 'Een antisemiet is beter dan Ayaan'...
Als ik moet kiezen wist ik het wel.Gelukk...

minder dan een minuut geleden door De Vliegende Brabander

Citrusvrucht
'Over vijftig jaar kunnen we heen en weer naa...
@1 Klopt, ik herinner het mij heel wel! 'Next...

minder dan een minuut geleden door Citrusvrucht

rechts is niet links; extreem-rechts=extreem-rechts=haat!
Heksenjacht op een PVV-meisje...
@322" Islam verbieden, moskeeën sluiten, d...

minder dan een minuut geleden door rechts is niet links; extreem-rechts=extreem-rechts=haat!

Rapunzel
Heksenjacht op een PVV-meisje...
@332 Vast niet alleen boos op extreem rechts....

minder dan een minuut geleden door Rapunzel

21st Century Guy
Heksenjacht op een PVV-meisje...
@328 Zoals het hoort te zijn , degenen die da...

1 minuut geleden door 21st Century Guy

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig