door Havermout in Binnenland  ·  42 Reacties

  • 25
  • 1013x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Demmink had destijds gewoon een ander baantje moeten zoeken. Mja... gedane zaken nemen geen keer.

2
1 alexandroepimenco

Gewoon al dit soort zaken die stinken, nog een keertje overdoen, en nu met het publieke vergrootglas er op.
Wie weet wat er dan nog aan verborgen zaken aan het licht komen.
Als de gerechtelijke macht hun kennis en kunde inzetten om zedezaken te verdoezelen, waarin ze zelf mogelijk betrokken zijn, dan is heel Nederland failliet en n banenenmonarchie.

4
2 Marrie

Dus een kind word verkracht en zelfs meerdere malen en heeft zelfs een baby gebaard en men seponeerd de zaak, hoe walgelijk ben je dan?

3
3 vis

Het stinkt behoorlijk in ieder geval...

3
4 Tjeesus...,

Het pedonetwerk van de rechterlijke macht.
Je moet ook wel, je moet ten allen tijde rechters en hooggeplaatsten op posten hebben die te chanteren zijn.

Daarom was het een goeie move van Polen om er een zooitje met vervroegd pensioen te sturen.

6
5 Positivo

En het ziet er aan de 'buitenkant' vaak toch zo fatsoenlijk uit en laat ik kundig (= slinks) nog maar ff in het midden ....

5
6 Tante Annie

Hoe kan dit?
Een zaak met 1 bron is niet voldoende voor vervolging?
Zelfs niet als het verhaal gestaafd wordt met bewijzen zoals een bevalling. Kinderpornografie afbeeldingen op de gezins pc..
Wabeke en Demmink die in 1997 al aan elkaar gelinkt werden voor kindermisbruik.

Hoe kan dit niet roepen, gillen zelfs, om heropening?

1
7 Aunti

Wellicht een goede reden om nog eens onafhankelijk onderzoek te doen zonder bevooroordeeld te zijn over schuld of onschuld. Het gaat om waarheidsvinding namelijk. Ik lees hier een paar berichten die net zo bevooroordeeld lijken te zijn als van hen die jullie dat kwalijk nemen.

18
8 reality

Doet me denken aan het pedonetwerk van de kerk...

3
9 Aunti

@6 Ik heb van u uitsluitend insinuerende opmerkingen gezien hier. Als u een held bent en het meent, doet u deze uitspraken toch in de krant of op TV. Dan zal blijken of u gelijk hebt of dat het smaad betreft.

24
10 reality

@10
Laat ik dan nu ff #reality weergeven:

[...] Wabeke zou tegen het radioprogramma hebben gezegd dat hij Demmink helemaal niet kende. Later veranderde hij die uitspraak, toen bleek dat Argos een privéfoto uit de jaren negentig in handen heeft waarop Demmink bij Wabeke thuis te zien is. [...]

Dat hoef ik toch echt niet toe te lichten op TV of in een krant zoals u suggereert !!
Dus smaad kan hier compleet achterwege gelaten worden ! (imho) question

1
11 Tante Annie

ik ga er verder geen oordeel over uitspreken omdat ik er niet bij was... maar bij de meerdere keren dat de zaak Demmink nu onderzocht is, is er nog steeds geen bewijs boven gekomen. Als je wil dat het onderzoek wéér geopend wordt moet je toch, naar mijn mening, een keer met echte aanknopingspunten komen. Een contact met een rechter is niet zo snugger, maar geen bewijs dat Demmink er pedo contacten op nahield.

19
12 beertje36

Natuurlijk stinkt het verschrikkelijk, Demmink werd en wordt beschermd en niet door de minste, dus je gaat dan denken? Wat weet Joris Demmink dat hij zich zo onaantastbaar voelt?

3
13 Al

@11 Gewoon uw eigen schrijfsel nog een keer lezen. U zit vol met vooroordelen. Daarnaast merk ik dat u erg blij bent met een zender als de VPRO. Zij zijn het o.a. met de Vara Zembla die na uitstekend onderzoeksjournalistiek dit soort zaken on der de aandacht brengen. Wat mogen wij toch ons toch gelukkig prijzen met zo'n pluriform nieuwsaanbod. Nu maar hopen dat die honderd gele hesjes in Hilversum dit ook lezen.

Gewoon al dit soort zaken die stinken, nog een keertje overdoen, en nu met het publieke vergrootglas er op.
Wie weet wat er dan nog aan verborgen zaken aan het licht komen. Als de gerechtelijke macht hun kennis en kunde inzetten om zedezaken te verdoezelen, waarin ze zelf mogelijk betrokken zijn, dan is heel Nederland failliet en n banenenmonarchie.

19
14 reality

@14 " Wat mogen wij toch ons toch".... is in ieder geval geen goed Nederlands.
Het vooroordeel van uw schrijfsel laat zien dat er aangenomen wordt, dat reageerder blij is met de VPRO? is dus duidelijk een vooroordeel, kan "blijheid" nergens terugvinden in de reactie dat dit het geval zou zijn, wordt alleen een radioprogramma genoemd !
Ook de opmerking over de gele hesjes, slaat als een tang op een varken.
In ieder geval fijn dat u zo van het pluriforme nieuwsaanbod kunt genieten en misschien als u meer reclame gaat maken voor de "witte hesjes", kunnen deze dan pluriform worden gedragen! Ahum.

0
15 Widaan

@15 Ach gestudeerd? U bent vast een heel goed in Nederlandse taal? Mijn complimenten hoor. Ik probeer een goede Nederlander te zijn.
Jammer dat u met uw uitgebreide kennis niet in staat bent om door de regels heen te lezen en de onderliggende boodschap te ontdekken. Argos is niet alleen op de radio maar af en toe ook op TV. Argos bestaat al sinds de jaren 60 en stelt zaken op een zeer kritische wijze aan de orde. Hebt u varkens en tangen? Naast grammatica is er ook nog zoiets als begrijpend lezen.
Ahum, ik ben ahum zo blij dat u dat van de witte hesjes zo fijn vindt. Mocht u ook een willen hebben, dan ben ik u tzt graag van dienst. Echt het doet mij goed dat u dat zo fijn vindt. Ahum. daar doen we het toch allemaal voor he ahum. We zijn er op de wereldd om elkaar te helpen niet waar ahum.

19
16 reality

Goed geformuleerd, u probeert een goede Nederlander te zijn, maar zo te zien is dat niet echt gelukt!
De varkens en tangen zijn nog steeds van toepassing op uw "pluriforme "schrijfsels", maar laat duidelijk zien dat u vast een keelontsteking heeft opgelopen. In ieder geval beterschap en heb al meerdere hesjes op voorraad, rode, gele en witte hesjes, dus bedankt voor uw aanbod, hoef ik geen gebruik van te gaan maken, misschien dat ik u er zijner tijd aan een "gekleurd" hesje kan helpen! Een fijne voortzetting van deze dag, hoop u zo op het goede pad te hebben gezet, was me een genoegen om uw "te helpen", nietwaar!

1
17 Widaan

Hirsch Ballin/Opstelten en Donner zitten waarschijnlijk
ook in het netwerk van oude vieze mannen

2
18 Bollieboos

'Rechter had zich terug moeten trekken uit zedenzaak'

Eindelijk een rechter in Den Haag die iets tegen Joris doet: terugtrekken.

0
19 Wil je niet weten

** gebruiker verwijderd **

Rechters, advocaten, politici en topambtenaren vormen een grote kliek ontstaan tijdens hun studententijd.

20 verwijderd5929219

Ha leuk. Demmink. Dat heb ik lang moeten missen. Onze pedomaffioso.

4
21 Mac Benac

@3 Nee, maar er is helemaal geen bewijs dat Demmink ooit zijn leuter in een minderjarige heeft gestoken. Zoiets doet een hoge ambtenaar toch niet ? Zo'n deftige man dat is geen pedo. Deftige mensen zijn netjes. Allemaal laster.

5
22 Mac Benac

@7 Als jij als burger ook maar iets met een kind verkeerd doet ga je de bak in. Héél terecht.
Als hoge ambtenaar moeten er eerst allemaal bewijzen komen die nooit te leveren zijn.

Plat schorem is het. Tuig met een kostuum aan.

5
23 Mac Benac

Een van de vele redenen dat ik niet meer vertrouw en geloof in die zogenaamde rechtspraak in bananenland met de klassenjustitie apparaat.

1
24 eigenmening

@24 niemand word gelijk behandeld....

1
25 Gratiebarmhart

Enne nog wat : de grote Peter R hoor je er ook nooit over.

2
26 Doordenker

Nederland heeft een van de grootse pedofile netwerken in de wereld. Dit blijkt al uit onderzoeken die terug gaan naar de jaren 80.

Een van de meest zieke doofpotten in dit land .Mensen die dit ontkennen zijn ziek en mede strafbaar

2
27 Tyler

In Amerika hebben ze de pizza-gate, in Nederland hebben wij de windmill-gate. De filmpjes van Joe Biden in Amerika zegt wel genoeg.

3
28 4lb3rt P1k3

Stinkend beerputje hoor, af en toe toch weer even een scheetje....

0
29 Seconda

@28
Inderdaad, die man kan zijn handen niet thuis houden, als de kinderen naast hem staan.

0
30 Marrie

Demmink mag zijn straf niet ontlopen. Vieze pedo.

2
31 Mac Benac

Ach kijk waar het meerendeel van de (ex)personen in de 2e kamer die bij studentenclub Minerva lid zijn geweest, dan kijkt men niet op dat er regelmatig wat onder de vloerkleed wordt geveegd.

Ons kent ons, het maakt niet uit van welke politieke partij men lid is, zolang men maar lid is geweest van deze studentenclub.

0
32 garriet

Nog zo'n links elitaire rechter die zijn vanzelfsprekende onaantastbaarheid aangevallen ziet worden en dan beledigd reageert. Hoe durven gewone stervelingen zijn goddelijke autoriteit in twijfel te trekken?

Hoe hebben we het ooit zover kunnen laten komen. John Locke draait zich om in zijn graf!

0
33 purelogica

@2
Dit is een vrij bijzonder verhaal en wordt steeds vreemder. Demmink beweerde eerder dat hij nooit in Turkije was toen getuigen/slachtoffers beweerden misbruikt te zijn, toch dook er een bewijs op waaruit bleek dat hij naar Turkije was geweest. Voor iemand van zijn kaliber is dat toch op zijn minst merkwaardig, dat hij zijn tripje naar Turkije niet meer kan herinneren.

En nu dit... Is de rechter in zijn zaak een vermeend kindermisbruiker, opeens bevriend met hem, terwijl die eerst ontkende. Demmink zelf heeft hier ook niets over losgelaten. Dit riekt toch aan alle kanten. Het justitiële ambtelijke apparaat is kapot, dat blijkt andermaal. Men wil geen mensen aan de top met een schoon blazoen en geweten. Dan komt er teveel naar boven. Hier selecteren ze op, daar ben ik van overtuigd.

0
34 view2006

**

1
35 HORK

Ik vrees dat het zelfs nog hoger gaat dan Demmink...
Heeelemaal open die put, dan zien we wat voor een verrotte en corrupte politieke cultuur hier heerst.
Wij doen niet onder voor Amerika en Rusland wat dat betreft! Dat zijn de bliksemafleiders.
Grote schoonmaak! Goed voor het leefmilieu in dit land.

0
36 logikus

@34
Precies, het schijnt dat deze rechter ook niet van onbesproken gedrag is, en daarom geen zedenzaken wilde doen.
Uit het artikel:
“Misbruikt
Omdat de inmiddels gepensioneerde rechter Wabeke zelf in opspraak is geweest vanwege een vermeend misbruikschandaal, dat hij zelf met klem ontkent, zei hij geen zedenzaken te behandelen. Toch boog Wabeke zich in 2015 over een zedenzaak, zo onthulde radioprogramma Argos eerder”

0
37 Marrie


0
38 logikus
39 Waarheid, gewoon zoals het is

Iedereen die denkt dat pedofilie, machtsmisbruik en ontoelaatbare zaken plaatsvinden in "een bananenrepubliek", die moet nog maar eens goed naar Nederland kijken. Op het afscheid van Demmink was heel belangrijk politiek Den Haag present. Ik begrijp wel dat dit soort zaken leiden tot een nog grotere kloof tussen politiek en bevolking. Die vent en de kliek er omheen stinken aan alle kanten.

0
40 ParadiseLost

Ik weet nog dat de partner van Robert M. zijn brood klaarmaakte en er een condoompje bij deed.
Hoe walgelijk en terecht dat hij ook een veroodeling aan zijn broek kreeg. Hier zijn hele pedonetwerken bij de overheid bij betrokken waarvan wordt gezegd: tja, hoe ga je dat bewijzen.

Het is toch een elite om een kogel doorheen te jagen.

1
41 Mac Benac

Hier wordt je niet vrolijk van. Zoals die artikel 12 procedure is afgehandeld klopt gewoon niet.

0
42 Querulijn Xaverius,

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
FrisseBries
Offtopic

@2724 vervolgEn...niet zulke hoge verwachtingen hebben helpt ook, als je ziet dat degene (n) die dit forum hebben opgezet er niet is voor de...

3 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Strongoli
Offtopic

@2718Dat is ieders eigen keuze en overweging. Als je zover wilt gaan, dan is daar altijd iets ernstigs aan voorafgegaan, anders laat je het er...

3 minuten geleden geplaatst door Strongoli

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@145 Netjes van je dat je jouw narcisten gedrag toegeef.Waarvan akte....

3 minuten geleden geplaatst door baba jaga

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@144 Ik plaats moppen voor de lol Bop wat denk jij dan?...

5 minuten geleden geplaatst door baba jaga

FrisseBries
Offtopic

@2719Blijkbaar ben je geraakt en gekwetst. Maar er afstand van nemen werkt dan nog het best, denk je ook niet?...

5 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Rinze
Kortsluiting in hoofd maakte Youp van ‘t Hek ‘zeer verdrietig’: ‘Maar wappies lieten me weer lachen’

Het blijft een grappige ventBeterschap Youp...

9 minuten geleden geplaatst door Rinze

FrisseBries
Offtopic

@2721Omdat ze er helemaal niet zijn voor hun leden, kun je enkel concluderen dat het hen om de clicks gaat. Iets wat geld oplevert in in ied...

9 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@136 "Degene die anderen onder losers scharen om wat mopjes die zij vrouwonvriendelijk vinden zijn dus waarschijnlijk feministen en tegenwoor...

10 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Strongoli
Offtopic

@2712Die laatste opmerking was niet van mij afkomstig.Wat de IP-adressen betreft: dat klopt inderdaad. Alleen is hier en op NJN destijds een...

10 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@141 Met welke bedoeling plaatste jij @110 dan?...

11 minuten geleden geplaatst door Bop

NK. App
Asian Model InstagramVer Pornos VideosLalafell HentaiLegend Of Queen OpalaSasur Se ChudwayaManhwa SmutPorn CompletosMargot Robbie In BikiniDarshelle Stevens Porn4k Porn Full4chan OrgScat KinkTeene PornosSxe WwwAriana Mistry277dcv-214Discord NudefrLaura BentleyVideo Of Sexy MassageWatchfreejavonlineGrupos Telegram PutariaShemale Creampie FemaleSpaydırmen PornXnxx Bratty SisElly Clutch Full VideoSavannah Bond BbcDanifucks ComLena The Plug Bbc PornBen Ten Porn GwenCandygirlvideoHentai Anal UncensoredFctionmaniaXxnx MoviesArea51pornKat Denning NakedPornerbrosCharlie Red PornXnxx AntesMallu Devika SexIndian Nude Blue FilmBlake Bloosom VideosEhentai NetMelissa Ranch NudeOdisha Local Sex VideoXnxxcolmekRose KellypornKiss AssianAnime Monter PornPornor JaponesaShakira FeetMargot Robbie NakeRed Light Area In LucknowPorn Con La PrimaIndian First Night Porn VideosKurenai Yuhi HentaiPorn HimataMilkman's PornBespageWife CreampiesWho Is The Best PornstarBhabhi Sex IndiaInstagram Live PornLesbian Twin PornWwe Davis NudeRiverdale PornForce Anal VideoNude Sexy WomanMetartsBlack PonrParadosehill26regionsfnAdah Sharma NudeWorld Sex PornHindi Sexi Video DownloadRock Candy PornVikings Nude ScenePornuhTitis DropBig Titted DeepthroatXnxx PicsRealitydudesPulsating CockXxxporn SexXxx Blue Film ComHanimoonsexKhan PornFather Forces Daughter PornIndonesian BjBrigitte B AnalVrazzer PornXxl Pornographie GratuitePiblic Agent ComSkip The Games South JerseySunny Leone Bf XxOkichloeo Onlyfans LeakReddit Live Stream FailsMakenzie MaceSex Video Tamil VoiceMarie Dee PornMomincestVideospornomexicanoFreeporn EroticaCelebrity Masturbation VideosVidéo Sexe Amateur FrancaisCharlotte Mckinney NuseHard Kissing VideoBlack Daddy PornKeezesmovies ComJogos Hentai OnlinePrno CaseiroGirl Fucking A DogSex MNatalia Starr PornEmma Watsons NudesBigblackbooty PornEllen WroePaige Vanzant FeetThirunangai Sex Video TamilScp-1471 PornSex Indian College GirlsAcompanhntes ManausTit DropsPorn Amatuer PicsBig Titty CelebsOnlycougarsMia Malkova Leaked OnlyfansRyan Madison CreampieXxx Sanny LonVintagebondageFree Porn Videos From BrazzersRusan PornMrsandi NudeLarge PornbtubeYoutuber NakedBlack Porn MattersPinoy PornAdult Chat CamXxx Dasi PornNude College GirlXxx Til TokDaughter Tube PornHarry Pitter PornPorn BeaitifulSuhagrat XnxxWww Brazzers XxxXnxx BccCandy Charms PornSucking Her TittiesMia Khalifa GangbangBig Penis Porn