@70 Dat bedoel ik ja....
De nieuwe zwervers. . . ...
@69 Er bestaan geen witte mensen, net zo min als dat er ook geen rode, gele, blauwe of paarse mensen bestaan. op een paar negers na zijn ze ook ...
@26 Ja, wat dat betreft zijn het net russen....
Hamas-aanhangers liepen op 8 oktober 2023 al te demonstreren. . . Ver voordat de Israëliërs Gaza binnen vielen. . . . De haat bij deze ...
@52 Je moet deze demonstratie tegen Israëlische deelname aan het songfestiva m.i. in het kader van de BDS beweging zien. ...
@29 Ook daar verkopen ze de onoverwinnelijke duif in haar eeuwige zoektocht naar vrede het liefst een gigantisch pak hagel....
@22 Ik hoor weer ergens een lama....
@27Gezellig, zo heb je daar voor en tegenstanders net als in Oekraïne.Lekker tweedeling zaaien, en multilaterale verdragen weigeren.....
@69Hij bedoelt natuurlijk dat er geen witte mensen zijn, in de zin an de pure kleur wit, net als jou verf.Volgens mij zijn er ook geen zwart...
** gebruiker verwijderd **
In een restaurant met Michelin ster.
Ober: En meneer, hoe vond u de biefstuk?
Gast: Nou,het was even zoeken, maar toen ik het kriel-aardappeltje optilde, zag ik hem liggen.
@2 Het gaat bij lekker eten niet om de kwantiteit maar om de kwaliteit,..
Sommige zijn nu eenmaal meer geschikt voor de snackbar
@3 , "Het gaat bij lekker eten niet om de kwantiteit maar om de kwaliteit,.."
Dat ben ik op zich wel met je eens.
Maar men kan ook overdrijven. En vaak zijn de gerechten wel heel erg minimalistisch.
Heb eens in zo'n aard gedineerd. Het is in de praktijk toch veel meer de poespas er omheen dan wat er daadwerkelijk op je bord ligt. Ook m.b.t. kwaliteit.
En ik ben best in voor een experimentje. Maar het moet wel wat meer brengen dan slechts de illusie dat je "exclusief dineert".
@1
Voor jou een Big Mac menu dan maar.
Over simplisten gesproken.
** gebruiker verwijderd **
@5 , En toch.
Dat "Michelin-sterren dineren" zie ik toch ook vaak wel een beetje als wat je in de kunst ook ziet.
Zodra je naam hebt gemaakt, maakt het ook geen ruk meer uit wat je de mensen voorschotelt. Mensen vinden het dan geweldig, niet omdat iets geweldig is maar omdat ze denken dat het ze interessant maakt wanneer ze "het vakmanschap herkennen".
En dat kan in de praktijk tot hilariteit leiden.
En zoals in dit filmpje, zijn er ook "culinaire experts" die je een bord eenvoudige sla kunt voorzetten voor EUR 40,00 en die achteraf over een voortreffelijke ervaring spreken.
Nee, als je het echt gaat analyseren, stelt dat hele Micheling geneuzel feitelijk heel weinig voor. Niet alleen kwantitatief maar zeer zeker ook kwalitatief. Een restaurant waar marketing belangrijker is dan wat je daadwerkelijk serveert.
Doe mij dan maar gewoon een bord eerlijk eten tegen een eerlijek prijs. En nee, dat blijft echt niet beperkt tot een Big Mac, een sateetje of een biefstuk.
Maar van een uitgebreide Dims Sum ervaring of een avondje echt Indiaas gaan eten, daar kan ik toch echte meer van genieten dan van een bord gebakken lucht waar culinaire critici zich graag lovend over uitlaten omdat ze dan de illusie hebben zich te verheffen boven de culinaire barbaren die het gewoon niet begrijpen.
@7 Je goedkope biefstukje kan ook heel goed van een Poolse kankerkoe komen,..
https://www.welingelichtekringen.nl/gezond/886374/je-goedkope-biefstukje-kan-van-een-poolse-kankerkoe-komen.html
@8 , Ja en?
M.b.t. mijn reactie is dat relevant omdat.............??
@9 Kwaliteit betaal je voor,..
@10 , Maar ook voor kwaliteit kun je te veel betalen.
Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten
Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.