De zwevende amuse bij Monarh
Volledig scherm
PREMIUM
De zwevende amuse bij Monarh © John Schouten / Beeldwerkt

Michelinster geeft nog steeds status

Een ster van Michelingids? Die is nog altijd goud waard. Er wordt op gemopperd, maar elke chef wil graag meespelen in het spel om de sterren. 

  1. Teun van de Keuken: ‘Mijn dochters zeggen: zeur niet zo, je eet zelf dit-of-dat, waar heb je het over’
    PREMIUM
    Keuringsdienst van waarde

    Teun van de Keuken: ‘Mijn dochters zeggen: zeur niet zo, je eet zelf dit-of-dat, waar heb je het over’

    Toen Teun van de Keuken jaren geleden in een talkshow werd beschuldigd van activisme, was hij een tijdlang van de leg. Nu, bij het verschijnen van zijn nieuwe boek De mens is een plofkip, is de journalist en wereldverbeteraar activistischer dan ooit. En hij is er trots op, vertelt hij in dit interview met ons weekendmagazine Mezza. ‘Een harde klap uitdelen, mensen overtuigen, dat is mijn primaire doel.’