U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Politiek
  • 21
AIVD waarschuwt dat Kalifaatkids gevaar voor Nederlandse veiligheid kunnen betekenen ...

7 maanden geleden door Inter

REAGEER MET EEN EMOJI
6
2
4
2
44

@81
Volgens mij zijn die werkschuw.

101 Jan met de korte achterlul    
7 maanden geleden door Jan met de korte achterlul
1
Meld

@100 Ik ben van dezelfde generatie als u en heb altijd een haat-liefde verhouding met de PvdA gehad. Liefde omdat ik vroeger links was (en nu moet ik oppassen omdat links en rechts op veel punten tegenwoordig omgedraaid zijn) maar haat vanwege het nepotisme binnen de partij, de partijpolitiek en het neerkijken op de arbeider.
Er werd altijd geschermd met die rijke directeur die aangepakt zou worden. Maar die is buiten zicht voor zowel de arbeider als buiten bereik voor de PvdA. Ook binnen de arbeidersklasse zelf had je mensen die met geld konden omgaan en die niet met geld konden omgaan. De PvdA kwam altijd op voor die arbeiders die vrijdagmiddag hun geld beurden en het onmiddellijk opmaakten in de kroeg en wel ten kostte van de arbeider die wel spaarzaam was - die moest zijn (spaar)geld maar afstaan. Het spaarzaam zijn werd door de PvdA op deze wijze ontmoedigd en er werden tal van jaloezie belastingen ingevoerd om die arbeider die niet met geld om kon gaan te helpen (en ten kostte van uiteraard de arbeider en middenklasse die wel spaarden). En uiteraard bleven die directeuren ongemoeid.

Uw laatste zin: ik heb nooit begrepen van de SP dat ze pikten dat de PvdA 1-2 maanden voor de verkiezingen altijd wilde samenwerken waarbij ze een paar dagen voor de verkiezingen een dolksteek in de rug kregen van de PvdA. Ik heb de indruk dat ze daar meerdere keren ingetrapt zijn.

102 Conradijntje    
7 maanden geleden door Conradijntje
0
Meld

@102 Het doet me goed dat er dus toch meer mensen zijn die dit zien, aanvoelen. In de kringen waar ik verkeerde was de PvdA niet minder dan heilig, overige partijen 'dus' 'fout'. Zelf ben ik opgevoed met het besef, mij bijgebracht, dat velen het slechter hebben, dat je altijd zult moeten blijven kijken naar diegenen die met moeite het hoofd boven water weten te houden. Er is een grote groep die in stilte lijdt (ZZP-ers, laaggeschoolden, los-vast flex medewerkers) die ieder jaar weer zich geconfronteerd zien met huur-, ziektekosten-, energiebelastingen, en vanaf volgende week dus ook een hogere BTW -afdracht op eerste levensbehoeften.
Ook ik begrijp niet waarom de SP de oren zo laat hangen naar de PvdA; mogelijk omdat ze weten zonder de PvdA uberhaupt nooit in neen regering te komen, maar toch...

103 Citrusvrucht    
7 maanden geleden door Citrusvrucht
0
Meld

@82 Een Nederlander die in het buitenland woont zou wat mij betreft ook niet moeten mogen stemmen in Nederland. Dat is iets wat de inwoners van het land horen te doen. Je kan lezen,je op de hoogte stellen maar, je maakt geen deel uit van de samenleving die onder dat gekozen bewind valt. Wij zijn na emigratie direct gestopt met stemmen in Nederland ondanks, de vele brieven of we ons als kiezer wilde laten inschrijven. Niet onze taak maar, van hen die in Nederland wonen.

104 Saviro    
7 maanden geleden door Saviro
0
Meld

@104
Respect, dat is consequent zijn! Daar kunnen aardig wat lieden hier ook een puntje aan zuigen. En dan mn. hen die hier werkelijk 24/7 zitten te zeuren en bij verre de meeste reacties plaatsen. Niks mis met op een NL forum reageren als je in het buitenland woont, (zelfs leuk wat input ter plekke) maar om nou een héél eind voorop te lopen...?

Ik heb zelf ook in het buitenland gewoond, maar ik heb ook niet gestemd en na een paar bezoekjes ook de NL club links laten liggen. In het begin leende ik er nog wel boeken dat vond ik dan nog wel leuk. Dat is nu allemaal achterhaald, het voordeel vd techniek question Maar ja, toen kostte naar NL bellen ook iets van 12 gulden per minuut en eerst nog aanvragen ook, dus dan was je ook snel uitgepraat question
En ik wens jou en je gezin veel succes in het land waar je voor gekozen hebt, ik hoop dat alles goed zal gaan en gezond en gelukkig zal verlopen.
❆❆ Good luck in 2019 ❆❆

105 Bleke Betty    
7 maanden geleden door Bleke Betty
0
Meld

@105 Dank je wel voor jou en je gezin een gezond en heel gelukkig 2019 vanaf hier.

Voor ons vrij logisch dat onze stem hier in het land thuishoort en niet langer in Nederland. Aktie en gevolg question
Bellen gaat nu via Watzup dat scheelt een slok op een borrel.
Mijn Nederlands bijhouden en tijdens mijn dienst tijdverdrijf was dat ik hier direct vanaf nujij terecht kwam.
Nu gewoon gezellig. question

106 Saviro    
7 maanden geleden door Saviro
0
Meld

@106
Top man, heerlijk! En bedankt voor de wensen question

107 Bleke Betty    
7 maanden geleden door Bleke Betty
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
"Trump heeft deze slag gewonnen, hij is...
Dat moesten zelfs democraten toegeven, niet a...

21 uur geleden door Proemevla

Waren de tweets van Donald Trump wel of niet...
In deze aflevering van de Week van NU blikt N...

23 uur geleden door Nu.nl

Links sloopt alles
Een korte uitleg van wat links allemaal naar...

19 uur geleden door Truffelaar

Racisme als het nieuwe normaal
Je kunt zeggen dat Nederland hierin voor loop...

1 dag geleden door Hadito

Ziekenhuizen gaan boerkaverbod niet handhaven
Meerdere ziekenhuizen zijn niet van plan het...

19 uur geleden door AD


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Reconquista
Actiegroep hangt anti-islamspandoeken op bij ...
@5Of beide. Ik geloof niet dat het probleem...

minder dan een minuut geleden door Reconquista

Nerva
Complottheorieën rond de maanlanding nemen a...
Hoe dan ook iedereen is lekker bezig....

1 minuut geleden door Nerva

Beta
Actiegroep hangt anti-islamspandoeken op bij ...
'Zwemterreur = Islamterreur, gemeente verzwi...

1 minuut geleden door Beta

Vageali6888
"Trump heeft deze slag gewonnen, hij is 'poli...
@381Tja , het is ongelofelijk ... gebrain...

1 minuut geleden door Vageali6888

Rapunzel
Actiegroep hangt anti-islamspandoeken op bij ...
@92 Aanvulling, Op de achterkant "Supressed F...

1 minuut geleden door Rapunzel

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig