• 6
  • 332x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Trump question

1
1 alexandroepimenco

Wel goed Denisova, dat je ons met je team zo gedetailleerd op de hoogte houdt van alle ontwikkelingen rondom Trump. question

4
2 alexandroepimenco

Interessant te zien dat de corruptie van Individual 1 grondig in kaart gebracht wordt...

#LockHimUp

7
3 TedjeR

Rusland / Trump collusion, een paar jaar over geleuterd, niks gevonden.
Obstructie, ook al lang over geleuterd, niks gevonden.
Ehm, ehm, wat gaan 'we' nu verzinnen?
SA / Trump collusion, dat wordt het, daar pakken we hem op.
Hahaha.

16
4 Proemevla

@4 Ik volg gewoon het team van Denisova voor de laatste updates met betrekking tot Trump. Die zitten er namelijk bovenop.

1
5 alexandroepimenco

@5
Zou je denken? Ik heb het al een tijdje geleden gelezen, niet meer dan 1 van de pogingen om echt nieuws onder te sneeuwen.
Geeft niet, veel plezier er mee.

16
6 Proemevla

@4
Lekker inhoudelijk weer.

3
7 -Koeievla-

@6
Lekker inhoudelijk weer.

3
8 -Koeievla-

@7 @8
Zie @7 @8

12
9 Proemevla

@9 doe Huber de groeten.... maar wanneer komt'ie nou met "onthullingen"? % december kwam en ging, 13 december idem dito.... je bent compleet lachwekkend en onbetrouwbaar, Proem.

4
10 TedjeR

@6 echt nieuws van YouTube over soros, de reptillians en de zeven nazidwergen?

3
11 Denisova

Mooi , hopelijk gaat hij echt grondig te werk, maar ik betwijfel het.

8
12 solidsteel

Ik denk dat Trump daar graag gebruik van zal maken want de Clinton's hadden een veel hechtere band met het geld van de Saudis. Wat veel mensen schijnen te negeren is dat je als magnaat je zelden alleen maar één partij steunt, want je weet maar nooit wie er gaat winnen.

11
13 niet-alles-geloven

Het is helemaal ok dat Hillary Uranium verkocht aan Rusland en dat zij en Bill daar miljoenen bij opstreken, helemaal ok dat de zoon van Biden miljarden contracten met China afsloot terwijl pappie VP was.

Het is helemaal ok is er wederom een onderzoek wordt opgestart naar zaken die nooit gebeurd zijn, net als de vorige onderzoeken.

Allemaal om onder te sneeuwen wat de echte resultaten van Mueller zijn (Flynn wordt vrijgesproken) en om onder te sneeuwen wat er bekend is geworden van de Clinton foundation maar tevens de pogingen van doj / fbi om dit te verbergen.

13
14 Proemevla

@14 off-topic

1
15 TedjeR

@14

"Het is helemaal ok is er wederom een onderzoek wordt opgestart naar zaken die nooit gebeurd zijn, net als de vorige onderzoeken."

Proemie toch ..... misschien is het verstandig om vast op zoek te gaan naar psychische hulp voor wanneer het moment komt dat al je illussies door de realiteit worden weggevaagd?

Beter mee verlegen dan om verlegen ... zeg maar.

1
16 Endandit

@14
Flynn is schuldig bevonden, maar krijgt geen straf. Kleine nuance voor degenen die begrijpend kunnen lezen.
OT.
Kushner zit dan ook tot zijn nek in de shit. Heeft veel belangen in SA. Net als Trump zelf. Mooi dat het congres al stappen heeft gezet om de Saudi's aan te pakken.

1
17 Tismewat

@12
Waarom betwijfel je dat?

1
18 -Koeievla-

@13
[Wat veel mensen schijnen te negeren is dat je als magnaat je zelden alleen maar één partij steunt, want je weet maar nooit wie er gaat winnen.]

Trump waait met alle winden mee, ja. Maar ik heb zo het gevoel dat dat niet helemaal is wat je bedoelt.

1
19 -Koeievla-

@18 Zijn voornhistorie en partijdigheid.

7
20 solidsteel

@14
Je raakt de weg steeds verder kwijt, Proem. Zo dat al mogelijk is.

4
21 -Koeievla-

Trollen draadje

10
22 PabloEscobar

@20
Oh?

2
23 -Koeievla-

@20 bewijs die allebei eens...

3
24 TedjeR

@21 de Fantasausverslaving wordt nog erger dan die al was... erg triest, dit.

4
25 TedjeR

@12 Mueller en zijn team volgen gewoon de sporen die zij lopende het onderzoek tegen komen. Tot nu toe is Mueller zeer methodisch en systematisch te werk gegaan, welke aanwijzingen heb jij dat Mueller hiervan gaat afwijken ?

2
26 Crannbuidhe

@20
En dat terwijl Mueller toch bij vriend en vijand uiterst onkreukbaar en grondig wordt geacht.
Maar solidsteel heeft daar een gefundeerde andere mening over.

1
27 -Koeievla-

@26 Aanvulling : dit in tegenstelling tot Proem bijvoorbeeld, die heeft de ‘eindconclusie’ al bij voorbaat klaar en gaat vervolgens daar de ‘sporen’ bij zoeken (op YouTube).

1
28 Crannbuidhe

@14 proem toch, als men al iets vind rondom Clinton of Obama, hoe zijn trouwens die verhoren van Huber afgelopen? Dan nog wil dat niet zeggend at Trump vrijuit gaat.
Met het veroordelen van 1 dief geef je andere dieven geen vrijheid om maar te stelen wat ze willen.

1
29 streek

@17
Onzin, de rechter heeft nog geen uitspraak gedaan maar de eis neergelegd om de FBI 302 documenten te overhandigen, Flynn zal vrijgesproken worden: https://www.nieuwskoerier.nl/news/389840-rechter-eist-fbi-302-documenten-op-waarbij-flynn-in-de-meineed-val-werd-gelokt

10
30 Proemevla

@30
Nee Proem, er wordt slechts een lage of geen straf geëist, maar dat wil in het geheel niet zeggen dat hij vrijgesproken wordt. Gezien zijn bekentenissen (zoals over de valse verklaringen die hij aan de FBI heeft afgelegd) is dat natuurlijk ook in het geheel niet aan de orde.
Maar jij maakt er weer je geheel eigen fantaverhaaltje van.

2
31 -Koeievla-

@31
Onzin, het maakt niks uit wat Mueller eist, de rechter beslist.

8
32 Proemevla

@32
Wat snap je er niet aan dat Flynn 'schuldig' heeft gepleit? Het is nog maar de vraag of hij gevangenisstraf ontloopt. Bij Cohen was ook gepleit voor een lage of geen straf. Daar was de rechter het uiteindelijk niet mee eens....

1
33 Tismewat

Impeach Trump, omdat Mueller niks slechts kon vinden in verband met de Russen en het dus maar nóg gekker probeert te maken!!!!

9
34 xtremy

@33
Wat snap jij niet aan die zaak waar de rechter eist dat Mueller met bewijzen komt ... die hij niet heeft.

1: De transcripts zijn op illegale wijze verkregen door Mueller.
2: Flynn is uitgenodigd voor een gesprek (zonder advocaat) waarbij men geprobeerd heeft hem in de val te lokken (met gebruik maken van de transcripts), Flynn heeft daarbij niet gelogen (zoals is gebleken uit recente horingen van fbi getuigen)
3: De rapporten zijn pas na 7 maanden opgemaakt en daaruit zou blijken dat Flynn gelogen heeft.

Dit zijn de redenen dat Mueller drie keer uitstel heeft aangevraagd (hij hoopte dat de democraten de senaat zouden overnemen) en ook de redenen dat Mueller, net als in de Concord zaak, volledig op zijn bek zal gaan.

Flynn zal vrijgesproken worden en kan dan beginnen om zijn 40 miljoen terug te vorderen.

8
35 Proemevla

@35
Gek dat Flynn niet met dat verhaal komt.......
Mueller had geen bewijzen nodig. Flynn werkte volledig mee, en 'pleaded guilty'.
Maar jij ziet natuurlijk weer complotten? Veel plezier ermee hoor!

1
36 Tismewat

@36
Flynn heeft zich schuldig verklaart omdat ie helemaal kapot geprocedeerd was door Mueller, failliet, bankroet, wat snap jij daar niet aan.

7
37 Proemevla

@37 toch debiel dat de republikeinen centen en sponsers zat hebben, maar dit soort trouwe mensen niet kunnen funden.)

1
38 Moien

@37 Zo hoort dat ook te gaan met deze lieden. Ze krijgen niet voor niets straf.

2
39 Drs. Mezun

@37
En alweer de vraag: waarom komt Flynn daar zelf niet mee? Flynn heeft overigens geen proceskosten gemaakt. Hij is slechts gehoord als getuige in het onderzoek.....

1
40 Tismewat

@38 en niet te vergeten dat, Flynn van te voren niet was ingelicht door de FBI agenten, dat hij niet mocht liegen, het is echt schandalig.)

1
41 Moien

@41 de advocaten van Manafort, zijn van de week zo geschrokken van wat Mueller allemaal wist, dat ze onmiddelijk een maand uitstel hebben gevraagd. Dat was die ontmoeting Proem waar wij Trumphaters met angst en beven ,volgens jou, naar uit zouden moesten kijken.

1
42 Moien

@40
Heb je niks anders dan BS?
Dat is het handelsmerk van Mueller / Weissmann, mensen kapot procederen, in een isolatie cel stoppen, familieleden bedreigen, illegaal verkregen informatie gebruiken, informatie gunstig voor de aangeklaagde achterhouden, valse informatie naar de pers lekken en dat vervolgens gebruiken en meer van dit soort geintjes.

Uiteindelijk wordt alles teruggedraaid net als in het verleden ook is gebeurd met de schandalen waar Mueller / Weissmann in verwikkeld waren.

Flynn wordt vrijgesproken, Concord is ook zo een fiasco van Mueller, evenals Carter Page, Papadopoulos, Corsi, Stone en uiteindelijk ook Manafort (waarbij ook illegaal verkregen bewijs is gebruikt).

6
43 Proemevla

@43
Ja hoor Proem. Als dat beter is voor je geweten en nachtrust....

2
44 Tismewat

[quote]
Flynn’s lawyers referenced McCabe’s memo in their filing: McCabe wrote:

I explained that I thought the quickest way to get this done was to have a conversation between [Flynn] and the agents only. I further stated that if LTG Flynn wished to include anyone else in the meeting, like the White House Counsel for instance, that I would need to involve the Department of Justice. [General Flynn] stated that this would not be necessary and agreed to meet with the agents without any additional participants.
[/quote]

[quote]
Less than two hours later, at 2:15 p.m., FBI Deputy Assistant Director Peter Strzok and a second FBI agent arrived at the White House to interview General Flynn.23 By the agents’ account, General Flynn was “relaxed and jocular” and offered to give the agents “a little tour” of the area around his West Wing office.24 The agents did not provide General Flynn with a warning of the penalties for making a false statement under 18 U.S.C. § 1001 before, during, or after the interview. Prior to the FBI’s interview of General Flynn, Mr. McCabe and other FBI officials “decided the agents would not warn Flynn that it was a crime to lie during an FBI interview because they wanted Flynn to be relaxed, and they were concerned that giving the warnings might adversely affect the rapport,” one of the agents reported.25 Before the interview, FBI officials had also decided that, if “Flynn said he did not remember something they knew he said, they would use the exact words Flynn used, . . . to try to refresh his recollection. If Flynn still would not confirm what he said, . . . they would not confront him or talk him through it.”26 One of the agents reported that General Flynn was “unguarded” during the interview and “clearly saw the FBI agents as allies.”27
[/quote]

Flynn Case Judge Demands Mueller Turn Over 302 Reports After Docs Show McCabe Pressured Him Not To Use Lawyer
https://theunitedfree.com/2018/12/13/flynn-case-judge-demands-mueller-turn-302-reports-docs-show-mccabe-pressured-not-use-lawyer/

5
45 Proemevla

@37
Mallerdje toch, het lukt je inderdaad om de weg nóg verder kwijt te raken om je waanideeën te kunnen blijven voeden. Knap hoor!

0
46 -Koeievla-

@45
Ik heb toch wel bewondering voor je Proem. Je kent echt alle complotsites!

1
47 Tismewat

@45 ongelofelijk dat iemand serieus kan vinden dat een ambtenaar, die al tientallen jaren in dienst is, elke keer weer door de FBI geinformeerd zou moeten worden, dat hij niet mag liegen. Mueller team heeft dan ook gehakt gemaakt van dat statement, van de volgens Proem onbetaalde advocaten van Flynn.

1
48 Moien

@48
BS molentje, de rechter maakt gehakt van Mueller: Judge Demands Mueller Turn Over 302 Reports After Docs Show McCabe Pressured Him Not To Use Lawyer

En de fbi is volledig buiten het boekje gegaan, niet alleen door illegaal verkregen info te gebruikten maar ook door Flynn niet te informeren over zijn rechten en plichten, niet te informeren over dat het ging om een verhoor onder ede, aan te dringen op afwezigheid van advocaat en iemand van het WH.
McCabe, Strzok en Comey waren hier ook bij betrokken.

3
49 Proemevla

@3 " ..Interessant te zien dat de corruptie van Individual 1 grondig in kaart gebracht wordt..."

Heb je het nu over al die geheime donaties van Mark Rutte aan moordende jihadisten in Syrië waardoor de oorlog langer duurde, meer doden zijn gevallen en meer vluchtelingen naar Europa zijn gegaan.....?! Alleen al de opgevraagde verslagen hierover leverde1500 pagina's op die voor 90% met zwarte inkt onleesbaar waren gemaakt.....

Oh wacht, corruptie smeergeld en intrige zijn gewoon standaard dagelijkse praktijken in de politiek, niets nieuws!

2
50 CoolMemories

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ongelovenloos
Kortsluiting in hoofd maakte Youp van ‘t Hek ‘zeer verdrietig’: ‘Maar wappies lieten me weer lachen’

Dat hebben de meeste linkse ,kortsluiting in hun bovenkamer.En de schuld leggen ze bij anderen neer....

3 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Universiteit Leiden stelt opnieuw hoogleraar op non-actief wegens grensoverschrijdend gedrag

@4Omdat het linkse figuren zijn die zich hier schuldig aan maken....

5 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Bob Sleebaan
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

Wanneer komt de belasting op zuurstof?...

5 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

VBOH
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

@8 Je ziet het ook niet. Want als je als Joodse man met een keppel op je hoofd in de openbare ruimte loopt, dan loop je de kans dat je in el...

6 minuten geleden geplaatst door VBOH

progressiefliberaal
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

Misschien is het een idee om, buiten de standaard lesmaterialen, scholieren boeken en andere werken van Holocaust-overlevenden te laten lezen. D...

7 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Weetal
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

Mooi.Kunnen de dranken zonder suiker omlaag bij de belasting,via bv de BTW....

8 minuten geleden geplaatst door Weetal

progressiefliberaal
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

@6,Zou dat zin hebben? Ze hebben nu al de overtuiging dat wat in de geschiedenislessen over de Holocaust verteld wordt, onzin is.Ik weet...

8 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Bob Sleebaan
Langere reclames op YouTube leveren Google hogere winst op

Hoogst irritant. Steeds vaker en ze worden steeds langer die reclames. ...

9 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ongelovenloos
Briefje van Jan - aan Stephan van Baarle - Buttkicken.nl

Hoe is het toch mogelijk dat zulke figuren uit het niets plotseling in de tweede kamer zitten.We hoeven niet raar op te kijken of hij splinter...

9 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

progressiefliberaal
Langere reclames op YouTube leveren Google hogere winst op

Tegenwoordig heb je vaak wel twee keer reclames aan het begin, een of twee aan het einde - en met een beetje pech nog minstens een halverwege je...

12 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

NK. App
Indian PorneIndian B Grade Sex VideosIndian Romantic Blue FilmAutumn Falls LesbianMutual MastrabationSxy PrnHuge Boobed BbwShemel XxxDemon Alayer Rule 34Xnxx SunyMajesty Nasty XxxBrianna Brach PornSophia Burns AnalBlackonwhite PornPartygames PornNorma StitsListcrawler CincinnatiLustful GeeksHijabmylfsBeat DeepthroatSexy Vedio HdPornography On PinterestMeli__cam1Leighton Meester NudeAunty In NudeOvguideVibrator Orgasm CompilationFamous BlowjobNifty Archive StoriesWifecrazy PornMan NakedHot XvGabi Paltrova PornS Cute Sex Video21 SexturyDestinydixon OnlyfansUllu MoveRoma SexPornstar PlatinumVergin Girls Sex VideosKate Winslett NideXnxx Free PornographyVeo Pornos GratisDiggy Style PositionSkylar Mae JoiSex Hd Videos RomanticDarkwetdreemz PornChaturbate AlternativeOnly Fans XxxZviseosSexiest Bbw PornAthena PalomanoPorn Video Hd DesiMassage Lesbian PronMaturemilf RedditHindi Mein Chudai Bf12 Inch PennisAmeracan Dad PornCockpicsCowgirl Position SexualTifahentaiLil D OnlyfansCouger Cream PiePorn Sex BhabhiNovinha Pornô BrasilXxxxxtubeMarathi Actress XxxNude Dancer Fucks A ClientSoftdickMister DoktorBoob CriticWestern Hentai MangaHot Hd Porn VideosBig Com PornWife Sloppy SecondsPorn Golden ShowerAsia PornstarMs Secret DesireMia Khalifa BoobAssmunchersJeremy Renner NudeNabalik Ladki Ka SexHotwife NudeGeorginaxxoCamerapriFeet HentaisCharlote SatrePrefect Body PornMalayalam Actress XnxxBlaked Sex ComPron Fidelity ComPorn StripperWatch Pron For FreeElevator BlowjobPussy AssGetting FuckedBikini Try OnLana Rhaodes AnalHindi Adult Full MovieNew Xxx Porn VideoNasty Black PornBongacamesPornos De MadrastrasGacha PirnMallu Hot SceneMaya Mixon PornQuartier Riuge BelgiqueXnxx MuviesMenanados NudesBoobs Press ForceIndiansex WebX Video PictureCoco Lovelock PissBraxien PornFollando A Mi SobrinaAshemaletube PornWww Odia SexSexy_siriBp Sex IndianJennifer WellesIndian Blue XxxIndian Sucking PornXxxmomxxxFree Hardcore MoviePirates Of The Caribbean Porn VideoTeen Boy TwitterGp Arena NetHentais FutanariXnxx ChineseSucking Boobies VideosRemmy LacroixWww Sex DownloadVishnupuriIndian Hidden Mms VideosExploited Black TeenaGhetto Latina PornAverage PornLisey SeeetHiroin XnxxBbw MmfX Live VideosKannada Sex Picture KannadaBur Far ChudaiBrittany Elizabeth AnalMrdee[fakesFree Hd Pon VideoFuckd Hard 18Charlotte SpringerBbw Hd Sex VideoBride Sex Com