door Schildpad in Buitenland  ·  135 Reacties

  • 40
  • 1458x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@99 een oorlog beginnen dat doet hij niet want die kan hij niet winnen en is veel te duur, maar een paar Proxy oorlogen met een beetje met gifgas strooien hier en daar en de schuld aan de moslims geven dat is altijd lekker!

30
101 mike45

Petro Porosjenko probeert, al dan niet met behulp e opdracht van het westen een wereld oorlog uit te lokken, de idioot.

8
102 Positivo

Uit de tekst

Volgens de veiligheidsdienst waren de schepen illegaal de Russische territoriale wateren binnengegaan, hadden ze waarschuwingen genegeerd en manoeuvreerden de schepen gevaarlijk. Ook bevestigde de dienst dat drie Oekraïense zeelieden gewond zijn geraakt.

5
103 vis

Ook uit de tekst,,

Rusland op zijn beurt beschuldigde Oekraïne ervan dat drie schepen tegen de afspraken in Russische territoriale wateren doorstaken, wat door Rusland werd gezien als een provocatie. "Oekraïne wil een conflictsituatie creëren", aldus een verklaring van de Russische autoriteiten.

3
104 vis

@9
ik ben gek, vertel eens wat nieuws

zelf ff nog eens lezen. voor je een ander voor gek verklaart.

0
105 120db

@46

https://en.wikipedia.org/wiki/Al-Tanf_(US_base)

Dacht dat het niet in Texas ligt?

0
106 garriet

"De Russische kustwacht ramde eerder op de dag een Oekraïense sleepboot in de Straat van Kertsj"
Hmmmm. Zo kan je het ook noemen.
Ik heb het filmpje gezien. Die sleepboot ging gewoon dwars voor de kustwacht liggen. De kustwacht probeerde meerdere keren uit te wijken, maar de sleepboot manoeuvreerde zich keer op keer voor de kustwacht waardoor een aanvaring onvermijdelijk was.

"Dat was de eerste fysieke confrontatie op een nieuw front van het conflict tussen Rusland en Oekraïne. "
Tsja. Blijkbaar heeft de schrijver van het artikel het filmpje zelf niet gezien. Dit kan niet als onderdeel van het conflict gezien worden, tenzij die Oekrainse sleepboot bewust een incident aan het veroorzaken was zodat het kan uitlopen op een militair conflict. Maar dat moet dan een opdracht geweest zijn van hogerhand.

1
107 beastyboy

@101 Ik wil je er toch even op wijzen dat proxy-oorlogen zoals bijv. in syrie, allen zijn gestart door westerse invloed. Georgie, Oekraine en Syrie zijn allemaal proxy-oorlogen waarbij anti-russische machten het geweld zijn gestart.

Maar als je maar 1 kant opkijkt, zie je natuurlijk maar 1 partij schieten....

3
108 Hollander1967

@108 Heeft het westen helemaal niks mee te maken met die oorlogen, die landen zijin soevereine landen en Rusland erkent die soevereiniteit niet en als ze niet willen luisteren dan start Rusland daar een Oorlog, gebeurt zowel in Georgie, Oekraine en ook Moldavie.

Nu wil Rusland de lijn Kharkov via de Odessa in Oekraine bezetten zodat ze controle hebben over alle haven aan in de Zwarte zee en de Zee van Azov en een land verbinding hebben met de Krim als ook met de Transinitrie een maffia staatje van Rusland dat bij Moldavie hoort.

17
109 mike45

@109 het is een heel smerig trollen land het enige land die na de Tweede wereldoorlog andere landen in Europa aanvalt en gedeeltes annexeert en bezet, het zijn gewoon middeleeuwse toestanden.

Ik ben er voor gewoon de olie en gas kraan dichtdraaien in de EU dan zal het zo gebeurt zijn met Rusland dan zijn ze binnen een maand failliet.

14
110 mike45

Ik heb vrienden wonen in Mariupol en in Donetsk. De russen (zgn. vrijwilligers) beschieten bijna dagelijks Mariupol wat ligt aan de zee van Azov. Putin had gehoopt om deze strategisch gelegen havenstad te veroveren ten tijde van de revolutie van de zgn separatisten (terroristen), wat toen niet gelukt is. De eigenaren van de grote staalfabrieken hebben hun werknemers indertijd opgeroepen om de separatisten in Mariupol er uit te knikkeren. Dat is toen ook gebeurd. Sinds die tijd stookt questionutin het vuurtje telkens weer op daar met beschietingen van de burgerbevolking daar met raketten. Zelfs sommige van de aanhangers van de revolutie in Donetsk zijn de separatisten, behoorlijk zat. Ze terroriseren de bevolking, zijn grotendeels straalbezopen en schieten op alles wat beweegt. Putin is niets anders dan een oorlogsmisdadiger en een maffiabaas. Zijn eigen bevolking leeft grotendeels in armoede. Zodra je buiten de grote steden komt, weet je niet wat je ziet. Dat terwijl de gemiddelde Rus verschrikkelijk aardig is.

12
111 reality

@109 Zoals ik @28 al stel had Oekraine deze manoeuvre niet tijdig gemeld en daar bovendien geen bevestiging op gekregen. Dit is dus gewoon provoceren van de zijde van oekraine en de overtrokken reactie van een malloot als Poroshenko spreekt boekdelen.

De oorlog in Georgie begon met een aanval van de in amerika geschoolde psychopaat Saakasjvilli die vorig jaar ook door Oekraine zelf is uitgezet en die inmiddels als asielzoeker nederland is binnengevlucht.

De opstand op de Maidan is geinitieerd door de SBU met instructie van daar al maanden aanwezige CIA-strategen en de oorlog in de Donbas startte het oekraiense leger met beschietingen op Donetsk.

Syrie bevond zich al 3 jaar in oorlog toen het russische leger door de syrische president werd gevraagd om steun. De steun van het westen waaronder nederland aan deze vuile oorlog is inmiddels uitgebreid bekritiseerd ook in ons parlement met ondermeer verschillende vormen van steun aan gewelddadige terroristische strijdgroepen door het westen.

Het is dus ook niet vreemd dat rusland na 2008 weer is begonnen met de inzet en ontwikkeling van intercontinentale ballistische middelen aangezien het door het westen van alle kanten wordt bedreigd.

6
112 Hollander1967

@112 Rusland valt die andere landen binnen annexeert en bezet gebieden het is niet andersom, Oekraine, Moldavie en Georgie hebben nog nooit een andere land aangevallen. Alleen Rusland doet dat.

Je kunt me de Rusland propaganda zwaaien wat je wilt maar dat gaat je niet helpen!

18
113 mike45

@111 Ik om minimaal 1x keer in de maand in Mariupol en spreek dan daar heel veel mensen en heb er veel kennissen en vrienden en kan dat voor 100% bevestigen!

14
114 mike45

@112 Zet voor de lol eens de jaartallen erbij.

2
115 RobP

@7
En waarom schoten de Russen op die boten...vertel......

3
116 loki zegt

@114 Ik heb daar regelmatig op de universiteit lezingen gegeven. Dankzij Putin is het leven daar nog moeilijker dan het al was.

12
117 reality

@117 Logische want zou jij nog investeren in een stad die dagelijks word beschoten door de Russen!

11
118 mike45

Zo de betaalde staatstrollen zijn weer volop bezig en hopen op de oorlog met de Russen en als daadwerkelijk de Russen op de stoep staan zijn ze de eerste die janken,,

6
119 vis

@119 Nee de Russische trollen zijn al vanaf gisteren bezig om Rusland te steunen een oorlog te beginnen in Europa!

11
120 mike45

@112
"aangezien het door het westen van alle kanten wordt bedreigd."

En dat moeten we vooral zo houden.

6
121 Stiplaats

de ukrainse marine had helemaal niets te zoeken in die wateren en schijnt meerdere keren gewaarschuwd te zijn....
Niet 1x heb ik dat in het nieuws mogen horen.....

3
122 Seconda

Dus het is weer de nazis tegen de communisten

2
123 Tyler

@120

Zijn er binnenkort soms (president)verkiezingen in Oekraine?

1
124 garriet

Gisteren ook al een Belgisch marine schip daar in de zwarte zee aangevallen. Het was niet raak maar had ook niet raak moeten zijn. Een onderzeeër er naast 2 dagen geleden en gisteren een aanval met vliegtuigen.

En ook gisteren een Russische marineboot in het kanaal op zoek naar kabels tussen VK en Europa om kapot te maken. En als er wat gebeurt zijn ze niet thuis he die Russen

5
125 Jan met de korte achternaam

Poro de chocoladeboer krijgt te weinig aandacht en
probeert de EU weer gek te maken

2
126 Bollieboos

@125 Belgische marineschepen hebben ook niets te zoeken in de Oostzee!!!! De Oostzee is geen België.

3
127 waterkracht

@105
Misschien eens een inhoudelijke reactie plaatsen. Het ging in het artikel helemaal niet over de aanvaring, die was al eerder gebeurd. U heeft het artikel niet gelezen of niet begrepen of bewust de inhoud genegeerd. Geen idee, dat mag u zeggen, maar stom staat het wel, tenminste bij de geletterden.

2
128 AJ74

@128
is goed jonge ik ben stom.
daaag

1
129 120db

@41
Ja, en? Die gaan ook gewoon weg als ze de verkiezingen verliezen. De regelen een leuk baantje bij de EU of iets dergelijks. Die hoeven geen oorlogen te beginnen. Als Poetin de verkiezing verliest, dan wordt hij opgesloten door zijn opvolger. Dat weet hij ook wel. Rutte en Macron niet. Dat is het verschil. U weet dat ook wel, maar probeert de aandacht af te leiden. Goedkope truc. Poetin's populariteit daalt en dat is een gevaar voor de vrede. Bij Rutte hoef je nergens bang voor te zijn.

1
130 AJ74

".....aldus de Oekraïense marine. "

Lekker betrouwbaar weer !

2
131 B55

@131
Wie moet het anders melden dan?

1
132 AJ74

@132 Het gaat er om dat de mainstreammedia dit automatisch geloven.

0
133 B55

@133 Juist

0
134 Bollieboos

@127 de Oostzee is territoriale wateren al claimt Rusland de Oostzee en Zwarte zee. Amerikanen hebben zelfs een basis daar en Europa houd daar oefeningen net zoals Rusland in de Noordzee

0
135 Jan met de korte achternaam

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Biscanna
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@53 Op de man spelen, is geen schelden, jij begon met schelden in @20. Maar zoals altijd, begin jij weer de boel te verdraaien. Je bent gewoon e...

1 minuut geleden geplaatst door Biscanna

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@57 "aan het melden en zelf schelden maar nooit zelf fout." Ik leg het je WEER uit : Geen wangedrag, geen melden. Wangdrag �...

2 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@48 " Lul niet zo hypocriet, jullie moesten elkaar op NJN al niet "" En zo is het ja. Q laat hier weer eens overduidelijk zien h...

8 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@46 Man man man ... al die typerende valse verzinsels van ja. BAH !!! ...

10 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

Ik vind @55 een grote sufferd die weg zou blijven maar zoals die andere narcist hier het nooit gaat doen.van vroeg in de morgen tot vroeg in d...

11 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@39 "Als je dit draadje even wat kritischer bekijkt zul je begrijpen wat ik bedoel - er was geen enkele reden om mensen uit te schelden." ...

11 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

sockknitter
Bij de aardbeienpluk in Spanje worden Marokkaanse vrouwen uitgebuit. ‘Ik voelde me een beest’

Is het in Nederland anders met de arbeidsmigranten?De aspergestekers worden betaald per gewicht asperges dat ze steken. Hoe meer asperges, des...

15 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@37 En alweer speel je nu op de persoon. Flapdrol. ...

21 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@37 " ik gaf gewoon mijn mening." Wat je deed was SCHELDEN, BELDEIGEN, OP DE PERSOON spelen. aantoonbaar !!!!" lulletje rozenw...

22 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

RobP
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13 "Het volk wilt het niet dus gebeurt het niet , zoals een democratie hoort te werken.Als wij zeggen dat we het niet willen worden we door o...

25 minuten geleden geplaatst door RobP

NK. App
Hood Rat PornHentai RulesBlack GilfLauren Alexis GoldNaked MystiqueMexsico XxxFarrah Fawcett NudeIndian Sex LoungeNude Couple SelfieAmateur Mature AnalBokep Model IndoSexy Aunty XxxKianna Dior MomBarbi Benton NideBlack Porn LesbianFilmes Pornos NovinhasCelebrity UpskKichan SexMom Son Dirty TalkingDeep Fake NudeJad JaydenHandjob CompilationsMuho IchikiRimmed GayBhojpuri Xxxx VideoTaapsee Sex VideosPorn Porn PornMilf Sex Video HdMysore Mallige XxxNetvideogirlspornAdult Breastfeeding PornXxxii DesiTiffany StarNude Forced VideosNew Hindi SuhagratRate My PussyPorn Henti GamesEbony Les PornBellasme PornTik PornôXxbritaGorl XxxHd Bf HdDesi Milf SexIndiansexvIndian SexvideohdDani Daniels Hot SexyDesi LesbiansexListcralwerNaughtyamerica.conMallu Actress NavelHot Indian Babe XxxEvelyn Gonzalez NudeGentlefemdomCatpornNudeemily RuddPorn Video PageCouple SuckingNude PlymatesRina Ishiraسكسصور متحركSexy Pornography VideosDimand HindiPorom VideoDaughter Daddy AnalTrannyassholeEnglish Sex Video FullBengali Sexy Blue FilmDesisex Mms VideosSiri Dahl CreampieGeorgina Burke NudeAlex Tanner BlackmailedOornhubOffice Xnxx VideoJapanese New Porn VideosTeachers Gone WildFrre Anal PornFree VoyureMoviesjoyBur Ka PicMellanie Monroe PornSuper Hot Girl XxxBig Monster CockXxx Video Com LiveKobayakawa ReikoPorn Star Roxy ReynoldsFypptNidhi Agarwal XnxxCaught Masturbating PublicBlake Blossom FacialRule 34 WebSite X VideosAlexis Texax PornHot Indian Bhabhi Sex VideoMalayalam Village Sex VideoSofia CutyClub JoiCorinna BlakeSister Xxx Video ComTeana Tru.pNo PantiesAsian MasturbBbw EscotsSexy Girls Having SexTelugu Desi XxxBbc Cuckold CompilationForced Daddy PornNerf This PornEnormous Boobs NudeGwen.gwiz OnlyfansVideos De Sexo Com TranssexualHermosas XxxXxvldeoDesi Gay XxxWeb Series Pron VideoSimone Richards PornVer Porrno GratisNicolr Kidman NudeChristmas BlowjobHdx VideoSpa Sex VideoBig Titts Black PornViolet Myers RidesCumshot AnimalIndian Teen Age SexBest Ever Indian PornNerd NudeBhabhi Ki SexYoung Mother Full MovieNeolle LeyvaXxxn Com HdMichelle MonaghannudeAsian Step Sister PornFull Length Porn MovieHumliation PornDamien Soft PornAnime Biggest BoobsHentalai.comWww Naghty America ComTıravestı PornolarıMysticbeeingLadyboy JasmineWww Real SexSavita Babhi ComOjeda Jailyne PornBelu SexAsiansexhdMother Daughter Excange ClubDragon Ball Z Bulma PornLayla Jenner Onlyfans