U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Binnenland
  • 30
Anti-Piet activist Michael van Zeijl is aangehouden bij de rechtbank van Haarlem. Dat bevestigt advocaat Emil Tamas, die bij de aanhouding aanwezig was.  ...

6 maanden geleden door AD

REAGEER MET EEN EMOJI
38
4
2

@93 "De heer Van Zeijl is één van de helden van de beschaafde wereld"........


Beschaafd? Held? Pleur toch op... mafkees....

101 LoydMorris    
6 maanden geleden door LoydMorris
0
Meld

Die man ziet er meer uit als drugs verslaafde en steuntrekker dan een hard werkende Nederlander.

102 mijnnaamwasalbezet    
6 maanden geleden door mijnnaamwasalbezet
0
Meld

@93
Een merkwaardige uitspraak. Deze man is geen held en hij is niet beschaafd.

103 WTR    
6 maanden geleden door WTR
1
Meld

Die man heeft een vreemde blik in zijn ogen.
Hij lijkt wel een drugsverslaafde of iemand die geestelijk ziek is.

104 Graaier1000    
6 maanden geleden door Graaier1000
0
Meld

9537 donaties
€ 188.225,00
4 dagen te gaan

105 OneStone    
6 maanden geleden door OneStone
4
Meld

@101 Pleur zelf op.

106 Black65    
6 maanden geleden door Black65
13
Meld

Lijkt mij dat er iets niet helemaal goed is in z,n bovenkamer, gevalletje voor een psychiater. Vraag me af wat voor werk hij doet, behalve de democratie ondermijnen en anderen met de dood bedreigen.

107 Sneeuwbal    
6 maanden geleden door Sneeuwbal
0
Meld

@103 Inderdaad een merkwaardige uitspraak uwerzijds.

108 Black65    
6 maanden geleden door Black65
10
Meld

@104 Hij is HIV-positief, dat zou een verklaring kunnen zijn.

109 Vogelverschrikker    
6 maanden geleden door Vogelverschrikker
0
Meld

@93 Dat je Michael van Zeijl een held vindt, zegt denk ik wel wat over je!
De groep van Michael van Zeijl heeft bij mij alle sympathie verloren door hun krankzinnige uitlatingen!
Zwarte Piet is vaak bediscussieerd en heel veel mensen in Nederland vinden dat zijn kleur best wel afgezwakt mag worden met alleen roetvegen en/of als er ook een paar zwarte of regenboog of welke kleur dan ook tussen lopen.
Een traditie die al heel lang in Nederland plaatsvindt verandert men niet van de ene op de andere dag en de groep van Zeijl heeft zijn punt gemaakt en de uiteindelijke verandering is al in gang gezet al zal het al dan niet op alle plaatsen al doorgevoerd zijn. Maar van Zeijl is niet tevreden met een roetveegpiet maar wil het onderste uit de kan en daarmee help je een kinderfeest om zeep!

Kijk als je nou Jerry Afriyie als held of boegbeeld zou zien daar kan ik wel inkomen. Afriyie heeft helaas dan wel weer een vrouw/vriendin die vindt dat zijn actiegroep harder zou moeten optreden en die geweld gebruiken waarschijnlijk ook niet zal schuwen.

Bovenste link, facebook filmpje was al eerder gedeeld door iemand hier, maar vind deze zwarte meneer of moet ik bruine of getinte zeggen slaat de spijker behoorlijk op zijn kop.
Ook braboneger heeft geen last van het verleden van zijn voorouders en gaat graag Sinterklaas vieren met zijn kinderen.

Over de slavernij. Hebben nakomelingen van slaven weleens de zwarte piet uitgedeeld aan al die Afrikaanse mensenhandelaren die hun naar de kust hebben gesleept en uitgeleverd en verkocht hebben aan de blanken?

Slavernij is een zwarte bladzijde in onze Nederlandse geschiedenis en iets waar we niet trots op moeten zijn, maar onze huidige generatie heeft daar geen schuld aan, maar men probeert ons wel vaak nog steeds schuldig te laten voelen.

https://www.facebook.com/edskillz/videos/vb.100002655106633/1447064032058753/?type=2&theater
https://www.dumpert.nl/mediabase/6607410/4183b090/braboneger_wil_gewoon_sinterklaas_vieren.html

110 Nieuwsgierig    
6 maanden geleden door Nieuwsgierig
0
Meld

@93 Mensen die vaders die sinterklaas spelen doodwensen helden noemen. Ja ja...

111 Drs. Mezun    
6 maanden geleden door Drs. Mezun
0
Meld

Intocht Sint op de tocht:
Powned heeft een interview met Rogier Meijerink gehad.

https://www.facebook.com/OmroepPowNed/videos/1909839805977926/UzpfSTE4NDkwNjIyMjUyMTEwMDM6MTg2NDExNzk5MzcwNTQyNg/

112 Nieuwsgierig    
6 maanden geleden door Nieuwsgierig
0
Meld

@110 Begrijp me niet verkeerd. Wellicht ten overvloede, maar ik ben tegen elke vorm van geweld, ook tegen zwarte pietliefhebbers en daarnaast heeft demonstreren in bijzijn van de kids niet mijn voorkeur. Wat wel mijn voorkeur heeft is de roetveegpiet met slechts enkele roetvegen op z'n gezicht. De zwarte kindjes die ik ken vinden dat namelijk prachtig.

Dat gezegd hebbende, hoop ik wel op een spoedige vrijlating van Van Zeijl. Hij is immers één van degenen die de knuppel in 't hoenderhok gooit, zij het enigszins buiten proporties.

Wat de slavernij betreft: er waren inderdaad ook zwarte slavenhandelaren, nooit ontkend overigens. Echter, het aanbod werd wel gigantisch aangewakkerd door vraag van de blanke, joodse en Arabische slavenhandelaren wereldwijd. Indien er dus nauwelijks vraag zou zijn geweest, zouden er ook nauwelijks zwarte slaven zijn aangeboden. Het aanbod werd en wordt dus gecreëerd door de vraag, niet andersom.

En natuurlijk zijn de huidige blanke nazaten van de voormalige blanke slavenhandelaren niet verantwoordelijk voor de misdaden van hun voorouders. Maar dat het verleden al dan niet subtiel doorwerkt in de huidige wereldmaatschappij is voor alle partijen inmiddels wel evident.

113 Black65    
6 maanden geleden door Black65
6
Meld

Alle jank negers terug naar hun roots, waar alles vredig is en geen discriminatie is. En ook geen Sinterklaas en Zwarte Pieten. Win win.

114 Dumper    
6 maanden geleden door Dumper
1
Meld

De heer Van Zeijl heeft een keihard karakter en dat wil hij ook graag geheel schaamteloos uitstralen.
Ondertussen exploiteert hij de door de anti-pieten opgewekte "woede" bij gekleurde medelanders met fors historische en nu tot hysterisch verworden gevoeligheden en sentimenten uit het verre verleden van de voorouders.
Het zijn de afschuwelijkste karakters die andermans gevoeligheden op deze manier geheel gevoelloos willen exploiteren ten eigen gerief en genoegen. Ik zie die erg nare karaktertrek vooral ook en heel vaak bij psychopaten.
Dat de moffen meerdere familieleden van mij '40-'45 in Duitsland hebben vermoord heb ik hen al een beetje vergeven. Bijna alle daders zijn nu dood en mijn haat tegen hen mindert heb ik gemerkt. Dit zou ook een les kunnen en moeten zijn voor donker Nederland.

De heer Van Zeijl krijgt hopelijk preventief voorarrest tot na Nieuwjaar, vooral om hem tegen zichzelf te beschermen. Maar je kunt er vergif op innemen dat ze deze idioot weer veel te snel loslaten om zijn destructieve gang te laten gaan.

Wellicht hier ten overvloede:
Mijn vrouw is nogal donker, ik ben wit en we hebben nog nooit een rassenrel in ons huis gehad.

En zo hebben zwart en wit in ons huis hier een evenwichtige gelijkwaardige relatie in de vele verschillende zaken en ouwehoeren we niet zinloos over gekwetst zijn door Zwarte Piet, die er net zo uit ziet als vroeger onze gitzwarte blanke kolenboer, die de kachelbrandstof antraciet uit Limburg in een zwartstoffige jutezak kwam brengen om onze kachel te kunnen stoken in de koude winters van destijds.

Het is allemaal gedoe om aandacht te willen trekken en om vervolgens smartengeld te willen krijgen. Maar het zou een wonder boven wonder zijn als daarmede deze "problemen" blijvend opgelost zouden zijn, want de activistische heer Van Zeijl zal ongetwijfeld in zo'n geval "zijn verfoeide aandeel" ruimschoots komen opeisen van de mensen die het zouden krijgen.

115 Wil je niet weten    
6 maanden geleden door Wil je niet weten
0
Meld

@113 "Indien er dus nauwelijks vraag zou zijn geweest, zouden er ook nauwelijks zwarte slaven zijn aangeboden."

Dat nauwelijks klopt niet helemaal. Het zou misschien niet op die grote schaal plaats gevonden hebben, maar slavenhandel bestond ook binnen in Afrika en niet te vergeten de oostelijke slavenhandel vanuit Zanzibar waaruit slaven in grote getale naar Arabische landen en het Ottomaanse rijk zijn vervoerd.
Het woord bestond is eigenlijk ook niet helemaal juist, want het bestaat nog steeds in Afrika met het land Mauritanië voorop.
https://dekanttekening.nl/wereld/slavernij-wordt-geerfd-door-nageslacht-in-mauritanie/

116 Nieuwsgierig    
6 maanden geleden door Nieuwsgierig
0
Meld

@113 Aanvulling op artikel de kanttekening: De mensenrechtenactivist die in Mauritanië de slavernij ter sprake bracht is gevangen genomen en zit nog steeds vast.

Over activist Mohamed Cheikh Ould Mkhaitir:

https://www.frontlinedefenders.org/en/case/verdict-mohamed-cheik-ould-mohamed%E2%80%99s-case-postponed

https://en.wikipedia.org/wiki/Mohamed_Cheikh_Ould_Mkhaitir

117 Nieuwsgierig    
6 maanden geleden door Nieuwsgierig
0
Meld

@113 Sorry Black, ik wil je een schokkend artikel niet onthouden en daarna val ik je niet meer lastig. De activist die opkomt tegen slavernij in Mauritanië is een ware held vind ik en niet die malloot van Zeijl, maar Mkhaitir zit nu in in de cel in afwachting van misschien wel de doodstraf dit alles vanwege blasfemie.

https://www.newsweek.com/mauritanias-raif-badawi-slips-under-radar-death-penalty-looms-531564

118 Nieuwsgierig    
6 maanden geleden door Nieuwsgierig
0
Meld

* Verwijderd door de redactie *

119 Pxf7+    
6 maanden geleden door Pxf7+

@90

Blijkbaar is dat gewenst.

Men vind het wel goed zo.

120 garriet    
6 maanden geleden door garriet
1
Meld

Actiegroep KOZP kan verwachten dat zo langzamerhand Kots Out Zwarte Proletariër wordt.

121 garriet    
6 maanden geleden door garriet
0
Meld

Nogmaals? Trollen is dus gewoon toegestaan! Het ging hier niet over Wilders maar info maakt dat er graag van.

122 Pxf7+    
6 maanden geleden door Pxf7+
1
Meld

@28

Geen slecht idee.????????

123 Robbedoes    
6 maanden geleden door Robbedoes
0
Meld

@123 Misschien is ermee dreigen al genoeg? Werkte vroeger bij mij ook. question

124 Kubusje    
6 maanden geleden door Kubusje
3
Meld

@124

Ben ik met je eens. Maar tegenwoordig bezorg je de kinderen daar onherstelbare trauma's mee. Nee, de weerbaarheid van kinderen was vroeger wel anders.

125 Robbedoes    
6 maanden geleden door Robbedoes
0
Meld

@125 Kinderen moeten we niet willen dreigen nee, maar die Van Zeijl zou volwassen horen te zijn.

126 Kubusje    
6 maanden geleden door Kubusje
4
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Baudet heeft bij 'habe es nicht gewusst&...
De Forum voor Democratie-leider reageert op d...

1 dag geleden door NOS

Brexit Partij : EU opent onderzoek naar kwist...
Europees Parlementair quaestor dringt aan op...

14 uur geleden door Crannbuidhe

Congresleden VS mogen van rechter financi&eum...
De Amerikaanse president Donald Trump kan het...

1 dag geleden door Nu.nl

( Video ) Baudet: ‘Dit vraaggesprek is...
Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet i...

1 dag geleden door Moskowfiets

Kiezers zijn helemaal niet zo boos op de EU a...
Bijna alle politieke partijen spelen in hun c...

1 dag geleden door Mrs. K


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Gratiebarmhart
Aan de kiezers van Nederland...
@49https://nos.nl/artikel/470400-eu-zet-tro...

minder dan een minuut geleden door Gratiebarmhart

DeDraakslang
Geheugen van Nederland: Europa één....
@16 Wie de geschiedenis niet kent is gedoemd ...

minder dan een minuut geleden door DeDraakslang

Moskowfiets
‘Wil Baudet straks ook de sharia invoeren?...
@14 Ik heb tot vandaag nog geen antwoord van...

minder dan een minuut geleden door Moskowfiets

De Vliegende Brabander
'Verzekeringspremies stijgen verder door extr...
@1Ik heb zondag nog extreem weer van dich...

1 minuut geleden door De Vliegende Brabander

Neobullseye
Aan de kiezers van Nederland...
@72 "FvD gaat eerst het referendum weer invoe...

1 minuut geleden door Neobullseye

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig