door Wilmama in Gezondheid  ·  142 Reacties

  • 1
  • 659x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@100 Ja, een mengsel van symmetrie en goniometrie, dàt is verhelderend.

Mike toch.

3
101 LanCaster

@101 :

Daar hoor je nog weleens een keer over. Ooit zal je beamen dat die twee het meest diepzinnige zijn waar je ooit over gehoord. Maar ik verwacht ook niet van je dat het meteen snapt. Ik hoef jou ook niks uit te leggen. Niemand hoeft dat.

5
102 Tafka Mike

@102 Nee, niemand hoeft dat. En jíj al helemaal niet.

Veel plezier, zoals het nu gaat blijven straks alleen de geestelijk minvermogenden over op NK.

4
103 LanCaster

@103 : die geestelijke minvermogenden die lopen juist op draadjes met maffiatechnieken alleen discussies dom en abstract te houden. Alsof NK een vleesfabriek is met domme lijnmanagers.

Bij overblijven komen er eindelijk is wat diepere discussies. Ik kan niet wachten!

5
104 Tafka Mike

@96
Ik heb de verwijderde reactie van RichardR niet meer kunnen lezen, maar ik durf er mijn hand voor in het vuur te steken dat deze niet onbetamelijk was.

En dan te bedenken dat pokken niet eens specifiek gerelateerd waren aan hersenvliesontsteking:
https://nl.wikipedia.org/wiki/Pokken

(**) Complicaties[bewerken]
Een aanval van de pokken leidde soms tot complicaties. Meestal waren dit luchtweginfecties zoals bronchitis of longontsteking. In sommige gevallen raakte de huid geïnfecteerd. In deze gevallen bleef de koorts onverminderd hoog. Een andere beschreven complicatie is encefalitis. Wanneer zich blaasjes op het oog vormden kon dit tot blindheid leiden. De blaasjes lieten vrijwel altijd ontsierende littekens achter.(**)

https://nl.wikipedia.org/wiki/Hersenontsteking
Hersenontsteking[2] of encefalitis[2] is een ontsteking van het hersenweefsel. De oorzaak van hersenontsteking kan een virus zijn of een reactie van het immuunsysteem op een inenting of infectieziekte. Tekenencefalitis (TBE) is een ziekte die kan ontstaan na een tekenbeet en wordt veroorzaakt door een flavivirus. In sommige gevallen is het een complicatie van waterpokken, de bof, rodehond of mazelen. In zeldzame gevallen kan het een gevolg zijn van syfilis.

Encefalitis verschilt van meningitis (hersenvliesontsteking). Meningitis is een ontsteking van de beschermende lagen van de hersenen. Vaak hebben mensen zowel meningitis als encefalitis; dit wordt meningoencephalitis genoemd.

Symptomen als.........

1
105 Wilmama

@105 En dat is het schofterige - verwijderd, dan zal het wel héél erg geweest zijn.

Nou, dat was het absoluut niet.
Stukken, stukken minder dan de reactie van idioot mac.

Met dit soort moderatie graaft NK zijn eigen graf.

Mooie site, technisch prima.
Maar verder enorm amateuristisch.

Gister nog, een draadje over een 'ignore knop'.
Meer dan een etmaal in de lucht, wordt de nek omgedraaid.
Alle reacties van forumleden, die daar toch moeite voor hebben gedaan, verdwenen.

Zo ga je niet met je 'klanten' om. NK.

Misschien wordt het ook voor mij tijd dit zinkende schip te verlaten.

4
106 LanCaster

@106 : waar is je bewijs dat NK een zinkend schip is? Volgens mij is het gewoon een poging van je om FUD te crieeren.

4
107 Tafka Mike

@106 : sterker nog ik zag de webstatistieken van afgelopen jaar en zag dat NK deze maand juist meer bezoekers heeft. Wat overigens normaal voor deze maand is. Daarbij staat het aantal bezoekers gelijk met dat van een krant die zich zich op een specifieke doelgroep richt en boven lokale kranten.

4
108 Tafka Mike

@108
Het aantal bezoekers zegt niets over de kwaliteit van een site en/of de moderatie daarvan.

0
109 Wilmama

@81
Jij bent toch echt de schoft hier. Als dat verhaal van die vriend in die rolstoel al waar is -- wat ik ernstig betwijfel, want de kans daarop is bijzonder klein, en lui zoals jij schromen er niet voor om de vreselijkste dingen uit hun duim te zuigen teneinde hun antivaccinatiegebeuzel te 'onderbouwen' -- is dat bijzonder naar voor die vriend. Dat had ik immers ook al met zoveel woorden gezegd.
Maar het doet NIETS af aan het feit dat vaccinatie in het algemeen en pokkenvaccinatie in het bijzonder een zegen voor de mensheid is geweest.

1
110 RichardR

@105
Mijn reactie kwam op het volgende neer: Pokkenvaccinatie bracht inderdaad een kans van één op 100.000 met zich mee op encefalitis, en die vriend in die rolstoel was kennelijk zo'n pechvogel -- maar dit was/is zeer beslist geen reden is om vaccinatie dan maar te ontraden zoals mijnheer Mac Benac insinueert. Want elke paar decennia een pokkenepidemie die 30% van de mensen doodt is hoe dan ook veel erger dan die ene persoon op 100.000 die inderdaad iets overhoudt aan die vaccinatie. Wie dit soort uitzonderlijke gevallen aanvoert om vaccinatie in het algemeen af te raden is toch echt zelf de schoft.

0
111 RichardR

@99 Ik dacht dat jij helemaal klaar was met dit forum ?

5
112 Mac Benac

@110 Het verhaal is absoluut waar. Zo schofterig ben jij dus - zeker een keer teveel gevaccineerd - dat je twijfelt aan de ernst van zoiets vreselijks. Jullie zijn niet alleen een gevaar voor de fysieke volksgezondheid, ook de geestelijke gezondheid heeft zwaar te lijden door die gif die jullie de mensen met de meest dubieuze argumentatie aanpraten. Ik hoop niet dat er een spiegel in je huis hangt.......

6
113 Mac Benac

@113 Je post al een jaar regelmatig op vaccinatiedraadjes en nu kom je ineens met die goede vriend in een rolstoel?

Ja, ja...

3
114 LanCaster

@107 Het bewijs staat rechts op je scherm, TM.
Er zitten soms minuten tussen nieuwe reacties. Dat is wel eens anders geweest.

2
115 LanCaster

@111 Ik ga hier in ieder geval de redactie van NK over mailen.

Mijn ervaring is dat je geen antwoord krijgt.

3
116 LanCaster

@107 @116 : Kijk eens naar het aantal reacties bij de artikelen onder "Meest gewaardeerd" !!

Eén met 241 reacties, "Zwarte Piet" 145 reacties en de rest onder de 100!

Met 13 en 17 als zielige ondergrens!

Dát zegt genoeg

2
117 =*(++)*=

@116 : ik hoop voor je dat je verzoek terugketst. Dat de moderator besluit met the needs of the many outweights the few. Dat zou dan karma heten b*****.

5
118 Tafka Mike

@118 Er valt weinig terug te ketsen, simpele man.

Ik krijg antwoord of ik hoor niets van NK. Meer zit er niet tussen.

Wist je dat karma een mengsel is van symmetrie en goniometrie?

3
119 LanCaster

@117 Vandaar dat de moderatie zo hap-snap is.

Van een (geschatte) inkomst van nog geen 300 euro per maand valt geen moderator te betalen.

http://www.statshow.com/www/nieuwskoerier.nl

2
120 LanCaster

@119 : tuurlijk wel, de mod zou kunnen beginnen met jouw bijdrages die de woorden: idioot, nitwit, simpele man, kwaktrol, enz, enz bevatten te verwijderen. Dan blijft er niks meer van jouw reacties over, je berichten history zal van 13000 naar 10 springen.

4
121 Tafka Mike

Het is de lobby van het reguliere medische machtskartel, verzekeraars, banken, farma, die dit willen.

En de overheid pleegt broodroof door dit goed te keuren. Want die mensen krijgen zelfs geen bijstand als ze weigeren, komen dus met hun kinderen op straat te staan zonder inkomen. Immers men wil dat ze ontslagen worden als ze weigeren.

De grondwettelijke zelfbeschikking over het eigen lichaam en onomkeerbaar medisch ingrijpen daarin, wordt opengebroken door de overheid op bevel van vaccinatiepushers, en wij zijn collectief uiteindelijk, inclusief onze kinderen, één grote poel van proefpersonen. Wij weten niet wat er in die spuit zit, we moeten maar aannemen dat ze ons de waarheid vertellen over wat ze rechtstreeks in onze bloedbaan spuiten en met welk doel.

Net als de soldaten van US deden voor ze naar Irak werden gestuurd, zeker, die later niet alleen zelf ziek bleken, maar ook hun vrouwen en kinderen, voorzover zowel man als vrouw nog in staat waren, kinderen te verwekken.

Walgelijk vond ik ook de manier waarop kinderen van 12 op school, zonder getuigen, net zolang werden sufgeluld tot ze "er zelf voor kozen, hoor". Ook openbreken van grondwettelijke rechten, in dit geval van de medische zeggenschap van de ouders.

En een groep figuren, die zo compleet onethisch te werk gaan, onze overheid en de farmaceuten, en die al zo vaak aangetoond hun belangen boven de onze stelde, tot in het criminele, die gaan wij vertrouwen m.b.t. wat ze in ons spuiten en waarom?

5
122 Wendel

Moskovicz heeft net 2 artikelen gepost van 16 en 19 oktober 2018 om moslims te kunnen bashen die al eerder waren gepost.

Waarschijnlijk om het aantal reacties op te krikken!

2
123 =*(++)*=

@121 Hypocrietje.

Jij bent in het verleden grover en platvloers geweest dan ik ooit was of zal zijn.

Als je wakker ligt van nitwit of kwaktrol, wat is dan jouw oordeel over @81 ?

Of kan dàt ineens weer wel?

2
124 LanCaster

@113
"Het verhaal is absoluut waar."
Ik ontken niet dat het waar kan zijn. Voor de derde keer: pokkenvaccinatie kon inderdaad encefalitis veroorzaken, met een kans van ongeveer 1 op 100.000.

"dat je twijfelt aan de ernst van zoiets vreselijks."
Ik twijfel eraan dat je de waarheid spreekt. De kans op die genoemde bijwerking was zoals gezegd erg klein, en je hebt dit in al je eerdere domme antivaxx-beuzel niet eerder genoemd. Ook zou dit niet bepaald de eerste keer zijn dat een antivaxxer allerlei vreselijks uit de duim zuigt. Maar goed, zoals ook al twee keer eerder gezegd: als dat verhaal waar is, is dat ontzettend naar en sneu voor die vriend. Maar vaccineren tegen polio heeft onze wereld verlost van polio, wat het toch echt tot een grote zegen voor de mensheid heeft gemaakt. Helaas dus alleen niet voor die vriend van je.

"Jullie zijn niet alleen een gevaar voor de fysieke volksgezondheid, ook de geestelijke gezondheid heeft zwaar te lijden door die gif die jullie de mensen met de meest dubieuze argumentatie aanpraten."
Je hebt het over jezelf? Want als je dit verhaal van die vriend aanvoert om mensen van vaccinatie te weerhouden, ben je erg fout bezig, niet in de laatste plaats omdat vaccinatie heeft deze bijwerking tegenwoordig niet meer heeft (of beter gezegd: de kans erop is zo klein geworden dat er in de afgelopen tientallen jaren geen gevallen meer van zijn opgetreden).

Nogmaals, samengevat: vaccinatie kan in zeer zeldzame gevallen ernstige bijwerkingen hebben, een heel enkele keer met blijvende schade of de dood tot gevolg. Dit is bijzonder naar voor de direct betrokkenen. Maar dit is geen reden om vaccinatie in het algemeen dan maar af te raden, want zonder vaccinatie zal een VEEL GROTER aantal mensen een dergelijk lot beschoren zijn. Snap je dit? Dus houd alsjeblieft op met dat verontwaardigde toontje.

0
125 RichardR

@124 : Ikke hypocriet? Wie verdedigd hier nou het standpunt, dat als we als mensheid ooit zonder eten komen te zitten, het volkomen logisch is dat we elkaar gaan opeten, omdat de meerderheid dan kan overleven. Mensen zoals jij zullen als dit ooit wereldwijd gebeurt mensen nog aansturen om het te doen ook. In mijn ogen ben je dan nu al elk stukje menselijkheid kwijt.

3
126 Tafka Mike

@126 Wat een wartaal - en zonder enig verband met welk berichtje van mij dan ook.

Nu al aan de paddo's?

2
127 LanCaster

@124 : @81 : is overigens ook niet goed. Maar daar heeft die zich voor verontschuldigd. Jij blijft doorgaan en hebt nooit spijt. En als je spijt hebt, doe je het gewoon weer. Dat maakt jou ook onbetrouwbaar. Holleder kan er nog een puntje aan zuigen. Ik persoonlijk ben enkele keren te ver gegaan, nadat ik zelf persoonlijk aangevallen werd. Ik val nooit iemand aan als die mij niet persoonlijk aanvalt, of zelfs maar op subtiele wijze beledigd. Als ik er een patroon (van minachting) in zie dan kom ik wel in actie. Dan duidt dat meestal op narcisme. Waar ik trouwens veel over leer op dit forum.

Blijkbaar is het bij narcisten allemaal begonnen met het afwenden van ethische beschuldigingen er daar mee weg te komen. Uiteindelijk gaat ze die tactiek ook bij andere zaken gebruiken.

Overigens kan in iemand berichtengeschiedenis op het meest gebruikte woord vaak zien hoe iemands karakter opgebouwd is. In de zin als je dat woord blokt van diegene, de persoon zijn persoonlijkheid verliest. Een nieuw aanknopingspunt voor een hypothese.

3
128 Tafka Mike

@127 : Het gaat erom dat jij je kannibalenmoraal nog moreel verlichtend vind ook, en ik me dan afvraag hoe diep een mens kan zinken. Als zelfs een kannibaal vol overtuiging kan zeggen dat die goed zit.

3
129 Tafka Mike

@128 Er is weinig zó schijnheilig als een vreselijke verwensing uiten en in hetzelfde berichtje er al excuses voor te maken. Dan had je het simpelweg niet moten plaatsen.

@129 Ja, ja, het is goed. Ik ben op je teentjes gaan staan en nu ben je boos.
Dat weten we nu wel.

1
130 LanCaster

@130 :

"Ja, ja, het is goed. Ik ben op je teentjes gaan staan en nu ben je boos.
Dat weten we nu wel."

Nee hoor, ik walg gewoon van je karakter.

3
131 Tafka Mike

@131 Welnee. Je loopt als een hondje achter me aan.

1
132 LanCaster

@132 : Iets, wat jij nooit 10x zo erg doet natuurlijk. Ook weer zoiets. Heb je wel een reflectie in de spiegel?

Ja, omdat je blijft reageren met nietszeggende en verontrustende antwoorden op mij, ben ik even gedwongen om je te volgen ja. Maar dat zal spoedig eindigen. Tenzij je mensen die wel reflectie hebben weer omgaat proberen te praten om zich aan jouw morele kader te houden.

2
133 Tafka Mike

@133 Dat doe ik natuurlijk nooit 10x zo erg. Dat is ook weer zoiets. Denk ik.

"Maar dat zal spoedig eindigen"
Ben benieuwd.

" Tenzij je mensen die wel reflectie hebben weer omgaat proberen te praten om zich aan jouw morele kader te houden."
Kan weer zó op een tegeltje.

2
134 LanCaster

@134 Ik hou jouw reacties nu al een tijdje in de gaten, maar ook als je kijkt hoe je met Tafka Mike omgaat. Met hetzelfde misplaatste dedain. Ik ben zo benieuwd wat er met jou aan de hand is ?

2
135 Mac Benac

@116 Tien uur geleden de redactie van NK gemaild.

Tot nu toe geen reactie.

1
136 LanCaster

@135 Waarom ontsteek jij in wilde woede over berichtjes die je niet zorgvuldig gelezen hebt?

Ik ben heel benieuwd wat er met jou aan de hand is.

P.S. Heb je niets beters te doen dan mij in de gaten te houden? Get a life, knul.

1
137 LanCaster

@135 : ik zou zeggen herken de narcist.

https://www.psychologiemagazine.nl/artikel/21-dingen-waaraan-je-een-narcist-herkent/

6. Zijn overtuigd van hun eigen superioriteit.

7. Ze geven anderen weinig waardering. En als de ander ergens goed in is, gaan ze de strijd aan. Ze willen altijd béter zijn.

8. Hebben imago-doelen (wat vindt de ander van mij?) in plaats van compassie-doelen (hoe maak ik het leuk voor de ander?)

9. Haken af wanneer iemand iets emotioneels meemaakt.

10. Zetten anderen in voor hun eigen plannen zonder zich daarbij af te vragen wat de ander eigenlijk wil.

11. Zijn uit op hun eigen voordeel en denken ook recht te hebben op bepaalde privileges vanwege hun vermeende bijzondere kwaliteiten. Ondertussen laten ze anderen geloven in hun goede bedoelingen. Ze hebben een talent om overal een draai aan te geven waardoor de ánder onredelijk of dom lijkt.

12. Geven anderen de schuld en wijzen op hun gebreken terwijl ze zichzelf zien als een slachtoffer: het ligt altijd aan de ander, de narcist doet nóóit iets verkeerd.

3
138 Tafka Mike

@138 Hoe herken je een giraffe:

https://www.psychologiemagazine.nl/artikel/de_perverse_geest_van_de_giraffe/

17. Denken dat hun nek langer is dan die van een gnoe.

2. Eten weinig kaas.

9. Haken af wanneer een gnoe iets emotioneels meemaakt.

0. Hebben weinig waardering voor gnoes. Willen altijd langer lijken.

-8. Hebben bijzonder weinig compassie voor bomen waarvan ze de bladeren eten.

1. Ze hebben een talent om overal een draai aan te geven waardoor de ánder veel korter lijkt dan zij.

1a. Met name gnoes.

1
139 LanCaster

@116 Inmiddels ruim een etmaal sinds ik de redactie van NK mailde.

Tot nu toe geen reactie. Zoals verwacht, helaas.

2
140 LanCaster

@138 En hij gáát máár door question

Verdeel en heers is een beproefde tactiek. De nazi's wisten er allen van. Oh, Godwin, nazi's.
Dat mag je niet zeggen !

@140 LanCaster, hoe zou dat nou komen dat je geen reactie krijgt question

1
141 Mac Benac

@141 Hmm, wie verdeel ik dan wel? Of babbel je maar een end raak?

"hoe zou dat nou komen dat je geen reactie krijgt"
Ben jíj soms de redactie van NK?

Dat zou in ieder geval een goede verklaring voor het stompzinnige moderatiebeleid zijn.
Voor het weghalen van een reactie waar wekelijk níets op aan te merken is, voor het laten staan van jouw stuitende tokkie-taal.

En, inderdaad, ik ga lekker door. Als dat jou irriteert, met des te meer plezier.

1
142 LanCaster

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Zie Hier
Na ‘explosie van antisemitische incidenten' wil de Kamer concrete actie

Begin met op te treden bij demonstratie stop met knuffelen van raddraaiers!...

14 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Van der Burg: gemeenten moeten derdelanders opvangen tot EU-hof uitsluitsel geeft

Ja en natuurlijk vooral stil blijven zitten en niets doen!...

15 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Column | Na regen komt nog meer regen

Veel woorden weinig zeggende inhoud!Leven is simpel als je zelf de beslissingen neemt en er voor staat!! Dan heb je dus je leven in je eig...

17 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

Begin dan eerst eens die demonstranten op en aan te pakken!...

22 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Hendrianus
Sanne S. stalkte zichzelf, maar haar ‘stalker’ kreeg wel een jaar cel, nu staat ook zij voor de rechter

Triest dat de rechter dit niet heeft doorzien....

26 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

JackKropotkin
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@2 Antisemitisme is niet haat verspreiden over een geloof. Die opmerking is of gewoon onwetendheid of beweegt zich al richting antisemitisme zel...

1 uur geleden geplaatst door JackKropotkin

Hendrianus
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

Ach, een rondje ouwehoeren gaat domme lui écht niet laten inzien dat de Joodse gemeenschap in Nederland en de Israëlische regering totaal vers...

1 uur geleden geplaatst door Hendrianus

Graaier1000
Installateurs verzwijgen extra kosten zonnepanelen, terugverdientijd naar 10 jaar

Een reclameslogan die een te optimistisch beeld schetst. Je verwacht het het niet hè?!/sarcasm off...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Leegloop bij Manchester United: twaalf spelers in aanmerking voor transfer

Voor de volledigheid: ik denk dat twaalf spelers plus een coach in aanmerking voor een transfer komen....

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Hendrianus
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

Eigenlijk volkomen geschift dat die Kremlin gekken miljoenen mensen gijzelen en naar believen kunnen inzetten in een krankzinnige oorlog. Vele v...

1 uur geleden geplaatst door Hendrianus

NK. App
Maria SexKeiran Lee HdBiwi SexPornstars FuckSexy Nude LatinaXxxadultvideosAnai KinskiNude Haircut#1 Chat AvenueMilfmovs CcomGloryhole SecretesVivastreet.com UkXvideobradilTrannyflashXxx Video Download Full HdNaked ParentsPron India VideosTiksexBree DanielShamandalilie NudeNicky SexxMonica MayhemXvid LatinaEva Notty AnalAngela Wite VideosGuatamalan PornSearch XxxChistina Aguilera NudeJapanese Father XxxHot Sexy Women PornAmanda Marie PornJason Luv InterviewArab Sexe VideoPhotoacomp SantosNovinhas ZqpStepmom HdpornRoselin Sanchez NudeIndian Model FuckDaman Sex Videoхентай чанAlien P O R NBlue Nangi SceneSquirt ChubbyJesseloadsMom P O V PornPornluluStunning SummerBhojpuri PornDesi Room SexNudelatinaMasterbating MaturesCaska AkashovaSpacy J PornStraight Men Gay PornFree Porn AnalPorno AncienMilf NudeCelebrities NudeJeri Ryan NakedWww Pron MoviePorn India AuntLes Teacher PornPorns TitsXxx Video KissXl Girls ComXxx Video In AssameseSurat Sex VideoClit GrindingBlack Girl MasturbatingPeitite PornCock SleveRiley Reid RoughGrupos Pornô TelegramFree Hentai SitesIraqi PornPornhd IndianJill PornNude RoommateNaked Lady Celebrities韩国成人漫画Taxi69 ComAzismissXxx Sexy XnxXxx Brazzers Hd ComMia Khalifa HomeStory And PornPornos De SexosKayla CarreraKaifuku Jutsushi No Yarinaoshi HentaiJagal SexXxx ChachaPorn Free H DAv4 Us PornLumi Ray NudeTrending PornBooby SexAunt Cass SexyCheckervietPikachu PornFelipinho SouzaMy Hero Academia Gay PornKoko KayCute PawgGuro RedditFree Induan PornMy Free BlackTeensexmoviesLatino Moms PornPussy Out GameGhettotube ComFree Pron BlackedBlach Hd PornGayfriend PornLive Free CamQuadrinhos HentaAnal ExtremeCollege Ki Ladkiyon Ki BfFan Service In AnimeIndian Desi Sex ComBabe's ComFreexxxvideos DownloadLobstertibeEmma Stone BoobsEbony Bbc AnalVintage ShemalepornDemon.slayer Rule 34Ice Spice Peeing On FanPhone Sex AudioJapanese Message PornEva Elfie TwPhub AnimatedBig Bobbs SexSexywOla Ray NudeSexy Nude Indian WomenPornhub IndainHaley Ryder PornName That PornsSophi Dee.comXxznxxPorn Sex New VideoDown By The Banks Of The Hanky PankyNude Massage PornSensual EroticExcogi Kacey CaneSexy Asian BlowjobRulertubeSpqnkbangXx Sexy Video NewWww Pakistani Xxx Com