door ongelovenloos in Binnenland  ·  87 Reacties

  • 23
  • 1226x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@45 Je hebt wel aspiratie om de nieuwe Hitler te worden?

14
51 Yiroesh

@51 ik denk in oplossingen,geen vergassingen
in zoutzuur weliswaar
sarc on

1
52 kim.j.oen

@52 Die vergassen was je in @40 anders nog flink aan het goedpraten.

10
53 Yiroesh

@49 tütter turken..

0
54 fransten

ik zie het zo
waar de politieapperaat,rechters en politiek het verzakakt de problemen
op te lossen
blijft het broeien onder de bevolking

0
55 kim.j.oen

@53 sorry humor nam het over
daar houden de keppeltjes toch ook van?
zo lang ze zelf maar niet het lijdend voorwerp zijn

5
56 kim.j.oen

@29
Moslinks doen niet anders dan over één kam scheren omdat iedereen die niet in hun straatje past de 'vijand ' is die met alle mogelijke middelen mogen worden bestreden.
Rechts scheert niet over één kam, die zijn een stuk diverser en flexibeler dan de gestoorde, de zich superieur wanende en zeer verslaafde 'goedgevoel-mens'
Hoe dan ook 1001 keer beter dan over de islamitische zeer scherpe kam geschoren te worden. Voor je het weet ben je een puzzel geworden..!

0
57 Bleke Betty

@56 Misschien is je humor gewoon niet zo goed.

6
58 Yiroesh

@58 ik ben een net als een ruwe diamand,ik word beter en gladder
wat doe ik in je mouw Yiroesh,laat me los !

2
59 kim.j.oen

@56
Kijk, daar is nou dat fascisme dat met de islam is geïmporteerd. Net als de nazi's toen zijn het dit keer dus de moslims die van Europese bodem moeten worden weggevaagd. #kanniew88

1
60 grovi

@24 Ja daarom krijgen ze ook alleen maar een "bon"!
Trouwens als ik deze toeter trouwlustigen hoor, vind ik het zeker een soort demonstratie zoals: "Kijk ons wij hebben "sch*t aan alles hier in de BVNL", moet zeker worden gestopt, recht van demonstratie of niet! kuch!
[Daarbij werd onder andere de weg geblokkeerd waardoor overige verkeersdeelnemers niet door konden rijden en werd er door rood gereden] zoals @23 ook al heeft gezegd! Tja.... 't is maar van welke kant je het bekijkt!

0
61 Widaan

@39 Ik wil er nog niet dood gezien worden. Jammer, het was vroeger een leuke buurt.

0
62 gaulette

De Ruyters zeggen: "Ja en...? Ze betalen toch niet, weer zo'n publiciteitsstunt!"

2
63 De Ruyters van Michiel

** gebruiker verwijderd **

@61 Praat even met u mee....Tja en als idioten door rood rijden is helemaal niet gevaarlijk, daar kunnen nooit aanrijdingen/botsingen van komen waardoor er zwaargewonden en doden kunnen vallen. ...Toch Smiling @24 Dat waren enkele van de zwaarwegende argumenten,alles wat bij de Friezen zo kwalijk en gevaarlijk was en aanrijdingen kon veroorzaken. Dat alles staat nu vast weer in een heel ander licht, het hypocriete met 2 maten meten licht.

64 verwijderd110

** gebruiker verwijderd **

Tja, eigen schuld dikke bult.

65 verwijderd23941

Die komen weg met een boete geen rechtbank van het OM?

2
66 Rattocasi

En terecht,

@66
Het is geen afsluiting van een autosnelweg, waar ook nog eens de nodige blikschade door is ontstaan

4
67 DaStef

@64 Als de Friezen alleen de snelweg hadden geblokkeerd was er geen aanklacht geweest over het belemmeren van een demonstratie, toch? Ik weet niet of het OM dan had bepaald dat een rechtszaak noodzakelijk was - en u weet het ook niet. U en ik weten alleen dat het OM een verschil ziet tussen de blokkerende Friezen en de toeterende bruiloftsgasten in het belemmeren van een demonstratie. Maar dat element negeert u stelselmatig.

4
68 Smiling

@67 Gelukkig is rijden door rood licht niet zeer levensbedreigend.

7
69 Rattocasi

Goh, wordt dit moslimtuig dan niet door het OM vervolgd? Vreemd toch om te wonen in een land waar door vrouwe Justitia met twee weegschalen gemeten wordt en in plaats van afgebeeld te worden met een blinddoek en een zwaard nu te zien is met een hoofddoek en een kromzwaard. Dit land wordt steeds idioter

1
70 nostradamus666

* Verwijderd door de redactie *

71 vraagtekenveertje

* Verwijderd door de redactie *

72 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

73 vraagtekenveertje

Ik wou al zeggen: ZIJ wel, in een islamitisch land nota bene. Maar nee, Lombok in Nederland, niet Lombok in Indonesië.

Nou, goed zo, eindelijk. En hopelijk is dìt dan óók nieuw beleid van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten.

2
74 Wendel

Blank, getint of zwart .... online zijn er al vele voorbeelden van dergelijk TUIG !!
Al is het wel telkens "getint" wat de klok slaat !
Aanpakken die ROT gasten, stel gewoon een stevig voorbeeld: Auto en Rijbewijs 3 jaar inleveren !
https://www.telegraaf.nl/nieuws/2667991/bruiloftsstoet-zette-snelweg-expres-op-slot

https://veenendaalsekrant.nl/lokaal/politie-deelt-33-bekeuringen-uit-aan-bruiloftsstoet-373768
https://www.ad.nl/rotterdam/bruiloftsstoet-op-de-bon-geslingerd~aaeee3f7/

0
75 FeHa

* Verwijderd door de redactie *

76 vraagtekenveertje

En als de buurtbewoners en dan weer wat van zeggen krijg je DIT soort taferelen:
https://www.regio15.nl/nieuws/lijst-weergave/21-politieonderzoeken/28605-trouwfeest-loopt-uit-op-vechtpartij

0
77 FeHa

Het zal toch GVD een keertje tijd worden ook. En... moeten ze nu ook voor de rechter komen omdat ze het verkeer ernstig in gevaar hebben gebracht?

1
78 DruppeltjeDrie

** gebruiker verwijderd **

@68 Als de Friezen alleen de snelweg hadden geblokkeerd was er geen aanklacht geweest over het belemmeren van een demonstratie, toch? Ik weet niet of het OM dan had bepaald dat een rechtszaak noodzakelijk was - en u weet het ook niet. U en ik weten alleen dat het OM een verschil ziet tussen de blokkerende Friezen en de toeterende bruiloftsgasten in het belemmeren van een demonstratie. Maar dat element negeert u stelselmatig.

Nee hoor, als het alleen dat belemmeren van een demonstratie is?? Het gaat hier niet om het belemmeren van een demonstratie, ze hadden kunnen demonstreren tot ze er groen en geel van hadden gezien, alleen niet tussen kinderen. Wat de Friezen hebben gedaan, is het voorkomen van geweld gericht op kinderen en het in gevaar brengen van kinderen. En als het OM dat niet inziet is het een gerechtelijke dwaling. Ik ben niet degene die dat element stelsigmatig negeert maar u!

79 verwijderd110

@79 Het is domweg een feit dat het OM de blokkerende Friezen het belemmeren van een demonstratie ten laste heeft gelegd. Wat u daar ook van vindt.

0
80 Smiling

** gebruiker verwijderd **

@80 En je kunt daar een eind juridisch omheen lullen, prima ,maar ik bekijk het gewoon met gezond verstand. Er is niets tegen op demonstraties , hoe belachelijk /lullig/ en onzinnig ook. Maar als het de bedoeling is dat soort idioten op kinderen los te laten,en het OM steekt daar geen stokje voor is het je burgerplicht om kinderen in bescherming te nemen. Ik, bijvoorbeeld neem dit soort zaken(kijk video) zeer serieus
en als dit soort idioten hun opwachting willen maken mogen ze van mij half Nederland blokkeren. Als nu het OM niet wil zien waar het probleem ligt, verschillende politici zagen het wel? heb je als ouder weinig keus meer!

Bekijk jij het gewoon juridisch via je eigen tunnelvisietje , ik ga voor de veiligheid van kinderen in de eerste plaats. Want dat moeten we van mensen als jou duidelijk niet hebben.

81 verwijderd110

@81 Of u nu tot vervelens toe blijft herhalen dat de vervolging door het OM onterecht is en ik niet deug en kinderen niet belangrijk vind, feit blijft dat het OM de blokkerende Friezen het belemmeren van een demonstratie ten laste heeft gelegd en dat de bruiloftstoet niet kan doen, omdat daar geen sprake was van een geplande demonstratie die gepland belemmerd werd.

1
82 Smiling

** gebruiker verwijderd **

@82 Of u nu tot vervelens toe blijft herhalen dat de vervolging door het OM onterecht is.

Het interesseert me geen fuck meer of ik nu in jouw ogen vervelend ben of niet, jij begint mij ook danig de keel uit te hangen. Ik vind wat ik vind en dan kun jij op je kop gaan staan en dubbeltjes schijten, en dan vind ik dat nog steeds! Als het OM en de rechtspraak feilloos was zou ik me erbij neerleggen, maar aangezien in het verleden en nu helemaal er een aaneenschakeling is van gerechtelijke dwaling, ga ik uit van menselijk oogpunt en gezond verstand. En of iets klopt of niet bekijk ik dan vanuit menselijk oogpunt, en bij mij klopt met 2 maten meten nog steeds niet en roofdieren loslaten op kinderen al helemaal niet,
Verschuil jij je maar achter de regeltjes en hoe je ze het beste kunt uitleggen in voordeel van je favorieten.
Daarbij als het nu alleen om het verhinderen van demo's gaat, kijk dan eens hoeveel er met grof geweld zijn verhinderd van Pegida/rechts terwijl dat niet om een kinderfeest gaat??,maar daar vind je niets van he? dat moet gewoon kunnen en daar geld geen vrijheid van meningsuiting.
Als ze daar dit soort taakstraffen/gevangenisstraffen uitdelen aan de raddraaiers van KOZP AFA en nog meer van die haatclubjes hoor je mij niet meer. Hypocriet gedoe Tjee. Maar mensen die kinderen " moeten" beschermen blijf je sowieso af!

83 verwijderd110

@83 Hoppa, en weer een scheldkanonnade en een vracht beschuldigingen.

Een concrete vraag: ging een deel de aanklacht van het OM over het belemmeren van een demonstratie of niet?

1
84 Smiling

Heel goed, dit zou veel vaker moeten gebeuren. Het heeft ook helemaal niks meer met een feestje te maken, dit is puur provoceren, tien of twintig jaar geleden gebeurde dit niet of nauwelijks dus er is geen enkele reden te verzinnen waarom dit nu ineens wel zou moeten. In België zijn ze een stuk verder in het straffen van dit soort bruiloftsterroristen, daar krijgen ze echt boetes van duizenden euro's en worden rijbewijzen en auto's ingenomen na dit soort fratsen.

0
85 RoosjeB

** gebruiker verwijderd **

@84 Een concrete vraag: ging een deel de aanklacht van het OM over het belemmeren van een demonstratie of niet?

Een concreet antwoord, je zoekt het maar uit!

Nou?? concreter kan ik het niet maken. question

86 verwijderd110

** gebruiker verwijderd **

@85 In België zijn ze een stuk verder in het straffen van dit soort bruiloftsterroristen, daar krijgen ze echt boetes van duizenden euro's en worden rijbewijzen en auto's ingenomen na dit soort fratsen.

Inderdaad, en stoppen met het meten met 2 maten, en deze mensen ongemoeid laten uit angst voor racist uitgemaakt te worden. Overtreding gelijke straffen, onverschillig wie!

87 verwijderd110

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
spookrijder
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@30 En er is ook niemand die daar een punt van maakt, behalve een paar geschifte trollen....

1 minuut geleden geplaatst door spookrijder

Wedergeboren
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@29 "Dus daarom wil wilders geen kinderen." Of hij geen kinderen wil, daar heb ik echt geen weet van. Maar als hij er eentje verwe...

4 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bob Sleebaan
Moraalpolitie Iran treedt hard op tegen vrouwen die nieuwe hijab-regels overtreden: 'Ze schopten waar ze konden'

@9 Bedankt voor de info ehDus 20% van de bevolking kunnen een land gijzelen en onderdrukken.Wat jammer dat die 80% het tij niet hebben kun...

5 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Wedergeboren
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

   Tja, chatGPT versus het CBS, en tal van publicaties op het internet. Zo is daar ook te vinden dat hij zijn haren verft om zijn afkoms...

6 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Snorrie
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@24Dus daarom wil wilders geen kinderen.Dat zouden dan allochtonen zijn volgens die definitie....

7 minuten geleden geplaatst door Snorrie

spookrijder
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@26 Genoeg geluld . Blijkbaar ben jij de enige die het belangrijk vindt dat Geert een allochtoon is. Racist!...

9 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Bob Sleebaan
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@26 Hm ja Chat GPT is daar nogal dubbel over. Niet helemaal correct denk ik. Nu zegt het dit:Dat klopt, Geert Wilders' moeder is geboren in ...

13 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

eh
Moraalpolitie Iran treedt hard op tegen vrouwen die nieuwe hijab-regels overtreden: 'Ze schopten waar ze konden'

#8 gevonden:"Dat heeft voornamelijk drie redenen. In de eerste plaats weet het regime tot in zijn botten dat het zelfs de norse berusting van ...

15 minuten geleden geplaatst door eh

Wedergeboren
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@22 "van wie beide ouders ook in Nederland zijn geboren" Zie 24, zie je 17. Nederlands-Indië was toch echt buitenland. ...

18 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

baba jaga
Offtopic

@2875 Ha die Ron, dankje kerel.RedBull staat koud....

19 minuten geleden geplaatst door baba jaga

NK. App
Pakistani Hd PornOriginal Real Sex VideoHot Mallu ModelsNiksindinDownload Xxx Videos HdXxx TríosDmi Moore NudeMother Seduced By SonAsian Milf TittiesGay Cbt PornVidéos Pornographiques GratuitsAmat Porn TubeSexo LebiscoCunnilingus GifTwins KissingFunny Dog VideoHd Sex Video TamilPurnhub PinayFela Pure Mitarashi San Chi No Jijou The AnimationErotic Sex ClipsThiendiaFutanari ComicBigtit Porn VideosMia Khalifa Xxx Video HdSunny Hd VideoHuge Tits XxxAverage Neighbor Gay PornNude Ashley JuddXxxmoiveX Videos Danny DTelugu Sex Videos MakingTeresa Ruiz NudeArmpit Sex VideoTarzan XxIndian Porn Xxx ComHindi Bf Sex MovieBoobs Sucking PressingMoon PornAlexa Blun PornPorn Videos Mother In LawBackroomcastingcouch SophiaBbw Weight Gain PornShemale Fucks FemboyFree Adult Chat LinesWww.pornhub.xomGostosas HentaisBgg SexNewgrounds 18+Scp PornPerman SexPorn Free TeenageBrtini KittenChatuyrbateHuge Cock PicsAfreen Khan SexXnxx DownleodKendra Lust NewestBbutt成人 导航Nude ChatsSexemodelsKirstie Alley In A BikiniPorn Video OutdoorLadki Ladki Sex VideoBlack Nude CelebrityWwwxvideoscomSex JanTs Carol DiasXxl PournouHorror Movie Sex ScenesSkipthegsmesCelebrity Moviea RchiveSexoamador BrasileirasArab AnalRwanda PornJenny 69 OnlyfansPensacola Skip The GameGoa PornX Video Hindi VideoBhudda Bang.comEllinudeStasy QPure Mture ComPornhub DownloadAmia Miley XxxNude Girl IndPeeks Social AppFilmes PornosgratisShinys Bound SlutsLina MigurttRomda Rousey NudePorngames AdsPlaybiy Triple PlayMeg Grifin PornBlack Cook Sex VideoXxx Hd Hd VideoPorn In LaosBig Boob Maid PornAmber Moore HotJapanese Xxx Movie DownloadClitorispornAngel Wicky VrBig Titties ExposedFree Porn PhotographsFilme Pornô TravestisPorn Co.icBdsm PunishmentsCheating Wife TumblrThe Cat Sexual PositionSavannah Bond NewHot Pussy ComSaxy Sax VideoDesi Mouth PornPornvideo HotCatwoman R34SnifgiesTyga NudeCasca AkoshavaLena Paul XnxxJapani Bp VideoMrsundercover1989 NudeSwap Mom PornDesi Bhabhi ToiletJaynemansfield NudeLisa Lisa PornBrazzers StepmomBig Boobs Maid PornMaria NudeSpicybigbutt.xomXhamters.mobiGirls Group SexSaree Sex Videos TeluguVanessa VidelIndian Live Hot SexJapanese Fuck ComCfnm PornAmature TwitterExhamterNicole HiltzSloppy HandjobWww XxnnMale Nude ModelJoi PoppersAmatureshemaleHailey ReedSrabonti XxxCummin In Her MouthWwwxnnFat Teen PornAbigail Shapiro Naked