• 25
  • 2223x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ik lach me rot om die chemtrail verhalen. want ik geloof er geen snars van.

Maar als ik lees over de toename van virtuele PVV stemmers in de peilingen dan vraag ik me tocch af ...............??

5
201 Wheely

@199

Het chemtrailsverhaal bestaat al zo'n 30 jaar. Begon -uiteraard- in de VS, waar het complotten zo'n beetje is uitgevonden.
Dat mensen dit soort onzin geloven, laat een paar dingen duidelijk zien:
1] mensen met onvoldoende onderwijs op het gebied van natuurkunde en/of aerodynamica kun je _alles_ wijsmaken, als je het maar 'leuk' inpakt.
2] Mensen met veel wantrouwen naar instanties kun je ook alles wijsmaken, door te zeggen dat de instanties onderdeel van het complot zijn.
3] Vraag maar niet om wetenschappelijke en verifieerbare bewijzen; dat maakt je namelijk meteen onderdeel van het complot.
4] discussiëren met deze lieden is allang zinloos; ze zien een discussie als een poging om je van hun onwrikbare geloof af te brengen -en dus ben je -wederom- onderdeel van het complot.
5] Ga het ze ook allemaal maar niet uitleggen. Praten over de duizenden tonnen product die dan in het geheim gemaakt moeten worden in een fabriek, vervoerd moeten worden naar vliegvelden, ingeladen moeten worden in al die vliegtuigen, piloten die dan ook allemaal onderdeel moeten zijn van het complot want piloten weten tot op de kilo wat ze meenemen: zinloze argumenten. Ze kletsen er overheen, verzinnen domme smoezen ("het zit in de brandstof opgelost!") en je verspilt je tijd aan ze. Praten over de logistiek snappen ze niet; je moet eerst de betekenis geven van alleen al het woord 'logistiek'....
6] Vraag ze of ze buiten met een speciaal fijnstofmasker op lopen, om te voorkomen dat ze die giftige stoffen inademen. Gaf er nog nooit eentje een (zinnig) antwoord op. Ze ademen ze dus gewoon in...

Nee, ik wijs ze netjes op het feit dat volgens hun eigen volgelingen er al jaaaren een simpele oplossing is voor al dat kwaad, en dat ze te lui zijn om er iets aan te doen. Ik zeg altijd maar dat je vuur met vuur moet bestrijden, dus ik geef ze deze site als tip en _eis_ dat ze hun chemtrailprobleem dan even oplossen:

http://love-orgonite.nl/winkeltje/chembusters/


Echt, idioten moet je met andere idiotie bestrijden.


question

2
202 weerman

Leuk stuk om te lezen. Prettig geschreven.

0
203 Dzzz

Chemtrails zijn toch al lang mainstream? Vroeger gaf je je kinderen met sinterklaas een scheikundedoos, tegenwoordig geef je ze een doe-het-zelf chemtrail-kit, compleet met een drone die je via je mobieltje kunt besturen. question

1
204 RichardR

@TS: aka burger 573218763.

Excuses voor het late opmerken van uw publicatie (een softwareprobleem dat zich helaas niet liet voorkomen).
Dank u voor uw steun aan de International Chemtrail Association. Onze professionele doch onopvallende hulpverleners bezoeken u binnenkort om uw recondionering op te starten. Maakt u zich vooral niet bezorgd als een van onze dienstwagens (uiteraard voorzien van geblindeerde ruiten) arriveert, die u zullen vervoeren naar onze dichtstbijzijnde Bilderberg-locaties waar het proces kan beginnen (enkele bijwerkingen zijn helaas niet helemaal uit te sluiten). U kunt zich voorbereiden op een verblijf van enkele dagen aldaar.
Dank u voor uw medewerking.
Een veilige lucht is een donkere lucht.

1
205 Archeont

Vandaag is de lucht hier egaal grijs. Moet ik er nou van uitgaan dat er vandaag niet gesproeid wordt omdat die chemische troep niet door de wolken kan of zit ik hartstikke fout?

Ik weet het niet precies. k zie wel wat grijze rook hier buiten, maar dat kan natuurlijk ook van een schoorsteen komen. Of maakt die kachelrook chemtrails juist beter zichtbaar?

4
206 Wheely

@206 : de prachtige grijze lucht van vandaag is het gevolg van de werkzaamheden van onze onvermoeibare piloten die in het kader van de operatie naar aanleiding van rapportage 5689/AK34 plaatsvindt boven uw regio. Dank u voor uw medewerking!

1
207 Archeont

@188 En laat je niet beperken door de piratenlook, maak je eigen stijl!
Streetcred: https://illuminaughtyboutique.files.wordpress.com/2014/04/tin-baseball.jpg?w=646&h=534
Klassiek of hipster: https://i.imgur.com/mGlW8Yd.jpg
Een frivool hoedje voor in de zomer: http://s1182.photobucket.com/user/WeeWeed1/media/tinfoilhat.jpg.html
Voor de komende feestdagen: http://paulstott.typepad.com/.a/6a00d8341cb6b753ef01bb08a2e725970d-800wi
Aluminium, meer dan alleen een hoofddeksel! https://i.ytimg.com/vi/Zo7q8KVUmIc/maxresdefault.jpg

Aluminium. Voor de ideale pasvorm die echt alle negatieve en demonische straling buitensluit en tegelijkertijd net dat beetje extra aan iedere outfit toevoegt! De hit van 2017! Koop je rol nu en laat je fantasie en creativiteit de vrije loop!

0
208 dani

@208
Heb je ze ook in lood? Dat aluminium vertrouw ik ook niet meer.

0
209 Borealis

@209 Bij de bouwmarkt. Wel wat dikker maar zacht en prima te vormen, makkelijk te solderen ook. Het vergt wel wat nektraining gezien het verschil in soortelijk gewicht.
Bolhoed: https://www.flickr.com/photos/79887032@N03/7765506812
Je kan ook een hele outfit bestellen als je wilt, maar dat is toch minder bling: http://www.supertechx-ray.com/ApronsandBarriers/OptionsandAccessories/RayshieldHat.php

0
210 dani

Chemtrails zijn inmiddels ruim 100 jaar oud. De eerste proef in NL werd begin 1900 uitgevoerd in Groningen en sindsdien is het verder ontwikkeld met veel verschillende toepassingsmogelijkheden. Dit heeft aardig watl patenten opgeleverd. Bekend is het extra toevoegen van zwavel aan kerosine wat na verbranding zwaveldioxide oplevert met sun radiation management (SRM) tot doel. > https://en.wikipedia.org/wiki/Solar_radiation_management

Zie ook de volgende afbeeldng met methoden voor geoengineering van het IPCC, optie H - Stratospheric Particle Injection (chemtrails) > https://www.ipcc.ch/report/graphics/images/Assessment%20Reports/AR5%20-%20WG1/Chapter%2007/FigFAQ7.3-1.jpg

3
211 Keerzijde

Voor de chemtrailers: het chemtrailverhaal is een van de vele complotverhalen die door de wereld worden verspreid als desinformatie, om te voorkomen dat de echte milieuproblemen die door bedrijfsleven en hun overheidshandlangers bespreekbaar kunnen worden. Wie nu bijvoorbeeld echte vervuilingsproblemen door het vliegverkeer aankaart, kan makkelijk in de hoek worden gezet van een complotter. Alleen al door de absurd grote hoeveelheid van complotsites en complotverhalen is het onmogelijk geworden op het web serieuze kritiek terug te vinden. Op het youtube zijn complotvideo's over alle mogelijke onderwerpen een heel groot probleem geworden, omdat je echte kritische films nooit meer zal kunnen terugvinden.
Over complot gesproken, het zal mij niks verbazen als de CIA zelf achter deze explosie van waanzin zit, incusief de onzin die wordt verspreid door infowars. Dus denk na voor je die onzin gaat helpen verspreiden.

4
212 zewa

@212 kijk uit, je noemt nu zelf allemaal complotten question

0
213 Dutchy

** gebruiker verwijderd **

Sproeien&Spuiten
Iedere dag
Het is niet waar,iedere dag compleet geheel bewolkt ,in heel Nederland
Zonsopkomst met 10000 vliegbewegingen kris kras voor de zon,Tegen de zon
Geheeeeeel bewolkt,RaRa hoe kan dat?
Spuiten&Sproeien de hele dag
Zonsondergang STREPEN TREKKEN

Midden zomer 12 graden Ding Dong
Strepen bewijzen helemaal niets

214 verwijderd13105194

@100 Trouwdag van Max en Wil. Bijna sprookjesachtig weer was het toen. Iedereen heeft dat in de gaten gehad. Toeval?

5
215 ObadiahZ

@184 : Ik wil er niets anders mee zeggen dan dat ik dat soort schakelingen en panelen, de vormgeving e.d., herken van mensen die ik in die tijd electronica in elkaar zag knutselen. Een observatie, meer niet. Wie weet omdat vliegtuigen een heel stuk langer meegaan dan electronica, zou kunnen.

1
216 Wendel

@214

Complete bullshit!!!

0
217 silversurfer

@216 je weet toch dat ik het allemaal niet meende en dat die foto's allemaal grote onzin zijn en gemaakt door mensen die een grappige reactie wilde geven op dit soort hoaxes.

0
218 Dutchy

@211 -- "The applicability of many techniques listed here has not been comprehensively tested."

Zelfde geldt ook voor optie H, het is een *optie*. Dat er van alles theoretisch mogelijk is en op papier staat is een ding (wordt ook niet ontkend), de bewering dat het op dit moment op grote schaal wordt toegepast echter een hele andere. Dan heeft @212 een zeer goed punt: het verbranden en dumpen van kerosine, of gewoon luchtvervuiling in het algemeen, heeft een veel grotere impact dan die 'chemtrails.' Van die laatste zien we immers geen enkel bewijs, van de rest wel...

1
219 dani

@219 Klopt. Men zet technieken en stoffen in waarvan de impact niet volledig wordt overzien. Het is onduidelijk of en welke technieken op welke schaal worden ingezet. Dat ze zijn ingezet is vele malen gedocumenteerd. Dat er weinig openheid over bestaat is omdat het de strategische belangen van het militair industrieel complex en big energy betreft. > A Brief History of Geoengineering https://vimeo.com/140389315

3
220 Keerzijde

@218 : Blijkbaar niet. En ik maar beleefd blijven.

0
221 Wendel

@214 Gelukkig mag ik van mijn vriendin elke dag spuiten en sproeien.

0
222 Bluth

Toch wel in het gezicht?

1
223 De Antiheld

Alweer Chemtrails? Waar zijn toch die geloofwaardiger verhalen over graancirkels

0
224 CayMan

@220 -- "Het is onduidelijk of en welke technieken op welke schaal worden ingezet."

Wat we 'zaaien' in de atmosfeer, 'oogsten' we in de neerslag. En niemand die je tegenhoudt om regenwater chemisch te analyseren... Alleen al in Nederland zijn er tientallen mensen voor wie dat onderdeel van het dagelijks werk is. Waarom hoor je die mensen nooit over chemtrails?

-- "Dat er weinig openheid over bestaat..."

Blijkbaar toch openbaar genoeg voor een anoniem iemand om er een internetfilmpje over te maken. Hint: een patent geeft je geen recht om het ook uit te voeren. Een van die weinige punten waar de overheid wel nog iets te vertellen heeft gelukkig.

Het is heel simpel: het geo-engineeren dat we doen staart ons recht in ons gezicht aan. Het is gewoon onze uitstoot en vervuiling die daarvoor zorgt. Komen geen geheime plannen aan te pas, het enige 'complot' hier is dat we met zijn allen het neoliberaal kapitalisme in stand houden.

0
225 dani

** gebruiker verwijderd **

Het weerbericht voor de komende Jaren
In de ochtend geheel bewolkt met hier en daar een opklaring
Voor de rest van de dag (sluier) bewolking ..... Strepen van vliegtuigen
De verwachtingen zijn Geen Zomer en Lente met een beetje geluk schijnt de zon nog
En wordt het toch nog 14 graden in Juli , Augustus
De verwachtingen voor de herfst en winter,kijk naar juli en augustus

Chemtrails bestaan niet,want daar is geen bewijs voor!
Alles wat niet bewezen is bestaat niet!

Goede morgen
Mooi weertje hè

226 verwijderd13105194

@214 / @226

Wat een onzin..

"Het is niet waar,iedere dag compleet geheel bewolkt ,in heel Nederland"
"Midden zomer 12 graden Ding Dong "


Zomer 2015

"De zomer was vrij warm met een gemiddelde temperatuur die in De Bilt is uitkomen op 17,5 °C.
...
De zomer was zonnig met gemiddeld over het land 684 zonuren tegen een langjarig gemiddelde van 608 uren. In alle drie de afzonderlijke zomermaanden was de zon meer te zien dan gebruikelijk."\
https://www.knmi.nl/nederland-nu/klimatologie/maand-en-seizoensoverzichten/2015/zomer

Zomer 2016
"Op basis van de gemiddelde temperatuur in De Bilt van 17,7 °C eindigt zomer 2016 op een gedeelde tiende plaats in de rij van warmste zomers sinds 1901.
...
Gemiddeld over het land scheen de zon 627 uren tegen een langjarig gemiddelde van 608 uren. "
https://www.knmi.nl/nederland-nu/klimatologie/maand-en-seizoensoverzichten/2016/zomer


Nee, dus weer allerlei beweringen die niet stroken met de werkelijkheid...

1
227 Mevrouw Stemband

@226

"Chemtrails bestaan niet,want daar is geen bewijs voor!"
Klopt er is nog nooit bewijs hiervoor geleverd en je weet: That which can be asserted without evidence can be dismissed without evidence (Hitchens).

De bewijslast ligt bij jullie, niet bij ons.

1
228 silversurfer

** gebruiker verwijderd **

Kijk naar buiten ,als dit zonneschijn is ,dan begrijp ik wel hoe ze aan die uren komen.

229 verwijderd13105194

@229 Ga je nou beweren dat 12 december in de zomer valt?

We praten toch wel over Nederland of in ieder geval Europa en niet Australië of zo? (waar het trouwens best aardig weer is momenteel dus dat kan het ook niet zijn.

"hot and sunny"
http://www.bom.gov.au/

Je praat onzin...

0
230 Mevrouw Stemband

** gebruiker verwijderd **

Wat ik nu zie,dat is wat ik ook in de zomer zie
Hoe komen ze aan die uren?
Contrails zoals ze worden genoemd hebben politiek correct niet of nauwelijks invloed op het weer of klimaat
Een mooie zomerdag? Kompleet vol gespoten,noemt men een mooie zomerdag
Ja of winter,herfst of lentedag
Zijn dit nu op dit moment ook zonnen uren?
De panelen werken goed zeker,met al die zonneschijn

231 verwijderd13105194

** gebruiker verwijderd **

http://www.knmi.nl/nederland-nu/weer/waarnemingen

Geheel bewolkt
Wat een verassing
Dus nu meten ze zonen uren ?

232 verwijderd13105194

@232 Nee op de plekken waar het geheel bewolkt is niet; echter kan je in dat lijstje ook gebieden zien (Den Helder, Maastricht, Eindhoven), waar het licht bewolkt of zelfs onbewolkt is; en daar wordten dus inderdaad wel zon uren gemeten:
http://www.buienradar.nl/nederland/zon-en-wolken/zonneschijnuren/3uur-terug

0
233 Mevrouw Stemband

@231 "Wat ik nu zie,dat is wat ik ook in de zomer zie"

Zonuren kan een ietwat subjectieve lading hebben (hier kan je meer vinden over hoe ze de metingen bij het KNMI verichten https://www.knmi.nl/kennis-en-datacentrum/uitleg/zonneschijnmetingen )
Echter zei je ook "Midden zomer 12 graden", (en afgezien van sommige nachten) is dat een aantoonbare onzinnige bewering.

"Contrails zoals ze worden genoemd hebben politiek correct niet of nauwelijks invloed op het weer of klimaat"

Daar is eigenlijk nog geen eenduidig antwoord op en er wordt nog volop onderzoek naar gedaan.

0
234 Mevrouw Stemband

@231

Je moet ook wel buiten komen natuurlijk. Afgelopen 4 december nog een lekkere wandeling gemaakt hier in de buurt, geen een wolkje te bekennen.

Bewijs: https://www.dropbox.com/s/jdldco2v6jlrh31/_DSC5960.jpg?dl=0

p.s. mocht je denken, hij zit mij te neppen met een oude foto, check de exif data.
p.p.s. in Firefox zijn de kleuren het best, Edge verneukt ze weer eens...

0
235 silversurfer

** gebruiker verwijderd **

Gewoon
Geheel bewolkt vandaag,net als gister......
Morgen,volgende week,over 2 maanden,volgend jaar april,het maakt niet uit!

GEHEEL BEWOLKT

Hoe kan dat........?

236 verwijderd13105194

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
icnivad
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

De enige met wie ze echt zouden moeten praten staan er natuurlijk niet bij 😂En dat zijn imams en moskeeën....

3 minuten geleden geplaatst door icnivad

JackKropotkin
Na ‘explosie van antisemitische incidenten' wil de Kamer concrete actie

@1 Klopt, als Nee dan Nee en optreden als daar geen gehoor aan wordt gegeven. De angst voor ‘escalatie’ is een ziekte geworden. ...

6 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Zie Hier
Na ‘explosie van antisemitische incidenten' wil de Kamer concrete actie

Begin met op te treden bij demonstratie stop met knuffelen van raddraaiers!...

28 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Van der Burg: gemeenten moeten derdelanders opvangen tot EU-hof uitsluitsel geeft

Ja en natuurlijk vooral stil blijven zitten en niets doen!...

29 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Column | Na regen komt nog meer regen

Veel woorden weinig zeggende inhoud!Leven is simpel als je zelf de beslissingen neemt en er voor staat!! Dan heb je dus je leven in je eig...

31 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

Begin dan eerst eens die demonstranten op en aan te pakken!...

36 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Hendrianus
Sanne S. stalkte zichzelf, maar haar ‘stalker’ kreeg wel een jaar cel, nu staat ook zij voor de rechter

Triest dat de rechter dit niet heeft doorzien....

40 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

JackKropotkin
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@2 Antisemitisme is niet haat verspreiden over een geloof. Die opmerking is of gewoon onwetendheid of beweegt zich al richting antisemitisme zel...

1 uur geleden geplaatst door JackKropotkin

Hendrianus
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

Ach, een rondje ouwehoeren gaat domme lui écht niet laten inzien dat de Joodse gemeenschap in Nederland en de Israëlische regering totaal vers...

1 uur geleden geplaatst door Hendrianus

Graaier1000
Installateurs verzwijgen extra kosten zonnepanelen, terugverdientijd naar 10 jaar

Een reclameslogan die een te optimistisch beeld schetst. Je verwacht het het niet hè?!/sarcasm off...

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Saxy Blue FilmIndian Hindi Audio Sex VideoBrandi Love Hd Porn Videos3d Cartoon XxxPaige Turnah BbcNaked PHot Teens NakedLewdfroggo PornSexy ChutkaleSex Mms LeakedTelugu Puku DenguduJuicy TitsSexy Video Sani Leon KaSunny Sunny Leone VideoNatural PussiSanny Liony Porn VidioImagenes De Sexo日本 Av在线Telling Sex VideoCollege Girl First Time SexMand Flores PornChyoa.comRef SexeApril Winter NudeDesi Sex Video SongBrazers VBrotherincestVingin PornXnxx UncleLana Rose Sex Videos木下凛凛子MatureanalCops PornJapanese Bl MoviesEbony Ghetto GaggingXmoviesforyou.conFatak ModelA27hopsonxxxXvidiosBf Audio VideoHottest Teen PornstarsIndian Village Teen SexLesbian Scrissoring PornRedtube PpornAdultwork. ComSite De PornMasajista En Los AngelesPornstar UkraineOdisha Girl SexFutanari MamgaChonkinessHardcore Sex Scenes18virginsexXxx Of Desi BhabhiWhat Is The Best Porn VideoXxx Video ComPorn Dirty TalkChristina Carter BondageGay Straight SeducedGirlfreind GalleriesVedioxxxSasha StallionSandra Otterson NudeTang Wei NudeBara XxxKolkata Pron VideoGirlfriendgalliresFamily Porn SisTinytittsBest Nude SelfiesPorn Stars Real NamesAnkita Dave Sex With BrotherSofia NudePorn Videos HornyVideos Pornas GratisSaori Hot WifeBlack Man Sex ComOlivia Casta XxxBangla Romantic Sex VideoSexshot3gp Porn Free DownloadBreckie Hill Shower Video PornChat Roulette AdultPutaria Telegra.comLina SantosSondra Locke NudeChloe Sevigny Brown BunnyMumbai NudePorn Movies BengaliHotmilfsfuck JennaFamous PornvideosKempno PartyTerihatchernudeOhsoyoujade NudeXxxx Video IndianAbella Anderson Sex VideoBengali Boudi Ka BfManhwas.latinosPornoanal NegrasX.vidPunjabi Sexy Video DikhayenFurry PornoChasma Frame For GirlAva Addams Sex ComRavengriim PornAssamese Xxx VideoTalugu SixRomantic Boob PressCuntbusterShower Head MasturbationTeen JoiBeautiful Nude WonenLesbian ShowersexPorn In HaitiAilen PornReal Family XxxAshley Alban JoiTranny OnlyfansTubesafatiScarlett NudeSexy Video PronHindi Audio Xxx HdArabi Porn VideoGrope PornLesbian Biracial PornBideos Pornos GayJenny BlighrWwwxxxfChhaka XxxNoemiexlili LeakedStepsiblingscaughtSexycamClose Up VaginalDanny D PornXxx Hot Mia KhalifaAㅍ쏘걸Bokep Barat Sub IndoBest Anal EverDragon Ball Z.pornSuma XxxMonica Bellucci Sex MoviesWeighr Gain PornMy Little HugotHotscopes NetTyler Nixon PornMeena XxxxKaren Fisher.Naked Bent OverBan Tan XxxHermione Porn