‘Asielhoofdstad’ Ter Apel leeft in angst (nrc.nl)


Asielzoekerscentrum: Kabaal aan het kanaal. Het azc zit vol ‘veiligelanders’, mensen die weten dat ze waarschijnlijk toch terug moeten. Met diefstal en… ...

door Moskowfiets in Politiek  ·  79 Reacties

  • 37
  • 1603x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@27 It's happening!

1
51 DrainTheSwamp

@48 De kans is heel erg klein dat in Ter Apel zo'n groot nieuwjaarfeest als in Keulen plaats vindt. En omdat het niet zo massaal is zal zoiets ook niet gebeuren,

7
52 Violier

@52 Die mannen pakken blijkbaar ook elk weekend de trein naar Groningen om daar mensen te beroven, ik ben er niet gerust op dar ze zich normaal zullen gedragen met oud en nieuw. Die figuren weten dat ze hier geen kans maken op een verblijfsvergunning en blijkbaar gaan ze daarom helemaal los en hebben ze totaal geen fatsoen of empathie of remmingen. Ik vind het bizar dat ze nog los rond mogen lopen en daar de hele buurt terroriseren.

0
53 RoosjeB

Tijd om de messen te slijpen.

0
54 Hans

@13 Nee, een relatief klein aandeel criminelen verpest het voor serieuze asielzoekers.

9
55 Je Zus Mina

@55 Wat is een relatief klein aandeel in dit geval?

0
56 Bluth

uitzetten zonder pardon. inladen en afduwen..waarom moeten Nederlanders onder juk blijven leven?

0
57 Zeekomkommer

@55 We don't care anymore!

1
58 Bokkerijder

De Ruyters zeggen: "Waar blijft Leontien nu?" Zij in haar functie van Burgemeester zou toch al lang om extra politie gevraagd moeten hebben om Ter Apel en haar bewoners te hulp te komen. Maar ze doet niets want dat mag niet van Diederik Samsam." Deze dame dient per onmiddelijk uit haar functie geschopt te worden en vervangen door een daadkrachtige persoon die niet een gebiedsverbod oplegt (waar zelfs de Nederlandse bevolking om moet lachen....) maar gewoon dat tuig het gebied uit jaagt. Dat werkt!!!

0
59 De Ruyters van Michiel

COA medewerkers en bus chauffeurs die hun werk willen doen worden bedreigd, bespuwd en behandeld als vuil. Dit criminele tuig hoort niet in dit land en moet afgevoerd worden naar waar ze vandan komen.

0
60 zoutzuur1

@38 en @ 41

Burgerwacht instellen en bij het eerste wan gedrag erop los rammen, misschien dat ze dan eens wakker worden in Den Haag .

0
61 zoutzuur1

Waar hebben wij in Nederland in godsnaam een leger voor?

In de jaren 80 hebben ze perron-0 op Rotterdam CS schoongeveegd van de junks. Nu wordt het GVD tijd om al deze asociale Veiliglanders even de oren te wassen op een manier waarbij ze het een volgende keer wel zullen laten om onze vrouwen denigrerend te bejegenen!!!

Waar is dat leger, stelletje slappe happen! .. Kom eindelijk eens in actie of liggen jullie de hele dag te blowen?

0
62 Hetvolkspreekt

Waar blijven de handhavers om de boel op orde te brengen in de Gemeente waar te betaalt voor worden op kosten van all de Belastingbetalers.Of durven te niet da te angst hebben dat te en op de beek krijgen of bedreigt worden

0
63 Gunther

Moeten we zelf niet eens een (knok) ploeg die kant opsturen om het maar zelf op te lossen. Blijkbaar zijn die bewoners veels te lief

0
64 Hefan430

Ik snap ook werkelijk niet waarom die asielzoekers 's avonds en 's nachts niet opgesloten kunnen worden. Waarom die avondklok niet, als er zoveel risico's zijn.
Ik zou me ook onveilig voelen als ik daar zou wonen. Zou zelfs als het donker wordt niet meer de straat op willen gaan. Omgekeerde wereld dus.

Waar zijn ze bang voor om dit soort regels in te stellen. Bang dat die regels hun niet gaan bevallen en dat ze vertrekken naar hun thuisland?question

0
65 Liz

We zijn zo'n mooi land met zoveel mooie mensen. Waarom in godsnaam zo naar de verdoemenis laten gaan om wat vuilllakken de hand boven het hoofd te houden. Moeten eens ophouden met persoonlijke zielige verhalen, en een minder dan zero tolerance beleid gaan voeren. Wie mee doet doet mee, wie niet mee doet gaat weg zodat anderen die wel mee willen doen ook een eerlijke kans krijgen.

0
66 Robot

@65 ,

Tja waar mensen op mekaar leven komen spanningen. En in de islam weet je wel wat voor spanningen. Homomeppen en dat soort zaken.

0
67 Robot

Veel beeldvorming op dit draadje. De meeste inwoners van Ter Apel leven helemaal niet in angst. Ik kan het weten want ik ben er zelf een. Ik kan gewoon ongestoord boodschappen doen bij de Jumbo.
Vluchtelingen uit bijvoorbeeld Syrië zijn allang blij dat ze het oorlogsgeweld achter zich hebben gelaten en dat ze nu even rust hebben.
De overlast wordt veroorzaakt door een klein groepje criminele noord-afrikanen. Voor deze groep kan wat mij betreft een vleugel van de Penitentiaire Inrichting in Ter Apel worden vrijgemaakt.
De opvang is namelijk alleen bedoeld voor hen die het nodig zijn, de vluchtelingen.

4
68 Yesterday

Als wapenhandelaar zou je gouden zaken doen in Ter Apel...

0
69 Sniper_on_speeddail

@68 Maar dat geldt dus niet voor een aantal daar, als ik een paar bewoners van Ter Apel mag geloven.
Maar inderdaad, ze zullen niet allemaal in dat centrum zich zo gedragen. Dat geloof ik best wel.

@67 Ze zijn gewoon te soft voor dit soort lui. Moet je in hun thuisland niet flikken. En ze weten dat maar al te goed. Zijn gewoon aan het uitproberen hoever ze kunnen gaan. Ver over de grens dus, met heel veel minachting voor de bewoners hier.
Snap dus ook niet dat ze zo lang kunnen blijven hier als duidelijk is dat ze nergens recht op hebben.

0
70 Liz

@1 dat is veel te laat, dit kabinet dat zo eigen verantwoordelijkheid preekt heeft hier van de gevolgen ook hun verantwoordelijkheid te nemen en te dragen.
Deze liet ze met open armen zonder dat men stil stond bij de gevolgen laat deze dan maar de gevolgen een keertje dragen.
Medeplichtig zijn ze aan elke misdaad die deze plegen dat is verantwoordelijkheid nemen en dragen voor wat men heeft binnen gehaald.

0
71 Gratiebarmhart

@68 'Vluchtelingen uit bijvoorbeeld Syrië zijn allang blij dat ze het oorlogsgeweld achter zich hebben gelaten en dat ze nu even rust hebben.'
En hoeveel van die 'echte' vluchtelingen zijn ook tevreden met een plekje in Litouwen? En hoeveel hebben er na een paar jaar een baan? Hier een paar artikelen over die 'echte' vluchtelingen van je:
http://www.breitbart.com/london/2016/10/05/lithuania-migrants-feel-cheated/
http://www.reuters.com/article/uk-europe-migrants-lithuania-idUSKCN0SK2DT20151026
http://www.npr.org/2016/09/05/492727591/lithuania-welcomes-migrants-but-few-want-to-come
Als de uitkeringen wat lager zijn is het ineens niet interessant meer.

1
72 Orbit79

@71 Heel belangrijk om dit niet te vergeten.

0
73 Liz

Mijn dank gaat uit naar dit "geweldige" kabinet, dat zo vol met medeleven zit voor de "vluchteling" Laten we met zijn allen er voor zorgen dat dit "super" kabinet er volgend jaar weer komt door massaal op VVD en PvdA of D66 te gaan stemmen om zo nog veel meer van die hoogopgeleide kanspareltjes binnen te halen.

0
74 DWZ

@68
Een klein groepje in Ter Apel, een klein groepje in (vul hier alle andere ACZ locaties in.)

En totaal is het een flink probleem, wat wij niet eens in onze gevangenissen willen. Waarom moeten wij hiervoor betalen, als die lui zelf al weten dat ze geen kans hebben om hier ooit te mogen blijven, buiten een generaal pardon voor al deze ellendelingen over een jaar of 5 a 10....
Nee, meteen uitzetten, en als de landen van oorsprong niet mee willen helpen, geen cent meer die kant op, en dat gebruiken om deze lui af te voeren.
Bij geen papieren, en geen toestemming is een landingsvaartuig van de marine direct de kust op van de grootste badplaatsen ook een optie. En anders een hercules op een afgelegen weg... Maar dit gedoogbeleid is te gek voor woorden....

0
75 Logic

En wat als je wordt beroofd of je vriendin wordt betast aan alle delen, en je reageert? En je bakt een stok of loszittende baksteen en doet je berover ermee op zijn hoofd slaan? Wie is dan de lul?

Hun kunnen er niks aan doen dat ze iemand willen betasten of verkrachten, want ze hebben al zolang geen seks gehad. En deze vrouwen lopen eenmaal over straat zonder hoofddoek dus dan mag het.

0
76 etymologie

Hier bij ons in Koksijde België vinden de meesten het jammer dat het centrum gaat sluiten. Over het afgelopen jaar vallen alleen leuke en opbeurende verhalen te vertellen, ik denk dat het ergste wat er gebeurde was dat iemand met zijn gsm op het wifi-netwerk van een buur inlogde.

1
77 leefvandaag

@77 Waarschijnlijk hebben ze bij u in de buurt geen Noord-Afrikaanse nepasielzoekers maar echte vluchtelingen, dat is nogal een verschil. Bij ons in de buurt is een groot asielzoekerscentrum en daar waren tot vorig jaar nooit problemen en nu hebben we hordes agressieve jonge mannen over straat en in de winkels in de buurt lopen en daar ben ik helemaal niet blij mee. Van de mensen die daarvoor in het asielzoekerscentrum zaten had niemand last.

0
78 RoosjeB

@62

Dat was een spontane, vrijwillige actie van de mariniers in Rotterdam...geweldige actie en goed geholpen...Hulde!

Een mini "coup" wil nog wel eens effectief zijn!

0
79 Congo

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Botlleneck
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

Tel al snel 3 fouten in reactie 84.Wat een aandacht trekkende kneus is het toch....

1 minuut geleden geplaatst door Botlleneck

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@87 Precies! Het houdt niet op. Ook niet als je eropin blijft gaan. Juist dan niet....

2 minuten geleden geplaatst door Bop

soapbox
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@69 Marxisme eindigt altijd in totalitair communisme , dus dat klopt wel. Elke keer beloven ze wat anders en was het niet het echte communisme o...

5 minuten geleden geplaatst door soapbox

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@80 Daar valt over te twisten.....

6 minuten geleden geplaatst door baba jaga

wildersfan
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

Mja.... Je moet er niet van op kijken als Rusland dc Baltische staten opneemt in haar Federatie. Mja...dat is niet hetzelfde als Polen aanvallen...

7 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Zie Hier
Van de toeslagen is de politiek en de burger nog lang niet af

Hebben ze dan nogsteeds geen computers bij de belastingdienst?...

8 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Ruim derde meer asielzoekers naar Nederland in eerste kwartaal dan jaar eerder

Das weer knap binnenlopen voor de NGO s...

10 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

wildersfan
D66-prominent voelt zich 'tweederangsburger' in Nederland - NieuwRechts.nl

@3 Nou ja... D66 denkt wel in rangen en standen. Zo proberen wel te beteren. Maar het gaat moeizaam....

13 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Querido not
Offtopic

@2688 Het zou ook kunnen dat er zóveel gemaild werd, dat die mails al sinds een jaar automatisch in de spambox verdwijnen....

13 minuten geleden geplaatst door Querido not

Zie Hier
Briefje van Jan - aan Stephan van Baarle - Buttkicken.nl

Aan zo n figuur aandacht is net als pissen tegen de wind in!...

13 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

NK. App
Full Hd Sexy HindiSali XnxxKinky PornXxx Video Hd MarathiCojiendo Con Mi HijaBelle Delphine TweetKelly MedisionStipteaseSalice Tose NudeSex Blu FilmXxx FoxXxx PmXxx Mom And Son SisterBigdick RedditNatbelleza NudeX Sex Video ComMother Son SeduceWatch Porn For FreeVietbunnyyFlashing XxxBangli Xx VideosJapanese Porn StarsOnlyfans GayGay SniffiesHot Lesbine PornAnome Porn VideosOld Man Gay Sex VideoHetnaiAngela White DoggyDouble LlistAmoiranth NudeClose Up SexLivecumHorny DaddyHarley XavierVides AdultoBound2burstHead JobTamilxxXxx Dani Daniels VideoShaver Lake WebcamDanicooppss LeaksDesi Xxx TeenPornogay En EspañolPeekvedsHot JapanpornBrenus ActriceSali Ki Chut MariFree Search PornNacked ModleHindi Aunty XvideoPorn EnfBdsm RecitLa FranceapoilRebecca LoveBlockstar_nayaSmoking SexxxXnxx Vidos ComRep Porn VideoIn Bus XxxBbc With BbwAnal InterracialIndian Webcam Porn VideosG String TwerkBruce Venture RoughStevie Rose SpankDownload JavhihiAdult Masaage Near Me6annoncedXnxx Full HindiBig Tits MaidGranny Zone.comAlinity NakedLove Xx XDesi Housewife NudePakistani Hindi Sex VideoSouth PronTabo Family PornBlack Cat Marvel PornCarmen Hayes AnalJenna Jameson PussyCersexTamil SuhagratPussy VeidoTitans PornPornos De ChinasErotico FilmeSexy A VideoSunsugarshine NudeReneesrealm Nude18 Sex Video ComSensuql PornLatoya DeviSussanne Khan HotLuna Star OnlyfansSpy Camera SisterIce Casting PornCelebrities In Porn VideosMillie Bobby Brown Cum TributeBfxx XAmateur Naked BabesIndian Hot PanuIntpornClose Up Black PussiesFreelivecamsSissyfanLivesexcamsPorn Celeb FreeCamwhotesFilmes Gratis SexoBailey Spinn NakedXxx PgChubby Amateur NudeFilmes De Sexos BrasileiroWebcam4 BrasilBrutal X VideoBonfage PornRio HamasakiStepsis SexKill Bill XxxRuke 34 VideoCartoons PornograficosAdults GameXnxxx HijapCum In Me PornHand FootjobAbella Danger SoloKidnep PornPorn TomanticRenee PerezPorn SpoonBig AssessTeri SexUsa Hot XxxRussian Porn 4kAmaetur PornI See You PorncomicsPorn Videos Free.comKristina Rose XxxCuio GeoSexgay LatinoSex Video With BoyfriendAunty Sex Video XnxxKannada Sexy PictureAunty Puku DenguduVillage Porn MovieXvideo SasurAubrey Plaza Sex TapeMia KhalifafullPictures Of Female Nudes