door Likopstuk in Buitenland  ·  299 Reacties

  • 22
  • 1823x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@81
Net geprobeerd, bij jou een keet geplust en tweede keer lukte niet.
Dus nonsens....

2
251 Dragonton

Niet te geloven wat een beschamende reacties hier. Je mag best kritiek hebben op de islam en tegen een toename van de islam (ben ik ook). Maar je gaat niet blij lopen doen als er duizenden burgers worden afgeslacht en als er baby's worden verbrand.

Het wordt steeds duidelijker dat nieuwskoerier een verzamelplaats is voor extremisten.

7
252 WTR

* Verwijderd door de redactie *

253 E.Meel

@252 Vanwege dit soort reacties klikt men juist op die handjes, om mensen als jijzelf te sarren.

Het zou pas erg zijn wanneer er duizenden mensen de straat op zouden gaan om hun steun te betuigen aan dit alles.

3
254 Bluth

@254
Nou, ik voel me niet gesard hoor. Ik twijfel alleen sterk aan de verstandelijke vermogens en het morele kompas van de meerderheid hier.

9
255 WTR

@255 Ja, dat morele kompas van een aantal hier is best wel raar te noemen. Toen de Rohingya's mensen vermoorde, hoorde je niemand. question

3
256 Bluth

Die Rohingya moslims zijn begonnen met behoorlijk huis gehouden onder de Bhoedistenbevolking.
Bedreigen, vermoorden en overvallen op politieposten.
Die Bhoedisten blijken minder mak en tolerant/laf te zijn dan christenen en die slaan wel terug.
Koekje van eigen deeg zou ik zeggen. Heel triest maar waar.
Kijk ook even bij de reactie van @100 . Hou eens op met die agressieve moslims als slachtoffers te beschouwen. Zij zijn de oorzaak en niet anders.

2
257 bozeman

Zou het 'eigenlijk' niet zo moeten zijn dat Aung San Suu Kyi verkiest in ballingschap te gaan.
En uit schaamte haar nobelprijs voor de vrede opgeeft.

4
258 tegenzinnig

@257 bozeman
"Begonnen"??

Nou, nou......
je hebt zeker wel een linkje om dit te onderbouwen?!
Want voor zover ik weet zijn de moslims NIET begonnen.....

24
259 Uit Den Haag

Het is daar nog ouderwets 'oog om oog tand om tand'! -geen sprake van thee drinken, knuffelen en hypertolerantie zoals 'onze' weg-met-ons-politici/globalisten/idealisten plegen te doen...!

3
260 CoolMemories

@110

De moord op 24.000 mensen ‘in breder perspectief plaatsen’. Door te reageren met een verhaaltje over juichende Marokkanen meer dan 10 jaar geleden.
Kun je me uitleggen wat de de achterblijvende wezen, weduwnaars en weduwen aan je opmerking hebben?
Kunnen me uitleggen waarom Moslim zijn kennelijk genoeg is om deze moord op 24.000 in breder perspectief te mogen/willen plaatsen door ze te vergelijken met vrolijke Marokkanen meer da. 10 jaar geleden?

12
261 hippodepippo

Zijn het er wel 24000 of zijn het er meer of minder? Het probleem is dat er geen onafhankelijk nieuws uit Birma komt. Als het waar is dan is het meer dan vreselijk.

6
262 samcash

@257 Ik vind 'ja maar hij is begonnen' eerlijk gezegd altijd een beetje een kleuterschoolargument. Historisch gezien is wie er begonnen is, nogal afhankelijk van het moment waarvandaan je kijkt. Dat zal hier niet anders zijn.

Wat ik relevant vind is of deze Rohingya's allemaal iets te maken hebben met de overvallen op politieposten etc. Ieder van hen die dat niet heeft, is slachtoffer.

5
263 Smiling

Deze groep, en allerlei groepen met "development agency" zijn gericht op het ondersteunen van, in dit geval Canadese, exporteurs, figuren dus die een markt willen creëren om hun produkt naartoe te exporteren. Blijkt als je de naam van de schrijvers van dit artikel voluit in de zoekmachine typt.

2
264 Wendel

Arsen zonder Grenzen, u weet wel, die allemaal moslims in Lybië gaan ophalen om ze hierheen te transporteren om ons te vervangen. Gekocht, betaald, corrupt.

En dat zijn de bronnen van dit verhaal.

3
265 Wendel

Wie heeft die 24000 geteld? Een moslim? heeft hij Takya gepleegd volgens de voorgeschreven islam methode. Liegen tegen een ongelovige tegenstander mag nl volgens de islam.
Hoeveel echte Birmanen zijn er eerst door die moslims vermoordt en verkracht, want dat mag tenslotte ook volgens hun heilige boeken.
In ieder geval heeft Birma straks geen ontploffende moslims op markten meer. Dat kunnen wij via pappen en nathouden niet zeggen.
Wie er is begonnen moet worden gerekend vanaf het tijdstip dat die moslims Birma binnenvielen. Waar zijn de oorspronkelijke bewoners gebleven. Weggetreitert, vermoordt zoals de Yezidi,s wellicht door de overvallers?
Als je al 50 jaar woont in het huis van de buurman, wil dat nog niet zeggen dat het huis jouw eigendom is. Als hij de huur opzegt moet je eruit.

3
266 Mollevanger

Sinds Irak werkt het niet meer om oorlog uit te lokken, verhalen over babies en wat er allemaal voor onmenselijks met ze zou zijn uitgehaald.

2
267 Wendel

@259 Lees je eens in. De Rohingya's hebben flink huisgehouden. Dat houdt natuurlijk een keer op.

2
268 Wylde Gjert

@256 Onschuldige mensen die vermoord worden en dan zeggen eigen schuld dikke bult ,dan mankeert er nog veel meer aan het morele kompas.

7
269 21st Century Guy

* Verwijderd door de redactie *

270 condensator

Turkse Media geeft geen link naar dat rapport en op de website van het Ontario International Development Agency is hierover niets te vinden. Ik vermoed een hoax.

2
271 Dune

Hoe kan een baby moslim zijn vraag ik me af.

1
272 Moszkowicz

24.000 dode moslims?

Dat is een fractis van wat de moslims per jaar vermoorden.

5
273 HaTishbi

@266
Ook al zou dat hele verhaal van al die 24.000 doden en een baby'tje, dat in het vuur gegooid worden niet kloppen, dan nog blijft wat het Myanmarregime die Rohingya-moslims aandoet gewoon hemeltergend.(maar dat doen ook anderen aan, christenen etc. Die allemaal van een ander geloof zijn dan het Boeddhisme).

Wat Aung San Suu Kyi ons ook wijs probeert te maken, ik geloof haar voor geen meter meer.

Denkt u nou echt dat al de verdrevenen Rohingya-moslims verantwoordelijk zijn voor bloederige aanvallen op politieposten en legerkampen?
Volgens mij is dat wat daar in Myanmar gebeurt, gewoon blode 'ethnic cleansing', van grote groepen Rohingya-moslims en ander gelovigen.
Dat valt niet langer goed te praten.

Er zijn vast legio andere mogelijkheden, dan deze gruwelijkheden, die de Rohingya-moslimminderheid en ander gelovigen door Myanmar's strijdkrachten aangedaan worden, om wegen te doen scheiden.

3
274 tegenzinnig

@274
maar dat doen ook anderen aan
moet zijn
maar dat doei zij ook anderen aan

1
275 tegenzinnig

@252 yep stormfront lite

5
276 Bullet108

@260 Zouden ze hier ook moeten doen zeker?

0
277 Tussenderegels

@208 Condensator is nieuw en heeft pas 50 reactie's geplaatst welke allen 100% verwijderd zijn.
Gisteren was er ook een nieuw talent die pas 21 reacties had geplaatst welke ook 100% verwijderd waren. Ik ben benieuwd onder welke naam de volgende verschijn. Ik hoop dat NK de IP adressen goed in de gaten houd om te blokkeren.

3
278 Verwonderd

Alles op Aarde heeft relatieve betekenis.
Emoties doen rare dingen met mensen
waardoor men ellendige dingen gaat doen.
Massa-hysterie (Opgeklopt vaak )
(Waar later spijt en schaamte over is.)
( Met herdenkingen en stille tochten etc .)

Nb) Het TV-journaal hier in NL is inmiddels al een uur lang
bezig met uitzendingen over Maarten ter Weijde die gestopt
is met zwemmen , na 163 km . (163 km is ook genoeg, toch?)
Mensen tot tranen toe bewogen evenals de dames moderatoren
van het NOS/NOP-journaal met veel woorden interviews
en omhaal etc etc. (Emoties die zomaar gecreeerd en opgeklopt
worden (Media-hysterie)
Tja, Het is maar wat je er van maakt met elkaar.

2
279 m+m = Z

Is gewoon een nepbericht, altijd bij moslims.

2
280 Bets Muts

Geen woord over de christenen in het midden-oosten, dat met dorpen worden weggevaagd door uw belastinggeld. De moslims worden moreel en financieel gesteund, waarbij de christenen onbewust worden gedemoniseerd en afgeslacht. Het chistendom dient ook door de moslims aangevallen te worden. Het is een kwestie van tijd dat kerstmis wordt gedemoniseerd en afgeschaft. Sinterklaas is hier een mooi voorbeeld van. Hoe onze elite Sinterklaas slopen, zal onze elite ook onze kerstmis slopen. Het is altijd dezelfde filosofie, alleen in een ander jasje. SAMENhorigheid in een SAMENleving dient ook gesloopt te worden voor een individualistische wereld. Persoonlijke trots gaat tegenwoordig boven landelijke trots, en daarom voelt een Nederlander zich geen Nederlander meer.

2
281 4lb3rt P1k3

Waarom zijn die Rohingya naar een boeddhistisch land gevlucht? Soms omdat ze alleen daar veilig waren? En waarom "vluchten" er zoveel naar Europese landen? Omdat ze alleen in niet-islamitische landen veilig zijn, misschien?

Waarom is dat, dat men zich alleen in niet-islamitische landen veilig voelt, zelfs als mede-islamiet, zelfs als niet-blank persoon? Is dat misschien omdat islam zelf zo verrekte intolerant is tegenover alles dat niet tot de eigen in-crowd behoort dat ze je ongezien met grof geweld verdrijven als je het zelfs maar probeert?

En dan, als ze hier zijn, of in Myanmar, of in willekeurig welk ander niet-islamitisch land, gaan ze gewoon verder met hun vete-mentaliteit? O ja joh? Eruit! Wij zijn wel goed maar niet gek.

2
282 Wendel

Voor de sadisten die dit soort nieuws leuk door zo laf op een applausje te klikken >>> Daar worden kinderen gemarteld !!! Het is te bizar voor woorden >>>click hier op en Scrol naar beneden >>
Ultra bizarre werkelijkheid en dit is al een tijdje aan de gang >>>
Pure horror >>>>https://mdalam4senate2016.wordpress.com/2015/06/02/where-is-humanity-in-burma-where-is-modern-global-community-in-burma-where-is-western-media-in-burma-md-rabbi-alam/

10
283 AcerPredator

Edit ..Voor de sadisten die dit soort nieuws leuk vinden en zo laf op een applausje te klikken >>> Daar worden kinderen gemarteld !!! Het is te bizar voor woorden >>>click hier op en Scrol naar beneden >> Ultra bizarre werkelijkheid en dit is al een tijdje aan de gang >>> Pure horror >>>>https://mdalam4senate2016.wordpress.com/2015/06/02/where-is-humanity-in-burma-where-is-modern-global-community-in-burma-where-is-western-media-in-burma-md-rabbi-alam/

Als je hierom lacht ben je hetzelfde als die satanische beesten die kinderen martelen en verkrachten !!

9
284 AcerPredator

@9 @24 @26 Ik heb het bericht na enige twijfel geopend wetende wat voor een dieptreurige reacties er geplaatst zouden worden.Dieptreurig is achteraf nog voorzichtig uitgedrukt.

3
285 jantje van leiden

Je kunt ze IS noemen, al shabaab, hamas, oeigoeren of rohingya. Ze zijn allemaal hetzelfde.
Moslimkolonisten. De rohingya is wel een van de wreedste en meest fundamentalistische van deze groepen. Een nietsontzeinde invasiemacht uit Bangladesh die al decennia aan het moorden, terroriseren, islamiseren en veroveren zijn in Rakhine.

Welnu. Het kalifaat in Birma is mislukt. Het leger vecht daar terug. Ren maar snel terug naar Bangladesh. Waarom ze dat niet willen? Omdat ze daar gewoon een groepje moslims onder moslims zijn. En het enige waar moslims angst voor hebben is andere moslims.

2
286 purelogica

@279 Mensen tot tranen toe bewogen.Tussen die mensen zijn er misschien die op NK vreselijke reacties geplaatst hebben op het bericht dat er 34.000 Moslims afgeslacht zijn.

4
287 jantje van leiden

Interessant gegeven dat alleen Turkse media reppen over 24.000 gedode baby's en nergens anders dat geschreven wordt.

Lees het originele rapport van de OHCVR hier:
https://www.ohchr.org/Documents/Countries/MM/CXBMissionSummaryFindingsOctober2017.pdf

Ook zonder opgeklopte verhalen is het al erg genoeg

1
288 Piet Pijlenboog

@12
Het is vreselijk wat mensen elkaar aandoen.
Maar de teller voor het doden van niet mosoims staat voor de islam al op ruim 300 miljoen, ten tijde van de Quran,

3
289 Voordevuistweg

Is Turkse Media een soort van staatpropaganda van Turkije?

1
290 RazorBlade

@290 : Moet wel, want er staat 2x 'moslim' teveel in de titel. Een baby in het vuur gooien, is dat minder erg dan een MOSLIM-baby in het vuur gooien? Want dat is in feite wat de titel suggereert. En iedereen weet dat Rohingya grotendeels moslim zijn. Net zoals iedereen weet dat Rohingya mensen zijn, geen paardensoort. Daarom staat dat er ook niet bij, 'mensen-Rohingya'. Dus dat moslim kan wel weg, want dat ze niet gepruimd worden juist vanwege hun moslim-whahabidom is alom bekend - zie het aantal klaphandjes. Er zijn ook veel HINDOE-ROHINGYA afgeslacht. Maar daar zullen we het maar niet over hebben, hmm?

1
291 Ness

@259 "Want voor zover ik weet zijn de moslims NIET begonnen....."

Dan ben ik toch heel benieuwd waar jij je informatie vandaan hebt.
Over het algemeen beginnen moslims namelijk, zoals de profeet het heeft voorgeschreven.

2
292 PeKa

@251
Dat ging niet over duimpjes klikken, maar klaphandjes.
Door cookies weg te gooien kun je schijnbaar iedere keer op nieuw een klaphandje (of andere emoticon) toevoegen. En daar wordt blijkbaar misbruik van gemaakt ..
Ik persoonlijk vermoed dat iemand (of meerderen) die "rechts" zwart willen maken daar een hobby van hebben gemaakt ..

0
293 Schildpad

@237 Aha, je trapt in antisemitisch complot gelul. Typisch.
Er worden wat losse citaten gegeven, die vaak of niet kloppen, of verkeerd vertaald zijn, en daar worden dan conclusies aan verbonden.
Lees de talmud eens. Het is zo'n uitgebreid boek, vol met discussie, tegenstellingen dubbelzinnige informatie. Je lijkt er allemaal maar weinig van te snappen.

Precies deze zogenaamde citaten zijn terug te vinden op allerlei sites, ook in het Engels. Ik heb ze al wel eens eerder één voor één onder de loep genomen, ik zal de moeite nemen om even de eerste te weerleggen. Als je meer wilt, moet je het zeggen.

Baba mezia, 114b
Deze claim klopt op meerdere punten niet. "Beesten" komt in heel dat hoofdstuk sowieso al niet voor, het is geen quote uit de Talmud. Het berust slechts op een verkeerde interpretatie van de tekst.
In die tekst wordt gesproken over Joden zijnde Adam: "You are called Man (Adam) and gentiles are not called Man (Adam).
Zoals je ziet, wordt Adam vertaald als 'man' en niet als 'human' of 'mensen'. Het betekent zoiets als Joden, of zij die de g'd van de Thora erkennen, zoals we in Ezekiel kunnen lezen.
Dit in tegenstelling tot termen als ha'Adam en bnei Adam (Gittin 47a en Avodah Zarah 3a).
Kortom, de quote klopt niet en de inhoud van Baba mezia 114b is alleen relevant voor Joden.

3
294 Yisrael

Nu komt dit weer in het nieuws ....wat er in Tibet al 50 jaar gebeurd komt nooit in het nieuws (china)

0
295 Gazelle

** gebruiker verwijderd **

Mijn hemel, deze draad draaft door?

296 verwijderd924924212

@292 PeKa
question
@257 bozeman verzint maar wat.
Hij kan zijn beweringen dan ook totaal niet onderbouwen.
question

En omdat jij óók zo vooringenomen bent moet ik aan het werk gaan?!
question

11
297 Uit Den Haag

@269 Jij bent degene die "eigen schuld dikke bult" in de mond neemt, dus...

Het punt is dat er nu plotseling allemaal ophef is over afslachting. Maar toen de afslachting door de Rohingya-moslims werden gedaan hoorde je niemand. Dat is op zijn minst toch zeer curieus, denk je ook niet?

0
298 Bluth

@81 Mijn excuses verkeerd gelezen.
@293 Dank voor bovenstaande.

0
299 Dragonton

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
duurendaal
GeenStijl: Nederland kampioen asielverzoek goedkeuren

@31 m post@33 Strongoli.Mee Eens. Ja, er hangt een meer uitgebreide economie mee samen dan allen de inkomsten van vastgoedbaronnen. En e...

16 minuten geleden geplaatst door duurendaal

ongelovenloos
Kortere lontjes vragen om nieuwe methode: NS-klas leert met geweld omgaan

Ze hebben het al zo ver laten komen dat ze een wapen moeten dragen willen ze zich kunnen verdedigen....

42 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Vageali6888
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@83 @89Aardige inside info over de reden en hoe het ging toen ;"they spat on us"Special Report: Why Ukraine spurned the EU and e...

43 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

ongelovenloos
Sophie Hilbrand en Jeroen Pauw samen naar avondshow op NPO1

Twee onfrisse figuren waarvan ik me wel eens afvraag of ze wel een douche hebben....

43 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

LoydMorris
Joost Klein vertrokken naar Eurovisie Songfestival: 'Mijn doel is twaalf punten'

Kan iemand hem vertellen dat hij het kleerhaakje nog even uit z'n jas moet halen. . . . ...

1 uur geleden geplaatst door LoydMorris

ongelovenloos
Topdokter slaat alarm: ‘Chemische stoffen in vaccins maken kinderen trans’ - Dissident.one

Het grootste probleem zijn die ouders die hun kind laten kiezen wat ze willen zijn , een jongetje of een meisje.Ere zijn er ook bij die een zo...

1 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Vageali6888
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

@83"Relevanter is de vraag: had het parlement de volmacht om 'm af te zetten?"Het deel van het parlement dat niet verjaagd was? Nee , ...

1 uur geleden geplaatst door Vageali6888

Wedergeboren
Let op: WhatsApp kan geen video’s versturen op Android-toestellen

   Niets van gemerkt toen ik vandaag 2 filmpjes naar het buitenland stuurde. Dat ging perfect. ...

1 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

ongelovenloos
KIJK. Ongeruste Russen delen beelden van colonnes westerse legervoertuigen die richting Oekraïne en Polen rijden: “Het is alsof er geen einde aan komt”

@5Zo is het .Laat iedereen eens kijken waarvoor Amerika zich zo inzet voor een niets bedoelend landje.Als Amerika er geen voordeel uit k...

1 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Olivia
Muziekdraadje

Tres Natas - Spirit in the sky https://www.youtube.com/watch?v=fBUjdhlYSeo...

1 uur geleden geplaatst door Olivia

NK. App
Gigi MaciasMs.sethiViolet Parr PornJasminej9966Xxxxxxxxxx ComMillie Bobby Brown NipleIsabella LuiPrison Porn MoviesNovinhas Do TiktokMulheres Nuas GratisFilm Pornographie GratuitePorn MilkingTamil Heroin XxxSunny Leone 4k Porn VideosNatalie Roush OnlyfansCeleberty NudesHotporn FreeOnlyfans Famosa NuaFilme De Sexo JaponesaFree Hamater PornBaba XxHusband Wife Porn VideoMallu Forced SexLil KattFishnets PornBrazzels Xxx VideoPuja XxxEdgar PornPorn Star HdStepmom Anime PornBig Black Tits Nude成人 动画Bhad Bhabie Leaks Only FansDefloration.xomAnna Taylor Joy NudeBollywood CameltoePorn Back Room Casting CouchBhabhi Ki MastiJija And Sali XxxEntrancement HypnosisVoyeurism VideosTittes NudeXxxvidieosMasou Gakuen Hxh.Porn Hub Video DownloaderExchange XxxAngala White XxxMaria Redds Little SisterPornstars 90sPinay Lesbian PornPornforceKenalialuv LeakVintage EroticmoviesPornoinsestoBeurettepornPornos LesbiensPorn On RobloxHentaibdsmKannada Hot SexJmac Porn VideosHindi Triple Sex VideoYamamura Sadako Sauce AnimationOil Lesbian PornTeens Shower NudeTwikiejayyHd Sex 1080Test XxxSexvidios MalayalamKiss SexsGhoda SexBackshotbarbie96Stefanie Gurzanski SexDeauxma SquirtEbony Slim Thick PornSexstories NiftyVideos Pornos GaysCasca HentaiIndian Gay NudePorn Mom HandjobAlexxx KnightRichestpornstarsKommons UkPornos Con MamasDick PictureSunny Leone Hot PicsSkymovies HdNaughty America LesbianBengali Blue BfRobbie RojoCelebrities Videos NudeBdsm TetaStacyqKajal Heroine SexFairy Tail HentaiMisaki HondaDaniel Montoya PornTubentTamil Whatsapp Sex VideoHina Khan Porn VideoMagdelene St MichaelsIndian Horny AuntyFunny Tamil Sex VideoJaden Newman Porn.ShesfreakuKim Kardashian SexyMasturbationhentaiCumshot In PublicPorn EstrellaXnxx Video EnglishPorkytubeClitoris Sucker PornFree Black Porne VideosHeavyr.comZzcartoonBangbros CokTrannyflashGoodlordlori NudeAlexis Morgan NudeRiae NudeCaramelbbwXxxnxnxxPorno AfricainNakedgirlsNet Video Girls Full VideosBollywood Actress Nude PicsSarah Vandella BjPolice And PornHorny Lilly XnxxFull Family Sex VideoChoudaiWww Naughty Amrica ComNewest Lisa AnnXnxx Hindi TeacherMaa Ke Sath SexFull Hd Porn InSleeping Xxx MoviesHollywood Xxx ComTribbin PornBritt Robertson NudeEmily LynneVirgirn PornVikki Valentine ShoplyfterPornhiPornpubMonster Bbc AnalLera Star PornRomirainXxxfmMayara HillsPorn Cruising Gay