@3 Men zegt van woke Amerika dat het de VS wil opheffen / vernietigen ...
@49 Je hebt werkelijk het IQ van een eencellige met je meldingen. Maar goed, ik geef je het laatste woord. Meld me maar. ...
@3 Misschien willen ze die wel afbreken?...
@1Geen min, wèl gefeliciteerd! 🎗️...
Over een paar jaar kan dit teruggedraaid worden, tav de autochtone Nederlander.. 😉...
@47 Graag gedaan hoor! Ik geef je graag waar je zo naar solliciteert hoor. Kleine moeite, groot plezier. :-) ...
@41 "Sukkel" Bijna vergeten. Ach, je weet het onderhand wel. Jij scheldt enz, ik meld. ...
@46 Ooooo nou daar ben ik blij mee zeg!!!Hoeraaaa!!! ...
@45 Ik heb het specifeik over 7. Kun je ook niet tellen en/of lezen? "uilebal" Schelden, beledigen, op de man spelen...
We zullen zien, of het inderdaad een "besloten feest voor 800 man is".Ga er maar van uit, dat er meer komen en dat die 800 "feestgangers" èch...
Eiwitten van dieren dus ook insecten, niets mis mee, en misschien nog lekker ook.
Ga ik op zeker proberen.
Halal ?
Hij gaat ze maar eten, ik heb het al geprobeerd, geef mij maar iets vegetarisch.
* Verwijderd door de redactie *
Ik heb ze ook al geprobeerd maar je proefde meer het sausje dan de krekel.
dus nog meer hongersnood in afrika, want wij eten hun insecten op?
.
.
Ik begin er niet aan... eet nog liever droog brood....
Ik vond er niet zo veel aan, ook niet aan de gegrilde vogeltjes, gemarineerde vogeltjes, de miereneieren, de geroosterde kakkerlakken. Allemaal geprobeerd, maar ik ben er niet weg van.
Wat moeten de honden en de katten eten dan?
* Verwijderd door de redactie *
Ik ga niet luisteren naar deze hoogleraar.
@9 Ook krekels uiteraard, @10 Daar gaat het item niet over, kap daarmee! @5 Ook ik heb ze geprobeerd, gefrituurd en proefde alleen het krokante korstje, net als bij aubergine moet je smaak toevoegen denk ik.
* Verwijderd door de redactie *
@5
na een keer proeven een oordeel klaar? Uw ervaring heb ik dus altijd (!) in restaurants waar ik overigens niet graag en zelden kom. Het sausje is te prominent aanwezig.
@5 Je moet ze ook wel verwerken smaak geven.
Snap die weerstand niet. Met insecten kan je veel kanten op. Sprinkhanen en meelwormen zijn in ieder geval goed te doen en gezond. Ik gebruik het vaak als vleesvervanger.
* Verwijderd door de redactie *
@16 Geen idee of een insect niet ook onder "vlees" valt maar buiten dat, hoe bereid je ze dan?
Ben ik echt benieuwd naar!
@17 Nee ik ben geen moderator, op geen enkele manier kan ik zien of jij al dan niet een grapje maakt en ik ben het zo beu dat zovele draadjes hier binnen de kortste keren over Marokkanen en of de islam moeten gaan, dat is waar ik op doelde, de toevoeging sarcasme en sarcasme off word in de regel gebruikt bij het maken van een grapje.
@18 Het makkelijkste is om ze met kruiden te vijzelen en er dan balletjes van te draaien, die je gewoon bakt.
@20 Ze bevatten dus voldoende vetten of vocht een een samenhangend geheel te worden?
gaan we dan...
vangt kilo krekels...slaat ze de kop in...in de handmatige vijzel
kruiden erbij...
te veel voor mij alleen,
is dit in te vriezen?
@21 Oh nee, je moet wel iets van een eitje of wat tahin erbij doen hoor. Of wat geclarifieerde boter.
@21 Je kan ook heel makkelijk gewoon wat gepureerde meelworm (met wat peper) door je risotto doen, of door je couscous.
@23
tahin is/was te krijgen bij Vomar of toko's
geclarifieerde boter bestaat niet!
@25 Dat laatste heb ik zien staan in een islamitische winkel, merci.
@24
gedroogde meelworm gehaald bij dierenwinkel?
soms haal ik het voor merels, als ik zie
dat zij bijna 't loodje leggen
@25 Tuurlijk wel, gewoon gesmolten boter.
@25 Geklaarde boter
@23 @24 Merci
@10 Ze worden fijngemalen in hun mond dat is een behoorlijke slachting.....
@28
geen gesmolten boter, vriend!
zoals @29 zegt
'geklaarde boter'
@29 @31 Dat krijg ik ervan als ik denk Nederlands te kunnen en het niet controleer...
@30
owwww...echt?
of zitten Uw vingertjes los en laat U deze gaan...
@25
https://nl.wikipedia.org/wiki/Ghee
@31
Boter klaar je door het te laten smelten en de bovenop drijvende eiwitten af te scheppen.
@32
denk ook wel eens wat te 'kunnen'
meestal check ik mijzelf
@32 Nix erg, ik begreep het al!
24kitchen Agrees with me though...
https://www.24kitchen.nl/inspiratie/de-basis-van-koken/boter-clarifieren-geklaarde-boter
@35
eerlijk is eerlijk, voor deze reactie krijgt U een plus van mij
@38 Dat zijn gekke buitenlanders. ^_^
Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten
Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.