door Inter in Buitenland  ·  24 Reacties

  • 4
  • 373x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

4500 criminelen en hoeveel onbekende IS gangers?

Ow ow door de te massale stroom lijkt controle niet mogelijk.
Niets zeggen anders is het zingende en met vlaggen zwaarden comité van slag.

2
1 Eastwood

"Als het al lukt om te bewijzen dat ze misdaden hebben begaan, en hun asielaanvraag om die reden wordt afgewezen, blijven ze toch vaak in Nederland, zei een ambtenaar van de IND"

Dat er een heel jihadistische leger Europa ingemarcheerd is wisten velen van ons, de woordvoerders van de IS zelf hadden het al over ruim 10.000 man IS die zich tussen de " vluchtelingen " begeven, tel daar nog eens bovenop de tientallen andere terreurgroepen..

Het zal niet lang meer duren voor EU verandert in een warzone, bedankt Merkel Rutte Hollande etc etc, ik hoop dat jullie ooit voor het gerechtshof worden gesleept voor het moedwillig coördineren van een bloedige aanslagen-oorlog in Europa

1
2 Syrious

Dit had iedereen met een paar werkende hersencellen al aan kunen zien komen in 2015 toen we hordes agressieve kerels op tv zagen. De echte vluchtelingen zoals yezidi-meisjes en vrouwen en homoseksuelen worden in Europa vervolgens nog een keer geterroriseerd door die engerds. Ze hadden nooit jonge heteroseksuele mannelijke asielzoekers toe moeten laten in Europa, dat is echt vragen om problemen.

1
3 RoosjeB

Jammer dat er zo weinig reacties op zo'n interessant stuk komen, ik had graag willen weten wat meel en info hier nou weer van zouden bakken.

1
4 RoosjeB

Alleen wat minnen en nog steeds geen reactie, ik wil graag weten wat de welkomstkoren er nu van vinden dat echte vluchtelingen geconfronteerd worden met hun IS-beulen. Dat had iedereen trouwens al voorspeld in 2015 en nu is het dus helaas de realiteit. De meisjes en vrouwen die onze hulp en bescherming echt nodig hebben zijn nu overgeleverd aan een stel debielen die ze niet willen beschermen.

0
5 RoosjeB

Ja die zitten er en dat wist men ook. Want hoe vaak zijn er geen berichten geweest dat moslims in AZC Yezidi's bedreigen, belagen, seksueel misbruiken, mishandelen en dat geldt ook voor Christenen, homo's en afvalligen, andersdenkenden. herinner de keren dat er nieuws was omdat de daders mochten blijven zitten en de slachtoffers weg moesten! Hoe vaak is niet in het nieuws gekomen dat ze niet moslims onderweg al belaagden en overboord hebben gedumpt? Hoe vaak is er niet gewaarschuwd dat minimaal 15% dader is van gruwelijkheden/oorlogsmisdaden, terreurdaden en/of van plan is terreur te gaan zaaien?
Het is onaangepast en onaanpasbaar tuig. Die mensen horen alleen maar thuis in hu eigen gebied waar ze het liefst zonder er nog maar om te kijken hun eigen ontwikkeling door moeten maken.
En nu is men weer verbaasd? Hoe komt het dan dat ik en vele, vele anderen niet verbaasd zijn?

0
6 Bleke Betty

@5
Roosje, ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik heb de eersten zien komen en toen al was het duidelijk dat die mensen hier niet pasten. En ik heb de meesten ook zien verdwijnen in de WAO en mijn ouwe buurman (met een trits kinderen) met zijn WAO uitkering imam zien worden en met de dag radicaler. Ik kom hem nog weleens tegen, de laatste keer trots met zijn kleinkinderen en een boodschappenkar onder het bloed met een schaap aan stukken gehakt, de bloederige kop half over de rand. :X Het is altijd duidelijk geweest voor hen die hun ogen open hadden en een werkend stel hersenen.

0
7 Bleke Betty

Dat wist iedereen al lang.

Behalve 'onze' leiders, volgens hun zaten er echt geen terroristen etc in de 'vluchtelingenstroom' maar veelal hoogopgeleide kansenparels die een verrijking voor Europa zouden zijn.

Graag een reactie van Frau Merkel..

0
8 greenpollo

@7 Iedereen die een paar werkzame hersencellen had kon bij de beelden van dat treinstation in Praag al zien dat er een enorme horde criminele en gevaarlijke kerels in aantocht was, het is echt misdadig dat die mannen allemaal toe zijn gelaten en dat ze nu hier hun slachtoffers weer terroriseren en ook nog eens nieuwe slachtoffers maken.

0
9 RoosjeB

En nu wil Groen Links ze met bootladingen naar Amsterdam halen ook nog..
Die lui zijn echt compleet gestoord.

0
10 greenpollo

"Wir haben es nicht gewußt" kan weer uit de kast dus.

1
11 Hans Brinker

@8 En van de reageerders die zo ontzettend graag al die jonge mannen zonder enige controle naar Europa willen halen. Altijd als ik schrijf dat ik er tegen ben om jonge, alleenstaande heteroseksuele mannen in Europa toe te laten dan krijg ik meteen te horen dat ik aan discriminatie doe, maar ondertussen had ik helaas wel gelijk. In ieder geval is het duidelijk dat sommige mensen helemaal geen echte vluchtelingen zoals yezidi-meisjes willen helpen of beschermen, maar dat ze gewoon zoveel mogelijk mensen naar Europa willen halen.

0
12 RoosjeB

@8
Ik vind een crowdfunding wel op zijn plaats om Frau Merkel een 'luxe; fietstocht naar bv Tajikistan aan te beiden als beloning voor al haar 'goede zorgen' Misschien leuk projectje met haar achterban.

0
13 Bleke Betty

Hier het Yezidi meisje Ashwaq aan het woord. De video is Duits gesproken:

0
14 Nieuwsgierig

Hier ook nog steeds geen reactie van de reageerders die allemaal jonge mannelijke asielzoekers tot Europa toe willen laten. Echt walgelijk dat dit soort draadjes zo vakkundig ontweken worden.

0
15 RoosjeB

@15 Die houden zich stil want,hier kunnen ze waarschijnlijk geen draai aan geven die hun goed uitkomt.
Iedereen met werkende hersencellen kon dit aan zien komen. Controleren van IS idioten zal op dezelfde manier gaan als die van de binnen lopers. Niet te controleren want,er staat nergens iets geregistreerd. Syrië is alles platgegegooid en IS zal echt niet meewerken. Zowel de controle op ISers als op migranten is een lachertje. Dit meisje is het bewijs van de wederom falende EU met zijn dictoriale neiging. Arm kind.

1
16 Saviro

* Verwijderd door de redactie *

17 Undertaker

@17 Die reageren bewust niet op deze draadjes, ze zouden eens wat negatiefs moeten zeggen over IS'ers, dat kan natuurlijk niet. Grey, meel, gewoon een student, borealis, meel en nog wat van die figuren die bijten nog liever hun tong af dan dat ze zo'n rotvent zouden moeten veroordelen. Dat die meisjes ondertussen ook in Europa niet eens veilig zijn kan ze helemaal niks schelen.

1
18 RoosjeB

@16 De mensen die dit soort misdadigers verdedigen of wegkijken zijn echt intens slecht, helaas lopen er nogal wat van dit soort wegkijkers rond.

1
19 RoosjeB

* Verwijderd door de redactie *

20 Undertaker

@20 Soms kan ik het niet laten om ze aan te spreken op hun gedrag, vooral als het om zaken gaat die me aan mijn hart gaan. Ik wist namelijk een paar jaar geleden dat echt kwetsbare vluchtelingen zoals die meisjes hier niet veilig zouden zijn als je al die mannen toe zou laten en werd keer op keer beticht van "discriminatie richting mannen" (IS'ers dus) en nu zien we dus ik en veel andere mensen het helaas goed gezien hadden. Nu we dus met dit soort vreselijke problemen zitten gaan al die reageerders die eerst zo'n grote mond hadden niet meer reageren. Echt slecht.

0
21 RoosjeB

Jammer, dat het meisje/vrouw terug is naar Irak en de misdadiger waarschijnlijk nog vrij rondloopt in Duitsland.

0
22 sockknitter

@22 Blijkbaar is dat de bedoeling, problemen worden onder het tapijt geveegd, misdadigers worden verwend en echte slachtoffers moeten het maar uitzoeken. Het is gewoon misdadig dat die meisjes hier niet veilig kunnen leven en dat die walgelijke IS'ers ook hier kunnen doen waar ze zin in hebben.

0
23 RoosjeB

Nog steeds geen reactie van Meel, info, greyb etc.
IS'ers mogen blijkbaar straffeloos jonge meisjes verkrachten en voor het leven traumatiseren van sommige reageerders. Echt waardeloos en slecht.

0
24 RoosjeB

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Lagere straf voor Nederlandse IS-vrouwen: vrijspraak voor plunderen van huizen in Syrië

@4 " in Irak" Uh ... deze vrouwen gingen naar Syrïe. ...

2 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Olivia
Offtopic

@2779Mijn doel is juist uit de door anderen mij opgelegde slachtofferrol te geraken ., daarom ook dat ik vraag de geschiedenis vanaf Nieuwkoer...

2 minuten geleden geplaatst door Olivia

Malinois
Evenementenlocatie Rijswijk op ramkoers met gemeente over Eritrees feest

@6Welke bevrijding?...

6 minuten geleden geplaatst door Malinois

Strongoli
Lagere straf voor Nederlandse IS-vrouwen: vrijspraak voor plunderen van huizen in Syrië

Dit soort rechtszaken in Nederland hebben totaal geen zin, omdat de waarheid nooit boven tafel kan komen en rechters l, maar ook advokaten, tota...

6 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Hendrianus
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

@22 Eerder waren er berichten dat door de belegering van het Al Shifa ziekenhuis de doden niet begraven konden worden en tijdelijk op het terrei...

7 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Hendrianus
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

@19 Het zal een enorme uitdaging zijn om het antisemitisme onder moslims terug te dringen. Als dat thuis al fout gaat wordt het heel lastig. Net...

14 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

wildersfan
Van der Plas hekelt uitspraken Timmermans richting Wilders: "Kan een vrijbrief zijn voor een gek" - NieuwRechts.nl

@3 Men zegt van woke Amerika dat het de VS wil opheffen / vernietigen ...

20 minuten geleden geplaatst door wildersfan

VBOH
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@49 Je hebt werkelijk het IQ van een eencellige met je meldingen. Maar goed, ik geef je het laatste woord. Meld me maar. ...

20 minuten geleden geplaatst door VBOH

NK. App
Romi Rain Xxx VideoPorn Full Length MoviesNoddle MagazineSkipthegames SeattleNonporn NudesDesi Porn XmasterQuinnfinite Onlyfans LeaksHema Sex VideosXxx Hd GirlBeeg Video ComMeenakshi Chaudhary BoobsChinaxxJav Wife CheatingBig Titty ZombiePerfect Waist PornGirlfriendgallerisNudes De NovonhaMariah Mallad NudeMegami-ryou No Ryoubo-kunMidgettitsShoplyfter Full FreeVillage Sexy Video HdHot Sex Video PleaseFather Son Gay Sex VideosSexy TransgenderAbella Danger SoloRussian Porn TeensBen 10 Animated PornTaint LickingSexe ModèlesAll Porn ComicesNude Bridget MoynahanCum On AssholeBounching TittiesKhulad Pizza Viral VideoSex Video In HouseIndian Bf PictureJune Sex VideoBangalore XvideoVivistreetBelle Delphine CumingSexshowCartoon PotnBig Tits NewGay Pornsex VideoBest Celeb Leaked NudesGay Arab PornMofosnetwork.comCumshoot CompilationOnlyandi NudeWomenmasturbatingDani Daniels ImagesLesbianas TeniendosexoSouth Indian Blue PictureBusty CopsEnpornerThrobing CreampiesAni BlackfoxJavdoeسکس افریقایBrazzees NewFilme Pornographique AfricaineVideos Di SexoIlean AlmaguerDesi Marwadi Sex VideoHindi Xxx TubeJapani Sexy MoviesDesi House Wife XxxKystal SummersBalck Porn StarSensual BlowjobsSacheen Littlefeather NudeKulhad Pizza Couple Viral Video WatchOh In Hye NudeOil Sex VideoFree Use AnalKelsi Monroe FullFree Porm PicsManga-scanAltyazil PornXnxxx XvideosPlaying With DickVomiting Sex VideoXxx Gonzo MoveBackyard Sluts 9BokephdFree Website For PornAmateur Naked WomenKat Dennings NudaCdnm PornStepson XxxFirst Time Sex BfTortured BoobsGay Chat AgenueManga SexeXvideos Desi GfKt Lordahl LeaksMomsex ViTenctacle PornLydia Violet TwitchShen XinyuDaftsex. ComBrazzers PornerPunhetas Em GrupoHunter PlaymateReverse Cowgirl SexualBely BelindaMen Having Sexwith MenNyl2 PornBhabhi Ki CutXxx Young IndianAmateurpornoCumming FacePornamateurJordana Brewster NudJayne Manfield NudeBeefcake HunetrMilfing The FlamesHenta UMega The Stallion PornOffice SexxSerial Actress XxxElizabeth Olsen SexyGia Paige 2023XhqmstersNaked BootyXnxx Babes ComXxx Oil SexAudio Of PornPorn With Movie StarsNaked BreastfeedingMalayalam Sex OnlyBangla Choda Chudi Video DownloadBreed It RawLarge Tube PornBig Ass EhentaiHentai Sem CencuraXporno XxxGirls Showing Boobs For MoneyChuraiShelina DivineThreesom Lesbian PornTittyfuck FacialsOlivia Dudley NudeSpanish BlowjobDiva PaigeDesi PorniFilmes PorrnoElle Brooke Leak OnlyfansAmbsofficialxo Leak