Radicaal rechtse voorhoede (tvblik.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Likopstuk in Politiek  ·  242 Reacties

  • 14
  • 1162x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@198 Ik ben je vader niet die stond daarom bekend toch?

5
201 Harry Kroepoek

@197 sinds religie dat ook schijnt te zijn question

0
202 chouffleur

@202 Religie is ook geen ras.

3
203 Harry Kroepoek

@202 waarom beroepen reliknettergekken zich daarop dan?

2
204 chouffleur

@203 dus

2
205 chouffleur

@204
Wie doet dat dan?

4
206 disclaimer x

@200 Onderscheid maken tussen verschillende groepen en de ene beter vinden dan de ander is racisme. Dat JIJ dat nog niet wist zeg. En wat doe je in @191 ? Keiharde racistische uitspraken!

4
207 xtremy

@204 Weet ik veel? Religekkies roepen wel meer rare dingen net zoals extremistische gekkies zoals die extremy. Het is niet zo dat we er waarde aan hoeven te hechten.

3
208 Harry Kroepoek

@206 die islamgekken

4
209 chouffleur

@201 Ach, wat sneu voor je dat je argumenten weer eens op zijn. Ik krijg bijna medelijden met... Bijna dan hè.

5
210 xtremy

@208 Je kan nog geen eens namen goed schrijven. En dat moeten we dan serieus nemen, dacht het niet.

7
211 xtremy

@207 Nee het is discriminatie dat is iets anders.
Zegt u dat moslims allemaal weg moeten dan vind ik dat uw soort de grens over moet gewoon paspoort afpakken en laat ze het uitzoeken. Als u vind dat moslims gediscrimineerd mogen worden dan vind ik dat racistische kaaskoppen overal weggetrapt mogen worden bij werkgevers enzovoorts. Wat goed voor de gans is zeg maar.

5
212 Harry Kroepoek

@212 Kijk, daar ga je dus helemaal de mist in. Je dicht mij allerlei zaken toe die ik helemaal niet wil, en ook niet gezegd heb. Misschien moet je eens bij jezelf te raden gaan, waar het allemaal mis is gegaan in je leven. Kom daarna nog maar eens langs.
Daaahaaag droeftoeter!

5
213 xtremy

@213 Boeiend wat uw soort gepeupel wil, eruit!

5
214 Harry Kroepoek

@214 Jij weet blijkbaar helemaal niet wat ik wil. En als je denkt van wel, toon je dat maar aan.
Droeftoetertje.
Racist!

4
215 xtremy

@209
Merk er eigenlijk nooit wat van. Zal wel komen omdat ik geen racist ben.

2
216 disclaimer x

@215 Mensen die dit soort achterlijke walgelijke nonsens schrijven mogen van mij het land uit. Het is 1 reactie uit vele honderden van dit soort walgelijke reacties van uw hand.

"Waarom heeft de Afrikaanse bevolking toen niet gelijk gezegd: Dit gaan we niet doen!Ik bedoel, er kwam een bootje met een paar blanke mannen in Afrika, en die konden een hoop negers meenemen en slaaf maken. Maar die Afrikaantjes waren met méér, (een heel continent vol), dus waarom hebben ze toen niet gelijk de handel gestopt?Te dom? Of te lui?"

Als je zo omgaat met dat soort wreedheden ben je gewoon een hufter in mijn ogen. Een schoft minder dan een gewoon mens.

4
217 Harry Kroepoek

@217 Dus de vraag waarom de negers niks hebben gedaan tegen de slavernij is racistisch volgens jou?
Typisch.

3
218 xtremy

@217 Nog meer van die "fantastische" voorbeelden?
Ik lach me het apezuur hier om jou.

4
219 xtremy

Ik kom straks wel weer even lachen hier. Nu nóg leukere dingen te doen.
Sterkte gozer, je hebt het nodig.
@217

3
220 xtremy

@218 Deze was ook mooi en hufterig. Alsof 1 boer 50 donkere mensen waard is alsof 50 mensen die hier wonen gestraft moeten worden voor iemand die daar woont.

"Dan nemen wij in Europa één blanke boer terug, krijgen zij 50 Afrikanen terug. Eerlijke deal toch? En dan later nooit meer zeuren".

@218 Nee de toon en het gebrek aan historisch besef maken die reactie belachelijk racistisch en waanzinnig grof. Vergelijkbaar met holocaustontkenning.

4
221 Harry Kroepoek

@219 Ja dat soort voorbeelden zijn eindeloos bij uw walgelijke racistische persoontje.

6
222 Harry Kroepoek

@218
Of het racistisch is weet ik niet maar het is wel een klein beetje vragen naar de bekende weg. Wat hadden die Afrikanen dan überhaupt kunnen uitrichten tegen onze technologie, en zoals onder meer het gebruik van het vuurwapen?

Hetzelfde wat ook in Amerika is gebeurd. Wat hadden de Indianen uit kunnen richten toen ze massaal werden overspoeld door de Europeanen met hun veel verder gevorderde technologie? Alleen heeft in Amerika de uitroeiing van de inheemse bevolking, en het overspoelen van dat continent door Europeanen op een dermate grote schaal plaats gevonden, dat het terug draaien van de zaak niet meer mogelijk is.

1
223 rebo

Wat heeft extreem-ultra-hyper-rechts nu weer gedaan?

Het is niet anders dan steeds weer kinderachtig valse labels plakken op alle mensen met kritiek over de koers van de gevestigde politieke elite, die naar politieke globalisatie, ofwel een wereldregering streeft. In een poging de mensen met kritiek via laffe persoonlijke aanvallen over dat hun motieven niet zouden deugen zwart trachten te maken.

Echte aanhangers van extreem-rechtse politieke ideologie zijn in de realiteit anarchisten.
Echte aanhangers van extreem-linkse politieke ideologie zijn in de realiteit voor een totale dictatuur die alles bepaald.

Beide ideologieën zijn waanzin, maar mensen die steeds als extreem rechts worden afgeschilderd hebben helemaal niks op met anarchie, nog met een extreem linkse dictatuur.

Zelfs het valse label dat de gevestigde politieke elite en haar media kanalen hebben verzonnen om de politieke oppositie mee te besmeuren klopt van geen kant.

Toch lijken heel veel mensen deze sprookjes labels te geloven. Zodat de heersende elite die onze landen aan internationale bendes als de EU onder dronkenlap Juncker verkwanselen nog wat langer de schijn van een goed aanzien kan behouden. Waarbij ook alle oorlogen die de heersende politieke elite hebben gestart en nog trachten te starten (nu weer met Rusland) steeds weer onder het tapijt worden geveegd. Er niet op stemmen zou volgens hun propaganda kanalen stemmen op nazi's zijn, heel triest dat er nog veel mensen in deze opzichtige leugens trappen.

6
224 Reactie

@223 plusje voor de duidelijke en voor iedereen leesbare vraag.

7
225 info

Dit is allemaal de schuld van SP/PVV en de moslims

6
226 Ziggofan

@224
Volgens het handboek der Russische trollenfabriek....


(Maar er klopt geen woord van)

5
227 Realisme graag!

Het ultralinkse populisme is zwaar ongezond voor Europa .. Het is hoog tijd dat midden in actie komt tegen de zelfvernietiging door kapitalistisch rechts en hun economische aanvulling van vee samen met de linkse kunffelboerderij voor zwakbegaafden.

5
228 sparta

Wat wel humor in de reportage is, is dat die gasten geen vrouwen kunnen vanwege hun mening/ideeen.

Dat wordt dan 1 generatie radicaal rechts, dan zullen ze flink aan de bak moeten gaan.

1
229 garriet

Het is niet radicaal rechts.
Het is het geluid van de eens zo tolerante populist.
Links maakt meer kapot dan wat je lief hebt.
Laat de pleuris maar heel snel uitbreken hier in Europa. back to basic

7
230 Dachtutniet

Wat me opvalt aan deze beweging is dat het een wederkerend proces is.

In de jaren 60/70 vorige eeuw was men aan het schoppen tegen de bruine drek die door mocht "regeren" (politie, rechters, politici, etc. was niet (echt) veranderd, de mentaliteit bleef) na WO2, hieruit onstonden reactionaire groepen, zoals Baader-Meinhof groep / RAF.

Nu is men zich aan het verzetten wat enigzins is ontstaan uit de tijd dat men aan het schoppen was tegen de bruine drek, men is het niet eens wat daaruit is ontstaan, tevens ziet men ook wat escalatie waarbij perso(o)n(en} zich gaan aansluiten bij gewapende "milities" in Bulgarije.

In de jaren 60/70 ging het ook om de ongelijkheid van rechten die door de erfenis van de bruine drek werd uitgevoerd, vriendjespolitiek, bepaalde "besmette" personen die gewoon door mochten gaan en de politiek bepalen, etc.

Tegenwoordig ziet men hetzelfde gebeuren, ongelijkheid van rechten, deze is dan weer op een andere manier waar men het niet mee eens is, echter nu voelen de personen die zich toen sterk voelden niet meer zo strek en gaan hetzelfde doen als men in de jaren 60/70 deed, de uitspattingen zie je al, men gaat zich wapenen, nu in het buitenland (Bulgarije), de stap om het thuis te doen is dan snel gezet.

3
231 garriet

@222 Het lijkt er op dat je verliefd bent op me. Zó aandoenlijk.

3
232 xtremy

* Verwijderd door de redactie *

233 Dumper

@233 Nee hoor 20-30% van de mensen blijft gewoon relatief links net zoals 20-30% relatief rechts blijft. Daar verander je niks aan. De rest schippert in het midden en blijft daar. In iedere samenleving, het kan best iets verschillen maar zo werkt het. Heeft te maken met karakters, neurologie, gebeurtenissen in iemands leven etc etc. Maar die percentages blijven eeuwig opgaan.

3
234 Drs. Mezun

Een te recht, ik sol mij ook da bij aansluiten.

4
235 Gunther

* Verwijderd door de redactie *

236 E.Meel

Niet zo gek toch met idioten als vrouwjte Merkel, die idioot uit Frankrijk met z'n moedercomplex en die nog idiotere socialist Pietje Sánchez uit Spanje die het voor Europa wel even uitmaken. Brrrrr

3
237 nostradamus666

@235

Jai soll oe dabei Anschluiten...?

0
238 Münchhausen

* Verwijderd door de redactie *

239 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

240 E.Meel

@239 Nederlandse burgers hebben niet voor de EU gestemd, vrouwtje Meel dat is er doorgedrukt. Weet u nog? U heeft blijkbaar meer moeite met democratie gezien het feit dat u geen rechtse partijen toelaat deel uit te maken van het systeem. Behoorlijk fascistisch trekje hoor en exemplarisch voor linkse kerkgangers.

0
241 nostradamus666

@241 Er is niks doorgedrukt er is ook nooit over gestemd. Dus je liegt. Nederland is grondlegger van de EU, we zijn al vijfentwintig jaar EU. Daar hebben we nooit over kunnen stemmen. Dus je liegt.

1
242 Ziggofan

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ongelovenloos
Politie weegt uiterlijk en afkomst niet langer mee bij controles op straat

Laat de politie nou gewoon hun werk doen.Als ze iemand willen controleren moeten ze dat gewoon kunnen doen.Zij zijn praktijkdeskundigen .E...

16 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

wildersfan
Edwin de Roy van Zuydewijn, duidt verstrekkende macht van onze Koninklijke familie - Ongehoord Nederland

@5 Het is wel grappig. 😃 Het gaat vooral over waarom we een republiek moeten hebben in plaats van een monarchie. Op zich hebben ze best een ...

21 minuten geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
Soumaya Sahla is uit de VVD gezet: ‘Meneer Wilders hoort niet over ons ledenbestand te gaan’

Hoe kwam zij aan het bewijs van goed gedrag?@5Van buiten bont van binnen stront....

23 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Rooibos
Kabinet gaat met onderwijs, politie en bedrijven in gesprek over Jodenhaat

@23 Zelfmoord met de 2 kogels in je hoofd dat is de onzin die jij gelooft.https://www.youtube.com/watch?v=6IdeZCoxKMk...

27 minuten geleden geplaatst door Rooibos

van Keulen
Van der Plas hekelt uitspraken Timmermans richting Wilders: "Kan een vrijbrief zijn voor een gek" - NieuwRechts.nl

Wilders wordt goed beveiligd maar mocht hem toch iets overkomen dan komt Timmermans en zijn linkse aanhangers daarop klaar....

34 minuten geleden geplaatst door van Keulen

Mac Benac
Van der Plas hekelt uitspraken Timmermans richting Wilders: "Kan een vrijbrief zijn voor een gek" - NieuwRechts.nl

@12 Zo Bram, die komt wel even binnen hoor! Ik ben helemaal uit het veld geslagen....

36 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Strongoli
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@7Excuus, woord omgedraaid:maalpijl (haha) moet uiteraard zijn: mijlpaal.....

37 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Bram brabant
Van der Plas hekelt uitspraken Timmermans richting Wilders: "Kan een vrijbrief zijn voor een gek" - NieuwRechts.nl

@1 och och. Mannetje toch.Je zin vandaag niet gekregen in de speeltuin?...

39 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

Bram brabant
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

Mede dankzij Eric van der Burg. Die had het minder snel kunnen laten groeien.😡😡...

43 minuten geleden geplaatst door Bram brabant

Strongoli
Edwin de Roy van Zuydewijn, duidt verstrekkende macht van onze Koninklijke familie - Ongehoord Nederland

@1Ja, dit is "smullen" geblazen.We moeten natuurlijk niet vergeten dat er hier nu een hoop wrok ten toon gespreid wordt, vanwege het feit, h...

43 minuten geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
TeluguhotsexMoody Sex VideosNude Celbrity VideosMale And Male PornSexy Blue Sexy Blue Sexy Blue Sexy BlueVulma PornGilf BoobiesFree Amateur PornLocal EscortItchio PornCelbeity NudesMarta La CrafMira Patel PornhubJade Kush XxxRenseijutsushi Collet No H Na Shibo Shirage Monogatari 1Ullu Web Series SexGrabbing Boobs In PublicTamilnadu Village Girl SexPriyanka Chopra Porn Sex VideoDrunk Wife SharedAsian Escort Near MePorn MoAnimes RentaisBj 버스에서Panty Hose BondageHuge Tits GufTranny Video XxxMariconasPaizuroXnxx TushyYumi KazamaMaa Bete Ki Sexy BfCelebrity Porn In MoviesPriyanka Chopra Sexiest SceneTaylor SwiftboobsLela Star SexLetsdoeitGabbie Carter BjThe Pirate PornCheating Wives CreampiesDylan Roberts PornBaby Alien SextapeBrazeer ComSweet Sinner Kendra LustInsestos VideosFree Movie PornBellarina PornXxx Hardcore PornHindi Porn Videos IndianGirlsinpantiesSally D AngeloXrxceegxrlx OnlyfansPorn Gay Free HdBlackmompornBrazzers Forced SexPooja Porn Videoسكس الافريقيAnal Porn PicksIcipornoLaydyxenaSites Porno GayEbony CameltoesHayley Atwell SexAidra Fox AnalAnny Bunny ComDevar Aur Bhabhi Ka RomanceReagan Foxx FeetStormy Daniels DpHugestraponlesbianSites PornographieBlack Nude CelebrityCandii Kayn Weight GainShea XxxBasor RaatLesbion Rape PornNoemiexlili NudeSunny Leaon VediosAngela White Manuel FerraraIndian Suhagrat Sex ComSexy Hindi AdultBlowjobs BabesHot Lesbian SexCockold ConsultantFree Porn Hd OnlineSon To Mom XxxReshmi Nair PornBahubali XxxGirlxxStreaming BokrpBlue Film LagaiyeRiyality Kings ComSubli ArchKate Winslet Titanic NudeAnal CumfartingLets Do It Hot Porn VideosMindy DixonTrans HentaiX.videoJenny Jamison PornFnaf Gregory PornTeennudistDeepika SexFfm Hand JobTwinkbbcSamantha Saint SexHotwife HollyB Grade PornTime Stop PornChina FuckMiley Cyrus PornHardcore Black PornTeenage Casting CouchLatina Fuck TourWhite Toes PornBlackmail Sex PornKathryn Mae PornهنتتايAvatar P O R NSofiareynax Onlyfans LeakedSex Video Sex Video OpenKiss X Sis PornءاشةثسفثقFreeuse Yoga And Shower FuckRosario Dawson NudaXnxx Kerala NewRedpornsFreckle PornstarNude Thailand ModelJoey Fisher Porn3d Porn Cartoonsصور بنات عارياتPo Rn Se XAnna MornaLaurenbriteButyfull PornSunny Leone Ki Blue PicturePorn DwarvesFuck DollSonny Leon HotSelena Green VegasLink Bokep Indonesia TerbaruMy Dirty HobbyHentaitube ComWwwxuxxSona Sex VideoElle Brooke OfMia MalkivaBully PornCastingcouchhd SukiYua Mikami Porn