door Havermout in Binnenland  ·  49 Reacties

  • 2
  • 488x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Dan alles oppakken medeplichtigheid.

1
1 Gratiebarmhart

Die meldpunten, uiteraard anoniem en niet te controleren, zijn een uitstekend breek-ijzer voor elke groep die justitie wil binnendringen, nietwaar? Wat een slim excuus heeft het OM daar bedacht!

Nu nog afwachten of de rechter erin trapt en huiszoeking bij de hele organisatie toestaat, of dwangsommen of wat men in gedachten had.

Tsja, groep mensen die erg solidair is en het begrip "privacy" met hand en tand verdedigt, dat staat onze overheid niet aan. Privacy is een onding en moet uit ons vocabulaire verwijderd, vinden zij. Ze doen er tenminste alles aan, zowel bij groepen als individuen. Ze zèggen natuurlijk niet, dat dat hun doel is, maar je herkent de bedoeling aan wat iemand doet, niet aan wat iemand zegt.

11
2 Wendel

Een verplichte slimme meter is zo'n voorbeeld.

9
3 Wendel

Bang dat de beerput open gaat .

0
4 Olivia

@3
is niet verplicht, ik heb geweigerd.

2
5 120db

Als ze niet mee willen werken dan moet die club maar verboden worden. Het kan niet zo zijn dat die perverts maar kunnen doen waar ze zin in hebben.

1
6 RoosjeB

@5 : In 2020 is hij wel verplicht.

5
7 Wendel

@6 : Dan iedere groep verbieden waar pedofilie voorkomt. Allemaal, zonder uitzondering. Moskeeën, kerken, Bilderberg groep, Rotary, Lion's Club, al dat soort toko's. Allemaal. En de zwemvereniging, en de voetbalclub, en en en ....

Wel allemaal, dan, en voor allemaal een meldpunt.

Is er ooit een meldpunt voor islamitische kinderen geweest? Nee hè? Alleen de (overwegend en van origine) autochtone clubs, één voor één, dus ook de kerk, nietwaar? Verschil moet er zijn.

8
8 Wendel

Boeddhisten, valt er daar niet te scoren? Meldpunt! Bij wie moet je zijn om een meldpunt in te richten, of kan iedereen dat doen? En zo ja, hoe zorg je er dan voor dat de overheid op ALLE meldpunten actie neemt en MSM-campagne doet om ze te dwingen door het publiek tegen ze op te hitsen? Want dat gebeurt hier ook, nietwaar?

6
9 Wendel

@7
meen je niet

godver

ze doen alles om je te kunnen contrleren, straks moet je nog een camera op de wc.

2
10 120db

@7 moeten ze wel die meter kunnen installeren.

0
11 meneer van het nieuws

Een grof schandaal dat dit misbruik ongestraft door kan gaan!

1
12 =*(++)*=

12 reacties in 2 uur over misbruik van Nederlandse kinderen door autochtone daders!

Als de daders allochtoon waren stonden er minstens een paar honderd reacties!

Blijkbaar zijn Nederlandse daders hier totaal onbelangrijk!

9
13 =*(++)*=

@8 Wat mij betreft worden alle clubs die niet mee willen werken bij zo'n onderzoek inderdaad gesloten. Het maakt me niet uit of het dan om de dansschool, kerk, moskee, boeddhistische tempel, scouting of de tekenclub gaat.

0
14 RoosjeB

@13 Wijhuis
Hou nou toch eens op met dat eeuwige gezemel over discriminatie onder draadjes over misbruik, het is echt sneu om dat steeds te doen.

3
15 RoosjeB

@13 toevoeging bij @14
Samet (de naam van de dader) klinkt nou niet bepaald Nederlands, dus u doet dramatisch om niets haha.

2
16 RoosjeB

* Verwijderd door de redactie *

17 Undertaker

@17

Heeft @13 ongelijk dan?
Hij legt de vinger op de zere plek, en jij wuift het weg als 'gezeik' .

5
18 Pegasus

* Verwijderd door de redactie *

19 Undertaker

@18 Het grote verschil met het aantal reacties is dat er in dit draadje geen honderden ontkenningen komen te staan, of reacties die met het vingertje ergens anders naar wijzen.

Iedereen keurt het af, en daarmee is het klaar.

2
20 Bluth

@20
Over welke ontkennende reacties heb je het?

3
21 Pegasus

@21 In draadjes waar het een moslim betreft, wijzen naar het kindermisbruik schandaal binnen de katholieke kerk om het maar niet te hebben over de betreffende moslim.

Om maar één van de velen voorbeelden te noemen. Op deze reacties krijg je dan weer reacties, en zo ontstaat er een hele discussie, puur en alleen omdat er mensen zijn die iets maar blijven ontkennen/niet willen zien.

2
22 Bluth

(Kinder-) misbruik is misbruik en dient keihard afgestraft te worden.

Voor ALLE daders : ongeacht hun achtergrond.

En dát heb ik al véél vaker geschreven hier!

3
23 =*(++)*=

@22

Om eerlijk te zijn zie ik dergelijke commentaren alleen als reacties op de opmerkingen dat dergelijke zaken alleen bij moslims en niet bij westerlingen zouden voorkomen. Dat is namelijk wel ontkenning.

Ik heb het pas nog gezien in een draadje over homo-acceptatie, waarbij beweerd werd dat Nederlanders super tolerant zijn en ons land begin jaren ' 80 een veilige haven voor LHBT was.

3
24 Pegasus

@20 : Inderdaad : IEDEREEN keurt (kinder-)misbruik af!!

Waarom hebben draadjes met een moslimdader dan iedere keer véél meer reacties dan deze?

Domweg omdat er met 2 maten gemeten wordt!

Fijne dag verder!

4
25 =*(++)*=

@20 zie @8 alvast

0
26 Winston

Prima, allemaal opsluiten voor belemmering van de rechtsgang, totdat iemand wel wil vertellen wat die smeerlap geflikt heeft.

0
27 Harry Kroepoek

@24 Nou, als er een reactie is welke bijvoorbeeld de islam bekritiseert (meisje is volwassen na eerste menstruatie) dan zie ik vooral reacties die dan zeggen "niet alle moslims zijn zo hoor", terwijl de reactie dat dus op geen enkele wijze zegt. Het is een vrij goedkope frame met als doel de aandacht te verleggen van de daadwerkelijke discussie.

Zijn dat de letterlijke woorden, of is dat jouw eigen invulling met je "super"? ... Kom op.

0
28 Bluth

@25 Dat heb ik dus al uitgelegd.

In draadjes als deze komen geen honderden ontkennende reacties van mensen die zeggen "ja maar, met Jahova's heeft het niets te maken", of "ja maar, christenen doen het ook". Men keurt het af, en dat is het, en velen reageren niet met een simpele afkeuring, zo'n reactie heeft weinig nut.

0
29 Bluth

@29

Dat is zo om de hele simpele reden dat men hier niet direct aan het miepen is dat kindermisbruik typisch voor alle jehova's is en verder nergens anders voorkomt. Ziue ook mijn commentaar in @24

3
30 Pegasus

@28

Zie bijvoorbeeld reactie 254 in dit draadje: https://www.nieuwskoerier.nl/news/328015-deug66-wil-graag-professionals-trainen-voor-begeleiden-van-regenbooggezinnen?page=2

Ik zal het quoten:

"Nederland WAS namelijk rond 1980 een - in de grootste delen van het land - tolerant en vrij land waar dat soort minderheden gewoon vrij en ongegeneerd rond konden lopen zonder bang te hoeven zijn voor hun geaardheid. Dat is nu - en ik durf het te stellen, en daarmee niet wegkijkend - juist het geval van die enorme mooie multiculti import.
Die zorgde ervoor dat de bijna geheel verdwenen inheemse intolerantie tegen andere genders weer helemaal 'alive, kicking en welldone' is geworden."

3
31 Pegasus

@30 Daarop reageerde ik al.

Als ik een reactie plaats met kritiek op de islam vanwege wat het zegt over wanneer een meisje volwassen is, dan heb ik het plotseling over alle moslims, en dat is dus een grove leugen. Dit zie je vaker dan niet.

@31 Ik zie niets over "super tolerant". Er staat zelfs nog zeer specifiek "in de grootste delen van het land". Nu is de hele reactie mij iets té rooskleurig, maar op geen enkele wijze wat jij ervan probeert te maken.

1
32 Bluth

@32

- "Als ik een reactie plaats met kritiek op de islam vanwege wat het zegt over wanneer een meisje volwassen is, dan heb ik het plotseling over alle moslims, en dat is dus een grove leugen." -

Daar zul je mij dan ook niet op zien reageren. Ik heb het ook niet specifiek over jou, maar over reacties als ik in @31 aankaart.

Laten wij amsterdam eens als voorbeeld nemen, een van de tolerantste plekken van het land. De schrijver heeft het over: "minderheden gewoon vrij en ongegeneerd rond konden lopen zonder bang te hoeven zijn voor hun geaardheid." Dat is een absolute leugen. Hier wat ervaringen uit amsterdam van rond 1980:

Rond de jaren '80 was potenrammen een veelvoorkomend verschijnsel in onze hoofdstad. Homokoppels werden het huis uitgezet door huisbaas of de bank omdat er geen bescherming werd geboden. Er zijn schrijnende gevallen waarbij iemand zijn ernstig zieke partner niet in het ziekenhuis mocht bezoeken omdat die niet als partner erkend werd: mensen zijn dus eenzaam gestorven.
En dan heb ik het nog niet eens over transgenders die door de politie werden opgepakt, uitgekleed en in een drenkelingen pak weer op straat werden gezet: het was toen nog illegaal.

3
33 Pegasus

@29 : Regeren op kindermisbruik door Jehova's Getuigen : " velen reageren niet met een simpele afkeuring, zo'n reactie heeft weinig nut."

Maar reageren op kindermisbruik bij allochtonen heeft dan wèl nut? Zie de honderden reacties dan!

Duidelijk meten met 2 maten dus! Dàt geef je nu zelf keihard toe!

Bye bye zwaai zwaai.

5
34 =*(++)*=

@33 Ik gaf enkel een voorbeeld van hoe het er veel al aan toegaat. En dat het dus niet (alleen) is zoals jij het schetst.

Jij had het over "super tolerant", dat lees ik op geen enkele wijze in die reactie. Je was zeer goedkoop aan het overdrijven om een punt te maken. Als je nou gewoon zei dat die reactie te rooskleurig was, sure. Maar wat je nu deed is gewoon het framen van een reactie.

@34 Dat heeft ook geen nut, en dat is dan ook niet per se iets waar men op reageert. Men reageert vooral op reacties waar o..a jijzelf vaak mee aan komt zetten, dat het niets met de islam te maken heeft, dat het niet alle moslims zijn, vingerwijzen naar het christendom, enzovoorts. Daarop komen heel veel reacties, begrijp je het nu?

1
35 Bluth

Alweer een streng gelovig regiem waar men z'n handen niet thuis kan houden en dat binnenkamers wil afhandelen.

Hoe kunnen ze denken hiermee weg te komen?
Volgens mij ben je medeplichtig als je strafbare feiten verborgen houdt.

0
36 Aunti

@35 : "Men reageert vooral op reacties waar o..a jijzelf vaak mee aan komt zetten, dat het niets met de islam te maken heeft, dat het niet alle moslims zijn, vingerwijzen naar het christendom, enzovoorts."

Dát heb ik allemaal NOOIT geschreven!

Heb je niet geleerd dat je niet mag liegen?

5
37 =*(++)*=

@37 Klopt. Ik heb dat geschreven. Mensen hoeven alleen even in je reactiegeschiedenis te kijken om uit te vinden dat het feitelijk juist is.

Wanneer het onderwerp islamitische misstanden betreft, ben ook jij één van degene die nogal vaak met het vingertje begint te wijzen, of direct begint te roepen "heeft niets met islam te maken", of iets in die trant.

0
38 Bluth

@38 : Kom eens met bewijs, a.u.b.!!

3
39 =*(++)*=
40 Bluth

@40 : En .....?? Kom eens met een reactie van mij waarin staat "niks met de islam te maken" of "iets dergelijks"!!

Bekijk het maar met je leugens!

4
41 =*(++)*=

@39 He's right and you know it...

1
42 Yisrael

@41 Duurde een seconde of 30...

https://www.nieuwskoerier.nl/news/327235-er-zou-veel-meer-ophef-moeten-zijn-om-deze-verkrachtingen

Reactie 21. "@18 : Ga je nou echt beweren dat autochtone mannen zoiets niet doen?" op een reactie die dat op geen enkele wijze beweerde.

0
43 Bluth

@18 De waarheid??

In dat artikel stond onder @18 : " Onder de politiek van de pvv was dit niet gebeurd want dan was hij hier niet.".

Daaropvolgend mijn @21 : " Ga je nou echt beweren dat autochtone mannen zoiets niet doen?".

Dus : Dat heeft helemaal niks te maken met goedpraten van misstanden door de islam.

2
44 =*(++)*=

Mijn @44 is voor @43 ! Sorry!

Nog een keer mijn @23 hierboven :

(Kinder-) misbruik is misbruik en dient keihard afgestraft te worden.

Voor ALLE daders : ongeacht hun achtergrond.

En dát heb ik al véél vaker geschreven hier!

2
45 =*(++)*=

@35

Goed, er staat niet letterlijk 'super tolerant'. Feit blijft echter wel dat er beweerd wordt dat Nederland in 1980 (!) toleranter geweest zou zijn tegenover LHBT dan nu -anno 2018- en dat dit komt door moslims.

1
46 Pegasus

Weigeren om mee te werken aan een politieonderzoek is dat niet strafbaar?
De hele Jehova club zou ter verantwoording moeten worden geroepen door justitie en nogmaals bij weigering tot medewerking met straffe van ontmanteling en sluiting van de club van de Jehova's en gewoon als een (verboden) sekte behandelen en die dus verbieden als ze weigeren te praten, probleem opgelost denk ik. Dan willen ze waarschijnlijk wel praten en hun medewerking verlenen.

0
47 Nieuwsgierig

@44 Daar ging het ook niet specifiek over, dat haalde ik aan als voorbeeld. Waar het specifiek over ging, is dingen lezen die er niet staan en hier je eigen invulling aangeven (trollen). Het voorbeeld wat ik aanhaalde is hier illustratief voor omdat de reactie waarop jij reageerde op geen enkele wijze suggereert dat het onder PVV-ers niet voorkomt.

@46 Je tactiek heeft niet gewerkt, hierdoor is het punt wat je poogde te maken volledig onzinnig, en nu ben je terug aan het krabbelen. Typisch.

0
48 Bluth

@48

Feit blijft echter wel dat er beweerd wordt dat Nederland in 1980 (!) toleranter geweest zou zijn tegenover LHBT dan nu -anno 2018- en dat dit komt door moslims. Dit is een terugkerend patroon in dergelijke draadjes.

2
49 Pegasus

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
JackKropotkin
GeenStijl: Hoera islam! Irak maakt homorelaties strafbaar

Lijkt wat op ‘queers for Palestine = chickens for KFC” ...

24 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Zie Hier
Frans Timmermans: antisemitisme is de schuld van rechts

@4 Moet zijn: Valt op dat links altijd naar RECHTS wijst om de schuld te geven van antisemitisme!Maar ze zeggen niet dat het hun achterban...

36 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Daags na neonazistische toespraak Wilders roept Dassen (Volt) VVD en NSC op: 'Doe. Het. Niet.' - Joop - BNNVARA

Over rascisten en terroristen gesproken!!De beroeps raddraaiers laten weer van zich horen!Alleen laten ze duidelijk zien dat de toespraa...

42 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

JackKropotkin
Frans Timmermans: antisemitisme is de schuld van rechts

@3 Ik betwijfel of dat helemaal klopt. Ik zie eigenlijk steeds meer dat ‘islamitische’ mannen van een jaar of 25-30 de organisatie leiden, v...

43 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

Zie Hier
Nederland gaf tientallen machthebbers hoge onderscheidingen, ook uit omstreden landen

Nederland heeft een open grenzen beleid voor alle soorten criminelen!...

44 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Demonstratie bij AvroTros-gebouw tegen deelname Israël aan songfestival

Lachen een netwerk van Hilversumse -inwoners!!Moet de kop niet gewoon zijn een steld extremistische rascisten wil bepalen wat er moet gebeur...

1 uur geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Schokkend! Timmermans dreigt door. Waar is de zelfreflectie bij GroenLinks/PvdA? #DDDF

Ach Timmermans is het grote voorbeeld van de club waarbij links lullen en rechts de zakken vullen helemaal tot topsport is verheven!En dat a...

1 uur geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Frans Timmermans: antisemitisme is de schuld van rechts

@2 Valt op dat links altijd naar links wijst om de schuld te geven van antisemitisme!Maar ze zeggen niet dat het hun achterban is die bij de...

1 uur geleden geplaatst door Zie Hier

JackKropotkin
Demonstratie bij AvroTros-gebouw tegen deelname Israël aan songfestival

De antisemitische Hamasfans worden steeds gekker en extremer. Opletten. ...

1 uur geleden geplaatst door JackKropotkin

Zie Hier
Boze Akwasi reageert op Anouk: ‘Nooit het N-woord gebruiken'

Dan is e vast de waarheid gezegd!...

1 uur geleden geplaatst door Zie Hier

NK. App
Ebraska CoedsCasting AnalMassage EsscortXxxsevDomanant PornLatinacamsAvril Lavigne NideDanielly NudeHope Solo PussyMumbai XnxxXxx Indian OfficeSpread Legs GifArab Sex HdArmpit Hair Sex VideoMommy GangbangedIndia Xxx MoviesBest Anal VideosLadyboys PornhubPorn Star BrazzerzBreast Licking VideosXxx Boy XxxNudist Family Sex VideosDani Daniels Big BoobsPhoenix_taylorPorn April FlowersMira Mi ChatAnnalise Basso NudeNew Milf VideosNew Girl PornSex Sex Video ClipFilipinablowjobWet Tshirt GifBoobsukingIndain Hot PornCelebs With A SextapeWww Ixxx CkmGaymexican PornHard Romantic SexGwendolyn PornParadoy PornRedit BoobiesHot Brunette NudeNicki BenzSaloni SexHard Sexx VideoNew Full Hd Porn VideoNatasha Nice PornBeautiful Korean XxxKerala Sax VideoMiddle Aged Women PornMyfreeca.Pervmom Full VideoGlory Hole SwallpwTeenxnxxWwe XxnxGrandmother And Grandson SexMom Bra XxxBoodigoX HamsteeMmus-078Katie Cummings ManyvidsFuck BoysMaturefuckbuddiesChaterbate RecordingsAmouranth Sex TapeTakarasagashi No Natsuyasumi Part 2Matured Japanese PornArmpit PornTomb Raider SexExplouted College GirlsX VideozPorno Com LegendadoSexo JaponesFaast PornStormy Daniels Nude PicsKylee Deweese NudesKorean Erotic VideosSunny Leone Daniel Weber SexThe Hub PornYeonmi Park PornNu Carnival H ScenePornwha VfPorn Reality KingTen Russian PornNipple ClampsXnxx TailorPonography VideoPorn Hub RappedNehal Vadolia NudeBlue Hd Sexy VideoXxx Video GujratSalwar NudeForced Fantasy PornDiane Lane PornFamous PornsPregnant AnalChinese Bf Sex VideoSexmex DoctorDevika XxxHd Masala PornPorn Full VideoaFetish WebsitesSex Tape CelebritàJapanessexKanndasexPornhub Big TitsMlp HentaiFace Slap PornMybookie AgBarbie SinsChinese Nude WomenVicats PornDesi Kinnar SexHot Story FilmCocostar NudesMoebooty RaynaXx Video SaxTollywood Actress Xxx VideosXxx Video Ava AdamsHot Sexy Porn Video HdJapanese TeenspornSocialemdaigirlsYoujizz ComyJexkaawolvesCarmela ClunchTamanna Bhatia Boobs1st Time Anal SexHitomi Big BoobsMucho HentaiGay HentaimangaHot Nude AsianBlack Doggystyle PornSong Sex MovieWwe Diva NudesSexdonkeyCuming To FastPorn CaughtPorn Gay En EspañolJessica Biel SexiestSwell 80 PornSecret PantiesJapanisxxxX Video JapanesGaymonstercocksVintage Hairy PusyActress Nude ScenesWhis Rule 34PamelaalexandraXnnx IndianCarne Del Mercado