Gezondheid
  • 8
Vergeet de marketingverhaaltjes over lage teer- en nicotinegehalten. Iedere sigaret is ongeveer even slecht qua teer, nicotine en koolmonoxide. En sommige sigaretten zijn extra slecht. Dat geldt vooral voor sigaretten waarvan de makers suggereren dat ze minder teer en nicotine bevatten. ...

3 maanden geleden door Inter

REAGEER MET EEN EMOJI
10
LEES MEER OVER

Lees steeds van zulke dingen over sigaretten, maar nooit over shag.wordt dat nooit getest ofzo?

1 Moetffmijneikwijt    
3 maanden geleden door Moetffmijneikwijt
1
Meld

@1
Ook nooit over slechtheid van bommen en granaten, dat kan nooit genoeg zijn.

2 Nerva    
3 maanden geleden door Nerva
1
Meld

@1
Daar zeg je inderdaad wat. Ik vraag me af wat het verschil is. Shag lijkt me, omdat het vaak zonder filter gerookt wordt, nog slechter.

3 David    
3 maanden geleden door David
1
Meld

Het vervolg op de indoctrinatie tegen het roken !!!! (Ik ben zelf geen roker maar ook geen fanatieke anti roker; leven en laten leven)

4 Tiidmasine    
3 maanden geleden door Tiidmasine
4
Meld

Ze zijn net zo slecht als ze altijd al waren en het "gif" is dus wat er altijd al in zat. Alleen de beweerde hoeveelheid teer en nicotine die op de verpakking staat, is veel hoger, waarschijnlijk, dan men zegt, dat je binnenkrijgt, bij "normaal" gebruik.

Er is dus niets veranderd behalve dat de berekening van die getallen niet klopt en moet worden aangepast op de verpakking. Mensen krijgen niet meer "gif" binnen (lekker dramatisch) dan eerst, plotseling.

5 Wendel    
3 maanden geleden door Wendel
1
Meld

@4 : Jammer genoeg is het tevens indoctrinatie tegen de roker, mensen die roken. Wat een haat en nijd, zelfs in de Middeleeuwen waren er niet hele groepen die zo grondig tot paria werden verklaard van staatswege en met pek en veren de gemeenschap uit gejaagd.

6 Wendel    
3 maanden geleden door Wendel
2
Meld

@3 : Shag stoppen ze in hulzen (lege sigaretten) met een klein apparaatje om er sigaretten van te maken. Daar heb je dat met die gaatjes niet.

7 Wendel    
3 maanden geleden door Wendel
1
Meld

Waar Blokhuizen zo van schrikt is al jaaaaren bekend. Zo worden we met alles besodemieterd. Normen van bijvoorbeeld radioactieve straling in voeding worden ook naar boven bijgesteld als het moet onder het mom voedselschaarste tegen te gaan na een kernramp. Het roken is dadelijk voorbestemd voor de rijken net als 't autorijden. Wordt allemaal onbetaalbaar voor de gewone man.

8 Robbedoes    
3 maanden geleden door Robbedoes
3
Meld

@4 En dan??? Dan over een paar jaar de Nederlandse Staat aanklagen omdat ze nooit goed gewaarschuwd hebben tegen de gevaren van roken? Leer mij de Nederlanders en hun advocaten kennen....

9 LoydMorris    
3 maanden geleden door LoydMorris
3
Meld

@9 En dan ? Valt het nou echt niemand op dat er steeds nieuwe "feiten" over tabak worden gepubliceerd om het elke keer een graadje erger te maken ?? Min of meer zo onopvallend dat de doctrine steeds makkelijker wordt. Als je van iets dood kunt gaan o.k. maar er meerdere keren aan dood gaan ?? Kan helemaal niet. einde verhaal is einde verhaal. Punt uit !!

10 Tiidmasine    
3 maanden geleden door Tiidmasine
4
Meld

@10 : Het gaat er ook wel om, het normaal te maken dat de overheid groepen binnen de eigen bevolking aanvalt, discrimineert, buitensluit, vooral autochtonen, terwijl zij tegelijkertijd van diezelfde groepen "inclusief gedrag" naar islamieten toe eisen. Het Cordon Sanitaire rond PVV was en is toch ook een ongehoorde verkrachting van de democratische rechtsstaat, net zo goed.

11 Wendel    
3 maanden geleden door Wendel
6
Meld

@4
Rare redenatie houdt u er op na vind ik. Ik word geacht criminele zogenaamde vluchtelingen zielig te vinden en als ik mijn mening geef dan ben ik een Pegida zwijn of vergelijkbaar met andere verwerpelijke vondsten. Ik moet van de overheid mijn organen afstaan tenzij ik aktie onderneem?
Dus hoezo leven en laten leven? En mijn mening is dat je je lichaam geen groter plezier kan doen dan te stoppen met die stomme gewoonte. Maar mensen die stug door roken scheld ik niet uit.

12 Al    
3 maanden geleden door Al
4
Meld

@1 Men spreekt enkel over "sigaretten" omdat dit nu eenmaal wat makkelijker klinkt..... als u denkt, dat shag een stuk gezonder is, dan heeft u ook pech. In shag zit exact dezelfde zooi en gifstoffen.

13 LoydMorris    
3 maanden geleden door LoydMorris
1
Meld

@4
" leven en laten leven "
Wanneer dat roken betreft vind ik dat knap cynisch....

14 Janzzen    
3 maanden geleden door Janzzen
8
Meld

@11
Er is nooit een cordon sanitaire opgetrokken rond de PVV.
Dat de PVV zichzelf uitgesloten heeft is alleen Wilders zélf aan te rekenen.
Je mag stoppen met je eigen geheugen te vervalsen.

15 Janzzen    
3 maanden geleden door Janzzen
8
Meld

@15 Een staaltje taqiyya, Janzzen?(mohammed)

16 Positivo    
3 maanden geleden door Positivo
8
Meld

Weet wel waar het heen gaat in het lichaam hangen ook geen schilderijen maar schrik toch best wel wat de makers in de sigaretten stoppen en sommige mensen weg roken.
Ook geen wonder dat ze zo verslaafd blijven. Misschien moeten deze mensen een schoorsteen van binnen bekijken want daar doet me dit aan denken als ik het zo lees.

Als de mensen massaal stoppen met roken verliezen hun hun inkomsten waarmee hun baan.
Dit hebben de makers volgens mij nooit gewild dat zoveel mensen er zo ziek van werden als het toen de sigaret in opkomst was vroeger geweten hadden waren ze er misschien nooit mee begonnen.

Heel goed dat er zoveel door de artsen aandacht aan geschonken wordt en er meer bekend over wordt.

17 Erika    
3 maanden geleden door Erika
2
Meld

Met andere woorden ze hebben willens en wetens de rokende bevolking staan te vergiftigen en zijn er altijd mee weg gekomen omdat ze een goede lobby hadden.

18 Rattocasi    
3 maanden geleden door Rattocasi
7
Meld

Sigaretten gelijkstellen aan heroïne. Klaar.

19 Mac Benac    
3 maanden geleden door Mac Benac
1
Meld

@18 Vroeger wist men blijkbaar niet beter.... Sterker nog... menig arts adviseerde mensen om te gaan roken echter de laatste 30 jaar weet iedereen dat roken ongezond en dodelijk is. Je bent echt een grote sukkel als je willens en wetens door blijft roken. En ja.... ik weet dat het voor een verslaafde heel moeilijk is om te stoppen. Maar iedereen die de afgelopen 10, 20 jaar begonnen is met roken is vreselijk eigenwijs of oerdom....

20 LoydMorris    
3 maanden geleden door LoydMorris
2
Meld

Na 3 keer behoorlijk ziek te zijn geweest de afgelopen winter ben ik 2 weken geleden gestopt met roken en mensen wat valt dat tegen.
Er zijn ook al vele positieven hoor, beter ademen, betere reuk en noem ze maar op, maar het gemis is groot!

21 Koortje    
3 maanden geleden door Koortje
0
Meld

De ervaring leert echter dat de leukste vrouwen rokende vrouwen zijn. Zo zijn ze relatief spontaner en hebben een mooier figuur dan niet-rokende vrouwen.

22 Black65    
3 maanden geleden door Black65
8
Meld

@22 Nu ze 'n jaartje of twintig zijn, klopt het aardig..... Moet je ze zien als ze rond de vijftig zijn.
Weinig rock 'n roll meer.....

Gerimpelde grauwsluiers die zich puffend en kreunend voortbewegen.....

23 LoydMorris    
3 maanden geleden door LoydMorris
1
Meld

Autofabrikanten liegen al jaren over het gemiddelde verbruik en bijvoorbeeld over de actieradius die een electrische auto met een volle accu kan afleggen. Kennelijk is het dus normaal om mensen te beduvelen en verwacht ook hierover dat men zijn schouders op zal halen. Daar mikt de fabrikant al bij voorbaat op.

24 Al    
3 maanden geleden door Al
0
Meld

Kijk dan, hoe dom is de roker. De tabaksfabriekant doet stoer door te stellen dat EU richtlijnen en Canada richtlijnen verschillen als centimeter en inches. Denkende dat de rokers nu OVERTUIGD zijn. Maar weet je wat? Canada heeft het METRISCHE stelsel en meet helemaal niet in inches. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Metrication_in_Canada zo leugenachtig zijn deze gifmengers. En oja. Je bent oerdom als je rookt.

25 Chaimileh    
3 maanden geleden door Chaimileh
1
Meld

Staat er naast het merk dan meer info? Heb ik nooit op gelet.

26 upanddown    
3 maanden geleden door upanddown
0
Meld

@19 Dacht dan eerder aan alcohol. Deze is bovendien veel schadelijker voor de verkeersveiligheid.

27 Black65    
3 maanden geleden door Black65
1
Meld

We leven nou eenmaal in een leugenachtig systeem, zie Rutte, de EU, alle politici, sjoemeldiesels, nepmedicijnen, leugenadvertenties, valse vlag aanslagen, en oorlogen onder valse voorwendselen.

28 Positivo    
3 maanden geleden door Positivo
7
Meld

Also iemand zijn rookgedrag af laat hangen van de info op de pakjes. Wat er op staat wordt ter kennisgeving aangenomen.

29 Spraypaint    
3 maanden geleden door Spraypaint
0
Meld

@28 De overheid, vele officiële instanties en artsen waarschuwen al jaren voor de gevaren van roken en tabak en toch blijven velen het bagatelliseren....
Hoe duidelijk wil je het dan hebben?

30 LoydMorris    
3 maanden geleden door LoydMorris
1
Meld

@22 ,

Ik weet niet hoe het met u zit, maar ik kan niet enthousiast worden van naar rook stinkende vrouwen.

31 progressiefliberaal    
3 maanden geleden door progressiefliberaal
1
Meld

De marketing die de tabaksindustrie gebruikt verschilt niet van marketing in het algemeen. Deze dateert van de tweede wereldoorlog toen Amerika lekker gemaakt moest worden om hun jongens in Europa te laten sneuvelen. Amerika was op dat moment pacifistisch. De marketing strategieën die toen als oorlogspropaganda zijn bedacht zijn nog steeds de basis van de huidige marketing.

32 Myth63    
3 maanden geleden door Myth63
0
Meld

@25 : Ik zal een individu niet snel 'dom' noemen mits ik diegene beter ken.

Maar ik begin steeds meer de neiging te krijgen om juist mensen zoals u 'oerdom' te noemen omdat u meegaat in de hetze tegen een bepaalde bevolkingsgroep die simpelweg geniet op zijn of haar manier en, volgens u, geen idee hebben waar ze mee bezig zijn.

Ik ben in elk geval van plan om u niet als voorbeeldig te beschouwen.

33 Garp    
3 maanden geleden door Garp
1
Meld

@22 Ja, en ze hebben een stem als hese bouwvakkers. Je moet er maar van houden. Nee geef mij maar een frisse vrouw die niet stinkt en mooi blijft, ook op latere leeftijd.

34 Vrijdenker    
3 maanden geleden door Vrijdenker
0
Meld

@33 we verschillen allemaal. Ik ben beter dan rokers.

35 Chaimileh    
3 maanden geleden door Chaimileh
1
Meld

@31 Op zich ben ik het als niet-roker met je eens, die rooklucht went immers nooit, maar het oog wil ook wat.

36 Black65    
3 maanden geleden door Black65
1
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Peter R de Vries neemt Afghaanse verkrachter...
Gisteren walgde bijna heel Nederland van de l...

1 dag geleden door Mediamix

Wilders: Nederland is Nederland niet meer
""Hij vraagt premier Rutte of hij knettergek...

24 uur geleden door E.Meel

Auto rijdt in op mensen moslimcentrum Londen
Vijf mensen zijn gewond geraakt toen een auto...

1 dag geleden door Nu.nl

Wilders komt met initiatiefwet tegen islamiti...
PVV-leider Wilders heeft een groot deel van z...

22 uur geleden door =*(++)*=

Postcode bepaalt strafmaat bij de VVD
Als het aan Dijkhoff ligt gaan de minst kansr...

16 uur geleden door in holland


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Roomboterbabbelaar
Stelling: ‘Zeespiegel stijgt, verhuis wonin...
ja met z'n 17,5 miljoen allemaal in de achter...

minder dan een minuut geleden door Roomboterbabbelaar

Pegasus
Zwaargewonden bij bakfietsongeluk op het spoo...
@19dat ben ik zeker met je eens, het is e...

1 minuut geleden door Pegasus

TedjeR
Wilders: Nederland is Nederland niet meer...
@270 tot zover gaat de VVMU dus bij de NSB al...

1 minuut geleden door TedjeR

Vageali6888
Thierry Baudet draagt gedicht 'Oneindig wakke...
@5Wat is er mis met nadenken voordat je a...

2 minuten geleden door Vageali6888

Roomboterbabbelaar
Zoek de verschillen: een weg in Oeganda aange...
lekker dan. zo'n snelweg aanleggen naar de EU...

2 minuten geleden door Roomboterbabbelaar

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig