door Havermout in Politiek  ·  91 Reacties

  • 25
  • 2540x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Als DENK aan kan tonen dat er met reiskosten gefraudeerd kan worden dan is dat hun goed recht, ondanks dat ik DENK graag zie emigreren naar Turkije.

3
51 Verwonderd

@40

We kunnen dit alleen maar voorkomen door massaal te gaan stemmen, het maakt niet uit op wie.

Zij hebben namelijk een trouwe achterban die wel gaat stemmen, en de sommige Nederlanders zonder migratieachtergrond vinden het stemmen an sich niet zo belangrijk omdat men zich niet vertegenwoordigd voelt.

Hetzelfde geldt voor de kleine christelijke partijen. Hun achterban gaat *altijd* stemmen, dus krijgen zij alsnog onevenredig veel zetels.

11
52 ~ Echelon II ~

Deze Kamerleden hebben die OV vergoeding, denk ik, niet per gereden rit maar per week, maand, jaar en dan over een bepaalt traject, zó kan ik mij voorstellen. Als er dan eens een latertje is dan is een ritje per auto, meerijden, wel te prefereren boven een OV rit. Hoe dacht DENK dan dat iemand dit kan compenseren?

Heeft DENK enig idee hoe vaak precies ditzelfde zich voordoet in de burgermaatschappij?

En dan foto's maken wie bij wie in de auto stapt......creepie.

13
53 Hendrianus

De labbekakkers van DENK in de bocht.

0
54 corretje

* Verwijderd door de redactie *

55 Pxf7+

Ik geef DENK geen minachting waardig!

1
56 Venividivici

De spion van Ankara, dus staatsvijand van NL, dacht een obenbaring te hebben dat NL zou schokken ==> een PVV'er ging met Arib in auto na een laat debat mee naar Amsterdam......
-die Ozturk heeft een steek los..........
**
-journalisten in NL, moeten bij alle DENK topstukken ==> een tracker onder hun auto doen, kijken waar ze gaan, en of dat klopt met admin.
-kunnen we ook gelijk kijken of ze wel 5 keer per dag knielen voor hun dulalistisch godje, en als dat niet zo, moeten we de klik turken naar Afganistan sturen, immers daar zijn nog wel groepen die graag de sharia will toepassen op deze staatsvijanden van NL.

1
57 Goldrush

Denk moet goed in de gaten gehouden worden, immer is een directe lijn met AKP Turkije en Hamas,
Het zijn wolven in schaapkleren, grijze wolven.........
NL veiligheids diensten moeten ze elke seconde in de gaten hebben, 1 foute stap, en verbieden deze partij.

0
58 Goldrush

Eng hoor.
Je zal een lifter mee nemen onderweg die op de achterbank alles vuil zit te spuiten....

-- sarcasm --

4
59 techcenter

Smerig schurksventje!

0
60 Jan met de korte achterlul

* Verwijderd door de redactie *

61 techcenter

Denk-Kamerlid Öztürk , kan deze sukkel eens normaal Nederlands leren praten want ik kan deze malloot niet verstaan als hij achter de microfoon staat en over onzinnige onderwerpen zit te kreunen.

0
62 corretje

@40 en @52

Dat is de reden waarom ik nog stem, de partijen waar ik niets mee heb, een ietwat mindere kans geven tot meer zetels, deze partijen hebben een harde kern die gaat stemmen.

Dat is ook strategisch stemmen!

0
63 garriet

Het laat weer eens duidelijk zien wat die Asoturk gewend is raddraaien en opruien, net als z'n grote voobeeld vriendje Ernutje!

Die laatste die laat dagelijks zien, dat hij vind dat democratie maar onzin is!

0
64 Zie Hier

@16 . De PVV kan wel zaken en personen gescheiden houden maar dat is voor de Denkknulletjes te moeilijk.
Ik ben op zich ook faliekant tegen dubbele paspoorten en tegen een kamervoorzitter met een Marokkaanse ( of wat voor andere dan NL nationaliteit ook) maar dat wil niet zeggen dat ik geen respect en waardering kan hebben voor een vrouw als Arib. Zelfs al is ze lid van een achterlijke partij als de PvdA neemt dat niet weg dat zij haar mannetje staat en netjes en beschaafd zich gedraagt en haar werk als voorzitter prima doet.

0
65 PFL

Denk ziet wel de splinter bij een ander, hoewel ik niet snap wat er mis is met carpoolen. Maar de welbekende balk bij zichzelf zien ze niet.

0
66 Al

* Verwijderd door de redactie *

67 tomaatje

* Verwijderd door de redactie *

68 tomaatje

"Het debat over de dagelijkse gang van zaken in de Tweede Kamer ging ook over het lekken aan de pers door ministeries. Arib vindt dit storend en heeft hierover een brief gestuurd aan premier Rutte. Ze stelt dat Kamerleden hun werk niet goed kunnen doen, als ze moeten reageren op uitgelekte kabinetsplannen zonder dat ze de juiste informatie hebben gekregen."

Waarom geven ze dan commentaar? Waarom zeggen ze niet gewoon, dat ze x tijd nodig hebben om e.e.a. uit te zoeken voordat ze er wat zinnigs op kunnen zeggen?

Dat er gelekt wordt, is maar goed ook. De regering heeft de neiging, ons zo vaak mogelijk met voldongen feiten te confronteren, want omdat het vruchteloos is, daar actie tegen te ondernemen, blijft het bij gemopper. Dat wordt anders als je de tijd krijgt, te reageren voordat een wet er al door is. Het liefst zou de overheid wetten met terugwerkende kracht invoeren, hebben ze laatst al eens geprobeerd maar gelukkig trapte men daar toch niet in.

0
69 Wendel

Ik zou het een schande vinden als Arib dat niet zou doen.

0
70 oeioeioei

@17 en @18
Met deze zielige reacties geeft u uw bekrompen zienswijze duidelijk weer.

2
71 Jan met de korte achterlul

De haat van die turken richting een vrouw die de baas is in de tweede kamer, en mn. een Marokkaanse is van een niveau waar je van walgt. Niemand zal mij beschuldigen van knuffelgedrag en ik ben geen voorstander van mensen in een politieke functie met 2 paspoorten maar Arib is wettig verkozen en dat deze minkukels, deze mislukte ottomanen maar door blijven zeiken tegen haar om de meest belachelijk zaken gaat echt te ver en laat zo overduidelijk hun zielige pathetische, infantiele en rancuneuze aard zien. Als er nou misbruik werd gemaakt, ok, maar dit gaat helemaal nergens over.

1
72 Bleke Betty

Als Kamerleden gratis meeliften maar een vast bedrag voor reiskosten krijgen heeft Denk wel een punt.Als de PVV commentaar levert over gratis meeliftende DENK Kamerleden was Nieuwskoerier te klein.

6
73 jantje van leiden

@73 : Uit het artikel : Arib neemt WEL EENS Kamerleden mee terug naar Amsterdam in haar dienstauto.

1
74 =*(++)*=

WEL EENS na een nachtelijk debat!

Lijkt me niet meer dan normaal!

1
75 =*(++)*=

@74 Ik heb toch niet gezegd dat Kamerleden elke dag meeliften..

4
76 jantje van leiden

@73 . Zie ook @74 , wat is jou niet duidelijk bij de woorden "wel eens"? Ik neem ook wel eens collega's mee van het werk als het laat geworden is.

0
77 Vandeprinsgeenkwaad

@73 Dit gaat over kamerleden welke met het openbaar vervoer zijn gekomen maar gezien het tijdstip niet meer thuis kunnen komen met datzelfde vervoer!!

0
78 Koortje

@73 om @77 aan te halen, dat noemen ze fatsoen en collegialiteit ondanks dat het niet vrienden zouden zijn.

0
79 Pluten1

Spijkers zoeken op laag water, zo noem ik het, als je niets te melden heb, houd je mond, ook in de politiek!

0
80 Koortje

Ik reageerde in mijn @74 op @73 die schreef : "Als Kamerleden gratis meeliften maar een vast bedrag voor reiskosten krijgen heeft Denk wel een punt.".

Voor mij maakt het nogal een verschil uit dat meerijden regelmatig gebeurt of inderdaad WEL EENS na een nachtelijk debat!!!

6
81 =*(++)*=

@81
In principe kan mij dat ook niet boeien, want waar hebben we het helemaal over? Peanuts, niets!
Je geeft iemand een lift en of er nu 1 of 2 personen in die auto zitten, so what! Behalve als het steeds dezelfde zouden zijn, dan kan je misschien van 'invloed' praten, maar dat kan net zo goed ook in een achteraf kamertje...!
Nee, zolang een penthouse 'normaal' wordt gevonden, slaat dit helemaal nergens op.
En het blijkt ook wel, want van alle reacties hier, van rechts tot links is, zijn de meesten het hier dan toch over eens. Dit is spijkers op laag water zoeken.

0
82 Bleke Betty

@78 Hoe komen de andere Kamerleden thuis als ze dezelfde vergadering bezocht hebben?

2
83 jantje van leiden

@73
De beschuldigingen die je uit, kan je dat staven of zijn het weer je onderbuikgevoelens.

0
84 Niet wit niet zwart

@83 Hotels of taxi gok ik.

0
85 Koortje

@83 . Eentje heeft een penthouse in de buurt. De rest rijdt misschien wel met iemand anders mee of overnacht in een hotel.

0
86 Vandeprinsgeenkwaad

We kunnen wel zien waar de prioriteit ligt bij Denk. Van alle problemen die dit land heeft vinden ze dit het belangrijkste. Of die paar kamerleden nu in een trein gaan zitten die toch al rijd of in een auto gaan zitten die ook die kant op gaat zal de gemeenschap echt een worst wezen want het kost uiteindelijk de belastingbetaler geen cent extra.

0
87 RazorBlade

Wat is die Öztürk toch een slimmerik.

Soms gaan de vergaderingen lang door en dan is zo'n rithe met Arib goedkoper dan een hotel op onze kosten boeken toch goedkoper.

Daar komt bij dat Öztürk enigzins een NSB mentaliteit heeft om stiekem 's avonds foto's te gaan nemen wie mee mag rijden.

0
88 garriet

Dat DENK er constant een hoop onzin uitkraamt is schokkend.
Dat steeds meer medelanders hun steun geven aan deze puist van ons electoraal bestel vind ik schokkender.

Dat links de samenwerking met deze partij steeds vaker overweegt gaat de schok te boven - dat is ronduit schandalig.

Helaas zal de puist nog gaan groeien en gaan etteren. Het is wachten tot de pus eruit spuit.

0
89 De Vliegende Brabander

@89
Waar werkt "links" dan samen met DENK? Maar op zich vind ik het goed dat duidelijk wordt wat voor een onzin die Denkers nu allemaal geloven. Dan broeit het niet aan de onderkant, maar wordt het duidelijk. Niet verkeerd.

0
90 AJ74

@71 geheel mee eens Jan, je reacties voegen écht wat toe!

1
91 hippodepippo

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
JackKropotkin
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@44 Dat lijkt me toch eerder een taak voor jou want je gaat uit van antisemitisme als haat jegens aanhangers van een geloof. En dat, kleine ...

1 minuut geleden geplaatst door JackKropotkin

JackKropotkin
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

Dat lijkt me toch eerder een taak voor jou want je gaat uit van antisemitisme als haat jegens aanhangers van een geloof. En dat, kleine hitler, ...

2 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

FrisseBries
Offtopic

@3735Nou ja, prima. Maar hou dan op met het constant klagen over de mensen hier. Of hou op overal op in te gaan.Hier zit iedereen anonie...

2 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Feldwebell
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@21 En wanneer die drones dan weer uit de lucht komen vallen roltt pappa uit de schuur. Je moet gewoon altijd het arsenaal zo divers mogelijk...

3 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

VBOH
Offtopic

Iedereen hier heeft zo zijn/haar/hen/hun eigen werkelijkheid. Misschien is het een idee om elkaar daarin te respecteren, en elkaar daarin in zij...

4 minuten geleden geplaatst door VBOH

FrisseBries
Offtopic

@2733Ja. Heel velen hebben achterdochtige persoonlijkheid hier....

6 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Wedergeboren
Offtopic

@2731 Zo'n ID geeft volledige inzichtelijkheid en controle aan de overheid. Het gaat hen NIETS aan of ik het internet begruik, wanne...

6 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@150 Toch eens je kop houden.Liedje voor jou.https://www.youtube.com/watch?v=pc0mxOXbWIU 🖕 🖕 🖕 🖕 🖕 🖕 🖕 🖕 🖕 �...

6 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Ronin
Offtopic

Als ik het goed begrijp neemt Prikkelbeens het Nieuwskoerier kwalijk dat hij de boel hier met zijn getrol volledig naar de kloten heeft geholpen...

7 minuten geleden geplaatst door Ronin

NK. App
Horror Porn Movieسكس عنفIpornoIndian Adult WebJustice League Xxx123sexPitie PornRawattack Kate DaliaQueenmommymilker NudesTube PornstartsLottie Moss NudeBrezza SexXnxx HeroPrincesskendallAfrican Porn HdSunny Leone Xn VideoAfrica Porn VideosNew Xxx MmsXxx Kareena KapoorEbony Porn PovAmuture Lesbian PornXvido PronoWww.xhampster.conSaltyicecreamMona OnlyfansXx Best VideoCream PiedGuy Humps A PillowFingering In Public PornHeidi Klum NippleMaggie Q NideNaked Asian HotYouu PornP Orno TvBlow Job DrinkXxx Sunny BfIndian Cam Sex VideosAlexis Fawx LatestYoung Lesbian NudeSoftcore EditedSexoe PornografiaDeep Creampie CompilationDawn Marie PornBarakbigbuttNublie PornPorn Sri LankaPorn Tube BrasilNude AnonCross Dressing PornBengali Chudachudir GolpoTaboo 4Madison Ivy HdReality Tv PornFreeporno En EspañolFirst Time Anal GayCrying Anal TeensThia Massage PornTiktok Gone WildLatina Porn FeetSupergirl HentaiPorn OrgasmoSausage Party PornhubJennifer Tillys TitsNubbies PornTony Lopez NakedJesse Switch NakedGirlfriend CumingNalgonasexHindi Sex Hd MovieXfantazhPorn In TwitterHomemade CreampieAsian BliwjobMrs Incredible NakedMassage Porn V18 Age PornXxx Hardcore Porn VideosBigcock WifeTeen XxNew Hindi Bf FilmFke Taxi PornSex Video English FilmKelly Baltazar PornLesbian MastubationRencontre SexeP Orno FilmAgent Red GitlLdy Gaga NakedXxxnxmomHusband Wife PornJapanese Big Boobs Porn VideosFuck ComicsBlone NudesAtomic Heart NudeAkshara Singh SexFantasy Porn VideosXxx Hindi Movie DownloadNude Desi GandPorn Gif SquirtNyna FarragniBiola BaileyCuckold TwitteFree Ones.comMoriah Mills Tweetsبورنو مترجمD4swuingNikki Cox NudeFalcon StudiosHottest Mom XnxxLenagetspluggedBangla Hd VideoTamana Xxx VideoSuperheroine Porn VideosFilm Porn OAnuska Sex PhotosBarenna SparksSunny Leone Chuda Chudi VideoSuhagrat XxxxFull Porn MoviLily Larimar AnalBig Titties TumblerRosalia SexyXxxccomKutte SexPlayboy PornográficoKannada Romantic SexNaked MaidsSex Video Open Sex Video OpenXyz Sex VideoAshley Tervort NipplesBrotherfuck His SisterNifty StoriedPornografia En La CalleKt So NudeTelugu Young Aunty Sex VideosHot Indian Chudai VideoXvideos Sexo ForçadoFuta CaptionMallu Nude ImagesNadya Nabakova WoodmanBusted BabysittersLive XnxxMydesinetFree Porhub VideosSeptember ReignAlyxstarNicole Scherzonger NudeJulia Burch NudesHamster ComHot Sex Video Movie