U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Media
  • 49
Verbijsterende beelden in het NOS-indoctrinatie-televisieprogramma Nieuwsuur: op Riefenstahl-achtige Francisco van Jole-achtige wijze heeft dit openlijk president Trump hatende staatstelevisieprogramma een video gemanipuleerd om zo nepnieuws te kunnen produceren. Dit nepnieuws heeft overdu ...

ongeveer 1 jaar geleden door Moskowfiets

REAGEER MET EEN EMOJI
68
LEES MEER OVER

@289 Nee, hoor. Ik ben geen schrijver van beroep. Evenmin heb ik ooit zulks beweerd.

Je intelligentie - voor zover daar al sprake van is - laat je alweer in de steek.

301 LanCaster    
ongeveer 1 jaar geleden door LanCaster
4
Meld

Wat mij beangstigd is dat Twan Huys (Nieuwsuur), compleet met zijn in (beeld)manipulatie gespecialiseerde redactieleden (staatsdeskundigen en wetenschappers uit linkse hoek uitnodigen) overgaan naar RTL Late Night, zodat zij ook bij de commerciële omroep hun gif kunnen verspreiden.

302 logikus    
ongeveer 1 jaar geleden door logikus
5
Meld

Leuk al dat geroeptoeter, maar het beeldmateriaal was aangeleverd door Reuters.
Wel slordig van de NOS dat ze het niet zorgvuldig hebben gecheckt, maar je kan ze dus niet beschuldigen van het feit dat ze het zelf gemanipuleerd zouden hebben.

Daarnaast hebben ze het gisteren in hun uitzending zelf ook weer recht gezet, dus ik vind deze heisa een beetje een heksenjacht.

303 mening    
ongeveer 1 jaar geleden door mening
11
Meld

@303
U heeft er dus niets van begrepen.
Dus hup hup excuses en de zaak is afgedaan.
Waar het om gaat is, dat dit al de zoveelste keer is dat dit gebeurt. En dát bij een omroep die zegt onafhankelijk te zijn.
Dat zijn ze dus niet.
En die excuses leiden tot niets, omdat ze het de volgende keer wéér doen.
Begrijpt u het nu?

304 Dieke    
ongeveer 1 jaar geleden door Dieke
3
Meld

@303 Feiten checken is ook een verantwoordelijkheid van een journalist, niet alleen plak en knipwerk.

305 Snuggles    
ongeveer 1 jaar geleden door Snuggles
2
Meld

Laat het een troost zijn voor pro Trump aanhangers,ook nieuws over Moslims word gemanipuleerd in het nadeel van allochtonen.Een interview met drie onderwijskrachten over de noodzaak van meer lessen in burgerschap om polarisatie en haat onder allochtonen en autochtonen te voorkomen kregen alleen de pro burgerschapslessen het woord.Degene die pleitte dat er ook meer aandacht voor discriminatie op de arbeidsmarkt en beschikbare stageplekken moet komen en minder zwarte en witte scholen kreeg nauwelijks het woord.Op het eind van het gesprek kreeg hij eindelijk het woord omdat hij eiste dat hij ook iets mocht zeggen.Ook dit gebeurt in het programma Nieuwsuur.

306 jantje van leiden    
ongeveer 1 jaar geleden door jantje van leiden
4
Meld

@306 ,
Ach..
"hullie doen het ook.."

307 BenErWeer    
ongeveer 1 jaar geleden door BenErWeer
6
Meld

@306 , iets ten nadele van allochtonen op de NPO???????????????????????????????????????????????????kunnen niet genoeg vraagtekens achter...

308 Spraypaint    
ongeveer 1 jaar geleden door Spraypaint
3
Meld

Al het nieuws wordt altijd, overal gemanipuleerd. Nergens krijg je een volledig beeld. Wie dat nu nog niet weet is naïef.
Dat gezegd hebbende ben ik van mening, en velen met mij, dat Trump een groot gevaar is voor de wereldvrede. Dus als hij een keertje gedemoniseerd wordt heb ik daar geen moeite mee. Hij heeft o.a. in Syrië al laten zien hoe verdorven hij is.

309 samcash    
ongeveer 1 jaar geleden door samcash
3
Meld

@308 Als u iets niet wil zien of horen hoort en ziet u het ook niet.

310 jantje van leiden    
ongeveer 1 jaar geleden door jantje van leiden
3
Meld

@302 . ja, mee eens. Ik zal Umberto missen. Ik vond hem het afgelopen jaar zeg maar gegroeid. Autheniek, spontaan, meelevend en humor. Nou, dat hoeven we bij de beroepszuurpruim Huys niet te verwachten. En die stem van Huys; net een cirkelzaag en nooit van de Limburgse accent afstand gedaan.

Nee, ons wachten vreselijke tijden.

311 Jona G.    
ongeveer 1 jaar geleden door Jona G.
4
Meld

@301 Dus je bent niet de dezelfde Lancaster die 10 dagen geleden in onderstaand draadje beweerde dat hij schrijver was ? En die mij ervan betichtte hem niet te geloven omdat ik zelf niets gepresteerd zou hebben had in het leven ? (zie discussie vanaf reactie question

Goh knul, wie is hier nu dus aan het liegen, jij of ik ? Blijkbaar laat jouw intelligentie dusdanig te wensen over dat je je eigen discussies niet meer herinnerd, maar helaas spreken de bewijzen tegen je.

https://www.nieuwskoerier.nl/news/298441-sanne-wallis-de-vries-zou-meelijwekkend-zijn-als-ze-niet-zon-irritante-loser-was

312 Generaal    
ongeveer 1 jaar geleden door Generaal
4
Meld

@303 , heksenjacht is wat sterk uitgedrukt, vind ik. Maar uit deze topic wordt wel duidelijk dat er een groeiend wantrouwen is richting NOS en Nieuwzuur. Wantrouwen als het gaat om de waarheid, de objectieve waarheid die beiden brengen.

Eelco Bosch van Rostenthal kan zijn linkse sympathie tijdens zijn presentatie maar nauwelijks verbergen. Zijn vooringenomenheid met betrekking tot islamcritici of andere deskundigen.

Net als Huys en Tweebeke en Van Rosenthal vergeten zij dat zij journalisten zijn. Dus met een objectieve houding het nieuws vertellen. Zonder inmenging van hun privé-opvattingen.

Waarbij ik Tweebeke in haar benadering en commenaar en vragen vaak wel genuanceerd vind.
Maar eenmaal in de klauwen van de Pitbull Huys, met die akelige stem, nee, al kreeg ik geld toe maar ik zou me door Huys niet willen laten interviewen. : "

"Maar mevrouw Jona, waarom bent u toch zo tegen ons nieuwe geloof van vrede, van handreiking, van contactzoeken, van menslievendheid, de Islam? Het geloof dat aan haar gelovigen zegt lid te worden van een donorbank, waarvan de gelovigen hun organen ook aan niet-moslims willen afstaan?"

"Meneer Huys, niet zomin als ik een vrouw ben, is uw voorstelling van de Islam juist. Hier wil ik het, meneer Huys graag bij laten. Nee, u hoeft mij geen hand te geven, u komt net uit de studiomoskee, de kreukels zitten nog in uw broek van het knielen."

313 Jona G.    
ongeveer 1 jaar geleden door Jona G.
3
Meld

@312 Dat ik één of meer boeken heb geschreven maakt met nog geen professioneel schrijver (professioneel betekent dat het mijn beroep is, dat ik er van leef, mocht je het woord niet kennen).

Moeilijk allemaal, toch?

Maar ongetwijfeld is er ergens iets wat zelfs jij begrijpt.

314 LanCaster    
ongeveer 1 jaar geleden door LanCaster
5
Meld

Wat een dom geleuter..Aan de beelden is niets gemanipuleerd. Daarnaast heeft Trump in de betreffende videobeelden het wel degelijk over people coming into this country. Na kritiek moest ie het zelf rectificeren dat ie het ' natuurlijk' over die El Salvadoraanse bende had. Dus zo raar is de verwarring niet.
De youtube tpo typjes proberen weer eens heel doorzichtig de NOS neer te zetten als onbetrouwbaar. Tikkie wanhopig

315 BlackNinja    
ongeveer 1 jaar geleden door BlackNinja
1
Meld

@301 Ik zal discussie in dat draadje ff op een rijtje zetten voor zover mogelijk...(sommige reacties zijn verwijderd door NK)

reactie 8 LanCaster: Als je als schrijver zó publiciteit moet zoeken...

reactie 10 vraag door solid steel: Hoeveel boeken heb jij verkocht en hoeveel optreden heb jij gegeven?

reactie 11: LanCaster: Een paar duizend boeken, schat ik. Qua optredens haal ik die duizend inderdaad niet

reactie 12 door solidSteel: En hoeveel geschreven

reactie13 door LanCaster: Twee. Hoezo? Wil je een handtekening?

Vervolgens trek ik je bewering in twijfel en ga je lopen zuigen omdat ik je niet geloof. Dan komen we bij deze reactie van je:

reactie 19 door LanCaster: Maar waarom geloof je een ander niet als hij zegt een boek te hebben geschreven?

Alles staat virtueel zwart op wit en is terug te lezen in dat betreffende draadje.

https://www.nieuwskoerier.nl/news/298441-sanne-wallis-de-vries-zou-meelijwekkend-zijn-als-ze-niet-zon-irritante-loser-was

316 Generaal    
ongeveer 1 jaar geleden door Generaal
3
Meld

@314 Je probeert je er gewoon uit te lullen. Maar dat gaat je niet lukken. Je bent gewoon een notoire leugenaar en dat heb ik middels die discussie bewezen. Verders kun je wat mij betreft de spreekwoordelijke boom in met je fantasietjes en leugen/lasterpraatjes.

317 Generaal    
ongeveer 1 jaar geleden door Generaal
4
Meld

@316 Goh, wat een moeite heb je er voor over. En nog steeds staat nergens dat schrijven mijn beroep is. Dàt is wat je beweerde en wat ik ontken. Heb je dat nog steeds niet door?

Dus, wat is je punt?

Overigens begon dat zuigen met jou ongegronde twijfel aan mijn uitspraken.

318 LanCaster    
ongeveer 1 jaar geleden door LanCaster
3
Meld

@317 Niets bewezen, jij kwaakt onzin. Zie hierboven.

319 LanCaster    
ongeveer 1 jaar geleden door LanCaster
5
Meld

@319 Je kunt toeteren zo hard je wilt, je leugens zijn bewezen. hahahahahaha

320 Generaal    
ongeveer 1 jaar geleden door Generaal
5
Meld

@320 Je kunt toeteren zo hard je wilt, je leugens zijn bewezen. hahahahahaha

321 LanCaster    
ongeveer 1 jaar geleden door LanCaster
5
Meld

@221 Ach, ga je nu het napratende kleutertje spelen? Zo kennen we je hier ten voeten uit zodra je aantoonbaar op leugens betrapt word.

322 Generaal    
ongeveer 1 jaar geleden door Generaal
3
Meld

@322 is uiteraard voor napratertje @321

323 Generaal    
ongeveer 1 jaar geleden door Generaal
3
Meld

@319 Geef nou maar gewoon toe dat je ontmaskerd bent inzake je leugen. Het door Generaal aangehaalde draadje zegt inderdaad genoeg....

324 Undertaker    
ongeveer 1 jaar geleden door Undertaker
3
Meld

@323 Maar je hebt nog steeds niet laten zien waar ik beweer beroepsschrijver te zijn, nietwaar?

Dat kan je niet, dus blaat je maar dat iets (wat?) 'bewezen' is.

Kon je op school ook al niet meekomen?

325 LanCaster    
ongeveer 1 jaar geleden door LanCaster
3
Meld

@324 Welke leugen is 'ontmaskerd'?

Geef maar aan wat ik heb gezegd dat bewezen onwaar is. Lukt je niet, doodgravertje.

326 LanCaster    
ongeveer 1 jaar geleden door LanCaster
3
Meld

@24 "....alweer een uitglijder van de NOS/Nieuwsuur…."

Herinnert mij aan het NOSfilmpje waaruit twee minuten interview met Poetin waren geknipt om hem neer te kunnen zetten als een 'dictator die onmiddellijk doorloopt bij kritische vragen'....

327 CoolMemories    
ongeveer 1 jaar geleden door CoolMemories
3
Meld

@325 Ach knulleke toch, je bent gewoon meelijwekkend met je poginkjes tot goedpraten. Het kinderachtige napraten in reactie @321 zegt iedereen al genoeg over jou gemiste schooluren.

328 Generaal    
ongeveer 1 jaar geleden door Generaal
4
Meld

@328 Nog steeds geen feitelijke argumenten, hè?

329 LanCaster    
ongeveer 1 jaar geleden door LanCaster
4
Meld

@326 Ik hoef niks te bewijzen, het draadje zegt al genoeg over je leugens. Dat jij nu gaat mieren met: ik heb nooit gezegd dat ik..... is gewoon spijkers op laag water zoeken. Heerlijk om je zo op je bek te zien gaan.

330 Undertaker    
ongeveer 1 jaar geleden door Undertaker
4
Meld

@330 Ook nog steeds geen feitelijke argumenten, hè? Leuk je zo op je bek te zien gaan question

331 LanCaster    
ongeveer 1 jaar geleden door LanCaster
3
Meld

@329 Die feiten staan in het betreffende draadje, hoe vaak je ook probeert te ontkennen en deze vraag herhaald. Doet blijkbaar verdomd veel pijn dat je probeerde te doen alsof je iets gepresteerd had en nu dus met de billen bloot gaat op NK. Tja, knulleke, je had nooit verwacht dat ik de moeite zou nemen om die discussie van bijna twee weeken gelden zou op zoeken in mijn reactiegeschiedenis.

Ik ga nu genieten van de zon in de wetenschap dat jij blijft proberen je leugens te ontkennen maar dat dit niet zal lukken. hahahahahaha

Have a nice sunny day

332 Generaal    
ongeveer 1 jaar geleden door Generaal
4
Meld

@332

Aangehaalde draadje doorgenomen, LanCaster heeft nergens gezegd schrijver van beroep te zijn.

U verzint dingen. Staat ook al zwart op wit in dat draadje trouwens.

333 progressiefliberaal    
ongeveer 1 jaar geleden door progressiefliberaal
3
Meld

@331 Er is er maar eentje die op zijn bek gaat en blijft gaan...als je hem persoonlijk wilt zien moet je ff in een spiegel kijken. Heerlijk dat kronkelen en draaien van je. Doet me denken aan een wurm vastgepind op een vishaak.

334 Undertaker    
ongeveer 1 jaar geleden door Undertaker
3
Meld

@332 Welke feiten? Laat maar zien waar ik beweer beroepsschrijver te zijn.

Je lult een heel end weg, in beroerd geschreven Nederlands zoals van een onderontwikkelde geest verwacht kan worden, maar met feiten kom je nog steeds maar niet.

335 LanCaster    
ongeveer 1 jaar geleden door LanCaster
4
Meld

Trouwens, net alsof je geen kritiek mag hebben op onfatsoenlijke schrijvers als je zelf geen boeken hebt geschreven.

Als je ergens een autoriteit in moet zijn om kritiek te mogen hebben, dan kan deze site wel opgedoekt worden.

336 progressiefliberaal    
ongeveer 1 jaar geleden door progressiefliberaal
2
Meld

@306 en @308
Weet mij nog een reportage te herinneren waarin Jinek naar Sicilie toog, voor een reportage over de "zielige bootvluchtelingen" .
Ze liet daarbij óók een kerkhof zien van kapotte vkuchtelingenboitjes die aangespoeld waren.
Wat bleek later van hetzelfde kerkhof in een andere reportage? Het waren kapotte vissersboten van de vissers aldaar, die liggen daar al jaren voor onderdelen. Een soort sloop dus. De vissers daar ontkenden, dat er maar één boot van vluchtelingen tussen zat.
Trek uw conclusies wie de waarheid vertelde.

337 Strongoli    
ongeveer 1 jaar geleden door Strongoli
0
Meld

@316 . Jullie misbruiken de topic voor jullie privé-ruzie. Hou daar mee op. Leg het bij en stop elkaar na te zitten ten koste van het onderwerp.

338 Jona G.    
ongeveer 1 jaar geleden door Jona G.
3
Meld

@333 Dus er moet iets expliciet zwart op wit gezegd worden anders is het niet waar ? whahahahahaha

339 Undertaker    
ongeveer 1 jaar geleden door Undertaker
4
Meld

@332 Kom op joh. Lancaster heeft alleen gezegd dat hij 2 boeken heeft geschreven. Meer niet. Als je 2 deuren hebt geverfd, ben je nog geen schilder van beroep.

340 Belazerd    
ongeveer 1 jaar geleden door Belazerd
3
Meld

@335 ""Je lult een heel end weg, in beroerd geschreven Nederlands zoals van een onderontwikkelde geest verwacht kan worden""

Jij bent hierin uiteraard de expert en kan het weten als "beroeps"schrijver hahahahaha

341 Generaal    
ongeveer 1 jaar geleden door Generaal
5
Meld

@341 Ik ben geen beroepsschrijver en heb nooit gezegd dat ik dat wèl ben.
Maar ik ben overduidelijk wel een heel stuk taalvaardiger dan jij.

Ben je nu speciaal weer terug uit het zonnetje gekomen om deze domme opmerking te plaatsen?

342 LanCaster    
ongeveer 1 jaar geleden door LanCaster
4
Meld

@342 Je constante ad hominems zeggen mij genoeg hoe erg je op je pikkie getrapt bent. Enne, weleens gehoord van WI-FI oftewel draadloos internet waardoor je kunt internetten op een zonnig terrasje onderwijl genietend van een koel frisdrankje ?

(ik wacht nu alweer met brede smile op je volgende gefrustreerde ad hominem)

343 Generaal    
ongeveer 1 jaar geleden door Generaal
4
Meld

@343 Veel plezier met je drankje, heb je toch iets om je te troosten voor een verloren discussie.

Maar ach, dat zal voor jou niet de eerste keer zijn, vermoed ik.

344 LanCaster    
ongeveer 1 jaar geleden door LanCaster
4
Meld

@344 Heerlijk dat jij DENKT dat ik verloren heb en jij gewonnen. Hilarisch !! Je brengt steeds opnieuw een lach op mijn gezicht met je poginkjes.

345 Generaal    
ongeveer 1 jaar geleden door Generaal
3
Meld

@345 'Denkt' moet zijn 'weet'. Doei!

346 LanCaster    
ongeveer 1 jaar geleden door LanCaster
4
Meld

@346 Nope, het is en blijft DENKT. Maar alsnog veel succes met je vruchteloze poginkjes je gelijk te krijgen.

347 Generaal    
ongeveer 1 jaar geleden door Generaal
3
Meld

@339 ,

Vraag dat maar aan Napoleon hier, die blijft het over zwart op wit hebben.

Punt is dat als je iemand ervan gaat betichten dingen gezegd te hebben terwijl hij dat niet gezegd heeft en dat gewoon je eigen invulling is, je zelf gewoon aan het liegen bent.

348 progressiefliberaal    
ongeveer 1 jaar geleden door progressiefliberaal
3
Meld

@347 Dat gelijk heb ik altijd al gehad. Dat jij dat niet door hebt, ach wat maakt het uit...

349 LanCaster    
ongeveer 1 jaar geleden door LanCaster
4
Meld

Misschien kunnen sommigen hier voor TPO gaan werken. Dat prutsblogje vulde in dit leuke stukje ook al zelf de comments in van Trump om te kunnen beweren dat hij het over een gang had. Want dat is natuurlijk waar het om gaat, en dat is niet bewezen.

Over nepnieuws gesproken. TPO kan er nog steeds zelf het beste van.

350 progressiefliberaal    
ongeveer 1 jaar geleden door progressiefliberaal
3
Meld

@348 Kun je dan onderstaand voorbeeld deze ff uitleggen?

Truusje: ik vind Moslims leuk is hij geen moslimknuffelaar volgens Jantje.
Henkie: ik vind Moslims stout is hij een nazi danwel een moslimhater volgens diezelfde Jantje.

En dat terwijl beiden niet zwart op wit beweren dat te zijn.

Waarom zeik jij op dat moment niet tegen Jantje over eigen invulling /liegen door hem/haar en nu wel ? Is het mischien zo dat het je dan geen reet interresseert en nu wel omdat je het op draadjes goed kunt vinden met die LanCaster ?

Overigens laat ik in het midden welke kant jij bent inzake het voorbeeld. Ik haal nu ff moslims aan omdat dit het meest besproken onderwerp is op NK tesamen met asielzoekers. (Namen in voorbeeld zijn tevens gefingeerd)

351 Undertaker    
ongeveer 1 jaar geleden door Undertaker
5
Meld

@349 Grappig dat blijven DENKEN dat je gelijk hebt en hebt gekregen. Ik heb zelden zo met je onnozelheid gelachen als vandaag. Waarvoor dank.

352 Generaal    
ongeveer 1 jaar geleden door Generaal
4
Meld

@351 ,

Ik heb nooit iemand voor nazi uitgemaakt. Waarom anderen dat wel doen, gaat u maar aan hen vragen.

"Waarom zeik jij op dat moment niet tegen Jantje over eigen invulling /liegen door hem/haar en nu wel ? "

Eh, omdat ik zelf wel bepaal wanneer ik ergens wat van zeg en me ergens mee bemoei en jij dat niet voor mij hoeft te doen? Of is het nu ineens redelijk dat ik voor jou ga bepalen wanneer jij ergens je afkeer over uit moet spreken?

Dan kan ik net zo goed nu de vraag gaan stellen waarom jij het niet veroordeelde toen, weet ik veel, Ollongren werd uitgemaakt voor van alles en nog wat.

Maar dan blijven we bezig. Het is onzinnig om net te doen alsof iemand nergens iets van mag zeggen, tenzij ze letterlijk altijd en overal wat van zeggen. Dan hoeft de site niet opgedoekt te worden, maar mag iedereen er wel de hele dag aan vastgekleefd zitten.

353 progressiefliberaal    
ongeveer 1 jaar geleden door progressiefliberaal
3
Meld

@351 ,

Verschil is bovendien ook nog eens dat jullie LanCaster ervan betichten gezegd te hebben dat hij schrijver van beroep is, terwijl hij dat niet heeft gezegd.

Dat is iets heel anders dan dat Jantje ervan beticht wordt een nazi te zijn omdat hij dat zelf gezegd zou hebben te zijn, terwijl hij dat helemaal niet zei.

Het voorbeeld is dus ook nog eens geeneens een goede vergelijking.

354 progressiefliberaal    
ongeveer 1 jaar geleden door progressiefliberaal
3
Meld

@352 Gelachen?

Welnee, je zit nu met een zure kop achter je drankje dat je warm hebt laten worden omdat je zo nodig een laatste woord wilde, hoe dom en nietszeggend ook.

Goed, nu ik dat voor elkaar heb mag jij het laatste woord hebben. Helaas voor jou lees ik dat niet, want ik ga nu weg. Doei!

355 LanCaster    
ongeveer 1 jaar geleden door LanCaster
3
Meld

@353 Anders gezegd: Je kiest partij en gaat zeiken op moment dat het jouw uitkomt, en meestal is dat voor degene waarmee je het kunt vinden hier. Dank voor bevestiging.

356 Undertaker    
ongeveer 1 jaar geleden door Undertaker
3
Meld

@354 Deze reactie bewijst dat je het voorbeeld niet snapt. Want beiden in mijn voorbeeld hebben niet gezegd dat ze nazi zijn danwel moslimknuffelaar. Maar dat selectieve lezen van jou is inmiddels wel bekend bij me. Daarom laat ik jou ook zoveel mogelijk links liggen. En voor je over dat laatste zinnetje gaat mieren: hiermee impliceer ik niet je politieke voorkeur....

357 Undertaker    
ongeveer 1 jaar geleden door Undertaker
3
Meld

@356 ,

Je moet maar zo denken: ik zeik ten minste niet op anderen op basis van leugens en verdraaiingen. Daar kunnen jij en Napoleon nog wat van leren, zo hebben jullie wel laten zien hier.

358 progressiefliberaal    
ongeveer 1 jaar geleden door progressiefliberaal
3
Meld

@357 ,

Volgens mij snap je je eigen voorbeeld niet, of niet wat er mis mee is.

Beiden hebben inderdaad gezegd iets niet te zijn. Dat is ook de enige overeenkomst. Jullie beweren dat iemand zélf wél gezegd heeft iets te zijn. Daar zit hem het verschil. Dat is geen selectief lezen, een fundamenteel onderdeel van je vergelijking klopt gewoon niet en als gevolg daarvan slaat je beschuldiging nergens op.

Je vergelijking zou pas kloppen als iemand zou zeggen dat Jantje zélf heeft gezegd een nazi te zijn, terwijl hij dat niet heeft gezegd - en ik daar vervolgens niks van zou zeggen. Nou moet ik de eerste persoon die hier zegt dat iemand zelf heeft gezegd een nazi te zijn, nog tegenkomen. Mocht het ooit zover komen, dan laat ik ook heus wel van me horen, maak je maar geen zorgen.

359 progressiefliberaal    
ongeveer 1 jaar geleden door progressiefliberaal
3
Meld

@359 Het gaat in alledrie de gevallen over betichten en dat het expliciet geschreven moet staan, anders is het volgens jou een leugen. En opvallend is dat bij NKvriendjes jij er wel iets van zegt en bij de anderen niet. Niks mis mee hoor, doen ik en anderen hier ook. Maar stop dan met je hypocriete gedoe en kom daar gewoon voor uit.

fijne dag verder.

360 Undertaker    
ongeveer 1 jaar geleden door Undertaker
2
Meld

@360 ,

Wat jij wil kerel. Als je de gaten in je vergelijking en de gebrekkige logica niet in wil zien, dan kan ik verder niks met je opmerking.

Gelukkig staat dit wel allemaal zwart op wit, dus je kunt indien gewenst nog eens teruglezen. Een voorbeeld van een correcte vergelijking is ingevoegd, dus doe er je voordeel mee zou ik zeggen.

Fijne dag.

361 progressiefliberaal    
ongeveer 1 jaar geleden door progressiefliberaal
3
Meld

@361 Wat jij wilt knul. Ik hoef niks terug te lezen, mijn voorbeelden en jouw reacties daarop zeggen genoeg. Als jij de selectieve plank voor je kop niet wilt zien en toegeven is verders niet mijn probleem.

Happy day

362 Undertaker    
ongeveer 1 jaar geleden door Undertaker
2
Meld

Kunnen we nu EINDELIJK die Zweibach, Rosenthal, die kan liegen alsof ie boven voor Rötte staat, en, Spielmacher en AFA "nieuwsproducent" T. Huis, die dit gedaan heeft en al jaren ONGESTRAFD DOET, eindelijk AFVOEREN en nooit meer terug???? Geert, hoeveel bewijs wil nog hebben????

363 FNKTD    
ongeveer 1 jaar geleden door FNKTD
3
Meld

@363
En nu nog een keer maar nu in het Nederlands....

364 Realisme graag!    
ongeveer 1 jaar geleden door Realisme graag!
2
Meld

@364

u hebt gelijk, ik ben er een vergeten: T. Haus....

365 FNKTD    
ongeveer 1 jaar geleden door FNKTD
3
Meld

@365
Waarom zou je zoiets willen posten, als niemand er iets van begrijpt?

366 Realisme graag!    
ongeveer 1 jaar geleden door Realisme graag!
3
Meld

@366

U kent de NEPNIEUWSCH PROPAGANDA OMROEP niet?? Zelfs NU niet? Dan kunt u NIKS snappen..

367 FNKTD    
ongeveer 1 jaar geleden door FNKTD
3
Meld

@363 @367 last van de warmte??

368 Denisova    
ongeveer 1 jaar geleden door Denisova
1
Meld

@368

welke warmte?

369 FNKTD    
ongeveer 1 jaar geleden door FNKTD
3
Meld

De Tokkie is strong in this thread.

370 blandurego    
ongeveer 1 jaar geleden door blandurego
1
Meld

@367
Ik weet niet wat je precies gebruikt, maar ik zou gaan minderen als ik jou was.

371 Realisme graag!    
ongeveer 1 jaar geleden door Realisme graag!
3
Meld

@371

zeker weten! MINDER, MINDER, MINDER!!! question question

372 FNKTD    
ongeveer 1 jaar geleden door FNKTD
4
Meld

@372
Nepnieuws? question

373 Strongoli    
ongeveer 1 jaar geleden door Strongoli
0
Meld

Joh, het is een foutje stelletje pubers. Grow a pair and get over it.

374 Tokkiebier    
ongeveer 1 jaar geleden door Tokkiebier
5
Meld

@355 : ah grappig Lancasters narcisme begint morbide vormen aan te nemen. Verrassend, not.

Het duurt altijd even bij die lui, omdat ze elke discussie tot aan het naadje aangaan. Maar uiteindelijk is het als een vernietigende vlek dat zich verpreidt.

375 Tafka Mike    
ongeveer 1 jaar geleden door Tafka Mike
3
Meld

@373

voor uw dagelijkse NEPNIEUWSCH kunt u vanavond bij Jinek afstemmen. Daar zit die FOP 'journalist', voor u "pers" voor anderen de prive woordvoerder van Rötte uit zn reet te ratelen over Rötte's Bank Heist van 1,5 miljard. Speciaal voor U...question

376 FNKTD    
ongeveer 1 jaar geleden door FNKTD
1
Meld

@299

Juistem. Ze hebben toegegeven een fout gemaakt te hebben, en realiseren zich terdege de impact op de betrouwbaarheid en het aanzien.

En sorry, echt sorry dat ik met een jij bak kom. Het zou niet moeten. Ik vind het altijd goedkoop.

Maar eeh, hoe vaak heeft TPO een bericht gerectificeerd? Ik verwacht dat ze dat niet of bijna nooit doen. Maar op TPO verschijnt wél het ene na de andere breed uitgemeten, over het paard getilde uit zijn verband gerukt bericht, of erger.
Nu kun je zeggen dat dat de stijl van TPO is, een beetje zoals geenstijl, maar dan nog wat harder. Dat moet kunnen, toch?
Maar ondertussen wordt er op TPO gewoon, en dat weet jij ook best, ook gewoon een flinke dosis bullshit verkocht. Schaamteloos. Leugens.
Zónder dat men ooit de hand in eigen boezem steekt.

Vandaar dat die jijbak even nodig was. Nogmaals mijn excuses.
.

377 hippodepippo    
ongeveer 1 jaar geleden door hippodepippo
2
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
OT 4
Heerlijk oftopic auwehoeren

1 dag geleden door Inter

De zoon van Femke Halsema dreigt gestraft te...
Ik heb me de afgelopen dagen een paar keer af...

23 uur geleden door Inter

Voor het boerkaverbod
De boerka is niet slechts een religieus gebru...

12 uur geleden door Mrs. K

Trump doneert zijn salaris terug aan de Ameri...
Donald Trump wil geen salaris voor zijn werk...

1 dag geleden door Spraypaint

Vegetariër mag op school niet zeggen dat...
Een 16-jarige vegetariër die in een proefwerk...

6 uur geleden door nostradamus666


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Tjeesus...,
“Britse regering wil vrij verkeer voor EU-b...
@37Komen ze weer met die dooddoener..., c...

minder dan een minuut geleden door Tjeesus...,

LoydMorris
“Open Arms” verneukt Italië: eerst zieke...
Wij, Europeanen moeten ons kapot schamen! W...

1 minuut geleden door LoydMorris

AJ74
De ‘batterijbus’ rukt op: heeft de elektr...
@32Ik zeg ook niet, geen, maar veel minder....

1 minuut geleden door AJ74

Gekste Henkie
Antifa mogelijk officieel terreurorganisatie ...
@56Ze dreigen wel vaak met een hoop verniel...

1 minuut geleden door Gekste Henkie

Pxf7+
Shell: Speech Trump bijwonen of geen loon...
@1 Het is tegen de regels om een niet Nederla...

2 minuten geleden door Pxf7+

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig