• 22
  • 1360x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

-
In Nederland bestaat een vrijheid van godsdienst. Dit is een groot goed.
Het is echter zeer discutabel of de islam eigenlijk wel een religie is.
-
Het is meer een sektarische doctrine met sterke politieke elementen die zich graag wil voordoen als religie. Net zoals bijvoorbeeld de Satanskerk; de indoctrinerende aspecten van de islam zijn echter in verhouding onnoemelijk veel sterker en strikter.
-
De islamitische doctrine eist veel slachtoffers op, vooral onder islamieten. De gevaren om deze doctrine in westers een land als Nederland toe te laten worden bijna dagelijks bewaarheid. Door daden van islamieten die door overheden keer op keer "verward" worden genoemd en steeds gewelddadiger zijn.
-
De extreem grote haat van islamieten naar alles wat niet islamitisch is moet nu eens eindelijk worden besproken. Er bestaat geen gematigde islam.
De discussie om deze sterk verslavende doctrine nu eens eindelijk streng te verbieden en volledig uit te bannen moet nu eens echt gevoerd worden in de westerse landen.
/-
-

2
51 MrCally1

En de pliesie doet er uiteraard weer geen flikker aan.

Dit kan je dan ook het beste zelf oplossen.

0
52 Hans Brinker

@42 En jij bent duidelijk een islam(s)likker.

Discussie inderdaad overbodig.

0
53 Hans Brinker

@52 Agreed. En ze weten wie de daders zijn, dus...

Haha "geen *flikker* aan" lol.

1
54 Yisrael

** gebruiker verwijderd **

@10 , dus, in holland, als er straks van jou ge-eist wordt dat je van hetero naar homo moet veranderen dan is dat voor jou gewoon een kwestie van 'een andere jas aandoen"?.

55 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

En dan roepen de daders natuurlijk het hardst racisme en disciminatie

56 deleted4234

** gebruiker verwijderd **

Enigszins van de draad maar toch een voorbeeld van hoe het geweld in die mensen zit. Altijd maar geweld, messen, dood willen maken, aanvallen:

== De man liep in de nacht van dinsdag op woensdag rond met een mes en maakte een verwarde indruk. De politie vroeg hem het mes neer te leggen, maar de Irakees luisterde niet. Ook na een waarschuwingsschot bleef de man het steekwapen vasthouden. Daarna schoot de politie hem in zijn been. ==

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2100823/in-been-geschoten-man-in-groningen-is-irakees

57 verwijderd924924212

@2 Ik hoop voor hen niet dat 1 van uw kinderen of kleinkinderen later homo of lesbisch blijkt te zijn. Dan maar beter uit huisplaatsing in een liefdevol gezin waar dit wel geaccepteerd word.

Walgelijke opmerking van een trol.

0
58 gaulette

@54 Precies. In plaats van huilen op facebook hadden ze er makkelijk een paar zelf door het afvoerputje heen kunnen trappen.

@56 Met ontbrekende tandjes en en dikke lip wordt het: "fsasise e sissiminasie". question

0
59 Hans Brinker

@2 Je bent zelf een genetische miskleun.

0
60 greenmango

@2 man man man wat een bla weer. Conclusie : De multiculturele samenleving werkt niet!!!

Mensen van andere culturen/landen die in NL of het westen echt willen wonen en een deel van willen uitmaken en bijdragen hebben geen problemen met de westerse normen en gewoontes. Sterker nog dat zou een van de redenen moeten zijn waarom ze hier willen leven.

is dat niet het geval. lekker weg blijven !!!! En neem een landverrader mee

0
61 Ivo

Homohaat met allochtone daders, hmm lastig. Heel links schiet onmiddellijk in de bekende spagaat; ja homohaat is erg, maar een geval met blanke slachtoffers en getinte daders past nou bepaald niet in het door links gewenste frame. Het zal kortom op de linkse fora tamelijk stil blijven.

2
62 greenmango

@2Niemand maar dan ook niemand heeft het recht om een ander "te berechten en te straffen" om wat hij geloofd is of doet. We leven in een rechtstaat en in onze samenleving is homonaliteit gewoon geaccepteerd. (deal with it)
Let wel Als deze bevolkingsgroep (turken) denk zelf voor rechtertje en beul te kunnen spellen moet je niet raar staan kijken Als een andere groep dit dadelijk ook ben hen doet zij zijn in deze samenleving namelijk ook een minderheidsgroep!
mooi wijs gezegde voor U
Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet

0
63 psje

De lokale politie Brussel Noord kan het incident voorlopig niet bevestigen -- maar hier op NK weten de extreem beperkten precies wat er aan de hand is.

Oh, oh, weet je NL wordt alleen maar bruiner niet blanker, wanneer vertrekken jullie dan?

14
64 Mo[re]Slim.Al[er]t

weer islamitisch intolerant tuig? het word er niet mooier op met dat vreselijke islam in europa bah!

2
65 floyd

** gebruiker verwijderd **

@64 Het Parket doet onderzoek.

== Het Brussels parket heeft een vooronderzoek geopend voor slagen en verwondingen, bevestigt Denis Goeman van het Brussels parket. ==

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2018/05/29/homokoppel-slachtoffer-van-homofoob-geweld-door-onderburen-in-sc/

66 verwijderd924924212

Even reminder voor sommige die het nodig hebben.
Iemand in elkaar slaan omdat hij homo is = discriminatie
Een hele groep mensen van bijvoorbeeld een heel geloof of met een afkomst van dezelfde land de schuld geven = discriminatie
De daders (maakt niet uit wie o welke afkomst ze hebben) de schuld geven en ze straffen = goed

1
67 Wetenschappertje

@64 En als het straks officieel bevestigd is, zul je er nog wel je vraagtekens bij hebben. Jouw broeders doen dit natuurlijk niet.
"Extreem beperkt" misschien een goede nieuwe nick voor jou?

1
68 Zoefzoef

@2 Ze hadden jou met het badwater weg moeten gooien!

1
69 netcat

@67 ja toch! nou dan kan je inderdaad ensen met een bepaalde religie de schuld geven, het zijn namelijk ELKE keer moslims..

1
70 floyd

** gebruiker verwijderd **

Ik zou een boksschool willen uitnodigen om een dagje in die straat te oefenen op een aantal lichtgekleurde levende boksballen.

71 verwijderd5929219

** gebruiker verwijderd **

Nog even en ik krijg de grootste sympathie voor AfD en Pegida.

72 verwijderd5929219

@70 Dus de moslim next-door is ook schuldig hieraan? Moeten alle miljard mensen die deze geloof aanhangen naar de gevangenis?

2
73 Wetenschappertje

@64 Je vrienden weten het wel elke keer weer over zich af te roepen hè.

Zielig wel, homo's zijn vaak nogal pussy en dus een makkelijk doelwit.

1
74 Yisrael

@73 Domme redenatie. Dat het telkens moslims zijn, betekent niet dat alle moslims fout zijn. Het is overigens dit geloof.

0
75 Zoefzoef

De mohammedaan heeft niets maar daar werkelijk niets te zoeken in west Europa. Dit zijn culturen die elkaar nooit zullen accepteren en dat is maar goed ook. De vraag is dan ook gerechtvaardigd wat de mohammedaan in Europa zoekt behalve dan uiteraard economische redenen.

0
76 nostradamus666

Het 'grappige' is wel dat al die maagdenjagers ook 28 mooie jonge puberjochies krijgen om ze van alle wensen te 'bedienen'
Fijn in het paradijs van bil gaan met welke 'smaak' dan ook, maar hier mannen in elkaar rammen die van elkaar houden puur omdat het niet strookt met hun idee en waarschijnlijk eigen homo gevoelens. Anders doe je dat niet, dan zit je daar niet mee. Maar het is al net als met die Bacha Bazi, de dansjongetjes. Pure sex slavernij waarbij jonge jochies zich moeten kleden en opmaken alsof et meisjes zijn en ze moeten verleidelijk dansen en uiteraard worden ze verkracht en o. wee als ze niet goed genoeg zijn dan worden ze vermoord. Maar homo zijn ze niet, durf dat niet in hun gezicht te zeggen want dat word je letterlijk een kopje kleiner gemaakt. Smeerlappen, schijnheilige smeerlappen.


En Khomeini was ook niet vies van vers jongens vlees:
http://www.ayannanahmias.com/popular-posts/2012/04/06/taliban-sodomy
Bacha bazi: Afghan subculture of child sex slaves


Bacha Bazi – Niet alleen nu en niet alleen in Afghanistan
https://wllmkalb.blog/2011/10/23/bacha-bazi-2-%E2%80%93-niet-alleen-nu-en-niet-alleen-in-afghanistan/

Ja, dat is toch een 'dingetje' Net als in Turkije er een grote travestieten beweging is waarbij sex een onderdeel is maar men het geen homofilie wil noemen. het is het wel, maar men noemt het niet zo...... Vice heeft daar een complete uitzending aan gewijd en het was ook daar erg triest hoe er met deze mensen werd omgegaan.

0
77 Bleke Betty

Dat is ook multicultureel. Fijn he?

1
78 samcash

Sorry, ik vergat er nog één te plaatsen:
http://www.dailymail.co.uk/wires/afp/article-3644148/Bacha-bazi-Afghan-subculture-child-sex-slaves.html

Die hoorde bij:
Bacha bazi: Afghan subculture of child sex slaves

1
79 Bleke Betty

@2 Toch even tegen spreken hoor.
Homosexualiteit wordt gelukkig *wel* allom geaccepteerd. Homofobe opmerkingen als de jouwe echter niet.
En alles moet maar kunnen? Nee hoor, zeker niet. Dat hangt een beetje af van of iemand iets doet dat iemand anders schade berokkend. Daarom is er vanalles wat niet kan. Maar homosexualiteit wel. Absoluut wel. Niets mis mee. Eenieder is zoals hij is, en laat iedereen daar van genieten, als dat in wederzijds genoegen kan gebeuren.
Zo, dan weet jij ook weer hoe het zit.

1
80 PipoDeC

@64 een beetje gas kan wel helpen het weer wat witter te maken. Al is het intrekken van uitkeringen al voldoende om een groot gedeelte een hongerdood te laten sterven. Moslims overleven op de gratie van de uitkeringen en de Nederlanders die ze blijven tolereren.

Het aloude gedrag van 75 jaar geleden is nog niet uit de mensen. Dus pas maar op met wat je zegt, je weet niet wat de toekomst bied voor varkens zoals jij

2
81 Grasshopper

@2 Wat een enorme loser ben jij zeg. Je snapt er niks van. Ik ben geen homo, maar ook in het dierenrijk zijn er genoeg homo.
Is gewoon hoe het gaat, dat jou god dat anders vindt doet er niet toe.

0
82 etymologie

@82
Het is zorgwekkend dat de hele wereld zich drukker maakt over de liefde van volwassen mensen dan over geweld. Zolang het volwassenen zijn en zij met wederzijds goedvinden sex hebben, snap ik niet dat er ook maar iemand is die zich daar druk om maakt.
geniet, hou vd liefde en respecteer dat. Bemoei je er niet mee. Vrijwillig en volwassen, geen dieren, geen kinderen.... enjoy!

0
83 Bleke Betty

@2 "Vervelend maar het is nu eenmaal zo."

Fout, omdat jij dat vindt maakt dat nog geen feit.

0
84 JohnZero

@83 Precies.

1
85 etymologie

* Verwijderd door de redactie *

86 Arthur2000

Verrek, die jongen met die zonnebril ken ik. Da's onze Yisrael. Poten af van onze flikker, stelletje kut-Turken, wat zullen we godverdegodver nou toch beleven.

0
87 Ronin

@10 Definieer tegennatuurlijk. Mensen, vaak via goddelijke mentale verkrachting, menen dat seks alleen ter voortplanting dient. De natuur zelf denkt daar heel anders over.

0
88 Scholar002

@2 Wist niet dat het mogelijk was om zoveel bagger in één reactie te plaatsen

0
89 GroenOog

** gebruiker verwijderd **

@77 en schapen en geiten ook

90 deleted4234

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@42 7 ging vooral over de formatie en democratie. Toedeloe hoor verder. ...

2 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@41 "Jah, Hitler was vegetariër." Ja, en Geert is een allochtoon. Daarmee is het cirkeltje mooi rond, dus ik ga weg van dit draad...

3 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

VBOH
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@35 😂Ja zeg dat. Het ging op reactie 7 al van de suikertax naar allochtone Geert.Over een obsessie gesproken. ...

5 minuten geleden geplaatst door VBOH

spookrijder
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@38 Jah, Hitler was vegetariër.Sukkel....

8 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Wedergeboren
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@37 "braaksels" Nou, gelukkig maar dat het geen gevoelige snaar is dan. :-)))) ...

8 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Strongoli
Activist Van der Linde mag op 4 mei alleen op afstand actievoeren

Negeren deze "demonstrant" en tijdens de herdenking op 4 mei, totaal geen media-aandacht geven. Dat is het beste.Maar dat zal voor de NOS en d...

8 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Wedergeboren
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@36 Wie zijn geschiedenis niet kent, is gedoemd haar te herhalen. ...

9 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Wedergeboren
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@36 Als je het verleden niet kent, kun je het heden niet begrijpen en de toekomst niet vormgeven. - Helmut Kohl ...

10 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

spookrijder
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@34 Welnee, ik leg gewoon jouw niet ter zake doende braaksels even bloot....

10 minuten geleden geplaatst door spookrijder

spookrijder
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

@33 Duidelijk dat jij niet in het heden leeft en weinig van de huidige problematiek begrijpt....

13 minuten geleden geplaatst door spookrijder

NK. App
Leigh Darby XxxKarnataka Sex VLesbian Tribbing ThreesomeHenati HardRiugh AnalHd Boobs SexCartoonssexLeaked Videos Of CelebritiesPlayboy Nude GirlsCuck KissingCam Soda.comElisha Cuthber NudeEmily.willisCharoltte Mckinney NudeIndian Bp Sex Video2 Women PornCumswallow VideosHemtai UncensoredBest Apps For SexNuepour'ousCeleb JuhdKatrina JadeSammyy02kKatee Sakoff NudeAnal Hook PornhubPaige Van Zant NudesXxx Abella DangerXxx Most VideoKelse Monroe PornTexan PornstarsMaxine XLesbians FingerfuckXmovies PornBig Titty KoreanBaixar Filmes PornorViva LcalChastity PeggingRaja HentaiDoctor Sex Video Doctor Sex VideoUrin XxxNude Best TitsAnal With PoopEploited MomsTied And TickledHeantai Anime PornNudeteens PornGay Amador TwitterSkinniest Person In The WorldKatrina BlackedDamte ColleMemek JilbabFace Siting LesbiansSexmuvesLeah Gotti New PornIndian Gilma VideosPorn HmongSister Big TittiesFive Nights At Freddys Chica PornAmouranth PornhubRiley Reid RoccoBig Titty Goth GirlsKimberly ChiMeth WhoreSuhagrat Wali PictureJapanese Magic MirrorPornos De CubanasTelugu Brother And Sister SexBest Milf HentaisBri Blossom LeakHot Horny PornRape Fantasy Porn VideoPoornos ComBrazzers HdNata Lee InstagramXxxx Video SongFreeiphonesexAmy Schumer NudeMelissa O Neil NakedTs ThreesomeKerala First Night VideoAva Koxxx Sex VideoBig Natural Bouncing TittiesPurple PornstarsJapanese Breast MassageNude Milf BreastsNhentai PopularShewillcheatGfgalleriesAnimated Gaysexдомашнее порноSax VidosXxx Vedio3Beautiful Girl Bf VideoFaithlianne Onlyfans LeakedSane XxxSuhaag Raat SexTurkish Porn StarAsian Massage Parlor Hidden CamerasMiriko PornChole LamoreTik-pornSpankassKeira Knightley FeetSexcinaSleep Sister XnxxFamilycuckoldXx Sax VideoKorean Sexy XxxJenna Lynn Meowri LeakKelly StarCarmelkitten PornMelanie Lynskey NudeTom Holland NudTamil Sex Tamil Sex TamilHuge Tits EbonyMunson's ChocolateSunny Porn VideoCartoon Pron VideoHyderabad Aunty Sex50 Shades Of Grey Full MovieKarmen BellaDesi Women FuckGirls Licking PussyBest Big Boobs PornstarsAugust Ames FuckVideo SubmissiveMyfreedamsNextdoorstudiosPretty RebelSex V DownloadJaanese Porn MoviesMaid FuckedFunny Hard Punish Girl Porn VideosBianca Blu PornXxx Kinnar Video3gpking InInstagram Sexiest VideosTamil Sex Vedeo ComMallu Auntysex ComChunky PornRimjob PronCavewoman PornPlsyvidsSexmoselلزPegging TubeMia Khalifa XvideoPandora Kaaki NudedWeebuDemi Rose Bitchesgirls