Facebook
Volledig scherm
© Facebook

Homokoppel slachtoffer van agressie in Schaarbeek: "Zelfs mama jutte haar zonen op om ons nog een beetje harder te slaan"

BinnenlandEen homokoppel is gisteren het slachtoffer geworden van een homofobe agressie in Schaarbeek, in de straat waar ze zelf wonen. Dat meldt Bruzz en het koppel doet zelf zijn verhaal op Facebook. Het koppel heeft intussen klacht ingediend bij de politie. De lokale politie Brussel Noord kan het incident voorlopig niet bevestigen. Intussen heeft Brussels staatssecretaris van Gelijke Kansen Bianca Debaets haar verontwaardiging al laten blijken, net als federaal staatssecretaris voor Gelijke Kansen Zuhal Demir (N-VA). Het Brussels parket opent een vooronderzoek naar het incident.

202 reacties

  • peter colson

    6 jaar geleden
    En waar is nu die linkse actiegroep die op de gayparade aanklager en rechter speelde en op eigen houtje besliste dat een praalwagen van NVA er niet thuis hoorde? Een praalwagen van een partij die ze niet lusten, daar ageren ze tegen. Maar wanneer echte homo's in elkaar worden getimmerd door mensen uit een doelgroep die door die linkse actiegroep wordt doodgeknuffeld, dan zijn ze nergens te besspeuren. Waren de leden van die linkse atiegroep wel echt homo's?
  • ANN LIMBOS

    6 jaar geleden
    Gaan die jongens nu ook ontvangen worden door Michel ?
  • Erik Claessens

    6 jaar geleden
    Volgend de laatste berichten proberen de bashers er onderuit te komen onder het voorwendsel dat het een burenruzie was. Let op: ze gaan er nog mee wegkomen ook!
  • Fatima Dirkx

    6 jaar geleden
    Almaci!!! Hallo!! Heb je hier ook een uitleg over?
  • Chris Devlaeminck

    6 jaar geleden
    Harder tegen optreden vinden sommigen. Wie gaat dat doen? Stel dat 5 personen agressief zijn en door de politie moeten opgepakt. Dan heeft de politie zeker al 4 mannen of vrouwen nodig per persoon die moet aangehouden. Ze moeten zeker met 20 zijn dus. De kans is groot dat 15 daarvan daarna werkonbekwaam zijn. Wie gaat dat allemaal betalen? Nee, dat is niet te doen.