U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Buitenland
  • 38
De Hongaarse premier Viktor Orbán bindt nu ook de strijd aan met asielactivisten en mensensmokkelaars. In het Centraal-Europese land zijn nieuwe wetten in de maak waarmee mensen die immigranten helpen bij het verkrijgen van asiel strafbaar worden gesteld. ...

ongeveer 1 jaar geleden door Febee

REAGEER MET EEN EMOJI
45
3
1
2
1

@96 U bent niet aan de beurt want 87% aan de Nederlanders moet niets van u hebben.
U kunt onder Orban gaan wonen als u dat zo geweldig vindt.

101 E.Meel    
ongeveer 1 jaar geleden door E.Meel
11
Meld

@98 Dat heeft u goed verwoord. Mijn complimenten.

102 E.Meel    
ongeveer 1 jaar geleden door E.Meel
8
Meld

Gidsland Hongarije loopt voorop tegen de asieltsunami. Uiteindelijk komt men hier tot hetzelfde inzicht.

103 Dune    
ongeveer 1 jaar geleden door Dune
1
Meld

@102 dank u. Je wordt toch helemaal niet goed van al die autochtone zeurende en klagende Nederlanders die menen dat ze meer rechten hebben dan ieder ander en vooral de schuld van hun eigen falen altijd bij de ander leggen. Daarnaast ontbreekt bij een aantal ieder historisch besef en speelt angst een grote rol bij hun gebrekkige kijk op de wereld. Ik probeer hier zo af en toe met enkele anderen dan toch maar een wat genuanceerder beeld neer te zetten. Maar ja, als je in Orban gelooft dan moet ik mij toch echt afvragen of het nog enige zin heeft.

104 reality    
ongeveer 1 jaar geleden door reality
12
Meld

@98 gut u bent expert in immigratienegers.
Vertel eens waar zit de winst in die mensen?

105 chouffleur    
ongeveer 1 jaar geleden door chouffleur
2
Meld

@104 ik ben redelijk, maar ons systeem is gebaseerd op solidariteit, iemand die binnenvalt en geen baan of carrière ingaat draagt niet bij aan die pot.
Dus je hebt rechten nadat je bijdraagt.

106 chouffleur    
ongeveer 1 jaar geleden door chouffleur
2
Meld

Voor al diegenen die vinden dat het onterecht is wat Orban zou doen, zouden deze eerst eens zichzelf kunnen afvragen welke morele rechtvaardiging er zit indien zoals het hier bijvoorbeeld in Nederland aan toe gaat dat instanties meteen aan de haal gaan om een slaatje te slaan uit gelukszoekers. Van advocatenkantoors tot huisjesmelkers, meteen staan ze klaar om geld te maken uit deze asielzoekersindustrie. Dat het opgebracht is door mensen die gewoon helemaal niet staan te wachten op een islamitische buurman interesseert die industrie echt geen ene reet.
Krokodillentranen huilen als Orban iets doet, omdat het niet helpt hun immorele toko draaiend te houden. Die liever de mythe in stand houden van de arme lieve vluchteling die alleen maar pech in hun leven zijn tegengekomen waarbij zei zich wanen als de barmhartige samaritaan, maar inmiddels dit ballonnetje niet meer opgaat omdat inmiddels niet iedereen er nog steeds intrapt.
Gut vervelend heh....

107 doxbar    
ongeveer 1 jaar geleden door doxbar
3
Meld

@98 , @104 ,
Ik denk zeker dat ik iets meer van de wereld heb gezien en weet dan dat u hier pretendeert. Wellicht zou u zich eens wat meer in de ander kunnen verdiepen ipv uitsluitend generaliseren?
Klopt nederland is gegrondvest op,het solidariteitsbeginsel. Eerlijk delen en samen de lusten en de lasten. Dat betekent dat we ook hen die nog niet voor zichzelf kunnen zorgen, een helpende hand toesteken.

108 reality    
ongeveer 1 jaar geleden door reality
8
Meld

@99 Ik papegaai niemand na
Ik heb een eigen mening
Niet eens met de PVV oplossing prima regel het op een andere manier
Theedrinken dat werkt dus niet

109 Ikke44    
ongeveer 1 jaar geleden door Ikke44
2
Meld

@100 Die vergeten we zeker niet
Ik heb hier meer last van criminele mocros
Maar Antillianen die overlast veroorzaken die zijn de volgende

110 Ikke44    
ongeveer 1 jaar geleden door Ikke44
2
Meld

@109 Uw mening wordt verwoord in PVV-papegaaientaal.

111 E.Meel    
ongeveer 1 jaar geleden door E.Meel
11
Meld

@106 U schrijft;; ""dus je hebt je rechten nadat je bijdraagt""

In welke wetgeving is dat te vinden? U verzint het ter plekke.

112 E.Meel    
ongeveer 1 jaar geleden door E.Meel
10
Meld

@111 Verkeerde conclusie dus

113 Ikke44    
ongeveer 1 jaar geleden door Ikke44
2
Meld

@111 Correcte conclusie, kijkt u er de Wilders-tweets maar op na.

114 E.Meel    
ongeveer 1 jaar geleden door E.Meel
10
Meld

@112 Nog geen maar wacht maar
Zie de speech van Dijkhoff eerst bijdragen dan minder geld
In Oostenrijk krijgen degene die niks bijdragen ook al minder geld
Het gaat de goede kant op

115 Ikke44    
ongeveer 1 jaar geleden door Ikke44
0
Meld

Moslims voegen nu eenmaal niks toe, ik snap Orbán helemaal.

116 grasnaaier    
ongeveer 1 jaar geleden door grasnaaier
0
Meld

@104 Ik ben het volledig met u eens. Ik vind het vermakelijk, al die rommel die men hier verdedigt met de meeste aperte nonsens-argumenten. Voor Orban zijn ze kennelijk een beetje bang. Het ultrarechtse paradijs dat Hongarije heet lijkt niemand te willen bezoeken of te omarmen als nieuw thuisland. Curieus.

117 E.Meel    
ongeveer 1 jaar geleden door E.Meel
11
Meld

@114 Nee hoor

118 Ikke44    
ongeveer 1 jaar geleden door Ikke44
0
Meld

@117 Kameel is degene die steeds rommel verspreid en waarom

119 Ikke44    
ongeveer 1 jaar geleden door Ikke44
1
Meld

@119 .
Zijn mening word verwoord door links gepapegaai. ^_^

120 eigenmening    
ongeveer 1 jaar geleden door eigenmening
0
Meld

@30 .
Om te emigreren zijn er regels voor, je kan een land niet zomaar binnenvallen behalve als echte oorlogs of politiek asielzoeker en niet als economische emigrant.

121 eigenmening    
ongeveer 1 jaar geleden door eigenmening
1
Meld

Als het daadwerkelijk financieel voelbaar wordt in de praktijk zal men snel merken hoe principieel de echte deugmensen hier zijn.

122 Captain Hero    
ongeveer 1 jaar geleden door Captain Hero
2
Meld

@99 .
Komt ti weer met die dood doener dat Wilders voor was dat er 88 miljoen bezuiniging voor justitie was en alweer moet ik hem terecht zetten dat Wilders er tegen was dat er 125 miljoen daarop bezuinigt zou worden en daar heeft hij dus 88 miljoen van kunnen maken en dat gaat er bij Doortje Meel niet in en hij/zij/het blijft maar door zwammen met valse informatie oftewel leugens.

123 eigenmening    
ongeveer 1 jaar geleden door eigenmening
1
Meld

@101
Als ruim 1 op de 5 een allochtoon is (of herkomst en dat is nog los van de Indonesiërs , de Antillianen de Surinamers en de derde generatie) dan denk ik dat u anders moet rekenen, en wel natuurlijk alleen de volwassenen. Het is eerder andersom, vd volwassen autochtone NL zal het eerder 87 % zijn die er wel klaar mee zijn. Sterker u zou nog schrikken van de mensen met een allochtone achtergrond die het wel goed doen in NL en wel hun schouders eronder zetten en spuugzat worden van hun 'landgenoten, kleurgenoten' die het voor hen verzieken.

124 Bleke Betty    
ongeveer 1 jaar geleden door Bleke Betty
1
Meld

@107
Ik heb in die landen gewoond en heb er vrienden en familie (MO en Afrika) en één vd dingen die ik keer op keer moest vertellen was hoe men hier omgaat met allochtonen. Ze lagen slap vh lachen en begrepen echt niet hoe wij dachten dat op te kunnen lossen. Dat zij dat in hun land nooit, maar dan ook nooit zouden accepteren.

125 Bleke Betty    
ongeveer 1 jaar geleden door Bleke Betty
1
Meld

@112
Jij en je maatjes zijn kale profiteurs. Uit het land waar jullie vandaan komen krijg je helemaal niks, maar jullie vinden het héél normaal om hier naartoe te komen, niets bij te dragen maar alles tot op het bot te misbruiken, tot de trein van de democratische rechten aantoe, zoals Erdolf heeft gezegd. Gebruik hem tot het doel bereikt is en stap dan uit!

126 Bleke Betty    
ongeveer 1 jaar geleden door Bleke Betty
1
Meld

@116
Was dat maar zo, dan zou het een status quo zijn. Maar ze voegen wel wat toe, agressie, homohaat, vrouwen discriminatie, atheïsme haat, afvalligen haat, ongelovigen haat, bomaanslagen, mes aanslagen, geweldsmisdrijven, oude invalide mensen kapot trappen oftewel continu negatief in beeld en wat krijgen we daarvoor terug? Eisen, eisen, eisen, rechtzaken, boos, beledigd, ontevreden... de mazzel, ik ben er klaar mee!

127 Bleke Betty    
ongeveer 1 jaar geleden door Bleke Betty
1
Meld

@107 wat rechtvaardigt het dat Orban:

1. de persvrijheid van de MSM inperkt

2. linkse universiteiten wil sluiten

3. links activisme strafbaar wil stellen

3. de trias politica wil afschaffen (hij wil toestaan dat rechters ontslagen kunnen worden. Dat komt dus op het bordje van de regering).

Met deze punten heb ik moeite. Niet met het feit dat Orban mensensmokkelaars wil aanpakken, want daar ben ik het mee eens.

Het lijkt wel of mensen volkomen blind zijn geworden voor deze zaken. Orban is anti-allochtoon, dus al die andere autocratische plannetjes nemen die mensen maar voor lief lijkt het wel.

128 Diederik82    
ongeveer 1 jaar geleden door Diederik82
7
Meld

* Verwijderd door de redactie *

129 M.Arias    
ongeveer 1 jaar geleden door M.Arias

@128
Vertel, wat vindt u van onze sleepwet, onze inperking van nieuws vanwege z.g.n. fakenieuws wat door de overheid gaat worden bepaald,wat vindt u van de inmenging van bedrijven zoals Soros, van het uit handen geven van soevereiniteit ten behoeve van een EU moloch waar geen land zelf meer iets te zeggen heeft? Wat vindt u van de nieuwe wet, waarbij mensen geen foto meer kunnen plaatsen of een nieuws item omdat je dan eerst in 10-voud alles op papier moet hebben ondertekend en wel?

130 Bleke Betty    
ongeveer 1 jaar geleden door Bleke Betty
3
Meld

@112 aow bijvoorbeeld..

131 chouffleur    
ongeveer 1 jaar geleden door chouffleur
1
Meld

@130 geen vraag met een vraag beantwoorden. Dat is zwak.

132 Diederik82    
ongeveer 1 jaar geleden door Diederik82
3
Meld

@29 Ah, zie hier de uiting van het links fascisme. Als het niet is zoals wij het willen dan hard aanpakken.

@94 Stop met het infantiele 'je kunt in zijn land gaan zitten'. Zo werkt het niet. Hij weet hoe je een invasie stopt. Jij bent onderdeel van die invasie. Het beste wat we kunnen zeggen is 'jullie asielparasieten kunnen in je eigen land gaan zitten'.

@99 Alweer dat zinloze geblaat. Het zijn wel degelijk jouw muzelvriendjes. Je beschermt ze door dik en dun, ze kunnen helemaal niets fout doen in jouw ogen. Je weet dat ze een ideologie mee brengen die alleen maar schade aan de westerse maatschappij heeft gebracht en helemaal niets goeds.

133 Pxf7+    
ongeveer 1 jaar geleden door Pxf7+
1
Meld

@129 Elk lid van de Jostiband is vele malen intelligenter dan meeltje, je beledigt ze dus question

134 Pxf7+    
ongeveer 1 jaar geleden door Pxf7+
1
Meld

@80 mijn reactie
@89 E.meel

Soros heeft zijn officiële vehikel, het Quantum fund in 2011 gesloten voor buitenstaanders.
Ik heb het nog even nagekeken.

Hij is niet met pensioen gegaan. Ongetwijfeld wil hij bovendien winsten genereren om zijn verschillende politieke activiteiten te blijven bekostigen.

Begrijp ik nu goed dat U al linkse internet activist in deze draad de superspeculant Soros verdedigd heeft?


135 marielouisevankleinmareslag    
ongeveer 1 jaar geleden door marielouisevankleinmareslag
0
Meld

Weet iemand het gironummer om deze actie te laten slagen? Hier wil ik wel voor doneren!

136 Verwonderd    
ongeveer 1 jaar geleden door Verwonderd
2
Meld

@128 links is islamaanhanger dus fout

137 chouffleur    
ongeveer 1 jaar geleden door chouffleur
1
Meld

@124 -125-126 & 127 ....... +++++++++

“Ze lagen slap vh lachen en begrepen echt niet hoe wij dachten dat op te kunnen lossen”.

Kun je nagaan dat "gewone doodnormale mensen" HET begrijpen en zich in een deuk lachen terwijl de gemiddelde Europese politicus (vaak met universitaire titel) zwaar geretardeerd op zoek is naar zijn/haar brains die men onderweg schijnt kwijtgeraakt te zijn. Het is diep treurig!

PS. Natuurlijk begrijpen zij niet hoe de EU dit gaat oplossen als ze als zombies doorgaan op “de verkeerde weg”.

138 Snowflake    
ongeveer 1 jaar geleden door Snowflake
1
Meld

@128 ....... Je geeft het al met eigen woorden aan, links-links-links en nog eens links. Teveel links geeft "gedachten met 2 linkerhanden" wat dus neerkomt dat rechtshandigen altijd weer het echte werk moeten doen voor de linkse opvreters. Links heeft nog nooit zichzelf kunnen bedruipen, altijd het handje ophouden, links lullen en rechts vullen ten koste van hen die "echt" het geld verdienen. Links heeft altijd de grootste smoel zonder echt een tegenprestatie en liggen constant aan het levensinfuus van rechts om te overleven. Het zijn hypocriete kakkerlakken!

Alle "linkse walhalla's" Sovjet Unie, Communistisch China, Cuba, Noord Korea ...... WAT is daar van terecht gekomen!?

PS. Dit houdt geenszins in dat rechts een "heiligenstatus" valt toe te bedelen.

139 Snowflake    
ongeveer 1 jaar geleden door Snowflake
0
Meld

@132 ........ geen vraag met een vraag beantwoorden. Dat is zwak.

U toont nu in het voetlicht van dit forum uw eigen zwakte door zo'n zwak antwoord te retourneren. De beste verdediging is een vraag met een wedervraag beantwoorden! Is bewezen.

140 Snowflake    
ongeveer 1 jaar geleden door Snowflake
0
Meld

@128 Dat je daar moeite mee hebt kan ik me voorstellen, het gebeurt overal, in Turkije waar alles word aangepakt wat anti-Erdogan zou kunnen zijn,of in Egypte om alles wat met de moslimbroederschap kan worden gelinkt aan te pakken en ja ook in blijkbaar Hongarije.
Misschien helpt het om je te realiseren dat we niet leven in een ideale wereld en dat jouw motivatie voor het produceren van een klaagzang over Orban diezelfde motivatie is waarom Orban dingen aanpakt die naar zijn idee een ideale wereld in de weg staan. Voor anderen is het opvolgen en te doen wat in de koran staat of leven als boeddhist de weg naar de ideale wereld.
Is net zoiets als vragen naar het antwoord op relativiteit.

141 doxbar    
ongeveer 1 jaar geleden door doxbar
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Trump zegt dat hij "niet gelukkig"...
President Trump zei donderdag dat hij 'niet g...

8 uur geleden door Denisova

Trump roept KKK-slogan 'love it or leave...
De 'love it or leave it'-slogan is een grieze...

18 uur geleden door Denisova

Rotterdam of Maastricht, waar is de beste Son...
De organisatie van het Songfestival in Nederl...

6 uur geleden door NOS

Geen cent te verdienen aan elektrische auto v...
De opmars van de elektrische auto lijkt niet...

18 uur geleden door AD

"De ondergang van Duitsland": de sc...
Lara Trump heeft scherpe kritiek geuit op het...

11 uur geleden door Kiki


ADVERTENTIE


Laatste reacties
rEmco44
"De ondergang van Duitsland": de schoondochte...
Ook in Duitsland, evenals in de meeste andere...

minder dan een minuut geleden door rEmco44

sparta
"De ondergang van Duitsland": de schoondochte...
Fantastisch .. Er moet meer uitgehaald worden...

8 minuten geleden door sparta

rEmco44
Broer slaat zus halfdood omdat ze ‘verkeerd...
Ies koeltoer...

8 minuten geleden door rEmco44

rEmco44
Trump vraagt Rutte om militaire steun in stri...
Lol...het is best een leuk stukje....ik lees ...

9 minuten geleden door rEmco44

Ghurka
EU wil alle staten van voormalig Joegoslavië...
Nog meer gekrakeel 'in da house'......

14 minuten geleden door Ghurka

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig