U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Politiek
  • 18
Ze houden te weinig of op de verkeerde manier van hun kinderen. Ze bereiden die niet voor op het leven in de Nederlandse samenleving zodat ze daarin succesvol zullen worden. Hun kinderen begrijpen te weinig van de normen en waarden in hun woonland. ...

ongeveer 1 jaar geleden door Soare

REAGEER MET EEN EMOJI
18
1
5
3
1
3
LEES MEER OVER

Dat kon iedereen al weten dat ze amper echt van hun kinderen houden. Wie van zijn kinderen houd, laat ze al niet besnijden en zouden hun kinderen ook niet uithuwelijken. Hun dochters niet erger behandelen als een hond en hun zonen niet op straat gooien zodat ze er geen omkijken er naar hebben. Maar ik denk dat ze het wel gemak vinden die moeders dat hun zonen op straat hangen omdat ze onhandelbaar zijn en dat hun dochters thuis dan makkelijker hebben als hun zonen niet in huis zijn. Plaats van te leren dat vrouwen en mannen de zelfde rechten hebben en dat ze hun zusjes met respekt te moeten behandelen. Veel te ingewikkeld voor ze en ze vertikken energie in te steken om hun kinderen hier een goede kans te geven door ze goed op te voeden. Wie zijn kind lief heeft voed ze goed op zodat ze laten goede kansen maken. Nu voeden ze hun kinderen op voor rab en agl en dan zeg ik je bent geen knip voor je neus waard als ouder. Wie zijn kind leef heeft voed ze op.

101 vis    
ongeveer 1 jaar geleden door vis
7
Meld

Open deur.

102 chouffleur    
ongeveer 1 jaar geleden door chouffleur
7
Meld

@101 Dan geldt dat voor meer volken als u dergelijke criteria hanteert.

Maar u snapt hopelijk ook wel wat een aperte nonsens hier wordt geponeerd.
''Houden van'' is zoals eerder aangegeven niet meetbaar, ergo ultrarechtse rommel met een artikel vol suggestieve, onaantoonbare gemeenplaatsen met de hulp van mevrouw Nanninga, de zelf-benoemde journaliste.

103 E.Meel    
ongeveer 1 jaar geleden door E.Meel
34
Meld

Je komt op de wereld en er wordt een stuk van jou onverdoofd afgesneden.
Je wordt gedwongen 5 keer per dag te knielen en de tapijtlucht op te snuiven.
Goh..

104 chouffleur    
ongeveer 1 jaar geleden door chouffleur
7
Meld

Verplicht naar koeterwaals les om dode woorden te reciteren van een dooie profeet

105 chouffleur    
ongeveer 1 jaar geleden door chouffleur
6
Meld

Menselijk gedrag is simpel. Je bent dominant en belangrijk of je bent conformistisch en serviel. Mensen uit tribale culturen zien dat heel direct en acteren daar heel direct op. mensen uit een cultuur als de onze zijn echter zo onderworpen aan het sytseem zelf en zo in de war gebracht met indoctrinatie dat ze hun eigen gedrag niet meer zien of begrijpen.

Wat moslims zien als ze hier zijn is dat de mensen serviel zijn en machteloos. En dat ze zelf niet hoeven buigen. Dat maakt ze dominant. En als ze dominant kunnen zijn dan zijn ze uiteindelijk de baas. Moslims houden best van hun kinderen. Ze zien heel goed wat aan het winnen is. De islam.

De genen die constant worden wijsgemaakt dat het krijgen vankinderen misdadig is, dat families en dergelijke niet belangrijk zijn, dat de liegstaat altijd gelijk heeft en dat je voor alles moet buigen en slikken. Wij dus. Wij gunnen onze eigen kinderen geen toekomst. Maken ze serviel. Stoppen ze vol drogredenen en conflicterende informatie. Laten ze aan zichzelf twijfelen en geven ze aan dat ze slecht zijn in plaats van trots.

Wij houden niet van onze kinderen. Die man heeft gelijk. Of de islam wordt Europees, of Europa wordt islamitisch. En het eerste betekent domweg dat de islamieten ook serviel wroden gemaakt aan het systeem. Dat gaat vast niet gebeuren. Je ziet op scholen al dat kinderen zich aanpassen. Nederlandse jongens gaan Marokkaans praten en Nederlandse meisjes zoeken islamitische vriendjes.

Dat is logisch en noodzakelijk. Het is de enige manier waarop ze straks kunnen overleven.

106 purelogica    
ongeveer 1 jaar geleden door purelogica
18
Meld

@106 Ik denk dat je de plank geheel misslaat. Wij zijn meer menselijk en houden meer van onze naasten. Ik woon in Frankrijk en men buigt hier niet voor de overheid en men gaat er tegen in de Fransen zijn een heel trots volk waar je niet mee gaat lachen als overheid en hier heb je duidelijk ook problemen met de islam. Ook hier worden kinderen voor rad en galg opgevoed en geeft men haast niks om hun dochters.

Wat ik gehoort heb van een NLse vrouw die met een moslim is getrouwd; dat moslims vinden dat de gene met de grootste mond gewoon gelijk heeft en dat het bij hen niet gaat om wie de beste onderbouwing heeft en zijn gelijk kan goed uitleggen zodat men het kan begrijpen dat ie echt gelijk heeft.

Daarom gaat hun ontwikkeling ook heel langzaam.

Maar goede ouders leren hun kind aanpassen aan hun nieuwe land en stappen af van hun barbaarse cultuur en horen ook hun ogen en oren open te zetten hoe het hier aan toe gaat en zien dan ook goed met ons samen leven is met ons en in goede harmonie als men normaal met ons omgaat. Nu zetten ze ons vrouwen als hoer weg en verkrachten erop los, bestelen ons, plegen aanslagen en dan hebben ze het lef zelfs om de racisme kaart te trekken.
Maar ze kiezen zelf ervoor om ons als vijand neer te zetten en straks raar kijken dat ze de deur worden gewezen.
Het heeft niks te maken dat we geen trots volk zijn als NLder dat hun zo te keer gaan tegen ons.

Ik heb de koran gelezen en die zet ons als vuil neer en het staat er meerdere keren geschreven dat ze ons niet als vriend mogen hebben en dat we dood gemaakt mogen worden. Tis dat smerig boekie van hen, die hun opzet tegen ons.
Dan de opvoeding die ze mee krijgen dat zorgt ook niet voor vooruitgang.

107 vis    
ongeveer 1 jaar geleden door vis
4
Meld

@32 maar Marokkanen die alleen lopen zijn pas schijters. Ze durven pas in groepen iets te doen.

108 xativa    
ongeveer 1 jaar geleden door xativa
2
Meld

@80

Ik doe vrolijk mee als het moet. Maar zelfs slap geouwehoer moet een beetje niveau hebben.

109 WijzeDwaas    
ongeveer 1 jaar geleden door WijzeDwaas
19
Meld

Ze houden denk ik wel van hun kinderen, maar ze houden meer van de islam. Als je als Shahid (martelaar) sterft, krijg je een onbeperkte rittenkaart op 72 hemelse dames en 28 knaapjes, schoon als paarlen. Kortom: zowel aan de hetero, de homo als de pedofielen is gedacht. Ook kan je voorspraak doen voor tientallen familieleden. Dus: wat kies je dan, als je de hersens van een garnaal hebt? Voor de gedegenereerde kaaskop kuffaar, moge Allah (swt) ze duivelskoppen van de boom Zaqqum voeren tot deze helemaal kaalgeplukt is en roosteren boven het hellevuur, of deze riante pensioenregeling, waarbij je je werkelijk suf kunt neuken en wijn kunt drinken uit fonteinen?

110 GermenR    
ongeveer 1 jaar geleden door GermenR
3
Meld

Wat een complete achterlijkheid weer. Alles moet blijkbaar uit de kast getrokken worden om maar aan te tonen dat moslims toch echt niet zoals "wij" zijn en dat het dus prima is om ze continu te beledigen, zwart te maken, te ontmenselijken.

111 PuurHagelslag    
ongeveer 1 jaar geleden door PuurHagelslag
20
Meld

veel van die berber moslims.kunnen ook geen prioriteiten stellen, hebben geen idee wat belangrijk is voor de kinderen, gooieen ze gewoon op straat savonds.. maaar toch maken ze extreem veel kinderen helaasquestion

112 floyd    
ongeveer 1 jaar geleden door floyd
3
Meld

Echt weer zo'n uitspraak die uitsluitend bedoeld is als clickbait.

113 Wendel    
ongeveer 1 jaar geleden door Wendel
11
Meld

@103 , Meel, ik schreef eerder al dat houden van, of het effect van houden van je kinderen wel degelijk meetbaar is. Waar denk je dat de term 'opvoedkundig verwaarloosd' vandaan komt, En de diagnose 'affectief verwaarloosd'?

Wat denk je dat er met Marokkaanse jongens aan de hand is die in de drugs gaan of voor een tientje een concurrent in de drugdwereld neerschieten?

Er zijn zoveel artikelen verschenen die gaan over de gebrekkig opvoeding van met name Marokkaanse jongens.

== 'Marokkaanse ouders hebben soms slechte invloed op hun kinderen'
13-07-13 13:45 uur

Het Gulden Winckelplein © Stadsdeel West

Marokkaanse ouders in West hebben geen grip op hun kinderen. Soms hebben zij zelfs een negatieve invloed, zo luidt de conlusie van het Buurt Praktijk Team.
Het team werkt sinds enkele maanden ook in de Gulden Winckelbuurt in Bos en Lommer. 'Het is ongelofelijk hoeveel negatief gedrag er is onder jonge kinderen. Er wordt ontzettend veel gepest. Ouders lijken hun kinderen niet te corrigeren en soms zie je ook dat ze het negatieve gedrag juist van hun ouders hebben', concludeert het team.

Het is opvallend hoeveel Marokkaanse jongens uit de buurt in de criminaliteit terecht komen. Onder anderen Rida Bennajem, die in maart geliquideerd werd, groeide op in de Gulden Winckelbuurt. Bennajem stond op de Nationale Opsporingslijst.

Afgelopen donderdag schreef stadsdeelvoorzitter Martien Kuitenbrouwer een blog over buitensporig geweld onder Marokkaanse jongeren. Kinderen zouden al op jonge leeftijd de harde straatcultuur eigen hebben gemaakt en voor 'niets of niemand' bang zijn. 'Wat opvalt is inderdaad dat kinderen niet gecorrigeerd worden, een laag zelfbeeld hebben, en dat professionals moeilijk een duidelijke lijn kunnen uitzetten met een duidelijke boodschap', schrijft Kuitenbrouwer.

Kuitenbrouwer wil hard optreden tegen wapenbezit. 'Hier past geen coulance', vindt ze. 'Geweld en wapenbezit moeten ook besproken worden in gezinnen, moskeeën en koffiehuizen. Het is een illusie dat de politie en andere professionals dit alleen kunnen oplossen.' Zodra iemand weet dat een jongen een wapen heeft, moet dat gemeld worden bij de politie. ==

http://www.parool.nl/parool/nl/4060/AMSTERDAM-NIEUW-WEST/article/detail/3475321/2013/07/13/Marokkaanse-ouders-hebben-soms-slechte-invloed-op-hun-kinderen.dhtml

114 Jona G.    
ongeveer 1 jaar geleden door Jona G.
1
Meld

Wat een kolder!!
Er zijn veel Nederlandse ouders die dan ook niet van hun kinderen houden .
Die lezen ze niet voor zodat hun taal ontwikkeld wordt , die gaan niet met ze naar de bibliotheel , film of theater , , leren ze niet de Nederlndse cultuur van het netjes gedragen want dat doen ze zelf niet.
Leren ze drank - en drugsgebruik, geen eerbied voor ouderen enz.
Laten hun kinderen maar op straat rotzooien , weten niet waar ze zijn en wie hun vrienden zijn tot in de nacht.
Ze leren ze niet met geld omgaan zodat ze jong in de schulden zitten .
Staan ze niet bij als ze een huis willen kopen .
Allemaal dingen die onze ouders wel deden .
Drie keer raden waarom er zoveel Nederlandse kinderen jeugdzorg nodig hebben .
Dat is toch verschrikkelijk.
Pa en ma gaan liever uit , naar vrienden , de kroeg in plaats van er voor hun kinderen te zijn .
Opletten wat ze op internet doen , ze waarschuwen .
Nee joh, dat is allemaal toch zo lastig !

Kritiek op anderen mag , maar kijk eerst eens bij jezelf of je hetzelf wel zo goed doet.
Of denk aan deze wijze raad :
“Wie wat te zeggen heeft van het mijne ,
Gaat naar huis en beziet het zijne ,
Vind hij bij hetvzijne gern gebreken .
Mag jij met recht van het mijne spreken “.
Of in simpel,Nederlands : “zorg eerst dat je eigen stoep,schoon is en kijk dan naar die van een ander”.

115 No newstoday    
ongeveer 1 jaar geleden door No newstoday
15
Meld

"De meeste moslimouders ‘houden te weinig’ van hun kinderen" klopt niet maar moet véél breder getrokken worden nl. "De meeste ouders ‘houden te weinig’ van hun kinderen".

116 DagmarA    
ongeveer 1 jaar geleden door DagmarA
4
Meld

@115 Dat is bij autochtonen de minderheid en bij moslims de meerderheid.

117 Dune    
ongeveer 1 jaar geleden door Dune
2
Meld

@112

Heb je wel eens gezien wat hier midden in de nacht soms op straat loopt aan Nederlandse kinderen ?
Ik heb mij er laatst na een feestje over verbaasd.
En dat terwijl mijn kinderen van die leeftijd al lang in bed liggen met oppas.


118 No newstoday    
ongeveer 1 jaar geleden door No newstoday
13
Meld

@103 u wordt steeds lachwekkender !

119 FeHa    
ongeveer 1 jaar geleden door FeHa
0
Meld

@115 je begrijpt er echt helemaal niks van he?! ben je nou werkelijk zo dom?? natuurlijk zijn er NL ouders die niksom kinderen geven, maar dat valt in het NIETS bij moslims! die gooien de kinderen naar buiten als ze last hebben van hun islam kinderen, het boeit ze niet eens of ze een goede opvoeding krijgen of goede school, het is vaak vooral eigen belang bij vooral berber marokkanen, alleen maar korte termijn plezier, doelstellingen tot morgen, nooit verder kijken, geeft ook niet, maar het is dan nog wel een feit! ze zijn ook gewoon een stuk minder slim, want als je de hele dag bezig ben met de islam, en haat, dan blijft er weinog tijd over voor goese en slimme dingen..

120 floyd    
ongeveer 1 jaar geleden door floyd
2
Meld

@117

Geloof je dat echt ?
Moet je eens vragen aan mensen die zich met jeugdzorg bezig houden .
Schrikbarend.
Geen plek genoeg geen personeel genoeg , niet aan te slepen .
Allemaal van het padje .
En als je de verhalen van die kinderen hoort van 5 jaar tot 18.... verschrikkelijk.
En allemaal problemen thuis door de ouders.
Vaak niet meer goed te breien .
Wat voor ouders zijn dat .

121 No newstoday    
ongeveer 1 jaar geleden door No newstoday
12
Meld

@112 ja, soms Nederlandse kinderen .... maar altijd moslims... en ook die van de lagere school!
Alleen in de ramadantijd is het 's avond ook nog even met een heleboel extra asociale herrie erbij.

122 FeHa    
ongeveer 1 jaar geleden door FeHa
1
Meld

@121 moet je eens spreken met mensen in de gevangenis ... schrikbarend ... personeel niet aan te slepen... veel te veel licht-getint terwijl dit toch nog steeds de minderheid zou moeten zijn !

123 FeHa    
ongeveer 1 jaar geleden door FeHa
0
Meld

@121 @123 vervolg: 2015 bijna 63% gevangenen is allochtoon... en volgens CBS stijgende !!
https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/bijna-63-procent-van-gevangenen-nederland-allochtoon

124 FeHa    
ongeveer 1 jaar geleden door FeHa
0
Meld

@115
"Wat een kolder!!
Er zijn veel Nederlandse ouders die dan ook niet van hun kinderen houden ."

Inderdaad, dat is dan ook de reden dat ze links stemmen.

125 Rex    
ongeveer 1 jaar geleden door Rex
1
Meld

@120

Dat is ook onzin .
Bij mijnkinderen op school zitten ook moslimkinderen .
Die hebben prima ouders die van hun kinderen houden er alles voor doen zodat ze een goede start te laten maken .
Niet anders dan wat wij ook willen .
Ik vraag mij af in welke buurt jij woont als je dat mee maakt .
Hier zijn het mensen die ook gewoon werken en ook nog vaak bijstuderen om hoger op te komen .
Want ze weten allemaal dat er maar één weg is die hogerop leidt : kennis en onderwijs.
Veel Nederlanders interessert dat ook niet.
Diecstimuleren hun kinderen met “als je straf krijgt zal ik eens naar school gaan . . Je vader vond het op school ook helemaal niks en de leerkrachten hebben niks over jou te zeggen “..
Dat gaat hem ook niet worden

126 No newstoday    
ongeveer 1 jaar geleden door No newstoday
10
Meld

Islam en liefde is ook een moeilijke combi. In de koran staat ook niets wat te vergelijken is met 1 Kor 13 uit de bijbel.

127 Ebbie    
ongeveer 1 jaar geleden door Ebbie
1
Meld

@123

Asocial,gedraag in buurt en huis merk je niet
Aan de kinderen later wel.
Om burenruzies kom je niet in de gevangenis( jammer) .
Voor diefstal ook niet tenzij het de zoveelste keer was.
Voor het hinderen van hulpdiensten , krijgt men boetes.
Hoeveel mensen hebben een verpest leven door overlast van buren ?
Dat zijn echt niet allemaal “ getinte” buren .

128 No newstoday    
ongeveer 1 jaar geleden door No newstoday
11
Meld

@127

Liefde leer je nooit uit een boek.
Je hebt het in je of je hebt het niet.
Dat is aangeboren bij de mens .
Maakt niet uit waar hij of zij vandaan komt.
En bij hen die het niet hebben , maakt dat ook niet uit.

129 No newstoday    
ongeveer 1 jaar geleden door No newstoday
12
Meld

@126 en @128
En daar hebben we mevrouw NoNews wéér die alles bagatelliseert zodra het over moslims gaat.
Heeft u het stuk eigenlijk wél goed gelezen?
Denk het niet, u snapt er duidelijk niets van.

130 Strongoli    
ongeveer 1 jaar geleden door Strongoli
0
Meld

@129
Ja en bij moslims is de "liefde" van de islam het allerbelangrijkste, waardoor ze nóóit zullen integreren, alleen als ze het juk van de islam van zich afgooien.
En dat laatste gebeurt helaas maar zelden.

131 Strongoli    
ongeveer 1 jaar geleden door Strongoli
0
Meld

@130 neehjo, lezen doen ze niet, net zoals moslimsalert en e.meel en linkse consorten, deze lui krijgen betaald om de islam goed te lullen

132 floyd    
ongeveer 1 jaar geleden door floyd
1
Meld

@126 ik zeg ook niet dat alle moslims zo zijn, net zoals jij zegt dat er ook NL'ers zijn die niks om hun kinderen geven, je draait er alleen omheen weer zoals altijd bij moslims is het meer uitzondering dat ze goed integreren en hun kinderen opvoeden, bij NL'ers is het uitzondering dat ze niks om hun kinderen geven en slecht opvoeden..netto is dus dat vooral moslims over het algemeen een zlechte opvoeding geven, en dat is ook te zien in de samenleving, zelfs pvda zei "kut marokkanan" nou, dat doen zij niet zomaar hoor, het is gewoon een feit op dit moment, kan je praten als brugman, maar het is gewoon FEIT op dit moment, PUNT

133 floyd    
ongeveer 1 jaar geleden door floyd
0
Meld

Islamieten en houden van kinderen. Natuurlijk niet, daarom worden ze ook achtergelaten in oorlogsgebieden en gaan de vaders alleen naar het rijke Westen.

134 Johnboy    
ongeveer 1 jaar geleden door Johnboy
0
Meld

@134 inderdaad, en daarom brengen ze hun moslimkinderen naar de grens bij israël terwijl ze gewaarschuwd zijn dat ze gaan schieten, TOCH doen ze het, dan hou je niet alleen van je kinderen, dan geef je er echt 0.000 om

135 floyd    
ongeveer 1 jaar geleden door floyd
1
Meld

@134 moeilijk he
de gedachte van mannen of zonen is een veilige plek te zoeken en dan hun familie over te laten komen.
de reis is veel te riskant en onbetaalbaar.

dat het zinloos is en niet haalbaar, dat weten de mensen niet. veel mensen denken nog dat Europa een paradijs op aarde is.

136 info    
ongeveer 1 jaar geleden door info
10
Meld

De kop had moeten zijn (vind ik): De meeste moslimouders kunnen hun kinderen niet (goed) opvoeden...

137 netcat    
ongeveer 1 jaar geleden door netcat
0
Meld

veel walgelijke comments gelezen bij NK. maar dit draadje spant de kroon.
respect voor E.meel, No newstoday en nog een paar mensen die nog steeds de fut hebben om tegenwicht te bieden aan de enorme waanzin die hier te lezen is.
veel mensen zijn er weg inmiddels. gezond verstand.

inderdaad, men hoeft niet alles te lezen, maar men kan dan beter niet inloggen, veel lezenswaardigs is er niet meer te vinden.

wens u een prettige dag hier tezamen.

138 info    
ongeveer 1 jaar geleden door info
14
Meld

veel walgelijke ontken, wegkijk, bagataliseer, goedpraat comments gelezen bij NK. Maar dit draadje spant de kroon, respect voor mensen die de discussie aangaan meet de onnozele e.meel, no news today, info en nog een paar mensen! gezond verstand??HAHAHAHAH end at zegt info, ongelooflijk

139 floyd    
ongeveer 1 jaar geleden door floyd
1
Meld

@138 Zolang ik bij jou geen kritiek zie op de waanzin in het geliefde Turkije waar je woont, ben je niet serieus te nemen.

140 Dune    
ongeveer 1 jaar geleden door Dune
3
Meld

@126 Natuurlijk zijn er ook genoeg uitzonderingen... aan beide zijden.

In mijn omgeving wonen mensen met allerlei religie .... en dat naast elkaar !!!
Mijn directe buurman is moslim, en is juist daarom (volgens hen zelf) in onze buurt gaan wonen.... zodat HUN kinderen wel een goede opvoeding kunnen krijgen.
Geen GIF (of zo min mogelijk vergif) binnenkrijgen van de FOUTE moslims.

De jeugd steekt elkaar aan, waarom zijn er anders al 12-15 jarigen die straatroven of inbraken plegen? Hoeveel scooterrijders met bontkraag zie je bij overvallen ?

Er zijn echt wel veel moslims die als echte moslim leven... vrijgevig, nederig, liefhebbend ... datgene waar veel moslims juist het geloof voor kiezen.
Daarom is het ook zo jammer dat er TE veel foute moslims rondlopen.... althans dit zijn dan ook islamieten die zichzelf ook "moslim" durven noemen.

Ook bij de katholieken of protestanten zie je ook (zeldzame) excessen, maar bij de moslims is een extremist / radicaal / crimineel meer Regel dan Uitzondering !

141 FeHa    
ongeveer 1 jaar geleden door FeHa
7
Meld

Geen wonder, alles draait om allah en mo, de rest doet er niet toe.

142 grasnaaier    
ongeveer 1 jaar geleden door grasnaaier
3
Meld

Ongelovigen hebben niet van die fratsen

143 Ziggofan    
ongeveer 1 jaar geleden door Ziggofan
1
Meld

@140 het feit dat u hersenloos bent kan niemand u kwalijk nemen. een geboorte afwijking.

144 info    
ongeveer 1 jaar geleden door info
8
Meld

@136 En dat de achterblijvende gezinsleden (waaronder de kinderen) tijdens de oorlog door gevechten of bombardementen kunnen sneuvelen nemen ze dan maar op de koop toe, Als de vaders maar veilig zijn. Zij kunnen in het Westen wel weer een nieuw gezin stichten.

145 Johnboy    
ongeveer 1 jaar geleden door Johnboy
1
Meld

Liefdeloze gearrangeerde huwelijken, bij voorkeur neef-nicht. Wat voor goeds kan je dan verwachten?

146 schrootflint    
ongeveer 1 jaar geleden door schrootflint
1
Meld

@136
Gelooft u dat écht?
Als je vlucht voor oorlog en geweld, dan laat je je vrouw en kinderen daar achter in een oorlogsgebied waar de bommen mogelijk je huis platgooien met je familie daarin? Dat doe je?
Ik weet niet wat voor kronkel dat is, maar het lijkt mij toch, dat je eerst je familie in veiligheid probeert te brengen.
Óf speelde er iets anders mee misschien?
Waren het deserteurs? Dát kan natuurlijk óók.
Vreemd verhaal wat u hier ophangt.
Misschien zijn dat Oosterse gebruiken onder invloed van de Islam, maar hier in het westen zouden mannen dat nóóit doen.

147 Dieke    
ongeveer 1 jaar geleden door Dieke
2
Meld

@147

JUIST +++

148 Deelname    
ongeveer 1 jaar geleden door Deelname
1
Meld

@141
Er zijn ook gevallen bekend van aardige moslims, die later "andersdenkend" bleken te zijn.
Sommige waren ook "aardige buren".. question

149 Dieke    
ongeveer 1 jaar geleden door Dieke
2
Meld

@144 Is dat alles wat je tegen mijn @140 hebt in te brengen?

150 Dune    
ongeveer 1 jaar geleden door Dune
0
Meld

@149 I know ... ook in onze wijk hadden we twijfels over een buur(t)man die inmiddels verhuisd is.
Ruim 15 jaar lang gewoon een westerse (verwesterde) moslim... maar plotseling Vader een lange baard, Vader en Zoons in lange pyjama's, vrouw en dochtertje onzichtbaar (totaal bedekking).
Ook enorm wazig ... je zou er echt de IND op moeten attenderen!

151 FeHa    
ongeveer 1 jaar geleden door FeHa
0
Meld

@132 klopt ... die hebben er zeker een complete dagtaak aan.
Als je hun aantal berichten deelt over de looptijd .... moeten ze blijkbaar van hun kindvriendelijke vadertje Mohammed of Allah minstens 100+ reacties per dag plaatsen anders later geen 72 maagden. ( al denk ik dat deze twee genoemde personen eerder de 28 knapen krijgen )

152 FeHa    
ongeveer 1 jaar geleden door FeHa
0
Meld

Ze moeten nog even leren om ze langer onder water te houden.

153 Uitede aka Espede    
ongeveer 1 jaar geleden door Uitede aka Espede
1
Meld

@35 Nou en of..... Kijk maar eens wat uw vrind, Abdul-Aziz schrijft over ons, tatta's... (waar u er overigens ook een van bent en waar dit heerschap een schijthekel aan heeft)

154 LoydMorris    
ongeveer 1 jaar geleden door LoydMorris
0
Meld

@103 , "Maar u snapt hopelijk ook wel wat een aperte nonsens hier wordt geponeerd."
Klopt hoofdzakelijk door jou.

155 Dirk2137    
ongeveer 1 jaar geleden door Dirk2137
0
Meld

Het zijn dus net PVV ouders begrijp ik uit het artikel...

156 Oebie    
ongeveer 1 jaar geleden door Oebie
5
Meld

De meeste moslimouders horen hier niet thuis; ze houden teveel van het vaderland.

157 samcash    
ongeveer 1 jaar geleden door samcash
4
Meld

@157 Een beetje zoals PVVerts van Rusland houden...

158 Oebie    
ongeveer 1 jaar geleden door Oebie
5
Meld

@118 Jouw kinderen liggen te bed met de oppas? FOEI!

159 vis    
ongeveer 1 jaar geleden door vis
0
Meld

@129 Denk je dat echt? Volgens mij is het altijd een keuze om vriendelijk, behulpzaam, vergevingsgezind, hartelijk, gunnend, trouw, geduldig, niet jaloers etc. te zijn. Allemaal uitingen van liefde.

Verliefdheid is een gevoel , maar liefde is ook een werkwoord. En ieder mens is met liefde in zich geboren. Denk jij dat dit niet zo is? Ik denk wel dat opvoeding veel doet met mensen en hun mate van uiting van liefde. Liefde is weldegelijk te leren.

Waarom er tegenwoordig zoveel scheidingen zijn, heeft óók met leren te maken, alleen dan de verkeerde lesstof, namelijk dat liefde alleen een gevoel zou zijn en dat je je gevoel moet volgen. Met alle gevolgen van dien. Liefde is ook trouw zijn. Dat is niet altijd gemakkelijk misschien, maar het hoort er wel bij. Veel mensen leren en weten dat niet meer en stellen vooral hun (wisselende) gevoelens voorop, met als gevolg wisselende relaties.

Maar in de koran vind je over bovenstaande helemaal niks! Islam is alleen maar synoniem voor strijd.

160 Ebbie    
ongeveer 1 jaar geleden door Ebbie
0
Meld

Ze houden te weinig van de kinderen.
Maar ze worden wel met heel veel op de wereld gezet.
Want ze fokken maar raak
Laten ze daar eens mee stoppen.
Maar dat ze ook aan der lot overgelaten klop wel.
Ziet hier wel ze kijken niet naar die kids om
Ze lopen om 10uur nog buiten te spelen.
Er word ze niets geleerd ze steken zo de straat over.
We hebben ze al bij de sloot vandaan moeten halen.
En pa en ma waren niet eens thuis.
En de jongetjes hebben wel streepje voor.
Veel meer als meisjes.
Nou als ze zo gek zijn op der land.
En alles wat erbij hoort.
Laten ze dan terug gaan .
Maar dat doen ze niet.

161 annie    
ongeveer 1 jaar geleden door annie
1
Meld

@ 12 hou jij je grote bek
Je wil de waarheid niet horen.
Omdat zo is.

162 annie    
ongeveer 1 jaar geleden door annie
1
Meld

* Verwijderd door de redactie *

163 Tungsten    
ongeveer 1 jaar geleden door Tungsten

@163 Heeft u voor mij de meet-methoden van ''houden van''?


164 E.Meel    
ongeveer 1 jaar geleden door E.Meel
5
Meld

@115
Ja, en wat moeten we met dat vergelijken?
Ga je nu die opvoedkundige fouten tegen elkaar wegstrepen?

Niemand zegt toch dat autochtone ouders perfect zijn?
Waarom mogen we niet kijken naar de opvoeding van mensen die graag laten zien dat zij, geleid door de pedagogiek vanuit hun Koran hun kinderen zo geweldig opvoeden?

Kijk naar de resultaten, zoek op internet als het gaat om de vaak falende opvoeding van moslims van hun kinderen.

165 Jona G.    
ongeveer 1 jaar geleden door Jona G.
0
Meld

Moslims kennen het gevoel "houden van" helemaal niet. Ook het "houden van" hun vaderland is niet echt maar toneel, omdat het nou eenmaal zo hoort!

166 PeKa    
ongeveer 1 jaar geleden door PeKa
2
Meld

Het is duidelijk dat dit onderwerp veel reactie losmaakt en ik voeg er nog een bij. Uit 2013, 5 jaar geleden. Slaan, harde tikken op de oren en vaak nog met de riem. Dat is liefde van moslims omgezet in opvoeding:

== Maokkaanse geweldpleger vaak zelf thuis mishandeld

Jonge Marokkaanse geweldplegers zijn vaak zelf als kind mishandeld door hun ouders. Dat blijkt uit Tilburgs onderzoek dat binnenkort wordt gepubliceerd in het vakblad European Journal of Criminology.

Door Maarten Keulemans 19 maart 2013, 6:00

Cohen, toen nog burgemeester van Amsterdam, speekt in 2006 met Marokkaanse jongeren over problemen in de hoofdstad met jongeren van Marokkaanse komaf. Foto ter illustratie, deze jongens zijn, zover we weten, geen geweldplegers.

Foto ANP

Marokkaanse jongens krijgen thuis drie keer zo vaak als autochtone jongens te maken met fysieke mishandeling. De kindermishandeling is volgens de onderzoekers een belangrijke reden dat jonge Marokkanen zo zijn oververtegenwoordigd in de criminaliteitsstatistieken. ==

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/marokkaanse-geweldpleger-vaak-zelf-thuis-mishandeld~b048a9cf/

167 Jona G.    
ongeveer 1 jaar geleden door Jona G.
0
Meld

Om een lang verhaal kort te maken: De islam hoort hier niet thuis!!
En we moeten niet te lang wachten met de grote schoonmaak!!

168 PeKa    
ongeveer 1 jaar geleden door PeKa
2
Meld

Kijk naar dat moslimjongetje, dat bengelende kind. Die peuter wordt alleen thuis gelaten, de buitendeur niet op slot en vader gaan boodschappen doen. Later hangt dat kind aan de buitenkant van een balkon en een andere moslim weet geen raad met dat kind. Hij houdt het vast maar ziet geen kans die peuter flink vast te houden en langs de bakonrand naar zijn eigen balkon te halen en dat kind dan op zijn balcon weg te zetten.

Daar staat tegenover dat een falende vader uit Rotterdam, wiens zoon aan de Jihad ging die zoon zelf bij de politie wil aangeven.

169 Jona G.    
ongeveer 1 jaar geleden door Jona G.
1
Meld

@168 De islam valt onder vrijheid van religie. Uw reacties horen 'hier' niet thuis.

170 E.Meel    
ongeveer 1 jaar geleden door E.Meel
4
Meld

@156 . Ga weg met je zotte vergelijkingen. Bewijs je uitspraak, tóón ons de criminelen waarvan de vader en/of moeder op de PVV stemden.

171 Jona G.    
ongeveer 1 jaar geleden door Jona G.
0
Meld

@166

Natuurlijk joh, dit geld voor 1 miljard mensen...

Ga buiten spelen aub..

172 Bullet108    
ongeveer 1 jaar geleden door Bullet108
1
Meld

@169 Ergo, dat is een bewijs dat ze niet van hem houden? Hoe heeft u dat gemeten, die ouderliefde. Niemand kan het me vertellen. Welke eenheid meet liefde eigenlijk?

U meent ook dat alle niet-moslimouders dergelijke fouten niet maken?


173 E.Meel    
ongeveer 1 jaar geleden door E.Meel
3
Meld

@170 . okë, Meel maar je weet toch van die internaten, van die harde tikken tegen een kinderoor, de schoppen?

Ik weet van de riem en de schoen waarmee een Marovader zijn puberende zoon ( leuke jongen) in de tuin, na zonsondergang in zijn gezicht sloeg. Buurt ontzet, klachten en verbijstering. De jongen had nog niet eens ingebroken, was alleen te laat thuis gekomen. Ervaring uit mijn loopbaan bij een woningbouwvereniging in een klein stadje.

Nee, en binnen met die pantoffel slaan mocht toen van mij ook niet. Gehorige huizen en niet onze manier van je zoon bij de les houden.

6 gesprekken, met een tolk hielpen. Pantoffel weg, zoon op tijd thuis, geen klachten en ontzetting meer.

174 Jona G.    
ongeveer 1 jaar geleden door Jona G.
1
Meld

@171 Het artikel bewijst ook niets en dar fulmineert u niet over. Curieus.
Houden van is niet meetbaar.
Ergo, aperte idiote woordenbrij van het PVV-blog.

Ik wens u een fijne avond.

175 E.Meel    
ongeveer 1 jaar geleden door E.Meel
3
Meld

@164 , kom, Meel, niet steeds dezelfde vragen stellen waar andere deelnemers en ik je al zo vaak een antwoord op gaven. Liefde, opvoeding met liefde is meetbaar. In de resultaten.

Lees de draad nog even door en probeer van jezelf niet een trol te maken. Doe aan 'voortschrijdend inzicht'.

176 Jona G.    
ongeveer 1 jaar geleden door Jona G.
0
Meld

@170 De islam is geen religie maar een opdringerige, barbaarse, intolerante, haatdragende, gewelddadige, fascistische ideologie die hier niet thuis hoort!!

177 PeKa    
ongeveer 1 jaar geleden door PeKa
0
Meld

@177

"De islam is geen religie"

Hilarische onzin....

Blijkbaar moeten veel users onze grondwetten eens doornemen...

Schande..

178 Bullet108    
ongeveer 1 jaar geleden door Bullet108
2
Meld

@178 Staat in onze grondwet dat de islam een religie is????

Hahahahahahaha, HILARISCH question

179 PeKa    
ongeveer 1 jaar geleden door PeKa
0
Meld

Het ergste is het feit dat figuren zoals E.Meel hun land weggeven aan tuig uit het Midden Oosten.

180 Johnboy    
ongeveer 1 jaar geleden door Johnboy
0
Meld

@173 . Kom, geen dubbele ontkenningen, dat leest moeilijk:

== U meent ook dat alle niet-moslimouders dergelijke fouten niet maken? ==

Ik schreef al dat de autochtone opvoeding vast ook mankementen vertoont en zichtbaar maakt. Kijk naar de Engerd Volkert van der Graaf. Die man is een voorbeeld van een gebrekkige opvoeding. Geen gewetensfunctie en verder een psychopaath, iemand die bij gebrek aan liefde, vorming, veiligheid alleen leerde te overleven. Daarom overleefde hij 12 jaar cel en wint hij, als overlever alle processen die hij aanspant.

181 Jona G.    
ongeveer 1 jaar geleden door Jona G.
0
Meld

Ik kan me verbazen hoe ouders hun kids niet (goed) opvoeden. geen bedtijd, geen toezicht, geen verantwoordelijkheidsgevoel bijbrengen, liegen minder erg vinden dan familie eer, mer gefocust op rechten dan plichten.

Maar dan kijk ik naar mezelf mijn eigen witte kids. Dan zie ik dankbaarheid, geduld en doorzettingsvermogen toch moeilijk zijn. Maar bij veel witte leeftijdgenootjes zijn het totaal onbekende waarden. Nooit geleerd rekening te houden met anderen. Tot hun uiterste verwaand en overtuigd van hun eigen superioriteit. Met ouders die geen kwaad woord of feedback accepteren.

Dan twijfel ik of ik wel zo moet oordelen. En vraag ik me af. Waarom slagen we er zelf niet in waarden die we zeggen belangrijk te vinden over te dragen? of zijn we niet zo eerlijk tegen onszelf. En maken we ons zelf stilletjes dezelfde verwijten die hier hardop over allochtonen worden uitgesproken??

Maar nee, Ook dat verdiend nuancering. Doemdenken is niet nodig. Het leven brengt vanzelf de levenslessen die je nodig hebt. If iT does not kill you iT Will make you stronger zong TLC ooit.

182 Trompetsignaal    
ongeveer 1 jaar geleden door Trompetsignaal
0
Meld

@180 . Nou, ik vind dat wel meevallen, van dat weggeven. Ik zie Meel als een oorspronkelijk reagerende deelnemer die vaak zinvol tegengas geeft.

Meel is gewoon zo een Nederlander die niet kan tegen wat hij ziet als onrecht. Want als we allemaal hetzelfde schrijven dan gaan we toch zinvol en soms zeurdirig tegengas missen.

183 Jona G.    
ongeveer 1 jaar geleden door Jona G.
0
Meld

@180
En dan te bedenken dat hij zelf een beetje decadent in Frankrijk zit te 'pensioneren'..

184 Hangingmen    
ongeveer 1 jaar geleden door Hangingmen
0
Meld

@182 , even je trompet schoonmaken en je oordoppen weer op het nachtkastje, is dat wat?

185 Jona G.    
ongeveer 1 jaar geleden door Jona G.
0
Meld

@138 . Jij bent niet van de jury, hoor, jij zit niet in de beoordelingscommissie.

In plaats van inhoudelijk te reageren zeg je niks maar gaat voor quizmaster spelen.

186 Jona G.    
ongeveer 1 jaar geleden door Jona G.
0
Meld

@177 Zo'n beetje als het christendom dus waar koning Radboud en vele anderen tegen gestreden hebben alleen het is er na 1000,1500 jaar nog steeds....

187 21st Century Guy    
ongeveer 1 jaar geleden door 21st Century Guy
0
Meld

@184 Waarschijnlijk niet op een plek waar ooit een terrorist langs zal komen.....

188 21st Century Guy    
ongeveer 1 jaar geleden door 21st Century Guy
0
Meld

@188
Waarschijnlijk zelfs nooit een 'gewone' moslim...

189 Hangingmen    
ongeveer 1 jaar geleden door Hangingmen
0
Meld

@180 Weet ik niet hoor als een indringer in zijn tuin komt slaat hij hem er mischien toch wel uit met zijn wandelstok....

190 21st Century Guy    
ongeveer 1 jaar geleden door 21st Century Guy
0
Meld

@178 . Als we kijken naar de aantallen en gevolgen van een falende opvoeding van vele moslimouders kan de Islam nog amper als opvoedkundig stelsel worden gezien.

Het treurige is dat de Koran, of dat derde geloof niets te bieden heeft. Niets te bieden aan ouders die hun kinderen willen opvoeden in het land waar zij, met die kinderen wilden gaan wonen.

Als die ouders geen eens Nederlands spreken hoe willen zij hun kinderen dan opvoeden opdat die kinderen in Nederland iets bereiken/

Het zou goed zijn als we eens een kijkje mochten nemen in de opvoedsituatie van bijvoorbeeld mevrouw Arib, in die van Bouazza, in die van Mohammed B, in die van de Schreeuwerd Amhalie.

Wat deden de vader en/of moeder (ik denk moeder want hij is moeders grote zoon) van Ali B?

191 Jona G.    
ongeveer 1 jaar geleden door Jona G.
0
Meld

@183 Tegengas is niet erg, net zo min als een goede discussie. Ieder mag rustig een afwijkende mening hebben, ook dat hoort in een democratie.
Wat ik wel erg vind is het met hand en tand verdedigen van moslims als deze overduidelijk de fout in gaan.
Natuurlijk zijn er ook goede moslims, goed geïntegreerd, en ook zij kunnen fouten maken net zoals de autochtonen. Met deze moslims heb ik totaal geen problemen, evenmin met hun aanwezigheid.
Het zijn die moslims die misdrijven plegen en moslims die radicaliseren waar bijna iedereen de buik vol van heeft. Desondanks blijven figuren zoals E. Meel deze verdedigen.
Natuurlijk zijn er ook genoeg autochtonen die misdrijven plegen. Ook deze mogen hard worden aangepakt. Maar dit kan nooit een excuus zijn om misdrijven van moslims goed te praten.
Mij hebben ze geleerd om mij op een andere plaats als gast te gedragen en mij aan te passen aan de gastheer/gastvrouw. Een tijd terug was ik op bezoek bij een moslim en mij werd gevraagd om mijn schoenen uit te doen. Als gast doe je dat, zo simpel is dat.
Ik heb mijn kinderen opgevoed met gedrag. Als ze thuis opstandig zijn, mag van mij, als zij zich op andere plaatsen maar gedragen.

192 Johnboy    
ongeveer 1 jaar geleden door Johnboy
0
Meld

@185 leg uit, ik snap je post niet? Hoezo oordoppen? Is niet nodig hoe hard het volume van iPad ook staat NK maakt nooit herrie.

193 Trompetsignaal    
ongeveer 1 jaar geleden door Trompetsignaal
0
Meld

@191 Ja er zijn te veel (moslim)ouders die hun kids op straat laten opgroeien. Maar ik geloof niet dat die slechte opvoeding uit de Koran voorkomt. Net als de bijbel of Dr Spock geen garantie voor een liefdevolle opvoeding is. Ik ken ook genoeg gelovige moslims die juist heel streng opvoeden en bijv school en eerlijkheid heel belangrijk vinden. Maar die veroorzaken geen problemen en zie je niet.
Het is net als met WC papier. Je ziet en merkt het alleen als het fout gaat.
En verder vind ik dat de meeste van ons het hier niet al te best van afbrengen die zgn Nederlandse waarde over te dragen.

194 Trompetsignaal    
ongeveer 1 jaar geleden door Trompetsignaal
0
Meld

@192 dat Te veel marrokanen de fout ingaat ontkennen maar weinig mensen. Maar waarom heeft dat te maken met dat stomme boek en god van ze? Dat doe ik ook niet bij idiote christenen, criminele atheïsten of gevaarlijke joden.
Et staat nergens in de Koran voed je kinderen slecht op. Nee, het zijn gewoon die ouders die moet aanspreken en aanpakken. Ingewikkelder moet je t niet maken.

195 Trompetsignaal    
ongeveer 1 jaar geleden door Trompetsignaal
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Pegida kondigt opnieuw acties aan in Eindhove...
Pegida gaat volgende week zondag opnieuw de s...

1 dag geleden door Crezee

De rechtse strijd tegen ‘verlinkst&rsqu...
Op tal van plekken in de wereld klinkt de nie...

1 dag geleden door Crezee

Nieuwe gelekte e-mails Britse ambassadeur: Tr...
In nieuwe gelekte e-mails van Kim Darroch die...

1 dag geleden door AD

‘Joods-christelijk’ is tegenwoord...
Geruststellend, dat opstootje in de SGP. Part...

1 dag geleden door Crezee

Trump zegt dat progressieve congresvrouwen mo...
President Donald Trump zei dat progressieve c...

1 dag geleden door Denisova


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Citrusvrucht
Demografische aardschok: Over dertig jaar 17 ...
@2 En dat is exact het probleem - kwalitatief...

minder dan een minuut geleden door Citrusvrucht

Zwartwit
Verontwaardiging over zoenende trofeejagers d...
@4Dan ben je niet veel beter dan die patser...

minder dan een minuut geleden door Zwartwit

Brolin
‘Joods-christelijk’ is tegenwoordig voora...
@210Laat je nakijken gek en ga in therapi...

minder dan een minuut geleden door Brolin

Sempre
Erdogan zelf achter coup Turkije...
https://nos.nl/artikel/2001300-grootste-presi...

1 minuut geleden door Sempre

Yisrael 2.0
Democraten plannen resolutie tegen “xenofob...
@24 Vooralsnog houdt ie het bij extreem-links...

1 minuut geleden door Yisrael 2.0

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig