U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Politiek
  • 1
Meer dan honderd gewonden bij aanhoudende Palestijnse protesten Gazastrook ...

ongeveer 1 jaar geleden door alfabetwebsite

REAGEER MET EEN EMOJI
2
1
8
LEES MEER OVER

Triest weer.
Israël houdt niet op, niet vanzelf! question

1 Barbapapa-7,5    
ongeveer 1 jaar geleden door Barbapapa-7,5
31
Meld

Geef Palestina wéér terug aan de Palestijnen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 alfabetwebsite    
ongeveer 1 jaar geleden door alfabetwebsite
18
Meld

@2 U wil als anti islam man dat er een islamitisch land bij komt ?!

3 21st Century Guy    
ongeveer 1 jaar geleden door 21st Century Guy
3
Meld

""De Palestijnen eisen een terugkeer naar wat nu Israël is."" Hahaha, en dan lekker door etteren en niks doen. Tot niets in staat dan rotzooien en verhabbezakken. Dat gaat mooi niet door. Gewoon in de eigen zandbak blijven.

4 schrootflint    
ongeveer 1 jaar geleden door schrootflint
3
Meld

Met boze plannen om de Joden geheel uit roeien en de zee in te drijven. Dan verwacht men vrije toegang. Hahahah. Wat een mafkezen. De inteelt muzelbreinen draaien op volle toeren. Hahahaha.

5 schrootflint    
ongeveer 1 jaar geleden door schrootflint
3
Meld

Kunnen die lui niet de vrijdag uit hun week halen ?, dan vallen er ook minder doden en gewonden.
En dan de rest van de week gewoon aan het werk.

6 Marrie    
ongeveer 1 jaar geleden door Marrie
3
Meld

Het eeuwige protesteren van de Palestijnen. Waarom maken ze niet wat van Gaza ipv dat gedram om terug naar Israël te gaan. Belgie was ook ooit Nederland. Zo hebben alle volkeren en landen wel iets afgestaan. Maak er wat van door vreedzaam te onderhandelen en samen te werken. Hamas is een kankergezwel.

7 TiTa Tovenaar    
ongeveer 1 jaar geleden door TiTa Tovenaar
3
Meld

@7
Het is niet afgestaan hoor...het is gejat question

8 loki zegt    
ongeveer 1 jaar geleden door loki zegt
12
Meld

Hamas bereikt weer wat het wil. Doden en gewonden bij de demonstranten die ze daar heen sturen. Kunnen ze lekker moord en brand roepen. Maar ze doen het echt zelf. Geen protesten, geen gewonden.

9 David    
ongeveer 1 jaar geleden door David
2
Meld

Tja en HAMAS is weer ziels gelukkig heeft weer een idioot weten te strikken om onzin rond te strooien!

Kom eens met de feiten, dat de inwoners van Gaza heel zachtjes worden gechanteerd om te gaan demonstreren, en dat soort groepen worden door KAAG gesubsidieerd!

10 Zie Hier    
ongeveer 1 jaar geleden door Zie Hier
2
Meld

Dan waren ze nog mild.

11 Wild Rover    
ongeveer 1 jaar geleden door Wild Rover
2
Meld

Palestijnen hadden gewoon gezellig met vrouw en kind

12 gaulette    
ongeveer 1 jaar geleden door gaulette
2
Meld

12 vervolg: kinderen thuis een kopje thee kunnen drinken en een spelletje of zo kunnen doen in plaats van agressief aanvallen. Ik verdedig me ook als mijn buurman perse bij mij binnen wil komen

13 gaulette    
ongeveer 1 jaar geleden door gaulette
2
Meld

@7

Er iets van maken? Dat kan dus met de beste wil van de wereld niet gezien de wurgende blokkade door de boze buurman.

Ze hebben geen zeggenschap over hun water, hun energie, hun ex- en import en bovendien hebben ze wel een boze buurman die alles sloopt wat net is opgebouwd of verbouwd.Die boze buurman heeft reden om de import te controleren, maar niet om die langer vast te houden dan strikt noodzakelijk. Bouwmaterialen zouden kunnen worden ingevoerd op voorwaarde dat ongewapende Israëli's 24/7 mogen toezien op het juiste gebruik, namelijk herbouw van de in 2014 platgebombardeerde gebouwen. Als de Israëli's genoeg mankracht hebben om de afrastering te 'bewaken' moet dat ook kunnen.

Verder moeten de Palestijnen hun rechten op de nationale wateren terugkrijgen, inclusief het recht op het verpachten van dat gebied tbv het delven van grondstoffen. Ik zal de lijst niet uitputtend voorkauwen maar er moet ook een oplossing komen voor personenverkeer tussen beide landen. De wachttijden voor Palestijnen mogen niet langer meer duren dan die voor Israëli's. Dat kan ook betekenen dat Israëli's langer moeten wachten en zich behandelingen moeten laten welgevallen die Palestijnen die nu al moeten ondergaan (t-shirt optillen, body search etc.) zodat Israël niet hoeft in te boeten op een gevoel van veiligheid.

Al die mensen die hier zo neerkijken op de Palestijnen zouden binnen een paar weken gillend gek worden in Gaza. Wat gij niet wilt dat u geschiedt ..... Heb uw naaste lief gelijk uzelf .....

En over het grondgebied kunnen we kort zijn. Israël trekt zich terug binnen de grenzen van voor de zesdaagse oorlog. Geannexeerd en gekoloniseerd gebied moet leeg opgeleverd worden. Nederzettingen en 'voorposten' mogen vernietigd worden mits het puin netjes wordt opgeruimd.

Met bovenstaande punten valt allicht een start te maken met een vredesproces waarbij elk punt an sich kan worden besproken mits dit met respect gebeurt. Waar de onderhandelingen plaats vinden is aan partijen te bepalen en gedurende de onderhandelingen onthouden beide partijen zich van militaire vijandelijkheden.

https://i.pinimg.com/originals/f0/0d/1a/f00d1a1ca1bb78d88e9e3ed047dc3245.jpg

14 ~ Echelon II ~    
ongeveer 1 jaar geleden door ~ Echelon II ~
16
Meld

@14 En wat mogen de Palestijnen in ruil doen?

15 Yisrael    
ongeveer 1 jaar geleden door Yisrael
3
Meld

@7 deel 2

België heeft zich vrijwillig afgescheiden van de Nederlanden.

De kosten van het eenzijdige uitroepen van de staat Israël is *ten koste* van de oorspronkelijke bewoners gegaan, de Nakba, terwijl zij part noch deel hebben gehad aan de gruwelijkheden de Europese en Russische joden aangedaan.
Het eenzijdig uitroepen van een eigen onafhankelijke staat ten koste van de oorspronkelijke bewoners is tijdens het Britse mandaat nooit een optie geweest, integendeel, lees er de MacDonald White Paper maar op na, en de Britten stuurden joodse migranten zelfs terug naar Duitsland toen WWII afgelopen was. Pas na de terroristische aanslag op het King David hotel hadden ze het helemaal gehad met de terreur van bewegingen als Haganah, Irgun en Stern gang en gaven het mandaat terug aan de VN.
** Saillant detail: later koos de bevolking van de jonge staat een terrorist, Menachem Begin, tot premier.

En hier maar j*nken over Hamas, en er maar vanuit gaan dat zelfs Palestijnse kinderen al schuldig zijn en iedereen tegen dat kleine dappere landje is, en dat we Tibet niet bij onze kritiek op Israël betrekken. Bah, geef eerst maar eens toe dat de onafhankelijkheid van Israël mede op terreur is gebaseerd en dat de oorspronkelijke bewoners ook rechten hebben. Tenslotte zijn joden evengoed een recent uitgevonden volk volgens Shlomo Sand. ***

**
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Menachem_Begin

***
https://en.m.wikipedia.org/wiki/The_Invention_of_the_Jewish_People

16 ~ Echelon II ~    
ongeveer 1 jaar geleden door ~ Echelon II ~
15
Meld

@5

Van de Palestijnse gebieden aardse paradijsjes maken, in vreedzame coëxistentie leven en op lange termijn misschien wel een gezamenlijke defensie, zoals de Nederlanders op nautisch gebied samenwerken met de Belgen, door de Duitsers beschermd werden in Afghanistan en het speurneuzenwerk voor de Fransen doen in Mali.

Als je zo dicht bij elkaar woont moet je er het beste van maken en out of the box durven denken met het beste voor iedereen in het achterhoofd. Het verleden is al verrot genoeg.

Frankrijk en Duitsland waren ook niet precies vriendjes na twee oorlogen en constant gezeur over de Elzas. Maar ze bewijzen nog steeds dat het kan.

https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Elzas-Lotharingen

17 ~ Echelon II ~    
ongeveer 1 jaar geleden door ~ Echelon II ~
16
Meld

@15 Wat de Palestijnen mogen doen: Eindelijk eens van hun vrijheid gaan genieten en hun land heropbouwen, zoals ook onze ouder/voorouders dat gevoel van bevrijd en ontdaan zijn van de bezetter mochten ervaren.

18 Barbapapa-7,5    
ongeveer 1 jaar geleden door Barbapapa-7,5
17
Meld

@18 Heropbouwen met wat? Ze hebben genoeg bakstenen verspild de laatste jaren tijdens fikkie stoken met michelin banden, beste oplossing voor dit soort rampfiguren is een last minute bootreis richting madagascar

19 knakworst    
ongeveer 1 jaar geleden door knakworst
2
Meld

@18 Lol.

Btw "onze"? Spreek voor jezelf.

20 Yisrael    
ongeveer 1 jaar geleden door Yisrael
2
Meld

@19 Ja daar zitten ze in Madagaskar net op te wachten

21 foshizzle    
ongeveer 1 jaar geleden door foshizzle
1
Meld

@19 Kind, ken de geschiedenis. De heropbouw van Palestina gaat worden betaald door de verdreven bezettingsmacht: Israël.

22 Barbapapa-7,5    
ongeveer 1 jaar geleden door Barbapapa-7,5
18
Meld

@19 Je kan toch moeilijk allemaal dat volk dumpen bij de veerpont om ze te deponeren op Vlieland?

@22 Misschien doneren ze wat hout om dat arafat clubhuis te renoveren maar ik zou er niet op rekenen

23 knakworst    
ongeveer 1 jaar geleden door knakworst
3
Meld

@18
@22
hamas zal net zoals de nazi broederclub in WW2 die ook kinderen een oorlog instuurde en op de meest gruwelijke wijze af liet slachten gewoon herstelbetalingen moeten doen (arafat heeft ook nog 1.5 miljard achterover gedrukt weet je nog) en als terroristische organisatie met zijn leden en sympathisanten voor een tribunaal moeten verschijnen.

24 Hatschikidee    
ongeveer 1 jaar geleden door Hatschikidee
2
Meld

@17 was voor @15 ipv @5

25 ~ Echelon II ~    
ongeveer 1 jaar geleden door ~ Echelon II ~
15
Meld

Als al die VVD-ers op dit forum eens zouden nadenken alvorens hier hun hate speech neer te plempen zou het nog wel eens wat kunnen worden met de wereld.

26 ~ Echelon II ~    
ongeveer 1 jaar geleden door ~ Echelon II ~
15
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Vrouw (75) gruwelijk vermoord door groep migr...
Gruwelijk. Zo kan de moord op de 75-jarige Du...

1 dag geleden door Inter

Duitsland verplicht inenting tegen mazelen
Voor Duitse kinderen wordt een inenting tegen...

1 dag geleden door Nu.nl

Smerig’ en ‘pro-terroristisch&rsq...
Omar ligt al maanden onder vuur vanwege haar...

1 dag geleden door Cremabatida

Trump zegt dat hij "niet gelukkig"...
President Trump zei donderdag dat hij 'niet g...

2 uur geleden door Denisova

Peilingwijzer: PvdA en VVD omhoog, SP en PVV...
De VVD is weer duidelijke de grootste partij,...

1 dag geleden door NOS


ADVERTENTIE


Laatste reacties
romeo-bravo
Duitsland komt met vaccinatieplicht voor maze...
@3: Past vol in de trend om allerlei 'gevaren...

minder dan een minuut geleden door romeo-bravo

Gandalf
Vakbondsbaas politie ontslagen wegens verduis...
@3 Inderdaad, een ongelooflijke lul met wel...

minder dan een minuut geleden door Gandalf

Yisrael 2.0
Joden zijn moe van niet-joden die antisemitis...
@2 Dwaasje de nazi. Veel racistischer wordt h...

minder dan een minuut geleden door Yisrael 2.0

Amy
OT 3...
ערב טוב ;-)...

1 minuut geleden door Amy

mightimouse
Hypocriet NOS juicht Rutte toe tijdens bezoek...
@10 Dyslectie, mijn tekortkoming, maar bedank...

1 minuut geleden door mightimouse

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig