door Kiki in Buitenland  ·  136 Reacties

  • 31
  • 1619x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@99 hoofddoek eet men met ketchup erbij, of pindasaus.

10
101 Bets Muts

@101 Waarom niet met sambabay? XD

9
102 DikkeTor

UGH ik min en plus niet.; *kijkt naar de klok, half over 1 uur al. *ramt zichzelf naar bed*.

5
103 DikkeTor

@101 Ook goed. slaap zacht torretje.

5
104 Bets Muts

@104 Zucht, ik ik denk dat u @102 of anders @Over9000 bedoelde, Slaapwel Bets Mutsi question

4
105 DikkeTor

@105 Ikzelf ben voorstander van gebakken Torretjes XD maar wel gemarineerd, met knuflook etc etc XD iemand had al een recept gegeven voor torren te bakken question Het is een aanrader. question

3
106 DikkeTor

@106 Met Zweedse knoflook knuflook question question


En nogmaals bedankt voor goede muziek tip

2
107 RonMVV

@107 Ik heb ergens liefde nodig denk ik zo XD Not far from the basket XD

4
108 DikkeTor

@5 Nee.... aanslagen worden alleen door Moslims gepleegd toch? U bent in de war! question

5
109 rEmco44

@109 Niet alleen maar wel 9 van de 10
Je bent niet in de war alleen verward

4
110 Ikke44

De islamisering van China wil maar niet lukken. Wu wei beste moslims, wu wei.

4
111 purelogica

"Xinjiang telt zo’n 21 miljoen inwoners, waaronder 11 miljoen moslims. China beschuldigt er moslimextremisten van verantwoordelijk te zijn voor de opflakkering van geweld in de regio de jongste jaren. Zij zouden een heilige oorlog uitvechten met radicale ideeën die uit het buitenland komen. "

Goh, hoe komen ze daar nou bij.

"De regels overtreden deed je beter niet. Wie zich volgens Samarkand verzette tegen vernedering en hersenspoeling, wie zijn taken niet wilde vervullen of nog maar gewoon te laat kwam, werd tot 12 uur lang in hand- en enkelboeien geslagen. Wie het dan nog niet geleerd had, werd gewaterboard of vastgesnoerd in een ‘tijgerstoel’, een metalen toestel dat helse pijnen veroorzaakte."

In Nederland doen ze dat onopvallender, bij mensen met een uitkering. Die pakken ze gewoon een zo groot deel van de uitkering af, dat diegene niet meer kan eten èn de huur niet meer kan betalen, met het risico, op straat te eindigen. Diegene moet dan zien, ergens geld te lenen, als hij/zij geluk heeft, en dat dan nog één of twee jaar afbetalen door in die tijd op water en brood met pindakaas te leven.

Dat doe je niet nog een keer, je verzetten tegen vernedering. En als dan de overheid tegelijkertijd iedereen wijsmaakt, dat je het veel te breed hebt op kosten van "de hardwerkende belasting-betaler", te lui bent om te werken, en sowieso fraudeert, is het "heropvoedingskamp" middenin de samenleving, pas echt compleet.

6
112 Wendel

@6 Dan krijg je ook het overheidspunten systeem dat de komende jaren gaat uitrollen. Het is recent aangekondigd. Je krijgt punten toegekend of afgetrokken op basis van wat de regering als gewenst of ongewenst beschouwt. Overal camera's met gezichtsherkenning en volgsystemen. De rest kan je opzoeken. Raar soort systeem sta je voor: absolute staatscontrole.

0
113 Ketter

@112 Lol ik ga stuk.
Zelf een uitkeringstrekker?

8
114 Yisrael

Iemand die gedwongen wordt dingen te doen die zijn geloof verbiedt, bij wat zoekt die steun en vergeving? Wat wordt belangrijker in zijn leven dan ooit tevoren?

1
115 Ketter

* Verwijderd door de redactie *

116 E.Meel

@116 Mensen (moslims) die mij liever dood zien omdat ik een ongelovige ben en die geen respekt hebben voor mijn dochters en die uit zijn op een burgeroorlog daar heb ik veel voor over om hen een halt toe te roepen.

6
117 vis

@117

Ik heb nooit gehoord of gemerkt dat iemand mij dood wil hebben .
En mijn dochters gaan gewoon naar school , sport en andere leuke dingen en hebben nergens last van .
Van een burgeroorlog merk ik niks dus laat die Chinezen hun eigen volk maar terroriseren .
Ik ruil niet graag iets wat er niet is in tegen ernstige dictatuur.
Want de Chinese overheid is wel even heel iets anders dan de Chinees op de hoek.

9
118 No newstoday

@36

De parallellen zijn er nog niet met de jaren 30, je moet 10 jaar verder terug, in Duitsland begon met ook niet met uitsluiting van mensen met een ander geloof, dat begon pas vanaf 1 april 1933 (Juden-Boykott), de NSDAP begon met schreeuwen en ageren tegen mensen met een niet Arische achtergrond, zeg maar "minder minder" pas toen de beweging op stoom kwam konden maatregelen worden getroffen. Geholpen door aanslagen van Joden (Op een duitse diplomaat in parijs) en een aanslag van linksen (Reichtagsbrand)

3
119 DaStef

@78

Hoofden afhakken doen ze inderdaad in China niet, daar krijg je alleen een nekschot 8.000 tot 10.000 mensen per jaar,

1
120 DaStef

Kennelijk zijn hier genoeg mensen, die fascistische praktijken verheerlijken, zolang als het maar tegen de islam is. Ik wens dit soort fascisme ook niet zoals ik evenmin gedomineerd wenst te worden door reli-idioten w.o. Islamisten.

6
121 Nos Calan Gaeaf (s7p)

Draadje voor de dagelijkse portie xenofobie, met een saus van argumentensurrogaat.

6
122 Commodus

@116
Wat u ervan vindt doet er niet toe, hoe graag u dit dan ook zou willen.

Overigens is dit natuurlijk absurt. Lijkt de IS wel die niet moslims verplichten om moslim te worden.

2
123 Niet wit niet zwart

@123

Goed vergelijk!

1
124 DaStef

mensen die mij dood willen alleen al.omdat ik niet islamitisch ben, heb ik een grote hekel aan (veel moslims dus) kunnen jlje lekker zeiken, maar zeik eens op die moslims! want DAAR ligt het probleem!! is toch niet gek dat ik mensen niet moet doe mij dood willen?? en er zijn hier mensen met, nou ik merk niks hoor dat ik dood moet door de.moslims, en mijn dochter gaat ook gewoom naar school etc.." jullie zijn niet echt slim! je zoet met zo weinig moslims de intilerantie en haat al naar de niet moslims, en kijk ook nog even wereldwijd wat moslims uitvreten met niet moslims! zijn jullie nou echt zo simpel?? in duitzland is het op sommige op. plekken al zo erg dat meisjes met hoofddoeken naar school gaan om niet lastig gevallen te worden, maar e linkserta zijn zo dom hier, die denken dat de islam in NL anders is? echt serieus, wat een naïve linkse.mensen hier im NL voor no news today"

8
125 floyd

Als moslims zo graag hun religie willen beoefenen, dan gaan ze toch lekker naar Saudi Arabië toe. Want daar komt die religie vandaan.

Alle moslims verhuizen naar Saudi land, dat maakt iedereen blij inclusief zij.
kritiek op godsdienst is juist een teken van verstandigheid en aangezien moslims problemen daarmee hebben, gaan ze toch lekker verhuizen.

10
126 Handalf

@126 Ja joh en alle joden naar Israël en de christenen ook hoewel dat land is daar te klein voor nou dan alle christenen naar landen die 100% christelijk zijn.

3
127 21st Century Guy

** gebruiker verwijderd **

Nepnieuws.

128 verwijderd23596913

En dan hier zeuren over het duurder worden van ongezond eten .
Wie China gelijk geeft , moet ook tot gezondheid gedwongen worden .

6
129 No newstoday

@126

Kleuterschool logica...

7
130 Bullet108

Wat een krankzinnige en misdadige hersenspoelpraktijken. China mag dan wel een opkomende economie zijn, het is nog steeds een ultra-repressief en griezelig land. Geen goed woord voor over dit!

4
131 greenmango

@131 Ja precies, hersenspoelpraktijken. Maar laten we wel zijn, als er iets hersenspoelt is het de islam. Want dat is het probleem. Daarom betwijfel ik of dit artikel waar is, zouden de chinezen echt zo dom zijn om iets toe te passen wat ze eigenlijk zouden moeten bestrijden?
Terwijl van chinezen word beweerd dat ze zo'n hoog IQ hebben, zouden ze geen intelligentere methoden kunnen bedenken om de islam te bestrijden.
Terwijl het zo simpel is, gewoon de islam wettelijk verbieden, inclusief kinderbesnijdenis en iedere vorm van religieuze indoctrinatie tot minimaal het achttiende jaar.
Het is misschien te begrijpen dat chinezen denken de islam te kunnen bestrijden met de islam zijn eigen middelen, maar het is niet consequent.

5
132 doxbar

Zoals contraterrorisme in het Westen zeer sterk de rechten van het individu beschermt en dat boven de veiligheid van de samenleving kan gaan, beschermt contraterrorisme in China zeer sterk de veiligheid van de samenleving en worden de rechten van individuen veelal weggecijferd.

Waar er netto meer slachtoffers vallen, moet nog blijken. Hoe dan ook vinden Westerlingen uiteraard, dat de rechten van onschuldige individuen hoe dan ook verdedigd en beschermd dienen te worden.

0
133 Carol Fenijn

132
Dan geld dat ook voor alle andere godsdiensten.
Dus ook voor christendom, boedhisme enz. Er is trouwens al een tijd een campagne aan de gang tegen chinese christenen sinds de huidige president d.wz. dictator onbeperkt aan de macht mag blijven.

4
134 maxentius

@131 en ik heb geen goed woord over voor de islam, en mensen die die intolerante ideologie hier welkom vinden en die dat importeerd, dat is nog veel erger

3
135 floyd

@135 Ik ben geen fan van indoctrinerende ideologien in het algemeen. En dus ook niet van de islam, ik denk alleen niet dat je middels indoctrinatie indoctrinatie tegen kan gaan.

2
136 greenmango

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
sockknitter
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@7Ken je de eisen van Poetin?Oekraine miet dememilitariseren,Oekraine moet de Krim en Donbas inleverenOekraine mag niet bij de NATO/EU....

18 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Snorrie
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@39 Ja, mijn fout.Heb geen rekening gehouden met mierenneukers die alles aangrijpen om hun haat acceptabel te maken.Dus even een correct...

19 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Snorrie
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@7 Ja....

23 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Vageali6888
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@3"Als Poetin niet kan winnen, dan niemand"Dus sturen we er nog een paar honderd miljard euro extra aan langeafstandsraketten en ander w...

29 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

RobP
Mensen met laag inkomen krijgen dit jaar tot honderden euro's meer vakantiegeld

@3 Heb je het gelezen?...

29 minuten geleden geplaatst door RobP

Vageali6888
Na ‘explosie van antisemitische incidenten' wil de Kamer concrete actie

Ik roep al 20 jaar, 'wees niet naïeve, als puntje bij paaltje komt keren ze zich tegen ons'.En met 'ze' bedoel ik niet iedere immigra...

31 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

RobP
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@4 Afleiden? Het MO komt ons niet militair aanvallen....

31 minuten geleden geplaatst door RobP

RobP
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@2 Als je geluisterd had naar de toespraken van Poetin en zijn geschiedenislessen dan is het antwoord: "Ja."...

33 minuten geleden geplaatst door RobP

Vageali6888
Wat onthullen asielzoekers als je ze vragen stelt zonder zichtbare camera? Jonathan ging undercover

UAE's minister van buitenlandse zakenThere will come a day that we will see far more radical extremist and terrorists coming out of Europe...

36 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

JackKropotkin
Briefje van Jan - aan Stephan van Baarle - Buttkicken.nl

Het was wel een grappige verspreking van die haatstalactiet van Denk. ...

38 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

NK. App
Hot Mom FuckOviya Hot SexPorn AfrixaFrozen HentaiPeppa Pog PornXnxx DonwlondVideo PornogradisSex Karke DikhaoOjeda Jailyne PornRaina Huang PornViolet Myers AnalBest Desi XxxFamila SacanasKotone TouaHq.pornerAmarika XxxPrn MoviesXvedioPorn3ReddtubeSunny Leone New Sexy MovieCall Girl Sex Story9xbuddChastity PeggingNina North PornSophia Busch NudeDeanralphsValeriekay PornHindi Bf RealSleep Japanese PornSan Diego MilfTufos GratuitoXnxx LesbianSex With Indian SisterBbc GangbagNepalixxxvideoPurple Bitch MikasaHot Sexy PornvideosAngreji Blue Film DikhaoBigdicks XxxFucks Mum ComFull Hd Desi PornSex Dance VideoTelugu Night SexHot Nun PornDaddy Porn FreeIndonesia Sexs TerbaruCute Panty PornPersverse FamilyNoelle Leyva NakedGymnastic PornPraveena SexMia Khalifa Bf Xxx390jac-144Indian Trans PornFast Sex GifAunty Hot Videos TamilAunty Hot Sex HdHdporno ızleMuture AnalVideo LucahBangbroa.comMayor Of Kingstown Sex SceneNaked SrlfiesCastingcouch Hd ComPaige Vanzant AssSaracortinez OnlyfansIndian JhavajhaviIndian Sexy Movie DownloadXhamster Porn DownloadEasy Porn HdJapenese Adult MoviesCarton PornoRockie EmersonAmt Smart NudeXnxx SeyXxx Big Boobs ImagePenthouse VediosBigtits PornhdAliza PornIndian Prone SexJanet Jackson Naked NudeSmall Small PornGazzygurlLyna PerezIndian Porn In CarShakila MoviesEpic BoobsPlugtalk Full EpisodesCuckold PornsFoto PorneGucci AsswellOnly Boobs Sucking VideosDad Took His Girl To The Bar . Kitzia SuárezTamil Sex Movie Tamil Sex Movie Tamil Sex MovieAvidolz ComBeautiful Latina Sex VideosBrazil Foot WorshipDirtylatinmaidVore Digestion PornViet Namese PornBrandi Lauren NudeLesbian Madsage PornSarah Gilbert NudePorn Solo LatinaHentai Manga RapeThailandgirlsPo Rn HubbCameron Diaz PormFlungsterMuito HentaisNude Da NovinhaNude Women Hot SexyD'arcy Carden NudeKaterina Hartlova NudeXxx New XxxPoppyandzachSandra SturmBrazer Com VideosPainal RedditRashmika Mandanna Ki ChudaiHot_telugu_queenHow To Fuck WifeOrgasmatrixImages PornsPorn Hub IntroTanaka YasanBoy Aunty SexPornfidlitySleepy Anal PornRon Jeremy MoviesGiantcumshotsMomswap FullSkipthegames.xomAmateur Nude PhotosOil FuckHentai PmvPlumplerpassGroup MasterbationHot Mum And Son Sex VideoLadki Ki SealAshleyxroseeSakci VidoSexy Video Live HdMom Hand Job SonLisa A PornAnateur Lesbian PornHottest Beach NudesJesus Ramos BoxerSex Sex Bf