door Denisova in Buitenland  ·  23 Reacties

  • 2
  • 503x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ik zou toch zweren dat Israel al die kogels afvuurt en niet Hamas. Het dodental wordt veroorzaakt door een mysterische en kronkelige en zich immer verplaatsende rode lijn die ergens zou lopen maar niemand weet waar; als je afgeschoten wordt had je 'm blijkbaar gepasseerd. Op dat moment dan.

12
1 Ness

Tuurlijk jongens, Amerika staat weer eens vol achter het geweld dat Israël gebruikt heeft. Maar ja, wat verwacht je van een land dat met moord en doodslag groot geworden is.

10
2 Robbedoes

ad 1: Moet zijn mysterieus, natuurlijk. En onzichtbaar ook trouwens.

9
3 Ness

Kijk, De VS begrijpen het weer eens. Daar heb je ten minste nog eens wat aan.

13
4 Yisrael

Recep Tayyip Erdogan noemde het optreden van Israël in de Gazastrook maandagavond een genocide.


De pot verwijt de ketel

5
5 Kaas Keeskop

@1 en @2 : onjuist. Iedere inwoner van de Gazastrook wist heel goed dat hij/zij niet binnen bepaalde lijn bij de grens mocht komen. Die is niet vaag of onduidelijk, dat is een poging om Israël nu de schuld te geven via onduidelijkheid over hun grens. En dat is pertinent onjuist. Al vele keren zijn flyers uitgeworpen; ook zondagavond nog. Iedereen werd gewaarschuwd.
Maar Hamas belooft die opgehitste burgers geld als ze toch naar het hek gaan, dan dekking biedend aan de terroristen die met bommen en draadtangen het hek probeerden te vernielen. Onder dekking van vrouwen met soms zelf baby's (hoe gek ben je dan als vrouw: nou héél gek) proberen Israël binnen te dringen.
Dus voor klachten moet u toch echt bij de organisatoren van de opstanden zijn: terreurbeweging Hamas. Israël verdedigt zijn grenzen. Er zijn zelfs arabische landen die dat zo zeiden en daarmee Hamas afvielen.
Dus wie zo dapper Hamas bijstaat, heult met een terreurbeweging die de dood aanbidt, daar burgers voor misbruikt en maar één ding wil: Israël totaal vernietigen. Bedenk dat goed, als u het zo met ze eens bent.

9
6 weerman

Als ik heel de tijd om de haver klap de ruiten in gooi bij de buren, dan moet ik ook niet raar kijken als de buurman eens een keer met een knuppel naar buiten komt,,,

7
7 vis

@7 waarom heeft de buurman bij jou een hek om je huis neergezet?

4
8 Moien

@8
Omdat de kinderen voortdurend bij de buurman naar binnen liepen zonder te vragen of dat mocht. Dan begonnen ze de vrouwen te verkrachten en te vermoorden, en anderen te ontvoeren naar hun eigen huis. Ook staken ze vaak het huis daarna in brand. Dus zei de buurman: "ik zorg dat jullie op je eigen stukje blijven, dan leef ik veiliger!" En zette er een hek omheen.

De buren pikten dat niet want ze vonden dat zij het recht hadden op ontvoeren, vermoorden en vernielen, en begonnen toen tunnels naar de buren te graven. De buurman weet die nu goed op te sporen en vernietigt die tunnels. De Egyptische buurman handelt trouwens precies zo; die walgt ook van die Tokkies die in de straat kwamen wonen en nam óók gepaste maatregelen.

8
9 weerman

Aldus de verderfelijke spreekbuis van Netanyahu. question
Had het Witte Huis misschien beter kunnen reageren dat er een onafhankelijk onderzoek moet komen?

20
10 Barbapapa-7,5

Aldus de oranje anti-Christ

5
11 Oebie

Zeker heeft Hamas verantwoording af te leggen voor een compleet mislukt vreedzaam protest. Vanaf dag één was het niet geweldloos. Dat onslaat Israël echter niet om maatregelen te nemen om zoveel als mogelijk levens te sparen. Wat heeft Israël dus in die zin ondernomen?
Niets! Je kan mensen niet in zo'n klein gebied insluiten, met de hele achtergrond van de stichting van Israël, en dan verwachten dat die geen gekke dingen gaan doen.

Het wordt nu ook uitzichtloos want de tweestatenoplossing is ver weg en Israël stuurt aan op annexatie van Area C. Kortom het wordt nog veel gekker en uiteindelijk krijgt Israël een keer klop. Kom dan niet janken.

24
12 Hendrianus

@6 En dat bepaald israel ? Stel je voor dat wij tegen de Belgen zouden zeggen dat zij niet binnen de 300 m van de grens mogen komen? Het is nog altijd Palestijns gebied, en israel heeft daar niks over te zeggen.

1
13 benbenieuwd

@13
Fout. De grens ligt 300 meter van het hek. Dat hek is het einde van de bufferzone en die 300 meter ervóór is eigenlijk Israëlisch gebied...
Belgen zijn veel verstandiger trouwens. Die laten zich niet door een terroristenbende opjutten om met vrouwen en kinderen een gevarenzone binnen te lopen. Belgen zouden nooit met katapult gaan schieten, of bommen aan een hek hangen. Belgen komen hier boodschappen doen, want die weten zich te gedragen. En ze bakken prima patatten, Hamas bakt er niets van.

7
14 weerman

@14 Maar wij hebben geen grond van de Belgen afgepakt, dus de Belgen hebben geen reden om ons aan te vallen met stenen of iets dergelijks. En bovendien is het hek de grens en die staat op Palestijns gebied, en dus mogen de Palestijnen niet eens op eigen gebied komen.

2
15 benbenieuwd

* Verwijderd door de redactie *

16 weerman

@16 weerman

Officieel heeft Israël geen grenzen, ook niet met Gaza. Dat is nog steeds te bepalen via onderhandelingen. Met andere woorden, de piket paaltjes die Israël plant zijn onofficieel en hebben juridisch gezien geen enkele waarde. In 1948, bij het uitroepen van de staat Israël, heeft Israël geen grenzen aangegeven. Nú weten we waarom.

25
17 Hendrianus

@17
Lariekoek. Je bakt ze weer bruin en ik moest lachen om zó veel onzin. Alsof er met terreurorganisatie Hamas ook maar te onderhandelen zou zijn over grenzen. Je lieve, vredevolle vriendjes zijn gewaarschuwd: blijf weg of ervaar ellende. En daar moesten ze het maar mee doen, die sufferds.

5
18 weerman

@18

Er moet ook niet met Hamas onderhandeld worden maar met de Palestine Authority. Zij zijn de erkende onderhandelingspartner.

25
19 Hendrianus

Hoe komt men eigenlijk aan die cijfers van aantal doden/gewonden? Een som van Hamas zonder de mogelijkheid om het te controleren. Het lijkt een beetje op al die dode kinderen van wat jaren terug die toch ineens Hamas strijders bleken te zijn.

3
20 JackKropotkin

@19

Ga dat je vrienden van Hamas maar vertellen. Verder wil grootvader Abbas niet meer praten; HIJ trok zich terug, weet je nog? En na z'n smerige antisemitische speech van een paar weken terug lijkt het me verstandig als hij eerst netjes excuses aanbiedt voor z'n vieze taalgebruik.
Arabieren willen helemaal geen vrede. Dan zouden al hun machthebbers al snel hun goed verdienende baantje verliezen en echt moeten werken voor de kost...

4
21 weerman

@20
Precies; alle getallen zijn opgaven van de Hamas-gehoorzamende mensen ter plekke. In feite de bekende overdrijvingen en leugens. Maar dat willen de jodenhaters niet horen; die willen graag hun mening via heel veel van dit soort draadjes ventileren en Israël veroordelen. Hamas hoor je ze niet over; de enige die alle negatieve aandacht krijgt is Israël.
We weten waarom. Dat kleine landje is dit soort types een doorn in het -vaak islamitische- oog en moet "weg". Nou, gaat niet zo maar gebeuren. question

4
22 weerman

@6

Tuurlijk joh, ik schop jou je huis uit, ga er zelf wonen en zet jou in een tent in de tuin. Vervolgens gooi je mij de ruiten in omdat je kwaad bent en ik roei je familie uit. Puur uit vergelding omdat je de ruiten van MIJN huis, dat ik van jou gestolen heb hebt ingegooid.

Vervolgens klaag je mij aan en zegt de rechter tegen jou dat je niet met stenen mag gooien, en je alle ruiten moet vergoeden. Over de rest wordt niet gesproken. Kijken hoelang je dit gaat volhouden. Dit wil overigens niet zeggen dat ik vóór Hamas ben, maar wel hoe ongelijk de strijd is. Jij mag niets, en ik mag alles? Kan toch niet?

0
23 Robbedoes

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
Mensen met een krappere beurs zijn groener bezig dan rijken

@34 Ik weet niet waar jij opuit bent maar maandenlang steeds maar weer over hetzelfde onbegrijpelijke onderwerp beginnen gaat je niet aan je ge...

1 minuut geleden geplaatst door Bop

Bob Sleebaan
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

Ex-KGB’er en collega van Poetin: “Als hij geen uitweg meer heeft, zie ik hem op de nucleaire knop drukken”...

1 minuut geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Olivia
Offtopic

@2698Dan zou het ook niet mogelijk zijn dat Crezee totaal verdwenen is , niks meer van te vinden . Dus het kan wel zo het uitkomt ....

1 minuut geleden geplaatst door Olivia

Strongoli
Offtopic

@2699Ik denk, dat het probleem voor een rechter ligt bij het feit, dat wij hier anoniem zijn op een forum. Men zou daar moeilijk over kunnen d...

2 minuten geleden geplaatst door Strongoli

ThWil
Vandalen slaan erop los in kabouterbos: ‘De tranen stonden in mijn ogen’

De russen zijn nederland binnengevallen...

5 minuten geleden geplaatst door ThWil

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@131 Waarom hebben vrouwen kleinere voeten dan mannen? Zodat ze dichter bij het fornuis kunnen staan.Er zitten veel vrouwelijke hormonen...

10 minuten geleden geplaatst door baba jaga

ThWil
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

Kunnen al die alpha aapjes niet ten strijde trekken, dan hoeven de gewone man en vrouw zich verder niet meer druk te maken. ...

12 minuten geleden geplaatst door ThWil

Strongoli
Offtopic

@2698Blijft vreemd dan dat je daar bij de aanmelding dan niet op geattendeerd wordt en dat daar ook niets in de huisregels over vermeld staat....

13 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Olivia
Offtopic

katootje huisman 12:58 (0 minuten geleden)aan redactieHierbij geef ik de opdracht aan Nieuwskoerier mijn gegevens te verwijderen , inhou...

13 minuten geleden geplaatst door Olivia

wildersfan
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@15 Als ik iemand vertel dat ik de bijbel aan het lezen ben, dan denken autochtonen dat ik gek ben. Misschien kunnen we dit ook realiseren voor ...

15 minuten geleden geplaatst door wildersfan

NK. App
Indian Cute NudeLgals ComFree Cities Porn GameXxxvideisNaomih666Newspaper NudesIndian Uncut Web SeriesSexos ForçadoPorn AvantajadasMimi CurvacuosGordita PornXxx BoosNude Village AuntyAnllela SagraXnxx Japan SchoolXhamster Hd IndianBoobsselfieSex Position 69Film Pornographie FranceQuero Assistir Filme PornôYoug Old PornBest Hindi Sex StoriesSxe VodePorn Kayden CrossLesbian Porn AmateurNew Live Sex VideoTanya Tate AnalScat HunterSexiest Onlyfans LeakedHentail ScanRocíeDaisy Stone StepsisBunny Girl PornAuntysexphotosBest Porn On TwitterParis Berelc NudeMovie XmxxHindi Gf SexSunny Leone Pussy FuckErotic Indian WebseriesValerie RoseeBest Porn FilmSarah Hyland FeetTykifBangali Xxx Sexy VideoMom And Daughter Lesbain PornSxyprn.ocmThothub PorndudeBdsm Comic PornSofia Elizabeth NudeNifty Erotic Stories ArchiveShufunieAmaeur Gone WildPublicslutsHot For BotHannah Uwu NudeXnxx LifeArizonasky OnlyfansSmall Tit PornArab Mom XxxXxx Full ScreenFree Shemale SexSlimpoke PornHuge Anal ToysMollybabesAmateur NudedTampa HousewivesXnxcxxPorbtubeBlonde AssfuckLesbian Strap-onYami Gautam NudeReal First Night VideosJessica Bangkok PornPussyredTs Kim CartI See You PornPorn StreamsFoto De Mulher Pelada GostosaIndiansexstories2Xxx Videos KitchenXxxxxx Com HdPorn With BfNew TubepornJavmobile ComKiara Advani Deepfake PornFaizabad SexJacklyn Zeman NudeSavita Bhabhi Hindi Sex ComicsBlonde PussypicsDouble Asian Blow JobAdult Sex StoriesHentai Manga WebsitesIndia Eisley NudeXnxx BusBlack GaypornLesbain Strap PornMonpovGay Midget PornHdxxx VedioHollywood Movie Porn SceneNagma XxxBbw SxeRedit PeggingMeg Ryan NudeTaking Off BraCorrina Kopf LeakedMeera SexTat On PussyHospotal PornSock BondageEbony Porn NastyCallie BrooksHornybrunettesJavsubcoIndian Bhabi Sex XxxTravestipornoPornografia Entre LesvianasCory Chase OnlyfansLesbian PornvideoM.hqpornChuuby Gay PornAva AdemmsChastoty CaptionThamil Sex Videos ComBocil NgeweWicked Sexy MelanieSlutdaddyHentai KnightRedditlsitUp Skirt In PublicSex Video Sex FilmChrissy LynnSpy X Family MaplestarSexvedoiTit GroppingPorn Sexxx VideosCelebjihad A-zPornô Com BrasileiraXnxx DadaAriana Aimes AnalChachi Bhatija Ka Sexy VideoCherie Deville SquirtSuzanne FerrariMujeres FollanJija Sali XHd Porn ComjcsPôrno ArabeXx Panu VideoHaryanvi Chudai Video