door Moskowfiets in Media  ·  34 Reacties

  • 39
  • 884x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Zelfs Merkel in Duitsland begint al wakker te worden al denkt zij nog steeds dat de islam op zich geen probleem is.

3
1 welofniet

@1 Nou ja... via geheime diensten waren ze al lang op de hoogte. Dus ze wisten het al heeeeel erg lang en ze weten ook de consequenties van dat haatzaaien en dat dat een vreedzame en veilige samenleving ondermijnt. En ze weten ook dat dat discriminatie en racisme en anti-semitisme bevordert. Dus het collectief van westerse regeringen, ngo's en instituties hebben dit soort zaken bevorderd ofwel doelbewust toegestaan en misschien wel gestimuleerd.

2
2 alexandroepimenco

Een vorig draadje over hetzelfde onderwerp, zeer verontrustend en erg kwalijk dat ze er niets of niet voldoende tegen hebben gedaan!
Tsja vrijheid van meningsuiting en godsdienstvrijheid ook voor de salafisten! question
https://www.nieuwskoerier.nl/news/284058-golfstaten-financierden-tientallen-moskeeen-ministerie-hield-het-geheim

2
3 Nieuwsgierig

@1
Merkel is een politica die zal haar fout nooit toegeven. Het is duidelijk dat zij het zeer goed kan vinden met Rutte. De tovenaar die niet bestaande nota’s publiceert, ha ha.

0
4 Al

Het is dan ook gewoon het dictaat uit Brussel dat opgevolgd wordt.

0
5 Xmod

Het is tijd om de grenzen dicht te doen. De grenzen dicht voor:

1. Afrikaanse migranten (niet zijnde: zeer hoogopgeleid, atheïst, homoseksueel enzovoort).
2. Geldstromen uit de golfstaten
3. Vluchtelingen die ook in naburige staten kunnen worden opgevangen

Het is tijd om te handhaven:

1. Illegale vluchtelingen uit Afrika uitzetten
2. Geklooi met uitkeringen, toeslagen en aanslagen door personen met een dubbel paspoort
3. Nieuw-geborenen te laten kiezen tussen paspoorten van Nederland of Turkije/Marokko enzovoort. Dat geldt alleen voor die landen, pas de verdragen dus aan.

0
6 Vaartuig

* Verwijderd door de redactie *

7 Captain Hero

Het ergste van alles is nog dat er al zoveel mensen voor gewaarschuwd hebben maar die hebben het loodje moeten leggen, een leeft er nog maar die wordt nog steeds verguist omdat hij de waarheid spreekt.

0
8 welofniet

@8 Het is niet voor niks dat mensen als Ayaan Hirsi Ali, Ali Rizvi, Salman Rushdie en nu ook Maajid Nawaz beveiliging nodig hebben.

1
9 Bluth

@7
Dat zou mij verbazen, maar ja we weten allebei (en zij die hun ogen open hebben) dat die verbazing van de lijders (ei) gespeeld is. Ze zijn niet dom en dus is het welbewust. Kan geen andere conclusie trekken. question

1
10 Bleke Betty

@7

Welja mijn oma is ook zo 1. Kijkt en luistert echt alleen maar naar NOS journaal en radio 1 (oftewel de staats propaganda) en is er volledig van overtuigd dat ze op de hoogte is van alles....

0
11 Hefan430

** gebruiker verwijderd **

@10 Natuurlijk is dat welbewust.
Zolang je niet achterlijk /blind /en doofstom bent, ziet iedereen wat er aan de hand/gaande is.
Ook het zooitje goedpraters van islam ellende hier weet donders goed wat er mis aan is.
Maar om een of andere reden(zelf extreem moslim) of gewin uit die hoek,maakt dat ze de islam promoten en de ellende ontkennen.
Lukte prima in het verleden bij de naïeve goedgelovigen , maar nu het plannetje succesvoller en de consequenties steeds zichtbaarder worden gaan er steeds meer(goed gevoel verslaafde) oogjes open.
Hoop alleen dat het geen 'too little too late' scenario wordt question

12 verwijderd110

Wilders heeft al jaren gelijk.

1
13 1050 hPa

De buit van geimporteerde terreur wat ze politirk kunnen gebruiken is al binnen. Nu gaan ze doen alsof ze bezorgd zijn.. Na 35 jaar..

0
14 Tegenlicht

her begint echt een beetje eng te worden, er zijn ook mensen die denken dat merkel dat niet wist en gewoon dom is.. fout.. ieder weldenkend mens weet hoe vreselijk islam is, ze importeren express het meest gruwelijke wat er is (islam) zodat het 100% zeker gaat escalleren, de overheid zal al je bezittingen innemen, sleepwet invoeren en we zijn eu slaven, diegene met genoeg geld kunnen dit walgelijke islamitische zinkende schip nog verlaten

2
15 nofakenews

Bij alle soortige problemen zoals klimaat, vogelgriep, waterbeheer, gasboringen, en noem maar op, worden er deskundigen ingeschakeld om het probleem in kaart te brengen en de juiste maatregelen te nemen.
Behalve bij het islam-probleem...... raar.

0
16 PeKa

Nieuwsuur is bij deze ook islamofibisch geworden XD

1
17 DikkeTor

@16 Bij alle onderzoeken - of het nu om klimaatverandering of integratieproblemen gaat - is de uitkomst altijd hetzelfde: het is de schuld van de boze witte man.

2
18 Dune

@18 Correctie : boze witte hetero man racist-nazi. question

2
19 DikkeTor

Ik ben van mening dat "politiek correct" (hoe moet ik ze anders noemen) dat mede aanwakkert
waarom ? Kijk en luister naar Tommy Robinson trieste verhaal over de druk van de politiek:

Tommy Robinson's BANNED speech: "The British Police State"


633,343 views en een van de reacties ?
"Even if you're Left Wing, surely you can see we have a big problem here."
ik open de reacties daarop
"DJFear Ross Nope, they can't. Sadly, they are zombies and oblivious to the truth."

en dan komt er een "Video paused continue watching" van Youtube(google, why did they demote a video from Darcizzle Offshore and do that sort of stuff ?).

0
20 nosuchname

@20 Tja, men wou extreem sociaal(istisch) worden of niet question we leven in een identiteitscrises

4
21 DikkeTor

Dat is voor nieuwsuur elk jaar een traditie om vlak voor 4 en 5 mei flink uit te pakken over de onrust in de wereld vanaf 1940. Elk jaar vinden ze ook weer wat NIEUWS uit die tijd en doen daar ineens gevoelig over. Maar dat ze ze niet over het hedendaagse.

0
22 Verwonderd

De diplomatieke relaties met de golfstaten zijn nu eenmaal belangrijker. Saudi Arabie, een land waar homo's worden gedood, het Christendom en Jodendom verboden is en vrouwen als inferieur worden beschouwd.

1
23 Querulijn Xaverius,

Ik snap trouwens niet waarom de islam massaal in het christelijke Europa geïmporteerd moest worden. Dat is vragen om moeilijkheden, zeker gezien de ervaringen in veel landen buiten Europa waar de islam altijd gewapende conflicten heeft met andere godsdiensten.

1
24 wiseguy

Salafisme is een cultuurproduct uit Saoedie-Arabië. En dat is een van onze grootste bondgenoten en daar mag niets gemeens over worden gezegd door politici of de staatsmedia.

0
25 Commodus

Godsdienstvrijheid is een grondwettelijk recht warme weer moeten leven totdat alle rechteneligieuze oplichting wordt verboden.

1
26 niet-alles-geloven

het is allemaal één groot plan van merkel in de hele grafzooi, NIKS word aangepakt, het gaat hoe dan ook escalleren , dan zal de EU helpen met de vraag of ze meer macht mogen hebben, en wij zullen smeken.. die hele import van het meest zieke geloof ter wereld is gewoon een tool, niks meer niks minder!

3
27 nofakenews

@27 Laat maar mooi escaleren. Iets anders zit er niet op. Het moet eerst nog een veel grotere bende worden voordat het beter wordt.

1
28 1050 hPa

TJonge jonge jonge, wat lijden we hier in nederland toch aan een blinde hypocrisie!
Natuurlijk moet een extremistische leer hier in nederland niet worden gefinancierd vanuit het buitenland.

En dat geldt dan ook voor de ZIONISTISCHE leer die sommige elitaire joodse ons proberen op te leggen. Dat betekent dan ook dat de geldstromen naar de PVV en andere politieke patijen vanuit zionistische centra op gelijke voet moeten worden gesteld met salafistische geldstromen.

Want waarom zouden we extremistische geldstromen uit de ene bevriende natie, saoedi arabie, niet toestaan terwijl we extremistische geldstromen uit de andere bevriende natie, israel, wel toestaan?

Zionisme is net zo'n extreme superrasstroming als salafisme een religieuze supremiteitsleer claimt te zijn. Dat kunnen we dus als rechtgeaarde nederlander ook niet toestaan.

7
29 Hollander1967

Ik waarschuw al jaren voor Saoedi Arabië en haar salafisme !!

13
30 Uit Den Haag

@ts het is ook nooit goed bij jou. Nu is het weer te laat. Maar misschien is het issue ook dat er ook andere actualiteiten zijn. Ik vrees dat “positivo’s” als jij verantwoordelijk zijn dat FB constateerde dat er geen enkele land zo negatief doet als NL. Maar om positief te eindigen, hopelijk wordt nu wel doorgehakt op buitenlandse financiering van politieke en religieuze bewegingen.

0
31 Trompetsignaal

@26 Godsdienstvrijheid afschaffen. Vrijheid om te geloven waarin je wil is al gewaarborgd binnen onze Nederlandse grondwet.

Specifiek vrijheid van religie is discriminatie jegens andere ideologieën.

0
32 Bluth

Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald luidt een ouderwets Nederlands spreekwoord, maar de vraag is of links Nederland wel bereid is om te keren?

0
33 nostradamus666

@33
Ik ben bang van niet,ik heb zo'n vermoeden dat links massaal terug naar nu.jij is gevlucht want het blijft hier akelig stil hier op NK

0
34 Hangingmen

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Als er een zwarte man wordt gedood door de politie dan is dat meteen groot nieuws. Toch worden er in de VS meer witte dan zwarte mannen gedood d...

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@3 Veel van die politici hebben een huis in het buitenland. Als het hier onleefbaar wordt zijn ze met de noorderzon vertrokken. ...

4 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@2 erger nog, niet alleen hij, maar nog veel meer politici...

4 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

VVDer v.d. Burg vindt dat er nog wel 18 miljoen mensen bij kunnen....

4 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

mijn hemel. over overbevolking gesproken...

5 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

En in deze post geeft hij een radicale klimaatactivist die niet gelooft in de kracht van innovatie (daar zijn er nogal veel van) een goede veeg ...

5 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

Devon is een interessant account om te volgen, vind ik. Ja, hij gebruikt ook AI om afbeeldingen te maken (van katten). Maar niemand is perfe...

5 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Nou, dan moet Walmart of zo maar snel in brand gestoken worden. Toch?...

5 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

6 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

7 uur geleden geplaatst door duurendaal

NK. App
Abella Danger BbcAngel Youngs FtvVeronica RadkeXbixeoHomemade Swinging VideosThe Private Avocado PornFc2-ppv-3121790Handjob From AuntFemale Orgams PornJason Luv PornHot XvidoeMx Player PornTorturous HandjobXviedoLana Rahoades XxxBig Boos XxxPoorna XxxAlicia Vikander SexySpa PronAngela White AuctionXvid 3dBaruto Porn GameXmehadrivePorm In HindiSex Clip ComKate Winslett NideCumshot HeelsNude Celeb MoviesLezbo Porn MoviesBecomming Femme PornHentais FrancaisAnlella Segra NudeBig Panis Sex VideoSeal Todne Wali VideoXxxofMalathi TeacherNude Pics Of TeenagersWorld Sex.comXxx Videos In IndiansJapanese Sensual MassageAmy Reid AnalMarriage First Night SexYour_dollss CamMasturbating BathtubWhat Is Porn.hubHannah Papmer NudeKinky FamilyBrandi Love KissingIndian Mallu Aunty NudeBabecockDick Flash PornLilith PornDhokha SexNaukrani Ki Chudai VideoKalry Cuoco NakedHd Full PornGore Websites RedditBest Only Fans ModelsKaty Perry Nudes LeakedMena Monroe Movies And Tv ShowsCute Pussy PicsGirl Rep VideoMagi HentaiPillados Por TorbeDogfartnetworkCamsitesSexxx PictureWebsite For PornsMagical Girl HentaiXxx Sexy BfGabbie Hanna LeakPopeyes PornAna ChaudeXhansyerPorn CumAnal Compulsion Jasmine DazePhorno ImagesPosing In The NudeAbusedxxxValentine VonbettieFree Sexting Sites里番网站EhenatiHistoirede SexeSuper HentaiShruti HaasansexMelkor Mancin HentaiBhabhi Ji Porn VideoCam PornosRidecockBeauty PornSex Aunty Tamil VideoDeepthroatswallowClear Sex VideoHinde Sax MoviePorn Películas CompletasRebtube PornBrother Sister Po RnLouis Grifin PornNeighbour Porn VideosAny Sex Video DownloadCelebrity Fakes PornSarai RollinsRyuko Matoi PornWrong Hole SexSex Audio TamilLingerieblowjobRiley Reid HdJavworld PornOlg Gay PornXxx Haryanvi VideoGo For PornRomantic Lovers SexSabina Rouge PornCory Chase FemdomImhenraiPornaq.Top Hd PornReal Sax VideoคลิปหลุดJav IndoSwallowed CompilationValerie Kay Cumshot CompilationBig Tits HfEmma Kotos NudeAthena Anderson PornMuslim Girl VideoHot Sex Video PlayRakul Preet Singh Sexy VideosKowalsky SecAriella Ferrera And Missy MartinezGoodsex PornWww.pornhubs.comHot Kiss SexBollywood Nip SlipMota LundHari Sex VideoBrazets HdKristina Bell PornTachibana MaryEbony Lesbian TwitterNude SexeQuero Ver Pornografia BrasileiraInuyasha PornXxxmovie ComXnxx Videos Telugu HdShoujo KyouikuSunny Leone Saree PornDracula XxxXfree Porn