achtergrond

Geenstijl

GOH, Salafisme blijkt een uitzaaiende ziekte. Nieuwsuur eindelijk maar veel te laat wakker

We keken toch dat Nieuwsuur maar eens terug, maar zagen eigenlijk helemaal niks dat we nog niet wisten. Gevaarlijk groeiend salafisme, buitenlandse betalingen, liegende politici en schmierende mainstreammedia: niks nieuws onder Allah's zonnetje.

GeenStijl, Annabel, Carel Brendel. We hebben de haatprekers en de Sheikwatch, we hadden Dennis Honing, we monitoren Facebook en we kijken MemriTV. We berichtten, op feiten en bewijs gebouwd, over hoe een Marokkaanse agent van het Marokkaanse netwerk in Amsterdam waarschuwingen doorbelde aan een salafistische Marokkaanse moskee die onderwerp van terreuronderzoek is, en daar deed helemaal niemand wat mee. Want GeenStijl, rechts, islamofoob natuurlijk. Maar we kennen wel meer moskeeën, sprekers en fondsenwervers in de Nieuwsuurrepo al jaren. Waaronder de Gewone Moslims-moskee waar Nieuwsuur zich door  Moslimbroeders liet foppen. Waaronder Tarik Ibn Ali en zijn  contante kruiwagens vol met waar-komt-dat-vandaan donatiedoekoe. We zien ook al jaren de Moslimbroeders in en uit lopen bij de NIDA’s en op universiteiten, en de salafisten het bestuur kapen van voorheen argeloze Arabische moskeetjes. As Soennah, Fawaz Jneid en hun Jihadgala's - allemaal geen nieuws voor de oplettende internetter & het GeenStijl-publiek.

Het enige nieuws uit Nieuwsuur is dat de overheid de lijsten met buitenlandse financiers allemaal al jaren heeft liggen, en dat politici als Lodewijk Asscher en Mark Rutte de financiering van een democratie ondermijnende, vijandige en potentieel gewelddadige ideologie angstvallig en opzettelijk geheim houden. En zelfs daarvan denken we: natuurlijk wisten ze dit al jaren, en de onderste steen onder-reflex van Rutte is toch ook al lang geen nieuws meer. Wat écht nieuws zou zijn, is als regressieve, diep politiek correct verziekte shoot the messenger-media als NSB Haaitzaaiblad en Nieuwzuur eindelijk eens wakker worden en door zouden pakken op nieuws waar ze al jarenlang de ogen voor sluiten door de Boze Witte Man van islamofobie te betichten. En wat helemaal nieuws zou zijn, is als Mark Rutte en zijn Huichelende Handlangers de waarheid en de feiten eens openliik op tafel zouden knallen over the biggest enemy within us: de groeiende en gevaarlijke salafistische islam. 

Maar ja. In een land waar de MSM al sinds 9/11 en Van Gogh doen alsof de islam een schattige adoptiecultuur van leuke bruine mensen is en Wilders het Echte Grote Gevaar, geef je politici natuurlijk alle ruimte om hun lijstjes in de la te houden.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

En nu gaat nota bene WNL het weer downplayen!?

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Oeh oeh wat zou het zijn? ‘Moslims vaker antisemitisch’? ‘Homohaat onder moslims veelvoorkomend verschijnsel’? ‘Veel begrip voor daders Charlie Hebdo in moslimkringen’? ‘Molenbeek, Nieuw West en Overvecht broedplaatsen van islamitisch extremisme’? Can’t fucking wait!

Nieuwsuur
Nieuwsuur
@Nieuwsuur

Er volgen nog meer onthullingen in Nieuwsuur. Kijk deze week. #salafisme #moskeeën

137
Reply

Reaguursels

Dit wil je ook lezen

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.