door Pegasus in Cultuur  ·  197 Reacties

  • 8
  • 1352x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@140 Wat die dragqueens dragen tijden hun show is hun werkkleding. Tig mensen dragen werkkleding! Wat is dáár zo bijzonder aan? Hoe zit het met vrouwen in topless bars - hun werkkleding?

Wat zul jij een gelukkig mens zijn als je géén ander probleem hebt dan je dik te maken over die paar "performers"!!

Zó !! Je hebt weer genoeg aandacht gekregen! Nou gauw naar bed : prettige dromen gewenst! Slaap ze!

3
151 =*(++)*=

** gebruiker verwijderd **

@137 . Maar ik heb geen hekel aan homoos. Hoe kom je erbij? Ik heb alleen mijn twijfels of Verkleednichten, met al die nepborsten, netnylons, step-inns, wimpers als luiwagens, lippen als een verongelukte schaal met aardbeien iets aan de aanvaarding van de homomens bijdragen.

152 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@151 . Jij ook een goede nacht, was leuk. Ach, als ik al die aandacht in een fles kon stoppen ... question

153 verwijderd924924212

@152

Want schrijven dat LHBT'ers die niet exact aan jouw plaatje van man of vrouw voldoen moeten worden afgevoerd door de ME, of dat het heel normaal is om ze in elkaar te slaan heeft natuurlijk niets met homohaat te maken.

2
154 Pegasus

** gebruiker verwijderd **

@152 "Ik heb geen hekel aan homo's maar...." Zucht.

155 verwijderd23941

@152 Een verkleedshow koppelen aan aanvaarding van homo's???? Wat een kronkel!!!

3
156 =*(++)*=

@152 Typisch trollen gedrag. Uitlokken. En hup, daar komen reacties.

2
157 Yesterday

@152 Klopt. De LHBT-gemeenschap die ik ken zit helemaal niet te wachten op activistische LHBT'ers. Dat zijn gewone mannen en vrouwen met een rijk sociaal leven, die met een grote boog om die aanstellers heenlopen.

10
158 Dune

De anonieme briefschrijver ontkent net als andere zwak begaafden de natuur zoals hij/zij zich voordoet, zwak begaafd zijn is ook geen keuze.

1
159 Nerva

** gebruiker verwijderd **

@145 . Ja, die laatste zin wil ik wel toegeven. Dat las ik ook. Maar ik denk toch dat de Homogemeenschap wat geloofwaardiger wordt vertegenwoordigt door mensen als Joling en Jamai. Gordon niet, en Paul de Leeuw al helemaal niet. Die De Leeuw moet maar eens bij Hunkemuller Praxis geen winkelen, mijn hemel die man zijn borsten zijn toe aan wat ondersteuning.

160 verwijderd924924212

@158

De LHBT gemeenschap die jij kent heeft uberhaupt rechten door activistische LHBT'ers.

2
161 Pegasus

@160

- "Ja, die laatste zin wil ik wel toegeven." -

Eerst beweerde je nog dat drag queens alleen maar aan afbraak doen?

2
162 Pegasus

@151 Het is alleen niet verstandig om in die werkkleding over straat te gaan lopen of fietsen.

12
163 Dune

@158 ben ik het helemaal niet mee eens, ik ben blij met alle activistische lhbt'ers, als we die niet hadden dan zaten er nog veel meer lhbt'ers in de kast met alle persoonlijke ellende van dien. En in een verhardend klimaat hebben we die activistische lhbt'ers nog harder nodig!

2
164 Jopie Osdorp

@161 Nee, die LHBT-gemeenschap is langzaamaan geaccepteerd en gegroeid onder andere omdat in Amsterdam een aantal uitbaters hun nek heeft uitgestoken zoals Manfred Langer.

7
165 Dune
166 Pegasus

@164 Ik denk dat Jos Brink in die tijd heel veel heeft bijgedragen, maar tegenwoordig worden LHBT'ers op TV veel te veel geridiculiseerd. De meeste zijn gewoon normale mannen en vrouwen. Een drag-queen die zo nodig de hele dag in een jurk moet rondlopen helpt absoluut niet.

5
167 Dune

** gebruiker verwijderd **

@162 . Ja, dat klopt, ik vind ook dat die Krijsende Infantielen iets bijdragen. Maar als Mayday daar als man, hij is een beetje dik, rond en mollig, zeker zonder step-inn heeft gestaan, dan vind ik het goed.

Al dat gedoe rond LHBT deugt ook niet, al die diversiteiten worden dot een acroniem vergaard. Dat is nergens goed voor, mensen willen weten wie ze voor zich hebben.

Dat die lui bij nacht en ontij voor Prostituee doorgaan, moeten zij weten maar je gaat niet naar B&W in je jarretels, met haakknoopjes. Dan vertegenwoordig je alleen jezelf, niet de homomens die nou eindelijk van dat stereoypt van de Verwijfde Nicht af wil.

168 verwijderd924924212

@166 Het COC heeft inderdaad ontzettend veel bijgedragen aan homo-acceptatie en -rechten.

1
169 Dune

** gebruiker verwijderd **

@159 . kom op, vind jij twee mannetjes flamingo's (in Artis) die elkaar in de veren zitten te vlooien normaal? Waarom ga je dan kijken?

Heb je al gelezen over die twee mannetjes, vogels, die om beurten een vreemd ei zaten uit te broeden? Dáár hangt de Vogelbescherming camera's bij, bij die twee mannetjes. Zo bijzonder is dat:

Met deze koppeling sluit ik af. Wat een heerlijk gesprek en echt, ik denk heus wel na over reacties, en verwacht mijn mening wellicht wat bij te stellen.

Lees wel even over deze twee mannetjes, vogels, een ei, en beiden zijn blij:

https://nos.nl/artikel/2227610-artis-zet-twee-jonge-vale-gieren-uit-in-sardinie.html

170 verwijderd924924212

@111 Hebben anderen al gedaan... Ik ben niet zo van de massa-aangiften.

1
171 oeioeioei

Oh 'Victory!' z'n reacties zijn toch verwijderd.

6
172 Yisrael

Laat iedereen lekker doen, zolang ze er gelukkig mee zijn en anderen geen schade berokkenen.
Ik persoonlijk vind die verklede kerels wel grappig, en ze roepen bij mij ook wel een beetje weerzin op, waarom weet ik niet, maar dat is mijn probleem.

0
173 Positivo

Ach verkleedfeestje voor mannen, ieder zijn ding

1
174 chouffleur

Travestieten zijn ook een anders-georiënteerde sexuele geaardheid dan de grote meerderheid. Net als homo's. Ze vechten elkaar de tent uit, daaraan zie je al dat ze zelf niet snappen, waar ze het over hebben.

8
175 Wendel

Het wordt ze dus voorgekauwd.

7
176 Wendel

Zolang men het nog maar iets van gek vind, wie wat dan ook draagt, of neukt of doet. Zijn we nog niet zo ver om activisme te stoppen. Bemoei je gewoon met je eigen saaie levens, laat iedereen doen wat hij /zij wil!

3
177 God is dood

@177 Het is gewoon erg raar dat mensen dingen van anderen gek vinden, of niet vinden kunnen.

De een is gek op bloemkool, de ander krijgt het niet door zijn/haar/xer strot. Degene die de bloemkool niet door de strot krijgt gaat lopen zeiken op degene die gek is op bloemkool en er allerlei waardeoordelen aan hangen.

Dat is hetzelfde als wat gekken doen met hun gezeik op homoseksuele, transseksuele, enzovoorts. Het slaat nergens op, het is feitelijk ontiegelijk dom. Maar ja, dat zullen mensen als Jona. G nooit begrijpen. question

0
178 Bluth

@178 sterker nog het is, het niet eens zijn met natuurlijke mechanismen! Hoe stom kun je dan zijn?

5
179 God is dood

Het was Adam en Eva, geen Adam en Kees

20
180 PaPaBoB

@180 PaPaBob,

"Adam en Eva"....................... ???? (Die gedachte is zó 150 jaar terug.)
Zou U de wetgeving op het verbod van sodomie weer terug willen zien?

Ieder mens heeft zijn voorkeuren en dit op ieder gebied daarnaast is, voor mij, de regel nog immer:
"Doe wat je wilt zolang je een ander maar niet schaadt."

Vrijheid blijheid, geen religieuze of maatschappelijke dwang. Daarnaast als iemand morgen als blauw geverfde Smurf, inclusief Smurfen kleding, rond wil gaan lopen dan moet hij/zij/het dit zelf weten. Mij stoort het allerminst.

0
181 Bezorgde Europeaan

@180 Homoseksualiteit is een natuurlijk verschijnsel. Mocht je in een god geloven, dan is god verantwoordelijk voor dit natuurlijke verschijnsel.

Alle onzin terzijde gelaten. Homoseksualiteit zien we ook bij andere diersoorten, het is niets raars of tegennatuurlijk. Al helemaal niet wanneer het de mens aangaat daar ons voortplanten geen noodzaak meer is.

Wellicht zijn homoseksuelen wel verder geëvolueerd dan heteroseksuelen omdat zij zich hebben aangepast aan het feit dat wij ons niet meer voort hoeven te planten. question

0
182 Bluth

Wow , nog een brief die met de hand geschreven is ....

@180 Neen hoor we zijn allemaal nazaten van Genghis Khan question .....

Maar goed even serieus , waarom je zorgen maken over het beleid van een kroeg , dan kom je er toch gewoon niet ,ik snap het probleem niet.

0
183 MarcusCole

Hij heb wel een verwijfd handschrift.....

2
184 Eastwood

@61 er zitten 2 fouten in je denkwijze. 1 drag en homo zijn 2 verschillende dingen. Sommige drags zijn homo, somige bi, sommige hetero. Ze gedragen zich overdreven als sexy vrouw, of overdreven als sexy man. Dat is namelijk precies wat drag is niets meer, ook niets minder.
2 Waarom moet het iets toevoegen aan de samenleving? Drag is er voor drag queens en kings. Zij hebben daar plezier mee. Drags zien zichzelf niet als boegbeeld voor (of tegen) homoacceptatie. Drag is een vorm van een toneelstuk, acteren, of andere kunstvorm. De toegevoegde maatscappelijke waarde is gelijk aan die van een pindakaasvloer, of die van een groot blauw vlak in een lijst, dat in een kunst galerij hangt.

0
185 Merlinswit

@180 Het was volgens de bijbel Adam en Eva. Die kregen Kain en Abel. Beide mannen. Waar kwam de vrouw van Kain dan vandaan. Of heeft ie gewoon zijn moeder gedaan? Of een zus, die nooit beschreven is in de bijbel?

0
186 Merlinswit

@109 Over ex minister Gerrit Zalm heb je gelijk. Die vent heeft werkelijk niets goeds gedaan voor de maatschappij. (en ja hij trad ook op als Drag)

0
187 Merlinswit

@186

Sterker nog, Eva is geschapen vanuit een rib van Adam, Eva heeft dus mannelijk DNA. Trek je verdere conclusies maar.

0
188 Pegasus

Ik wist niet dat homo's ook boos konden worden. question

1
189 Wild Rover

@172 dat mag een victorie genoemd worden...

0
190 TedjeR

@189 Yisrael in ieder geval wel
Niet vlug dat dan weer niet

0
191 Ikke44

Hoop ophef over een (1) boze brief.

Zie je dat het toch weer mietjes zijn.

4
192 Harry potter maar zonder bril en sportiever

Heb altijd veel plezier gehad met drag Queens tijdens het uitgaan.
Beter dan die Bijenkorf nichten.

1
193 Jongens van de Witt

** gebruiker verwijderd **

Wat leuk, iemand legt de roze loper uit en kijk, hij, die loper rolt nog gewoon door.

Maar ik hou vol dat de jongens die als vrouw verkleed, maar dan ook helemaal als vrouw, als een soort van Dolly Partons en Stormeys niets bijdragen aan de acceptatie van de Homomedemens.

Integendeel, die Absurde Nichten brengen schade toe aan de toch al zo broze acceptatie door de meerderheid.

194 verwijderd924924212

@194 Jona, ben je zelf gay?

0
195 Hans Brinker

** gebruiker verwijderd **

@193 . Zie toch het verschil!

De medewerker van de Bijenkorf kan een goed voorbeeld zijn voor ouders met een opgroeiende homozoon.
De jongens/mannen die zich verkleden als vrouw, zoals een vrouw niet kan bestaan, wát is daar een herkenbaar oriëntatiepunt aan voor die bezorde vaders en moeder.

Wat hebben die mensen in volledige vrouwenverpakking te maken met een jongen die op een andere jongen valt?

Wat is het rolmodel van die Prostituees? Wat is het voorbeeld dat ze geven aan jongeren die uit een kast moeten komen? Die dregkwiens moeten worden opgesloten en alleen in een beveiligde omgeving het beeld van de Hysterische Gemankeerde Homoseksueel uitageren.

Ze zijn leuk om naar te kijken maar na 10 minuten bekruipt mij de impusl om mijn ene hand om mijn geslacht te vormen en de andere om mijn portemonnee.

196 verwijderd924924212

** gebruiker verwijderd **

@185 . Ja, daar heb je wel een punt, al die ophef over een clubje Camouflagehoeren is ook overtrokken. En ik ben ook blij dat hun podia niet verder komen dan de woensdagavond in de bar waar niets taboe is en in de bar op de hoek van de Halve Maansteeg.

197 verwijderd924924212

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Querido not
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

@80 Volgens mij is het een absolute voorwaarde om Iran er heel nauw bij te betrekken.Zonder zo'n akkoord is jouw oplossing niet mogelijk....

3 minuten geleden geplaatst door Querido not

Wedergeboren
Boze Akwasi reageert op Anouk: ‘Nooit het N-woord gebruiken'

   Uitgelegd: Waarom is het gebruik van het woord ‘neger’ discriminatie? In de eerste plaats wordt een mens door gebruik van het ...

4 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

ongelovenloos
Ook tot jaren celstraf veroordeelden op vrije voeten door personeelstekort

En waar komt minister Weerwind plotseling vandaan aangewaaid?De grootste smoes van ministers is 'dan ben ik verkeerd ingelicht', de schuld bi...

12 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Benzardi
Rien vergat waar hij zijn auto parkeerde, zijn familie zoekt nu al 10 dagen

Of hij staat nog op zijn plek, waar hij hem heeft geparkeerd....

14 minuten geleden geplaatst door Benzardi

baba jaga
Bender

En weer niet gelukt.Dan maar zo.https://www.youtube.com/watch?v=YVX6WSDp-TM...

14 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Biscanna
Boze Akwasi reageert op Anouk: ‘Nooit het N-woord gebruiken'

Ik ben benieuwd wat die domme neger gaat doen als straks zwarte piet weer is te zien bij de publieke omroep. 😍https://ongehoordnederland.tv...

18 minuten geleden geplaatst door Biscanna

baba jaga
Boze Akwasi reageert op Anouk: ‘Nooit het N-woord gebruiken'

https://www.youtube.com/watch?v=6l7J1i1OkKs...

19 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Bop
Demonstratie bij AvroTros-gebouw tegen deelname Israël aan songfestival

@1 https://www.unicef.be/nl/news/kinderen-grootste-slachtoffers-gaza-crisis#:~:text=Volgens%20het%20Palestijnse%20ministerie%20van,wordt%20op%20...

21 minuten geleden geplaatst door Bop

Hendrianus
Palestijnen raken steeds meer land kwijt aan kolonisten op Westoever

Het zou misschien eens helpen om de vele veroordelingen van dit illegale koloniseringsbeleid eens om te zetten in daden. Zeg het associatieverdr...

23 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

NK. App
Step Daughter Seduces DadTentaclexxxAcropolis1989 Xxx4 TubePhoto Porn GratuitChristina Khalil NudeSexy Bf Bhojpuri VideoJenna Foxx LesbianPorn Movies JapaneseHot Naked GirlfriendDolly Little Full VideosBig Boobs BrazzersTchatcamXyz WebtoonAnne Dudek NudeBrezer XnxxBanla XxHouse Maid PornSneha Xxx VideosSex Videos Of Hollywood MoviesNicaragua PornPremature Cum CompilationWomen Pillow HumpingHiddenhandjobErotic ReadingSushiflavoredmilk NudesPrivate DelighrsPorn Movie WebsiteNude SecrateryBdsm SoriesHungangelsRose.monroeCbtownshipDesi Gf ComLarge Hd Porn Tube70's PornPornhub SleepyWhoreshubXx Xx18Marcello BravoNaukrani Ko ChodaJapanese CumshotHindi Sxy VideoTemari PornPanty LickingGame Show PornAlex Exploitedcollegegirls ComAmarna Miller AnalR34 AnimationPorn NaeEscort Babylon DcSexes NueF95zpnePorn Of AustraliaAnty Porn VideoTamil Amma TwitterDreed AnalIpost NakedFhoto AcompanhantesLove Hot Sex VideoAlycia Debnam Carey NakedGayswxTwitch Streamer SexIncesta XxxCaramelbbwtubeMisty LovelaceThenicolet OnlyfansBangladeshi Blue MovieMaura Tierney NudeCurvymama15 NudeDesi S3xHot Sex Video BengaliSerious PornBbw Suck BbcIs Ofleaked LegitPorn Gif ImagesTwice PornBanging My AuntKi Sexy BfNaruto SakurapornNude Lesbian WrestlingMzbootyCelebrities On Porn HubFilme Pornô De JaponesasLesbian X XxNatalipolyakovBig Boobs SaxXnx StepDark Desire MovieKerala Old SexTight X VideosTender MontanaNaked And Afraid UncencoredGay SleepfuckAngie Harmon NudaHug XxxNuds NovinhaTelugu Audio PornPorn BackroomcastingcouchDildochairTeen Sex MmsColombian AnalMaryrousJapanese Panty TeaseJogo Pornô Para AndroidXx XxxxxxxxxxxxxBig Tit Step DaughterMichelle WildPorn Asian PetitePerreo PornReddit AssDani Daniel Xxx HdEuropean NudeVanda LustJul041Jessica Pare NudeXxx Hd MomNhdtbVanna Bardot LesbianJapanese Wife JavEmily Belle PornPorn Teen IndianDani Daniel BbcPorn MamisTiktok18xBig Boob LanaXxx IvXvideo KarnatakaReddit Sex ToysN1nalavida NudeMizuki YayoiGordas FallandoPornoyogaSukam CompanyPron Black ComDirty Talking FemdomCartoon NudesMegapersonals HoustonShiriallwoodPon HudXxxvibioPorn MovıBoyspankسكس الحلوينBig Cock Hd PornXxxx PoliceMamagyi ComMost Popular Porn StarFilmes Pornograficos Em HdXxxx3