door Febee in Politiek  ·  68 Reacties

  • 26
  • 1091x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@47
Je reactie slaat als een tang op een varken.

1
51 Sterke

Ik sta verbaasd over de minnetjes bij @7 .
Want dit is zo. De autochtoon krijg weer een veeg uit de pan.
Er moet in acht genomen worden dat de sociale pot leeg gevreten wordt. Het wordt steeds minder wat overblijft voor de niet werkenden.
Heel vervelend, maar ook vervelend voor de werkelozen, gescheiden vrouwen met kinderen of de ouderen.

Voor de rest: Mijn neef is ook arbeidsongeschikt. Hij heeft zich ingeschreven bij de gemeente voor een woning. Dankzij zijn psychiater heeft hij binnen 3 maanden een huisje. Werkende personen kunnen tot hun 30e bij hun ouders wonen.

Al bij al....het is verschrikkelijk en verbetering zal er niet komen. Wekelijks komen er 600 ruifvreters in Nederland bij. De pot wordt leger en leger.
En dat heeft niets met die lul van Rutte te maken. Je kan geen geld uitgeven wat er niet is.

0
52 Karl

@49 IDIOOT
Wens je een zeer gehandicapt leven toe en alles wat daarbij hoort
Dat je weet wat je voor gestoorde onzin praat

0
53 Deelname

@50 Ok ok, de negatieve connotatie die er aan gegeven wordt dan question. Verder is de ‘volgelingen van Hayek’ -stroming niet de hoofdstroming binnen de VVD.

2
54 JackKropotkin

@51 Nee hoor, jouw onmetelijke geklaag moet wel haast inhouden dat je in een kartonnen doos woont.

2
55 JackKropotkin

Werkgevers nemen geen gehandicapten aan omdat dat gedoe is en mogelijk extra kosten aan verbonden zijn. Of dat nu waar is of niet, het kabinet maakt het aantrekkelijker door de loonkosten van gehandicapten te verlagen.

Deze gehandicapten woorden hiervoor door de gemeente gecompenseerd.

Waar zit precies het uitbuiten?
Stelletje zeuren!

1
56 Realisme graag!

@16
Kubusje. Je bent niet de enige ouder die een gehandicapt kind heeft.
Ik wens dit niemand toe maar gelukkig heeft hij/zij jou nog. Als het kind bij jou woont, zal het in ieder geval de levensonderhoud betaald krijgen. De extraatjes/inwoning kan jij 'het' geven. Ouders met gezonde kinderen blijven hun kinderen ook verwennen. Als het kind niet meer bij jou woont, zal het in een instelling wonen. Dan krijgen zij een AWBZ uitkering. Dat betekent volledige verzorging en een paar honderd eurootjes waar zij de extraatjes van kunnen kopen.

0
57 Karl

@49 : Vertel dat ook even aan werkgevers die - ondanks alle moderne hulpmiddelen - het verdommen mensen met een beperking aan te nemen!

Problemen oplossen moet namelijk aan TWEE kanten gebeuren en niet eenzijdig alleen aan de kant van de mensen met een beperking!

Maar ja : als je dat niet WILT inzien kun je zóóóó makkelijk de "schuld" bij één van beiden leggen zoals jij continu doet!

3
58 Wijhuis

@49
Domste reactie ooit
Denk is na als je dat kan

0
59 Placon

@58 Wat U niet wilt inzien is dat er voor gehandicapten vooral een technische/ financiële uitdaging ligt. Mensen met een beperking zijn grootmeesters om die beperking uit te buiten, hierin meegaan doet geen recht om deze groep kansrijk / duurzaam inzetbaar te maken.
Het gebrek aan ondernemerschap bij mensen met een beperking is schadelijk voor het zelfbeeld, nog schadelijker voor de collectieve gemeenschappelijke kosten.

6
60 Recovery Mode

@53 Gehandicapten dienen vooral de uitdaging te zoeken, dat draagt bij aan afname van beperkingen.

6
61 Recovery Mode

De VVD is en gevaar voor voor heel nederland waar te nog door CDA D66 PvdA CU SGP stemmers gesteund worden.De VVD is allen maar voor de rijken tweeverdieners en werkgever de rest kan kapot vallen de solen wij maar lekker kaal plukken. Maar het dome volk blijf maar op VVD CDA D66 stemmen.

1
62 Gunther

Ik ben schijnbaar arbeidsgehandicapt , zie er normaal uit , praat zelfs normaal.

Op dit moment heb ik mijn vrede gevonden en ben er denken om ergens te vrijwilligen in een richting die ik leuk vind ...

Qua werk , ben ik postbezorger en heb ik met niemand of niks te maken met een gouden lijntje naar mijn leidinggevende , waar ik altijd terecht kan , en dat is heel erg fijn , aangezien ik dat wel nodig heb ...

Wat ik misdaan heb , ooit het snelste spermazaadje te zijn geweest in een tijd die ik niet meer kan herinneren.

Als ik op mijn achttiende wist dat ik alleen deugde voor subsidie , had ik wellicht veel minder moeite gedaan om alsnog met moeite een opleiding te voltooien waar ik nooit meer iets mee heb kunnen doen ...

En over zelfvertrouwen en zelfbeeld , als je constant te horen krijgt , of bij het uitzendbureau moet te horen krijg dat je niet deugt , terwijl je van huis uit te horen hebt gekregen dat je moet werken om je kost te verdienen en op je veertiende al weekend en vakantie baantjes deed , dat is zuur , heel erg zuur.

En voor je komt met strafblad , neen ik heb geen strafblad , mijn meest criminele daad is volgens mij dat ik ooit met vriendjes , een vervallen bouwkeet heb ingebroken en daar een bord uit gejat heb .... En ik heb zelfs minder joints geblowed dan gemiddelde Nederlander , alcohol heb ik meeste gedronken toen ik volwassen was.

0
63 MarcusCole

@60 : Handicaps zijn zóóó uiteenlopend dat het onmogelijk is voor allen één oplossing te bedenken!

Aangezien jij niet wilt zien dat oplossingen altijd van 2 kanten moeten komen stopt voor mij hier mijn inbreng in deze discussie.

Alleen al je generaliserende reactie "Mensen met een beperking zijn grootmeesters om die beperking uit te buiten" is zóóó WALGELIJK dat een fatsoenlijke uitwisseling van meningen voor mij onmogelijk is verder.

2
64 Wijhuis

@64
++++

0
65 Placon

@64 Er is geen totaaloplossing, de oplossing is maatwerk. De werkgever heeft met dit voorstel de juiste mogelijkheden om kansen te bieden, mogelijkheden te benutten die recht doet aan mensen met een beperking. De afstand tot de arbeidsmarkt wordt kleiner, het individuele arbeidsvermogen komt hierdoor beter tot zijn recht. Duurzame inzetbaarheid vergt tijd, vraagt andere wetgeving/ besluitvorming om mensen met een beperking vooruit te helpen. Denken in kansen vraagt een andere aanpak dan afschrijving bij leven.

4
66 Recovery Mode

@55
Ik spreek voor de gezinnen die door VVD/PvdA wanbeleid banen zijn kwijtgeraakt, die hun huis gedwongen moesten verkopen, die door de overheidsgecreerde huizenbubbel restschuld hadden, die in de schuldsanering kwamen en soms geen andere uitweg meer zagen dan een einde er aan maken.

De onmenselijke links-technocratische ideologie heeft de middengroep van Nederland op de knieën gekregen. Jaar na jaar leveren wij al 20 jaar koopkracht in, en nu is de Nederlander de armeluis van Noord-Europa.

http://www.gfk.com/insights/press-release/purchasing-power-europe-2017/

1
67 Sterke

@49 een ware volgeling van Jetta hier op het forum... Die wilde ze het liefste ook allemaal afstraffen. Streng maar onrechtvaardig. Ik begrijp dat je hier een issue mee hebt (Jetta overigens ook). wentel dat niet af op de rest en houd 't voor jezelf of bezoek een psychiater om mensen niet nodeloos in de problemen te jagen.

0
68 Tussenderegels

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Wedergeboren
Groep Nederlanders wil op ‘vredesreis’ naar Rusland: ‘Ze worden daar gebruikt voor binnenlandse pr-machine’

@7 Precies, ja, ervaar maar aan den lijve die kenmerkende ruSSische cultuur en gewoontes. ...

2 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Feldwebell
Groep Nederlanders wil op ‘vredesreis’ naar Rusland: ‘Ze worden daar gebruikt voor binnenlandse pr-machine’

@6 Geheel in stijl vanuit de Lubjanka meteen door naar Vorkuta of een andere leuke goelag. Dat zal ze leren....

4 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Sarcoff
Kampioen vaccineren én weinig besmettingen: in Portugal gaat het beter

@7 @8 Dat kan, hun immuun systeem is dermate verzwakt door het vaccin dat ieder contact met andere mensen vermeden dient te worden. 🤗Jullie...

9 minuten geleden geplaatst door Sarcoff

Graaier1000
Philips stijgt 33 procent op Amsterdamse beurs na miljardenschikking slaapapneu-affaire

Ik denk met weemoed terug aan de tijd toen Philips nog op de beurs steeg door hun uitvinding/ontwikkeling van de cassetterecorder en de cd-spele...

10 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Wedergeboren
Groep Nederlanders wil op ‘vredesreis’ naar Rusland: ‘Ze worden daar gebruikt voor binnenlandse pr-machine’

   Gaan ze naar Bucha? De Azov staalfabiek? De Olenivka gevangenis? Het theater in Mariupul? Bakhmut? enz. enz. enz. ...

13 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Graaier1000
De hele werkdag die vervelende radiozender aan

"Muziek kan veel positieve effecten hebben. Maar als je de hele dag blootgesteld wordt aan een radiozender die je niet kunt uitstaan, dan is het...

14 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Bop
Boze Akwasi reageert op Anouk: ‘Nooit het N-woord gebruiken'

@77 Al in 2005 werd de Buys "negerzoen" al veranderd in "Buys zoen". Toen werd dus al duidelijk dat het gebruik van het n-woord niet op prijs w...

14 minuten geleden geplaatst door Bop

Feldwebell
Groep Nederlanders wil op ‘vredesreis’ naar Rusland: ‘Ze worden daar gebruikt voor binnenlandse pr-machine’

@1 De veiligheid van Vage kan in Rusland niet gegarandeerd worden wegens het in twijfel trekken van de integriteit van de Russische federatie ...

16 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Snorrie
Groep Nederlanders wil op ‘vredesreis’ naar Rusland: ‘Ze worden daar gebruikt voor binnenlandse pr-machine’

Is natuurlijk niets meer of minder als een manier om nieuwe "vrijwilligers" te krijgen.Ik gun ze het allerbeste en rust in flarden...

19 minuten geleden geplaatst door Snorrie

RobP
Boze Akwasi reageert op Anouk: ‘Nooit het N-woord gebruiken'

@77 "En ik heb nog nooit een blanke dat woord horen gebruiken tegen een neger."Ik wel en ze was ermee getrouwd :-)...

20 minuten geleden geplaatst door RobP

NK. App
Old Woman Young Man SexGay Ass FuckAnime HeantaiTeenagers PeggingBlack SexypornXvideo PornográficosPaige Spiranac Nude PicsLocal Xxx HdJuicy Desire PornTaxi FakeCall Girl Sex ComDiet Of Sex Movie DownloadViolent GanbangNude CelebriAnal CompiltionTranny Videos XBig Cock TrannyMelody Radford NudeAnal GappingYounggotti8Xnxx Seal PackPenis MilkingSarah Arabic PlanetsuzyBubblebratz Johnny SinsOnly Girl SexCherie Deville BbcBritney BlewIncest WebsitePorn Comics FrXvideos CinepriveFilmes Pirno GratisTaraji P. Henson NudeSpitroast GifHardcore Gy PornNickocado PornMilfoxPorn ChicosSnowbunnies PornZonkpunckBlaked Sex ComPriya Anjali Rai XxxSunny Leone OpenFudi MarniBig Titted SistersNaked Sexy WifeSofia Vegara PornAvakoxxx OnlyfansPornos SexesPutas Perto De MimFilmes Pornô CaseirosJenna Fischer SexiestHotmen NudeIndopornoAlexia St JamesAmateurs GonesHairy Pussy LickingMom Porn Video Full HdHotstepsisterVideos Of Huge BoobsJerk Of To CelebsAldult FinderMilf PlasttLiz OceanActors Of PornValentina Nappi Sex VideoSix Pack SexJonni DarkoKamsutro PornLesbian Strapon SeductionMiss Bnasty TwitterSumthindifrntJapanxnxxNudeindiangirlsclubBokep Jepang XnxxBack Door Sluts 9UpskirtnopantyAnri HentaiNaked TwinsHindi Audio Video SexJapanese Travel SexAmber Lynn NudeNude ThickPetite Sex DollKing Sex MovieAmber BlankNaughty JadePorn French MoviePantie Pooping PornTrannyxxx VideosMayseeds NudeFootacularIsabella PornSusy GalaNamitha Pramod XxxPenile Erection PicturesBaby Gemini XxxMegan Daw PornLesbianstrap On PornKitty Jane PornAngievarona OnlyfansMature BigpussyUtahjaz Onlyfans LeakMycherrychrushJapanesexvideoBrasileirinhas PornJenny Wei PornTf Porn GamesHorny WomanSonam Kapoor PornGropping On TrainReal Fanily PornLesbians Licking Pussy.Asyalı PornoCelebrityfake PornParady PornMelhorrs Sites PornosThailand SexGay Spanking VideosSuper Fuck FriendsKajol SexBf SecNgewe PacarVanessajameslitImogen Lucie Onlyfans LeakXvideospornSummer Lynn HartHotscopes.netQtar NuePlanesuzyXxxxxcxxKeerthi Suresh Hot SexBlacked And BlondesHentai ReadingAmateur Amateur PornBig Gf TitsXnxx Porn DesiSexycandidgirlsDaughter Swap Full PornMom Anal PornTeased PornFree Use Fantasy ComOld Man Sucking TittiesSleep Sex XxxPialadeliciaDeep Anal PoundingAna De Armas LeakedXvideos HeCherie Deville StepmomOld Hindi Blue FilmAbella Danger Vr