door Carol Fenijn in Politiek  ·  73 Reacties

  • 2
  • 729x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@49

Helemaal juist. Dat is ook wat ik bedoel met anti-cyclisch begroten. Maar het is politieke zelfmoord voor de regeringspartijen als ze nu over bezuinigingen gaan reppen.

En dan heb ik het nog niet eens gehad over de teruglopende aardgasbaten en de oplopende aardgasschade….

Immigratie is van geen enkel belang, maar de kiezer wenst zich er mee bezig te houden.

7
51 WijzeDwaas

je kunt je kont afvegen met rechts of links of eten met rechts of links maar grotere dingen heb je toch links en rechts nodig om het op te lossen. Want je moet nou eenmaal dingen met twee handen aanpakken het wat groter is op rechts is die hele grote wijsvinger meer nietTja alle verworvenheden waar vroeger voor gestreden is word langzaam afgeschaft. Dankzij Rutte en zijn VVD clan krijgen werkgevers steeds meer rechten en voordeeltjes helaas gesteund door dom hokje denkend naive lingen die stemmen op deze partij en zich rechts noemen. Maar goed er zijn maar weinig partijen die echt iets voor onder 2x modaal doet de SP het meest nog maar krijgt geen steun en is dan ook nog links en die zijn niet geliefd door het hokje syndroom. D66 doet ook eigenlijk niks De PVV heeft het te druk met moslims Het CDA je zou het hopen maar door pluche zucht lopen die ook achter de anti burger partij VVD aan. De PVDA heeft ons laten vallen Groenlinks doet ook niks. En Baudet die meer bekend word door opmerkingen dan oplossingen en wijsvinger politiek. Als gewone burger heb je daar niets aan problemen aanwijzen is nou eenmaal makkelijker dan oplossen We worden opgejut door links rechts links krijgt nu overal de schuld van en in de schoenen geschoven ook al hebben er draadjes genoeg hier met deze feiten. En dankzij dat vaart rechts daar wel bij want zij zijn zogenaamd de heilige masiejas. En stemmen ze daarom graag VVD die totaal niks met ons heeft en het grote geld aan bid in hun rechtse kerk. Mijn hoop is dat het links rechts geblaat eens op houd en een partij die problemen aanpakt in plaats het gejank het is hunnie schuld

1
52 magikeven

"moet je echter wel de giftige invloed van hun ouders stopzetten"


Hummmm, waar ken ik dat van ... ? Wellicht familie van de Zwarte Weduwe' ?

Ach ja, halverwege vorige eeuw was er een uitermate polulaire uit Oostenrijk afkomstige Reichskanzlier die het door u genoemde idee in de praktijk heeft gebracht : de Hitler Jugend. Achteraf bleek dat toch wel een dingetje te zijn hoor.

Maar goed, dat een dergelijk perfide idee geopperd wordt door iemand die de aanslag op Charlie Hebdo prima vindt & ook wil dat van Haagse politici die hun boekje te buiten gaan het leven wordt beeindigd verbaast mij geenzins, dat dan weer wel ...

3
53 Herr Wolf

@51 "Immigratie is van geen enkel belang, maar de kiezer wenst zich er mee bezig te houden."

Noemde u niet een ieder die zich negatief over immigratie uitliet alt-rechts / extreem rechts / bruin rechts hier op Nieuwskoerier? (of was dat het alter ego van Wijzedwaas)

2
54 Conradijntje

@43 "Je kan praten wat je wilt, maar het land is uit de crisis. "

Wie is het land? De Nederlandse overheid die haar begroting weer met 10% heeft verhoogd of de ondernemers die de winsten weer zien stijgen maar hoe zit het met de burger/werknemer?

1
55 Conradijntje

@52 Samengevat: rechts breekt de boel af en links houdt zich bezig met transgenders en discriminatie van zwarte Piet. Zouden ze dat zo onderling afgesproken hebben?

2
56 Conradijntje

@56

Vroeger als linksmens was je beter te pruimen, nu neig je naar een complotter. Stemadvies: FVD.

6
57 WijzeDwaas

@57 Toen ik nog jong en linksmensch was bestonden er nog geen computers, hooguit telramen - lijkt me sterk dat wij elkaar toen gekend hebben.

1
58 Conradijntje

@58

Je gaf laatst zelf toe dat je vroeger linksmens was, volgens mij SP.

6
59 WijzeDwaas

@39 "Het punt is juist dat de economie in vrije val kwam in 2008 door rechtse instituten (banken)"

Heb je het VPRO programma Tegenlicht over dit onderwerp niet gezien? Korte samenvatting: de Europese sociaal democraten (Europese PvdA broeders) hadden vóór 2008 de banken nodig voor hun plannen en hadden veel geld bij ze geleend. Toen de banken in 2008 in de problemen kwamen en omgekeerd bij de Europese sociaal democraten aanklopten besloten deze de banken niet failliet te laten gaan (zoals in de USA) maar de kosten van redden van banken af te wentelen op de zwakkeren in de samenleving wat dus gebeurd is middels belasting- en huurverhogingen. Dus je statement dat banken = rechts en dus rechts heeft schuld aan de crisis is een beetje te kort door de bocht.

1
60 Conradijntje

@60 Dat heb je met de programma akkoorden in een coalitieakkoord. Het wordt dan ook hoogtijd dat de Tweede-Kamer , gemeenteraad haar rol oppakt, eens uit gaat voeren. Schandalig dat de huidige regering weer meer geld uitgeeft.

3
61 Recovery Mode

De huidige conjunctuur laat doe dat er miljarden bezuinigd kan worden op de sociale zekerheid.

4
62 Recovery Mode

@62
Onzin. Dan krijg je dat degene die niets hebben het gaan halen bij degene die het wel hebben en zie ik het niet zitten om s'nachts wacht te gaan kloppen bij mijn woning. Bovendien zal het de economie niet ten goede komen. Ook heb ik geen zin om wanneer ik mijn kleinkinderen naar school breng ze constant uit te moeten leggen waarom er mensen in de goot liggen te creperen. Nee, dat gaan we niet doen.

3
63 Feldwebell

@63 Er kunnen miljarden bezuinigd worden, ook op de sociale zekerheid.het huidige belastingklimaat komt de economie zeker niet ten goede. De belastingen moeten drastisch neerwaarts bijgesteld worden, dat komt de economie ten goede. De kinderopvangtoeslag, kinderbijslag dient ook geheel afgeschaft te worden. De sociale huurgrens dient ook neerwaarts bijgesteld te worden. de huidige huurgrens heeft in geheel niets met sociale huur te maken.

5
64 Recovery Mode

@64
Haha.. Je ratelt maar door zonder in te gaan op wat ik stelde in @63 Jij opteert voor het feodale systeem lijkt het. Daar is hier echt geen draagvlak meer voor.

4
65 Feldwebell

@42

plus!

voor de burger is 't rommelen binnen
de beperkte marges

1
66 Grootmoeder

@65 U overdrijft nogal met mensen die in de goot belanden, de burger heeft teveel vrijheid gekregen, kan daar niet mee omgaan. Tijd dat de teugels stevig aangehaald worden, waar mijn kinderen hun opleiding genieten liggen geen mensen onder de brug, ook niet bij verandering beleid.

4
67 Recovery Mode

@64 Daar is D66 al mee bezig: middels de euthanasiewetgeving en de ontwikkeling van de DRION pil gaat miljarden op de AOW bespaard worden - of bedoelde u dat niet?

2
68 Conradijntje

@67
Ja ik begrijp het. Zoals in de film 'Keetje Tippel' Waar de vader van keetje voor werk gaat en meteen krijgt te horen; 'Ben je gezond'?, Laa me je tanden es zien, en; 'Pet af als ik met je spreek'. Waar Keetje's zus haar lichaam verkoopt voor een brood en een stuk spek? In die tijd zaten de teugels behoorlijk strak. Dat bedoel je toch?

3
69 Feldwebell

@13 : Wat is een politieke partij zonder ideologische veren? Eenheidsworst, net als de VVD, CDA, D66, één pot nat zijn. Het verraad van Kok zette de neergang in voor de PvdA.

3
70 Wendel

"partijen voor de succesvollen en de achterblijvers" welja joh.

"Omdat de prijs van immigratie - zowel economisch als cultureel - niet in de villawijken, maar in de volkswijken wordt betaald, berust Wilders' aantrekkingskracht op zijn pleidooi voor een verzorgingsstaat voor etnische insiders: een soort nationaal socialisme, zoals dat al in het interbellum in heel Europa een hoofdonderdeel vormde van het radicaal-rechtse economische program."

PVV zijn dus nazi's omdat ze het niet okay vinden, dat wij 10 jaar op een sociale huurwoning moeten wachten en import maar een paar maanden? Deze figuur doet alsof PVV het omgekeerde wil, en dat fout zou zijn. Waarom is dat fout?

Die sociale woningen zijn voor een groot deel ooit gebouwd door verenigingen van arbeiders die botje bij botje legden om voor hun eigen klasse betaalbare, behoorlijke woningen te hebben i.p.v. aangewezen te zijn op peperdure krotten van huisjesmelkers. De hele maatschappij en infrastructuur hebben zij in het zweet huns aanschijns opgebouwd. Waarom zouden hun nazaten geen voorrang krijgen op het gebruik daarvan?

En als dat "fout" zou zijn want racistisch, dan is het ook fout, dat de megarijken hun eigen kinderen voortrekken en op dure scholen kunnen doen zodat ze met een voorsprong starten, en dat de rijken hun kinderen überhaupt erfenissen nalaten. Dan zouden hun kinderen gewoon tussen de rest in moeten starten zonder enige vorm van voortrekkerij.

2
71 Wendel

@71

Dat komt door de neoliberale coup in de woningmarkt, woningbouwverenigingen zijn woningcorporaties geworden.

Stichtingen met natuurlijk een raad van bestuur, de gelden die eerst in woningbouw gestopt wordt gaan nu wannabee Wiegels, dure bestuurders en directeuren.

Gelden vloeien weg van het oorspronkelijk doel, want de bestuurders en directeuren kunnen beter met deze gelden omgaan dan het plebs.

En natuurlijk schaalvergroting, want dan valt er meer binnen te takelen.

0
72 garriet

Links zal zich tegen de islam moeten uitspreken. En anders zal links verdwijnen.

0
73 schrootflint

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Botlleneck
Wat gaat de Bitcoin koers omhoog duwen de komende maanden?

Ik heb een deel van de buit al binnen....

1 minuut geleden geplaatst door Botlleneck

Graaier1000
“…ontvang hem niet in huis en begroet hem niet”…(2 Johannes 10) - Interessante Tijden

"Dan lezen we uit De Heilige Schrift, Het Boek zonder welke er geen Westerse beschaving was geweest."Dit is ook maar een opinie. Het is niet...

1 minuut geleden geplaatst door Graaier1000

Defcte burger
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

En toch heeft leon gelijk met zijn opmerking. ...

2 minuten geleden geplaatst door Defcte burger

Olivia
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@135* Verwijderd door Olivia *...

2 minuten geleden geplaatst door Olivia

Querido not
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@132 OliviaNou je hebt je aandacht. Gelukkig kun je er zelf ook om lachen....

5 minuten geleden geplaatst door Querido not

rebo
Briefje van Jan - aan Ahmed Aboutaleb - Buttkicken.nl

@29 Toch blijf ik het al met al een raar fenomeen vinden. Kijk de PvdA verloochent gewoon gewoon zijn afkomst en heeft de arbeiders bij het grof...

5 minuten geleden geplaatst door rebo

wildersfan
Trump koerst af op verkiezingswinst: staat boven Biden in bijna alle swing states

Als Trump wint, misschien levert hij de deep state dan wel uit aan Poetin. 😍...

6 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Malinois
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

@72De wereld mag gewoon een hele maand aanschouwen wat het Westen inzet tegen burgers die niet meer bij nazi's willen horen.De Russen late...

7 minuten geleden geplaatst door Malinois

Strongoli
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@131Nou vooruit dan maar, je vraagt erom:*Verwijderd door Strongoli*...

9 minuten geleden geplaatst door Strongoli

NK. App
GiannaevelynIndonesia SexyWest Bengal Bf VideoXnxx LazbianIndian Beautiful Girl PornBlack Fuck VideosWife Swapping Stories IndiaVideosporno TravestisSexy Chut SexTesa LaneMy Friend Hot Mom PornFree Video Chat For AdultsFree Lezbo PornCassidy LynnBoro SexSkyrimpornWww Desi Porn VideoIndian Doctor Sex XxxStinky Feet PornFuckers Breeders Gay PornTop PornsiteNeighbors Wife PornAdn-395Ice Spice Sex Tape LeakedAlura Jenson LatestRaw-doggingFilm Pornographique VidéoDoggy Style PicturesFirst Night Sex Video IndianPeliculas Eroticasen EspañolPornstar RetireLauren German NudesGaymaletube VomMalayalam Sex Video ShakeelaBoolywood PornPorn Pov FreeBahubali Sex VideoBig Tit MompovPussy InBeautiful PussyAnalssbbwOshi No Ko HusbandGay Porn WrestingArikytsya NudesCassie LainePorn Videos In Hindi HdMallu SezSwallowing CumsSkinny PorntubesIndian Sex Video ChatXxx Hd Hot ComBodybuilder Xxx VideoViolet Myers Hd PornMommy Dirty TalkingLesbian Sex ChatAdelitas TijuanaIndian Full SexChubby Sex VideoAmouranth PornvideosArpita BasakTuition Teacher PornKamasutra GirlsSexart Full VideosHotbpornBf Video Indian GirlCandylove PornBlahgigi LeaksFatpornstarsYoung Chinese PornMellonstubeAllhentaiAcompanhantes Perto De MimMasales EroticosKavita RadheshyamXxnx CimSex GentsEnglish Hot Romantic MoviesSexyxxxvideoToysex VideosBokep Step MomAnal ExtremelyEnglish Video Sex VideoIndian Girls Fucking VideosXxx With Step SisterXvideos PronoSexo Amador CoroasMs.hourglass NudeInterracial CuckholdingDesi Teens NudesFilm Semi Subtitle IndoFuck Your Gonna Snap My Back BroFree Black PoenPornos ClasseAnime Big Boob'sXxx Hub PornSanilion PronAtqofficial OnlyfansFather And Daughter PornographyTitt FlashNude BarbieXxxxxvideoSouth Africa Porn VideosPascal's PornHoteen PornJapanese Massage EroticRus Porn SiteMelhores Porn GayTaylor Swift BootyXxxvideoshdSex And PornSex Xxnxx ComTrippie Bri SexFree Solo PornKesbian OornAngela White With Manuel FerraraNighttime PornAdult SeriesLive Girl SexSweetcouplehotxxMoviemkvMeghan Fox NudesCouples Banging BabysitterFree Hardcore PorneIndian Spa Sex VideoBig Boobs SaxPron+Xxx Boobs KissKannada Desi SexBangla Hot MmsReshma Hot NudeThe Kardashians Porn VideosConsolador PornBlack AmatuerpornMarkus DupreePornvideos MilfBig Boobes PornNeedle DickBlack Sex PhotosKitty KatswellFuck HardRambha SexyZara Durose PornThreesome Porn In HdPornvideos Hd ComSite Pornos GaysXnxx College StudentsNuble FilmsGigi DiorMating Press CreampieCummed Bra