door Ook maar gewoon een duts in Overig  ·  48 Reacties

  • 44
  • 1201x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
1 Ook maar gewoon een duts

.
Voor de Frans sprekende:

2
2 Ook maar gewoon een duts

Mooi! Frankrijk wordt ook wakker!

3
3 Jan met de korte achterlul

Ach die honderd, één keer een Charlie hebdood actie vanuit Alt-ISlam en klaar

4
4 chouffleur

En zo is het maar net. Islamieten zijn separatisten. Zij verkiezen een eigen parallelle samenleving waar geen plaats is voor universaliteit, pluriformiteit, gelijkheid, democratie, kortom alles waar Europa voor dient te staan. De islam heeft bijv. nog moeite met zoiets basaals als de Universele Mensenrechten. Zij prefereren een eigen versie waarin de sharia de norm aller dingen is. Wat moeten die lui toch hier?

1
5 schrootflint

degene die zich hier boven de mensen ,die dit allang zien en er voor waarschuwen,wanen blijken dus toch een stuk dommer dan ze zelf door hebben.
want weer blijkt dat degene die voor die islam ellende waarschuwen het bij het goede eind hebben dat lijkt me duidelijk genoeg na het lezen van het stuk.
dan komen er zometeen weer reacties als "o geenstijl ,next",of " nepnieuws".
in plaats dat dit ze nou eens aan het denken zet gaan ze er gewoon tegenin.
niet in de gaten hebbende dat ze meehelpen aan de ondergang van ,niet alleen nederland maar heel de EU.
laat maar horen e,meel,wijze dwaas,gewone student en nog een paar.

1
6 ongelovenloos

@5 Helaas staat Europa daar, sinds het de EU is, niet meer voor, en links ook niet meer.
De EU staat voor dictatuur, totale controle, bureaucratie, nepotisme, zelfverrijking.
Daarom past de islam tegenwoordig volgens de ongekozen elite zo goed in de EU.
Het had best mooi kunnen zijn.

2
7 Positivo

Sanering is de enige oplossing nog

2
8 chouffleur

Ik ben ook tegen islamitisch totalitairisme, net als dat ik tegen islamitisch fascisme ben.

Maar aangezien ik genoeg islamitisch pacifisten ken, net als islamitische gematigden, en, trouwens, ook nog een aantal prima vrome islamieten . . .

Denk ik dat deze nuance velen hier zal ontgaan.

Want is er onder die islamieten niet even veel diversiteit als, zeg maar eens wat, onder de christenen? Of onder de joden? Oh wacht, er zijn geen joodse terroristen, en christen terroristen evenmin (hoewel).

Dat klopt. En net zoals veel moslims verafschuw ik dan ook het islamitisch totalitarisme en het islamitisch fascisme.

En net zoals veel moslims heb ik een hekel aan andersdenkenden die wél iedereen over een kam scheren, zoals de totalitaristen en fascisten van welke geloofsovertuiging dan ook.

Oh wacht, nou heb ik natuurlijk een genuanceerd verhaal opgehangen. Een verhaal waar geloofsovertuiging er niet toe doet, maar het fascistisch gedachten goed wél.
Hmm, eens kijken hoe dit bij de PVV - alt-right - neofascisten op dit forum valt.
.

29
9 hippodepippo

@5 Parallel alleen nog maar tot ze alleen de macht kunnen grijpen
Dan is het islam of jij gaat dood

1
10 Ikke44

Waar blijven de andere intellectuelen van Europa? Als ze nu niet voor hun cultuur opkomen is het straks afgelopen met vrije wetenschap van een hoog niveau. Islam en wetenschap is een uitermate slechte combi.

0
11 Soare

Men mag natuurlijk ondertekenen wat men wil, ik zou echter ook graag een pamflet tegen Westerse totalitaire 'democratische' staten willen zien,- tegen de heer der duisternis die in ons collectieve brein weer lekker aan het woekeren is. Punt is, de immigranten zijn hier bewust in korte tijd massaal heengehaald (als na een startschot, ondersteund door mediabeelden als van het jongetje dat haaks op de vloedlijn ligt) om precies dat vijandbeeld te kweken dat nu in het Westen prompt zo enthousiast wordt geïllustreerd. Het is alsof men als door magie ineens begint te marcheren. En waarom is zo'n levendig vijandbeeld nodig? Opdat men het niet erg vindt als er elders in de wereld landen door ons om zeep worden geholpen, zij het rechtstreeks, of via proxy.

20
12 Commodus
13 rotti29640

** gebruiker verwijderd **

@13 . Complimenten voor het plaatsen van de Nederlandse vertaling.

Verder is deze topic een beetje oud nieuws want van de week stond er eenzelfde onderwerp. Alleen was de tekst in het Frans, in le Figaro, en ook nog achter een betaalmuur.

Dus ben ik blij met @13 .

https://www.nieuwskoerier.nl/news/268302-franse-intelligentsia-luidt-noodklok-tegen-islamisme

14 verwijderd924924212

@9 hippodepippo
islamitisch pacifisten, islamitische gematigden en een aantal prima vrome islamieten

Het probleem is dat die ook die pacifisten en "gematigden" zonder verzet ook door vrome IS-mannetjes worden vermoord als ze niet doen wat zij zeggen.
Er waren ook "goede" Duitsers, die hadden ook niks in te brengen is een bewezen feit. Dus al die aardige mensen worden of zijn ondergeschikt aan de "onaardige" islamietische mannetjes en vrouwtjes van het type IS.

0
15 Wil je niet weten

@11 Soare Waar blijven de andere intellectuelen van Europa? ++++++++++++

Dat zijn een stelletje bangeriken die nog nooit met hun blote poten in het sop van de maatschappelijke modder hebben gestaan en op die manier ga je er aan.

0
16 Wil je niet weten

@15 klopt. In IS land worden gematigde en of pacistische moslims ook vermoord. In veel andere landen mogen moslims gewoon zichzelf zijn. Wat maar weer eens laat zien dat niet alle moslimS over een kam te scheren zijn.
Dat laatste doen alleen de extremisten. De moslim fascisten zo u wilt. Net als de Nederlandse racisten en fascisten steeds doen.
.

14
17 hippodepippo

** gebruiker verwijderd **

@17 Het probleem is dat die ook die pacifisten en "gematigden" zonder verzet ook door vrome IS-mannetjes worden vermoord als ze niet doen wat zij zeggen.
Er waren ook "goede" Duitsers, die hadden ook niks in te brengen is een bewezen feit. Dus al die aardige mensen worden of zijn ondergeschikt aan de "onaardige" islamietische mannetjes en vrouwtjes van het type IS.quote

Dat is het probleem.

Dat laatste doen alleen de extremisten.quote Exact...en hoeveel % extremistische Duitsers waren er nodig om heel Duitsland en later Nederland onder controle te krijgen??
Het is jij eigen hachje alle gematigde Duitsers van toen en moslims van nu ten spijt.

Het wil er maar niet in he?

18 verwijderd110

** gebruiker verwijderd **

@18 Jij moet je zijn

19 verwijderd110

Helder en duidelijk, de islamitische religie wordt politiek ingezet in een vrije samenleving. Waar een tolerante en een saamhorige samenleving floreerde, ook worden wij in Nederland geconfronteerd met de verdeeldheid die de islam gebruikt om te infiltreren in een gastland en maatschappij.Dit is niet toelaatbaar.

0
20 Rapunzel

Vrouwenrechten, individualiteit van de mens, creativiteit wordt aangevallen door de islam, zo nodig met geweld.

0
21 Rapunzel

Het is een lange lijst wat de islam niet toe laat. Ondertussen is het geweld toegenomen tegen burgers van gastlanden. En zien we een 3e islamitische generatie opgevoed die voldoet aan het salafistische gedachtegoed. Deze 3e generatie heeft niet eens geleerd wat het is om vrij te zijn. Ze zijn totaal losgeslagen.

0
22 Rapunzel

Dit weten we toch allemaal al?

Volgens mij heb ik, misschien in iets andere woorden, in mijn Nujij-tijd al geschreven over de nieuwe segregatie.

Ik heb toen in ieder geval de Nederlandse politici aan de kaak gesteld en iedereen tegen hen gewaarschuwd.
De politieke partijen in Nederland komen voort uit de Oude Verzuiling: met de Zuilen van Vrijzinnigen, Hervormden, Gereformeerden, Katholieken, Socialisten en Communisten.

Tot in de jaren 70 en zelfs 80 had iedere groepering zijn eigen Zuil, met organisaties op allerlei maatschappelijke gebieden (onderwijs, gezondheidszorg, ouderenzorg, missie/zending/ontwikkelingssamenwerking, omroepen, kranten, enz.).
De burgers moesten braaf stemmen op de kieslijst van hun Zuil. De voormannen van de Zuilen sloten namens hen compromissen, regeerden en bestuurden.

Geleidelijk liepen de Zuilen sinds de jaren 60-70 leeg. Maar ook al hebben ze nauwelijks nog achterbannen, hun organisaties zijn omgevormd naar een Verborgen Verzuiling en krijgen nog altijd rijkelijk gemeenschapsgelden. De cultuur van het onderling verdelen van baantjes is ook gebleven.
En waarom dacht U dat het raadgevend referendum schielijk is ingetrokken? De voormannen van de oude partijen willen alles als enigen blijven bedisselen.

Ook België en delen van Duitsland waren traditioneel sterk verzuild. Het is niet slechts een Nederlands verschijnsel.

In Nederland zal de Franse oproep tegen het islamitisch totalitarisme geweerd worden door de politiek.
De bedoeling achter de immigratie van grote groepen moslims is juist de hoop op de Nieuwe Verzuiling. De moslims stichten in dit model hun Zuilen voor Sjiieten en Soennieten. De Nederlanders moeten bang worden gemaakt nergens toe te behoren en teruggedreven worden naar hun Zuilen van herkomst. Ziezo , gezag , orde en parlementaire democratie hersteld. Het ideale bestuursmodel van de 21e eeuw is dat van de 19e en vroege 20e eeuw.

Je ziet nu toch dat de Nederlandse politiek de meest extreme islamisten en antifa's geen strobreed in de weg legt? Integendeel. Zij zijn de favoriete gesprekspartners van de politiek.
Vier linkse actievoerders krijgen straatnamen omgedoopt, de geschiedenis herschreven, kinderfeesten verboden. Nederlanders kunnen met miljoenen tegen een wet of een verdrag stemmen, dan wel een petitie tekenen. Den Haag legt het met minachting naast zich neer.

In overlegorganen met moslimmannen praat de overheid liefst met de grootste stokers. Van Aartsen moedigt salafisten aan. De PvdA hielp de mannen van DENK en anderen in het zadel.

Den Haag werkt keihard aan segregatie, onder het mom dat indien de onderdrukte minderheid iets vraagt, de meerderheid dat verzoek moet inwilligen. De woorden van Lodewijk Asscher.
(In De Wereld Draait Door)

Niet voor niets is "apartheid" een Nederlands woord. Evenals hokjesgeest.

Het Franse pamflet is in Nederland aan politieke dovemansoren gericht.

2
23 stanley.staatsman

En het is niet alleen de islam, de open grenzen laten mensen toe die niet goed gecontroleerd worden, en zijn hier alleen om te stelen van de zwakkeren in onze samenleving, mensen die dit land hebben helpen opbouwen en op leeftijd zijn. Dat mag de Europese unie wel eens aan gaan pakken, ook ons eigen kabinet Rutte is alleen maar bezig met multinationals. Stelletje decadente pluchezitters in de E.U.

0
24 Rapunzel

Zelfs dit kabinet lijkt mee te werken aan de verschraling van deze eens zo florerende maatschappij. Rutte heeft nooit ergens een mening over, onze minister president van de ondergang van dit eens zo tolerant Nederland.

0
25 Rapunzel

@9
Het kan aan mij liggen, maar ik ze anders verdomd weinig die 'gematigde', pacifistische moslims. Als je al wat hoort is het gejank over 'waarom moeten wij ons uitspreken?', om maar niets uit te hoeven spreken. Het moet ook niet, maar als zo op islamitisch extremisme tegen bent dat spréék je je uit en de vraag is waarom dat niet gebeurt.
Dan kunnen ze nog zo 'gematigd' en 'pacifistisch' zijn, maar vooralsnog laten ze de seculiere bevolking opdraaien voor de strijd tegen alle ellende die uit naam van hun geloof wordt veroorzaakt.

0
26 grovi

@26 Zelfs de strijd in andere landen, waar de islam de maatschappij uitholt, wordt in de schoenen van een nieuw gastland geschoven. Zogenaamd , geen cultuur ,racistisch en niet tolerant. Ondertussen worden vrouwen verkracht, en de maatschappij overladen met agressie en geweld. Niet kijkend na de eeuwenlange golf van agressie, slavernij en geweld van de islam. Het lijkt wel of ze dat proberen te overschreeuwen.

0
27 Rapunzel

En dan heb ik het nog niet eens over de Afghanen , waar de clitoris wegsnijden van vrouwen normaal is. En tegen zwarte piet is. De aanzetter tot discriminatie, Jerry Afriyie, een asielzoeker die denkt de waarheid in pacht te hebben.

0
28 Rapunzel

@28 sry Ghanezen.

0
29 Rapunzel

De eerste de beste die zich nog keert tegen de inkomst van Sinterklaas, en niet is opgegroeid in Nederland. En een kinderfeest misbruikt om discriminatie te promoten, moet gestopt worden, net als in Dokkum.

0
30 Rapunzel

Om het maar even plat te zeggen"wij witten"wonen hier al wat eeuwen, ondanks de 1e en 2e wereldoorlog.

0
31 Rapunzel

We hebben ze binnen gelaten om dit land weer op te bouwen. En dit is het dank je wel? Ik ben boeddhistisch.

0
32 Rapunzel

Waarom heb ik toch het gevoel dat ik dat verhaal al meerdere keren gehoord heb? Was dat misschien bij een van de vele andere aanslagen die uit naam van de ideologie van de vrede zijn uitgevoerd? Als je niet beter weet zou je kunnen denken dat dit beleid is en dat dit gewoon is wat de heren machthebbers zo willen..

0
33 Xmod

De Deense PvdA is inmiddels om. Zij willen zelf de regie over migratie en af van het pamperen en verplicht respecteren van achterlijkheid. Wanneer snapt links in Nederland het eens? Waar blijft de SP om eens onverholen de intense afkeer van de islam uit te spreken? De lafbekkerij en volksverlakkerij heeft lang genoeg geduurd.

0
34 schrootflint

@3 "....Mooi! Frankrijk wordt ook wakker!....'

Wij hadden hier rond 2000 al een vooruitziende intellectueel Pim Fortuyn....maar hij werd gedemoniseerd als een 'gevaar voor Nederland' en van achter door zijn hoofd geschoten....!

1
35 CoolMemories

@35
De Nederlandse politiek herbergt ook veel teveel knuffelaars en wegkijkers.
Een realist past daar niet tussen en wordt verwijderd!

2
36 Jan met de korte achterlul

te laat....
te laat, te laat zei winnetoe, het zaad is al naar binnetoe...
man, man , man, die 100 franse intellectuelen zijn 20 jaar te laat met hun "pamflet".

1
37 t.rap.er.niet.in

@37

Onzin. Wat naar binnen is gekomen, kan er ook weer uit. Remigratiepolitiek, streng zijn op uitkeringen, streng zijn op onze normen en waarden, sociale woningen duurder en kleiner maken.

0
38 Vaartuig

Ik ben ook bang dat het al veel te laat is om de islam een halt toe te roepen, zeker met het linkse EU-bestuur (Juncker/Timmermans) dat we nu hebben. Ze hebben de buitengrenzen nog niet eens onder controle. Iedereen in een bootje kan gewoon in Europa aan land komen.

0
39 wiseguy

@38
Geen sociale huurwoningen meer voor nieuwkomers mensen die niets bijdragen aan Nederland, maar alleen hun hand ophouden (ook asielzoekers). Gewoon in tentenkampen plaatsen, dat doen ze in de opvanglanden in hun eigen regio ook.

0
40 wiseguy

@5Wat ze hier moeten? Nou, onze uitkeringen en voorzieningen kunnen ze prima gebruiken hoor. En ze kunnen van het geld ook lekker op vakantie.

0
41 Querulijn Xaverius,

@23 helaas maar al te waar...

0
42 Querulijn Xaverius,

Knap een standpunt.

Hoewel er alweer gereutel over pacifisten enz begint is er duidelijk zichtbaar dat er een paralelle samenleving ontstaat en dat kan niet in een democratie.

0
43 Eastwood

Wat mij enorm opvalt is het onderscheid dat in Frankrijk gemaakt wordt tussen islam en islamisme. Velen van de reageerders hierboven maken duidelijk dat onderscheid niet.

2
44 oeioeioei

@17 hippodepippo

U vergeet dat de islam een psychopathie faciliterend geloof is.
Dat niet een ieder daar onder bezwijkt mag een godswonder heten.

Behoort u ook tot de godswonderen?

0
45 Wil je niet weten

Dat er nog 100 Franse intellectuele in Frankrijk te vinden zijn die dit durven te stellen vind ik werkelijk het enige nieuws.

1
46 Al

@45

Praat toch geen volstrekte onzin.
De islam is een psychopathie faciliterend geloof.

Bhaaaahahaha.

Volstrekte flauwekul.

1 Miljard moslims op deze wereld . . .

Haaahahaahahaha.

1
47 hippodepippo

Intellectuelen zijn bijna allemaal marxistisch en marxisme is opium voor intellectuelen! Zelfs Michel Foucault juichte de islamitische revolutie van ayatholla Khomeiny toe!

1
48 CoolMemories

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
DWZ
? Een heel bos kappen voor het bouwen van nóg een azc?

Goed bezig voor het klimaat en milieu hoor...Shampoo !...

1 uur geleden geplaatst door DWZ

Graaier1000
Muziekdraadje

Enigma - Sadenesshttps://www.youtube.com/watch?v=x4maoo4A3x4...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Vangelis - Conquest Of Paradisehttps://www.youtube.com/watch?v=WYeDsa4Tw0c...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Carl Orff - O Fortuna ~ Carmina Buranahttps://www.youtube.com/watch?v=GXFSK0ogeg4...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

ERA - Amenohttps://www.youtube.com/watch?v=6xUnSVTh8fI...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Wes - Alanehttps://www.youtube.com/watch?v=3gl5OEZ8j_o...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Bob Sleebaan
Nederland gaf tientallen machthebbers hoge onderscheidingen, ook uit omstreden landen

Beatrix met Poetin dat is not done. 😁Waar is Jesse klaver en Jan Paternotte?...

4 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Graaier1000
Muziekdraadje

The Foundations - Build me up buttercup (There´s Something about Mary - soundtrack)https://www.youtube.com/watch?v=vsqAYdFl9Bo...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Jarabe De Palo - Bonitohttps://www.youtube.com/watch?v=xxhET61yB1A...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Mac Benac
Leve Willem-Alexander, keizer van Europa - Joop - BNNVARA

Mijn vader heeft nog als coupeur aan die koningsmantel gewerkt. Ik meen herstelwerkzaamheden. Al weer héél lang geleden....

4 uur geleden geplaatst door Mac Benac

NK. App
LesbensexBoobs Hard PressTeen Vs BbcSlayed Lesbian PornThick Latina SquirtSex Amateur FrVideos PornoamateurDesi Muslim NudeNice Nude BoobsNudes In YoutubeMature MasturbatingJenaeve JolieChina Blue Film DikhaoBackroom Casting Couch ThreesomeSalome SalviXxx. Sex. HotNaked ButtyNaked KoreaSaggy Balls PornGay Porn CsrtoonAngela White Two Broke GirlsFree Hd Porn VediosIndian Hindi Sex MovieSex Cinema Sex CinemaAmatureanalBest Of The Best Porn MoviesSexi ChutIce Spice Deepfake PornMilf CummedGabbie Carter JoiJenny Hendrix PornManhwas 18+Private ComSester XxxTushy Porn VideosNatasha Nice AgePremium BukakkeAngel TompkinsCaricaturas PornosAlyx Porn3d Monster PornBratty PornAndhra Sex Video HdPornreality ShowBackroom Casting Couch IceManhwa - 18Muscular Nude WomenXxx Video Bhabhi DevarPorn 3d AnimationSharing Wife With FriendHuge Boob SsbbwSwedish Erotica PornTub X PornMature4kPorn Lesbian SquirtingSex Comedy SexVideos Pornos Caseros MexicanosExhibitionistwifeJavtvWowpornPuta Lucura.comPussy Fingering VideosBarbie GriffenListcrawler.appLala KoiSelvi Sex_hey_siri_Brazzers Beautiful GirlDevinn LaneStream PornEmmie Sg NudeMei CornejoMissonery PornIndian Girl HotBackroom Couch Casting FreeNew Xxx Sex Video HdDesi Odia Sex VideoSara Jay HdBf Sexy Video Bf Sexy Video BfWw Ladies FightRub&tugBest Friend X VideoPorn With Good StoryFree Safe PornTiffany TylerHot Spanish PornBangladesi PronStripping GirlfriendEva Elfie Joi好色tvHdporne VideoVr EpormerLeague Of Legends PornographyLatina Reverse CowgirlTelugu Sex VidioJinguji NaoSleeping Hard PornMarathi Audio Sex VideosIndian Pone VediosNude Beach NakedMom Daughter Son PornSexy Ali LarterShar DayshaHairy Men GaysexTionilyChudai Video Hindi MeinSonalika Joshi SexLana Rhoades CummedEscort En MiamiKristina Allen NudeLisban PornReal RapepornEnglishladsManhunt.netAnne PornosiGirl Has Sex On TwitchF.r.i.e.n.d.s NakedJade Kush CreampieNichole AnistonSelina Gomes TitsVouxKamasutra Video ComCeleb Leak PornKatya KarlovaGay Wreslting PornHindu Hindi Blue FilmFirst Time Open SexDeepthroat Cumshot GifViolet Myers Full VideoConsensual Non Consensual PornAnimações PornosCoco BunnieXxx VenezuelanaKitchen XnxxBroxxxXxx Sex In TamilNaked BoobNighttime PornShemale PornoPirated PornIndi NudesXnxx With Step MomDesi PorneBeautiful Teacher SexXxx Porn KeralaBlack Amatuer PronMallunudeBibi JonesSasha Alexander NudePornos Fuertes