Het kabinet wil welbewust het volk dom houden (parool.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Moskowfiets in Media  ·  74 Reacties

  • 20
  • 996x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@46 Het komt de beter opgeleide toch ook echt niet aanwaaien hoor, ook daar zal nu en dan een stapje terug gedaan worden om weer stapje hoger te komen. Doelen halen is prioriteiten stellen, in de procesvorming bij het sorteren van taken gaat het bij lager opgeleiden vaak mis.

3
51 Recovery Mode

@50
En wat is uw houding indeze?

0
52 Hangingmen

@49 "Waarom moet ik bijvoorbeeld concurreren met honderdduizenden Oost-Europeanen"
Daar is niets mis mee, het draagt bij aan de betaalbaarheid van diensten/ producten.

2
53 Recovery Mode

@51
Ik zou u nog wel eens willen horen als u ook de ongelijke concurentie met honderdduizenden goedkopere Oost-Europeanen aan zou moeten gaan...

1
54 Hangingmen

@32 en @ 36

Mee en rakker.
Ik ben er weer.

Hier mijn Brexit argument.

Welke argumenten werden er gebruikt door voor- en tegenstanders?

*De voorstanders.

Met de Londense oud-burgemeester Boris Johnson als ongekroonde koning, vinden dat de Britse democratie is uitgehold door Brusselse regelgeving.
Ook willen ze zelf bepalen wie zich in het land kan vestigen.
Nu kan iedere EU-burger dat.

* De tegenstanders van een brexit.

Onder leiding van premier Cameron, willen niet dat de banden met het Europese continent worden afgesneden.
Ze vinden dat door de Europese samenwerking de nationale veiligheid en de economische groei beter zijn gewaarborgd.


Zie nu de negatieven invloed van Brussel op de Europese landen.

En zie hoe de Europese bevolking in verdeeldheid is gebracht en hoe ze dom gehouden worden.

1
55 Dachtutniet

@50 "In Nederland is er vorig jaar meer dan 20 miljard euro gestolen door werkgevers die overwerk niet hebben uitbetaald. "
Onzin, lager opgeleiden krijgen hun overwerk uitbetaald, bij hoger opgeleiden is dat al in de vaste salarisvergoeding opgenomen.

3
56 Recovery Mode

@49 . Natuurlijk is dat ruk. Aan de onderkant vechten mensen elkaar te tent uit men om de kruimels in plaats van solidair te zijn en op partijen te stemmen die het voor de gewone werkenden opneemt. In plaats van te stemmen tegen ongebreideld neo liberaal beleid laat "die groep" zich verleiden tot het stemmen op een populistische partijen die lekker makkelijk een zondebok aanwijzen en verder niet met structule economische oplossingen komen. Het zijn juist de populistische partijen zoals de PVV, DENK en het FvD die verdeeldheid zaaien onder de wat minder opgeleiden en de wat minder verdienenden. Zolang Henk, Achmed en Pjotr onderling blijven ruziën lachen de grote jongens hun ballen uit hun broek.

1
57 Tralalala

@56 https://www.nu.nl/carriere/4846479/werknemers-verrichten-jaarlijks-20-miljard-euro-onbetaald-overwerk.html

Ik ben blij dat u het beter denkt de weten dan het TNO. Het is nu voor iedereen die twijfelde duidelijk dat u een fraudeur bent of in ieder geval een van de helers bent die profiteert van de gestolen goederen.

0
58 Schutzz

@54 U kiest daar eigenhandig voor mee door te gaan, dat is niet de schuld van oost-Europeanen.
Eenvoudig werk met overaanbod van medewerkers brengt minder inkomsten.

3
59 Recovery Mode

@56
"lager opgeleiden krijgen hun overwerk uitbetaald"

In een ideale wereld wel ja,niet wanneer men al blij is met een of ander flex of detacherings baantje om de maandelijkse huur van te kunnen betalen,voor jouw tien Polen die niet ouwehoeren hoor.....

Maar hoe komt het toch dat u zo goed schijnt te weten hoe het de laagopgeleide mens vergaat?heeft u ervaring of is het gewoon uw vooringenomen mening omdat u 'denkt' dat het zo is?

2
60 Hangingmen

@57
Onzin,
Pvv is op sociaal vlak nog linkser als de PvdA,en overigens stemmen niet alle laagopgeleide mensen op die partijen die u noemt
Feit blijft dat de gevestigde partijen het huidige anti-laagopgeleide beleid hebben bepaald,dus wat rest de laagopgeleide mens dan uw inziens?..

3
61 Hangingmen

@60 Het zijn toch echt de beter opgeleiden die het overwerk niet uitbetaald krijgen daar het in de vaste salarisvergoeding is verdisconteerd.

5
62 Recovery Mode

@62
Dan krijgen ze het toch uitbetaald!?
Misschien de ene keer wat minder als de andere keer,maar gemiddeld zal het toch wel uit komen?

Wie is hier nu laagopgeleid? Gij of ik?...

3
63 Hangingmen

@62 Onzin. Een van mijn broers is zelf hoogopgeleid, en kreeg het ook niet altijd uitbetaald.

Overigens zou alleen een achterlijke ondernemer de ware waarde van het overwerk vergoeden in het salaris. Dan zou hij ten eerste de gemiddelde hoeveelheid overwerk per persoon in kunnen schatten (per persoon houden ze dat niet bij), ten tweede kost het de werkgever meer geld om overwerk van te voren uit te betalen omdat dat geld dan niet gebruikt kan worden voor winstgevende projecten en handelingen. Alleen een achterlijke ondernemer zou het van tevoren uit betalen.

In de gevallen waar het wel gebeurt is de gemiddelde compensatie in het salaris minder dan de waarde van het overwerk, er wordt dus gestolen.

Ik denk zelf dat het TNO wel kundig genoeg is om rekening te houden met dat soort factoren.
Overigens verricht zo'n 29% van de laagopgeleiden ook onbetaald overwerk, krijgen die dat vergoed in hun salaris? Denkt u dat serieus? U bent ook echt een spindoctor net zoals Rutte.

0
64 Schutzz

@63 Gemiddeld leveren hoger opgeleiden met overwerk uren inderdaad in, leggen erop toe. Daar hoor je de hoger opgeleiden ook niet over, het zijn vooral de lager opgeleiden die altijd janken.

2
65 Recovery Mode

@64 Als lager opgeleiden het overwerk niet vergoedt krijgen komen ze onder het wettelijk minimumloon uit. De MVO past daar wel voor op!

3
66 Recovery Mode

@55 “Zie nu de negatieven invloed van Brussel op de Europese landen.”

Als je het al negatief vind, dan raak je het niet kwijt met een exit. Het VK (en nog meer Nederland) is afhankelijk ven de EU en handel met EU landen. Na een exit blijf je dus wel aan elkaar verbonden met alle (negatieve) invloeden en gevolgen van dien. Kijk maar naar Zwitserland en Noorwegen.

Dat zijn de feiten en is de waarheid. Dat vertelden de tegenstanders van een Brexit dan ook. Maar ja het is veeeeel makkelijker om te scoren met leugens als “geen cent meer naar Brussel” en “350 miljoen pond per week extra voor de zorg”

1
67 Rare Rakker

@21
Trouwens. Jij begint over opleiding. Ik had het over lezen van allerlei stukken........... vrijwilligerswerk doen binnen maatschappelijke organisaties (ipv de plaatselijke voetbal). officiele beleidssstukken lezen
En daarom schrijf ik dat iedereen verantwoordelijk is voor zijn eigen domheid! En factfree blijft zeiken en zeuren

1
68 La Cabana

@68
Nee,ik geef u 'een interessant stukje om te lezen' omdat u nogal vooringenomen overkwam in uw @17 en vervolgens komt u 'zonder het stukje te hebben gelezen' met uw vergelijking hoog/laagopgeleid in uw @23
Ik zal dit niet gelijk typeren als 'dom' maar het komt in de buurt...question

4
69 Hangingmen

@69
U vindt mij vooringenomen overkomen, u schrijft dat het zo is; Uw foot

U geeft een link in @21 (een stuk wat ik al meerdere malen heb gelezen / voorbij heb zien komen, en uit 2012) door van een onbekende schrijver (staat ook geen biografie bij) op een onbekend blogje wat gaat over hoogopgeleid en laagopgeleid (beschermende omgeving van hoogopgeleid is lik mijn je weet wel). Vandaar dat ik in @23 reageer over hoger en lager opgeleid. Ik trek verbintenissen en leg verbanden. Wat is anders het nut van je link, buiten dat ik er hard om moet lachen.......... Als je mijn stuk in @17 had gelezen en verbanden had getrokken, had je een slimmer antwoord gegeven.
De schuld van domheid ligt bij het individu zelf, niet bij de overheid. Alhoewel de alt[right partijen dat graag willen doen geloven.

1
70 La Cabana

@13
Hoe zo'n partij als de VVD salonfahig kan worden is mij een volkomen raadsel. Tenzij het merendeel van de kiezers tegenwoordig een hoge bestuursfunctie heeft.

2
71 Sterke

@70
Het vergt een groot mens om z'n vooringenomenheid te erkenen en er niet om hun te draaien,u bent geen groot mens....

2
72 Hangingmen

@67 Rakker.

Daar heb je wel enigszins gelijk in.

We worden gewoon meegesleurd met het incompetente Master beleid van Brussel.

En we zullen het zien wat de toekomst geeft.

Voornamelijk voor onze kinderen.
En die zullen ons zeer dankbaar zijn of niet.

Ik kan je nu wel vertellen dat er in de nabije toekomst, ( Europese) interne rottigheid komt.

Brussel is bezig om verdeeldheid te scheppen en de bevolking monddood te maken.
De eenheid van Europa begint nog altijd bij de saamhorigheid en eenheid van acceptatie binnen de Europese bevolking en dat zie ik nu echt niet.

Brussel wil nog steeds meer en meer wat tegen de bevolking indruist.
en dat was in het begin niet zo het geval.
De Brusselse dictatuur gaat zich steeds meer vormen en is al vanaf het begin in hun masterplan al besproken. ( Zie ook hun migratiebeleid. )
Duitsland en Frankrijk zijn tegenpolen wat betreft de macht en komen tot een compromis met elkaar, waarbij de Nederlandse regering hoopt te profileren op een machtsbaantje in Brussel.
En dat over onze ruggen en geld.

Maar wat ik al eerder zeg.

De toekomst zal uitwijzen waar we naar toe gaan.

1
73 Dachtutniet

Het kabinet wil iedereen dom houden, snap dat nou eens.

1
74 Al

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
sockknitter
Evenementenlocatie Rijswijk op ramkoers met gemeente over Eritrees feest

Als het uit de hand loopt, zorgt de organisatie dan zelf voor de beveiliging?Er is nu zoveel ruchtbaarheid aan gegeven, dat het wachten is hom...

zojuist geplaatst door sockknitter

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@127 Insinueren. Neerbuigend gedrag. Vernederen in gezelschap. Passief agressief gedrag. ...

2 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Bob Sleebaan
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

Je hebt gezocht naar Trol:Een trol is een persoon die berichten plaatst in een internetomgeving om voorspelbare emotionele reacties uit te lok...

2 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Nicks R. Van
Gordon open over kinderwens met vriendin: 'Ik denk er nog over na'

Hij kan zich beter laten behandelen (Vasectomie)....

5 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Bob Sleebaan
Evenementenlocatie Rijswijk op ramkoers met gemeente over Eritrees feest

Desnoods sluiten die tent. Eritrees feest is een gevaar voor de omgeving....

5 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Oeps112
Edwin de Roy van Zuydewijn, duidt verstrekkende macht van onze Koninklijke familie - Ongehoord Nederland

‘Wat er achter de schermen gebeurt bij de koninklijke familie, daar lusten de honden geen brood van’https://ejbron.wordpress.com/2024/04...

7 minuten geleden geplaatst door Oeps112

Nicks R. Van
Optiekketen Hans Anders komt in Amerikaanse handen

Dan zal alles wel Anders worden, of juist niet?...

7 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

baba jaga
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@127 Mijn nick is babajaga niet truffelaar.Dat bedoel ik dus weer zo een narcistisch trucje....

7 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Nicks R. Van
Concurrentie van goedkope merken doet moederbedrijf KitKat en Nespresso pijn

De boodschap lijkt mij duidelijk: je bent te duur met je product! Geen mens gaat dat kopen....

8 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

NK. App
Seducing Friends MomAmerica Bp FilmMagic Mirror JapanThe Buck Sex PositionHentay TubBoob IcsChubby Latina MilfXxxx Porn FreeLesbian Porn VidiesFilmsexMilf CartooTee Porn PicsIndiansex VedioKavita Radheshyam SexMalayalam Hd SexBrazzers Milf PornIndian Breast SuckingBoss Sex SceneHot Sexy Bhabhi ComR FemboyHentiaheavenFikfap.conPhotos PornographiqueHenati BondageJaponesas Novinhas PeladaChennel SantiniBoobs Naked HotBeckycrocker PornChinese Bus SexJungle Man SexSkylar Vox EscortJapanese Futa PornHentai VipSurprise DpKing Of Yhe Hill PornPorn Japanese Big TitsMiya Khalifa Xxx Movie3d Amine PornBrutal Face FuckHighschool Of The Dead HentiaWassup NueRetroyaKajal SexxAlex Gray PornhubNepali Sex Video Full HdBlue Nangi MovieNew Yoga PornTokyo PornBradnewman PornFilmes Pornor GayEbony BukkakeDid Anna Nicole Smith Do PornTeen18Gay Porn With A StorySkylar Vox BlackedPornography InterviewXxx Tentacion Video 2019 ABangla Chuda Chudi Bangla Chuda Chudi Bangla Chuda ChudiSexy Fuck PornTrip For FuckMommy EroticXhampserBest CumshortLovingeliBritexclusive0Kinkydom4subTuboo PornFree Pron HomemadeImhentai.xxBlack Free Porn LesbianJalpari XxxSherlock A Xxx ParodyAsian Teen AnalFpo PornX CafeNude GirfriendBoderek NudeTransparent PantiesWww Xxcx ComMature Orgy PornSherlyn Chopra Latest NudeSex Kannada AuntyBig Melons VideosHentei MovieLesbianporn StarsMelissa Williams NudeRouge Bat PornMilf Anal PornIndia Xx X VideoDog Knot WomanFreesex Movies.comHentai MangasFreeporn Blow JobsRani Mukherjee NudeVıkıng BarbıeGroping PornhubRonda Rowsey NakedCeleb Jihad ComHor Porn HdIsabel May NudesDani PornstarElizabeth Olsen DeepfakesTaliyaandgustavoJessa Rhodes JoiAlarab SexyKillergramPorn Of Sunny LioneFamosos PornSar Jean Underwood NudeOld Man Sax VideoKelly Brook SexSexy Film ChutMasturbating HumpingBaixar Filmes PornorVideos PornonegrasXvodelsNude Naked PornstarsLadies Police Sex VideoWwe Sex PornAdult Dating SitesFilme De Pornô Das NovinhasJuni Temple NudeAmerican Adult MoviesBoor Ka ImagePornskirtSimran Sex Videos ComOldgilfBeautiful Aunty Sex VideosAlix LinxIinchou Wa Saimin Appli O ShinjiteruSex Video BhumikaSex Of Two BoysDinorubeDanbarooToonoilyXnxn HotBraylin Bailey Slimthick Vic Fuck My DaughterWrestling Xxx VideoKianna Dior OnlyfansNaomi RussellPussy DoctorReal Porn TeensAmatuer Porn MatureVer Filmes PornorFist PornsHot Giral PornEhentaiorgXnxxvidioThreesome Sex VideosKiara Mia