door kantlijn in Wetenschap  ·  27 Reacties

  • 4
  • 536x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

En ik maar denken dat de corruptie, vriendjespolitiek en het constante verdraaien van de waarheid de oorzaken waren voor de afkeer van politiek.

3
1 it'sanewday

En wat is exact de reden dat mensen ditsoort doorzichtige propaganda nonsense gaan schrijven precies ?

6
2 Sloddervos

Niet alleen de “de slechte jeugd” hoor!! Als 71 jarige heb ik nog niet eerder zo’n corrupt zooitje meegemaakt wat de huidige politiek is. Het enige wat ze goed kunnen is liegen en bedriegen en met modder smijten naar elkaar.
Daarom stem ik woensdag lokaal op een partij die geen link heeft met een Haagse politieke club.

5
3 Interessant

De gezonde afkeer van de politiek, die mensen het leven onmogelijk wenst te maken, afdoen als gedragsproblemen.
Nog even.

7
4 in holland

De titel is misleidend. Daarin wordt gesteld, dat mensen met een slechte jeugd, dus bijvoorbeeld mishandelde mensen, een afkeer hebben van politici. Maar in het artikel wordt gesteld, dat mensen die als kind als "moeilijk" werden gekenschetst door de eigen ouders, later een afkeer hebben van autoriteit.

Dan is het dus de vraag, wie er hier moeilijk was, de ouders of de kinderen. Daarnaast is het weer zo'n gekocht onderzoek, heel duidelijk. Immers wie heeft er belang bij, mensen die politici wantrouwen, weg te zetten? Juist, politici en hun echte bazen.

7
5 Wendel

Ik durf te stellen dat als je geen ontzettende hekel hebt aan dat corrupte incompetente leugenachtige zooitje dat "politiek" heet, je echt hulp nodig hebt.

7
6 Sterke

Kabinet dient motie van wantrouwen tegen bevolking in.

‘Paerlen voor de zwijnen’, zo verwoordt een woordvoerder de situatie.
‘Na het voorgaande en het nog komende referendum debacle, en nu uit onderzoek na onderzoek blijkt dat de bevolking niet achter onze besluiten staat, begint bij de regering duidelijk te worden dat de kiezers niet in staat zijn een correcte mening te vormen. Eerlijk gezegd valt met een dergelijke bevolking niet te werken en wij hopen dat de bevolking op korte termijn in staat is haar mening te herzien’.

Diverse prominente partijleden hebben al aangegeven zich aan de zijde van de regering te scharen.
‘Volksvertegenwoordiging werkt alleen als vertegenwoordiger en vertegenwoordigde binnen een breed scala aan standpunten overeenstemming hebben, en dat is bij deze bevolking duidelijk niet het geval’.
Het volk heeft geen flauw benul van wat er onder politici leeft, aldus een verbolgen Rutte, die dreigt de handdoek in de ring te gooien.
De gehele regering zal morgen een motie van wantrouwen tegen de bevolking indienen
Als deze motie een meerderheid haalt en de bevolking haar mening niet herziet zullen ‘drastische maatregelen’ genomen worden, zo voorspellen welingelichte bronnen rond het Binnenhof.

4
7 in holland

@3 Het enige wat ze goed kunnen is liegen en bedriegen en met modder smijten naar elkaar.

Zelf in de eigen partij.
https://denhaagtekijk.wordpress.com/2017/05/25/pvda-strijd/

6
8 in holland

De laatste generaties vóór de allochtonenstromingen hadden door dat school een programma van ondermaatse hersespoelrij was geworden. Er gingen golven van ontwaking over de westerse landen heen.

11
9 Chaimileh

@8
Een leuk plaatje

5
10 Interessant

Je meent het

Uit het artikel
"Kinderen die meer gedragsproblemen vertoonden zoals agressie, vechten en het bestelen van leeftijdsgenoten maken als volwassene meer kans om het politieke systeem te wantrouwen”

1
11 Oebie

Ben opgegroeid met Joop, Ruud en Dries. Oh en Wim, maar die heet Kan. Ik walg van de hedendaagse politici. Nooit meer een debat gezien. Moddergooien , draaikonten, leugenaars en corruptie.

2
12 Iep

@11 eigenlijk zijn het anarchisten. question

2
13 Iep

Zo lang er pinokkio's zijn heb ik met een goede jeugd een afkeer van Rotte Penthouse en aanverwanten.

6
14 Uitede aka Espede

Gek, ik heb een goede jeugd gehad en ook genoeg aandacht.
Misschien is het bij mij fout gegaan toen mijn ouders me normen en waarden hebben bijgebracht.ik zal mijn moeder vertellen dat ze het helemaal fout heeft gedaan en dat het haar schuld is dat ik een afkeer heb voor politici.
Want je kind een beetje normen en waarden bij brengen dat kan toch niet.

5
15 meneer van het nieuws

Slechte jeugd oorzaak afkeer van politiek

Logica: De hilarische slaplinkse psychologie spreidt keer op keer zijn eigen belachelijkheid ten toon. Hysterisch krijsende zelfvoldane onwetenschappelijke zielepoten die alles dat ze niet zint voor ziek of gek verklaren. Trump is dom en gek. En iedereen die niet braaf doet wat de liegende en huichelende toneelspelers in Den Haag volgen hebben een slechte jeugd gehad.

Conclusie: Psychologie is verwaterd tot opportunistisch gejammer van cliëntelistische linkse malloten.

7
16 purelogica

Respect en ingestampte conditionering lagen vroeger aan de basis van autoriteit. Dat respect is allang weg, en nu worden politici helemaal niet gezien als 'autoriteit' maar als meestal als gewone druiloren. Dus heel het onderzoek slaat nergens op. Politie, die heeft autoriteit. Politici niet. Daarom verzetten mensen zich tegen het abominabele, arrogante, leugenachtige gedrag van die lui. Omdat zij zulk gedrag niet pikken, hun pappenheimers kennen en de conditionering nooit heeft plaatsgevonden. Nou ja, bij moslims wel natuurlijk, daarom zijn dat betere 'onderdanen'.

6
17 Ness

** zulk gedrag van elkaar ook niet pikken. Ging wat mis. Politici worden gezien als afgevaardigden die een klus moeten opknappen. En die weten ze iedere keer weer helemaal te verknallen. Wat heeft dat met autoriteit te maken? Flutpsycholoog hoor, foute premisse = foute uitslag.

6
18 Ness

Wat die geit heeft gemeten is dat etters elkaar snel herkennen en dat daarom politici al snel door de mand vallen, terwijl de gemiddelde brave burger geconditioneerd is om de grootste mafialeiders op hun blauwe oogjes te vertrouwen. Maar je kunt dat prima bijspijkeren met ervaring en open oogjes.

6
19 Ness

Met de "kennis" van nu(!), wat heb ik in mijn jeugd meegemaakt/( moeten mee maken) dat ik nu zo weinig vertrouwen in politici heb.

Ik kan me er helemaal niks meer van herinneren, maar ik moet vast een heel heel heel enorm slechte jeugd hebben gehad. question

5
20 Gandalf

* Verwijderd door de redactie *

21 E.Meel

@21 Ja dat is het verschil hoe links en rechts naar mensen kijken.

Voor mij zijn Kaag (getrouwd met de voormalige penningmeester van Yasser Arafat) Duyvendak (linkse terreur, RARA, etc,) Ollongren (Activistisch links corrupt bestuur, republiek van Amsterdam, sleepwet, referendum illegaal verklaren, misbruik positie voor partijactivisme en demonisering, invoeren staatscensuur naar stasi model), Pechtold (corrupt, geschenken aannemen, demoniseren en flauwekul verkopen), Timmermans (Invoeren feodaal Europa, destabiliseren via georganiseerde massamigratie en dat verkopen met Orwelliaanse neppraat), Asscher (Nederladners via wetgeving van hun baan beroven en vervangen door buitenlanders), etc etc etc

Dat zijn mensen die iets verkeerd DOEN. Voor jou is iemand slecht omdat hij eens in zijn leven op een website heeft aangelogd met een gebruikersnaam die via een fictieve roman wordt geassocieerd met Hermann Goring die dan weer wordt geassocieerd met nazi's) .

Vrije associaties en groepsgevoel tegen realiteit. Ik beoordeel mensen liever op wat ze doen.

7
22 purelogica

@21 Oh ja en hoewel ik er van overtuigd ben dat alle linksen knettergek zijn zal ik dat nooit proberen te verkopen als psychologie of wetenschap. De autoriteit van "wetenschap" gebruiken voor flauwekul schaadt namelijk alleen maar de wetenschap zelf en daarmee de technologische vooruitgang en de geestelijke gezondheid van de hele maatschappij.

En daarmee is het kwaadaardig. (Alles offeren voor je eigen kleinzielige doelen)

7
23 purelogica

Lijkt me onderzoek van niks. (het is me te Stapel achtig)

Daar de meerderheid van de bevolking de politiek wantrouwt.............................................
De rest kan men zelf wel invullen denk ik.

4
24 MARCUSAURELIUS

* Verwijderd door de redactie *

25 Chat Baker

@25

Ik ook.
Maar dat komt allemaal omdat we een slecht jeugd hebben gehad,
anders hadden we het prachtmensen gevonden.

3
26 MARCUSAURELIUS

@25 Als je je zakken wilt vullen kun je beter bij een bank gaan werken dan de politiek in.

2
27 Attercopus

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
sockknitter
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@7Ken je de eisen van Poetin?Oekraine miet dememilitariseren,Oekraine moet de Krim en Donbas inleverenOekraine mag niet bij de NATO/EU....

6 minuten geleden geplaatst door sockknitter

Snorrie
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@39 Ja, mijn fout.Heb geen rekening gehouden met mierenneukers die alles aangrijpen om hun haat acceptabel te maken.Dus even een correct...

7 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Snorrie
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@7 Ja....

11 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Vageali6888
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@3"Als Poetin niet kan winnen, dan niemand"Dus sturen we er nog een paar honderd miljard euro extra aan langeafstandsraketten en ander w...

17 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

RobP
Mensen met laag inkomen krijgen dit jaar tot honderden euro's meer vakantiegeld

@3 Heb je het gelezen?...

17 minuten geleden geplaatst door RobP

Vageali6888
Na ‘explosie van antisemitische incidenten' wil de Kamer concrete actie

Ik roep al 20 jaar, 'wees niet naïeve, als puntje bij paaltje komt keren ze zich tegen ons'.En met 'ze' bedoel ik niet iedere immigra...

19 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

RobP
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@4 Afleiden? Het MO komt ons niet militair aanvallen....

19 minuten geleden geplaatst door RobP

RobP
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

@2 Als je geluisterd had naar de toespraken van Poetin en zijn geschiedenislessen dan is het antwoord: "Ja."...

21 minuten geleden geplaatst door RobP

Vageali6888
Wat onthullen asielzoekers als je ze vragen stelt zonder zichtbare camera? Jonathan ging undercover

UAE's minister van buitenlandse zakenThere will come a day that we will see far more radical extremist and terrorists coming out of Europe...

24 minuten geleden geplaatst door Vageali6888

JackKropotkin
Briefje van Jan - aan Stephan van Baarle - Buttkicken.nl

Het was wel een grappige verspreking van die haatstalactiet van Denk. ...

26 minuten geleden geplaatst door JackKropotkin

NK. App
Big Tittie BlondFree Tube PoSexe MaturePassion Porn ComShemalesexXxxfree.watcgWwe Women SexForcedcreampieVideos Anales PornosKeerthy Suresh Sexy PhotosDaniela Antury OnlyfansImo PornAnime CreampieSexy Romantic Sex VideoXtube ComLive Adult WebcamVery Painful XxxGiantesssfxMarylyn Chambers NudeSex Blue FilmBlue Film Full SexGloryhole GangMom And Son FuckinhHd MilfMom Daughter BjGirloutwestFree Porn Sites FreeSex Com HdXnxx Girls Only3d PornvidsHot Vidio PornFilme De PornografiJenny Mccarthy NakedNude Women In FranceJoshi Ochi 2 Kai Kara Onnanoko Ga Futte KitaPornografia MandingoKristina Sweet PornX.pornorBaltimore ListcrawlerMasasage XxxMysore Mallige SexBongkoj KhongmalaiFamily Hd Porn MoviesHot Lesbian Boob SuckingVer Videos Por O GratisStrapless StraponXnxx Sex VideoSxeeAmanda Toy PornSexythangyang NudeBangali Bhabi SexIndian Sex Hindi AudioHot Porn BedJaponese Mom PornAunt CumsAfair SexOdia Sex VediosIndian Heroines Nude PhotosAngelina Moon PornMia Malkova RidingAva Addams GifXnxxx Video ComPanty PornBf Movie Blue PictureNaomi Woods Porn VideosOlderwomanfunAbella Danger DeepthroatInstagram PornographicGranny OrgyJoan Blondell NudeBalatkar BpPorus R.uGile XxxErotica MoviesWww Xnxx VedoZia X BiteAmaturetubeBritni KittinBabi Star PornDaisy Stone OnlyfansJulia Louis Dreyfus NudeRimjob VideosWww3xHawkhatesyouAsian Girl PornFetlfeAsian BondaheSafadetesNextdoortabooNextdoor StudioIndian SexvidBrazzers Step DaughterSinny Leone NudeSchoolboy CfnmTiana ThrumpXnx 4kWife Gets A BbcDesi Bahu XxxIce Spice Porn.videoSexiest Anime TitsBeing A Dik PornCorey Chase Family TherapyNaughtyhentaiX AmstersSex JepangSurfgayvideosTamilsex SroriesHuge TirsKailani Kai XxxIndian Hot Bhabi PornChudai Com HindiX Vi Deo S ComNidhhi Agerwal BoobsNaked And YoungFamily Strokes Hd PornBrooke Blaze PornDesy Indian PornFakingstvEsex PornItshannahowo PornRusiaan PornBurming AngelElisa CalviVanessa OnlyfansAmateur Black Gay PornVeronica Zemanova NudeJasmine Jae Porn VideosAlice Goodwin NudeSneha PussyHot MovsPics Teen NudeAngie Varona Onlyfans LeakedBhojpuri Bhabhi XxxSexymidgetEvilangelBaddi HubGarotacomlocal.comAshley Tisdale NakedMalena Sex ScenePornografi AnimeBest PorncompilationBate-papo BolVintage Biggest TitsBellamurrJustice League Xxx An Axel Braun ParodyBiggest AssRashmika Hot XxxMallu Masala XvideosPawg Emily XxxHorror Xxx Videos