door Havermout in Politiek  ·  85 Reacties

  • 8
  • 944x gelezen
Reageer met een Emoji
1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@21 Hoogopgeleide IT-ers?

Detacheringsbureaux voor hoogopgeleiden?

Toch echt iets anders dan de run of the mill uitzendbureaux voor call center, productie- en horecapersoneel .

2
51 Mappie

@48

Uitzending gezien?

Er werd tot een paar keer toe zelfs aangeboden om Turken en Marokkanen buiten te houden....

4
52 Janzzen

@52
Ja, ik heb de uitzending gezien. Allemaal flarden van gesprekken. De multiculturele hysterie maakt dat op basis daarvan al wordt opgeroepen tot de schandpaal.

5
53 grovi

@46 Hoe moeten ze zorgen dat het beeld veranderd als ze al bij voorhand worden uitgesloten? Strijsvogeltje @53 doet net alsof radar hier iets compleet niets claimt waar verder geen onderbouwing voor is maar discriminatie op de arbeidsmarkt is uitgebreid onderzocht en aangetoond. Bijvoorbeeld:
https://www.powned.tv/artikel/liever-een-strafblad-dan-allochtoon

5
54 Utrecht_83

** gebruiker verwijderd **

PVV'rs zeggen na hun politieke carrière nauwelijks meer aan de bak te kunnen komen vanwege de connotatie van de PVV met discriminatie, racisme, xenofobie etc.
"Zó oneerlijk"!

Deze empathie is echter direct weg als het gaat om iemand die afgewezen wordt vanwege huidskleur, afkomst of niet-Nederlandsklinkende naam.

Het verschil:
Die PVV'rs kiezen er vrijwillig voor.

55 verdwijderd21

In Nederland hebben we zelfs uitzendbureaus die , YOUNG KAPITAL heten, verder dan in de deuropening kom je niet als oudere, Dit is

bewuste ouderen discriminatie Dit soort RATTEN op de arbeidsmarkt moet veel harder aangepakt worden

3
56 knorkokkie

** gebruiker verwijderd **

@56
We hebben ook uitzendbureaus specifiek voor de ouderen. Maar ja, Radar heeft een uitzending gemaakt over discriminatie van mensen van specifieke afkomst, ze hebben niet gezegd "we hebben slechte ervaringen met 50+ssers".

Enne, het is "Young Capital".

57 verdwijderd21

Bepaalde groepen mensen in dit land worden bewust door de uitbuitburaus genegeerd bij het verkrijgen van een baan zo jammer dat deze waardeloze regering al jaren wegkijkt

4
58 knorkokkie

57 Zeer triest dat je als oudere bij een regulier uitzendb geweigerd wordt

2
59 knorkokkie

@2 De uitzendbureau’s verwoorden tenminste nog de mening van het Nederlandse volk,
@8 Uitzendbureau discrimineert niet !! zij voeren de wensen van de opdrachtgevers uit
@17 Het uitzendburo levert het product wat gevraagd wordt.

Dan ook niet meer zeuren dat we liever een goede Poolse bouwvakker inhuren voor de belangrijke klussen, dan dat domme Nederlandse bouwvolk met hun grote mond en prutswerk voor veel te veel geld!

5
60 La Cabana

** gebruiker verwijderd **

@59
Young Capital is dus niet regulier.
Er zijn uitzendbureaus die zich specialiseren in medisch personeel. Of engineering. Of ouderen. Etc.

61 verdwijderd21

@55 "Die PVV'rs kiezen er vrijwillig voor."
Je springt van de hak op de tak. Nu is ineens de keuze het criterium. Zo beschouwd kun je ook zeggen dat een turk ervoor heeft gekozen om in Nederland te wonen en daarom niet moet zeuren over discriminatie.
Meten met 2 maten.

5
62 grovi

@61
O, en nu is "regulier" ineens óók voorwaarde.
Je hebt wel veel geitenpaadjes nodig om je punt te maken.

6
63 grovi

Uitzendburo`s zouden totaal uit het straat beeld moeten verdwijnen.

3
64 Gratiebarmhart

Ik vind het altijd zo typerend dat degenen die altijd klagen dat migranten te weinig werken en te vaak gebruik moeten maken van het sociale vangnet tegelijkertijd ook altijd staan te juichen wanneer er weer nieuws van structurele discriminatie naar buiten komt.

Hoe moeten mensen gaan werken als ze de kans niet eens krijgen? Maar ik heb het wel door hoor. Een groot deel van de groep die altijd klaagt over de integratie van allochtonen verlangen eigenlijk ook helemaal geen integratie. Ze verlangen dat deze mensen vanwege hun etniciteit gewoon weer zo snel mogelijk remigreren. Zodat Nederland lekker blank blijft.

Zullen ze nooit toegeven natuurlijk, maar goed. Het is wel duidelijk.

12
65 Gewoon een student

@65
Wat een buitengewoon naargeestige ideeën houd jij erop na. De linkse trollen hebben je echt te pakken gehad.

8
66 grovi

@66 je kunt hier de reacties toch zelf ook zien? Of niet dan.

6
67 Utrecht_83

@67
O jee, nog zo'n linkse zombie met een 1-dimentionale blik.

8
68 grovi

@68 jij bent hier de wegkijker. Als je de problemen ontkent kun je ze ook niet oplossen.

5
69 Utrecht_83

** gebruiker verwijderd **

@65
Ik denk niet dat ze 'ze' echt willen weghebben want dan zijn ze zelf weer de sociale onderlaag van de bevolking.
Een zondebok biedt de mogelijkheid zichzelf te verheffen, ook al is dat slechts een illusie.

70 verdwijderd21

@60
Onzin het inhuren van polen boven Nederlandse werknemers zegt niets over het vermeende onvermogen van de Nederlander maar meer over het opportunisme van de opdrachtgever en de pool...

5
71 Hangingmen

@71

Oh, het werkt dus maar 1 kant op................

4
72 La Cabana

@72
Je zou ook kunnen stellen,

Hoe komt het toch dat daar waar de Nederlander met een migratie achtergrond wel hinder onder vindt in het vinden van werk,de Oost-Europeanen die nog minder raakvlak heeft met de Nederlandse cultuur,totaal geen hinder lijkt te ondervinden
Integendeel zelfs?!

4
73 Hangingmen

@73 En toen bleef het stil natuurlijk haha

5
74 Ikke44

@73

De zelfde reden zoals de Nederlandse bouwvakker en andere lag-opgeleiden die ook ondervinden.

Onder hoog-opgeleiden zie je die verschillen niet

2
75 La Cabana

@54 De keren dat ze wel ergens geplaatst worden passen ze hun gedrag niet aan en gaan rustig in het Marokkaans staan kletsen, als ze wat gevraagd word hebben ze het ineens druk!

Maar er ook uitzonderingen die wel normaal meedoen!

3
76 Zie Hier

Laat uitzendbureaus en werkgevers toch openlijk discrimineren. Ze doen het sinds jaar en dag toch al. Dat scheelt voor niet-westerse-allochtone werkzoekenden namelijk een hoop verloren tijd en onnodige frustratie.

4
77 Black65

@75
Dus uw redenering doortrekkend zo je kunnen stellen dat misschien niet het ‘Nederlandse bouwvolk’ een te grote mond heeft en pruts werk levert,maar juist dat verongelijkte allochtone deel wat zegt te worden achtergesteld....

4
78 Hangingmen

@54 "Hoe moeten ze zorgen dat het beeld veranderd als ze al bij voorhand worden
uitgesloten? ""

Op dezelfde manier als ooit mensen uit een "achterbuurt" dat deden. als zij op een kantoorbaan solliciteerden i.p.v. "gewoon" hun plaats te kennen en aan de lopende band gingen werken.

Ook zij hadden een slecht imago; spraak, sociale omgangsvormen, persoonlijke verzorging, kleding e.d. waren immers niet wat men wilde "op kantoor" .

Nog daargelaten dat de kantoormeisjes veelal dochters waren van de leidinggevenden of van de MULO kwamen, hetgeen heel lang voorbehouden aan de dochters van "net iets meer dan niets" ouders.

Baan aannemen die men wel kon krijgen, vanuit die positie bewijzen dat men meer in zijn mars had en doorstromen.

Was/is dat juist? Nee.
Is/was het de prakatijk? Ja

1
79 Mappie

Lekker makkelijk lullen vanuit de omroepstudio of de 2e kamer, waar je inkomen gegarandeerd is en niet afhankelijk van het weerbarstig goedertieren van de clientèle. Maar goed, als iemand met toevallig een jaar of 25 ervaring in recruitment en job filling, geef ik de volgende tip voor politiek correct gedrag bij het beantwoorden van een dergelijk discriminatieverzoek: "Ik hoor uw verzoek, en bij geven wij u een aantal kandidaten inverweging due volgens ons

0
80 Echwaarjoh?

Vervolg 80: ...in overweging die volgens ons geschikt zijn voor deze vacature en waaruit U een keuze kunt maken wie er uitgenodigd worden voor een nadere kennismaking.

0
81 Echwaarjoh?

Vraagt iemand zich af WAAROM dit gebeurt? Vraagt iemand zich af WAAROM bedrijven bepaalde mensen liever niet in dienst nemen? Ervaring heet zoiets. Genoeg negatieve ervaringen vormt een beeld. Policor kan dan zwaar verontwaardigd zijn, maar dat is de realiteit

Waarom is er geen afkeer van Chinezen? Omdat deze bevolkingsgroep zich over het algemeen keurig gedraagt en deze mensen goed werken.

(Negatieve) vooroordelen onstaan niet zomaar. Als bepaalde bevolkingsgroepen zich minder correct gedragen dan anderen (bewijs zie je in de bak...met stip bovenaan...Antillianen, Surinamers, Turken en Marokkanen) dan krijgen steeds meer mensen een afkeer van deze minderheden.

In plaats dat die bevolkingsgroepen aan hun imago werken...hun jeugd beter opvoeden...welnee, het probleem ligt bij de "racisten" Het feit dat bepaalde minderheden zich buitenpropotioneel schuldig maken aan wangedrag...gewoon bedekken met de mantel der liefde. Is koeltoer. Moeten we maar voor lief nemen. Wat dacht je van...NEE, niet meer.

3
82 Chauvinist

Ok, het is fout te zeggen: 'Ik wil geen Marokkanen en Turken'. Maar als callcenter kun je wel de eis stellen dat iemand vlekkeloos Nederlands spreekt. Dat is geen discriminatie. Naast mogelijk (!) Turken en Marokkanen kunnen dan ook Polen, Engelsen en Amsterdammers afvallen..

3
83 Tim100

@82 hoe wil jij dat een bevolkingsgroep integreert als ze geen kansen krijgen? Let op dit is geen strikvraag het is echt zo simpel.

0
84 Utrecht_83

@51
Als hij 10 duimen had gehad, zoog hij op allen.

0
85 Mesjokke

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Graaier1000
Leegloop bij Manchester United: twaalf spelers in aanmerking voor transfer

Voor de volledigheid: ik denk dat twaalf spelers plus een coach in aanmerking voor een transfer komen....

2 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Hendrianus
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

Eigenlijk volkomen geschift dat die Kremlin gekken miljoenen mensen gijzelen en naar believen kunnen inzetten in een krankzinnige oorlog. Vele v...

5 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Hendrianus
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

@13 Ik heb begrepen dat het vaak om daklozen gaat of andere sloebers die boos worden over statiegeld of net te weinig geld hebben voor dat leven...

16 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Bob Sleebaan
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Als er een zwarte man wordt gedood door de politie dan is dat meteen groot nieuws. Toch worden er in de VS meer witte dan zwarte mannen gedood d...

4 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@3 Veel van die politici hebben een huis in het buitenland. Als het hier onleefbaar wordt zijn ze met de noorderzon vertrokken. ...

4 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

@2 erger nog, niet alleen hij, maar nog veel meer politici...

5 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

Bob Sleebaan
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

VVDer v.d. Burg vindt dat er nog wel 18 miljoen mensen bij kunnen....

5 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

mijn hemel. over overbevolking gesproken...

5 uur geleden geplaatst door ABRACADABRA

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

En in deze post geeft hij een radicale klimaatactivist die niet gelooft in de kracht van innovatie (daar zijn er nogal veel van) een goede veeg ...

6 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

Devon is een interessant account om te volgen, vind ik. Ja, hij gebruikt ook AI om afbeeldingen te maken (van katten). Maar niemand is perfe...

6 uur geleden geplaatst door progressiefliberaal

NK. App
Anal XWwwxxxvcomMelissa Moore PornSexo Videos CaserosYaşlılar PornosuSexy Milky BoobsDoraemon Cartoon XxxXxxhindaXxx Sexy Hindi Video ComHindi Audio Desi PornSexo Porn.comBellessa DilmsFun Sized Asian NudesHasamaki MaoCandice Patton HotXvideo.clmMckayla Maroney LeakedIndian Hot Video HdKomi San HentaiHot SexcPassed Out XxxFr StripchatSanto InferninhoPornografic MagazineMujeres De PornLatix PornHindi Gay PornStacy Cruz Porn VideosNew Sex Desi VideoXxx Indian RapListcrawCyberleaksNoodlemagazinrAmouranth Onlyfans LeaksTenticsl PornNude ViralAunty Sex NudeBest Squirt PornNude Webseries IndiaCeleb SextapwEromeXnxn BrazzerRtan ConnerVideo Call PornWhooty PornCreampies MilfsPriyanka Chopra Sex Video DownloadHardcoreporn PicsPorna TubeVídeos De Pornô BrasilLolly InkXxnx Hot SexSex SexxMallu Aunty Hot ImagesSophia Leone HijabhookupPriya Anand SexIndian GaggedMonster CockanalTit CumshotYoung Couple Making LoveAmerica Porn FreeLisa SparxxxElsajeanMassege Gay PornEveelaurynnMadelene Wright NudeRara AnzqiCollege Fuck FestPunushtubeWwe Chyna NudeHands Free CumChinese Kitty PornMia Khalifa Twitter MemeConnie Carter SexSucking PenusHentail AniméAmateur Bbc AnalBella Thrne NakedDanny D Sex VideosTeacher And Student Hard SexPorn In SingaporeAnime Tentecle PornPov Porn BbwBig Latino CocksNude CheerleadrsXxx New 2019Shirtless BollywoodXx Videosرقص سكسAzlea AntistiaBackroom Casting Couch DillonTati Evans NudeRazzersTities YoungChocolate PornDesi Sexy PronBlow Job ComplShruti BoobsMilana Milka PornAnna Elsa PornBabysiter NudeAmateur Porn CastingHomemade Amateur Wife PornDbd PornErykah Badu NudePossession PornChut Ki Chudai IndianJapanese Housewife Porn VideosHentai Monster FuckQueer PornLesbian Sucking PusyArriella Ferrera PornFilim BokepJaponesa PornoPrincess Peach HentiMion HazukiNude TwerkinfPrun VideoPoolpornJapanese Cute Girl XxxHeavyr.Sexy Undressing WomenLeana Lovings BlackDanboiruXxx TagsAnal Cream Pie CompBeeg Hd VideoPoppyandzachDesi Bhabhi NudeBokep Indonesia SelingkuhTaboo PornvideoXvideos 22Shae Marks NudeXnx GirlsBlack Clover HentColorsofautumn OnlyfansHot Maid XxxHot Indian Girlfriend NudesIndianfuck VideosNasty CreampiesNudvistaFull Hd XxxCuckold StoryPornos ViejasDesi Aunty Ki Chudai VideoFf SexCartoon IncestBiahoujomomHardcore Sex ScenesBrianna Beach Creampie