door Yesterday in Politiek  ·  32 Reacties

  • 2
  • 368x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

** gebruiker verwijderd **

Populisme, ook zo'n woord wat te pas en te onpas gebruikt wordt.
Zoals 'nepnieuws', zelfde laken een pak en heeft geen lading meer.

1 verwijderd9139144

@1 Vergeet racisme niet

7
2 Ikke44

Jammer dan. Dan maar de economie laten klappen. Deze corrupte religieuze wereld kan niet veder zo. We hebben drze econimie opgebouwd in de hoop ermee JUIST de fantasten weg te kunnen halen en een stem aan het volk te geven maar de elites en de religies worden alleen maar sterker. Marcel Canoy staat aan de verkeerde kant van het verhaal.

11
3 Chaim

Populistisch artikel, en ook nog eens slecht geschreven. Slaat nergens op.

11
4 PeKa

"De kenmerken van rechts populisme zijn inmiddels wel bekend: men vindt iets van migranten (vooral moslims), Europa, daar moet we vooral uit en de klimaatverandering is gewoon een natuurverschijnsel. Men beweert uit monde van ‘de burger‘ te spreken, seksisme is cool en er is een opmerkelijk dedain voor de elite en de wetenschap. Oh ja, en de Apocalyps nadert met rasse schreden (tenzij de populisten aan de macht komen, dan zijn we gered). Als u het allemaal niet gelooft, liggen er nog wel een paar theorieën klaar over een door Soros betaald links complot om onze redders dwars te zitten."

Uit het artikel.

Zo duidelijker @1 ?

16
5 zeikenderechter

Hij vergeet nog de liefde voor Trump en Poetin en 'sterke leiders' in het algemeen. Als Erdogan christelijk zou zijn, dan liepen ze daar ook mee weg.

15
6 zeikenderechter

Nee de ideeen van politiek correcte linkse clubs zijn goed voor de EU.

In de de afgelopen jaren is er meer afgebroken door de linkseclubs

Met invoeren van een kladlopers en raddraaiers subsidie voor alle figuren van de AFA, Antifa en gelijksoortige-clubs zodat ze niet hoeven te werken!

Er de toekomstige werkeloosheid kan ook bestreden worden door die geplande import van 260mlj migranten te stoppen!

7
7 Zie Hier

Welja, de import van moslims brengt ons welvaart en geluk.
En sinds we de EU hebben zijn we nog gelukkiger geworden.
Wat kan die Marcel Canoy een eind in de ruimte zwammen.
Leve de populistische bewegingen en partijen die er eens een halt aan gaan toeroepen.

8
8 Positivo

@5 @6 het is een moderne vorm van religie, met blind geloof en kuddegedrag

10
9 Denisova

Populisme is doen wat het volk wil en wil horen, als ik het goed heb begrepen.
De tegenhanger ervan is dan dus anti-populisme. Dus juist niet doen wat het volk wil en zeggen wat ze juist niet willen horen.
En het dan gek vinden als populisten populair zijn.

7
10 xtremy

@9 Politieke correctheid??

6
11 PeKa

Wat een onzin weer en goedkoop. De dollar staat er zeer gunstig voor Amerika en de economie blijft groeien en werkeloosheid daalt en bedrijven koken terug. Het ECB daar in tegen laat de rente op 0 ten kosten voor de economische groei voor Europa.

Maar laten we lekker goedkoop doen en met populisme komen en alles wat ons niet aanstaat zwart maken . Kansloos

7
12 Ivo

** gebruiker verwijderd **

@5 : Nee.

13 verwijderd9139144

Yesterday, de poster van het bericht is een fervent tegenstander van rechts in het algemeen en het nieuwe rechts in het bijzonder. Zie zijn berichtengeschiedenis. Dit bericht kan derhalve als politieke propaganda of nepnieuws bestempeld worden.

5
14 DruppeltjeDrie

Ik ben pro-socialisme/communisme XD Dan weet je zeker waar de economie naartoe gaat question

1
15 DikkeTor

Hahahah onze voorstanders van een democratie naar het model van Poetin laten hier zonder enig verstand van zeken en ongenuanceerd hun onderbuikjes weer leeglopen haha. Het staat jullie vrij om naar Rusland te vertrekken. Daar waar het leven goed is en de democratie top haha. Nederlands en Europa heeft tot op dit moment alleen maar groei en welvaart gekend. Ik begrijp het vaan een paar St. Petersburg-trollen, die worden nl gestuurd om hier onzin neer te plempen. Een beetje logisch verstand zou begrijpen waar het artikel over gaat en het onderschrijven. Maar.... voor op Baudetje gaan stemmen haha, dan komt het helemaal goed met Nederland. haahaha

11
16 reality

Populisme lijkt mij eerder goed voor de economie omdat er dan minder parasieten komen
Waardoor de belasting omlaag kan

7
17 Ikke44

Ik geef de voorkeur aan de omschrijving van Jan-Werner Müller van de Princeton University : It is a style which is explicitly “anti-pluralist”, meaning it denies the legitimacy of any opposition in a way that breaks the conventions of normal democratic politics. It usually draws a firm distinction between a morally pure “people”, who the populists claim to exclusively represent and have the exclusive right to define, and the corrupt and illegitimate “elites. Populism is an illiberal political style, not a set of economic policies. To the extent that populism is related to policy at all it is generally that it represents complex social problems as having easy solutions, often only solvable by a charismatic strongman leader”.
Dat dekt goed de lading van wat je ook hier in Nederland ziet, de stijl / vorm is belangrijker dan de inhoud, het exclusieve ‘recht’ op ‘de realiteit’, simpele ‘oplossingen’ voor complexe problemen en de hang naar ‘die ene sterke leider.

3
18 Crannbuidhe

@16 Huh, waar heb jij het nou weer over?

5
19 xtremy

@19 Jij..... Hebt u bij mij op school gezeten? U bent toch de aanhanger van een sterke leider? Zodra het onderwerp Poetin of Rusland ter sprake komt bestaan uw opwerkingen alleen nog maar uit aanbidding. Wellicht even kennis nemen van @18 .

5
20 reality

@20 Geef jij me anders maar wat voorbeelden van mijn "aanbidding" voor Rusland of Poetin.
Let wel, het "niet meegaan in de hetze tegen Rusland" is geen aanbidding, maar gewoon wat het is... niet mee gaan in de hetze tegen Rusland.
Dus kom maar op met linkjes naar mijn uitspraken waaruit blijkt dat ik aan "aanbidding" doe.

4
21 xtremy

En wie betaalt zijn salaris ?
Want het toegepaste rechtsmodel kan simpel verwisseld worden door de noemer links maar dat doet hij dan weer niet.

Een referendum is zinloos geld.
Lmao
Laat die gast eens googlen op EU missers dan kunnen wij de rest van ons leven referenda houden.

Het doof zijn voor andere geluiden veroorzaakt groei in extremisme.
Volop geprofeteerd als het om bijvoorbeeld de islam gaat, het is onze schuld dat ze ontploffen.
Maar ontstaat er een ander tegengeluid dan is het dom populisme en moeten we er vooral niets mee doen.

Indirect en vanuit een schijn economisch standpunt beweert deze meneer dat de geplande EU schaalvergroting geremd wordt terwijl iedere idioot diverse economische modellen op kan zoeken waar uit blijkt dat het op deze manier niet werkt.

Uiteraard zijn er altijd ezels die zonder denken hoera roepen.
Daar staan ze immers om bekend.

3
22 Eastwood

@21 Hetze zegt u? Hetze???? Ik zal er een paar noemen: Het laten verdwijnen en uitschakelen van politieke tegenstanders (voorbeelden te over), ontkennen van bewezen dopingprogramma's door de overheid, censuur, binnenvallen en annexeren van andere landen., ontkennen van iedere betrokkenheid van MH17, verspreiden van nep-nieuws, beïnvloeden van de verkiezingen in de VS, Frankrijk, Brexit Engeland. Nog meer?

4
23 reality

@19 , @16 is niet serieus te nemen en heeft wederom geen argumenten anders dan Boehoe.
Vandaar dat verwezen wordt naar het spontane Google stukje van @18 .

Het feit dat 'schrijvers' als dit enkel eenzijdig hun mening publiceren onder de noemer objectief geeft prima weer dat ze zelf ook niet vies zijn van populisme tov de bevolking.

2
24 Eastwood

@23 En waar is mijn aanbidding daarvoor in je hele verhaal? Want daar beschuldig je mij ten onrechte van, maar je levert geen bewijs.

2
25 xtremy

@25 Vooral uw eigen reacties eens na gaan lezen hier op verschillende draadjes. Of nu even uitspreken dat het geen hetze is, maar op feiten gebaseerd. Dus graag even de door mij opgesomde feiten hier bevestigen.

5
26 reality

@26 Ik wacht geduldig tot je een paar linkjes hebt geplaatst hier, naar topics en dan een nummer vermelding erbij van mijn reactie waaruit blijkt dat ik de Russen en Poetin "aanbid".
Succes met zoeken.

2
27 xtremy

@27 Ik begrijp het al. U bevestigt de door mij opgesomde feiten niet. M.a.w. u ontkent ze dus.
u denkt toch zeker niet dat ik uw werk ga doe haha. Vooral zelf uw berichten ff nalopen. Succes haha.

5
28 reality

@28 Ik werk graag op volgorde. Jij beschuldigt mij in eerste instantie ergens van. Dan wil ik daar eerst duidelijkheid over hebben. Pas daarna ga ik kijken wat ik aan jouw verdere onzin ga doen.
Maar jij bent nu eerst aan zet, want jij beschuldigde mij valselijk zonder enig bewijs.

Dus nogmaals, succes met zoeken naar reacties van mij waaruit blijkt dat ik Rusland of Poetin "aanbid".

2
29 xtremy

@28 Of je bent nu een heel boek over mij aan het schrijven, waarin je bij elke bewering ook een linkje met bewijs geeft. Of je bent stilletjes afgedropen, wetende dat je keiharde leugens en pure onzin zat te vertellen.
Ik ga maar even uit van het laatste.

1
30 xtremy

@28 Even voor all duidelijkheid. Ik druip niet af, zeker niet door uw nietszeggende opmerkingen. U vult het al helemaal weer in. Dat is wat u hier meer dan regelmatig doet. Gewoon ff lekker een warme douche genomen haha, dat mag zo af en toe ook wel naar al die 'koude' douches hier van onze rechtse schrijvers. Dacht u nu echt dat u ook maar enige invloed heeft op mijn keuzes in het leven? Ik heb een prachtig arbeidsleven achter de rug en geniet van een ruim pensioen. Dat alles in een democratisch land, vol met welvaart en waarin 90% van de medelanders beseft hoe gelukkig ze zijn om hier geboren en getogen te zijn. Dit laatste vooral voor de klagers en slachtoffers van het leven die vooral een ander daarvan de schuld geven. Nog even en ik trek er weer op uit met mijn camper. Ik heb al veel van de wereld gezien en prijs mij gelukkig Nederlander te zijn. Gegroet meneer xtremy.

4
31 reality

@31 Maar had je verder ook nog bewijs voor je ongegronde beschuldigingen? Of ga je daar gemakshalve verder maar niet op in tijdens je verhaaltje over je heerlijke, geweldige leven.

2
32 xtremy

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

Orban heeft gelijk. Ze liegen ons nu voor over onze waarden net als toen over de Arabische Lente, weapons of mass destruction en etc......

4 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Graaier1000
Muziekdraadje

Tennessee Ernie Ford - Sixteen Tonshttps://www.youtube.com/watch?v=S1980WfKC0o...

6 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

Ik snap dat verhaaltje over onze waarden ook niet. Daar heeft Orban dus een punt....

7 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Graaier1000
Muziekdraadje

Big Bopper - Chantilly Lacehttps://www.youtube.com/watch?v=4b-by5e4saI...

9 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Little Eva - Loco-motionhttps://www.youtube.com/watch?v=eKpVQm41f8Y...

10 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
'Ukraine is not anymore sovereign state', says Hungary's Orban

Het is eigendom van geworden van de internationale elites....

11 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Graaier1000
Muziekdraadje

Dion & The Belmonts I Wonder Whyhttps://www.youtube.com/watch?v=pAPEfdjvTqE...

11 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Danny And The Juniors - At The Hophttps://www.youtube.com/watch?v=lPV5FrydqDE...

12 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Jay & The Americans - Cara Miahttps://www.youtube.com/watch?v=1sFy5_kmEi4...

13 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

The Monkees - Last Train To Clarksvillehttps://www.youtube.com/watch?v=ZcXpKiY2MXE...

14 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Ariel NakedMo Porn TubeSoftcore Porn VideosWife Swapping In JapanIndiangaypornoKenzie Anne AnalRedtube HdElsa Jean Porn VideosJapenxxxXxx Videos KaralaHq PronerLage Porn TubeNaked Pics Of TeensFuck Video'sKatrina Kaif XThe Reader SexPunishment PronBhabhi Audio SexIncestious MovieYou Porb3d FutnariFeet FindeHubpronAznude ComRichest Porn StarsMeilleur PornographieStreamate StreamateXvideos AmericanosNatasha Leggero NudePorn TwinksFlirt4free GayXx Video PicturePoonam Bajwa XxxSxe XFujika KanoSammy Thighs NudeCuming CompBhad Bhabie Only Fans LeakXnxx BilackSelfsucksHotguysfuck VideosLatest Porn AdsTitfuck CumshotNude Flashing PublicDoujinshin PornBraziluan PornKaterina Hartlova NudeDesi Outdoor XnxxGujjar Sex VideosSunaina XxxLauren Phillips GangBlack CoockLisa Sexy VideoFirst Time Having Sex PornFather And Daughter Having SecCam Sexe Gratuite6annôce ParisDoctor Xx VideoGadhe Ki GaandBokep Kelas BintangAzusa YagiShruti Hassan Porn VideoMtf Pornنييك ورعانFutrurama PornSusanna Gibson FuckedAlexandra Daddario Sex VideoFree Porn MovsGrapa PornAlbella Dangerمواقع إباحيةLeana PaulEseoa TorrentFree Shemale Sex VideosAngela Summers PornR IrlgirlsAnroid 18 PornBig Juicy TitsMonster DildosDoggy Style PositioAsian Milf BlowjobsBlack Lesbains SquirtingSokokaDefloration.ckmBest Tit Picsخود ارضایی دخترAlixis MonroeDesiladySurekha Aunty SexHot Group Sex VideoGirls Hostel PornXvideo Hindi SexyXvideofullAunty SexvidoesBdsm LesbianMommysgirlpornAmateur Lesbian PornDelia SheppardTabitha Swatosh NudesPorn Gay CumSexy Naked Hot ChicksBannana FeverXxx Comedy Video3d Big TittiesStar Butterfly PornBig Boobs Stepmom SexMoriah Mills Porn VideosGavran Sex VideoSunny Leone And Daniel Sex VideoSiater AnalDesicreampieLesbian Porn ParodyVideos Pornosde TravestisFree Lezbian Porn VideosMassage And HandjobHeydouga 4017-ppv226English Sex Movie DownloadBlood Sex Video HdKaoru KurokiMarathi Audio Sex VideosPinay ScandalismFapping To PornMommy N Son PornSkipthegames Springfield Maسكس وطيزXxxn ComMamadas XxxBlahgigi PornSunny Leone Sexy Video 2000Eliza Porn VideoSemmie De SuoraJacky Et MiEmbarazadas PornosMarriage XxxSex RajsthaniBhabhi Xxx MovieXxxx Bhabi VideosPorn Xxx Free MoviesCz Street PornXxx StoryiesE Hentai EnglishNude WomnWearehairy.comCree Indian PornSextop1.neIndian Passionate PornRomantic Saree Sex VideosGetman MilfWhite Trash WhoreGrace Charis Xxx