Ron Paul: kritische blik op de FBI (youtube.com)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door rataplan in Buitenland  ·  39 Reacties

  • 23
  • 649x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ron Paul de beste presidentskandidaat die helaas nooit president is geworden, door vals spel, zoals we ook zagen met Sanders versus Clinton in de voorverkiezingen.

Ook zeer interessant en belangwekkend wat Daniel McAdams hier zegt:

“Het is mooi dat het Rusland gate verhaal uit elkaar valt. Want het geheel was vanaf het begin zo absurd, we zouden moeten geloven dat Poetin velen jaren geleden had voorzien dat deze game show host en vastgoedontwikkelaar, op een of andere manier ooit president zou gaan worden. En Poetin daarom van alles in het werk zou gaan stellen om hem in de val te lokken, wanneer hij naar Rusland zou komen, door geheime opnamen van heb te maken en van alles te doen, omdat hij ooit misschien president zou worden en dan wat zouden hem om hem te kunnen chanteren. Het is zo absurd.

Maar wat het nu lijkt te zijn is dat de deep state, en die term te veel wordt gebruikt, maar wel passend is, bang was voor kandidaat Trump, toen hij een paar dingen zei, wat hun gehele modus operandi in gevaar bracht: de NAVO is overbodig, en we zullen moeten samenwerken met Rusland. Dat is het gehele Washington veiligheidsestablishment, miljarden dollars, velen gebouwen, dat was een dreigement, ze dachten dat ze konden voorkomen dat hij president zou worden, door sommige van deze dingen op te werpen, en toen hij tegen alle verwachtingen won, dachten ze: wat gaan we nu doen? We moeten hem ondermijnen en zorgen dat hij wordt afgezet. Dat is wat er nu uit komt. En dat is een groot verhaal!”

12
1 Reactie

@1
"Want het geheel was vanaf het begin zo absurd, we zouden moeten geloven dat Poetin velen jaren geleden had voorzien dat deze game show host en vastgoedontwikkelaar, op een of andere manier ooit president zou gaan worden

Daniels laat zien dat hij weinig begrijpt van Rusland
Op zich denk ik dat Rusland ook niet dacht dat Trump president zal worden
Maar Rusland heeft wel een 'useful idiot' beleid, wat al heel lang van te voren begint

Kort gezegd, Rusland volgt bepaalde mensen lang en 'helpt' ze soms, omdat ze later van pas kunnen komen

Ps, Flynn heeft toegegeven gepraat te hebben met de Russen over de sancties

19
2 LGK

@2
"Flynn heeft toegegeven gepraat te hebben met de Russen over de sancties"
En dat is erg?

Wat ik me nog herinner is dat Obama als aftredende president, de relaties nog tussen de VS en Rusland nog even op scherp zette. Zodat zijn gedoodverfde favoriet om hem op te volgen Hillary Clinton de klus wellicht kon afmaken met echte oorlog. Gelukkig is de wereld al dat leed bespaard gebleven, toen Trump de verkiezing won, en de relaties weer konden normaliseren.

Praten met Rusland om de gemoederen te bedaren is natuurlijk goed, wat Trump uiteindelijk heeft gedaan. Ophitsen naar een oorlog met Rusland brengt de wereldvrede alleen maar nog meer in gevaar, waar Clinton naar toe werkte.

Ps, Clinton liet haar illegale en onveilige privé e-mail server wissen toen deze werd opgeëist voor gerechtelijk onderzoek, en haar telefoons en laptops werden ook vernietigd. Over obstructie van de rechtsgang gesproken. Clinton werd ook mede gefinancierd door Saudi-Arabië, over buitenlandse beïnvloeding gesproken.

Wat het verwijt jegens Trump is, is mij vanaf het begin tot op de dag van vandaag een raadsel. Wat is nu het verwijt, wat heeft Trump misdaan, dan een grove schending van de wet is?

Ik heb er net een paar van Clinton genoemd, wat geen enkel probleem is. Over klasse justitie gesproken, geen wet handhaven bij misdrijven van globalisten. Zoeken naar een spelt in een hooiberg en vervolgens volledig verdraaien om een onschuldige te kunnen afzetten wanneer hij simpelweg niet mee gaat met de globalisten agenda.

Je wilt toch niet gaan zeggen dat je niks van dit politieke spel hebt opgemerkt. Je gelooft toch niet dat het Rusland onderzoek gaat over gerechtigheid of zo, je zult toch moeten toegeven dat het gevoerd wordt om (geo)politieke redenen? Zo niet dan ben je echt kansloos naïef in mijn ogen.

15
3 Reactie

@3
"En dat is erg?"

Sterker nog, in de VS is dat strafbaar. Achter de rug van een zittende president om beleid bespreken met andere mogendheden als burger is landverraad.

17
4 GreyB

@3 ,

wellicht is het je ontgaan maar er is geen enkel bewijs geleverd tegen Clinton.
Flynn heeft een serieuze misdaad begaan, ook dat is je wellicht ontgaan.
Kortom, jij bent wel de laatste om anderen naïef te mogen noemen.

15
5 jodelatedieho

@3
"Praten met Rusland om de gemoederen te bedaren is natuurlijk goed, wat Trump uiteindelijk heeft gedaan."

Wanneer heeft hij dat gedaan en hoe?
Hij heeft juist aangekondigd zijn nucleaire arsenaal te willen uitbreiden om de dreiging van o.a. Rusland EN heeft zelfs de sancties van Obama nog verder aangescherpt.

"Clinton liet haar illegale en onveilige privé e-mail server wissen toen deze werd opgeëist voor gerechtelijk onderzoek, en haar telefoons en laptops werden ook vernietigd. Over obstructie van de rechtsgang gesproken."

Zozo, illegaal nog wel..
Er zijn emails gewist, iets wat iedereen regelmatig doet. Of bewaar jij alle mailtjes tot in de eeuwigheid? Daarbij is een oude Blackberry vernietigd die niet meer gebruikt werd. Ook dat is niks uitzonderlijks..
Het is zelfs zo, dat de Kushners (nadat dat allemaal bekend was over de hacks en emails) hun huishoudelijk personeel kon laten meekijken in emails van het WH. OOk zij hadden hun zaakjes niet op orde. Hilarisch was dat..

" Clinton werd ook mede gefinancierd door Saudi-Arabië, over buitenlandse beïnvloeding gesproken."

Oja? Heb je daar bewijs voor of roeptoeter je maar weer wat complotters na?
Ze heeft in ieder geval niet de 'Oorlogsdans' met de Saoedi's gedaan, zoals Trump deed.

Maar het allerbelangrijkste is nog (en dat willen de Trumpolina's maar niet begrijpen) dat Clinton geen president is, maar Trump..
Een president hoort van onbesproken gedrag te zijn en niet chantabel.
De pogingen van enkele zeer conservatieve Repu's en de Trumpolina's om de aandacht af te leiden van Trump, is tot mislukken gedoemd. Ze maken zich alleen belachelijk.

16
6 GreyB

* Verwijderd door de redactie *

7 Robin

@7
Gehackt door de Russen en voor publicatie al bekend bij het Trumpteam, is je dat ontgaan?

15
8 GreyB

@8 Dat is robin niet ontgaan, maar robin liegt nogal graag.

7
9 LanCaster

@3
"de relaties nog tussen de VS en Rusland nog even op scherp zette"
Door 35 diplomaten uit te zetten
Is dat 'op scherp zette'?

"Zodat zijn gedoodverfde favoriet om hem op te volgen Hillary Clinton de klus wellicht kon afmaken met echte oorlog"
Tuuuuuuurlijk
Waarom zou Hillary een oorlog willen?

Wat wel opvallend is is dat Rusland geen diplomatieke tegenmaatregelen nam toen
Waarom?
Omdat Flynn al met Rusland praatte
Pas nadat Trump al 1/2 jaar president was, en Flynn al vertrokken was (met nog paar andere), nam Putin pas tegenmaatregelen
Putin zag nu ook in dat Trump het niet voor elkaar zou krijgen om de sancties te verlichten, en zette ook diplomaten uit

En dit is waar het allemaal om draait, de sancties tegen Rusland
Het beleid van Putin zorgt ervoor dat VS sancties oplegt
En deze sancties doet de rijke elite pijn in Rusland
En deze elite heeft Putin nodig om aan de macht te blijven

12
10 LGK

@4 Man, wat een geneuzel over dit onderwerp. Bill Clinton pleegde meineed op TV voor een publiek van 100+ miljoen kijkers, maar dat was wel OK omdat het een democraat was die zijn ondergeschikten om een pijpbeurt in de oval office vroeg en haar een sigaar in haar flamoes stopte.

13
11 niet-alles-geloven

@11

Mmmm
Wat is erger?
Landverraad of liegen over dat je je heb laten pijpen?

11
12 LGK

Ach..., ze hebben natuurlijk niet voor niks 38000 emails verwijderd...

8
13 Tjeesus...,

@11
Nee, Clinton pleegde meineed tijdens een verhoor. Dat verhoor was niet op TV..

8
14 GreyB

Ik wou dat Bob een beetje opschoot. Ik kan niet wachten op z'n rapport. Vermoedelijk nog een stuk smeuïger dan Fire & Fury, maar slechter geschreven.

8
15 zeikenderechter

@6
[quote]Er zijn emails gewist, iets wat iedereen regelmatig doet. Of bewaar jij alle mailtjes tot in de eeuwigheid? Daarbij is een oude Blackberry vernietigd die niet meer gebruikt werd. Ook dat is niks uitzonderlijks..[/quote]

Wat iedereen doet is niet wat Clinton uit hoofde van haar functie mocht doen en dat begon al met de privé server die ze al die jaren heeft gehad en diverse mobieltjes en op het laatst het vernietigen van mailtjes (grondig wissen met een programma), het vernielen van mobieltjes, was vernielen van bewijsmateriaal.

Ze moest hier wel van afweten, onder Obama is er nog een aangescherpte wet gekomen.

12
16 Proemevla

Goed artikel en inderdaad, met Ron Paul heeft men hetzelfde kunstje geflikt als met Sanders, hetzelfde kunstje wilde men ook met Trump flikken maar helaas voor de democraten / neo liberalen is dat niet gelukt en is het gebeuren rondom Sanders naar boven gekomen.

10
17 Proemevla

@16

Nou, dan sluiten we Hillary en Obama toch gewoon op? Hup in de bak ermee.

Maar dan zitten we nog steeds met Trump en de Russen. Over wie gaan jullie dan zeuren om het daar maar niet over te hebben?

7
18 zeikenderechter

@16
Misschien dit even lezen. Vooral de tijdlijn..

http://www.bbc.com/news/world-us-canada-31806907

6
19 GreyB

@18
Lijkt mij een heel goed idee om de misstanden van Hillary Clinton en Obama nog een keer uitgebreid gerechtelijk te onderzoeken. En de wet te volgen waar er overtredingen zijn begaan, en dan valt het te verwachten dat er lange gevangenis straffen zullen volgen.

De vermeende connecties tussen Trump en de Russen zijn totaal opgeblazen, m.a.w. er is zeer weinig van waar. De enige reden dat het Rusland onderzoek wordt gehouden is politiek gewin voor de neoliberalen en neoconservatieven, die met de overwinning van Trump godzijdank veel politieke macht hebben verloren. Maar mocht hun coup poging slagen, als vele idioten in beslissing posities het allemaal weer gaan geloven, dan is dat het definitieve einde van de democratie in de VS.

7
20 Reactie

@20

U bedoelt 'het definitieve einde van de pogingen een dictatuur te vestigen in de VS'.

In de Twilight Zone draait alles om.

3
21 zeikenderechter

@20
"Lijkt mij een heel goed idee om de misstanden van Hillary Clinton en Obama nog een keer uitgebreid gerechtelijk te onderzoeken."

Er moet wel iets zijn om "gerechtelijk te onderzoeken". Na meerdere onderzoeken van de FBI bleken het nothingburgers te zijn.

"De vermeende connecties tussen Trump en de Russen zijn totaal opgeblazen, m.a.w. er is zeer weinig van waar."

En dat weet je na eigen "gerechtelijk onderzoek"?

5
22 GreyB

@21
Natuurlijk Trump is een dictator omdat hij de VS weer soeverein en welvarend maakt, wat een grap.

Oorlogen starten leugens met miljoenen doden door zijn politieke voorgangers van een andere politieke kleur, namelijk globalisten (neoliberalen en neoconservatieven) i.p.v. voorstanders van nationale soevereiniteit, is natuurlijk geen enkel probleem voor u.

In de werkelijkheid i.p.v. in uw zogenaamde politiek "correctie" fantasiewereldje dat u met velen deelt, is het echte gevaar een werelddictatuur waar de globalisten naar toe werkten. Behoud van de democratie en soevereiniteit van de individuele landen is juist hetgeen dat deze dictatuur tegenhoud.

5
23 Reactie

@22
GreyB je gelooft toch niet dat het zogenaamde Rusland onderzoek gaat om waarheidsvinding en rechtvaardigheid? Het is toch zo over duidelijk een politiek proces gestart door de verliezers van de verkiezingen, in een poging alsnog op een ondemocratische manier van Trump af te komen.

Net zoals de oorlogen in het Midden Oosten en Noord Afrika ook niet gingen om het helpen van de mensen aldaar, maar om geopolitiek gewin.

Ik neem aan dat je dit toch ergens wel weet, en niet achterlijk naïef bent.

4
24 Reactie

@24
Nee, het is alleen om trump en de kliek te pesten.
Geloof jij dat maar lekker.

4
25 GreyB

@23

U weet geloof ik niet wat democratie precies is. Misschien begint daar het probleem met al uw gespiegelde reacties en die voorliefde voor dictators.

5
26 zeikenderechter

@24
En als er uit dat onderzoek nou komt dat Trump helemaal niks verkeerd heeft gedaan, draait het dan wel om de waarheid en gerechtigheid?
Ik durf te wedden dat je dat dan wel gelooft..

3
27 GreyB

* Verwijderd door de redactie *

28 Chat Baker

@25
"Nee, het is alleen om trump en de kliek te pesten."
Hé er gaat een lichtje bij GreyB branden, gefeliciteerd, de eerste stap is gezet om uit je hersenspoeling te geraken question

4
29 Reactie

@27
Ik verwacht niet dat ze iets kunnen vinden dat groot genoeg is om te kunnen spinnen en opblazen, zodat Trump wordt afgezet. Doet niet weg dat ze wel pogen om de democratie, de keuze van het Amerikaanse volk, te ondermijnen met dit onderzoek en zeer dubieuze dubbele maatstaven.

5
30 Reactie

@30
Dat was de vraag niet..

2
31 GreyB

@30

De keuze van het Amerikaanse volk was Hillary.

Hoor ik u gek genoeg niet over.

4
32 zeikenderechter

@32
Hoeft toch ook niet
Daar hebben we ziekenderechter wel voor
Die staat namelijk al een dik jaar op repeat
Altijd handig voor het korte termijn geheugen

3
33 Sjaak Trekhaak

@33

Blij dat u met me eens bent dat Trump niet de keuze was van het Amerikaanse volk. Kunt het volgende keer ook corrigeren als zoiets weer beweerd wordt. Dat verlicht m'n werk hier wat.

5
34 zeikenderechter

@34
Nee rechtertje
Sjaakie heeft wel wat beters te doen
En trouwens
Wat zou u dan de gehele dag moeten gaan doen he
Want u doet het zo graag zoals elke dag wel blijkt

2
35 Sjaak Trekhaak

@35

Ja, u zevert liever slap tegen het rechtertje dan spijkers met koppen te slaan. Dat vreesde ik al.

Nou ja, dan blijf ik het wel doen.

4
36 zeikenderechter

@37
Dat slap zeveren?
Ja suc6 ermee dan
Gaat Sjaakie weer ff verder met timmeren
Laterrrs

1
37 Sjaak Trekhaak

@36

0
38 Sjaak Trekhaak

Die video van @1 is toch wel veelzeggend...
Is FBI Lying About 'Russiagate'?
(23 jan 201question
Ron Paul besluit met: ze beweren zoiets als 'The national security is at stake.. - ..but in fact the liberty of the American people is at stake'...
Het zogeheten 'Security establishment' beschikt over budgets van miljoenen dollar maar doet vooral o.a. ook nogal veel aan verkapt criminele intimidatie- en doofpotoperaties. (cover-up's).
En ja Obama op het laatste van zijn term leek echt de pedalen te verliezen en stuurde aan op regelrechte oorlog met Rusland...
De reden moet je niet ver zoeken, Rusland begon ±toen ongeveer in Syrië met echte en efficiënte actie tegen de IS-koppensnellers i.p.v. wat show te verkopen en die zogeheten 'gematigde rebellen' van FSA te op te hemelen en te pamperen 'ad adsurdum'.
Obama, was slechts om tactische redenen beetje christen, maar was/is eigenlijk een nogal radicale pro-islam fanaticus en hij had toch zelf die beruchte 'war by proxy' (oorlog via derden) in Syrië opgestart en de rest is navenant of weten we wel. Vandaar zijn nick 'Obomba'

.

0
39 wy71

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bop
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@97 Dan wordt het vast een voetballer. Bijzonder hè, zo'n piepklein mensje?...

2 uur geleden geplaatst door Bop

wildersfan
Trump koerst af op verkiezingswinst: staat boven Biden in bijna alle swing states

@4 Ja, dat is eigenlijk de enige echte reden dat ik pro Trump was. Hillary wilde al giga oorlog voeren tegen Rusland. Als Hillary toen gewonnen ...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Poetin: "We vermoorden een groot aantal Britten en Fransen in Oekraïne" ! - Dissident.one

Ik heb liever dat je de Europese elites vermoordt Poetin. Nu ben je onschuldige mensen aan het vermoorden. Je moet achter de elites aangaan. Je ...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

skapoe
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

Beste hamas lovers, pleur asjeblieft op naar de gaza strook.Het zal me worst wezen hoe het verder met jullie gaat....

2 uur geleden geplaatst door skapoe

wildersfan
unser-mitteleuropa.com

@21 En Nederland werft jongens in arme wijken met een gratis abonnement op een sportschool. Daaraan kan je dus goed zien hoe onvoorstelbaar slec...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

skapoe
Briefje van Jan - aan Ahmed Aboutaleb - Buttkicken.nl

boetalep en Markoesj, twee Trojaanse paarden...

2 uur geleden geplaatst door skapoe

skapoe
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

Who the FUCK is leon verdomschot?En waarom is Geert verantwoording aan hem schuldig?...

2 uur geleden geplaatst door skapoe

wildersfan
unser-mitteleuropa.com

@21 Rusland haalt de jongens uit de dun bevolkte, arme gebieden. Rob was weer eens potje htpocriet. Zijn groep is te goed om te vechten, dat...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

duurendaal
Pro-Palestina demonstranten blokkeren Piet Heinkade in Amsterdam: Koningsdag-vierders woedend

@71 m post@72 Querido notDaarom had ik ook al eens het volgende tekentafelvoorstel ontworpen / opgeworpen.Vanuit o.a. de volgende vertre...

2 uur geleden geplaatst door duurendaal

baba jaga
Leon Verdonschot: 'Wilders, je bent een vriend van Orbán óf van de Joden'

@95 Ja hij is een erg klein menneke maar het gaat goed.Ik heb hem nog niet vast mogen houden omdat hij nog in de Couveuse ligt.Maar nog 2 da...

2 uur geleden geplaatst door baba jaga

NK. App
Kamathipura Sex VideoNipple Sucking Hot VideosFingering YourselfSexyred_mc OnlyfansTits In TopsSmutstoneAmature Porn LesbianCumshot In Mouth GifMoti Gand Ki PhotoAunty Toilet VideoDesi Village Bhabhi MmsEverly HazeGirlsdoporn E375Fliz Movies HindiArabexposed ComIndian Aunty Boobs SuckXxx Indian ProneXxx Sexy Hd HindiLena Paul SexXnxx DonwlaodShaiden RoagueThe BossxxxSemi Film JapaneseSxyprn.fomPercect PornTule 34RealifacamPornos XvideoXvideosred ComXxx Sex ComXnxx Boobs SuckingSexydButtercream19 The Big SquirtLollipopgingerSex Video With DoctorMahabharat Sex VideoMilfheelsCityheavenYnc.comOpen Saxy VideoFamily Affair PornBdsm LesbianpornDry Humping VidoesPornos FakinJavquickErotica Wife StoriesPornostar TubeJapanase PornstarDead Body Sex VideoMarathi Hard SexRaip PornRambha NavelPornuJapanese SexiesMen On Men PronWifeloverscomCelebrity Nude TitsFilme Pornografia Gayفسلم سكسFull Sexy MassageSucking BoomsExtreme Tight PussiesPornos Amadores BrasileiroSwallow CumStomach Bulge HentaiNew Porn SatarTasteyblacksCrying BlowjobsIwantu AppXhamster PakistanMarserati XxxAshley DownsIndian Bf Sex MovieDaravaniNatasha Nice TitsAi Generated SexPo RnoxxxXxx Mom HindYugioh HentaiNatsha NicePorn FuckingTamil Bus Sex VideosMimi Keene Sex VideosBig Dick TgirlYoung DeepthroatTwin Sisters Lesbians PornAlexa MayFamosas NudeWww.xhmaster.comeMía Khalifa PornosWww.pornoraTelugusex StorieTeens Orgasm OutdoorsXnxx Move ComFreestripEscort IndiaXxx Indian BossIrmaosdotados.Tsunade BjMany VidzLori SlayerBride XxxLatest Porn TubeBrother And Sister Porn IndianIndian Mom Porn MoviesXnxx Full IndianSapphic ErotikaBust A NutJapenese Forced PornCockholdingOnlyfans.comBlck Porn VideosAugust TaylorCum JarTami ErinGoogle Sexy BfPornmemePlaymate HuntwrCuckold Video WifeBoating NakedGianna Dior AnalPlaygirl XxxPuta ZorraFree Anmie PornPorn Games DowlandLesbean Massage PornOops NudesBabe Sex XxxKannada Sex RealJaquie Michel PartagePornografia Ao VivoMia Khalifa BootyTeri Hatcher NakedKannada Sex XnxxGp-guia.nerIsekai YarisaaGirls And Girls SexMi Esposa En TangaTufos XvideoAstarbabyxo OnlyfansHinata HentaiSherlyn Chopra Only FansNikki Manaj PornPorn Hd.cimTwinkanalLily Collins SexyBangla Chudar VideoBrother And Sister XxxvideoRussian Beach Nude禁漫天堂官网