door Havermout in Overig  ·  42 Reacties

  • 4
  • 852x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ze moeten de weg op van de baas.

3
1 Tsaar

Tjah je kunt het asociaal vinden hoor , maar er moet aangeleverd blijven worden , dag en nacht we zijn immer een 24's uur economie , een dagje niet rijden kan immer gewoon niet ...

Bedoel ik ben postbezorger , en ik moet er met dit weer ook gewoon doorheen , nou is een fiets die omvalt natuurlijk wel wat anders dan een vrachtwagen , ik weet het , maar gaat om het idee.

3
2 MarcusCole

Niet erg verstandig.

0
3 Wild Rover

Laat Rutte het maar niet horen, die zou zeggen ONZIN we kunnen allemaal gewoon aan het werk blijven . Dat is goed voor onze economie

8
4 austriahiker

@1 Klopt..... Maar ik mag aannemen dat een vrachtwagenchauffeur toch ook een stuk verantwoordelijkheidsgevoel heeft en zelf na kan denken?

8
5 LoydMorris

Bij code rood niet rijden en het bergen in rekening brengen bij de transporteur.

1
6 Voorzittershamer

Bij omvallen, schade zelf laten betalen en een flinke boete, aangevuld met claim van andere weggebruikers.
Misschien helpt dat beter dan er van uitgaan dat ze zelf verantwoording nemen.


@1 @2
Allemaal leuk en aardig, tot er een, zwaar, gewonde of dode valt door een omgeblazen vrachtwagen, dan schreeuwen 'we' moord en brand richting overheid.

3
7 kenny013

@7 Ik niet hoor ...

Maar wat wil je dan anders , als die supermarkt niet aangeleverd word gaan diezelfde mensen ook klagen , wat wens je dan ?

3
8 MarcusCole

@8
Als je door één dag geen bevoorrading al in de problemen komt heb je een slechte planning.
Bovendien is die storm al dagen geleden aangekondigd, had je een extra voorraad aan kunnen leggen.

5
9 kenny013

@9 Oh van mij maakt het niks uit hoor ...

Ging me alleen dat mensen altijd iets te klagen hebben helaas.

0
10 MarcusCole

@8
Ik denk dat de meeste klanten wel begrip kunnen opbrengen dat vanwege de extreme omstandigheden een aantal artikelen in een supermarkt slecht of niet meer verkrijgbaar zijn. Degene die vandaag wel durven te klagen, daar heb ik totaal geen begrip voor.....

1
11 Beowulf

@9
Hoe stel je dat voor bij brood bijvoorbeeld, wil je brood van eergisteren kopen?

7
12 Beowulf

@9 Zeker nooit van 'vers' of 'kort houdbaar' gehoord?!

3
13 upanddown

@9 Yep, maar dan heb je weer mensen die gaan janken omdat hun bestellingen niet geleverd worden etc.. had graag een dagje thuis gebleven hoor maar er moet toch doorgewerkt worden. en niet alles is zo simpel als een voorraad aanleggen in logistiek.

3
14 3C 33 20 4E 4C

@12 Wat is er mis om als klant rekening te houden met het feit dat er zeer slecht weer op komst is en dus een extra brood koopt en dat in de vriezer doet.

1
15 Saviro

@12 @13 Dan eet je een cracker oid question

2
16 Miyake

Toch wel triest dat ondernemers bewust voor een risico kiezen en andere mensen in gevaar brengen

2
17 knorkokkie

Misschien omdat die meldingen niet meer serieus te nemen zijn.

2
18 Kaffer

Ze reden weg toen het code oranje was en ze belande in code rood...

1
19 jkteg

De economie is dwingend...niemand wil ook een watje zijn.

1
20 Nerva

Het zijn vooral lege vrachtwagens die een risico vormen. Dus een chauffeur kan wel iets afleveren, maar dan heeft ie wel een probleem. Hij zou dan moeten wachten tot de storm gaat liggen.

1
21 benbenieuwd

Ik heb het misschien niet helemaal gevolgd, maar volgens mij werd code rood pas vroeg in de ochtend gegeven door het KNMI. Gisteravond was het gewoon code oranje met windkracht 6 in het binnenland. Weinig bijzonders zou je zeggen. Waarschijnlijk waren de meeste mensen al onder weg toen knmi code rood gaf, dus ja dan maar omdraaien oid ?

2
22 Blue Waffel

Code rood is veel te laat afgegeven en de voorspellingen van binnenlandse windsnelheden waren veel te laag, vanochtend in Gelderland nog windkracht 6/7 afgegeven, windkracht 9 gemeten. Dat is nogal een verschil, dat zijn windsnelheden die 2x zo hoog zijn.

2
23 Blue Waffel

@22 In dat geval is het verstandig om je vrachtwagen aan de kant te zetten, en in ieder geval niet meer de weg op te gaan tot de storm gaat liggen.

0
24 benbenieuwd

De beste chauffeurs ...............

2
25 Nerva

@12
"brood van eergisteren"
Oeh, nee toch, wat een kommer en kwel, start snel een Social Media hulp actie.
En zie @15

@13
Het is altijd minimaal 1 dag houdbaar anders kan het niet in een supermarkt liggen.
En mocht het al zo zijn dan eet je één dag een ander product.
@10 U bedoeld zo een iemand?

@14
OVERMACHT, als er windkracht 10 staat wordt er niet met vrachtwagens gereden. (punt)
Dingen zijn vaak heel simpel, alleen moet je op de koop nemen dat je het zelfs in Nederland niet allemaal altijd in de hand hebt.
Sommige mensen lijken net verwende kindertjes.

@21
Of een paar grote waterdichte zakken (zoiets als voor zand) en die op de terugweg vullen met water, paar kuub moet wel voldoende zijn.

3
26 kenny013

@26 Jaja ik ben een verwend kindertje.. ben verdomme wel 2x12 km door deze storm gefietst voor mij werk. wat heb jij gedaan? lekker binnengezeten met de verwarming aan en je collega's in de schijt laten zakken?

4
27 3C 33 20 4E 4C

Nee, daar kan zo'n 32-urige raamambtenaar inderdaad niet met zijn hoofd bij. Zijn baas betaalt hem gewoon door, als hij om veiligheidsredenen het kantoor niet mag betreden. Rekening gaat richting belastingbetalert.

3
28 Vilseledd

@24 Storm is windkracht 8, met bijbehorende windsnelheden. Hoe stel je vast in je cabine dat het stormt ? Het weerbericht gaf windkracht 6 aan. Je vrachtwagen wiebelt wat heen en weer , je belt de baas, harde wind etc? Je baas heeft ook windkracht 6 gehoord op het weerbericht. Ik verwacht dat veel mensen de storm onderschat hebben aan de hand van de voorspellingen die voor het binnenland redelijk gematigd waren.

1
29 Blue Waffel

* Verwijderd door de redactie *

30 Undertaker

@29 In die kringen ga je door als 'watje' of als 'professor' als je op dat soort slakken zout gaat leggen. Dat gaat dus inderdaad niet werken.

1
31 Vilseledd

Makkelijk praten van mensen die hun inkomen van de belasting betaler krijgen van de staat die juist het geld zuigt van de logistiek als fanatiek. Die jongens riskeren hun nek voor iedereen en..

jeetje ik kom net van d3e weg en zag iets en Ik ? wel ik hoop dat niemand ellende heeft..
en ik kom thuis en kijk rond en wat denk je ? wat is er in mijn tuin aan het huishouden geweest
Natuurlijk is iemand aan het prutsen geweest en ik heb een stuk dak aan flarden in mijn tuin liggen.. En wie betaald de schade als die er was geweest ?

1
32 nosuchname

Dat code rood zegt natuurlijk ook niks, dat hebben we iedere maand.
Vandaag was zomaar eens een keer wel een echte storm.

3
33 WijzeDwaas

@33 idd een echte storm waarvan iedereen dacht dat het een code oranje was, wat nog minder indruk maakt. Pas om 1 uur vanochtend is via twitter opgeschaald naar rood

1
34 Blue Waffel

@34

En toen was de storm al weer over zijn hoogtepunt heen. Men zaait eerst regelmatig paniek door om de paar weken code oranje uit te roepen. En als er eens écht wat aan de hand is zoals vandaag, dan loopt men continu achter de feiten aan.

3
35 WijzeDwaas

Onbeladen vrachtwagens die zich op de weg begeven bij een windkracht 8 of hoger, fors beboeten. Moet je eens uitrekenen wat een gekantelde vrachtwagencombinatie aan ellende kost! Gewoon tegen beter weten in met dat ding de weg op gaan. Dan ben je toch echt getikt.

2
36 Nicks R. Van

@36 Super idee, hoe ga je windkracht 8 meten en tellen windstoten ook mee ? Zo een windstoot kan al krachtig genoeg zijn. Hoe weten de chauffeurs dat het windkracht 8 is ? Ik kan me herinneren dat er vroeger van die windvanen bij bruggen hingen om de windkracht te kunnen schatten. Wat is leeg precies ? Met mijn vrachtwagen volgeladen met donzen dekbedden kan ik neem ik aan lekker de weg op, of toch niet ?

1
37 Blue Waffel

Het is voor de transportondernemers zeer asociaal om het leven van hun personeel op het spel te zetten. Eigenlijk moeten ze een verbod instellen om de weg op te gaan met trucs bij windkracht 8 en meer. Zeker omdat kraanwagens 6 windkracht 6 mogen werken dus de trucks dan moeten laten liggen tot het onder de 6 komt. Als een chauffeur iets overkomt is zijn baas schuldig vind ik want hij draagt zorg over zijn personeel. Komt er een om dan is dat doodslag. Je hebt verantwoordelijkheid. Ook die buschauffeur die het leven van zijn schoolkinderen in gevaar bracht almede van zijn baas. Tijd om deze schades niet meer te vergoeden

0
38 Jan met de korte achternaam

@12 veel mensen halen 1 keer per week boodschappen en ook brood. Brood van de bakker blijft zeker een week goed

0
39 Jan met de korte achternaam

@37 het moge duidelijk zijn dat ik met 'beladen' doel op het laadgewicht. Als er code rood wordt afgegeven hoef je niet de momentane windkracht te weten, maar dien je je gezonde verstand te gebruiken en niet de weg op te gaan zonder voldoende laadgewicht. En vraag mij nu niet wat een voldoende laadgewicht precies is. Ik neem aan dat chauffeurs dat heus wel weten.

0
40 Nicks R. Van

@40 Ik weet ook niet of er officiele regels, vuistregels of gewoon "fingerspitzengefuhl" wordt gebruikt in situaties waarbij men denkt zich met een lege wagen of lege aanhanger in het verkeer te kunnen begeven. Misschien moeten dat soort regels idd beter worden omschreven om ze te kunnen handhaven. Maar mijn punt is dat je daarnaast dus ook goed op de hoogte zijn van de heersende windkracht windstoten rond je wagen om goed in te schatten hoe gevaarlijk het is. Ik geloof namelijk ook niet dat truckchauffeurs of hun bazen, planners of managers het wel lollige boel vinden dat hun vrachtautootjes door het zwerk worden geblazen als een windspel van droge, verdorde blaadren op een koude, zonnige voorwinterse dag. Dit laatste blijkbaar in tegenstelling tot enkele anderen hier op het forum.

0
41 Blue Waffel

Het $$-virus maakt de mens kleurendoof.

0
42 m+m = Z

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
Kabinet wil belasting op dranken met veel suiker verhogen

"De invoering van een suikertaks is volgens hem nodig omdat veel mensen in Nederland overgewicht hebben."LOLDe invoering van een suike...

4 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Graaier1000
Muziekdraadje

Chuck Berry - Sweet Little Sixteenhttps://www.youtube.com/watch?v=ZLV4NGpoy_E&t=5s...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Freddie Cannon - Tallahassie Lassiehttps://www.youtube.com/watch?v=_G7TYPEawX0&t=16s...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

The Collins Kids - Shortnin' Bread Rock (1957) https://www.youtube.com/watch?v=cYPlj67Mtlo...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Rudi Carrell - De Hoogste Tijdhttps://www.youtube.com/watch?v=gD3D5xdI_-o...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Willie Nelson - Always On My Mindhttps://www.youtube.com/watch?v=R7f189Z0v0Y...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Peter, Paul & Mary - Blowing In The Windhttps://www.youtube.com/watch?v=2RlnYC7skbI...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Roger Whittaker - The Last Farewellhttps://www.youtube.com/watch?v=sGWs1HK8iDU...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Lee Marvin - I Was Born Under A Wandering Star https://www.youtube.com/watch?v=NTymtAbaG08...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Muziekdraadje

Gene Kelly - Singin' In The Rain ( 1952 )https://www.youtube.com/watch?v=swloMVFALXw...

4 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Brother Sister Porn HdKorean Sister XxxFull Old Sex MoviesTiny NudesFotos PornnoShy CutieSex With CatNozomi TaniharaVideoxxx3HotslutsThumbnail PornNegras AnalSubredditChavon TaylorSex Hindi Hd Video DownloadSexmom SonLeana Lovings VrSugarhill PornBlackambush Full VideoLatest Hd PornBig Latino CocksDrcumcontrolPorinhubCas Summer PornChinese Porn BusAaliyah Hadid DickdrainersFilme PornojaponesMidv-032Bf Sani LeonSoft BdsmFzone95London Eacort GuideEva Elfe NudeHot Teens NakePorn Brazzers Free VideosDesi Sex Video Hindi MaiSani LeuonGujarati Bhabhi Sex ComRaksha Bandhan XxxSex BoudeFootjob Inside SocksBent MilfLesbian Missionary TribUp Close VagSeal Pack X VideoPorn VidroCojiendo A Su HijaBlack Shemales PornCoed XherryXvdeiosEmily Cheree NudeMoriah Mills Full VideoNithya Ram HotColombian Lesbian PornVideos PornosespañolDesi Bf XxChina Ladies Sex VideoFitness Nude BabesStrangledpornMom Step Son PornTeenage Nude In MovieThai TresomeRetro Porn StarsBadfie HubXxnx AnimaXxx Hd BoudiJapani Xxx VideosPornbvideoGina Valentina AnalPourn FilmChuiquita LopezBest Threesome PositionsExhibitionistwifeHetai ComicInflencer Gone WildDanni JonesWish Rathod Nude PhotoSleeping Mum Sex VideoShemel SexDesi Mom Sleeping XnxxBillu HutIpost NakePornos DirectBig Boob's NudeTeacher Porn Real2000 SexPron RabitFreesexcamKindly Myers PornhubBest Porn PicsJade Kush XxxBridgett B PornThroat_goatHot Video FilmLesbian Doctor PornBlack XvidzTrisha NavelXnxx StepsisMalenabbSister And Brother Saxy VideoSex Video VerginHot Big Boobs HdFree Download PorntubesNaughty MachinimiaCuckold StpriesYoupirnoSite De Mulher PeladaGay Amador TwitterVoyerhomeSex Hd PictureLedis SexSister Brother XxxxxJill Hardener NakedCollege Ki Ladki Ka Sex VideoX NxnPorn ParofyYuzuki MarinaAshemale PornosNew Sex Video New Sex VideoIndian UpskirtEmira Kowalska NudeFrench Teen PornAnime Hard PornXxxxcFemdom ThreesomeHottest Asian Porn Actress1980s Porn MoviesJapan PornographicFirst CuckoldHannahowo TwitterArinny Celeste NudeDanii Banks NudeGirlsexvideoPron Videos TeluguWomen Jacking Men OffMother And Son Forced Porn483dam-025Hindi Deshi PornMma XxxJapanese Porn GameMale Celebrity NudesXxx Sexy Porn StarSabrina Banks BoobsRomanlettuce PornTeen OnlyfansBest Trans Porn SitePo Rn CartoonBrazzers PornstarsNew Bazzer PornClear Hindi Audio Xnxx